Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακός 2008-2009 - Επικαιρότητα
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(giopride @ Dec 5 2008, 05:06 ) *
ευχαριστώ που ασχοληθήκατε με την ερώτησή μου και δεν αναλώνεστε σε κοκορομαχίες του δημοτικού 68.gif . νόμιζα ότι το τόπικ είναι γι'αυτό το λόγο .
επίσης συγχαρητήρια για τα τελευταία 847562 ποστ που ασχολούνται με το μπάσκετ και δε σιχτηρίζουν κάποιους δημοσιογράφους που εδώ και χρόνια δεν υποστηρίζουν ομάδα αλλά το άθλημα . χειροκροτήστε λίγο ακόμα τις προεδράρες που θα σώσουν το άθλημα γιατί δεν έχει τραβήξει αρκετά μακρυά η βαλίτσα και χρειάζεται κι άλλο ugly1.gif .
συγχαρητήρια στους γιαννακόπουλους λοιπόν , που δίνουν πρωτοσέλιδα επιπέδου "σκούζουν γιατί είναi από κάτω" , γιατί πραγματικά αγαπάνε τον παο [μπράβο στα τίμια αδέρφια ginobilli να τους χειροκροτάτε πάντα γιατί σας κάνανε "μεγάλη" ομάδα] . ευτυχώς που αγαπάνε το μπάσκετ και τον παο . αλλιώς δε θα υπήρχε μπάσκετ στην ελλάδα . να τους χαίρεστε που κατεβαίνουν στα αποδυτήρια στο ημίχρονο [ή μήπως είμαστε αρκετά νέοι και δεν τα θυμόμαστα αυτά?] και να παίρνουν τα μικρόφωνα και να λένε καραγκιόζη τον αντίπαλο [ξεχνώντας την ιστορία που έγραψε με την ΙΔΙΑ τους την ομάδα] .
και να θυμίσουμε στα άλλα αδέρφια σε ποιον πάγκο θα κάθεται ο παο για να βάλουμε τα καλοπαιδα από πίσω [μπας και δούμε πρωτάθλημα] . σόρυ παίδες αλλά τα δείγματα γραφής των αγγελοπουλαίων δεν είναι με "το σταυρό στο χέρι" . και στους περσινούς τελικούς είχαν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να βγουν από πάνω κι ας χάναν το πρωτάθλημα αλλά την ευκαιρία τη χάσανε. απλά είναι αρκετά καινούρια στο "χώρο" ώστε να μπορούν να φτιάξουν ακόμα ένα διαφορετικό προφίλ από το θειούλη και τις παράγκες του ή τα ηρωηλίκια των αφών γιαννακόπουλων .
επίσης να σας συγχαρώ και για την κρίση σας , που σας φταίξανε 2 περίεργοι δημοσιογράφοι [γιατί για περίεργων πρόκειται] που δε γλύφουνε προεδράρες αλλά λένε ό,τι λαλακία κατεβάσει η γκλάβα τους . και ειδικά ο ένας [παπαδογιάννης αμιγώς μπασκετικά] .
και για να μην έχουμε διευκρινύσεις : ο παπαδογιάννης γράφει ανελλιπώς για τα καραγκιοζιλίκια των κερκίδων και για τους μεγαλοπαράγοντες χροοοοοοοοονια τώρα [ή μήπως τα ξεχάσαμε τα πρόσφατα με τον οικονομίδη γιατί δεν έχει σχέση με τον ολυμπιακό?] . έφτανε μια παπαριά υπόθεση [γιατί περί αυτού πρόκειται η ιστορία των "αγγελοπουλικών δηλώσεων"] για να τον κάνουμε αυλικό ? όχι ρε rankin . δε θα μας γίνει και ο παπαδογιάννης αυλικός . μαγκιά του κι αν κατάλαβε λάθος . τουλάχιστον δεν τα λέει με "σκονάκι από τον πρόεδρο" . ενδεικτικά ένα από τα τελευταία του άρθρα ΕΔΩ
όσο για το συρίγο . σπανίως συμφωνούσα με τα άρθρα του . μπορεί κάλλιστα να θεώρησε την αποπομπή του έργο γιαννάκη [και να έχει κάνει εγωιστικά λάθος , που αυτό και πιστέυω] , αλλά αυτό απέχει πολύ από το να θεωρηθεί πολέμιος του ολυμπιακού και οποιασδήποτε ομάδας .
αν γουστάρει τον ομπράντοβιτς και τα λέει με τον ιτούδη για τα pick'n'roll και τις άλλες φιλοσοφίες του , δικαίωμά του . αυλικό δεν τον κάνει . ούτε τσιράκι του βάζελου και του βασιλακόπουλου [αν εκεί το πάτε] . μπορεί να λέει ένα κάρο βλακείες [από το ΝΒΑ μέχρι το αν στρίβει η "μπετονιέρα"] αλλά δε θα βρει το μάστορά του από κανένα προεδράρα και κανένα θείο [για το σωκράτη κατάλαβα , αν κάνω λάθος διορθώστε με] . και σκεφτείτε καλύτερα γιατί έφαγε την επίθεση από τους κάφρους .
υγ: ο rankin δεν περίμενα ότι θα κάνει τέτοιο σχόλιο . σόρυ κιόλας rankin. έχω διαβάσει πολύ καλύτερα πράγματα από σένα
υγ2: δεν πρόκειται να απαντήσω σε κανένα που θα τολμήσει να υπερασπιστεί τις προεδράρες . οπότε αν θέλετε να γράψετε κάτι μην το κάνετε γι'αυτό
υγ3: οι προεδράρες προφανώς γουστάρουν τρελά και τις ομάδες τους . αν γουστάρετε να ζείτε στην αυταπάτη του χρήματος πρόβλημά σας . θα σας πάρει μερικά χρόνια ακόμα για να το καταλάβετε . ίσως . jimol34 +1

Αυτοι οι προεδροι (Αφοι-θειος) τους οποιους εσυ απο την ανεση της πολυθρονας σου κραζεις,
ειναι αυτοι που ανεστησαν το μπασκετ στην Ελλαδα
και το πηραν απο το Παπαστρατειο και τον ταφο του ινδου
και το πηγαν στο ΣΕΦ και το ΟΑΚΑ.

Αλλα λογω της ηλικιας σου μαλλον δεν εχεις ζησει τα πετρινα χρονια
του Ελληνικου μπασκετ, τοτε που υπηρχε μονο ο Γκαλης,........ σορρυ ο Αρης.
Εισαι απο την καλομαθημενη γενια αυτων που οταν αρχισαν να ασχολουνται με το αθλημα
αυτοι οι προεδροι που εσυ κατηγορεις, το ειχαν φτασει στη κορυφη της Ευρωπης
απο τα χωραφια που ηταν.

Ειναι αυτοι που εφεραν το πρωταθλητριων στην Ελλαδα 2 χρονιες συνεχομενες,
ειναι αυτοι που εφεραν στην Ελλαδα,
τον Ταρπλει, τον Εντι, τον Ζαρκο, τον Στογιαν, τον Ντομινικ,
τον Μποντιρογκα, τον Ρατζα και καμια 50αρια αλλους σουπερ σταρ,
τους οποιους και πληρωσαν απο την τσεπη τους,
για να πηγαινουμε εγω κι εσυ να τους βλεπουμε απο κοντα.

Φυσικα και εχουν κανει τα λαθη τους και συνεχιζουν να τα κανουν,
αλλα ομως τους οφειλουμε ενα ευχαριστω και ενα σεβασμο,
για τα οσα εχουν κανει για το μπασκετακι.

Οσο για τους 2 ''περιεργους'' δημοσιογραφους που λες,
καλα θα ηταν να σκεφτουν που θα ηταν και αν θα κονομαγαν οπως τωρα,
αν δεν υπηρχαν αυτοι οι προεδροι να φτασουν το μπασκετ εκει που ειναι σημερα.

Και οσο αφορα το θεμα με τον κ. Συριγο,
θα το πω αλλη μια φορα οτι δεν ηταν οπαδοι αυτοι που το εκαναν.
Το ολο θεμα ειχε να κανει με το ''2004''.
Mamuwalde
"από την άνεση της πολυθρόνας μου κράζω" σημαίνει ότι αν δεν τους πλερώνω δεν έχω άποψη που μετράει σαν των αλλωνόνε που έχουνε φάει τα γήπεδα με το κουτάλι , με μιζάτες συνδρομές , κλπ ? τι να κάνω , είμαι από τη Σύρο και δεν μπορούσα 15 χρονών να μου δίνουν 20 χιλιάρικα για ένα σουκου να βλέπω ολυμπιακό . άρα δεν μετράει η άποψή μου ?

