Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
dizzy_fingers
VS


Επανάληψη του σκηνικού στην αρχή της χρονιάς στο κύπελλο με τον Παναθηναϊκό να κερδίζει ανέλπιστα εύκολα και να αποκλείει τον γηπεδούχο?

Μπαα...

Ο Παναθηναϊκός σίγουρα δε θα βρεί τον Ολυμπιακό στην ίδια κατάσταση που βρισκόταν τότε, καθώς η ομάδα του Καζλάουσκας έχει δέσει (κάπως rolleyes.gif ) και αποκλείεται να ξαναδείξουν τόσο νωθρό πρόσωπο μέσα σε τόσο μικρό σχετικά διάστημα.
Αυτά σε γενικές γραμμές.

Click to view attachment

Οι άλλες λεπτομέρειες που θα κρίνουν μέχρι ενός σημείου το ματς, είναι οι τραυματισμοί των δύο ομάδων.
Ο Ολυμπιακός έχει χάσει εδώ και καιρό τον Ζουκάουσκας και τον Ράντσικ και τον τελευταίο καιρό ακούγεται πως θα πάρει τον Μάρτον Μπάντερ έναν Ούγγρο, τον οποίο ομολογώ πως δε γνωρίζω. Πέρα από αυτά, η πειραϊκή ομάδα είναι πλήρης.

Ο Παναθηναϊκός από την άλλη αντιμετωπίζει μεγαλύτερο πρόβλημα.
Ο Τομάσεβιτς μόλις μάθαμε ότι λόγω του προβλήματος στην κνήμη θα κάνει καιρό να επιστρέψει, τον Φέμερλινκ τον έχασε εδώ και βδομάδες. Σήμερα μάθαμε πως και ο Αλβέρτης θα μπει χειρουργείο...ξεχνάω κάποιον άλλον?
Η κίνηση της διοίκησης των πρασίνων, σύμφωνα με τον Τύπο είναι να επαναφέρουν τον Μπάξτερ στο ρόστερ των πρασίνων, αφού τον διώξανε φέτος το καλοκαίρι.


Πως έχουν τα πράγματα?
Αν και είναι ακόμα νωρίς, όπως έχουν τα ρόστερ αυτή τη στιγμή (χωρίς την επικείμενη άφιξη Μπάντερ-Μπάξτερ) τα στάνταρ είναι τα εξής:
- Ο Ολυμπιακός θα βασιστεί στον Έντνι, στον οποίο θα επικεντρώσει την άμυνά του ο Ομπράντοβιτς. Μάλλον θα δούμε τον Καλαϊτζή να επιστρέφει στην (βασική έστω) πεντάδα. Αυτό που περιμένω να δω από τον Ολυμπιακό είναι ποιοί θα βγουν "από πίσω", και θα κάνουν επιθετική ζημιά στους πράσινους. Για κάποιον λόγο μυρίζομαι Χατζή...Ίσως κάνουν καλό παιχνίδι και οι μικροί (Σεϊμπούτις-Βασιλόπουλος) δεδομένου ότι θα έχουν όλον τον ενθουσιασμό της κερκίδας μαζί τους.
- Ο (γκαντέμης) Παναθηναϊκός πονάει στη ρακέτα και αυτό ασφαλώς το ξέρει ο Λιθουανός κόουτς των ερυθρολεύκων. Ο Σόφο είναι καυτός και εκτός από τον εαυτό του (αν δηλαδή δεν κάνει νέο ρεκόρο με 4 φάουλ σε 2') κανείς, στο συγκεκριμένο παιχνίδι, δε θα μπορεί να τον σταματήσει.
Ενδιαφέρον θα έχει επίσης η μονομαχία Μπατίστ-Ζίζιτς.
- Ποιός θα τον σταματήσει αυτόν τον κοντό του Παναθηναϊκού? Ποιόν? Τον Σπανούλη, τον Λάκοβιτς, τον Διαμαντίδη (εντάξει.."κοντός" σχήμα λόγου εδώ). Κάτι σας είπα τώρα, ε? Ο Καζλάουσκας, όμως, είμαι σίγουρος ότι θα πονοκεφαλιάσει αρκετά με αυτό τις προσεχείς μέρες.
Από την άλλη, ο Ομπράντοβιτς, για να του την σπάσει, σίγουρα θα βασίσει το παιχνίδι πολύ στους κοντούς (εμ, έχει και ψηλούς για να το βασίσει αλλού? 19.gif ).
- Λείπει ο αρχηγός....Αν σε κάποια παιχνίδια με Αργεντίνες κλπ, ο μακρυμάλλης σουτέρ μαζεύει ουκ ολίγα από τους οπαδούς για τις κακές εμφανίσεις του, στα ντέρμπυ με τον Ολυμπιακό είναι πάντοτε ανάμεσα στους διακριθέντες. Τώρα, λοιπόν, που θα λείπει από το ΣΕΦ, ο Παναθηναϊκός χάνει ένα πολύ σημαντικό όπλο του...

