Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Αναντολου Εφες-Ολυμπιακος
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3
T.W.Is.M.
vs

Τεταρτη 8/2 20.30 ΝΕΤ

Δευτερος αγωνας εναντιον της Εφες και το ενδιαφερον μεγαλωνει μετα το πολυ καλο αποτελεσμα στο ΣΕΦ. Το αγχος ειναι λιγοτερο, το πιθανο κερδος μεγαλο. Μην ξεχναμε οτι ο στοχος ειναι διπλος, για να μην πω τριπλος. Αν δεν ερθει η νικη, πρεπει να κρατησουμε τη διαφορα οσο πιο χαμηλα γινεται και σε καμια περιπτωση να μην ξεπερασει τους 18 του πρωτου αγωνα.
Με νικη παντως γινεται το μεγαλο βημα για την προκριση στους 8, ενω με ηττα με λογικη διαφορα δε χανονται οι ελπιδες.
Η Εφες θα ειναι ενισχυμενη με το Μοτεγιουνας(αν δεν κανω λαθος), οποτε το εργο του Ολυμπιακου δυσκολευει περισσοτερο. Ομως η νικη ειναι εφικτο αποτελεσμα, αρκει να μην επαναληφθουν τα λαθη που εγιναν με τη Γαλατασαραι.
Reggie Miller #31
Πιστεύω ότι μπορούμε να πάμε να χτυπήσουμε το ματς στα ίσια.Είδαμε ότι η Εφές δεν είναι καμία υπερομάδα και δεν είναι καθόλου σταθερή.
Το σημαντικό στο πρώτο ματς είναι πως,ότι καλύφθηκε η διαφορά και το ματς ήρθε στην ισοπαλία,ο Ολυμπιακός αντέδρασε και πήρε πάλι διαφορά,μεγαλύτερη.Εντάξει δε θα είναι τόσο εύκολο,ίσως να μην βάλει ο Σλούκας μεγάλα σουτ,αλλά σίγουρα ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει.
damian
Magnus92
QUOTE(Reggie Miller #31 @ Feb 6 2012, 19:39 ) *
Πιστεύω ότι μπορούμε να πάμε να χτυπήσουμε το ματς στα ίσια.Είδαμε ότι η Εφές δεν είναι καμία υπερομάδα και δεν είναι καθόλου σταθερή.
Το σημαντικό στο πρώτο ματς είναι πως,ότι καλύφθηκε η διαφορά και το ματς ήρθε στην ισοπαλία,ο Ολυμπιακός αντέδρασε και πήρε πάλι διαφορά,μεγαλύτερη.Εντάξει δε θα είναι τόσο εύκολο,ίσως να μην βάλει ο Σλούκας μεγάλα σουτ,αλλά σίγουρα ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει.


Μπορει ναι...
Και στη Γαλατα μπορουσε... Ουτε η Γαλατα ηταν υπερομαδα... Ουτε η Καχα... Ουτε... Ουτε... Ουτε...

Δεν το εκανε ...

Δυστυχως δεν τον βλεπω ουτε τωρα...
Μακαρι να βγω ( για αλλη μια φορα tongue.gif ) οτι να 'ναι στις προβλεψεις μου, αλλα δεν το βλεπω...
j-kidd13
Διαβασα οτι δυσκολευει η περιπτωση του Μοντεγιουνας...
http://www.sport-fm.gr/article/532319

Ειναι διαφορετικο ματς απο αυτο στο ΣΕΦ,η Εφες δεν εχει κανενα περιθωριο για ηττα πλεον(εχει και και Γαλατα εξω και ΤΣΣΚΑ μεσα που,σε αντιθεση με τον Ολυμπιακο που εχει μεγαλο συν οτι την τελευταια αγωνιστικη υποδεχεται την Γαλατα σε ματς που μπορει να κρινει πολλα).....Ειναι μεγαλη υποθεση η διαφορα για τον Ολυμπιακο.Δεν πιστευω σε καμια περιπτωση οτι μπορει να σπασει.Tωρα το ματς ειναι στην κοψη του ξυραφιου.Ισως να εδινα μικρο προβαδισμα στην Εφες λογω εδρας,αλλα ιδιες πιθανοτητες βλεπω και στον Ολυμπιακο να παρει τη νικη....
Manu7
H ομάδα δυστυχώς εκτός έδρας δεν μπορεί να κάνει διπλό απέναντι σε καλή ομάδα(Νανσί εξαιρείται...).