επειδή δεν έχω ζήσει παπαστράτειο και τάφο του ινδού [από κοντά] σημαίνει ότι πρέπει να προσκυνάω κάποιον ?

επειδή είδα τάρπλει και τζόνσον και πάσπαλιε και ντομινίκ πιτσιρικάς σημαίνει ότι πρέπει να μην κράξω τις λογικές τσιφλικάδων που έχουνε οι προεδράρες ?

ποτέ δεν είπα να πάνε από εκεί που ήρθανε . ΕΣΥ δεν φαίνεται να καταλαβαίνεις [ή να πιστεύεις] ότι οι ίδιοι μπορούν να μην φτιάχνουνε στρατούς αλλά και πάλι να φέρνουνε τάρπλει και τζόνσον και πάσπαλιε και ντομινίκ . μπορούν αν μην κατεβαίνουν στις γραμματείες στα ημίχρονα και πάλι να φέρνουν τον ντομινίκ. να μην βγάζουν γελοία δελτία τύπου και πάλι να κάνουν μεταγραφή τύπου childress .

αυτό ζητάω και γι'αυτό κράζω .

όταν μπορείς να φέρεις ντομινίκ για ποιο λόγο να μη θες ΟΛΗ την ελλάδα να θέλει να σε χειροκροτάει γι'αυτόν που έφερες αλλά να προτιμάς τα στρατιωτάκια [όπως έκανε με τον χατζηπαναγή πχ όλη η ελλάδα, αλλά μάλλον με θεωρείς αρκετά αφελή]

οι αφοί γιαννακόπουλοι έχουνε κάνει χοντράδες μεγάλες . και πρέπει να προσπαθήσουνε πολύ για να μου αλλάξουν την άποψη. οι αγγελόπουλοι είναι νέοι στο κουρμπέτι γι'αυτό και λέω ότι έχουνε το χρόνο [αφού σίγουρα έχουνε την όρεξη και τα λεφτά] να φτιάξουν ένα άλλο προφίλ . πιο αποδεκτό από όλους αλλά το ίδιο αποδοτικό σε τίτλους και διακρίσεις όπως άλλοι [μιλάω πανευρωπαϊκά γιατί πλέον τέτοιο είναι το μέγεθός μας] . ο κύκλος του θείου στο μπάσκετ έχει κλείσει [και για μένα με θετικό πρόσημο] .

να επισημάνω επίσης ότι ακριβώς επειδή μεγάλωσα με το γκάλη , τον μπάνε και τους λοιπούς αρειανούς και παοκτσήδες [ενώ εγώ έπαιζα με τον καμπούρη και ο παο με το στεργάκο] έμαθα να τους χειροκροτάω που ήταν καλύτεροι μου . και χαιρόμουνα όταν μπορούσα να τους κερδίσω με τους παιχταράδες που είχε αργότερα η ομάδα μου και να είμαι από πάνω .

προφανώς η ειδοποιός διαφορά είναι ότι εγώ γουστάρω πρώτα το άθλημα και μετά την ομάδα . και μάλλον κάπου εκεί σταματάει η διχογνωμία .

ο συρίγος και ο παπαδογιάννης έχουνε βίλλες στην εκάλη , κότερα και λογαριασμούς στην ελβετία .αυτό είναι σίγουρο blink.gif wacko.gif . όπως και ο σωτηρακόπουλος που έκανε μπάσκετ όταν ξεκίνησε . κονόμησε από τους μεγαλέμπορες γι'αυτό έφτιαξε μετά ραδιοφωνικό σταθμό ... καλή παραμύθα κι αυτή . με αυτό ασχολούνται οι άνθρωποι χρόνια τώρα . και μετά τον κόκκαλη και μετά τους αγγελοπουλαίους και όποιους άλλους αδερφούς , αυτοί με αυτό ασχολούνται με αυτό βγάζουν τα φράγκα τους . πάντα έτσι συνέβαινε . και επί ταφο του ινδού και επί οακα . αν δε σ'αρέσει το επάγγελμά τους ως δημοσιογράφοι [ετυμολογικά] είναι άλλου παπά ευαγγέλιο

για τον συρίγο προφανώς παρανόησες γιατί αυτό ακριβώς εννοώ κι εγώ . ότι δεν έχει καμία σχέση με οπαδιλίκι το τότε σκηνικό και κακώς το συνδέουνε συνέχεια .

27 και 1 βδομάδα είμαι κάντε τις πράξεις μόνοι σας
wos_sport4.gif


@jimol34: για τον παπαδογιάννη συμφωνώ ότι μπορεί να έγραψε παπάντζα [ασχέτως αν τον συμπαθώ] . δημοσιογραφία σημαίνει να ελέγχεις και τις πηγές . να διασταυρώνεις και μια πληροφορία . μπορέι να έχει δημιουργήσει θέμα από το τίποτα . και γι'αυτό είναι υπόλογος .
rankin
QUOTE(giopride @ Dec 5 2008, 04:06 ) *
υγ: ο rankin δεν περίμενα ότι θα κάνει τέτοιο σχόλιο . σόρυ κιόλας rankin. έχω διαβάσει πολύ καλύτερα πράγματα από σένα

Μια διαπίστωση έκανα, συγκρίνοντας κάποια πράγματα.. Στο παρελθόν, ήμουν ο πρώτος εδω μέσα που τα είχε βάλει με τον "θείο" και τις πρακτικές του, και μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο αντίστοιχο thread αν θες..
Έρχομαι όμως σήμερα και διαπιστώνω πως το κακό (και δεν μιλώ για δημοσιογράφους) έχει παραγίνει, και δυστυχώς, αλλά ένας "θείος" τους χρειάζεται για να μαζευτούν λιγάκι και να σταματήσουν τα καουμποϊλίκια, που δεν προσβάλουν τα άθλημα, αλλά την νοημοσύνη μας.

Όσο για τον Παπαδογιάννη και τον Συρίγο, δεν είναι αυλικοί, όσο εγώ είμαι χύτρα ταχύτητος και η μάνα μου θα βράσει φασολάκια στο σβέρκο μου σήμερα...
tzagasdog
QUOTE(rankin @ Dec 5 2008, 10:23 ) *
Όσο για τον Παπαδογιάννη και τον Συρίγο, δεν είναι αυλικοί, όσο εγώ είμαι χύτρα ταχύτητος και η μάνα μου θα βράσει φασολάκια στο σβέρκο μου σήμερα...


lol

μα καθεστε και ασχολειστε με τους δημοσιογραφους...
Αυτο που θα γραψω ειναι λιγο μηδενιστικο και εγωιστικο αλλα τεσπα...
Τα κειμενακια-τσιχλοφουσκες των δημοσιογραφων ειναι για επιπεδο μεχρι καφετεριας, καφροπαρεας...
να κανουμε χαβαλε με αφορμη αυτα και να τσακωνομαστε με τα φιλαρακια μας....
(για μενα ειναι το πιο απολαυστικο πραγμα, μετα απο τις νικες της ομαδας μου, που μπορει να προσφερει ο αθλητισμος)
τωρα καποιοι μπορουν να καταλαβουν τι αξια εχουν τα κειμενα και ΓΙΑΤΙ τα γραφουν αυτοι που τα γραφουν
και καποιοι αλλοι τους δινουν σημασια και επιρεαζουν την γνωμη τους...
τι να κανουμε ετσι ειναι η κατασταση και δεν αλλαζει..
θα κατσω εγω να πεισω τον αλλο οτι αυτα που γραφουν οι δημποσιογραφοι δεν ειναι βλακειες και δεν πρεπει να τον επιρεαζουν (περισσοτερο απο καποια γνωμη παντα ετσι? γιατι παντα πρεπει να ακουμε τις γνωμες των αλλων)
με ποιο δικαιωμα να το κανω στην τελικη?


Σε δημοκρατικη κοινωνια ζουμε ο καθενας ας γραφει οτι παπατζα θελει. Οσο υπαρχουν ανθρωποι που τον στηριζουν (επιπεδο μιας κοινωνιας) θα συνεχισει να γραφει. Δεν ειναι δουλεια του στην τελικη να επιμορφωσει τον κοσμο (θεωριτικα ειναι αλλα αυτο ειναι μια μεγαλη κουβεντα..)
Ευτυχως βλεπω αρκετοι εδω βλεπουν καποια πραγματα
Ginobili
QUOTE(giopride @ Dec 5 2008, 03:06 ) *
συγχαρητήρια στους γιαννακόπουλους λοιπόν , που δίνουν πρωτοσέλιδα επιπέδου "σκούζουν γιατί είναi από κάτω" , γιατί πραγματικά αγαπάνε τον παο [μπράβο στα τίμια αδέρφια ginobilli να τους χειροκροτάτε πάντα γιατί σας κάνανε "μεγάλη" ομάδα] . ευτυχώς που αγαπάνε το μπάσκετ και τον παο . αλλιώς δε θα υπήρχε μπάσκετ στην ελλάδα . να τους χαίρεστε που κατεβαίνουν στα αποδυτήρια στο ημίχρονο [ή μήπως είμαστε αρκετά νέοι και δεν τα θυμόμαστα αυτά?] και να παίρνουν τα μικρόφωνα και να λένε καραγκιόζη τον αντίπαλο [ξεχνώντας την ιστορία που έγραψε με την ΙΔΙΑ τους την ομάδα] .

