Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Νεα σφυγμομετρηση-προθεση ψηφου
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Γενικά κι αόριστα
επαθα λαστιχο
για να δουμε
HLR CENATION
QUOTE(επαθα λαστιχο @ Sep 25 2012, 23:53 ) *
για να δουμε

Φιλε λαστιχο σου εχω πει ποσο σε συμπαθω,ωραιο το τοπικ σου αλλα επρεπε να εβαζες ολα κομματα.Εγω που θελω να ψηφισω <<Κοινωνια-πολιτικη παραταξη συνεχιστων του Καποδιστρια>> γιατι να μην εχω την επιλογη να το κανω.Και αν δεν κανω λαθος δεν ειχε μεγαλη διαφορα ψηφων με το κινημα δεν πληρωνω και τους πειρατες.Φιλκα παντα γιατι οπως σου εχω ξαναπει μου φαινεσαι και γαμω τα παιδια. smile.gif

edit
Ακυρο σε αδικησα.Μολις τωρα ειδα οτι το εχεις ,sorry.Αν γινεται να παρω πισω την ψηφο μου και να την βαλω στην κοινωνια.
επαθα λαστιχο
το οτι ξεχασα ολοκληρη αξιωματικη αντιπολιτευση δεν το ειδες?χαχαχα παρακαλω να μου πει καποιος πως μπορω να προσθεσω την επιλογη
Magnus92
QUOTE(επαθα λαστιχο @ Sep 25 2012, 23:53 ) *
για να δουμε


w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif

ΟΧΙ !!!!!!!! ΦΤΑΝΕΙ !!!!!!!!!!!!!
kolokotronis
Παναθηνα'ι'κό κίνημα.

Όλοι οι άλλοι είναι είναι σάπιοι.

6-0
Κάτι άλλο: ΕΠΑΜ
LFO
Kαι εγω Παναθηναικο Κινημα.

Εμπρος λαε, μην σκυβεις το κεφαλι. Ο μονος δρομος ειναι παναθηναικος και παλι.... laugh.gif
HLR CENATION
Μετα απο τεσσερις μηνες που αναζητουσα την ιδεολογικη μου ταυτοτητα καθως καποια βιβλια και περιοδικα που διαβασα αυτο το διαστημα οπως του αειμνηστου κομμουνιστη Βασιλη Ραφαηλιδη ιστορια(κωμικοτραγικη)του νεοελληνικου κρατους 1830-1874 (εκδοσεις εικοστου πρωτου αιωνα) ο τιτλος του ενος βιβλιου απλο και σταρατο στο λογο του,μου φανερωσε την αληθινη ιστρια της δεξια που μεχρι τωρα αγνοουσα.Επιστης εχω αλλαξεις πολλες απο τις αποψεις μου που θεωρουσα οτι πιστευα.

Αυτο το διαστημα διαβασα και τα προγραμματα ολων των κομματων και κατεληξα οτι πιο πολυ με εκφραζει αυτο της <<ΔΡΑΣΗΣ>> του Στεφανου Μανου και αρα αμα ειχαμε εκλογες αυτο το κομμα θα ψηφιζα.Αυτα που με τραβηξαν απο το προγραμμα της Δρασης ειναι κυριως το προγραμμα για τα ανθρωπινα δικαιωματα οπως (κανω copy -paste απο το σαιτ
Τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι παγκόσμιες και καθολικές αξίες και έχουν απόλυτο χαρακτήρα.
Δεν μπορεί να σχετικοποιούνται ανάλογα με γεωγραφικές περιοχές και πολιτιστικές παραδόσεις, ούτε η υπεράσπισή τους να εξαρτάται από οικονομικά και κρατικά συμφέροντα ή από εθνικές, θρησκευτικές, ταξικές, «αντι –ιμπεριαλιστικές» ή άλλες σκοπιμότητες και ιδεολογίες. Οι θέσεις της ΔΡΑΣΗΣ στα θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων δεν μπορεί να προσμετρούν το τυχόν «πολιτικό κόστος».

Τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι αδιαίρετα.
Δεν μπορεί να υπάρξει ικανοποίηση των ατομικών δικαιωμάτων, αν δεν ικανοποιούνται τα θεμελιώδη πολιτικά δικαιώματα και το αντίστροφο. Χωρίς οικονομική ελευθερία δεν υπάρχει πολιτική και χωρίς πολιτική ελευθερία δεν υπάρχει οικονομική.

Τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι ανεξάρτητα από τα χαρακτηριστικά, την καταγωγή και τις πεποιθήσεις του κάθε ατόμου, τόσο του θύματος, όσο και του θύτη (αρχή της αμεροληψίας).

Τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν μπορούν να υπάρξουν σε κοινωνίες που λείπει το δικαίωμα στην ατομική ιδιοκτησία (κατοχυρωμένο στο άρθρο 17 της Οικουμενικής Διακήρυξης) ή δεν λειτουργεί αποτελεσματικά η αγορά. Η ιστορική πείρα απέδειξε ότι οι κοινωνίες που στερούνται αποτελεσματικής λειτουργίας αγοράς, στερούνται και ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Στη διεθνή πολιτική, η ΔΡΑΣΗ πιστεύει ότι καμία κυβέρνηση και καμία πολιτική οργάνωση δεν μπορεί να προβαίνει σε μαζικές και σοβαρές παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων πολιτών της ή αλλοδαπών, χωρίς η διεθνής κοινότητα να παρεμβαίνει. Με άλλα λόγια, Η ΔΡΑΣΗ δεν υπερασπίζεται την παρωχημένη απολυτότητα του δικαιώματος στην εθνική και κρατική κυριαρχία όταν υπάρχει μαζική και σοβαρή παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Πιστεύει ότι κυρίαρχη αξία είναι η υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Σε περιπτώσεις εξόφθαλμης, βάναυσης και μαζικής παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, η διεθνής κοινότητα (και μόνον αυτή) με τα συλλογικά, θεσμοθετημένα όργανά της, οφείλει να παρεμβαίνει, με κριτήρια ενιαία για όλα τα κράτη και με τρόπους που θα προστατεύουν όλα τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Η ΔΡΑΣΗ διαπιστώνει το σοβαρό έλλειμμα που υπάρχει σ’ αυτόν τον τομέα στα όργανα της διεθνούς κοινότητας και ιδιαίτερα στην ενίοτε επιλεκτική ή προσχηματική χρήση της αρχής της προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων για σκοπούς που εξυπηρετούν ποικίλα συμφέροντα (ανάμεσά τους τα λεγόμενα «εθνικά συμφέροντα», όπως τα ερμηνεύουν διάφορες κυβερνήσεις) ή ιδεολογίες. Για το λόγο αυτόν, αγωνίζεται για την αντιπροσωπευτικότερη σύνθεση και τη δημοκρατικότερη λειτουργία των διεθνών οργάνων.

Αν τον περασμένο αιώνα το βασικό πρόβλημα της Δημοκρατίας ήταν η κατοχύρωση του δικαιώματος της πλειοψηφίας να κυβερνά, σήμερα θα λέγαμε ότι το βασικό ζητούμενο είναι η καθιέρωση της «συνταγματικής» δημοκρατίας. Του περιορισμού δηλαδή των εξουσιών της πλειοψηφίας, όπου αυτά προσβάλλουν τα ατομικά δικαιώματα και την κατοχύρωση του δικαιώματος των μειοψηφιών να διατηρούν τη διαφορετικότητά τους, χωρίς ποινές, διώξεις και διακρίσεις.

Οι κίνδυνοι για τη διαφορετικότητα είναι σήμερα αυξημένοι:

Η αναβίωση των εθνικισμών οδηγεί σε λογικές εθνικής καθαρότητας και έχει
σαν αποτέλεσμα εθνοκαθάρσεις, γενοκτονίες, καταπίεση των εθνικών μειονοτήτων, υπονόμευση της συνύπαρξης των λαών.
Η επανεμφάνιση του θρησκευτικού φανατισμού έχει κάνει ορατά φαινόμενα θρησκευτικής μισαλλοδοξίας και διωγμών κατά των αλλοθρήσκων, των ετερόδοξων ή των άθεων και των αγνωστικιστών.
Οι επιλογές της πλειοψηφίας των ΜΜΕ σε ό,τι αφορά την ενημέρωση συμβάλλουν στην κοινωνική ομογενοποίηση και ομοιομορφία συμπεριφορών, θέτοντας σε κίνδυνο τη διαφορετικότητα των τρόπων ζωής, τους διαφορετικούς πολιτισμούς, τις πολιτικές μειοψηφίες όταν αυτές ξεφεύγουν από τα στερεότυπα, τις εναλλακτικές κοινωνικές πρακτικές.
Ένας νέος πουριτανισμός αμφισβητεί το δικαίωμα στον σεξουαλικό προσανατολισμό και τις κατακτήσεις του φεμινιστικού κινήματος.
Η προστασία της δημόσιας υγείας γίνεται πρόσχημα για την επιβολή ομοιόμορφων συμπεριφορών (ποινικοποίηση ναρκωτικών, περιορισμοί λόγω AIDS στις επαγγελματικές σχέσεις κλπ.), αλλά και διώξεων ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, όπως οι Ρομά οι μετανάστες και άλλοι.
Τα σύγχρονα φαινόμενα αυξημένου ρυθμού μετανάστευσης οδηγούν στην επανεμφάνιση του ρατσισμού και της ξενοφοβίας.