Βέβαια έχει χάσει 3 ματς στον πόντο οπότε δεν μπορεί να πει κανείς ότι χάνει με κάτω τα χέρια.

Ήρθε η ώρα νομίζω για ένα μεγάλο διπλό φέτος.Τώρα είναι η ευκαιρία.

Κάθε χρόνο εδώ και 5 χρόνια κάνουμε ένα μεγάλο διπλό στο τοπ 16.

Μπακαλίστικη λογική βέβαια αλλά αφού γίνεται κάθε χρόνο γιατί όχι τώρα?

Στο κάτω κάτω η Εφές δεν είναι δα και καμιά ομαδάρα.Το θέμα είναι να βοηθήσουν όλοι παίχτες και να μην βλέπουμε ένα Σπανούλη να κάνει ό,τι του κατέβει στο κεφάλι.
A.CAB
Αν ο Ολυμπιακός είχε μεγαλύτερη εμπειρία σαν ομάδα και δεν κόλλαγε πολλές φορές στα εκτός έδρας δεν θα το συζητούσα ότι είχε στάνταρ το διπλό. Πολύ απλά είναι καλύτερη ομάδα της Εφές και βρίσκεται και σε καλύτερη κατάσταση. Όμως αυτή η απειρία, το κίνητρο της Εφές που τα παίζει όλα για όλα, η καυτή ατμόσφαιρα και γενικά η δυσκολία στα σημαντικά διπλά από τον Ολυμπιακό φέρνουν το παιχνίδι στο 50-50. Τα περί κάλυψης της διαφοράς από τους γείτονες είναι ιστορίες για αγρίους.
T.W.Is.M.
QUOTE(Manu7 @ Feb 7 2012, 14:46 ) *
Κάθε χρόνο εδώ και 5 χρόνια κάνουμε ένα μεγάλο διπλό στο τοπ 16.

Μπακαλίστικη λογική βέβαια αλλά αφού γίνεται κάθε χρόνο γιατί όχι τώρα?


Αυτο το επιχειρημα εχουν οι πρασινοι του φορουμ(και οχι μονο) για το διπλο στο ΣΕΦ. Και τους βγαινει καθε χρονο(πιθανον να βγει και φετος).
Ας το κανουμε λοιπον το διπλο και ας μην μπορουμε να το εξηγησουμε αλλιως.smile.gif
kseplenhs
ενα διπλό θα κάνουμε σίγουρα.Τώρα ή στην πόλη θα'ναι ή στην μόσχα.Θα σας γελάσω.
Σίγουρα στη μόσχα θα ήταν πιο γοητευτικό.Βέβαια θα μπορούσε να σκάσουν 2 διπλά back to back,νίκη την τελευταία αγωνιστική με την γαλατά,αγγελόπουλος μαινόμενος μετά να βγαίνει και να λέει στον κόσμο να πάρει εισιτήρια για Κων/πολη και η συνέχεια γνωστή... 56.gif
Pierce
....μπλουζίτσα που δένει πίσω απο τη πλάτη; 69.gif
kseplenhs
QUOTE(pierce21 @ Feb 7 2012, 18:50 ) *
....μπλουζίτσα που δένει πίσω απο τη πλάτη; 69.gif


αν έβαζαν όλους τους μπασκετόγαυρους εκεί που τους αξίζει(δλδ στα τρελλάδικα) την επόμενη μέρα θα έβγαινε νόμος για την αποσυμφόρησή τους.Οπότε και πάλι ελεύθεροι θα'μασταν....
Reggie Miller #31
Εντάξει έχουμε χάσει πολλά ματς στον πόντο,με βασικότερο ίσως της Γαλατά που επιμένω ότι είναι κατώτερη ακόμα και από αυτόν τον Ολυμπιακό.ίσως λοιπόν ήρθε η ώρα να πα΄ρουμε κι εμείς ένα ματς στις λεπτομέρειες.
Μπορεί τελικά η απειρία να είναι υπεύθυνη για αρκετές ήττες στον πόντο,δεν ξέρω,ποτέ δεν πίστευα πως έπαιζε τόσο μεγάλο ρόλο.

