Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ψηφίστε τον αντικαταστάτη του Μπαρτζώκα
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2
argeitis
Sasha Djordjevic ΜΟΝΟ 77.gif 77.gif 77.gif
D-Wade
Αντε πέρασαν 2 εβδομάδες. Πάρτε προπονητή
berry
τι γινεται ? ηρεμια πριν την καταιγιδα ?

κινουμαστε μυστικα μετα το καζο μαρκοπουλου ?

ποιες ειναι οι πιθανοτητες να παραιτηθει ο τομιτς αν παρουμε αλλον χεντ οεο?
Zephyr
QUOTE(berry @ Oct 27 2014, 11:02 ) *
τι γινεται ? ηρεμια πριν την καταιγιδα ?

κινουμαστε μυστικα μετα το καζο μαρκοπουλου ?

ποιες ειναι οι πιθανοτητες να παραιτηθει ο τομιτς αν παρουμε αλλον χεντ οεο?


Ή κινούμαστε μυστικά (για ποιον άγνωστο...) ή δεν κινούμαστε καθόλου και ο Τόμιτς θα κληθεί να βγάλει όπως όπως την χρονιά.
Εξαρτάται αν έχουν οι διοικούντες διάθεση να βάλουν χρήμα, γιατί οποιοσδήποτε νέος προπονητής έρθει θα ζητήσει δικαιωματικά 1-2 αλλαγές στο ρόστερ.
rankin
Τρελή ησυχία. Όντως.

Πάντως, η εικόνα ειναι οτι πλέον πάμε με τον Μίλαν μέχρι τέλους, απλά δεν βρίσκουν λόγο να το ανακοινώσουν επίσημα..
benchwarmer
Ήμουν από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές του Μπαρτζώκα (και συνεχίζω να είμαι ικανοποιημένος από το μπάσκετ που έπαιζε η ομάδα στην Ευρωλίγκα, όπως και θεωρώ ότι η όλη στελέχωση του ρόστερ δεν είχε ποτέ τόσα κενά όσο πολλοί υποστήριζαν), αλλά η επαναλαμβανόμενη εικόνα της ομάδας στα ματς με τον ΠΑΟ και κυρίως η εικόνα του ίδιου του προπονητή να μην εμπνέει καμία ηρεμία και σιγουριά, νομίζω ότι καλώς οδήγησαν τελικά στην απομάκρυνσή του.

Από εδώ και πέρα, σίγουρα ο Τόμιτς δεν έχει καμία εμπειρία ως πρώτος προπονητής, αλλά πολύ πιθανό στα ματς με τον ΠΑΟ να μην παίζει κάποιο ρόλο αυτό. Όσον αφορά την Ευρωλίγκα και την γενικότερη πορεία της ομάδας (το οποίο και εμένα με ενδιαφέρει περισσότερο από τα εγχώρια), νομίζω ότι προς το παρόν η ομάδα να μπορεί να παίξει στον αυτόματο μέχρι ενός σημείου. Ούτως ή άλλως επιλογές πολλές δεν υπάρχουν στον ορίζοντα. Ο Χ, Ψ Φλέμινγκ ή Πιανιτζιάνι κλπ δεν βρίσκω γιατί να αποτελεί εγγύηση τη δεδομένη στιγμή ότι θα μπορεί να δουλέψει με ένα ξένο σε αυτόν ρόστερ, και πολύ περισσότερο να ανταποκριθεί στις ειδικές απαιτήσεις των ντέρμπι, αφού αυτή τη στιγμή αυτό δείχνει ότι είναι το πρώτο μέλημα της ομάδας.

Οπότε, και αν δεν έγινε ήδη σαφές, προσωπικά δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα να πορευτούμε τους επόμενους μήνες ως έχουμε.

ΥΓ1: Επίσης, θα συμφωνήσω απόλυτα με κάτι που διάβασα σε ένα ποστ σε άλλο τόπικ, ότι κάποια στιγμή πρέπει να γίνει μία ήρεμη και εμπεριστατωμένη κριτική στους προέδρους, σε καμία περίπτωση για τα οικονομικά, αλλά για τη γενικότερη στάση τους απέναντι στην ομάδα και τους στόχους που θέτουν.

ΥΓ2: Χαιρετίσματα σε όλους από τις εξωτικές χειμωνιάτικες Φέρες icon_wave.gif
leonkalf
Πιστεύω ότι όπως έχει πάει η κατάσταση, αφού κάποιον πρωτοκλασάτο ευρωπαίο και Έλληνα προπονητή δεν βρίσκουμε, η λύση είναι Αμερικάνος coach.

Και ο πιο προσιτός που ξέρει την Ευρωλίγκα είναι ο Φλέμινγκ. Και θα φέρει και πίσω τον Χάινς το καλοκαίρι.. wink.gif

Δεν ξέρω αν είναι οικονομικό το κόλλημα για να έρθει κάποιος προπονητής, αλλά αν είναι πρέπει να ξεπεραστεί. Ο coach είναι το Α και το Ω σε μια ομάδα και εκεί πρέπει να υπάρχει καλή επένδυση!
berry


QUOTE
ΥΓ 4: Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να ψάχνει για προπονητή.

ΥΓ 5: Ο Τόμιτς κάνει λάθη όπως κάθε άνθρωπος που δουλεύει, αλλά του αξίζουν 1000 συγχαρητήρια διότι κουμαντάρει ένα φουρτουνιασμένο καράβι στην πιο δύσκολη στιγμή κι ενώ το μέλλον του δεν είναι ξεκάθαρο. Άλλος στη θέση του θα πέταγε κάθε ευθύνη από πάνω του και θα περίμενε τον Κολέ, τον Μαρκόπουλο και τον Φρατέλο (προς αποφυγή παρεξηγήσεων ο Αμερικανός προτάθηκε απλά).



http://www.gazzetta.gr/basketball/article/...ronoyn-provlima

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.