Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΡΗΣ 4η Αγωνιστική
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3
weirdo1977
δεν ξέρω αν θεωρείτε αγένεια το να ανοίγεις ένα εκτος έδρας topic και αν πρέπει να περιμένεις τον οικοδεσπότη να το κάνει, αλλα κάτι με τρώει και είπα να το κάνω το έγκλημα... το παιχνίδι για μας είναι τρομερά δύσκολο ειδικά αν δεν παίξει ο Terry [αν και στα ραδιόφωνα της πόλης ακούστηκε πως το διαβατήριο στάλθηκε k θα είναι στα γραφεία αύριο το πρωί] ο παναθηναϊκός μπορεί να μην είναι σε καλή κατάσταση αλλα δείχνει να μπορεί έστω k έτσι να παίρνει αυτό που θέλει. παρόλα αυτά δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα από αυτό το παιχνίδι... ισα ισα έχουμε πολλά να κερδίσουμε. Ελπίζω να γίνει ένα καλο παιχνίδι και να μην ξαναδούμε κάνα γιαννακόπουλο μέσα στο παρκε να κυνηγάει τους διαιτητές tongue.gif
lakersdynasty
Καλως να μας ερθετε και να δουμε εναε ωραιο παιχνιδι. blove.gif

Μακαρι να παιξει και ο Τερι να τον δουμε και live. Μεχρι τωρα ο Αρης δειχνει αλλη ομδα με και χωρις αυτον. ohmy.gif

Παρολα αυτα εγω παραμενω μεγαλος θαυμαστης του Ιερεμια. 77.gif

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΠΑΝΑΘΑ! smiley.gif
Green Warrior
Και Επιστροφή Καλαϊτζή στο ΟΑΚΑ (περσυ ήταν κεκλυσμένων...)
remali
Συμφωνώ. Ελπίζω να παίξει ο Τερρυ αλλά να έχει δέσει και ο ΠΑΟ για να δούμε ένα πάρα πολύ καλό ματς. Υψηλού επιπέδου......
Ο Άρης έχει δέιξει καλά σημάδια φέτος (από φάσεις euroleague που έχω δει)
Dejan11
QUOTE(lakersdynasty @ Nov 7 2007, 01:18 ) *
Παρολα αυτα εγω παραμενω μεγαλος θαυμαστης του Ιερεμια. 77.gif


Μια από τα ίδια, καλύτερα να δίναμε 12m για να φέρουμε τον Ιερεμία... 41.gif

Θα έκαναν εκρηκτικό δίδυμο με τον Μιχαλάκη... shot.gif shot.gif
azannetop
Και εγώ γουστάρω Ιερεμία πολύ, περιμένω να έρθει στο ΟΑΚΑ να τον δω και από κοντά.
George_12ISL
Τελικά τι έγινε (ή τι γινεται) με τον Τέρι;
Δηλαδή έγινε ο Ιερεμίας Σλοβάκος;
Το πρόβλημα του Άρη δεν είναι η απόδοση του Μάσεϊ ή του Καστλ, αλλά ότι δεν έχει γεμάτο ρόστερ. Μπορεί δηλαδή να έχει τα ίδια προβλήματα με πέρυσι, διότι πόσο θα αντέχουν οι ίδιοι παίκτες να τραβούν κουπί συνέχεια;
weirdo1977
Ο Terry μάλλον τελικά δεν παίξει οποτε ψαλιδίζονται κατά πολύ οι οποιες ελπίδες μας... κρίμα

p.s. πάντως 10 euro στο διπλό θα μπούν και ας παν υπέρ πίστεως και πατρίδος wink.gif
basketaris
Ελπιζω να εχει φτασει επιτελους η ρημαδα η ωρα να σας παρουμε και ενα ματς... smile.gif
15 συνεχομενες ηττες ειναι πολλες, ειδικα απο τη στιγμη που οι περισσοτερες εγιναν με το "στανιο" και στο τελος... Δυσκολα, βεβαια, ειδικα χωρις το Ρεισον, αλλα ποτε κανεις δε μπορει να αποκλεισει τιποτα... Θεωρω πως, περα απο τον Τζερε(γα)μαια, πρεπει να τραβηξουν και αλλοι παικτες, αν θελει ο ΑΡΗΣ να ελπιζει σε αποδραση... Τεχνικες αναλυσεις δεν χωρουν πολλες: ο ΑΡΗΣ πρεπει να παρει ποντους απο 8-9 διαφορετικους παικτες, να ελεγξει τα (χαμενα) ριμπαουντ, να ελαχιστοποιησει τα λαθη, ενω αμυντικα να παιξει εξυπνα τις παγιδες και να κλεισει διαδρομους, ουτως ωστε να περιορισει τη λειτουργια των ποιντ-γκαρντ του Παο... Με λιγα λογια, να κανει ενα ΑΠΟΛΥΤΟ παιχνιδι!