Άσε τις ειρωνίες,και μην μου βάζεις λόγια στο στόμα που δεν είπα.Εγώ είπα ότι οι Γιαννακόπουλοι αγαπάνε πραγματικά τον Παναθηναικό,όχι το μπάσκετ.

QUOTE(jimol34 @ Dec 5 2008, 02:34 ) *
Όχι άλλα ποστ για τον ''κακό'', ''αλήτη'' Κόκκαλη που περίμενε να βγάλει λεφτά από το θύμα ΟΣΦΠ (λες και με αυτά που έχει βγάλει και βγάζει, το χαρτζιλίκι από το Champions League περίμενε για να πλουτίσει) και τους ''καλούς'' και ''ανιδιοτελείς'' αδερφούς Γιαννακόπουλους που μόνο αυτοί έχουν αγαπήσει μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα. Αυτό το παραμύθι πρέπει να σταματήσει. Αν βέβαια πολλοί θέλουν να το πιστεύουν, ας το πιστεύουν.

Δεν είπα ότι οι Γιαννακόπουλοι είναι καλοί και ανιδιοτελείς...απλώς ισοπέδωσαν τον Κόκκαλη.Ξέρω ότι σε ενοχλεί αυτό που λέω...αλλά δυστηχώς έτσι είναι.Οπότε το ειρωνικό στυλάκι...δεν έχει βάση.
Δεν ξέρω αν και πόσο θέλει να πλουτίσει ο Κόκκαλης από τον Ολυμπιακό...αλλά το να βάλει 1 ευρώ περισσότερο από αυτά που θα εισπράξει.....δεν το κάνει....
jimol34
QUOTE(Ginobili @ Dec 5 2008, 11:39 ) *
Δεν είπα ότι οι Γιαννακόπουλοι είναι καλοί και ανιδιοτελείς...απλώς ισοπέδωσαν τον Κόκκαλη.Ξέρω ότι σε ενοχλεί αυτό που λέω...αλλά δυστηχώς έτσι είναι.Οπότε το ειρωνικό στυλάκι...δεν έχει βάση.
Δεν ξέρω αν και πόσο θέλει να πλουτίσει ο Κόκκαλης από τον Ολυμπιακό...αλλά το να βάλει 1 ευρώ περισσότερο από αυτά που θα εισπράξει.....δεν το κάνει....

Δεν υπήρξε ειρωνικό στυλάκι από εμένα. Έκανα μια γενικότερη παρατήρηση με αφορμή το ποστ σου. (αν και σε θυμάμαι κάποτε να γράφεις ότι όλοι όσοι ασχολούνται με μπάσκετ χρωστάνε στον ΠΑΟ)

Από εκεί και πέρα σίγουρα ο Γιαννακόπουλος δεν ισοπέδωσε τον Σώκρατες. Όσο ο Σωκράτης ασχολούταν με το άθλημα, πρώτη την είχε την ομάδα. Πίστεψε με, ξέρουμε καλύτερα πότε ο Κόκκαλης αποφάσισε να ρίξει το ενδιαφέρον του στο ποδόσφαιρο.


Μέχρι η ομάδα να πάρει τα πάνω της σε μπάσκετ και ειδικά σε ποδόσφαιρο από την τσέπη του έβαζε. Φυσικά με την προοπτική ότι κάποτε θα τα πάρει πίσω αλλά αυτό δεν είναι κακό. Στο κάτω κάτω στο ποδόσφαιρο τα μεγέθη είναι μεγαλύτερα και δεν παίρνει κανέναν να κάνει αυτά που κάνουν οι Γιαννακόπουλοι και οι Αγγελόπουλοι στο μπάσκετ. Και σίγουρα επιχειρηματίες του οικονομικού μεγέθους Βαρδινογιάννη - Κόκκαλη - Αγγελό -Γιαννακό δεν περιμένουν να πλουτίσουν από τον αθλητισμό.
thrylos7
QUOTE(giopride @ Dec 5 2008, 02:06 ) *
κοκορομαχίες του δημοτικού


Αρκετά...
Mamuwalde
έμαθα επιτέλους ότι η κίνηση της παραίτησης έχει σχέση με το ότι η αγορά του 90% των μετοχών της ΚΑΕ ουσιαστικά τελείωσε . και τυπικά σε λίγες μέρες θα έχουν την πλειοψηφία . αναμένονται και κάποιες τυπικές εξελίξεις [στο Δ.Σ. κλπ] .

προφανώς δεν μπορεί να ασχολείται και με τον ερασιτέχνη [εξού και η παραίτηση] αν και μπορεί να συνεχίζουν να δίνουν κάποια λεφτά όπως γράφτηκε .
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(giopride @ Dec 5 2008, 07:05 ) *
"από την άνεση της πολυθρόνας μου κράζω" σημαίνει ότι αν δεν τους πλερώνω δεν έχω άποψη που μετράει σαν των αλλωνόνε που έχουνε φάει τα γήπεδα με το κουτάλι , με μιζάτες συνδρομές , κλπ ? τι να κάνω , είμαι από τη Σύρο και δεν μπορούσα 15 χρονών να μου δίνουν 20 χιλιάρικα για ένα σουκου να βλέπω ολυμπιακό . άρα δεν μετράει η άποψή μου ?
επειδή δεν έχω ζήσει παπαστράτειο και τάφο του ινδού [από κοντά] σημαίνει ότι πρέπει να προσκυνάω κάποιον ?

ποτέ δεν είπα να πάνε από εκεί που ήρθανε . ΕΣΥ δεν φαίνεται να καταλαβαίνεις [ή να πιστεύεις] ότι οι ίδιοι μπορούν να μην φτιάχνουνε στρατούς αλλά και πάλι να φέρνουνε τάρπλει και τζόνσον και πάσπαλιε και ντομινίκ . μπορούν αν μην κατεβαίνουν στις γραμματείες στα ημίχρονα και πάλι να φέρνουν τον ντομινίκ. να μην βγάζουν γελοία δελτία τύπου και πάλι να κάνουν μεταγραφή τύπου childress .

όταν μπορείς να φέρεις ντομινίκ για ποιο λόγο να μη θες ΟΛΗ την ελλάδα να θέλει να σε χειροκροτάει γι'αυτόν που έφερες αλλά να προτιμάς τα στρατιωτάκια [όπως έκανε με τον χατζηπαναγή πχ όλη η ελλάδα, αλλά μάλλον με θεωρείς αρκετά αφελή]
οι αφοί γιαννακόπουλοι έχουνε κάνει χοντράδες μεγάλες . και πρέπει να προσπαθήσουνε πολύ για να μου αλλάξουν την άποψη. οι αγγελόπουλοι είναι νέοι στο κουρμπέτι γι'αυτό και λέω ότι έχουνε το χρόνο [αφού σίγουρα έχουνε την όρεξη και τα λεφτά] να φτιάξουν ένα άλλο προφίλ . πιο αποδεκτό από όλους αλλά το ίδιο αποδοτικό σε τίτλους και διακρίσεις όπως άλλοι [μιλάω πανευρωπαϊκά γιατί πλέον τέτοιο είναι το μέγεθός μας] . ο κύκλος του θείου στο μπάσκετ έχει κλείσει [και για μένα με θετικό πρόσημο] .
να επισημάνω επίσης ότι ακριβώς επειδή μεγάλωσα με το γκάλη , τον μπάνε και τους λοιπούς αρειανούς και παοκτσήδες [ενώ εγώ έπαιζα με τον καμπούρη και ο παο με το στεργάκο] έμαθα να τους χειροκροτάω που ήταν καλύτεροι μου . και χαιρόμουνα όταν μπορούσα να τους κερδίσω με τους παιχταράδες που είχε αργότερα η ομάδα μου και να είμαι από πάνω .
προφανώς η ειδοποιός διαφορά είναι ότι εγώ γουστάρω πρώτα το άθλημα και μετά την ομάδα . και μάλλον κάπου εκεί σταματάει η διχογνωμία .
ο συρίγος και ο παπαδογιάννης έχουνε βίλλες στην εκάλη , κότερα και λογαριασμούς στην ελβετία .αυτό είναι σίγουρο blink.gif wacko.gif . όπως και ο σωτηρακόπουλος που έκανε μπάσκετ όταν ξεκίνησε . κονόμησε από τους μεγαλέμπορες γι'αυτό έφτιαξε μετά ραδιοφωνικό σταθμό ... καλή παραμύθα κι αυτή . με αυτό ασχολούνται οι άνθρωποι χρόνια τώρα . και μετά τον κόκκαλη και μετά τους αγγελοπουλαίους και όποιους άλλους αδερφούς , αυτοί με αυτό ασχολούνται με αυτό βγάζουν τα φράγκα τους . πάντα έτσι συνέβαινε . και επί ταφο του ινδού και επί οακα . αν δε σ'αρέσει το επάγγελμά τους ως δημοσιογράφοι [ετυμολογικά] είναι άλλου παπά ευαγγέλιο
για τον συρίγο προφανώς παρανόησες γιατί αυτό ακριβώς εννοώ κι εγώ . ότι δεν έχει καμία σχέση με οπαδιλίκι το τότε σκηνικό και κακώς το συνδέουνε συνέχεια .
27 και 1 βδομάδα είμαι κάντε τις πράξεις μόνοι σας
wos_sport4.gif
@jimol34: για τον παπαδογιάννη συμφωνώ ότι μπορεί να έγραψε παπάντζα [ασχέτως αν τον συμπαθώ] . δημοσιογραφία σημαίνει να ελέγχεις και τις πηγές . να διασταυρώνεις και μια πληροφορία . μπορέι να έχει δημιουργήσει θέμα από το τίποτα . και γι'αυτό είναι υπόλογος .

