Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Μεταγραφές 2007-08
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Aristofanis
Τα σημαντικότερα γεγονότα που έχουν γίνει μέχρι στιγμής

1. Η πρόσληψη του Κάτας ως προπονητή της Μακάμπι Τελ Αβιβ με τεχνικό διευθυντη τον Σερφ. Ρίσκο για την Μακάμπι αλλά προτιμήσε αυτή την λύση πάρα να δώσει 1 εκατομμύριο ευρώ στον Μπλατ

2. Η παραμονή του Αντώνη Φώτση στην Ντιναμό Μόσχας με πάρα πολύ δυνατό συμβόλαιο αν και η Ντιναμό δεν θα αγωνιστεί στην Euroleague

3. Η αποχώρηση του τεχνικού διευθυντή Σάντι Πουγκλίσι από την Κλιμάμιο Μπολόνια


Οι πιο ενδιαφέρουσες φήμες

1. Που θα πάει ο Λάζαρος Παπαδόπουλος?
Μένει Ντιναμό, πάει ΤΣΣΚΑ, Ρεαλ ή NBA?
2. Τι έχει αποφασίσει ο Παπαλουκάς?
Μένει ΤΣΣΚΑ, πάει NBA ή Ρεαλ?
3. Ζήσης στην ΤΣΣΚΑ?
4. Ο Κριστοφ Λαβρίνοβιτς μετά την αποχώρηση του από την Ουνιξ Καζάν καταλήγει στην Σιένα?
5. Αποχωρεί ο Μαχμούτι από την Εφές για την Μάλαγα?
grigoris
Τέλος οι Ίβκοβιτς και Αγγέλου από την Ντιναμό Μόσχας καθώς δεν ανανεώθηκαν τα συμβόλαιά τους.
saou
QUOTE
Οι υποψήφιοι για να αντικαταστήσουν τον Ντούσαν Ίβκοβιτς στον πάγκο της Ντιναμό Μόσχας ήταν πολλοί. Μάλιστα, ο Ντέιβιντ Μπλατ έφτασε πολύ κοντά στο να πάρει τη δουλειά. Ο εκλεκτός όμως είναι τελικά ο Γιόνας Καζλάουσκας. Σύμφωνα με πληροφορίες του SUPERBASKET.GR, ο Λιθουανός τεχνικός έχει ήδη υπογράψει προσύμφωνο συνεργασίας με την ομάδα του Αντώνη Φώτση.



Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού που αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Κίνα είχε προχωρημένες επαφές με την Ντιναμό εδώ κι ένα μήνα και το μεσημέρι της Παρασκευής (8/6) ρυθμίστηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες ανάμεσα στις δυο πλευρές.


Από superbasket.gr

Αυτό δεν το περίμενα! Οι κινέζοι τον άφησαν να δουλέψει και αλλού? Αυτός δεν ήταν ο λόγος που έφυγε από τον ολυμπιακό πέρυσι, η απαίτηση των κινέζων για αποκλειστική ενασχόληση με την εθνική τους?

Μάλλον τους βαρέθηκε ο Γιόνας..
man10
Ο Μπλατ που θα καταληξει αραγε? Μακαμπι δεν πηγε,Διναμο δεν πηγε,τι μενει?
thrylos7
Λογικά, ούτε Ολυμπιακό πήγε... Η αναφορά του Ζήση στους λόγους που προτίμησε την ΤΣΣΚΑ είναι ενδεικτική.

Με την απόκτηση του Γκορί, η ΤΣΣΚΑ αφενός δε θα έχει στο ρόστερ της επόμενης περιόδου τον Άντερσεν, αφετέρου, ενδεχομένως να μην έχει ούτε τον Βάντερπουλ, εκτός αν θελήσει να έχει περισσότερους ξένους για την Ευρωλίγκα, κάτι λίγο δύσκολο βέβαια.

(Τις πιο πολλές μεταγραφές, τις σχολιάζουμε στα τόπικ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, αντί για εδώ...)
Igor
Καλυτερα να μιλαμε εδω για της μεταγραφες που γινονται στη Ευρωπη, και να μιλαμε για τις μεταγραφες των ομαδων μας στα αντιτοιχα τοπικ....

- Ο Χολντεν αφηνει την ΤΣΣΚΑ.
- Η ΤΣΣΚΑ ενισχυεται με Γκορι.
- Ζησης --------> ΤΣΣΚΑ
- Γιονας Καζλαουσκας κοντα σε Ντιναμο.
- Κλεινει Σαμοντ Ουιλιαμς η Βαλενθια.
Aristofanis
Γιάσμιν Ρέπεσα στην Φορτιτούντο Μπολώνια και στην Ρόμα ο Τσάρλι Ρεκαλκάτι
Igor
Αυτό το καλοκαίρι η μπασκετική αγορά είναι γεμάτη εκλεκτούς παίκτες. Κάποιους από αυτούς μπορεί να τους δούμε και στη χώρα μας...Η μεταγραφή του Νίκου Ζήση στην ΤΣΣΚΑ ήταν μόνο η αρχή. Κι ας έλεγε ο Ετόρε Μεσίνα, αμέσως μετά το νέο θρίαμβο της ομάδας του στο ρωσικό πρωτάθλημα, πως αυτά είναι «κουτσομπολιά! Η Μπενετόν θέλει να πουλήσει τον παίκτη, γι' αυτό τα διαδίδει. Εμείς δεν είμαστε χαζοί να μιλάμε με παίκτες όσο παίζουμε στα πλέι οφ». Ο Μεσίνα είναι «γάτα» και ξέρει ότι δεν πρέπει να εκτεθεί αν δεν μπουν οι υπογραφές. Και θα μπουν σύντομα. Και θα ακολουθήσουν κι άλλες ηχηρές μεταγραφές στην Ευρώπη. Δείτε παρακάτω ποιοι παίκτες κυκλοφορούν στην αγορά και θα καταλάβετε. Ανάμεσά τους και Ελληνες, βεβαίως, και Ευρωπαίοι και Αμερικανοί. Απ' όλα έχει ο μπαξές. Και κάποιους από αυτούς θα τους δούμε και στη χώρα μας. Αποκλείεται να μην ενδιαφερθούν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Λάζαρος Παπαδόπουλος
(27, 2,10, Ντιναμό Μόσχας)
Η Ντιναμό του δίνει 4,5 εκατ. ευρώ για να ανανεώσει για άλλα δύο χρόνια το συμβόλαιό του. Η Ρεάλ τον θέλει και είναι αποφασισμένη να προσφέρει ανάλογο συμβόλαιο. Λένε ότι τον θέλει κι η Μπαρτσελόνα, ίσως κι ο Παναθηναϊκός. Ο Ολυμπιακός κινήθηκε κάποια στιγμή, αλλά το κασέ του Λάζου ξέφυγε. Ισως το πιο «καυτό» όνομα.