Μακαρι να δουμε ενα ωραιο παιχνιδι, σαφως ανταγωνιστικοτερο απο αυτα που ειδαμε περυσι... icon_wave.gif

Αντε ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μου, αλωσε το ΟΑΚΑ να τρελαθουμε! 77.gif
lakersdynasty
Εγω δεν μπορω να προβλεψω φυσικα πως θα παει το παιχνιδι αλλα το μονο που ευχομαι ειναι να το κερδισουμε οπως πρεπει. Δηλαδη απτην αμυνα. Αν ειναι κατι απο το οποιο χαρακτιριζεται η αμυνα του ΠΑΟ ειναι ο χαμηλος αριθμος κλεψηματων και εκει ειναι που φαινεται η ελλειψη συγκεντρωσης στην αμυνα. Δεν γινεται ο ΠΑΟ να τελειωνει ματς με 3-4 κλεψηματα.

Ωραιο παιχνιδακι θαναι πιστευω...Αν δουλεψουν καλα "της αμυνης τα παιδια" ( tongue.gif ) θαναι αρκετα πιο ευκολη η δουλεια μας. Επισης βλεπω τον ΠΑΟ να παιζει στην αρχη μεσα στην ρακετα με σκοπο να παρει χρεωσει με φαουλ τον Μασεϊ αλλα και τον Μοτολα. Ο ΟΣΦΠ μετα το 4ο φαουλ του Μοτολα εκανε παρτι στο Αλεξανδρειο.
basketaris
QUOTE(lakersdynasty @ Nov 9 2007, 17:48 ) *
Επισης βλεπω τον ΠΑΟ να παιζει στην αρχη μεσα στην ρακετα με σκοπο να παρει χρεωσει με φαουλ τον Μασεϊ αλλα και τον Μοτολα. Ο ΟΣΦΠ μετα το 4ο φαουλ του Μοτολα εκανε παρτι στο Αλεξανδρειο.

Πολυ σωστη παρατηρηση, συμφωνω... Το ιδιο βλεπω να γινεται και γω, γι' αυτο και θεωρω πως ο Τερι θα ηταν "λουκουμι" για αυτο το παιχνιδι...
basketaris
QUOTE
Χωρίς Τέρι, Παντελιάδη ο Αρης στο ΟΑΚΑ

Ο Αρης αφήνει πίσω του το «3 στα 3» στην Ευρωλίγκα, αφόύ το αυριανό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ δεν μπορεί να περιμένει. Το δυσάρεστο για τον Γκόρντον Χέρμπερτ είναι ότι δε θα έχει στη διάθεσή του τον Ρεϊσόν Τέρι αφού παρά τις αντίθετες εξαγγελίες, το διαβατήριο του Τζέρεμι Μάσεϊ δεν ήρθε ακόμα...

«Ο Παναθηναϊκός είναι σίγουρα μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, ειδικά από τότε που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία τους ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς», λέει ο κόουτς του Αρη στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ και συνεχίζει: «Έχει βάλει την δική του σφραγίδα στον Παναθηναϊκό και αυτό είναι καλό γενικότερα για το ελληνικό μπάσκετ. Για την δική μας ομάδα ο αυριανός αγώνας αποτελεί μια τεράστια πρόκληση και μπορεί να λειτουργήσει σαν μέτρο σύγκρισης, αφού μόνο όταν παίζεις απέναντι στους καλύτερους μπορείς να διαπιστώσεις που πραγματικά βρίσκεσαι».

Σχετικά με την πληρότητα του αντιπάλου σε όλες τις θέσεις και τον πληθώρα ισάξιων παικτών επισημαίνει: «Οι αντίπαλοι μας βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να διαθέτουν δύο εξαιρετικές πεντάδες. Ομως μου αρέσει επίσης η ομάδα που έχουμε φτιάξει στον Αρη και είμαι πεπεισμένος ότι θα πάμε στην έδρα τους και θα καταβάλλουμε πολύ μεγάλη προσπάθεια για το καλύτερο δυνατό».

Ο κόουτς του Αρη μίλησε και για το κακύτερο ξεκίνημα της ομάδας στην Ευρωλίγκα. «Σίγουρα πρόκειται για ένα σημαντικό επίτευγμα. Κάθε νίκη εξάλλου είναι καλή, αλλά προτιμώ να είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στο πως θα γίνει η ομάδα καλύτερη», εξηγεί και συνεχίζει: «Επικεντρωνόμαστε τόσο εγώ, όσο και οι συνεργάτες μου στο να «χτίσουμε» ένα ποιοτικό σύνολο και εφόσον αυτό επιτευχθεί, η ομάδα μετά θα είναι σε θέση να προχωράει από μόνο της. Έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε. Στην τελευταία μας αναμέτρηση κόντρα στην Τσιμπόνα παλέψαμε σκληρά στο δεύτερο ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο τελευταίο δεκάλεπτο, αλλά απέναντι στον Παναθηναϊκό θα χρειαστεί να παλέψουμε για 40’».

