Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Miami Heat
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
aegeansheed
Miami Heat




Test the Unbeatables




Προηγούμενο Ρεκόρ (2009-2010): 47-35
Leaders (2009-2010):



Πόντοι: Dwayne Wade (26.6)
Ριμπάουντ: Udonis Haslem (8.1)
Ασσίστ: Dwayne Wade (6.5)

Πιθανή 5άδα:
PG: Carlos Arroyo
SG: Dwayne Wade
SF: LeBron James
PF: Chris Bosh
C: Joel Anthony

Πάγκος:
PG’s: Mario Chalmers, Patrick Beverley
SG’s: Eddie House, Da’Sean Butler
SF’s: Mike Miller, James Jones
PF’s: Udonis Haslem, Dexter Pittman
C’s: Zydrunas Ilgauskas, Juwan Howard, Jamaal Magloire

Offseason moves

Ήρθαν ή ανανέωσαν: LeBron James (FA), Chris Bosh (FA), Mike Miller (FA), Udonis Haslem (ανανέωσε), Eddie House (FA), Dexter Pittman (FA), Patrick Beverley (FA), Juwan Howard (FA), Zydrunas Ilgauskas (FA)
Draft Picks: Da’Sean Butler (#42, Δεύτερος Γύρος), Jarvis Varnado, Latavious Williams (δεν υπέγραψαν)

Έφυγαν: Michael Beasley (με ανταλλαγή σε Wolves), Jermaine O’Neal (FA), Quentin Richardson (FA), Daequan Cook (FA), Yakhouba Diawara (FA), Dorell Wright (FA)

Προπονητής: Ήρθε η ώρα του Eric Spoelstra να αποδείξει στον Riley ότι η προπονητική είναι για τον δεύτερο απλά μία ευχάριστη ανάμνηση από το ένδοξο παρελθόν. Ευλογία και κατάρα ταυτόχρονα η διαχείριση των πιο ταλαντούχων παικτών στον Κόσμο, ο Spoelstra θα πρέπει με τον τρόπο του να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους για να υπάρχει πάντα η (απαραίτητη) καλή ψυχολογία. Στην πρώτη στραβή, ο αποδιοπομπαίος τράγος σε ένα τέτοιο δημιούργημα είναι συνήθως ο προπονητής και δε νομίζω ο Riley να θέλει να κατέβει από τις σουίτες του American Airlines Arena ξανά στα παρκέ.
Ένα μικρό θεματάκι υπάρχει στη θέση του άσσου. Αναμένεται να ξεκινάει ο Chalmers, αν και δύσκολα να βοηθήσει πέρα από το κατέβασμα της μπάλας. Δεν αποκλείεται να δούμε κάποιο σχήμα με τον Mike Miller μέσα ταυτόχρονα με τους 3 και ένα πεντάρι και τη μπάλα να κατεβάζει ο Wade ή ο LeBron.

Σχόλιο: Η υπερομάδα δημιουργήθηκε. Ο Riley κατάφερε να κάνει πραγματικότητα το όνειρό του για ξεκίνημα μιας Δυναστείας. Οι καλύτεροι παίκτες του Free Agency πίστεψαν στην ιδέα και ο LeBron με την πολύκροτη συνέντευξη επικύρωσε την απόφασή του να συναντήσει τους Wade και Bosh στο Miami. Λίγο-πολύ γνωστά τα θέματα αυτά, μιας και ασχοληθήκαμε αρκετά το καλοκαίρι με τα “decisions” και “Miami Thrice”. Ο Riley βρήκε ομάδα που δέχθηκε να πάρει τον Beasley, ενώ υπογράφοντας παίκτες με συμβόλαια της τάξης του $ 1 εκ. (Ilgauskas, House, Howard, Jones, Beverley) και προσφέροντας κανονικά συμβόλαια μόνο σε Miller, Anthony και Haslem, κατάφερε να δημιουργήσει έναν αξιοπρεπή πάγκο.
Μισητοί στο Cleveland, μια ομάδα-υπερδύναμη, που όλοι θέλουν να κερδίσουν για να το περηφανεύονται, αυτοί είναι οι Miami Heat πλέον. Το σημαντικό για τους Τρεις είναι να αφήσουν στην άκρη εγωισμούς και την επιρροή των ΜΜΕ και να δουλέψουν γι’ αυτό που υποσχέθηκε ο LeBron: Τίτλους.