Μιχάλης Κακιούζης
(31, 2,07, Μπαρτσελόνα)
Μένει ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα, αλλά θα κουβεντιάσει μαζί της το ενδεχόμενο παραμονής του. Στην Ελλάδα θα μπορούσε να γυρίσει για τον Παναθηναϊκό ή τον Ολυμπιακό, αλλά κανείς εκ των δύο δεν έχει ενδιαφερθεί έως τώρα. Στη Σιένα πάντα είχαν καλή γνώμη γι' αυτόν και ίσως κάνουν κίνηση.

Κώστας Βασιλειάδης
(23, 2,00, Μάλαγα)
Εχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια με τη Μάλαγα, όμως δεν τον θέλουν και σκοπεύουν να τον δώσουν δανεικό ή ακόμα και να τον αποδεσμεύσουν. Μάλλον θα γυρίσει στην Ελλάδα. Μάλιστα οι Ισπανοί γράφουν ότι ενδιαφέρεται γι' αυτόν ο Ολυμπιακός.

Λουκάς Μαυροκεφαλίδης
(22, 2,07, Ρόμα-Βαλένθια)
Στη Ρόμα, που ξεκίνησε τη σεζόν, πέρασε απαρατήρητος, το ίδιο και στη Βαλένθια, όπου πήγε δανεικός. Εχει συμβόλαιο και του χρόνου με τη Ρόμα, αλλά αυτή θα κρατήσει τον Λόρμπεκ, επομένως δεν υπάρχει χώρος γι' αυτόν. Πιθανόν θα επιστρέψει στην Ελλάδα, όπου ως Ελληνας είναι χρήσιμος για ομάδες όπως ο Ολυμπιακός.


ΟΙ ΞΕΝΟΙ

Γίρι Βελς (27, 2,02, Μάλαγα)
Απογοήτευσε φέτος στη Μάλαγα, γι' αυτό κι η τελευταία θέλει να τον αποδεσμεύσει, παρ' όλο που έχει συμβόλαιο μαζί του και για την επόμενη χρονιά. Παραμένει, όμως, παίκτης που κοστολογείται 1 εκατ. δολάρια (τόσα πήρε φέτος στην Ισπανία) με εμπειρία από το ΝΒΑ, άρα πολλοί θα τον πάρουν τηλέφωνο.

Ντρου Νίκολας (26, 1,93, Εφές Πίλσεν)
Εχει οψιόν στο συμβόλαιό του με την Εφές Πίλσεν, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να φύγει. Κι αν φύγει, πολλοί θα τον θελήσουν. Θυμίζουμε απλώς ότι πέρυσι αποτελούσε πρώτη επιλογή για τον Παναθηναϊκό, αλλά τελικά προτίμησε να πάει με λιγότερα χρήματα στην Κωνσταντινούπολη. Αν δεν κλείσει ο Σπανούλης, τότε οι «πράσινοι» μπορεί να επανέλθουν.

Μάρκο Μπελινέλι
(26, 1,95, Φορτιτούντο)
Περιμένει να επιλεγεί στο ντραφτ του ΝΒΑ, όπου παρά το ότι φέτος έμεινε μάλλον στάσιμος, θα επιλεγεί πιθανότατα στο τέλος του πρώτου γύρου. Από εκεί και μετά θα δει τι θα κάνει. Αν πάντως αποφασίσει να παίξει κάνα δυο χρόνια ακόμα στην Ευρώπη, θα γίνει περιζήτητος.

Μάριο Οστιν
(25, 2,05, Χάποελ Ιερουσαλήμ)
Κουβάλησε στις πλάτες του τη Χάποελ και παραλίγο να «κλέψει» και το πρωτάθλημα από τη Μακάμπι. Επιθετικά είναι δυναμίτης μέσα στη ρακέτα και η τιμή των μετοχών του ανέβηκε πολύ. Τον περασμένο Νοέμβριο προσπάθησε να τον φέρει ο Γκέρσον στον Ολυμπιακό και τώρα του έχει κάνει κρούση η Ρεάλ.

Μάρκους Γκορί
(30, 2,03, Μπενετόν)
Φεύγει κι αυτός από την Μπενετόν, η οποία δεν μπορεί πια να καλύψει το κασέ και τις φιλοδοξίες του, μια και τέθηκε εκτός Ευρωλίγκας. Είναι τόσο αξιόπιστος που φημολογείται ότι ο Ετόρε Μεσίνα τον θέλει στην ΤΣΣΚΑ. Αλλωστε τον είχε παίκτη στο Τρεβίζο πριν από τρία χρόνια.

Πέπε Σάντσεθ
(30, 1,92, Μάλαγα)
Λήγει το συμβόλαιό του με τη Μάλαγα και ο ίδιος δείχνει διατεθειμένος να αλλάξει περιβάλλον. Είναι βέβαιο πως πολλές ομάδες θα ενδιαφερθούν, διότι άλλος τόσο καλός κοινοτικός πλέι μέικερ δεν υπάρχει διαθέσιμος. Ιδανική περίπτωση για τον Ολυμπιακό.

Στέφανο Μαντσινέλι
(24, 2,03, Φορτιτούντο)
Φέτος έκανε το ξέσπασμά του και έσωσε την καριέρα του. Παρ' ότι έχει συμβόλαιο με τη Φορτιτούντο, θα φύγει, γιατί έχει λογικό buy out. Λέγεται μάλιστα πως έχει ήδη συμφωνήσει με την Τάου.

Μάρκους Φάιζερ
(29, 2,03, Μούρθια)
Το νούμερο 5 του ντραφτ του 2000 (από τους Μπουλς) πήγε πέρυσι το καλοκαίρι στη μέτρια Μούρθια και αναγεννήθηκε. Αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της ACB με 18.9 πόντους ανά αγώνα, παρ' ότι έπαιξε μόλις σε 22 παιχνίδια λόγω τραυματισμού. Εφτιαξε ξανά το όνομά του κι αν δεν βρει ομάδα στο ΝΒΑ, όπου δοκιμάζεται τώρα, θα βρει καλό συμβόλαιο στην Ευρώπη. Ηδη η Τάου και η Μπαρτσελόνα του έχουν χτυπήσει την πόρτα.