Η προετοιμασία των «κίτρινων» ολοκληρώθηκε σήμερα κάνοντας μια δίωρη προπόνηση το πρωί στο κλειστό γήπεδο των «Εκπαιδευτήριων Μαντουλίδη» (το Αλεξάνδρειο δεν είναι διαθέσιμο, λόγω της διεξαγωγής μια προγραμματισμένης εκδήλωσης του Ευάγγελου Βενιζέλου), στην οποία όλοι οι παίκτες του Χέρμπερτ έδωσαν κανονικά το παρών πλην του Σπύρου Παντελιάδη που λόγω μιας ίωσης έμεινε εκτός αποστολής.

www.betsmart.gr

QUOTE
Χατζηβρέττας: «Ο Αρης χρειάζεται μεγάλη προσοχή»

Τι δηλώνουν ο διεθνής γκαρντ και ο Δημήτρης Ιτούδης για την αυριανή αναμέτρηση

Το 'χει η μοίρα του Παναθηναϊκού να... ταλαιπωρείται. Μετά από το επίπονο ταξίδι στο Βελιγράδι, οι «πράσινοι» ξεκίνησαν προετοιμασία για το αυριανό αγώνα με τον Αρη στο ΟΑΚΑ (17.00, ΕΤ1). Ο Νίκος Χατζηβρέττας μιλώντας στην νιστοσελίδα της ομάδας ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους θεωρεί δύσκολη την αναμέτρηση.

«Είναι σίγουρα ένα δύσκολο ματς και εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε μία ακόμη νίκη. Ο Άρης είναι μια καλή ομάδα κάτι που αποδεικνύει με την παρουσία του στην Ευρωλίγκα και όχι μόνο. Εχει μεγάλη ιστορία, με συνεχή πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλες τις διοργανώσεις. Θέλει ιδιαίτερη προσοχή το αυριανό παιχνίδι και συγκέντρωση από μέρους μας και να κάνουμε μία καλή εμφάνιση για να φτάσουμε στην νίκη…» τόνισε ο διεθνής γκαρντ.

Ο Δημήτρης Ιτούδης ανέλυσε από την πλευρά του τα του Αρη, στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ. «Παίζουμε με μία ομάδα που συνδυάζει άριστα εμπειρία και ταλέντο. Προέρχεται από ένα σερί 3 συνεχόμενων νικών στην Ευρωλίγκα και όπως έδειξε και στο τελευταίο ματς με την Τσιμπόνα, αλλά και στα προηγούμενα, κάθε φορά που βρίσκονταν πίσω στο σκορ, έχουν την ωριμότητα να επιστρέψουν. Κάτι που μαρτυράει ότι είναι ομάδα που παλεύει όλα τα παιχνίδια μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Ο Μάσεϊ είναι ασφαλώς ο παίκτης που κάνει την διαφορά, αφού παίζει με ενέργεια. Πρώτον δημιουργεί δικές του φάσεις που τελειώνει ιδανικά ενώ το αυτό ισχύει όταν ακολουθεί τις φάσεις συμπαικτών του, όποτε αστοχούν. Είναι εκεί για να πάρει επιθετικά ριμπάουντς και να σκοράρει. Είναι άριστος στο «ένας εναντίον ενός», παίζει με πρόσωπο και γενικά είναι ένας παίκτης που θέλει πολύ μεγάλη προσοχή. Επίσης, ο Μότολα από το «4» έχει την ικανότητα να ανοίξει τις αντίπαλες άμυνες, ενώ είναι και εξαιρετικός σκόρερ, αφού σουτάρει πολύ καλά και από μακριά. Ο Άρης είναι καλός και στο πικ-εν-ρολ, με τον Καστλ να αποτελεί σημαντικό παραγοντα στην δημιουργία, ενώ πολύ καλός παίκτης είναι και ο Ράιτ που έχει εκτελεστική δεινότητα. Ο Καλαϊτζής έρχεται από τον πάγκο, αλλά είναι έμπειρος και πιέζει στην μπάλα, κάτι που κάνει γενικά ο Άρης, ενώ σημαντική βοήθεια προσφέρει και ο Τσαλδάρης που είναι πολύ βελτιωμένος. Ο Άρης είναι με άλλα λόγια μία ομάδα που θέλει προσοχή, συγκέντρωση».

www.betsmart.gr
apkat
Οφ-τοπικ λιγο:
Παντως θυμαμαι οταν καποιοι περσυ λεγαμε οτι ο μασευ ειναι μεγαλος παικτης με φοβερες προοπτικες και θα μπορουσε να σταθει σε οποιαδηποτε ομαδα στην Ευρωπη(συνπεως και στον Παο) καποιοι ελεγαν οτι ο Παο ειναι μεγαλη ομαδα για να παει να φερει τον μασσευ και θα πρεπει να μην ασχολειται η διοικηση με τιποτα μικροτερο του Βουισιτς(υπερβαλω λιγο αλλα οντως αυτη ηταν η διαθεση)..Τωρα αρχιζει ο Τζερεμυ να χαιρει της αποδοχης ολων.Κατι ειναι και αυτο.Και του χρονου ελπιζω να ερθει στο Λιμανι.. 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif 19.gif
weirdo1977
χλομούς σας κόβω και ας τρέχουν τα σάλια σας, με την όρεξη θα μείνετε, αν ο ιερεμίας συνεχίσει έτσι τον κόβω για ΝΒΑ.
apkat
Ε καλα αν ηθελε παντως ο Ολυμπιακος και φετος θα μπορουσε να τον παρει.Οι λογοι ειναι προφανεις αφου τα οικονομικα δεδομενα του Αρη σε σχεση με Ολυμπιακο Παο κλπ ειναι τραγικα περιορισμενα.ΝΒΑ δεν πιστευω να παei αφου μπορει να χει φοβερα αθλητικα προσοντα, το κορμι του ομως δεν τον βοηθα ιδιαιτερα.Συνεπως αν μεινει Ευρωπη το πολυ σε 2 χρονια θα παιζει σε ομαδα τοπ επιπεδου.
weirdo1977
biggrin.gif τον Αρη δηλαδη tongue.gif