Λεγοντας οτι κρινεις απο την πολυθρονα σου,
δεν εννοουσα το γεγονος οτι δεν πας στο γηπεδο.
Αυτο αλλωστε δεν μπορω να το ξερω, οπως και το οτι εισαι απο την Συρο.
Και εγω που πηγαινω σε καθε ματς στην ιδια κατηγορια ανηκω.
Μπορω και κρινω απο την ανεση της πολυθρονας μου,
χωρις να εχω κανενα προβλημα και καμια ευθυνη για το τι θα κανει η ομαδα.

Δεν ειπα οτι επειδη δεν εχεις ζησει τα πετρινα χρονια, δεν εχεις δικαιωμα να κρινεις.
Αλλα αυτοι οι ανθρωποι δικαιουνται λιγο σεβασμο απο εμας,
για οσα προσφεραν και προσφερουν στο αθλημα.
Αυτοι πηραν το μπασκετ απο 15ο στην Ευρωπη και το εκαναν 1ο.

Οι στρατοι και οι καφροι υπηρχαν πριν απο αυτους και θα υπαρχουν και μετα.
Μου φαινεται οτι δεν εχετε καταλαβει την δυναμη που εχουν αυτοι οι στρατοι.
Πολλοι προσπαθησαν να τους εξαφανισουν, με τελευταιο τον Βανδη,
αλλα δεν εκαναν τιποτα.

Η Αεκ, ο Παοκ και ο Αρης τραβανε πολυ χειροτερα απο αυτους,
αφου αυτοι κατεβαζουν και ανεβαζουν διοικησεις,
διωχνουν προπονητες, προεδρους.

Δεν φταιει ουτε ο Κοκκαλης (πρωτη φορα το ακουω αυτο tongue.gif )
ουτε οι κοντοι, ουτε η οικογενεια, ουτε οι Αγγελο.

Το κρατος τους θελει να υπαρχουν και θα υπαρχουν.
Αν δεν τους ηθελε θα τους ειχε εξαφανισει σε ενα βραδυ,
μαζι με τα ''καλοπαιδα'' των εξαρχειων.
Ομως τους αφηνει να υπαρχουν, αφου εξυπηρετουν τα συμφεροντα του.


QUOTE(Ginobili @ Dec 5 2008, 13:39 ) *
Δεν είπα ότι οι Γιαννακόπουλοι είναι καλοί και ανιδιοτελείς...απλώς ισοπέδωσαν τον Κόκκαλη.Ξέρω ότι σε ενοχλεί αυτό που λέω...αλλά δυστηχώς έτσι είναι.Οπότε το ειρωνικό στυλάκι...δεν έχει βάση.
Δεν ξέρω αν και πόσο θέλει να πλουτίσει ο Κόκκαλης από τον Ολυμπιακό...αλλά το να βάλει 1 ευρώ περισσότερο από αυτά που θα εισπράξει.....δεν το κάνει....

Τοσα χρονια δηλαδη σε μπαλα και μπασκετ ο Κοκκαλης δεν εβαζε λεφτα????
Και τα 9δις παλιες καλες δραχμουλες, για τα χρεη ποιος τα πληρωσε??? Ο Σαλιαρελης???

Την ομαδα του 92-97 που κοστιζε καθε χρονο 3-4δις παλιες καλες δραχμουλες
ποιος την πληρωνε??? Τα εσοδα της ομαδας???
Στην μπαλα τοσα χρονια ποιος εβαζε λεφτα για να ερχονται
οι Ζιο, Καρεμπε, Ζαχοβιτς, Ζε Ελιας κτλ κτλ κτλ,
οταν η ομαδα επαιζε στην Ριζουπολη και δεν ειχε εσοδα???

Απλα οταν πλεον στο μπασκετ κατεκτησε τα παντα σε Ελλαδα και Ευρωπη,
δεν ειχε πλεον κινητρο να συνεχισει.
Επισης δεν ειναι και τοσο ευκολο να εχεις στην πλατη σου
και την ΠΑΕ και την ΚΑΕ και τις επιχειρησεις σου.
Μπορει να ειναι η μεγαλυτερη γατα στην αγορα, αλλα δεν ειναι ο Superman.

Και ετσι επελεξε να ασχοληθει με την μπαλα, που ειναι ο βασιλιας των σπορ,
που εχει μεγαλυτερο πρεστιζ, που εχει φυσικα και παρα πολλα εσοδα,
που μαζευει καθε κυριακη 30.000 κοσμο,
σε αντιθεση με τους 5.000 του μπασκετ, στις καλες εποχες.

Το οτι ειναι τοσο μεγαλη γατα
και καταφερε να βγαζει τα τελευταια 2 χρονια κερδη η ΠΑΕ και μαλιστα πολυ μεγαλα,
ειναι σιγουρα υπερ του και μαγκια του.
Για να το κανει αυτο ομως σπαταλησε πολλα λεφτα
και 10 χρονια.
ironman
QUOTE
Την ερχόμενη εβδομάδα ο Ολυμπιακός δίνει τη μάχη της πρωτιάς στη Μάλαγα. Η δική μου ευχή είναι να την κερδίσει με κορυφαίο τον Τζος Τσίλντρες, μπας και ξεπεράσει τον εκνευρισμό του ο άνθρωπος που υπογράφει τα χρυσοποίκιλτα μηνιάτικα του Αμερικανού...


ο παπαδογιαννης συνεχιζει να προκαλει..
kseplenhs
τελικά αυτός και ο συρίγος δείχνουν μια εκδικητικότητα που ακόμα και σε παιδάκια 5 ετών δεν αρμόζει.

πρώτα ο παπαδογιάννης με το θέμα του τσίλι που θα το θυμάται και θα πουλάει καυστικότητα για καιρό ακόμα και ο συρίγος που σήμερα σε άρθρο του που αφορούσε τα έργα και τις ημέρες του γιαννάκη στην εθνική,αναλώθηκε σε μεγάλο μέρος αυτού στο να κράζει τον λάζαρο τον παπαδόπουλο.

ειλικρινά δεν ξέρω τις σχέσεις του συρίγου με τον παπαδόπουλο για να κρίνω αν έχει δίκιο που καιρό τώρα τον κράζει όπου βρεθεί και σταθεί.
αλλά ο παπαδογιάννης έχει άδικο.και όσο δεν το παραδέχεται (ή δεν το καταλαβαίνει),επιδυκνύει μια τεράστια ανωριμότητα χαρακτήρα που για έναν δημοσιογράφο με την εμπειρία την δικιά του μπορεί να μεταφραστεί και σαν μικρότητα ανθρώπου.

και στην τελική ας καταλάβουν κάτι τέτοιοι δημοσιογράφοι οτι δεν είναι αυτοί οι πρωταγωνιστές του αθλήματος.ούτε οι νταβατζήδες του(αυτό περισσότερο για τον"αμισθο" εκπρόσωπο τύπου της εθνικής).