Τζέι Αρ Χόλντεν
(31, 1,85, ΤΣΣΚΑ)
Υστερα από πέντε χρόνια στη Μόσχα η ΤΣΣΚΑ δεν θα του ανανεώσει το συμβόλαιο. Γι' αυτό άλλωστε πήρε τον Ζήση. Πάντως ο Χόλντεν εξακολουθεί να είναι ένας πολύ χρήσιμος πλέι μέικερ, που έχει ρωσικό διαβατήριο, άρα παίζει ως Ευρωπαίος. Και δεν θα του λείψουν οι προτάσεις.

Νίκολα Βούιτσιτς
(29, 2,11, Μακάμπι)
Εχει εγγυημένο συμβόλαιο με τη Μακάμπι και για την επόμενη σεζόν. Παρ' όλα αυτά λέγεται ότι δεν είναι και τόσο ευχαριστημένος πια στο Τελ Αβίβ. Επίσης λέγεται ότι τον πλησίασε η Ρεάλ, που έδειξε διατεθειμένη να πληρώσει και τη Μακάμπι. Πέρυσι πάντως είχε ενδιαφερθεί σφόδρα γι' αυτόν ο Παναθηναϊκός.

Ντέιβιντ Αντερσεν
(27, 2,12, ΤΣΣΚΑ)
Επειτα από τρία χρόνια στη Μόσχα, μάλλον θα φύγει, μια και λήγει το συμβόλαιό του. Ο Ετόρε Μεσίνα πιθανόν θα αναζητήσει άλλες λύσεις, αλλά κι ο Αυστραλός είναι πολύ καλός σέντερ για να μείνει χωρίς δουλειά. Ηδη η Ρεάλ του έχει κάνει ένα πρώτο τηλέφωνο. Ενδείκνυται και για Παναθηναϊκό ή Ολυμπιακό, μια κι έχει δανέζικο διαβατήριο.


Κριστόφ Λαβρίνοβιτς
(28, 2,09, Ούνιξ Καζάν)
Είναι σέντερ, παίζει καλά μέσα κι έξω από το καλάθι κι είναι Λιθουανός, άρα αξιόπιστος. Εκανε καλή χρονιά στη Ρωσία και τώρα που λήγει το συμβόλαιό του μπορεί να φύγει εκτός αυτής. Ηδη η Σιένα έκανε μια πρώτη κρούση για να διερευνήσει τις προθέσεις του.

Μάρκο Τούσεκ
(32, 2,04, Μάλαγα)
Πήγε στη μέση της σεζόν στη Μάλαγα και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Παρ' όλα αυτά δεν είναι βέβαιο αν θα μείνει, καθώς υπάρχει οψιόν ανανέωσης την οποία η Ουνικάχα δεν έχει αποφασίσει αν θα ενεργοποιήσει. Αν μείνει ελεύθερος ο Σλοβένος, θα είναι μια χαρά επιλογή για να γεμίσει τις θέσεις κάτω από τα καλάθια σε οποιαδήποτε ομάδα.


Παίκτες δεύτερης γραμμής

Υπάρχουν κι άλλοι καλοί παίκτες, όπως αυτοί που βλέπετε στη σελίδα. Μόνο που οι περισσότεροι δεν έχουν την εμπειρία της Ευρωλίγκας, που έχουν π.χ. ο Βούισιτς, ο Χόλντεν κ.ά. ή κάποιοι εξ αυτών είναι «προβληματικοί». Εχουμε και λέμε:

Μάρκους Μπράουν
(33, 1,92, Μάλαγα)
Δεν χωράει αμφιβολία ότι πρόκειται για σπουδαίο παίκτη. Ο λόγος, όμως, που τον τοποθετούμε σε αυτή την κατηγορία είναι ο σοβαρός τραυματισμός που τον άφησε εκτός σχεδόν όλη την τρέχουσα χρονιά. Με δεδομένο ότι έφθασε 33 ετών δεν είναι πλέον και τόσο ελκυστικός, αν και είπαμε: η αξία του δεν αμφισβητείται.

Τζόζεφ Φορτέ (26, 1,93, Σιένα)
Πέρυσι έπαιξε εντυπωσιακά στον Απόλλωνα Πατρών. Οι εμφανίσεις του αυτές τον οδήγησαν στη Σιένα, που τώρα προσπαθεί να πάρει τον τίτλο. Οι πληροφορίες, όμως, θέλουν τον απόφοιτο του Νορθ Καρολάινα να μη μένει και του χρόνου στην ιταλική ομάδα. Είναι σίγουρο ότι πολλές ομάδες θα τον πλησιάσουν.

Τάιους Εντνι (34, 1,78, Φορτιτούντο Μπολόνια)
Ο γερο-Τάιους με το που έφυγε πέρυσι από τον Ολυμπιακό και αφού αναφέρθηκε ως υποψήφιος για τον Παναθηναϊκό, πήρε τον δρόμο για την Μπολόνια. Η παρουσία του ήταν ίδια με αυτή της Κλιμάμιο. Μέτρια δηλαδή. Σε μία καλύτερη ομάδα, πάντως, εκτιμάται ότι μπορεί να θυμίσει τον καλό του εαυτό, έστω και αν πλέον είναι 34.

Ρικ Αποντάκα
(27, 1,92, Σκαφάτι)
Μέχρι πέρυσι δεν τον ήξερε σχεδόν κανείς. Φέτος, όμως, ο Πορτορικανός γκαρντ άστραψε και βρόντηξε στο ιταλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Σκαφάτι. Ο αριστερόχειρας άσος είναι δεινός σκόρερ και ήδη έχει απασχολήσει πολλές ευρωπαϊκές ομάδες (Βαλένθια).

Ερικ Ντάνιελς
(25, 2,04, Μπιέλα)
Από τις εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος στην Ιταλία. Είναι παικτικά κάτι σαν τον Αντρέ Χάτσον του Πανιωνίου. Πολύ καλός ριμπάουντερ και σκόρερ. Ηδη τον έχει ζητήσει η Μπενετόν.

Ρις Γκέινς (26, 1,98, Μπιέλα)
Οι τραυματισμοί τον έθεσαν γρήγορα εκτός ΝΒΑ. Ο απόφοιτος του Λούιβιλ, όμως, δεν το έβαλε κάτω και ήρθε στην Ευρώπη. Οι εκ νέου τραυματισμοί δεν τον επηρέασαν και τόσο, μια και έκανε εξαιρετική χρονιά με την Μπιέλα.