πέρα από την πλακα στο ΝΒΑ παίζουν τόσοι και τόσοι... ο ιερεμίας δεν θα μπορέσει... χλομούς σας κόβω ο,τι k να λέτε...
Warrior
Πω πω...κοιτα τους και τους δυο,σαν τα κορακια περιμενουν!! laugh.gif tongue.gif
Μην δειτε κανα παιχτη να ξεχωριζει....αμεσως αρχιζει ο "χορος των εκατομμυριων"!

Ο Μασει εχει δυο χρονια συμβολαιο,πισω ωρε!!! shot.gif biggrin.gif

Απο την αλλη,σημερα διαβασα σε εφημεριδα οτι η ΚΑΕ επαθε και εμαθε με την υποθεση Ουλκινσον,και δεν
υπαρχει αυτη τη φορα ορος buy-out ή και να υπαρχει....ειναι σε "απαγορευτικα" νουμερα.

Οποτε εγω λεω να διαπραγματευτουμε.....Μια καλη τιμη εκκινησης ειναι 1,5 εκατ! rolleyes.gif 19.gif
weirdo1977
1,5 συν τον διαμαντιδη κατι γινετε tongue.gif laugh.gif
apkat
Μα δεν λεω οτι θα ρθει στον Ολυμπιακο(αν και θα θελα).Λεω οτι αν ο Αρης σε 2 χρονια δεν εχει γινει οικονομικος κολοσσος η δεν χτυπαει Ευρωλιγκα και ο τζερεμυ δεν παει στο ΝΒΑ θα παρει μεταγραφη για μεγαλυτερη ομαδα.

QUOTE
Πω πω...κοιτα τους και τους δυο,σαν τα κορακια περιμενουν!! l laugh.gif tongue.gif
Μην δειτε κανα παιχτη να ξεχωριζει....αμεσως αρχιζει ο "χορος των εκατομμυριων"!

Οχι θα σας τον αφηναμε.. tongue.gif tongue.gif
QUOTE
Απο την αλλη,σημερα διαβασα σε εφημεριδα οτι η ΚΑΕ επαθε και εμαθε με την υποθεση Ουλκινσον,και δεν
υπαρχει αυτη τη φορα ορος buy-out ή και να υπαρχει....ειναι σε "απαγορευτικα" νουμερα.

Οποτε εγω λεω να διαπραγματευτουμε.....Μια καλη τιμη εκκινησης ειναι 1,5 εκατ! rolleyes.gif 19.gif


Αν σκεφτεις οτι δωσαμε 1,3 για τον Τεοντοσιτς στην ζελεζνικ μην αποκλεεις τιποτα 19.gif tongue.gif

QUOTE
Αυτο λεω και γω..αν ειναι να διπλασιασουμε το μπατζετ της ομαδας ..χαλαλι σας!! rolleyes.gif wink.gif


Οk then..Θα μιλησω με τον προεδρο να δουμε αν μπορουμε να σας βοηθησουμε το καλοκαιρι tongue.gif tongue.gif
Warrior
QUOTE(weirdo1977 @ Nov 10 2007, 04:18 ) *
1,5 συν τον διαμαντιδη κατι γινετε tongue.gif laugh.gif


Και τους δινουμε και δωρο Καλαιτζη,Παντελιαδη,Καστλ! w00t.gif
Μην πουν οτι πηγαμε να τους πιασουμε και κοροιδα... tongue.gif

QUOTE(apkat @ Nov 10 2007, 04:18 ) *
Αν σκεφτεις οτι δωσαμε 1,3 για τον Τεοντοσιτς στην ζελεζνικ μην αποκλεεις τιποτα 19.gif tongue.gif


Αυτο λεω και γω..αν ειναι να διπλασιασουμε το μπατζετ της ομαδας ..χαλαλι σας!! rolleyes.gif wink.gif
basketaris
QUOTE(Warrior @ Nov 10 2007, 00:22 ) *
Και τους δινουμε και δωρο Καλαιτζη,Παντελιαδη,Καστλ! w00t.gif
Μην πουν οτι πηγαμε να τους πιασουμε και κοροιδα... tongue.gif

+ τον Φλετσερ, μην ξεχνιομαστε... icon_wave.gif

Παντως ειναι ιδιαιτερα κολακευτικο για τους scouters της ομαδας μας, να θελουν οπαδοι ομαδων με 6 και 7 ψηλους αξιας εκατομμυριων, να λιγουρευονται εναν δικο μας... wink.gif

Ο Μασσευ ειναι παικτης που γουσταρει την ολη ατμοσφαιρα που επικρατει στο Παλε και στη Θεσσαλονικη και του εχει δημιουργησει ενα ομορφο περιβαλλον να ζει και να παιζει. Εχει φτιαξει μια υπεροχη, αμφιδρομη σχεση με το κοινο, απο το οποιο αντλει ενεργεια και επιστρεφει ενθουσιασμο απλοχερα... Αν τον ενδιεφερε το γρηγορο κερδος και η αμεση οικονομικη αποκατασταση, θα ειχε ηδη φυγει, καθως δεχτηκε εξωπραγματικες προσφορες (σχεδον διπλασιες) απο Ρομα/Λιετουβος... Δεν το επραξε, ομως, γιατι πραγματικα τον κρατησε ο κοσμος και ενα ικανοποιητικο συμβολαιο απο την ΚΑΕ...