που με τέτοιο ύφος ακόμα και σε περιπτώσεις που έχουν δίκιο,η γραφικότητα και η κακία τους βαράει κόκκινο...
lakersdynasty
Το ξερω οτι δεν αναφερομαι σε κατι "αξιοπιστο" απλα ειπα να το αναφερω.

Στο ALL-STAR basket η στηλη Κουρουνα γραφει σε "hits":

"Παικτης του Ολυμπιακου μου το σφυριξε εμπιστευτικα: "Ο Σοφοκλης ειναι στην καλητερη του κατασταση της καριερας του. Με τον Παναθηναϊκο μπορουσε να παιξει 25 λεπτα". Γιατι δεν επαιξε? Εγω λεω για να μην κουραστει εν οψει του αγωνα του δευτερου γυρου" icon_drunk.gif

"Στον Ολυμπιακο ξερουν οτι τα συμβολαια που εχουν δεν σπανε και δεν μπορουν να διωξουν παικτη. Μπορουν ομως να δανεισουν! Εναν περιφερειακο,για να ανοιξει θεση και να αποκτησουν ενα ακομη γκαρντ. Το σκεφτονται σοβαρα και απλα περιμενουν. Την καταλληλη στιγμη και τον καταλληλο παικτη" 39.gif
Konstantinos_Thessaloniki
Ο Ματσιγιάουσκας σε συνέντευξή του σε λιθουανικό site δήλωσε έτοιμος για την επιστροφή του σε αγωνιστικές δράσεις. icon_drunk.gif

http://www.15min.lt/naujiena/sportas/kreps...23/19768/?fid=6

http://offbalancenews.blogspot.com/2008/12/macijauskas.html
asero
QUOTE(Konstantinos_Thessaloniki @ Dec 15 2008, 20:32 ) *
Ο Ματσιγιάουσκας σε συνέντευξή του σε λιθουανικό site δήλωσε έτοιμος για την επιστροφή του σε αγωνιστικές δράσεις. icon_drunk.gif

http://www.15min.lt/naujiena/sportas/kreps...23/19768/?fid=6

http://offbalancenews.blogspot.com/2008/12/macijauskas.html

μακαρι αλλα ο ματσιγιαουσκας δεν προκειται να ξαναπαιξει μπασκετ,τουλαχιστον σε υψηλο επιπεδο
a bullet for your head
Ο Γιαννακης αναφερομενος σε δηλωση του για τους Σοφο κ Πελεκανο ειπε:
''Ο Σοφοκλης ειχε ουσιαστικα να παιξει 2 χρονια.Περσι ξεκινησε η μεγαλη προσπαθεια που κανει,τον στηριζουμε κ δεν βιαζομαστε να τον βαλουμε να παιξει,ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΗ ΝΙΚΗ...
Θα δειτε εναν διαφορετικο Σοφοκλη κ του αξιζουν συγχαρητηρια για την προσπαθεια του.
Για τον Πελεκανο,ξερουμε οτι θα μας βοηθησει σε μια μεγαλη σεζον κ για αυτο τον φεραμε στον ΟΣΦΠ.
Ο Μιχαλης εχει τα προσοντα κ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ,ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ''.
Θα πω,οτι οντως ο Σοφο καταβαλλει πολυ μεγαλη προσπαθεια,ομως θα επρεπε σε καποια παιχνιδια που πηγαινε καλα κ ηταν κρισιμα,να παιξει περισσοτερο κ οχι να ''ξεχαστει'' στον παγκο,για να ''εξυπηρετηθει'' το ροτεισον της ομαδας..
Τι παει να πει εφημερη νικη?Στα παιχνιδια εναντιον ΠΑΟ κ Μαλαγα,ας πουμε?
Πιστευω οτι ο Γιαννακης προκειμενου να κρατησει τις ισορροπιες,''ξεχναει'' τον Σοφο,προκειμενου να παιζει ο ''μονιμος γκρινιαρης'' Μπουρουσης,η' ο ακριβοπληρωμενος Βουιζιτς..
Οσον αφορα τον Πελεκανο,δεν εχω καταλαβει ακομα την χρησιμοτητα του φετος..
Εχει ας πουμε εναν αναλογο ρολο,χρησιμοποιηση κ χρονο συμμετοχης σαν του Κετσμαν?Δηλαδη,βλεπουμε σε καθε παιχνιδι του ΟΣΦΠ,τον Πελεκανο να παιζει 12'-15' συμμετοχης,αναλαμβανοντας καθε φορα τον πιο επικινδυνο επιθετικο της εκαστοτε αντιπαλου ομαδας?
asero
QUOTE(a bullet for your head @ Dec 16 2008, 22:22 ) *
Ο Γιαννακης αναφερομενος σε δηλωση του για τους Σοφο κ Πελεκανο ειπε:
''Ο Σοφοκλης ειχε ουσιαστικα να παιξει 2 χρονια.Περσι ξεκινησε η μεγαλη προσπαθεια που κανει,τον στηριζουμε κ δεν βιαζομαστε να τον βαλουμε να παιξει,ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΗ ΝΙΚΗ...
Θα δειτε εναν διαφορετικο Σοφοκλη κ του αξιζουν συγχαρητηρια για την προσπαθεια του.
Για τον Πελεκανο,ξερουμε οτι θα μας βοηθησει σε μια μεγαλη σεζον κ για αυτο τον φεραμε στον ΟΣΦΠ.
Ο Μιχαλης εχει τα προσοντα κ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ,ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ''.
Θα πω,οτι οντως ο Σοφο καταβαλλει πολυ μεγαλη προσπαθεια,ομως θα επρεπε σε καποια παιχνιδια που πηγαινε καλα κ ηταν κρισιμα,να παιξει περισσοτερο κ οχι να ''ξεχαστει'' στον παγκο,για να ''εξυπηρετηθει'' το ροτεισον της ομαδας..
Τι παει να πει εφημερη νικη?Στα παιχνιδια εναντιον ΠΑΟ κ Μαλαγα,ας πουμε?
Πιστευω οτι ο Γιαννακης προκειμενου να κρατησει τις ισορροπιες,''ξεχναει'' τον Σοφο,προκειμενου να παιζει ο ''μονιμος γκρινιαρης'' Μπουρουσης,η' ο ακριβοπληρωμενος Βουιζιτς..
Οσον αφορα τον Πελεκανο,δεν εχω καταλαβει ακομα την χρησιμοτητα του φετος..
Εχει ας πουμε εναν αναλογο ρολο,χρησιμοποιηση κ χρονο συμμετοχης σαν του Κετσμαν?Δηλαδη,βλεπουμε σε καθε παιχνιδι του ΟΣΦΠ,τον Πελεκανο να παιζει 12'-15' συμμετοχης,αναλαμβανοντας καθε φορα τον πιο επικινδυνο επιθετικο της εκαστοτε αντιπαλου ομαδας?

Διαφωνω γι αυτο που λες για τον γιαννακη.Δεν πιστευω οτι ο γιαννακης δεν χρησιμοποιει τον σοφο για να κρατα τις ισορροπιες,απλα για να προετοιμαζει τον σοφο σιγα σιγα και να μην τον ριξει κατευθειαν στα βαθια.Λογικα,ο ρολος του πελεκανου ειναι να μπαινει 5-10 λεπτα για να δινει ανασες στους βασικους και να παιξει αμυνα
a bullet for your head
QUOTE(asero @ Dec 16 2008, 22:47 ) *
Διαφωνω γι αυτο που λες για τον γιαννακη.Δεν πιστευω οτι ο γιαννακης δεν χρησιμοποιει τον σοφο για να κρατα τις ισορροπιες,απλα για να προετοιμαζει τον σοφο σιγα σιγα και να μην τον ριξει κατευθειαν στα βαθια.Λογικα,ο ρολος του πελεκανου ειναι να μπαινει 5-10 λεπτα για να δινει ανασες στους βασικους και να παιξει αμυνα

Για ποσο δηλαδη θα προετοιμαζεται ο Σοφο?Ποιο ριξιμο στα βαθια?Ο Σοφο ντεμπουταρισε στην Α1 απ τα 15του..στα 17 του ηταν βασικος στον Ηρακλη..Η ''ληθη'' για τον Σοφο,οταν ειναι στον παγκο,ειναι χαρακτηριστικη κ εχει τονιστει απο πολλους..
Στην περιπτωση του Πελεκανου,ακομα δεν εχω δει καθαρα κ εμπρακτα,τον λογο για τον οποιο αποκτηθηκε..
benchwarmer
QUOTE(a bullet for your head @ Dec 16 2008, 23:49 ) *
Για ποσο δηλαδη θα προετοιμαζεται ο Σοφο?Ποιο ριξιμο στα βαθια?Ο Σοφο ντεμπουταρισε στην Α1 απ τα 15του..στα 17 του ηταν βασικος στον Ηρακλη..Η ''ληθη'' για τον Σοφο,οταν ειναι στον παγκο,ειναι χαρακτηριστικη κ εχει τονιστει απο πολλους..
Στην περιπτωση του Πελεκανου,ακομα δεν εχω δει καθαρα κ εμπρακτα,τον λογο για τον οποιο αποκτηθηκε..