Μάικλ Μπράντλεϊ
(28, 2,08, Μπρουέσα)
Επειτα από αρκετά χρόνια στους πάγκους του ΝΒΑ αποφάσισε να... ξεσκουριάσει και ήρθε στην Ευρώπη. Η χρονιά ήταν πολύ καλή γι' αυτόν, όχι, όμως, και για την ομάδα του την Μπρουέσα, που έπεσε στην ισπανική Α2. Ο ίδιος θα βρεθεί τη νέα σεζόν σε πολύ καλύτερη ομάδα.

Σκοτ Πάτζετ (30, 2,05, Γρανάδα)
Από τους πιο σημαντικούς παίκτες του ΝΒΑ που ήρθαν φέτος στην Ευρώπη, έστω και αν το αποφάσισε λίγο αργά. Ηρθε προς το τέλος της χρονιάς στη Γρανάδα και στα λίγα παιχνίδια, που έδωσε, πρόλαβε να δείξει το μεγάλο του ταλέντο. Είναι καθαρό «4άρι» με σουτ, που λίγοι διαθέτουν, ακόμα και στο ΝΒΑ.

Ουίλ Μακ Ντόναλντ
(28, 2,07, Εστουντιάντες)
Από τους καλύτερους ψηλούς του ισπανικού πρωταθλήματος τα τελευταία χρόνια και δη από τους λίγους πλέον, που παίζουν με πλάτη στο καλάθι. Η Μπαρτσελόνα τον «γλυκοκοιτάει», αλλά μην αποκλείσετε το ενδεχόμενο να μείνει στην Εστουντιάντες.

Μάτσεϊ Λάμπε (22, 2,10, Χίμκι)
Είναι μόλις 22 ετών και όμως έχει προλάβει να παίξει τρία χρόνια στο ΝΒΑ και ένα στην Ευρώπη (Χίμκι). Εχει προσόντα που στην Ευρώπη λίγοι διαθέτουν, αλλά εκείνο που του λείπει είναι η ωριμότητα.

Καρίμ Ρας
(27, 1,98, Λιέτουβος Ρίτας)
Ηρθε ως σημαντικός παίκτης του ΝΒΑ στην Ευρώπη, έπαιξε καλά, όχι, όμως, όσο θα περίμεναν πολλοί. Εστω και αν δεν φταίει μόνο αυτός, η Λιέτουβος έφθασε στους τελικούς, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει ούτε το Ούλεμπ Καπ, ούτε το πρωτάθλημα της χώρας της. Λέγεται ότι τον «γλυκοκοιτάει» ο Ολυμπιακός, μάλλον όμως για φήμη πρόκειται.

Βλαντιμίρ Βερεμέενκο
(23, 2,08, Χίμκι)
Οπως ο Λάμπε, έτσι και αυτός έπεσε θύμα της διάλυσης της Ντιναμό Αγίας Πετρούπολης. Μετακόμισε στη Χίμκι, στην οποία φανέρωσε τη μεγάλη του αξία. Το ΝΒΑ είναι δύσκολο να το πλησιάσει, όχι όμως και τις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες.

Λόρεν Γουντς
(29, 2,15, Ζαλγκίρις)
Τρεις μήνες πριν από το τέλος της τρέχουσας σεζόν και αφού είδε ότι δεν είχε μέλλον στο ΝΒΑ, αποφάσισε να πάει στη Ζαλγκίρις. Καμία από τις δύο πλευρές δεν το μετάνοιωσε. Ο Γουντς, σέντερ με έφεση στο κόψιμο, έπαιξε πολύ καλά και βοήθησε τη Ζαλγκίρις να πάρει το πρωτάθλημα.

Μάρκο Πόποβιτς
(25, 1,85, Ζαλγκίρις)
Αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα τραυματισμού, αλλά βοήθησε ώστε η Ζαλγκίρις να πάρει το πρωτάθλημα. Ο διεθνής Κροάτης πλέι μέικερ με θητεία σε Τσιμπόνα, Βαλένθια και Εφές Πίλσεν είναι πιθανό να αλλάξει πάλι ομάδα.

Κέισι Τζέικομπσεν
(26, 1,98, Μπάμπεργκ)
Παραξένεψε πολλούς η απόφασή του, έπειτα από τη χρονιά στην Ευρωλίγκα με την Ταουγκρές να πάει στην Μπάμπεργκ, με την οποία προσπαθεί να πάρει το πρωτάθλημα. Από τους πιο αξιόπιστους σουτέρ των ευρωπαϊκών γηπέδων.

Λι Νέιλον
(32, 2,04, Μπνέι Χαζαρόν)
Ο πρώην εξαιρετικός παίκτης του ΝΒΑ επέστρεψε φέτος στην Ευρώπη (το 1999-2000 είχε παίξει στο Μιλάνο) και έλαμψε με τη φανέλα της Μπνέι Χαζαρόν. Ηδη η Μακάμπι έχει εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για να τον αποκτήσει. Για τον χαρακτήρα του, πάντως, δεν ακούγονται καλά πράγματα.

Βοντίγκο Κάμινγκς (30, 1,92, Παρτίζαν)
Ο πρώην παίκτης του ΝΒΑ είναι από τους λίγους «καθαρούς» Αμερικάνους πλέι μέικερ που αγωνίστηκαν φέτος στην Ευρωλίγκα. Εκτιμάται ότι το καλοκαίρι θα πάει σε μεγαλύτερη ομάδα.

Ούρος Τρίπκοβιτς
(21, 1,97, Παρτίζαν)
Το ταλέντο του είναι πολύ μεγάλο. Εχει, όμως, συμβόλαιο με την Παρτίζαν και ως εκ τούτου είναι αμφίβολο αν θα παραχωρηθεί. Ο Παναθηναϊκός, πάντως, είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον πέρυσι.

Πρέντραγκ Ντρόμπνιακ
(22, 2,12, Παρτίζαν)
Κάποια στιγμή στα μέσα της χρονιάς, πριν πάρει τον Χόσκιν ο Ολυμπιακός, είχε ακουστεί ότι οι Πειραιώτες τον ήθελαν. Επειτα από μια αποφράδα σεζόν στην Τάου, ο Σέρβος φέτος έπαιξε πολύ καλά στην Παρτίζαν, από την οποία μάλλον θα φύγει.