Πάντως οι Τούρκοι θα πρέπει να έχουν μεγαλύτερη πίεση από εμάς για πολλούς λόγους.Ας μπούμε μέσα,ας παίξουμε για να γουστάρουμε και ότι γίνει έγινε.Υπάρχει κάποιος που θα ζητήσει το λόγο αν δεν περάσουμε στην επόμενη φάση;
kseplenhs
Μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πως απο τον ερχομό του τζόι και μετά,ο άντιτς έχει εξελιχθεί στον γκόλεματς του θρυλου.Ενας play maker ρακέτας icon_drunk.gif
Magnus92
Γιατι δεν το εχει στην τηλεοραση ;
Manu7
QUOTE(Magnus92 @ Feb 8 2012, 20:37 ) *
Γιατι δεν το εχει στην τηλεοραση ;

ERT 1 τελικα.
Magnus92
QUOTE(Manu7 @ Feb 8 2012, 20:38 ) *
ERT 1 τελικα.



Fuck .... δεν πιανω Ετ1 ...

Παιζει κανα λινκ;
Thunder
Eχουμε μπει πολυ δυνατα στην αμυνα.Λιγο πιο προσεκτικοι να ημασταν στην επιθεση θα χαμε ανοιξει διαφορα.Ειναι νωρις ακομη ομως για να δουμε...
kseplenhs
αυτό το καινούριο με τα aley oops σε κάθε ευκαιρία όποτε το βλέπω νιώθω κάπως έτσι :

Zoys
Είναι φανερή η τάση να χρησιμοποίησουμε τον Ντόρσεϊ σε όλες τις επιθέσεις ενώ οι δύο ομάδες έχουν μπει πολύ ψυχωμένα και γι' αυτό είχαν νευρικό ξεκίνημα και πολλά λάθη.
Razorblade Fish
Σπανουλη δινε ομως τη μπαλα λιγο πιο γρηγορα οταν σου κανουν τοσο δυναμικο hedge out.Και εσυ Σκοπιανε σοβαρεψου επιτελους.

Εντιτ:Ημαρτον Μπιλαρε,ΔΙΝΕ τη μπαλα...Αυτος ο Law η μια του πραξη πιο χαζη απο την αλλη.Πατρινο καρναβαλι για παντα...
Manu7
Καλά σήμερα θα κερδίσει ο λιγότερο τραγικός.

Ο Σπανούλης περισσότερο κακό έκανε που έπαιξε τα τελευταία 2 λεπτά του δεκαλέπτου.Ας ξεκουράζεται τότε...
Zoys
Ο Άντιτς θα έπρεπε να είχε βγει νωρίτερα. Είναι από τους παίκτες που φαίνονται με το καλημέρα. Έχασε το πρώτο σουτ; Θα έχει και ανάλογη συνέχεια στο ματς.
Η αστοχία της Εφές είναι καλό σημάδι και χάρη σε αυτήν προηγούμαστε (απόρροια φυσικά και της καλής άμυνας), αλλά δεν θα διαρκέσει για πολύ. Οι Τούρκοι έχουν σουτέρ και δεν θα κολώσουν να συνεχίζουν από τα 6,75 μέχρι να τους βγει. Και αργά ή γρήγορα θα τους βγει οπότε πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να συνεχίσουμε την ίδια αμυντική προσήλωση.

Και να αρχίσει να παίζει ο Σπανούλης που έχει κάνει κακό ξεκίνημα και μοιάζει λίγο μπερδεμένος.
kseplenhs
το κριάρι σήμερα ντάξ' σπέρνει...

εντιτ:παίζουμε όμορφο μπάσκετ γενικά.Πολύ νόημα
Razorblade Fish
QUOTE(kseplenhs @ Feb 8 2012, 20:57 ) *
το κριάρι σήμερα ντάξ' σπέρνει...