Οπως και να 'χει, θεωρω και γω δεδομενο οτι ο ΑΡΗΣ θα ειναι το τελευταιο σκαλι του Μασσεϋ, πριν το ΝΒΑ. Αν οχι το τελευταιο, τοτε σιγουρα το προτελευταιο ευρωπαϊκο του βημα πριν περασει τον Ατλαντικο. Στην Ελλαδα, δεν τον βλεπω να πηγαινει σε αλλη ομαδα, εκτος και αν αποφασισετε οι "αιωνιοι" να ξοδεψετε τα καζινο Λουτρακιου και Παρνηθας μαζι... tongue.gif
apkat
Eχει αποδειχτει παμπολλες φορες στο παρελθον οτι στο συγχρονο μπασκετ συναισθηματισμοι δεν χωρανε.Ο Μασευ μπορει να αρνηθηκε Ρομα και Λιετουβος αλλα και οι 2 ομαδες δεν του εδιναν το εξτρα κινητρο του να αγωνιστει στο υψηλοτερο επιπεδο.Μπαρτσελονα Ρεαλ Ταου Τσσκα παο Ολυμπιακος του το δινουν και θα ταν αφελης για μια καλυτερη οικονομικη προταση να μην φυγει.Αυτο πιστευω το καταλαβαινετε και οι φιλοι του Αρη.

Τωρα για το ΝΒΑ δεν ξερω τις προθεσεις του Μασευ.Αν θελει να παει απλα για να βρεθει σε ομαδα ΝΒΑ ισως να βρεθει καποιος να τον παρει.Ομως πρωταγωνιστικο ρολο νομιζω δεν θα μπορουσε να χει αφου ειναι κοντος για τις θεσεις των ψηλων στο ΝΒΑ.παικτης 202 να παιξει 4 στο ΝΒΑ δεν συνηθιζεται.Σκεφτειτε οτι ο τζακσον του Ολυμπιακου που για Ευρωπη ειναι βαρυς παικτης στο 4 πιο πολυ ως 4αρι ηταν γνωστος και μιλαμε για ενα παιδι 208 και απιστευτα πιο δυνατο απο τον Τζερεμυ.
spysta
δυο ερωτησουλες .............
1)ο Τερι ποτε θα παρει κοινοτικο ?????
2)ο Μασευ μεχρι ποτε εχει συμβολαιο ???? (δεν ειμαι κορακι .... tongue.gif tongue.gif )
Αυριο θα γινει καλο παιχνιδι πιστευω ........και ο Αρης εχει καποιες ελπιδες οσο απιστευτο κι αν φανταζει αυτο ....ετσι πιστευω εγω τουλαχιστον ....
basketaris
QUOTE(spysta @ Nov 10 2007, 02:15 ) *
δυο ερωτησουλες .............
1)ο Τερι ποτε θα παρει κοινοτικο ?????
2)ο Μασευ μεχρι ποτε εχει συμβολαιο ???? (δεν ειμαι κορακι .... tongue.gif tongue.gif )
Αυριο θα γινει καλο παιχνιδι πιστευω ........και ο Αρης εχει καποιες ελπιδες οσο απιστευτο κι αν φανταζει αυτο ....ετσι πιστευω εγω τουλαχιστον ....

1) αυτο αναρωτιομαστε και εμεις... shot.gif
2) για αλλα 2 χρονια wink.gif

Και γω δινω ελπιδες στον ΑΡΗ... Αρκει να αγγιξει το αριστο...
spysta
QUOTE(basketaris @ Nov 10 2007, 02:50 ) *
1) αυτο αναρωτιομαστε και εμεις... shot.gif
2) για αλλα 2 χρονια wink.gif

Και γω δινω ελπιδες στον ΑΡΗ... Αρκει να αγγιξει το αριστο...
με τρελαμενο Μασευ ,τον Ραιτ να βαλει τα ποντακια του και τον Καστλ να ριξει τα κρισιμα 3ποντακια του και .........πανω απ ολα βεβαια σφιχτη αμυνα
apkat
Aπ'οσο ξερω δε θα παρει ο Τερι κοινοτικο αλλα ο Μασευ..
AZ1980
QUOTE(apkat @ Nov 9 2007, 23:08 ) *
Οφ-τοπικ λιγο:
Παντως θυμαμαι οταν καποιοι περσυ λεγαμε οτι ο μασευ ειναι μεγαλος παικτης με φοβερες προοπτικες και θα μπορουσε να σταθει σε οποιαδηποτε ομαδα στην Ευρωπη(συνπεως και στον Παο) καποιοι ελεγαν οτι ο Παο ειναι μεγαλη ομαδα για να παει να φερει τον μασσευ και θα πρεπει να μην ασχολειται η διοικηση με τιποτα μικροτερο του Βουισιτς(υπερβαλω λιγο αλλα οντως αυτη ηταν η διαθεση)..Τωρα αρχιζει ο Τζερεμυ να χαιρει της αποδοχης ολων.Κατι ειναι και αυτο.