Ουίλ Σόλομον
(29, 1,87, Φενερμπαχτσέ Ουλκέρ)
Οδηγεί τη Φενερμπαχτσέ Ουλκέρ στο πρωτάθλημα (με το σκορ 3-0, χθες αργά το βράδυ έγινε το τέταρτο ματς με την Εφές Πίλσεν). Παρά την καλώς εννοούμενη τρέλα του, είναι από τους καλύτερους κόμπο-γκαρντ, που υπάρχουν στην Ευρώπη. Αρα, χαρακτηρίζεται περιζήτητος.

Μιρσάντ Τουρκτσάν
(31, 2,06, Φενερμπαχτσέ Ουλκέρ)
Δεν ήρθε άλλες και άλλες χρονιές στην Ελλάδα, θα έρθει τώρα; Πολύ δύσκολο, αν και παραμένει ένας πάουερ φόργουορντ, από τον οποίο ξέρει τι να περιμένεις μέσα στο παρκέ.

Μάρκους Χέισλιπ
(27, 2,07, Εφές Πίλσεν)
Πέρυσι έπαιξε στη Ουλκέρ, αλλά φέτος, αγωνιζόμενος για λογαριασμό της Εφές Πίλσεν, έγινε πιο γνωστός στο ευρύ μπασκετικό κοινό. Είναι παίκτης στο στυλ του Μασέο Μπαστόν που είχε η Μακάμπι και σίγουρα οι μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες θα τον αναζητήσουν.

Εργουιν Ντάντλεϊ
(26, 2,04, Τουρκ Τέλεκομ)
Ελαμψε φέτος με τη φανέλα της Τουρκ Τέλεκομ. Ρωτήστε τους ανθρώπους του Πανιωνίου και θα σας πουν σχετικά. Το μπόι του είναι χαμηλό, αλλά μάλλον πρόκειται για ένα νέο... Οντι Νόρις.

Πηγή: SportDay
Aristofanis
Λάζαρος Παπαδόπουλος = πιθανόν Real Madrid

Μιχάλης Κακιούζης = πιθανόν Άρη ή ΟΣΦΠ

Κώστας Βασιλειάδης = ΟΣΦΠ 50%

Λουκάς Μαυροκεφαλίδης = ΠΑΟ ή ΟΣΦΠ χωρίς μεγάλες πιθανότητες

Ντρου Νίκολας = ΠΑΟ 60%


Τζέι Αρ Χόλντεν = ΟΣΦΠ σίγουρα άμα ερθει ο Ίβκοβιτς. Με Πίνι χλωμό...

Νίκολα Βούιτσιτς = Σενάριο: Κόλπο γκρόσο του ΠΑΟ στην θέση του Γιαφτόκας

Ντέιβιντ Αντερσεν = Καλός για back-up στον ΠΑΟ

Κριστόφ Λαβρίνοβιτς = Πολύ κοντά σε Σιένα

Κέισι Τζέικομπσεν = Καλή περίπτωση για Άρη

Ούρος Τρίπκοβιτς = Θα τον ήθελε ο Ζοτς
thrylos7
Ο Ντέιβιντ Άντερσεν είναι καλός για βασικός σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή ομάδα... Μην τον υποτιμάτε, κρίνοντας μόνο από τη φετινή μέτρια χρονιά.
Aristofanis
QUOTE(thrylos7 @ Jun 12 2007, 10:12 PM) *
Ο Ντέιβιντ Άντερσεν είναι καλός για βασικός σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή ομάδα... Μην τον υποτιμάτε, κρίνοντας μόνο από τη φετινή μέτρια χρονιά.


Δεν τον υποτιμάω αλλά υπολογίζω να πάρει και Βουίσιτς και Άντερσεν στις θέσεις Γιαφτόκας και Τομάσεβιτς. Τρελό σενάριο αλλά ποτέ δεν ξέρεις...
man10
QUOTE(Aristofanis @ Jun 12 2007, 07:32 PM) *
Δεν τον υποτιμάω αλλά υπολογίζω να πάρει και Βουίσιτς και Άντερσεν στις θέσεις Γιαφτόκας και Τομάσεβιτς. Τρελό σενάριο αλλά ποτέ δεν ξέρεις...

Αν γινει αυτο,τοτε καλυτερα να δωσουν του χρονου την Ευρωλιγκα στον Παναθηναικο κατευθειαν...Δεν θα χρειαστει να παιξει καν...
soz
Αυτό για τον Ντρου νίκολας 60% ΠΑΟ είναι απο κάποια πηγή;;;

Πολύ γουστάρω πάντως τέτοια κατάσταση!!!
Aristofanis
QUOTE(soz @ Jun 13 2007, 08:31 AM) *
Αυτό για τον Ντρου νίκολας 60% ΠΑΟ είναι απο κάποια πηγή;;;

Πολύ γουστάρω πάντως τέτοια κατάσταση!!!


Φήμες...

μέχρι να τελειώσουν οι τελικοί δεν θα υπάρχει τίποτα σημαντικό στα μεταγραφικά
man10
Ρε παιδια ποτε βγηκε Αμερικανος γκαρντ στον ΠΑΟ για ν αβγει τωρα? Σοβαρευτειται,δεν υπαρχει περιπτωση να παριε ο Ζοτς τετοιου ειδους παικτη,με τετοιο στυλ παιχνιδιου.
Δεν μπορω να αποκλεισω βεβαια να ταιριαξει περιφερεικακος Made in U.S.A στον ΠΑΟ αλλα αυτος θα πρεπει να ναι περισσοτερο team player και καλος αμυντικος στυλ Γουινστον,Βαντερπουλ(οχι ακριβως Αμερικανος) η ακομα και Χολντεν ΟΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ,οχι οπως επαιζε πριν 2-3 χρονακια,
thrylos7
Γιατί τί έχει ο Νίκολας; Τ' ότι είναι Αμερικάνος δε σημαίνει απαραίτητα κάτι. Φέτος πχ, θα μπορούσε να είχε προσφέρει πολύ περισσότερα από τον Ντελκ.

Καλά για το πόσα ελεύθερα τρίποντα θα είχε βαρέσει μέσα στη χρονιά, ούτε λόγος...

Εξάλλου και πέρυσι νομίζω είχε ακουστεί πως ενδιαφερόταν ο Παναθηναϊκός.