Πρόβλεψη: 58-63 νίκες
Conference rank: 1
Division rank: 1

Dwyane ''the flash'' Wade
http://www.sport-fm.gr/article/299721

ακομα μια μεταγραφη για τους χιτ μετα τον απροοπτο τραυματισμο του μαικ μιλερ.ο στακχαουζ θα δωσει πολυτιμες ανασες.
πιστευω πως οσο περναει ο καιρος η ομαδα θα γινεται ολο και καλυτερη και οι σταρ θα δεσουν απολυτα μεταξυ τους οταν γυρισει και ο φλας και νιωσει πανετοιμος.επισης δεν πρεπει να ξεχναμε τα κινητρα που μπορει να εχουν δημιουργηθει για τον λεμπρον μετα απο ολο αυτο το κραξιμο που εφαγε ολο το καλοκαιρι επειδη αφησε τη μιζερια του κλιβελαντ.μετα τον μπαρκλει(ο οποιος τον εκραζε ενω ο ιδιος εχει δει δαχτυλιδι μονο σε φωτογραφια),ακολουθησαν οι δηλωσεις του κομπε:''σε μονο θα τον κερδιζα'' και τελος ειχαμε και αποψεις του αρτεστ:''δευτερος καλυτερος πισω απο τον κομπε ειναι ο ντουραντ κι εγω δεν εχω μαθει να μετραω μετα το 2...''
ο βασιλιας φυσικα δειχνοντας εκτος απο τεραστιος παικτης οτι ειναι και μεγαλος ανθρωπος απλα θα απαντησει στα παρκε...
Air Kef
Ο μόνος τρόπος που οι Χιτ θα φτάσουν στο πρωτάθλημα είναι η....άμυνα!

Επιθετικά δεν βλέπω να γίνεται κάτι εξαιρετικό με δεδομένο ότι Λεμπρον και Ουέιντ ειναι παρόμοιοι παίκτες με μέτριο σουτ, αντιθέτως τα αθλητικα προσόντα τους και η θέλησή τους για νίκη μπορούν να τους μετατρέψουν σε μια αμυντική ομάδα - τέρας και πολλούς πόντους από αιφνιδιασμούς.
sarounas
QUOTE(Air Kef @ Oct 26 2010, 13:52 ) *
Ο μόνος τρόπος που οι Χιτ θα φτάσουν στο πρωτάθλημα είναι η....άμυνα!

Επιθετικά δεν βλέπω να γίνεται κάτι εξαιρετικό με δεδομένο ότι Λεμπρον και Ουέιντ ειναι παρόμοιοι παίκτες με μέτριο σουτ, αντιθέτως τα αθλητικα προσόντα τους και η θέλησή τους για νίκη μπορούν να τους μετατρέψουν σε μια αμυντική ομάδα - τέρας και πολλούς πόντους από αιφνιδιασμούς.

Συμφωνώ ότι αυτή θα πρέπει να είναι η επιδίωξη τους καθώς υπάρχουν οι προϋποθέσεις να συμβεί αυτό, απλά θα χρειάζεται καλό ροτέισον για να μην μένουν χωρίς ενέργεια. Λογικά προς αυτή την κατεύθυνση θα κινηθούν….
εξάλλου πάντα το κλειδί είναι η άμυνα, χωρίς αυτή καμιά ομάδα δεν μπορεί κυνηγήσει τίτλους

τώρα για το δίδυμο Λεμπρόν-Ουέιντ σ’ εμάς σίγουρα θυμίζει κάτι λίγο από Γκάλη-Γιαννάκη στον Άρη όταν ο δεύτερος άφησε τον Ιωνικό το 1984 αλλάζοντας παράλληλα και τον τρόπο παιχνιδιού του με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ίσως το καλύτερο δίδυμο στην ιστορία του ευρωπαικού μπάσκετ. Βέβαια αυτό έγινε χωρίς αυτοί οι δύο να έχουν και τις καλύτερες σχέσεις μεταξύ τους σε αντίθεση με τα δύο αμερικανάκια που νομίζω ότι είναι φίλοι

Δεν μένει λοιπόν παρά να δούμε επιθετικά πώς κατανεμήθηκαν οι ρόλοι και πώς θα συνεργαστούν τα δύο μεγάλα αστέρια.
Προσωπικά νομίζω ότι θα καταλήξει σε φιάσκο καθώς θεωρώ μικρό μέγεθος τον Σπόελστρα για ένα τέτοιο εγχείρημα
Air and King
Ειναι πολυ νωρις για οποιοδηποτε συμπερασμα....

