Κάποιοι κανονισμοί τους οποίους θα ήθελα να τηρείτε όταν ανοίγετε ένα θέμα για την καλύτερη λειτουργία του φόρουμ αλλά και εξυπηρέτησή σας:

1) Στο παρών φόρουμ θα ανοίγετε τόπικ στα οποία είτε θα προσφέρετε ένα αντικείμενο, είτε θα το ζητάτε, είτε θα ζητείτε ανταλλαγή.
Τέτοια αντικείμενα μπορεί να είναι (ενδεικτικά): dvd - βιντεοκασσέτες αγώνων - αφιερωμάτων, φανέλες, παπούτσια (ελπίζω καινούρια, αν όχι τουλάχιστον σε καλή κατάσταση biggrin.gif), αξεσουάρ, είδη ρουχισμού γενικά, αθλητικά είδη.
Ασφαλώς, τα αντικείμενα δεν περιορίζονται μόνο σε αυτά και αν έχετε κάποιο άλλο αντικείμενο άσχετο με το μπάσκετ, μπορείτε να ανοίξετε τόπικ και για αυτό.

2) Στον τίτλο του topic, πάντα βάζετε στην περιγραφή ένα από τα ακόλουθα 3: Ανταλλαγή, Ζήτηση, Προσφορά, ανάλογα με το αν θέλετε να ανταλλάξετε κάτι, να αγοράσετε, ή να πουλήσετε αντίστοιχα.

3) Δε θα κάνετε τη δική σας αγγελία στο τόπικ κάποιου άλλου. Ανοίξτε νέο topic για να μη ενοχλήσετε αυτόν που το άνοιξε αλλά και για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

3) Ασφαλώς δεν χρειάζεται να αναφέρουμε πως προσωπικά στοιχεία όπως διευθύνσεις και τηλέφωνα δεν γράφονται στο topic, εκτός αν θέλει ο ίδιος να τα δημοσιεύσει, με δική του όμως ευθύνη. Οι οποιεσδήποτε τελικές συνεννοήσεις (που θα βρεθείτε, που θα στείλετε το αντικείμενο) μπορούν να γίνονται μέσω pm ή από το chat.

4) Σας ζητούμε η περιγραφή να είναι όσο το δυνατόν πιο κατατοπιστική, ενώ αν θέλετε να πουλήσετε το αντικείμενο, πάντα να βάζετε την τιμή του.

5) Όταν ένα αντικείμενο έχει πωληθεί, πάντα αυτός που το προσφέρει, να ενημερώνει με ένα ποστ το topic, για να μην μπερδεύονται κάποια μελλοντικά μέλη που μπορεί να το ζητήσουν.

Τέλος, θα σας παρακαλούσα περιττά ποστ και συζητήσεις άσχετες με το θέμα του φόρουμ "Αγγελίες-Ανταλλαγές" να αποφεύγονται.

Αυτά! peace.gif