Eγώ πάντως, οπως και αρκετοί άλλοι, έχουμε από πέρσι δηλώσει τη σφοδρή επιθυμία μας να αποκτηθεί ο Μάσει από τον ΠΑΟ, και μάλιστα έχουμε τεκμηριώσει επανειλημμένα τη θέση μας αυτή.
azannetop
Ο Ιερεμίας θα μπορούσε να είναι ένας πολύτιμος αναπληρωματικός του Μπατιστόπουλου σαν τεσσάρι. Ο Μπατιστόπουλος δυνατός, ο Ιερεμίας εκρηκτικός. Πάλι όμως στο 5 θα προτιμούσα Βούισιτς.

Να μια ωραία 4-5αδα που δεν θα πραγματοποιηθεί δυστυχώς:

5 Βούισιτς, Ζίζιτς, Τσαρτσαρής
4 Μπατιστόπουλος, Ιερεμίας, Ντικούδης

Στο θέμα μας τώρα, ελπίζω σήμερα να δούμε ένα δυνατό ματς αλλά θα ήθελα να συμμετείχε και ο Τέρυ από την πλευρά του Άρη. Έχω την εντύπωση πως θα πέσουν βροχή τα τρίποντα και από τις δύο ομάδες και ελπίζω να δω και τον Βούγιανιτς να παίζει.
basketaris
QUOTE(apkat @ Nov 10 2007, 03:46 ) *
Aπ'οσο ξερω δε θα παρει ο Τερι κοινοτικο αλλα ο Μασευ..

Δικιο εχεις, δεν προσεξα τη διατυπωση του spysta...

Αντε, πλησιαζει η ωρα που περιμεναμε... Ελπιζω να παρουσιαστουμε ανταγωνιστικοι και να διεκδικησουμε τη νικη... Παμε Αρειαναρα μου! 41.gif 77.gif
vastravoud
Πάντως, θα μπορούσε ο Παναθηναϊκός να διαπραγματευτεί για τον Μάσεϊ έχοντας και μια πληθώρα περιφερειακών για "αντάλλαγμα". Π.χ δε θα μπορούσε να κάνει μια οικονομική πρόταση + τους Βούγιανιτς, Περπέρογλου;
chinaski
Αντε μακαρι να δουμε ενα ωραιο παιχνιδι. Αμοιδρες οι ελπιδες του Αρη για νικη. Τελευταια φορα που κερδισε ο Αρης στην Αθηνα ο Αλβερτης τα 25 λεπτα συμμετοχης τα ειχε για πλακα....για τοσο παλια μιλαμε.

Αν θυμαμε καλα προηγουμασταν για 2 ποντους με μεγαλη φαγωμαρα για το αν εκανε φαουλ ο Λιαδελης στον Ντινκινς στην τελευταια φαση (τριποντο Ντινκινς).
weirdo1977
χεχε εχω και την συνεντευξη του Σιουτη στον Συριγο για εκεινο το παιχνιδη

p.s. μεγαλος αλητης ο Συριγος

QUOTE(vastravoud @ Nov 10 2007, 12:46 ) *
Πάντως, θα μπορούσε ο Παναθηναϊκός να διαπραγματευτεί για τον Μάσεϊ έχοντας και μια πληθώρα περιφερειακών για "αντάλλαγμα". Π.χ δε θα μπορούσε να κάνει μια οικονομική πρόταση + τους Βούγιανιτς, Περπέρογλου;


τίποτα λιγότερο από Διαμαντίδη και άμα θέλετε .- 33.gif tongue.gif
vastravoud
biggrin.gif biggrin.gif

Πέρα από την πλάκα, με δεδομένο ότι ο Βούγιανιτς δε θα πάρει πολύ χρόνο στον Παναθηναϊκό φέτος, μια ομάδα τύπου Άρη, με συμμετοχή στην Ευρωλίγκα θα του ερχόταν ΚΟΥΤΙ, και νομίζω ότι και τον Άρη δε θα τον χάλαγε καθόλου ένας τέτοιος περιφερειακός + αρκετά ευρώ για μεταγραφές το καλοκαίρι.
basketaris
Aμα σεληνιαστει σημερα ο Μασει και βαλει καμια ακομη 30αρα, τι θα μας δινετε το βραδυ για να τον παρετε? tongue.gif biggrin.gif Ο Weirdo σας το ξεκοψε: Διαμαντιδης και αμα θελετε... wink.gif

Τελευταια νικη του ΑΡΗ επι του Παο στην Αθηνα ηταν το ματς που προαναφερατε, οταν ο Συμεωνιδης χρεωσε με βηματα κατω απο το καλαθι τον Οικονομου δευτερολεπτα πριν τη ληξη και ο Πρετεντερης ειχε πεταξει το μπουκαλι μες στο γηπεδο... Για εμας ειχε κανει παιχνιδαρα ο Γουολτερ Μπερι, που τον ειχαμε φερει λιγες μερες νωριτερα στη θεση του Σακλεφορντ. Θυμαμαι μετα το ματς στο αεροδρομιο που φωναζαμε το θρυλικο συνθημα: "Σταζει πιπερι, η μαυρη π... του Μπερι!" biggrin.gif Απιστευτες στιγμες! rolleyes.gif