Καποιοι εσπευσαν στο πρωτο ματς να προδικασουν οτι η ομαδα ειναι του ΛεΜπρον.Ο Γουειντ ομως χθες σαν να ηθελε να δωσει απαντησεις ηγηθηκε των Μαιαμι Χιτ...Και αν για τον Γουειντ που ξεκαθαρα η Legacy του περιοριζεται σε ενα παιχτη που στην καλυτερη θα φτασει στο Τοπ 12-15 ολων των εποχων (απο την στιγμη που ειναι 29 σχεδον και δεν εχει να επιδειξει κατι εκτος απο 1 MVP Τελικων.Και ο Παρκερ και ο Μπιλαμπς εχουν...) για τον ΛεΜπρον που θελει να μπει σφηνα στην σηζητηση για τον G.O.A.T(δηλαδη αναμεσα στον Τζορνταν,τον Τζαμπαρ και τον Τσαμπερλαιν) το πρωτο που πρεπει να γινει ειναι να γινει το ξεκαθαρο αφεντικο της ομαδας.Σιγουρα με τον Γουειντ αυτο δεν ειναι ευκολο..Ειναι φιλοι αλλα κανεις δεν ξερει αν το Εγω θα συνεχισει να πηγαινει στην ακρη..Μιλαμε για μεγαλες μπασκετικες προσωπικοτητες...

Και οταν ο ιδιος ο ΛεΜπρον ειχε δηλωσει πριν ενα χρονο και κατι,οτι θελει να γινει ο κορυφαιος μπασκεμπολιστας ολων των εποχων θα πρεπει να ξερει οτι πρεπει να παιρνει το μεγαλυτερο credit,ατομικα βραβεια σε καθε τι καλο κανουν οι Χιτ..Αν κανουν...Το οτι υπεγραψαν και οι τρεις δεν εξασφαλιζει τιποτα παρα μονο πολυ Hype και πιεση...
Ο ΛεΜπρον ανακοινωσε οτι θα συνεχισει στο Μαιαμι και ολοι εσπευσαν να πουν οτι εβλαψε την Legacy του(και ως ενα βαθμο εχουν δικιο)εκ πρωτης οψης...Αυτο που του μενει ειναι να κερδισει και να ειναι ο leader του Μαιαμι..Σε διαφορετικη περιπτωση δεν υπαρχουν δικαιολογιες για αυτον που υπηρχαν στο Κλιβελαντ και οντως θα βλαψει την Legacy του..

Ο Πατ Ραιλι πρεπει να επιστρεψει..Ειναι παιχτης που εχει διαχειριστει μεγαλες προσωπικοτητες ξερει τι πρεπει να κανει..ο Σποελστρα μοιαζει χαμενος..Και ειναι λογικο..Εχει τρεις παιχτες κοντα η στο πικ τους που θελουν ολοι μπαλες και ηγετικο ρολο...Ειναι απειρος..Ακομα και ο Ραιλι στους Λεικερς ηταν και απο την μια τυχερος καθως ο Ματζικ με τον Τζαμπαρ ειχαν διαφορα ηλικιας και οταν ο Ματζικ αρχισε να μεγαλουργει ο Καριμ αρχισε να γερναει...Εδω ειναι ολοι νεοι....

Δεν χωρανε προβλεψεις για αυτη την ομαδα....Παλι ο ΛεΜπρον θα εχει τα βλεμματα πανω του..Το σιγουρο ειναι οτι η Ανατολη ειναι πανισχυρη με τρεις πολυ καλες ομαδες και οι Σελτικς με τους Ορλαντο Ματζικ δεν αστειευονται καθολου..Γεματες ομαδες και χωρις την πιεση που υπαρχει στο Μαιαμι...
Johnaros
Προς το παρόν ο Λεμπρόν κάνει καλή δουλειά to average a triple double.
Εφόσον η μια κατηγορία είναι τα λάθη... tongue.gif
Dino Charito
Από οτι έχουμε δεί ως τώρα, η ομάδα "ψαχνεται" και ειναι λογικο.
Το σουτ του Λεμπρον εχει βελτιωθει, αλλά θελει κι αλλο.
Το διδυμο James - Wade θυμιζει λίγο Γκάλη Γιαννάκη ώς προς τη λάμψη που έχουν τα ονόματα αυτα.
Ισως θυμίζει και Jordan - Pippen (ταιριάζουν περισσότεροι και οι θέσεις τους)
Ισχυει πάντως οτι James - Wade (όπως και ο Bosh) ειναι φίλοι και πιστευω οτι ηταν και ο μεγαλύτερος λογος που ο LeBron πηγε στο Miami (οποιος εχε δει το More Than a Game, καταλαβαινει λιγο πως σκεφτεται ο LeBron, βεβαια μετα τη πρωτη σκεψη μπαινουν πολλααα αλλα)

Παντως πιστευω οτι πρέπει να βρούν ρόλους στην ομάδα, γιατι λιγο τα εχουν μπλεξει.
Θα ανεβει και ο Wade και πιστευω οτι θα δουμε καλυτερο μπασκετ...