Στα Βαλκάνια είναι αδύνατον να χαράξει κανείς πολιτική ερήμην του ζητήματος των εθνικών μειονοτήτων. Αυτό ισχύει και για τη χώρα μας. Η ορθολογική αντιμετώπιση του ζητήματος απαιτεί να καταπολεμηθεί η κυρίαρχη αντίληψη ότι αυτές οι μειονότητες είναι εξ ορισμού «δούρειοι ίπποι» ξένων συνομωσιών και συνεπώς πρέπει να υπόκεινται σε καθεστώς ιδιότυπης ομηρίας.


Η ΔΡΑΣΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ:

την άμεση επικύρωση της Σύμβασης – Πλαίσιο του Συμβουλίου της Ευρώπης για την προστασία των εθνικών μειονοτήτων, την οποία η Ελλάδα έχει υπογράψει στις 22 Σεπτεμβρίου 1997, χωρίς διευκρινιστικές δηλώσεις ή επιφυλάξεις και την εναρμόνιση της ελληνικής νομοθεσίας με αυτήν και με τις άλλες σχετικές διεθνείς συμβάσεις.

Να περιληφθούν ερωτήματα για τον εθνοτικό, γλωσσικό και θρησκευτικό αυτοπροσδιορισμό στην επόμενη απογραφή, του 2011.

Τον απόλυτο συνταγματικό διαχωρισμό Εκκλησίας και κράτους, με ανεξαρτητοποίηση όλων των θρησκευτικών κοινοτήτων και την κατοχύρωση της θρησκευτικής ουδετερότητας του κράτους.

Την απόδοση ιθαγένειας σε όλους τους ξένους μετανάστες γεννήθηκαν στη χώρα μας. Επίσης τη νομιμοποίηση όσων βρίσκονται και εργάζονται στην Ελλάδα για ικανό χρόνο και δεν έχουν καταδικαστεί σε ελληνικά ή ξένα δικαστήρια, καθώς και την παροχή σ’ αυτούς των ίδιων αστικών, εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων με τους Έλληνες πολίτες.

Νομιμοποίηση του γάμου ομόφυλων ζευγαριών.

Αποποινικοποίηση της χρήσης και της εμπορίας όλων ανεξαιρέτως των τοξικοεξαρτητικών ουσιών.

Μεταρρύθμιση της νομοθεσίας για τους αντιρρησίες συνείδησης, ώστε η εναλλακτική θητεία να μην έχει τιμωρητικό χαρακτήρα.

Συμμόρφωση με κάθε διεθνή ή ευρωπαϊκή νομοθεσία που αφορά τα ανθρώπινα δικαιώματα και με τις θέσεις, παρατηρήσεις και συστάσεις προς την Ελλάδα των δύο ειδικευμένων οργάνων εμπειρογνωμόνων: α) του ΟΗΕ (Επιτροπή για την Εξάλειψη των Φυλετικών Διακρίσεων – CERD) και β) του Συμβουλίου της Ευρώπης (Ευρωπαϊκή Επιτροπή κατά του Ρατσισμού και της Μισαλλοδοξίας – ECRI).

Απαλοιφή της ανάπτυξης εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης από τους σκοπούς της εκπαίδευσης (άρθρο 16, παρ. 2 Συντάγματος), του δικαιώματος σε δωρεάν παιδεία σε όλες τις βαθμίδες (άρθρο 16, παρ. 4 Συντάγματος), του κρατικού μονοπωλίου στην παιδεία, του άρθρου 106 του Συντάγματος για τις κρατικές επεμβάσεις στην οικονομία.


Μονο για τα ναρκωτικα δεν συμφωνω.

Επισης ηταν λαθος μου που μεχρι τωρα ψηφιζα κομμα απο συμπαθεια προς το προσωπο του αρχηγου του και οχι την ιδεολογια του ενω τωρα ψηφιζω κομμα καθαρα απο το προγραμμα του καθως ο αρχηγος μου ειναι αδιαφορος.

ΥΓ Ειναι το 3358ο μου ποστ και μεσα σε αυτα σε ολο το φασμα του φορουμ μπορει να εχω γραψει πολλες μαλακιες.Δεν ντρεπομαι για αυτο.Μονο για ενα ντρεπομαι που ειχα γραψει καλα λογια το τον Μεταξα.Σε αυτους τους 4 μηνες εχεω διαβασει πολλα πραγματα για την περιοδο Μεταξα και ειχε περιορισει τις ελευθεριες και ειχε καταπνιξει τις φωνες αντιπολιτευσεις.Επισης ειχε καψει εργα των Ντοστογιεφσκι,Τολστοι κα.Αρα ηταν ενας μισανθρωπος και μισος και παρακαλω αν γινεται(ξερω οτι ειναι πολιτικη του φορουμ να μην σβηνονται παλια ποστ)να μου σβηστει αυτο το ποστ που ειχα γραψει για τον Μεταξα.Ευχαριστω.Για να μην ψαχνεται οι mod το ποστ θα σας το δειξω εγω που ειναι. smile.gif
spursforthe5
ο συριζα που ειναι στο πολλ?? smiley.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.