Παμε, λοιπον, σημερα να ξε-αραχνιασουμε εκεινη τη νικη... Πολλα ειναι 10 χρονια...
Ginobili
Εγώ προσωπικά δεν θέλω τον Μάσει στον Παναθηναικό.Καλύτερα να μείνει στον ΑΡΗ,να είναι δυνατός και ανταγωνιστικός όπως φέτος και στην Ευρωλίγκα.Ο Παναθηναικός μπορεί να κάνει όσα τρίπλ κράουν θέλει και χωρίς τον Μάσει.Άν όμως φύγει από τον ΑΡΗ...άντε να ψάχνουν να βρούν ισάξιο 4άρι.... icon_drunk.gif
Κακά τα ψέματα...η εμπορικότητα και αίγλη του Ελληνικού μπάσκετ..θέλει και έναν πολύ δυνατό ΑΡΗ...
weirdo1977
QUOTE(Ginobili @ Nov 10 2007, 14:13 ) *
Άν όμως φύγει από τον ΑΡΗ...άντε να ψάχνουν να βρούν ισάξιο 4άρι.... icon_drunk.gif
Κακά τα ψέματα...η εμπορικότητα και αίγλη του Ελληνικού μπάσκετ..θέλει και έναν πολύ δυνατό ΑΡΗ...


τα ίδια λέγαμε για τον stack τα ίδια για τον μάικ... το μοναστήρι να είναι καλά, την λερναία ύδρα την έχετε ακουστά ? smiley.gif
Ginobili
QUOTE(weirdo1977 @ Nov 10 2007, 12:22 ) *
τα ίδια λέγαμε για τον stack τα ίδια για τον μάικ... το μοναστήρι να είναι καλά, την λερναία ύδρα την έχετε ακουστά ? smiley.gif

Τον Στάκ εγώ,ποτέ μου δεν τον είχα σε εκτίμηση.Ασπαζόμουν την άποψη του Συρίγου,που έλεγε ότι είναι ένας ΣΟΥΠΕΡ υπερτιμημένος παίκτης...που για το Ούλεμπ κάπ και τον ΆΡΗ που δεν κάνει πρωταθλητισμό...είναι καλός.Για τίποτα όμως παραπάνω.Ξεπέρασε τα 30 και καμία ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκας και Πρωταθλητισμού δεν ενδιαφέρθηκε...εκτός από τον ΟΣΦΠ που το μετάνιωσε για το παλτό που πήρε...


Υ.Γ Πάντως,αν εσύ δεν έχεις πρόβλημα...για τον αντικαταστάτη του(λεναία Ύδρα γάρ...)...δεν μας χαλάει εμάς να τον πάρουμε... tongue.gif
apkat
QUOTE
Eγώ πάντως, οπως και αρκετοί άλλοι, έχουμε από πέρσι δηλώσει τη σφοδρή επιθυμία μας να αποκτηθεί ο Μάσει από τον ΠΑΟ, και μάλιστα έχουμε τεκμηριώσει επανειλημμένα τη θέση μας αυτή.


Oταν γραφω οτι απο περσυ καποιοι γραφαμε για το μασσευ δεν νομιζω να σε απεκλεισα απο αυτους τους καποιους. wink.gif
weirdo1977
QUOTE(Ginobili @ Nov 10 2007, 15:25 ) *
Υ.Γ Πάντως,αν εσύ δεν έχεις πρόβλημα...για τον αντικαταστάτη του(λεναία Ύδρα γάρ...)...δεν μας χαλάει εμάς να τον πάρουμε... tongue.gif


δε θα με χαλούσε να τον πάρετε εσείς αρκεί να μας φτιάξετε το νέο γήπεδο που τόσο πολύ θέλουμε μιας και κανένας από τους παίκτες σας δεν μας κάνει το κλικ tongue.gif 19.gif

φεύγω, πάω να δω την ματσάρα έξω...
Ginobili
Ok....Και εγώ πάω στο γήπεδο!!! Άντε να δούμε ωραίο αγώνα.biggrin.gif
Gravedigger
Χατζηγεωργίου-Πολίτης στον σχολιασμό...Δίδυμο φωτιά.... 68.gif Μόνο εγώ νομίζω ότι ο Πολίτης δεν κάνει για σχολιαστής????
remali
QUOTE(Gravedigger @ Nov 10 2007, 17:06 ) *
Χατζηγεωργίου-Πολίτης στον σχολιασμό...Δίδυμο φωτιά.... 68.gif Μόνο εγώ νομίζω ότι ο Πολίτης δεν κάνει για σχολιαστής????