Χμ.. στις ευρωπαϊκές μεταγραφές είμαστε...
Pierce
QUOTE
Τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας υπέγραψε ο Νίκος Ζήσης, όπως ανακοινώθηκε από την πρωταθλήτρια Ρωσίας. Ο 24χρονος Έλληνας γκαρντ αποκτήθηκε από την Μπενετόν Τρεβίζο και στη νέα του ομάδα θα σμίξει με τον μέχρι πρότινος συμπαίκτη του τους περσινούς πρωταθλητές Ιταλίας, Μάρκους Γκορί. Ο πρώην άσος της ΧΑΝΘ και της ΑΕΚ είχε φέτος 11 πόντους και 4,3 ασίστ κατά μέσο όρο με την Μπενετόν σε 20 αγώνες της Ευρωλίγκας.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που αποκτήσαμε τον Νίκο Ζήση, τον οποίο διεκδικούσαν αρκετές ακόμη ομάδες εκτός από μας», δήλωσε ο αντιπρόεδρος των φιναλίστ της Ευρωλίγκας, Αντρέι Βατούτιν και συμπλήρωσε: «Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο Ζήσης μπορεί σύντομα να γίνει ένας αστέρας του ευρωπαϊκού μπάσκετ».

Άγνωστο παραμένει αν η προσθήκη του Νίκου Ζήση στο δυναμικό της ομάδας του Ετόρε Μεσίνα συνδέεται με επικείμενη αποχώρηση του Θοδωρή Παπαλουκά, ο οποίος θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ. Πάντως, ο Ζήσης προορίζεται και για την κάλυψη του κενού που δημιουργείται από την αποχώρηση του Τζέι Αρ Χόλντεν.

Ο Νίκος Ζήσης μεταγράφηκε στην Μπενετόν το καλοκαίρι του 2005 και μαζί της κατέκτησε πέρυσι το πρωτάθλημα και φέτος το Κύπελλο Ιταλίας. www.sportfm.gr


και τυπικα τελος λοιπον. το συμβολαιο τους θα ειναι περιπου στα 1.2 εκατ . οι 25 που ψηφισαν οτι θα ερθει ο ζησης στο αντιστοιχο ,περιφημο τοπικ cool.gif , επεσαν εξω. καλη του επιτυχια
Igor
Και επισης αυτοι που ελεγαν οτι θα ερθει στον ΠΑΟ..... smiley.gif
man10
QUOTE(thrylos7 @ Jun 13 2007, 10:54 AM) *
Γιατί τί έχει ο Νίκολας; Τ' ότι είναι Αμερικάνος δε σημαίνει απαραίτητα κάτι. Φέτος πχ, θα μπορούσε να είχε προσφέρει πολύ περισσότερα από τον Ντελκ.

Καλά για το πόσα ελεύθερα τρίποντα θα είχε βαρέσει μέσα στη χρονιά, ούτε λόγος...

Εξάλλου και πέρυσι νομίζω είχε ακουστεί πως ενδιαφερόταν ο Παναθηναϊκός.

Χμ.. στις ευρωπαϊκές μεταγραφές είμαστε...

Δεν ειπα οτι εχει κατι,μια χαρα σουπερ σκορερ ειναι,απλα ειπα οτι ο Ζοτς δεν συνιθιζει να δουλευει και να εμπιστευεται τετοιου ειδους παικτες,και δεν θα το κανει ουτε φετος.
Igor
  • Μπλουθενταλ στη Μακαμπι
  • Ανενεωσε ο Μπαινουμ με Μακαμπι
  • Ντεσμοντ Μορις στη Μακαμπι
man10
Δηλαδη με τον Μορις ρε παιδια τι περιμενει να κανει η Μακαμπι? Δεν λεω καλος παικτης τον θυμαμαι απο την Πατρα που επαιζε αλλα δεν νομιζω οτι ειναι ικανος να προσφερει κατι σε μια ομαδα που παει για final 4. Τεσπα.ποιος ξερει,μπορει και να με διαψευσει.
Igor
O Bluthental ομως ειναι καλος παιχτης παντως.
Τον Μορις δεν τον θυμαμαι να πω την αληθεια.
  • Ο Ρανινκο εκλεισε στην Κιμκι
  • Προτασεις απο Ντιναμο Μ. και Καζαν εχει ο Χολντεν
  • Ελευθερος ο Μπ. Ποποβιτς
  • Κλεινει Ρεμπρατσα η Βαλενθια
  • Στη Ντιναμο Περιχωρων θα παιζει ο Τζ. Αρνολντ
  • Παρελθον απο ΤΣΣΚΑ ο Βελγος Βαν ντε Σπιγκελ
  • Στον αερα Τορρες και Βαντερπουλ
  • Τελος Σαντσεζ, Πιετρους και Φαιζον απο Μαλαγα
  • Σε διαπραγματευσεις ο Σκαριολο με Μαλαγα
  • Παρελθον απο τους Φοιτητες ( Εστουνταντες ) οι : Γ. Μακντοναλντ, Μ. Γκαρνετ και Γκ. Νικολιτς
  • Παραιτηθηκε απο Χιρονα ο Πεσιτς
  • Ανανεωσε με Τραβις Ουατσον η Μιλανο
  • Καλαμπρια και Τζ. Μπλερ αποτελουν παρελθον απο την Μιλανο
  • Ο Κ. Λαβρινοβιτς ειναι σχεδον σιγουρα παιχτης της Σιενα


ολες τις πληροφοριες της εμαθα απο το site suberbasket.gr
spysta
και τωρα Μουμου στην Εφες...
man10
Καλη κινηση απο την Εφες,το σιγουρο ειναι οτι ειναι καλυτερος απο τον Τζεκινς,φαινεται να ναι επιλογη του Μπλατ ο Μουμου.
Pierce
o ρεμπρατσα δεν σταματησε το μπασκετ???
man10
QUOTE(pierce21 @ Jun 16 2007, 09:53 PM) *
o ρεμπρατσα δεν σταματησε το μπασκετ???

Kαι εγω αυτο ειχα καταλαβει αφου λεγανε οτι ειχε προβληματα με την καρδια του. Ποιος ξερει,αν ειναι ο.κ τοτε σιγουρα ειναι μια καλη λυση για την Βαλενθια αν οχι μαλλον αδικα σπαταλημενα χρηματα.
Anaz
QUOTE
Ο Κ. Λαβρινοβιτς ειναι σχεδον σιγουρα παιχτης της Σιενα
Μα καλα αυτος δεν ανανεωσε πριν λιγες μερες..?

Ριζικη αλλαγη γινεται στην Τσσκα..? ohmy.gif
Igor
Ο ΛΑβρινοβιτς δεν επαιζε ΤΣΣΚΑ...