Ριξιμο στα βαθια οχι απο θεμα εμπειριας, απο θεμα κιλων και φυσικης καταστασης.
Χαρακτηριστικα σου αναφερω τα λεπτα συμμετοχης του φετος στην Α1: 0-8-0-0-12-8-8-11-14-13 και στην Ευρωλιγκα 7-0-2-5-8-13-11
Οπως μπορεις να δεις λοιπον, τιποτα δεν γινεται τυχαια, και υπαρχει μια σταδιακη ανοδος στον χρονο συμμετοχης του. Εξαλλου δεν με εκπλησσει καθολου αυτο που λεει ο Γιαννακης, περι εφημερης νικης. Ειναι γνωστη αυτη η φιλοσοφια του. Εαν την ανοιξη, ο Σοφο παιζει 20 λεπτα ανα παιχνιδι σταθερα και με τη γνωστη του αποδοση (που εχει να το κανει απο την εποχη Καζλαουσκας), τοτε ανεξαρτητα απο το τι θα κανει η ομαδα, στο συγκεκριμενο θεμα θα εχει βγει κερδισμενος. Τωρα, αν ερθουν ετσι τα πραγματα και κριθει ολη η χρονια στο παιχνιδι με τον ΠΑΟ του Νοεμβριου, δεν ξερω.. Στο χερι μας ειναι, να μην κανουμε αλλη ηττα στο πρωταθλημα.
Για τον Πελεκανο, η φραση κλειδι ειναι το "ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ,ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ". Κι εγω προτιμουσα τον Βασιλειαδη πχ, αλλα αν αυτος ηθελε να παιζει 25 λεπτα το παιχνιδι, δεν ηταν ο Ολυμπιακος (του Γιαννακη) αυτη η ομαδα.

Τελικα, ολοι ξεραμε περιπου τι σημαινει η ελευση του Γιαννακη στην ομαδα.. Δικια του φιλοσοφια, οχι τοσο "εφημερη" δουλεια, αλλα με περισσοτερο βαθος. Το αν ειναι ο Ολυμπιακος η ομαδα να δοκιμασει καποιος κατι τετοιο, και το τι αποτελεσματα θα εχει, θα φανει στο τελος. Μεχρι τοτε, ... (δεν τη λεω τη λεξη για να μην εξαγριωσω καποιους. Καταλαβαινετε ποια ειναι ομως tongue.gif )
kseplenhs
πάντως όσα και να του καταλογίζουμε του γιαννάκη,έχω την αίσθηση πως το θέμα του σόφο το χειρίζεται άριστα.
δλδ όταν ο σόφο επιστρέψει θα το κάνει μια και καλή...

και στην τελική όλοι ξέρουμε πάνω κάτω τον κυκλοθυμικό χαρακτήρα του.και οτι ένας τραυματισμός να του κάτσει δεν το έχει σε τίποτα να αράξει και να το ρίξει στις πίτσες και στο pro evolution...και μετά 190 κιλά ο σόφο...

αφού ο τύπος θέλει μπάτσο απο πάνω του.δεν έχει κατασταλαγμένη επαγγελματική συνείδηση...

και συν τοις άλλοις υπάρχουν και ιατρικά ζητήματα που όλοι εμείς εκτός ομάδας δεν τα γνωρίζουμε...
Marciulionis
QUOTE(kseplenhs @ Dec 17 2008, 02:51 ) *
πάντως όσα και να του καταλογίζουμε του γιαννάκη,έχω την αίσθηση πως το θέμα του σόφο το χειρίζεται άριστα.
δλδ όταν ο σόφο επιστρέψει θα το κάνει μια και καλή...

και στην τελική όλοι ξέρουμε πάνω κάτω τον κυκλοθυμικό χαρακτήρα του.και οτι ένας τραυματισμός να του κάτσει δεν το έχει σε τίποτα να αράξει και να το ρίξει στις πίτσες και στο pro evolution...και μετά 190 κιλά ο σόφο...


Κι εγώ αν και δεν είμαι μεγάλος θαυμαστής του Γιαννάκη συμφωνώ απόλυτα. Ένας ενδεχομένως τραυματισμός θα έθετε οριστικά τέλος στην καριέρα του Σοφοκλή. Από τη στιγμή που αποφασίσανε στον Ολυμπιακό να γίνουν παιδαγωγοί και να επενδύσουν πάνω του είναι καλύτερα να μην πάρουν περιττά ρίσκα. Ειδικά από τη στιγμή που η πρόκριση στην ευρωλίγκα είναι ευκολη υπόθεση, ενώ παράλληλα και η ήττα από το ΠΑΟ μπορεί να χαρακτηριστεί ως ανώδυνη βαθμολογικά και εντός προγράμματος (τα 2 ματς για τα οποία δεχτηκε κριτική γι αυτό το θέμα).

Μπορεί το μπάσκετ του Ολυμπιακού να μην θέλγει ακόμα(?) ή και ποτέ με το Γιαννάκη στο πάγκο, να τον παίρνει ο ύπνος στα ματς κι αυτόν και τους θεατές συχνα άλλα στο θέμα διαχείρισης του Σχορτσιανίτη είναι ίσως, αν όχι σίγουρα, ο καλύτερος δυνατός προπονητής που θα μπορούσε να έχει. Παρόλα αυτά η επένδυση πάνω του παραμένει εξαιρετικά υψηλού ρίσκου και πάνω σε αυτή τη λογική περιορισμού του έγιναν οι προσθήκες Βούισιτς και Βουγιούκα. Ο Σοφοκλής δεν είναι ο παίκτης στον οποίο θα στηριχτεί ο Ολυμπιακός άλλα ο παίκτης που θα κάνει τη διαφορά όταν και εαν είναι έτοιμος να παίξει χωρίς να διακινδυνεύει την υγεία του.

QUOTE
αφού ο τύπος θέλει μπάτσο απο πάνω του.δεν έχει κατασταλαγμένη επαγγελματική συνείδηση...


πρόσεχε τα λόγια σου μέρες που είναι! Θα μας πάρουν με τις μολότοφ! smiley.gif smiley.gif smiley.gif
asero
QUOTE(kseplenhs @ Dec 17 2008, 02:51 ) *
πάντως όσα και να του καταλογίζουμε του γιαννάκη,έχω την αίσθηση πως το θέμα του σόφο το χειρίζεται άριστα.
δλδ όταν ο σόφο επιστρέψει θα το κάνει μια και καλή...

και στην τελική όλοι ξέρουμε πάνω κάτω τον κυκλοθυμικό χαρακτήρα του.και οτι ένας τραυματισμός να του κάτσει δεν το έχει σε τίποτα να αράξει και να το ρίξει στις πίτσες και στο pro evolution...και μετά 190 κιλά ο σόφο...

αφού ο τύπος θέλει μπάτσο απο πάνω του.δεν έχει κατασταλαγμένη επαγγελματική συνείδηση...

και συν τοις άλλοις υπάρχουν και ιατρικά ζητήματα που όλοι εμείς εκτός ομάδας δεν τα γνωρίζουμε...

Συμφωνω απολυτως.Για τον γιαννακη,σιγουρα δεν ειναι ομπραντοβιτς αλλα θα κριθει και αυτος οπως και ολοι στο τελος της χρονιας. πρόσεχε τα λόγια σου μέρες που είναι! Θα μας πάρουν με τις μολότοφ!
Μη σου πω και με τα καλασνικοφ smiley.gif
spysta
o Kαβαλιερατος εγραφε στο blog του στο superbasket οτι απο του χρονου ο Ολυμπιακος θα φοραει ερυθρολευκες εμφανισεις με ριγες .. οπως ο ποδοσφαιρκος Ολυμπιακος !!!!!!!!!!!!!!!!
icon_headbang.gif icon_headbang.gif icon_headbang.gif icon_headbang.gif rolleyes.gif
asero
QUOTE(spysta @ Dec 23 2008, 13:00 ) *
o Kαβαλιερατος εγραφε στο blog του στο superbasket οτι απο του χρονου ο Ολυμπιακος θα φοραει ερυθρολευκες εμφανισεις με ριγες .. οπως ο ποδοσφαιρκος Ολυμπιακος !!!!!!!!!!!!!!!!
icon_headbang.gif icon_headbang.gif icon_headbang.gif icon_headbang.gif rolleyes.gif

Δεν ειναι ασχημο,μια χαρα ειναι και ελπιζω οι ριγες να φερουν γουρι οπως στον ποδοσφαιρικο ολυμπιακο tongue.gif .Η μπαρτσελονα χρονια φοραει ριγες αλλα με χρωματα μπλε και κοκκινο και φαινεται ωραιο
leonkalf
Όπωσ δηλ. φόρεσε φέτος ο Άρης?