Πραγματι,ο Παπανικολαου ΦΟΒΕΡΟΣ και στις 2 μεριες του παρκε...
Thunder
Και ο Σλουκας εχει μπει δυνατα με τις ασιστ του!
Manu7
Τα αλλευ ουπ μου μέσα!!

Στιβ Νας είστε να πούμε και το κάνετε κάθε 3 και λίγο??
Thunder
Εχουμε χοντρο προβλημα με τα επιθετικα ριμπαουντ κ πρεπει να το διορθωσουμε γρηγορα...
kseplenhs
μόνο σε μένα φαίνεται πως ο τουντσερί όταν έχει τη μπάλα την εκθέτει πάρα πολύ?
Μήπως να πάμε λίγο δυναμικά στο μαρκαρισμά του??
Razorblade Fish
Παρα πολλα λαθη και τα περισσοτερα αστεια.Ο Σπανουλης δυστυχως ειναι σε κακο βραδυ και με το πεισμα του το κανει χειροτερο...Ο Μπαρατς μας κανει παλι τεραστια ζημια οπως και στο πρωτο ματς.Ευτυχως που η προπονηταρα τους ξεκινησε με τον Μπατιστα και χτισαμε μια διαφορα...
kotzito
Ο Σπανουλης κακος μεχρι τωρα.Ουτε στο σκοραρισμα ουτε στην δημιουργια εχει βοηθησει.Τουλαχιστον στο διαστημα που κατεβαζε ο Σλουκας ή ο Λο οι Τουρκοι δεν πιεζαν τοσο οσο τον Σπανουλη,και βγαζαμε συνεργασιες.Πριντεζης και Παπανικολαου καλοι μεχρι τωρα,αλλα πρεπει να βοηθησουν και αλλοι στο σκοραρισμα.
Στην αμυνα παντως εχουμε χοντρο προβλημα.Ο Αντιτς και ο Γκετσε δεν υπαρχει φαση που να μην εχουν χασει τον παικτη τους.


Παντως νομιζω οτι εχουμε το προβαδισμα για νικη σημερα.
Manu7
Αυτό με το Σπανούλη που χάνει τη βολή και μετά παίρνουμε το επιθετικό ριμπάουντ δουλεμένο θα'ναι...
Zoys
QUOTE(Manu7 @ Feb 8 2012, 21:22 ) *
Αυτό με το Σπανούλη που χάνει τη βολή και μετά παίρνουμε το επιθετικό ριμπάουντ δουλεμένο θα'ναι...

Όπως και οι άλεϊ ουπ πάσες του Άντιτς στον Ντόρσεϊ. tongue.gif
T.W.Is.M.
Εμενα με ανησυχει μηπως ανεβασει τα ποσοστα του στο δευτερο ημιχρονο ο Σαβανοβιτς. Θεωρω οτι με τον Μπαρατς μπορουμε να ζησουμε, εκτος κι αν παρει ολα τα επιθετικα ριμπαουντ, πραγμα που οταν θα ειναι μεσα ο Ντορσει ειναι δυσκολο να γινει. Το θεμα ειναι να μη βρουν δευτερη σταθερη πηγη σκοραρισματος.
Οπως βλεπω το παιχνιδι ο Σπανουλης ειναι καλα κλεισμενος και δυσκολα θα κανει κατι εντυπωσιακο στο δευτερο ημιχρονο. Πρεπει ομως να σταματησει τα λαθη(εχει 5 ηδη!) και να προσπαθησει να κερδισει φαουλ. Το θετικο ειναι οτι ειμαστε μπροστα στο σκορ με το Σπανουλη σε κακη μερα.
Nuntius
Κάνω επίσημη έκκληση στον κύριο Larry Bird να απαγάγει τον Stanko Barac και να τον φέρει στην Indiana κατά την διάρκεια του ημιχρόνου. Θα χρειαζόμασταν έναν δεύτερο ψηλό στους Pacers και σίγουρα δεν θα είχε πρόβλημα ο Ολυμπιακός με το να μην αγωνιστεί ο Barac στο 2ο ημίχρονο smiley.gif
Reggie Miller #31
Η ομάδα βγάζει φάσεις από τον απέναντι μαγικό κόσμο! smiley.gif

Αν μειώσουμε τα λάθη στην επίθεση το έχουμε το ματσάκι.
όσο ο Βούγιασιτς είναι εκτός παιχνιδιού,οι Τούρκοι είναι πλημμύρες.
Λίγο ο Σπαν να βγάλει καμιά φάση και να μην κλείνετε,ο Λο να κόψει τα χαζά και να βγάλουμε κανένα άλει χουπ,χιπ χοπ!