Ισως μπερδευτηκες με τον αδερφο του Αναζ .... Δεν ξερω, νομιζω παντως κανενας απο τα 2 αδερφια δεν ανανεωσε...
thrylos7
Προφανώς αναφερόταν σε παραπάνω ποστ, με Βαν ντεν Σπίγκελ, Τόρρες, Βάντερπουλ (καλά αυτοί οι δύο ούτως ή άλλως δε μπορούν να είναι μαζί)...

Λογικά δε θα είναι κανείς τους, αφού η ομάδα θα έχει δίδυμο Λάνγκντον - Γκορί. Πράγματι, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τη νέα ΤΣΣΚΑ, ειδικά στην περίπτωση που φύγει ο Παπαλουκάς. Αρκετές αλλαγές, αλλά η δυναμικότητα πάνω κάτω η ίδια. Καλά, αν μείνει και ο Θοδωρής, τα πράγματα αλλάζουν...

Μόνο στην περιφέρεια, στο 2-3 δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορεί να καλυφθεί το κενό των παικτών που θα φύγουν, ειδικά αν σ' αυτούς συμπεριληφθεί ο Χόλντεν.
Igor
Αν φυγει ο Παπαλουκας η ΤΣΣΚΑ θα αλλαξει. Και πιστευω πως αν φυγει θα χρειαστει να παρει εναν `πλαινο` παιχτη που να μπορει να σκοραρει κατα βουληση χωρις να ειναι στατικος σουτερ.
Γιατι ο Θωδωρης εβγαζε Χολντεν, Τορρες, Βαντερπουλ και ΣΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ.

Αν φυγει λοιπον ο Παπαλουκας θα πρεπει να υπαρχει ενας παιχτης που να μπορει να δημιουργει μονος του φασεις. Οπως πχ ο Ντομερκαντ. ( ΤΥΧΑΙΟ ΟΝΟΜΑ ΕΔΩΣΑ )..

Συμφνειτε ????
thrylos7
T' ότι θ' αλλάξει είναι δεδομένο. Αν και με τον Ζήση έκαναν την καλύτερη επιλογή, είναι ο ιδανικότερος για να τον αντικαταστήσει σε περίπτωση που φύγει.

Από εκεί και πέρα, Βάντερπουλ και Χόλντεν είχαν την ικανότητα να δημιουργούν μόνοι τους φάσεις.

Τ' ότι θα χρειαστεί ενίσχυση στο 2-3 είναι δεδομένο, αλλά όχι γιατί ίσως φύγει ο Παπαλουκάς, αλλά γιατί περιφερειακοί της θέσης θ' αποτελέσουν όπως φαίνεται, παρελθόν.
Igor
Ρε μανια με τον Χολντεν !!! 19.gif 19.gif 19.gif

Ο Χολντεν μια χαρα ειναι για την ΑΕΚ.. Δεν κανει αυτος ο παιχτης !!

Εγω πιστευω πως ο Παπαλουκας ηταν η ΤΣΣΚΑ. Ολοι οι αλλοι απλα εκμεταλλευοντουσαν τον Παπαλουκ ειτε με ελευθερα σουτ ειτε με ευκολα καλαθια μεσα απο τη ρακετα.
thrylos7
Στο τόπικ με τους παίκτες που αντιπαθούμε τον έχεις γράψει; tongue.gif

Είναι δεδομένο ότι μπορεί να δημιουργήσει μόνος του φάσεις (για τον εαυτό του ασφαλώς).

Ασφαλώς και ο Παπαλουκάς ήταν τα τελευταία δύο χρόνια ο πολυτιμότερος παίκτης της ΤΣΣΚΑ, ο καταλληλότερος για να εκμεταλλευτεί την ποιότητα της ομάδας στις υπόλοιπες θέσεις, ανεβάζοντας μάλιστα τη γενική ποιότητα της ομάδας ένα επίπεδο.

Οι ψηλοί όπως ο Βαν ντεν Σπίγκελ και ο Ζεβροσένκο (σε αρκετά μικρότερο βαθμό αυτός) ήταν αυτοί που ανέβαιναν πολύ με την παρουσία του Παπαλουκά.

Παίκτες όπως ο Βάντερπουλ ή ο Λάνγκντον, εξαρτώνταν σε σαφώς μικρότερο βαθμό από την παρουσία του Τεό στο παρκέ, αλλά και πάλι, αυτός ο συνδυασμός ήταν "φονικός".
Igor
Μπορει να δημιουργησει μονος του φασεις αλλα μονος του θα τις χασει. Ενω οταν του πασαρει τη μπαλα ο Παπαλουκας και ειναι για 3 δευτερελοπτα μονος του στο 3ποντο ενταξει θα το βαλει. Οπως θα το βαλω και εγω και εσυ και ο Γιαβτοκας.. ( Ενταξει ισως υπερβαλλω λιγω..... -με τον Γιαβτοκας- . 19.gif

Αλλα θεωρω οτι ΤΣΣΚΑ χχωρις Παπαλουκα δεν μπορει να βασιζεται στον Χολντεν και στον Τορες. Ο Λανγκντον κατι κανει..

Δεν με ενδιαφερει αν συμφωνεις ή οχι απλα με ενδιαφερει αν γινομαι κατανοητος.. rolleyes.gif smile.gif
thrylos7
QUOTE
Αλλα θεωρω οτι ΤΣΣΚΑ χχωρις Παπαλουκα δεν μπορει να βασιζεται στον Χολντεν και στον Τορες. Ο Λανγκντον κατι κανει..


Προφανώς! Άλλο το ένα κι άλλο το άλλο... Αν ήταν να βασίζεται σ' αυτούς (ειδικά για τον Τόρες δεν τίθεται καν θέμα), τότε "κλάφ' τα Χαράλαμπε". Οργανωτικά τουλάχιστον... Ως ηγέτες (που μάλλον αυτό εννοείς) και πάλι δε θα μπορούσαν, αν και ο Χόλντεν είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη ζημιά σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού.
Igor
Σωστα με πιανεις. Ουτε ως ηγετες μπορουν να βασιστουν πανω τους...

QUOTE
αν και ο Χόλντεν είναι παίκτης που μπορεί να κάνει τη ζημιά σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού.




ugly8.gif
ugly8.gif
Anaz
Προφανως δεν εννοουσα οτι ανανεωσε με Τσσκα ο Λαβρινοβιτς..! blink.gif πριν λιγες μερες ομως διαβαζαμε οτι ανανεωσε τελικα κ εδω διαβασα οτι παει Σιενα..