Αυτό που δοκίμασε ο Άρης πάντως εμένα δε μου άρεσε...
rankin
Εγώ είμαι 100% σύμφωνος με τις ρίγες. Είναι κάτι που εδώ και χρόνια περίμενα να γίνει. Ο Ολυμπιακός ως σωματείο, παραδοσιακά, φοράει φανέλα με ρίγες. Είναι κάτι συνυφασμένο με την ιστορία του (αντίθετα πχ με τον παναθηναϊκό που σε κανένα σπορ δεν έχει την ριγα στη φανέλα -πλην σπανίων ποδοσφαιρικών εξαιρέσεων- και είναι λογικό να χρησιμοποιεί μονόχρωμα).
Ο Ολυμπιακός σε ποδόσφαιρο και συνήθως και σε βόλεϋ, χρησιμοποιεί την ρίγα στην φανέλα και πιστεύω έχει φτάσει η στιγμή να περάσει και στο μπάσκετ αυτό.. Τιμή και δόξα στα ερυθρόλευκα!

ΥΓ. Το πείραμα του Άρη εμένα μου άρεσε πάρα πολύ και μπράβο τους για αυτό!
asero
QUOTE(rankin @ Dec 24 2008, 19:27 ) *
Εγώ είμαι 100% σύμφωνος με τις ρίγες. Είναι κάτι που εδώ και χρόνια περίμενα να γίνει. Ο Ολυμπιακός ως σωματείο, παραδοσιακά, φοράει φανέλα με ρίγες. Είναι κάτι συνυφασμένο με την ιστορία του (αντίθετα πχ με τον παναθηναϊκό που σε κανένα σπορ δεν έχει την ριγα στη φανέλα -πλην σπανίων ποδοσφαιρικών εξαιρέσεων- και είναι λογικό να χρησιμοποιεί μονόχρωμα).
Ο Ολυμπιακός σε ποδόσφαιρο και συνήθως και σε βόλεϋ, χρησιμοποιεί την ρίγα στην φανέλα και πιστεύω έχει φτάσει η στιγμή να περάσει και στο μπάσκετ αυτό.. Τιμή και δόξα στα ερυθρόλευκα!

ΥΓ. Το πείραμα του Άρη εμένα μου άρεσε πάρα πολύ και μπράβο τους για αυτό!

Και εγω πιστευω οτι η ερυθρολευκη φανελα με τις ριγες θα ειναι πολυ ωραια αλλα δεν ειναι και απολυτως σιγουρο οτι ειναι σωστο το ρεπορταζ,τις εχει κανει τις πατατες του στο παρελθον ο καβαλιερατος
Anaz
Eμενα πλην ελαχιστων εξαιρεσεων δεν μου αρεσουν οι ριγες στο μπασκετ.
rankin
...άλλο θέμα, πέραν του χρώματος της φανέλας..
Μήπως θα πρέπει να κληθεί κάποια στιγμή ο Μπουρούσαρος για ανανέωση συμβολαίου;;
asero
QUOTE(rankin @ Dec 25 2008, 12:01 ) *
...άλλο θέμα, πέραν του χρώματος της φανέλας..
Μήπως θα πρέπει να κληθεί κάποια στιγμή ο Μπουρούσαρος για ανανέωση συμβολαίου;;

Λογικα θα κληθει την ανοιξη,οπως περυσι ο βασιλοπουλος
filipp.ger
Μακάρι να τον καλέσουν και να ανανεώσει..Έχει απίστευτη εξέλιξη και θα γίνει ακόμη καλύτερος με τον vuicic δίπλα του.. Αλλά φοβάμαι μην μας την κάνει ο Γιάνναρος.. blink.gif blink.gif blink.gif
Consultant
QUOTE(filipp.ger @ Dec 26 2008, 17:28 ) *
Μακάρι να τον καλέσουν και να ανανεώσει..Έχει απίστευτη εξέλιξη και θα γίνει ακόμη καλύτερος με τον vuicic δίπλα του.. Αλλά φοβάμαι μην μας την κάνει ο Γιάνναρος.. blink.gif blink.gif blink.gif



Στον Ολυμπιακο δεν (μπορει να) τη κανει κανεις..Ειδικα τωρα που επι Αγγελοπουλαιων ειμαστε πανισχυροι!Ειμαι σιγουρος οτι ο Αγγελοπουλος θα του κανει ακρως γεναιοδωρη προσφορα.Αν δεν γουσταρει να φυγει!Ουδεις αναντικαταστατος..
kolokotronis
Στον παναθηνα'ι'κό ταιριάζει γάντι πάντως. Έχει έφεση στην άμυνα και τα ριμπάουντ. Είναι και έλληνας. Κάθε χρόνο είναι και καλύτερος.
Πιστεύω οι γιαννακόπουλοι οφείλουν να τον ''χτυπήσουν''. Το χειρότερο που μπορούμε να πάθουμε είναι να τον πληρώσουν παραπάνω οι αγγελόπουλοι...
kotzito
Αν δεν κανω λαθος,ο Μπουρουσης και ο Σοφο παιρνουν λιγα λεφτα.Ο Σοφο παιρνει 300.000 και ο Μπουρουσης 400.000.Αν τα συγκρινουμε με τα λεφτα που παιρνει ο Βασιλοπουλος ειναι σιγουρα λιγα.Εδω ο Καραθανασης παιρνει 100.000 το χρονο νομιζω. ohmy.gif
rankin
QUOTE(kolokotronis @ Dec 28 2008, 04:30 ) *
Στον παναθηνα'ι'κό ταιριάζει γάντι πάντως. Έχει έφεση στην άμυνα και τα ριμπάουντ. Είναι και έλληνας. Κάθε χρόνο είναι και καλύτερος.
Πιστεύω οι γιαννακόπουλοι οφείλουν να τον ''χτυπήσουν''. Το χειρότερο που μπορούμε να πάθουμε είναι να τον πληρώσουν παραπάνω οι αγγελόπουλοι...


Ο Μπουρούσαρος ταιριάζει γάντι σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή ομάδα! Παρόλα αυτά, δεν υπάρχει θέμα Μπουρούση για τον παο. Εγώ για το ΝΒΑ ανησυχώ και έθεσα το ζήτημα. Έχουν αρχίσει και τον γλυκοκοιτάζουν από την άλλη όχθη (και λογικό είναι) και θα πρέπει να λάβουμε τα μέτρα μας..
asero
QUOTE(rankin @ Dec 28 2008, 14:26 ) *
Ο Μπουρούσαρος ταιριάζει γάντι σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή ομάδα! Παρόλα αυτά, δεν υπάρχει θέμα Μπουρούση για τον παο. Εγώ για το ΝΒΑ ανησυχώ και έθεσα το ζήτημα. Έχουν αρχίσει και τον γλυκοκοιτάζουν από την άλλη όχθη (και λογικό είναι) και θα πρέπει να λάβουμε τα μέτρα μας..

Δεν νομιζω οτι ο μπουρουσης ειναι ετοιμος για το nba.Σε λιγα χρονια ισως,αλλα οχι τωρα.Για την ευρωπη ο μπουρουσης ειναι κορυφαιος σεντερ και ειδικα φετος που εχει βελτιωθει στο παιχνιδι με πλατη
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(asero @ Dec 28 2008, 23:34 ) *
Δεν νομιζω οτι ο μπουρουσης ειναι ετοιμος για το nba.Σε λιγα χρονια ισως,αλλα οχι τωρα.Για την ευρωπη ο μπουρουσης ειναι κορυφαιος σεντερ και ειδικα φετος που εχει βελτιωθει στο παιχνιδι με πλατη

Εδω πηγε και παιζει ο μικρος Γκαζολ και περσι επαιζε ο Γκαρμπαχοσα,
γιατι να μην παιξει ο Μπουρουσης???
asero
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Dec 29 2008, 16:05 ) *
Εδω πηγε και παιζει ο μικρος Γκαζολ και περσι επαιζε ο Γκαρμπαχοσα,
γιατι να μην παιξει ο Μπουρουσης???