Ο Bosh έρχεται σαν...τρειλερ και βοηθάει (εκει να μεινει, στα <10 ποντους και ριμπαουντ να δει γλυκα tongue.gif)
αλλά τα δύο μεγάλα ονόματα είναι που θα κάνουν τη διαφορά.

Συμφωνω με τον Johnaros. ο LeBron κυνηγά σε κάθε παιχνίδι ένα περίεργο triple double xaxaxa
Dwyane ''the flash'' Wade
παντως οπως φανηκε στο παιχνιδι με τη φιλαδελφεια,τον λεμπρον τον ενδιαφερει πολυ και να πασαρει.ειδαμε περισσοτερο τον φλας σε εκτελεστικο ρολο σε αυτο το παιχνιδι...
aegeansheed
QUOTE(ronin @ Oct 29 2010, 11:30 ) *
ειδαμε περισσοτερο τον φλας σε εκτελεστικο ρολο σε αυτο το παιχνιδι...


Κύριος Dwayne Wade πλέον. Τέρμα το "Flash"-έτσι ζήτησε ο κύριος!
Dwyane ''the flash'' Wade
QUOTE(aegeansheed @ Oct 29 2010, 10:30 ) *
Κύριος Dwayne Wade πλέον. Τέρμα το "Flash"-έτσι ζήτησε ο κύριος!



μαλιστα... huh.gif huh.gif huh.gif
Dino Charito
QUOTE(aegeansheed @ Oct 29 2010, 12:30 ) *
Κύριος Dwayne Wade πλέον. Τέρμα το "Flash"-έτσι ζήτησε ο κύριος!

το ακουσα κι εγω αυτο...οτι ζητησε να μην τον αποκαλουν πια flash...
μηπως...βαρυνε και εγινε πιο αργος? 69.gif χοχοχοχο
mickskeeds
Με πονάει που το λέω γιατί τους Heat δεν τους γουστάρω, αλλά παιδιά, τα λάθη που κάνει αυτή η ομάδα προς το παρόν διορθώνονται. Είναι θέμα χημείας και συνεννόησης, και αυτό σιγά σιγά θα έρθει. Ενα δυο πράγματα που ήδη φάνηκαν όμως είναι τα εξής:

Καταρχήν, ο Spoelstra είναι λίγος για τη δουλειά. Οκ, θα πάρει και πρωταθληματα, γιατι με τέτοιους παίκτες ο προπονητής μπορεί να παίζει απλά και ρόλο ρυθμιστή. Αλλά μην περιμένετε απ' αυτόν να εξαντλήσει τις δυνατότητες των παικτών του. Δεν έχει την ικανότητα να σχεδιάσει τα συστήματα που μόνο μεταξύ Lebron Wade Bosh μπορούν να γίνουν. Γι αυτά χρειάζεται προπονητής με χαρακτήρα, ένας D'Antoni, Popovic, Doc Rivers, ή ο μέγιστος PHil Jackson.

Δεύτερον, ο Βosh θα συνεχίσει να είναι μέτριος. Αυτή ήταν η άποψη μου με το που ανακοινωθήκαν οι μεταγραφές. Τα ατού του Bosh είναι στοιχεία που οι Heat ήδη παίρνουν από τους άλλους 2. Παιχνίδι με το κεφάλι προς το καλάθι, μακρινο σουτ, παιχνίδι στο χαϊ-ποστ, και δυείσδυση, γενικά ένα 4άρι σκόρερ. Τώρα με συμπαίκτες τον Lebron και τοn Wade, προσπαθεί απλά να φύγει απ τη μέση. Οι Heat χρειάζονταν ένα 4άρι δυναμικό, με αμυντικό προσανατολισμο, που να μπορεί να στήνει καλά πίκ, να παίζει με πλάτη στο καλάθι, να κάνει μπλοκ άουτ ανοίγοντας δρόμο για τους άλλους, να μαζεύει ριμπάουντ και να μοιράζει τάπες.
Και ο Bosh, όσο και να τον γουστάρω, δεν είναι αυτός ο παίκτης. Πραγματικά πιστεύω ότι με ένα υποδεέστερο σε ικανότητες, αλλά δυναμικό 4άρι οι Heat θα ήταν ανίκητοι.
Dwyane ''the flash'' Wade
78-101 την φιλαδελφεια,εχουμε αρχισει ηδη να κοβουμε ταριφες...
20 ο λεμπρον με 7 ασσιστ,18 ο φλας με 7 ασσιστ και παει λεγοντας.βλεπω το προγραμμα του νοεμβρη στο οποιο εχουμε μονο ενα ντερμπι με την βοστωνη στο μαιαμι.οποτε μπορουμε να τελειωσουμε τον μηνα με 13-1 νικες.

heat1-sm.gif heat1-sm.gif heat1-sm.gif heat1-sm.gif heat1-sm.gif heat1-sm.gif heat1-sm.gif heat1-sm.gif heat1-sm.gif heat1-sm.gif heat1-sm.gif heat1-sm.gif
Iverson_3
QUOTE(ronin @ Nov 1 2010, 13:36 ) *
78-101 την φιλαδελφεια,εχουμε αρχισει ηδη να κοβουμε ταριφες...