Προσοχη στα ριμπάουντ.Άμυαν γρανιτένια!!!!
damian
Γουστάρω που η ομάδα δεν είναι πλέον σππανουλιακός
Magnus92
QUOTE(damian @ Feb 8 2012, 21:33 ) *
Γουστάρω που η ομάδα δεν είναι πλέον σππανουλιακός


Ας γινει λιγο ρημπαουντιακος ομως ...



το μπασκετικο σχολιο της βραδιας : ο Σαβανοβιτς δεν ειναι σαν να το εχει σκασει απο παμπ του Λιβερπουλ ; cool.gif
Air Kef
Ρε μια χαρά ειμαστε,έτσι να παει ολο το ματς,τι περιμένετε ώρες ωρες φέτος,δεν μπορω να καταλαβω.άμυνα-ριμπ κ φύγαμε για τοπ 8!
Manu7
Ελα ρε κριάρι σαν εμετός ξεχύνεσαι στον αιφνιδιασμό!!
kseplenhs
κάνει κάτι λεμπρονικά ο παπανικολάου και έχω μείνει ολίγο μ@λάκας
tzagasdog
5 καλύτερες επιθέσεις να είχαμε και θα ειμασταν στο +15 και θα το ειχαμε καθαρίσει το ματσάκι!!!

ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΟΜΑΔΑ!!!
Magnus92
ΟΚ το ειπε ... 41.gif


Καληνυχτα σας !!!


εντιτ: Αη γ......ου Περο Αντιτς !
plo koon
Τώρα το άνοιξα. Γιατί παίζουν όλοι σα μεθυσμένοι?
Zoys
Μεγάλος Κώστας Παπανικολάου που πλέον αποδεικνύεται συνεπής σε άμυνα κι επίθεση! Και ο Μάντζαρης έχει βγάλει καλές άμυνες στην παρουσία του στο παρκέ χωρίς κάτι παραπάνω (ως συνήθως).
Razorblade Fish
Νομιζω επρεπε να ξεκινησουμε με τον Χαινς αφου επαιζε ο Μπατιστα γιατι αν ο Ντορσει φορτωθει με φαουλ θα εχουμε τεραστιο προβλημα με τον Μπαρατς(που ο Χανις δεν μπορει με τιποτα να ματσαρει).Παπανικολαου τρελανε μας και αλλο...
Air Kef
Ρε μια χαρά ειμαστε,έτσι να παει ολο το ματς,τι περιμένετε ώρες ωρες φέτος,δεν μπορω να καταλαβω.άμυνα-ριμπ κ φύγαμε για τοπ 8!
Παπανικολάου μεγάλη εμφανιση,ήταν σε φορμα έτσι κι αλλιως, ο σλουκας μάλλον εδωσε έναυσμα στους μικρούς.
tzagasdog
QUOTE(kseplenhs @ Feb 8 2012, 21:42 ) *
κάνει κάτι λεμπρονικά ο παπανικολάου και έχω μείνει ολίγο μ@λάκας


τον ειχε μαρκαρει στα 19 του κατι μπορει να εμαθε....

πολλα φαουλ στις επαφες... υπερβολές....

εγω θα το ξαναπω ο Ντορσι ειναι ο δικός μας dwight howard....

Σπανουλη πούλα.....
Thunder
Eλεος πια με τον Antic...Ο V-Span φαινεται να ανεβαινει!Και χρειαζεται πολυ τωρα...
Razorblade Fish
Ποσο τραγικος εισαι ρε Σκοπιανε...
damian
τι πέταξε το αγόρι........
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.