Click to view attachment

Συμπέρασμα? Παρόλο που ο Παναθηναϊκός έχει ένα πλήρες ρόστερ, οι τραυματισμοί του τελευταίου καιρού τον έχουν αποδυναμώσει αρκετά καθώς τον χτύπησαν μονόπατα...στους ψηλούς δηλαδή.
Επίσης, οι παίχτες του Ολυμπιακού, μπροστά στο κοινό τους που λογικά θα γεμίσει το ΣΕΦ, θα μπουν σκυλιασμένοι στο παρκέ για να αποδείξουν ότι η ήττα που προηγήθηκε στην αρχή της σεζόν, δεν είναι αντιπροσωπευτική των φετινών τους στόχων.
Αν ο Παναθηναϊκός τελικά κερδίσει, θα το κάνει πιστεύω πολύ δύσκολα.
Αν από την άλλη ο Ολυμπιακός φύγει με το ροζ φύλλο αγώνα (ναι, είναι κι αυτή μία πιθανότητα...μεγάλη μάλιστα)....οι δύο ομάδες θα είναι ισόβαθμες και... boys, welcome back, we've got a new stranger in town!


Καλή σας εβδομάδα κύριοι!
Για να ξεθάβουμε τα μπασκετικά τσεκούρια του πολέμου σιγά σιγά...

peace.gif
sihainas
Δύσκολο στις προβλέψεις... θεωρητικά ο Παναθηναικός θα είχε το πάνω χέρι... αλλά με τόσες απουσίες...αλλά και με τις τελευταίες εμφανίσεις των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα όπου ο Ολυμπιακός εντυπωσίασε τόσο με την ΑΕΚ όσο και με τον ΠΑΟΚ και ο Παναθηναικός κέρδισε φυσικά αλλά δεν έπαιξε όπως στην αρχή της σεζόν όπου έμοιαζε ασταμάτητος τότε μπορώ να πω ότι μάλλον ο Ολυμπιακός έχει ένα μικρό προβάδισμα αν φυσικά εκμεταλευτεί τις απουσίες του Παναθηναικού.

Όπως και να 'χει πάντως προγνωστικά δεν χωρούν σε αυτά τα ματς...
dizzy_fingers
Σίγουρα...αν βάλεις τις δύο ομάδες να παίξουν χωρίς οπαδούς και τύπο σε ένα ουδέτερο γήπεδο, 8 στις 10 φορές, πιθανότατα θα κερδίσει ο Παναθηναϊκός...