Βαν ντερ Σπιγκελ,Τορες,Βαντερπουλ,Αντερσεν, Χολντεν,Παπαλουκ, ολη Τσσκα πλην του Λανγκτον κ του Σμοντις ακουγεται οτι θα φυγει ή μπορει να φυγει.. ohmy.gif Κ μιλαμε για μια ομαδα που περσι δεν εκανε μεταγγραφη!Φετος ηδη εχει κλεισει 2 παιχτες κ επεται συνεχεια φυσικα..
Ο Ζησης ειναι ο ιδανικος αντικαταστατης του Παπαλουκ.Δεν ειναι βεβαια ισαξιος (ακομα),αλλα ειναι αυτο που χρειαζεται..
Ολα τα γκαρντ της Τσσκα ειναι δημιουργικα κ όχι μονο απλοι εκτελεστες! Περισσοτερο απ'τον Ντομερ που ανεφερες μαλιστα θα ελεγα. Φυσικα βεβαια ο Παπαλουκ ειναι-ηταν το μυαλο της ομαδας που επαιρνε το μαξιμουμ απ'τους συμπαιχτες του.
Igor
QUOTE(Anaz @ Jun 18 2007, 05:37 AM) *
Προφανως δεν εννοουσα οτι ανανεωσε με Τσσκα ο Λαβρινοβιτς..! blink.gif πριν λιγες μερες ομως διαβαζαμε οτι ανανεωσε τελικα κ εδω διαβασα οτι παει Σιενα..

Βαν ντερ Σπιγκελ,Τορες,Βαντερπουλ,Αντερσεν, Χολντεν,Παπαλουκ, ολη Τσσκα πλην του Λανγκτον κ του Σμοντις ακουγεται οτι θα φυγει ή μπορει να φυγει.. ohmy.gif Κ μιλαμε για μια ομαδα που περσι δεν εκανε μεταγγραφη!Φετος ηδη εχει κλεισει 2 παιχτες κ επεται συνεχεια φυσικα..
Ο Ζησης ειναι ο ιδανικος αντικαταστατης του Παπαλουκ.Δεν ειναι βεβαια ισαξιος (ακομα),αλλα ειναι αυτο που χρειαζεται..
Ολα τα γκαρντ της Τσσκα ειναι δημιουργικα κ όχι μονο απλοι εκτελεστες! Περισσοτερο απ'τον Ντομερ που ανεφερες μαλιστα θα ελεγα. Φυσικα βεβαια ο Παπαλουκ ειναι-ηταν το μυαλο της ομαδας που επαιρνε το μαξιμουμ απ'τους συμπαιχτες του.



Αφου ολα τα γκαρντ εφυγαν....
man10
QUOTE(Igor @ Jun 18 2007, 10:19 AM) *
Αφου ολα τα γκαρντ εφυγαν....

Κατσε βρε δεν εφυγαν ακομα,που ξερεις αν κυλησουν ολα ομαλα μπορει να φυγει μονο ενας,που ξερεις!!
Του χρονου εγω περιμενω και τον Πονκρασοφ να εχει αναβαθμισμενο ρολο,αφου το παιδι εχει αρκετο ταλεντο.

Ο Μακ Ντοναλντ της Εστουντιαντεζ λεει ενδιαφερει την ΤΑΟΥ.
Igor
Πολύ κοντά στην Ταουγκρές φαίνεται να βρίσκεται ο πρώην σέντερ της Εστουντιάντες, Γουίλιαμ ΜακΝτόναλντ. Σύμφωνα με ισπανική εφημερίδα, ο 28χρονος Αμερικανός έχει αποφασίσει να αφήσει την ομάδα του και να συνεχίσει την καριέρα του στη Βιτόρια. Πρόκειται για έναν αρκετά καλό παίκτη που εάν τελικά καταλήξει στους «Βάσκους» θα βοηθήσει αρκετά.Ειδικά τώρα που ακούγεται πως οι Σκόλα, Τελέτοβιτς και Σπλίτερ θα αποτελέσουν παρελθόν, ο καθένας για διαφορετικούς λόγους.

Φέτος ο ΜακΝτόναλντ είχε με την φανέλα της Εστουντιάντες, 14,6 πόντους, 6,6 ριμπάουντ μ.ο. σε 34 παιχνίδια.

Επιμέλεια: Αντώνης Κατσίκης

sport-fm.gr


Που θα παει ο Σκολα ????? ohmy.gif
man10
Ο Σκολα Σπερς αν θα φυγει.
Igor
Α θελει ΝΒΑ ??

Κριμα... Και σκεφτομουν αλλα πραγματα.... 19.gif 19.gif 19.gif
Pierce
με 5 εκατ buy out? δεν παιζει να παει στους σπερς....
Igor
Νομιζω ειναι 10εκ Ευρω....

Παντως διαβασα οτι θελει να αλλαξει ομαδα. Αυτο μονο.
man10
Κάτοικος Ισπανίας θα παραμείνει ο Γιώργος Παυλίδης. Ο Έλληνας φόργουορντ, που λίγο πριν τα τελειώσει η σεζόν 2006-07 φόρεσε την φανέλα της Μπρουέσα, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Βαγιαδολιδ.

"Είναι δυνατός παίκτης, που παίξει καλά κοντά στο καλάθι, ενώ έχει και μακρινό σουτ", είπε μεταξύ άλλων ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Λάλο Γκαρσία.


sportime.gr
Anaz
Παντως ο Πεκερ εμεινε ελευθερος. ενω κ ο Τελετοβιτς ειναι βεβαιο οτι θα φυγει.Και οι δυο ειχαν προβλημα με τον Μαλκοβιτς..
http://www.betsmart.gr/mainsite/modules/ne...p?storyid=51135
thrylos7
Στο ίδιο site αναφέρεται πως Γκούροβιτς και Μπεστ έχουν κλείσει στην Πρόκομ...
Anaz
Γκουροβιτς κ Τραβις Μπεστ..? Μπραβο Προκομ.. Οι Πολωνοι το παλευουν καθε χρονο να κανουν το βήμα παραπάνω στην Ευρωλίγκα.. 41.gif
thrylos7
Ξέχασα ν' αναφέρω πριν πως ο Σαλένγκα επιστρέφει στη Ζαλγκίρις...

Θ' ακολουθήσει άραγε και ο Σεραπίνας; tongue.gif
Igor
Ο Πεκερ της Ταου ξερουμε που θα παει ??

Η Προκομ πολλα λεφτα σκαει.. Και περυσι δεν ηθελε τον Σοφο ?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.