Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΑΕΚ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΑΕΚ
ashton
Χαλαρά κι εύκολα νίκη με 78-63 στο Γαλάτσι μεταξύ συγγενών και φίλων (που οι περισσότεροι μάλλον ήταν Ροδίτες)

QUOTE
Κακιούσης: Να προχωρήσουμε ενωμένοι

4/3/2006 19:39

Το σκηνικό στο Γαλάτσι θύμιζε αγώνα κεκλεισμένων των θυρών και ο Λευτέρης Κακιούσης δεν μπορούσε να μην εκφράσει το παράπονό του για την απουσία των οπαδών της ΑΕΚ...

"Καταλαβαίνω ότι είναι πικραμένοι, αλλά πρέπει να βρεθεί μια λύση και να προχωρήσουμε ενωμένοι", ήταν το μήνυμα του προπονητή της ΑΕΚ, που έριξε... ευθύνες για την χαλάρωση στο δεύτερο ημίχρονο, στην ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο γήπεδο: "Παρουσιάσαμε δύο εικόνες. Στο πρώτο μέρος ήμασταν καλοί, αλλά στο δεύτερο δεν παίξαμε το ίδιο καλά. Όταν κερδίζεις 20 πόντους είναι φυσιολογικό να χαλαρώνεις και αν δεν υπάρχει κόσμος να σε ξυπνήσει, δεν μπορείς να παίξεις καλά. Είναι δύσκολο να παίζεις συνέχεια σε ψυχρό περιβάλλον", εξήγησε ο τεχνικός του Δικεφάλου, ο οποίος μίλησε και για τον Κολοσσό: "Το ελληνικό μπάσκετ χρειάζεται τη Ρόδο και διοικήσεις σαν του Κολοσσού και εύχομαι στην η ομάδα το καλύτερο".
Από την πλευρά του ο Γιώργος Ζευγώλης στάθηκε στο επόμενο ματς με τον ΠΑΟΚ: "Μετά το αποτέλεσμα στο Ιβανώφειο, ο αγώνας του Σαββάτου είναι τελικός. Για μας είναι παιχνίδι χωρίς αύριο. Αν θέλουμε να ελπίζουμε πρέπει να κερδίσουμε. Ας βγάλουν οι παίκτες έξω την αξιοπρέπεια και τον εγωισμό τους για να υπερασπίσουν το συμβόλαιο τους, το οποίο κάθε μήνα η διοίκηση του Κολοσσού το τιμάει. Κάτι σπάνιο στους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε".




η είδηση της ημέρας (και της χρονιάς).
Η ΑΕΚ απέκτησε σπόνσορα, τον ΟΠΑΠ που διαφημίζεται πλεον στη πίσω πλευρά του σορτς των παικτών




κόσμος



Μάτος
dizzy_fingers
Συγνώμη, αλλά σε εκείνη τη θέση που βάλανε τη διαφήμιση, πέρα από τους κ...λους τους και τα καθίσματα, ποιοί θα βλέπουν τον ΟΠΑΠ? laugh.gif
Και πως βρήκε τέτοιο χορηγό στα τέλη του πρωταθλήματος η ΑΕΚ? huh.gif
Papaloukas 4 ever
Μήπως τον έχουν χεσμένο τον ΟΠΑΠ;
Warrior
QUOTE(Papaloukas 4 ever @ Mar 9 2006, 10:15 AM)
Μήπως τον έχουν χεσμένο τον ΟΠΑΠ;
*


71.gif
Alexmei
QUOTE(Papaloukas 4 ever @ Mar 9 2006, 12:15 PM)
Μήπως τον έχουν χεσμένο τον ΟΠΑΠ;
*



laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif 71.gif 71.gif 71.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.