Το New Jersey εννοεις.
Dwyane ''the flash'' Wade
QUOTE(Iverson_3 @ Nov 1 2010, 17:46 ) *
Το New Jersey εννοεις.


σορυ λαθος!!!!!!! wink.gif wink.gif wink.gif
Dwyane ''the flash'' Wade
ζορικο παιχνιδι σημερα στη νεα ορλεανη.περιμενω να συνεχισουμε την ανοδικη μας πορεια μετα την ηττα της πρεμιερας απο την βοστωνη.παμε για το 5-1...


heat1-sm.gif heat1-sm.gif heat1-sm.gif heat1-sm.gif heat1-sm.gif heat1-sm.gif heat1-sm.gif heat1-sm.gif heat1-sm.gif heat1-sm.gif heat1-sm.gif heat1-sm.gif heat1-sm.gif heat1-sm.gif heat1-sm.gif heat1-sm.gif heat1-sm.gif
lakersdynasty
+19 στο ημιχρονο
+13 στο τελος της 3ης περιοδου
πανε παραταση και το χανουν μεσα στο Μαιαμι tongue.gif

παντα τετοια wav.gif

και ενα πετυχημενο απο αλλο φορουμ:

QUOTE
How do you know you deserve a special section at ESPN? You let a 6'7'' PF score 44 on you.

biggrin.gif

46 βασικα οχι 44...
Dwyane ''the flash'' Wade
δεν πειραζει...καποια στιγμη θα βρουμε τον δρομο μας

heat1-sm.gif heat1-sm.gif heat1-sm.gif heat1-sm.gif heat1-sm.gif heat1-sm.gif heat1-sm.gif heat1-sm.gif
lakersdynasty
QUOTE(ronin @ Nov 10 2010, 10:51 ) *
δεν πειραζει...καποια στιγμη θα βρουμε τον δρομο μας

heat1-sm.gif heat1-sm.gif heat1-sm.gif heat1-sm.gif heat1-sm.gif heat1-sm.gif heat1-sm.gif heat1-sm.gif


καλα ναι, και εμεις σιγα σιγα χανουμε τον δικο μας tongue.gif
Dwyane ''the flash'' Wade
εγω πιστευω πως ισως να ειναι και θεμα προπονητη...τετοια παιχνιδια σαν το χτεσινο απλα δεν χανονται
lakersdynasty
QUOTE(ronin @ Nov 10 2010, 14:32 ) *
εγω πιστευω πως ισως να ειναι και θεμα προπονητη...τετοια παιχνιδια σαν το χτεσινο απλα δεν χανονται


Σε αυτο εχεις δικαιο αλλα εχω την αντυπωση οτι και οι σταρ στα τελευταια λεπτα ειδικα δεν επαιζαν και πολυ ορθολογικα επιθετικα. Καλα για την αμυνα δεν συζηταω καν.

ο Σποελστρα ειναι εμπιστος του Πατ Ραιλι. Αλλα δεν θα ειναι ο πρωτος που θα τον εχουν πλακωσει ψυχολογικα οι απαιτησεις.

Ανυπομονω για το παιχνιδι με την Βοστωνη στο Μαϊαμι.
Dwyane ''the flash'' Wade
για να δουμε...αν συνεχισουν ετσι παντως βλεπω να γινεται οτι και το 2006...
lakersdynasty
QUOTE(ronin @ Nov 10 2010, 23:42 ) *
για να δουμε...αν συνεχισουν ετσι παντως βλεπω να γινεται οτι και το 2006...


Λες να δουμε τον Πατ να προπονει παλι? smiley.gif

Μπορει τα μαλια να εχουν γκριζαρει εδω και καιρο αλλα ο ατιμος δεν θα γερασει ποτε biggrin.gif
Dwyane ''the flash'' Wade
ικανο τον εχω...προκειμενου να βρεθει απεναντι στον ζεν μαστερ για ενα δαχτυλιδι...
lakersdynasty
Μαϊαμι - Βοστωνη σημερα....