Ο γκαρμαχοσα οταν δεν ειχε τραυματισμους ηταν πολυ υψηλου επιπεδου παιχτης.Ο μαρκ τον τελευταιο χρονο του στην ευρωπη ειχε ψηφιστει ο καλυτερος παιχτης του uleb cup και γενικα ειχε πολυ μεγαλη βελτιωση και μην ξεχνας ποσο αθλητικος τυπος ειναι
Gravedigger
QUOTE (asero @ Dec 29 2008, 20:14 ) *
Ο γκαρμαχοσα οταν δεν ειχε τραυματισμους ηταν πολυ υψηλου επιπεδου παιχτης.Ο μαρκ τον τελευταιο χρονο του στην ευρωπη ειχε ψηφιστει ο καλυτερος παιχτης του uleb cup και γενικα ειχε πολυ μεγαλη βελτιωση και μην ξεχνας ποσο αθλητικος τυπος ειναι

Αθλητικός ο Marc?? blink.gif Τι ακριβώς έχει,ταχύτητα η άλμα?
benchwarmer
Και επειδη τοσες μερες ειμαστε οφτοπικ σε ολα τα θεματα του Ολυμπιακου, παρτε και ενα ον-τοπικ..

Α1: Ένα μήνα εκτός ο Μπουρούσης!

Σοκ στον Ολυμπιακό! Εκτός δράσης για ένα μήνα θα μείνει ο Γιάννης Μπουρούσης λόγω ρήξης έσω πλαγίου συνδέσμου στο αριστερό του γόνατο. Αυτό σημαίνει πως ο διεθνής σέντερ θα χάσει μία σειρά κρίσιμων αγώνων της ομάδας του σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρωλίγκα. Ο παίκτης αντιμετώπιζε ενοχλήσεις στο συγκεκριμένο σημείο εδώ και καιρό, γεγονός που οδήγησε το ιατρικό τιμ στην απόφαση να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, η οποία και «αποκάλυψε» το μέγεθος του προβλήματος.

Στο μεταξύ, ο Τζος Τσίλντρες συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και το υπερηχογράφημα που θα του γίνει θα δείξει αν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας.

Εξάλλου, ο Παναγιώτης Γιαννάκης συνεχίζει την προετοιμασία της ομάδας του για τον αγώνα του Σαββάτου απέναντι στον Πανελλήνιο στο ΣΕΦ (16:00) για τη 12η αγωνιστική. Ο «δράκος», που έχει προγραμματίσει φιλικό με το Αιγάλεω το μεσημέρι της Τετάρτης (13:00) δεν θέλει επ ουδενί να γίνει απεργία εν όψει και του ντέρμπι της επόμενης Πέμπτης απέναντι στη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ για την Ευρωλίγκα. Για παν ενδεχόμενο, σε περίπτωση αναβολής θα γίνει φιλικό με την ΑΕΚ, προκειμένου να διατηρηθούν σε εγρήγορση οι παίκτες.

Απο sport-fm.gr
Ginobili
QUOTE(benchwarmer @ Dec 29 2008, 20:21 ) *
Και επειδη τοσες μερες ειμαστε οφτοπικ σε ολα τα θεματα του Ολυμπιακου, παρτε και ενα ον-τοπικ..

Α1: Ένα μήνα εκτός ο Μπουρούσης!

Σοκ στον Ολυμπιακό! Εκτός δράσης για ένα μήνα θα μείνει ο Γιάννης Μπουρούσης λόγω ρήξης έσω πλαγίου συνδέσμου στο αριστερό του γόνατο. Αυτό σημαίνει πως ο διεθνής σέντερ θα χάσει μία σειρά κρίσιμων αγώνων της ομάδας του σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρωλίγκα. Ο παίκτης αντιμετώπιζε ενοχλήσεις στο συγκεκριμένο σημείο εδώ και καιρό, γεγονός που οδήγησε το ιατρικό τιμ στην απόφαση να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, η οποία και «αποκάλυψε» το μέγεθος του προβλήματος.

Στο μεταξύ, ο Τζος Τσίλντρες συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και το υπερηχογράφημα που θα του γίνει θα δείξει αν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας.

Εξάλλου, ο Παναγιώτης Γιαννάκης συνεχίζει την προετοιμασία της ομάδας του για τον αγώνα του Σαββάτου απέναντι στον Πανελλήνιο στο ΣΕΦ (16:00) για τη 12η αγωνιστική. Ο «δράκος», που έχει προγραμματίσει φιλικό με το Αιγάλεω το μεσημέρι της Τετάρτης (13:00) δεν θέλει επ ουδενί να γίνει απεργία εν όψει και του ντέρμπι της επόμενης Πέμπτης απέναντι στη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ για την Ευρωλίγκα. Για παν ενδεχόμενο, σε περίπτωση αναβολής θα γίνει φιλικό με την ΑΕΚ, προκειμένου να διατηρηθούν σε εγρήγορση οι παίκτες.

Απο sport-fm.gr

Καλά...δεν τρέχει και τίποτα.Δεν θα στοιχίσει και τίποτα στον Ολυμπιακό...στην μεν Ευρωλίγκα πρέπει να αυτοκτονήσει για να χάσει την 1η θέση στον όμιλο που βρίσκεται...στην δε Α1....προφανώς και δεν υπάρχει πρόβλημα,μόνο τον Πανελλήνιο έχει να αντιμετωπίσει,κι αυτόν στο ΣΕΦ....
Ίσα ίσα...καλύτερα τώρα....για να είναι έτοιμος στα κρίσιμα αργότερα.
ironman
μεγαλη απωλεια, ο μπουρουσαρος ηταν ο καλυετρος μας παικτης φετος και ειμαστε και σε πολυ κρισιμο σημειο. με τη μακαμπι παιζεται η πρωτια, εχουμε το ματς του κυπελλου με τον πανιωνιο, ενω και στο πρωταθλημα εχουμε εκτος εδρας μαρουσι-αρη και παοκ στο διαστημα που θα λειψει.

αμα μπορει να βγαλει 15λεπτο ο σοφο κατι γινεται αλλιως με βουγιουκα και ερτσεγκ 20λεπτους δεν ειμαστε και πολυ καλα...
spysta
Τι ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ μας βαραει ρε γαμωτο καθε φορα ???????????
vastravoud
Και πάλι πάντως μοιράζεται ο χρόνος.

5: 15-20 λεπτά Βούισιτς, 10-15 Σόφο, τα υπόλοιπα Βουγιουκας
4: Πρίντεζης, Ερτσεγκ και λογικά θα ανεβει και λίγο ο Βασιλόπουλος
spysta
QUOTE(vastravoud @ Dec 29 2008, 22:57 ) *
Και πάλι πάντως μοιράζεται ο χρόνος.

5: 15-20 λεπτά Βούισιτς, 10-15 Σόφο, τα υπόλοιπα Βουγιουκας
4: Πρίντεζης, Ερτσεγκ και λογικά θα ανεβει και λίγο ο Βασιλόπουλος

Mα και ο Βασιλοπουλος τραυματιας ειναι ..
λετε να δουμε και τον Πελεκανο στο 4 56.gif tongue.gif
vastravoud
Α ναι δεν το σκέφτηκα αυτο με τον Βασιλόπουλο, αλλά και πάλι όμως, 40 λεπτά τα καλύπτουν ο Πρίντεζης κι ο Έρτσεγκ!
leonkalf
Να ευχηθούμε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση!!

Το "φάγατε" το παιδί με τα κολακευτικά σχόλια όλες αυτές τις μέρες... (από ΝΒΑ μέχρι αναπροσαρμογή του συμβολαίου). gdi.gif

Ελπίζω η αποχή να μην τον πάει πολύ πίσω.. Γιατί κάθε πολυήμερη αποχή πάει έναν αθλητή πίσω και όταν επανέρχεται νοιώθει έξω από τα νερά του.
Εδώ κάνεις διακοπές λίγων ημερών και όταν μπαίνεις στο παρκέ είσαι λες και έχεις να πιάσεις μπάλα αρκετό καιρό.
kotzito
Να ρωτησω.Τα φιλικα με Αιγαλεω και ΑΕΚ ειναι κεκλεισμενων των θυρων η θα ειναι ανοιχτα για τον κοσμο,εστω αυτο με την ΑΕΚ;
tzagasdog
Για αυτον τον παω τον Μπουρουσαρο ομως ρεεεεε
"Αντεχω στους πονους δεν μπαινω χειρουργιο για να παιξω με Μακαμπι...", απο το πρωτοσελιδο του Φως των Σπορ
Air Kef
Μπουρου-Μπούρου οεοεοε.

Chill στο 4.
SlobodaN
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=85258

Το τελευταίο άρθρο για την ομάδα μας για το 2008. Είναι το φιλικό που παίξαμε με το Αιγάλεω. Εύχομαι έτσι οπως έκλεισε το 2008, να κλείσει και η σεζόν....

Χρόνια Πολλά!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.