+1000 19.gif 19.gif 19.gif

ωραίο ματσάκι ως τώρα.. χαίρεσαι και τις δυο ομάδες. Ωραίο και γρήγορο μπάσκετ.
Έχει και θέαμα: Σάρας και Γουίνστον wos_sport5.gif
thrylos7
Τον Άρη δεν το χαίρεσαι ακριβώς... rolleyes.gif

Ο Πολίτης νομίζω κάνει αρκετά καλό σχολιασμό... Αντιθέτως ο Χατζηγεωργίου γίνεται εκνευριστικός, έχοντας αναφέρει τις λέξεις "εκπληκτική"-"καταπληκτική"(-Μάσεϊ) πάμπολλες φορές... ακόμη και για υποτυπώδεις (για τον ΠΑΟ και εν γένει για το σύγχρονο ευρωπαϊκό μπάσκετ, πχ δημιουργία πικ εν ρολ) φάσεις.
panos75
QUOTE
Gravedigger Posted Today, 17:06
Χατζηγεωργίου-Πολίτης στον σχολιασμό...Δίδυμο φωτιά.... Μόνο εγώ νομίζω ότι ο Πολίτης δεν κάνει για σχολιαστής????


Παρακολουθώντας αγώνα όπου σχολιάζουν αυτοί οι δύο συνηδειτοποίησα ότι τελικά δεν είναι και τόσο άσχημες εμπειρίες η απονεύρωση και η κολονοσκόπηση.
Anaz
Παιχνιδι χωρις καθαρο μυαλο ιδιαιτερα στην επιθεση,και για τις δυο ομαδες..
Το καλο οτι υπαρχει ρυθμος κ ωραιες φασεις.

Ο Χατζηγεωργιου λεει τα απιστευτα παλι σημερα.. Και τα 7 σουτ του Τσαλδαρη υπο ασφυχτικη πιεση.. blink.gif
NBAer
Ο ΠΑΟ φαινεται να νικαει τελικα.

Παντως πολυ μεγαλο προβλημα για τους παικτες του ΠΑΟ και κατ'επεκτασιν για τον ΠΑΟ, οτι υπαρχουν τοσοι πολλοι καλοι παικτες. Διαμαντιδης,Μπετσιροβιτς, Βουγιανιτς, Γιασικεβιτσιους, Σπανουλης, Χατζηβρεττας στα γκαρντ. Are you kidding me?
Το προβλημα ειναι διοτι δεν μπορουν να πιασουν ρυθμο. Και οχι μονο μεσα σε εναν αγωνα αλλα και γενικα και αυτο ειναι το σημαντικοτερο. Στο συνολο των αγωνων. Μπαινουν-βγαινουν, μπαινουν-βγαινουν, και παιζουν λιγα λεπτα τελικα. Οποτε δεν μπορουν να βρουνε τη θεση τους μεσα στην ομαδα, τον ρολο τους. Αλλα και ρυθμο! Δεν μπορουν να βρουνε ρυθμο.
Για αυτο βλεπουμε οτι ακομα ο ΠΑΟ περπαταει. Και μαλιστα περπαταει και με αργους ρυθμους. Ειδικα αμυντικα....

Θελει πολυ χρονο. Θελει και αγωνες. Σιγα σιγα λοιπον. Με τον Ομπραντοβιτς καποιος μπορει να ειναι σιγουρος οτι στο τελος θα την δεσει την ομαδα και θα την αυτοματοποιησει.
Τα ιδια πανω κατω ισχυουν και με τον Ολυμπιακο....
NBAer
QUOTE(Anaz @ Nov 10 2007, 18:44 ) *
Ο Χατζηγεωργιου λεει τα απιστευτα παλι σημερα.. Και τα 7 σουτ του Τσαλδαρη υπο ασφυχτικη πιεση.. blink.gif

Εγω θυμαμαι 3 ή 4 χωρις πιεση....


QUOTE
Ο Χατζηγεωργιου λεει τα απιστευτα παλι σημερα.. Και τα 7 σουτ του Τσαλδαρη υπο ασφυχτικη πιεση.. blink.gif

Ο Χατζηγεωργιου ειναι βαρετος γιατι λεει τις ιδιες εκφρασεις ολη την ωρα. Απιστευτο, καταπληκτικο, φοβερο, απιστευτος, μεγαλη φαση, τεραστιος, κλπ..... shot.gif
Gravedigger
Την ατάκα της ημέρας όμως την είπε ο Πολίτης!Τσαλδάρης στην Εθνική! blink.gif blink.gif Εντάξει φιλότιμος ο Τσαλδάρης αλλά ως εκεί....Επειδή έβαλε μερικά τρίποντα δεν σημαίνει ότι κάνει για την Εθνική...
NBAer
QUOTE(Gravedigger @ Nov 10 2007, 18:53 ) *
Την ατάκα της ημέρας όμως την είπε ο Πολίτης!Τσαλδάρης στην Εθνική! blink.gif blink.gif Εντάξει φιλότιμος ο Τσαλδάρης αλλά ως εκεί....Δεν κάνει για περισσότερα...

Αμα συνεχισει και κανει τετοιες εμφανισεις γιατι να μην δοκιμαστει?
remali
ωραίος αγώνας ( ιδίως αφού κερδίσαμε 69.gif 69.gif 69.gif )

Αντε κα με τη μπάτσα τώρα...
Πολύ καλός ο Άρης.. Ιδίως ο τσαλδάρης ξεαυτώθηκε σήμερα...Ο Ραϊτ δεν είναι ίδιος σε μούσια και μαλλιά με τον ρίκυ davis ??
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.