τα μισω αυτα τα παιχνιδια δεν ξερω ποιος θελω να χασει biggrin.gif

http://www.myp2pforum.eu/forums/10-NBA-Basketball

εδω ανοιγουν καθε μερα ενα τοπικ και βαζουν λινκς για καθε αγωνα

σε αυτα που λεει NBA Today και την ημερομηνια.
lakersdynasty
Μεχρι τωρα το Μαϊαμι στα γνωστα.

Καμια κινηση για να βγει ελευθερο σουτ εκτος απο ενα που βγηκε για τον Χαους και κατα τα αλλα 1 προς 1 και Αγιος ο Θεος

η Βοστονη αρχισε και συνεχιζει απλα και οργανωμενα επιθετικα και αμυντικα σταθερη. Κρατανε τον προσωπικο τους αντιπαλο μπροστα τους

ΥΓ
ο Ροντο με καρφωματαρα παγωνει το γηπεδο.
lakersdynasty
20-27 με τριποντο του Χαους στο τελος.

7 ποντοι καλοι ειναι με βαση την εικονα του αγωνα μεχρι τωρα...

Παντως αν ο Ροντο μετατρεπει τους Μπιγκ 3 σεε Μπιγκ 4 ο Μπος ανετα μετατρεπει τους Μπιγκ 3 του Μαίαμι σε Μπιγκ 2 laugh.gif

Τελικα το Μαϊαμι αρχισε να εκμεταλλευεται τα ανοιχτα σουτ που βρισκει το supporting cast της ομαδας και μαζευουν και αρκετα επιθετικα.

28-32 9:13 πριν το ημιχρονο
SoKRaM
Το χαμογελο στο προσωπο του Ray Allen μετα το τριποντο στο 70-84 τα ειπε ολα...
SoKRaM
Dwyane ''the flash'' Wade
για ακομα ενα παιχνιδι ειμασταν πολυ κακοι.ακομα δεν εχει βρεθει χημεια στην ομαδα ενω ο μπος δειχνει εκτος τοπου και χρονου.βεβαια ειναι πολυ νωρις ακομα αλλα πρπει κατι να αρχισει να γινεται αλλιως τα βλεπω σκουρα τα πραγματα.ηδη ενας εκ των ανταγωνιστων μας μας εχει γλεντησει 2 φορες... heat1-sm.gif heat1-sm.gif heat1-sm.gif heat1-sm.gif heat1-sm.gif heat1-sm.gif heat1-sm.gif heat1-sm.gif
SoKRaM
QUOTE(lakersdynasty @ Nov 12 2010, 03:57 ) *
Παντως αν ο Ροντο μετατρεπει τους Μπιγκ 3 σεε Μπιγκ 4 ο Μπος ανετα μετατρεπει τους Μπιγκ 3 του Μαίαμι σε Μπιγκ 2 laugh.gif


Οταν λες Big 2 εννοεις LeBron και Haslem? icon_drunk.gif
Air Kef
Πίεση, άμυνα του θανατά και αιφνιδιασμοί είναι ο μόνος τρόπος για το Μιάμι φέτος.
Στο 5-5 έχουν ακριβώς τα ίδια προβλήματα που είχε η Εθνική τους το 2006.
Με τέτοια άμυνα και επίθεση τακτικής ολ σταρ γκέιμ με το ζόρι να φτάσουν τελικους Ανατολής.

Η Βοστωνάρα έχει μπει με φόρα από τα περσινά πλέι οφ. Λογικά κάποια στιγμή θα κανει κοιλιά, αλλά στα πλέι οφ θα είναι το φαβορί για τελικούς.
kseplenhs
QUOTE(SoKRaM @ Nov 12 2010, 05:34 ) *


απλά υπέροχη η παρουσία του μπος σε αυτή τη φάση.σεμιναριακή...

έτσι πρέπει οι ψηλοί να παίζουν άμυνα

μετά απο αυτή τη φάση έκλεισα τον υπολογιστή

(εντάξει όχι τόσο απο τα νευρα μου.απλά νύσταξα tongue.gif )
oti-nane
Ο Bosh 35 πόντους με suns ....

Λες να γίνουν 3?

Υ.Γ. Καλώς σας βρήκα.
aegeansheed
Καλώς ήλθες φίλε.

Το πιο σωστό το είπε ο (δικός μας) Iggy: μόλις καταλάβει τον ρόλο του, τότε θα παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητές του
Air Kef
Γενικα οι Χιτ έκαναν τρομακτική εμφάνιση χθες, εκμεταλευόμενοι προφανώς την πασίγνωστη αδυναμία των Σανς αμυντικά
T.W.Is.M.
QUOTE(Air Kef @ Nov 18 2010, 20:41 ) *
Γενικα οι Χιτ έκαναν τρομακτική εμφάνιση χθες, εκμεταλευόμενοι προφανώς την πασίγνωστη αδυναμία των Σανς αμυντικά



και το γεγονος οτι το Φοινιξ δεν εβαζε οτι σουταρε, οπως εκανε την Κυριακη στο ΛΑ.
Dwyane ''the flash'' Wade
πιστευω οτι τους βοηθησε πολυ επισης το οτι το παιχνιδι ειχε αρκετα γρηγορο ρυθμο καθοτι και το φοινιξ ειναι ομαδα που παιζει γρηγορα.σε παιχνιδια με τετοια ταχυτητα οι χιτ θα εχουν παντα τον πρωτο λογο...
kosstadis
QUOTE(ronin @ Nov 18 2010, 20:11 ) *
πιστευω οτι τους βοηθησε πολυ επισης το οτι το παιχνιδι ειχε αρκετα γρηγορο ρυθμο καθοτι και το φοινιξ ειναι ομαδα που παιζει γρηγορα.σε παιχνιδια με τετοια ταχυτητα οι χιτ θα εχουν παντα τον πρωτο λογο...

gia mena auta einai blakeies, o monos logos pou kerdisane oi heat einai epidi itan ksekourastoi 2-3 meres + oti to proigoumeno brady oi suns ta dosane ola me tous lakers kai tous kerdisane stin edra tous me 66 pontous apo triponta 22/40.
An den yphrxe o agonas me tou lakers apla oi heat 8a xanane 15+ pontous gia plaka. auta


p.s pisteuo oti oi heat den 8a kanoune tpt fetos, teliko 8a pane paloi lakers - celtics kai nikites pali oi lakers.
Apla perimeno na do synenteuksi tou lebron otan oi heat den 8a exoun ftasei oute ston teliko na do ti 8a pi, gt eipe pola prin arxisi i sezon kai meta.
Air Kef
1. λίγος σεβασμός στον άλλον
2. γράφε με ελληνικους χαρακτήρες
3. καλώς ηρθες, αν θες διάβασε τους κανονισμούς, τηρούνται. smile.gif

Επισης το προηγούμενο βράδυ αποκλείεται να έπαιζαν οι Σανς στο Λος Ατζελες και μια μερα μετά στην Φλόριντα, μιλάμε για 6-7 ώρες πτήση. tongue.gif
Kαι οι Λέικερς πάντως που βγήκαν απο την ίδια μάχη με το Φίνιξ και ειχαν ταξίδι ανατολικά, κέρδισαν εύκολα το Ντιτρόιτ.

Στα υπόλοιπα βέβαια έχεις δίκιο, κι εγώ την μούρη του Λεμπρόν αν δεν φτάσει τελικό περιμένω να δω. biggrin.gif
duncan21
QUOTE(Air Kef @ Nov 18 2010, 20:31 ) *
1. λίγος σεβασμός στον άλλον
2. γράφε με ελληνικους χαρακτήρες
3. καλώς ηρθες, αν θες διάβασε τους κανονισμούς, τηρούνται. smile.gif

Στα υπόλοιπα βέβαια έχεις δίκιο, κι εγώ την μούρη του Λεμπρόν αν δεν φτάσει τελικό περιμένω να δω. biggrin.gif

Ασε τον ανθρωπο να εκφραστει.Ειναι ενας απο μας... smiley.gif
Dwyane ''the flash'' Wade
QUOTE(kosstadis @ Nov 18 2010, 18:03 ) *
gia mena auta einai blakeies, o monos logos pou kerdisane oi heat einai epidi itan ksekourastoi 2-3 meres + oti to proigoumeno brady oi suns ta dosane ola me tous lakers kai tous kerdisane stin edra tous me 66 pontous apo triponta 22/40.
An den yphrxe o agonas me tou lakers apla oi heat 8a xanane 15+ pontous gia plaka. auta


p.s pisteuo oti oi heat den 8a kanoune tpt fetos, teliko 8a pane paloi lakers - celtics kai nikites pali oi lakers.
Apla perimeno na do synenteuksi tou lebron otan oi heat den 8a exoun ftasei oute ston teliko na do ti 8a pi, gt eipe pola prin arxisi i sezon kai meta.



θα σου απαντουσα καταλληλα αλλα με προλαβε ο moderator...
οι βλακειες που λες ειναι η αποψη μου και δεν προσπαθω να την επιβαλω σε κανεναν.θα σε παρακαλουσα λοιπον τετοιοι χαρακτηρισμοι να λειπουν.
pmam
Ιδέα μου είναι ή ο Bosh έκανε πράγματι καλό παιχνίδι με τους Suns? Δεν είδα τον αγώνα είναι αλήθεια, αλλά από το recap που βλέπω δεν εκμεταλλεύτηκε την απουσία σοβαρού αντίπαλου ψηλού ( 39.gif δεν ξέρω αν αυτός είναι ο ορισμός του καλου παιχνιδιού, αλλά μάλλον δεν είναι ο ορισμός του έξυπνου! smiley.gif ) αλλά πολλοί πόντοι του προήλθαν από σουτ από τα 5-6 μέτρα, απόσταση δηλαδή που ακόμη και αν είχε σοβαρό ψηλό απέναντί του θα ήταν σχετικά ελεύθερος ούτως ή άλλως. Η εντύπωση μου είναι τελικά ότι έχουμε να περιμένουμε κι άλλες τέτοιες εμφανίσεις από τον CB4.

p.s. Τώρα που πήρε το 1, έγινε CB1?
Dwyane ''the flash'' Wade
35 ποντοι με 12/17 σουτ,6 ριμπαουντ και 4 ασσιστ σε 30 λεπτα συμμετοχης σιγουρα ειναι πολυ καλο παιχνιδι!!
η γνωμη μου ειναι οτι οσο περναει ο καιρος ο μπος θα γινεται ολο και καλυτερος και οι τρεις τους θα βρουν την καταλληλη χημεια.
Dwyane ''the flash'' Wade
χιτ-σαρλοτ 95-87 σε ενα παιχνιδι που αν και προηγηθηκαμε με 19 στο ημιχρονο καταφεραμε να το κανουμε ντερμπι!!!anyway...πολυ καλος ο ''βασιλιας'' με 32 ποντους και 5 ασσιστ ενω ο μπος τον ακολουθησε(22 ποντοι,14 ριμπαουντ)σε δευτερο σερι καλο του παιχνιδι...
παμε σημερα για το 9-4 κοντρα στο μεμφις...
heat1-sm.gif heat1-sm.gif heat1-sm.gif heat1-sm.gif heat1-sm.gif heat1-sm.gif
Dwyane ''the flash'' Wade
ήττα στο μέφις 95-97 με ασχημη εμφανιση...φλας και χασλεμ τραυματιστηκαν... sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif
SlobodaN
QUOTE(ronin @ Nov 21 2010, 09:20 ) *
ήττα στο μέφις 95-97 με ασχημη εμφανιση...φλας και χασλεμ τραυματιστηκαν... sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif


Ε μα συγνώμη σύστημα είναι αυτό που παίζουν οι Χιτ? Σε κάθε επίθεση ο Λεμπρόν στο play κατέβαζε την μπάλλα, γίνεται το isolation και είτε θα πέσει σαν το ταυρί πάνω στον αμυντικό θα σκάσουν και οι 2 κάτω και θα πάρει φάουλ , είτε θα δώσει τελευταία στιγμή πάσα προς τα έξω σε όποιον βρίσκεται ακροβολισμένος για τρίποντο. Σκριν ούτε γι'αστείο. Πας έτσι πουθενά?
T.W.Is.M.
QUOTE(SlobodaN @ Nov 21 2010, 18:31 ) *
Ε μα συγνώμη σύστημα είναι αυτό που παίζουν οι Χιτ? Σε κάθε επίθεση ο Λεμπρόν στο play κατέβαζε την μπάλλα, γίνεται το isolation και είτε θα πέσει σαν το ταυρί πάνω στον αμυντικό θα σκάσουν και οι 2 κάτω και θα πάρει φάουλ , είτε θα δώσει τελευταία στιγμή πάσα προς τα έξω σε όποιον βρίσκεται ακροβολισμένος για τρίποντο. Σκριν ούτε γι'αστείο. Πας έτσι πουθενά?


Ρε μηπως δεν εφταιγε ο Μαικ Μπραουν και τσαμπα τον κατηγορουσαμε ολοι μαζι???
Leon_cp3
QUOTE(T.W.Is.M. @ Nov 22 2010, 00:00 ) *
Ρε μηπως δεν εφταιγε ο Μαικ Μπραουν και τσαμπα τον κατηγορουσαμε ολοι μαζι???


Ε και τώρα απλά θα κατηγορηθεί ο Σποέλστρα δε βγάζουμε άκρη. Πρέπει να κατέβει ο Ράιλι να δούμε τι πραγματικά ισχύει και τι όχι.
duncan21
Ε ναι ο Μπραουν εφταιγε για ολα.Νικουσαν οι Καβς,θεος ο Λεμπρον.Εχαναν οι Καβς,αμπαλος ο Μπραουν.Μιλαμε για προπονητη που εχει ρεκορ σαν πρωτος προπονητης πανω απο 65% και στη δευτερη χρονια του στο nba οδηγησε τους Καβς στους τελικους.Ωπ sorry.Ο Λεμπρον τους οδηγησε...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.