Αλλά τα ντέρμπυ είναι πάντα "ειδικών συνθηκών"...
dizzy_fingers
Για τον Μπάντερ που σκέφτεται να πάρει ο Ολυμπιακός:
http://www.euroleague.net/plantillas/jugad...J&temporada=E04
Bonzo
Σίγουρα πολύ δύσκολο παιχνίδι αλλά πιστεύω ότι έστω και με μισή ομάδα θα καταφέρουμε να τους καρδίσουμε...Οι τρεις κονυοι που προανέφερες(ιδιαίτερα Σπανούλης,Διαμαντίδης αυτό τον καιρό)είναι απλά ασταμάτητοι...Στον αγώνα με την Ολύμπια ο Διαμαντίδης μπήκε για 15 λεπτά και έκανε 20 rankinng (αν είμαστα στη euroleague biggrin.gif biggrin.gif )
Πάντως για τον Μπαντερ και να ρθει δε νομίζω να προλάβει να παίξει...
Επίσης αυτό τον καιρό ο Μπατίστ (αν και δε τον συμπαθώ οφείλω να ο ομολογήσω)επιθετικά είναι σε μεγάλη φόρμα(στη euroleague είναι απ τους πιο εύστοχους παίχτες στα δίποντα ειδικά σε σχέση με τις προσπάθειες που έχει πάρει)....
Πιο πολύ θέλω να δω αν καταφέρει να πιάσει ο Μπατίστ τον Σόφο...
Στο Ζίζιτς νομίζω ότι πιο πολύ ταιριάζει ο Τσαρτσαρής..
Εγώ πάντως για συναισθηματικούς λόγους θα το παίξω 2+(λογικά θα το έπαιζα 2-)..
^PaNoS^
ΜΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΜΟΝΟ...ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΘΑ ΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ cool.gif ! ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΟΣΜΟΣ 41.gif , ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΝΤΝΙ-ΧΑΤΖΗ shot.gif , ΣΧΟΡΤΣΙΑΝΙΤΗ ΚΑΙ ¨ΨΗΛΩΝ¨ ΑΠΟ ΜΕΡΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ(ΖΙΖΙΤΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΥΡΙΩΣ) ΚΑΙ ¨ΚΟΝΤΩΝ¨ ΑΠΟ ΜΕΡΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ 68.gif ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ. Ο ΘΡΥΛΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ 19.gif !
dizzy_fingers
Καλώς ήρθες Πάνο smile.gif.
Αν μπορείς μόνο μη γράφεις με κεφαλαία γιατί στο ίντερνετ σημαίνει ότι φωνάζεις. wink.gif

Έχουμε κανένα νέο από Μπάντερ-Μπάξτερ?
sihainas
Απ' ότι διάβασα ο Μπάντερ δεν εντυπωσιάζει στις προπονήσεις...Για Μπάξτερ δεν άκουσα τίποτα...

ps. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος είπε χτες κάτι για Ντικούδη... έχετε ακούσει τπτ?
Air Kef
Δύσκολα τα πράγματα,μιας και δεν είδα τον ΠΑΟ να πτοείται από τους τραυματισμούς.
2 κλειδιά βλέπω:
1)Τον Σόφο να παίρνει σβάρνα τον Τσαρτσαρή και τον Μπατίστ(όχι μόνο με πόντους αλλά φορτώνοντάς τους και με φάουλ) με τον Ζίζιτς να τον βοηθάει
2) πόσο θα ανταπεξέλθει η περιφέρειά μας σε αυτήν του ΠΑΟ και στην άμυνα και στην επίθεση.

Αυτοί που έκανα επεισόδεια στο ματς κυπέλλου να μην περάσουν ούτε απ'έξω.Δεν θα βοηθήσουν καθόλου.Επίσης,όσοι πάμε να έχουμε υπομονή και να μην απογοητευτούμε αν το α δεκάλεπτο λήξει με 9-21 π.χ. wink.gif
dizzy_fingers
QUOTE
(όχι μόνο με πόντους αλλά φορτώνοντάς τους και με φάουλ)


Αυτό ή το αντίθετο, μάλλον? laugh.gif
Air Kef
Εννοείς να φορτωθεί ο Σόφο με φάουλ;;;;Λες και είναι επιρεπής rolleyes.gif ..
Ωραία.Αναδιατύπωση:
1)Τον Σόφο,να μην φορτώνεται νωρίς με φάουλ,αλλά να παίρνει σβάρνα τον Τσαρτσαρή και τον Μπατίστ(όχι μόνο με πόντους αλλά φορτώνοντάς τους και με φάουλ) με τον Ζίζιτς να τον βοηθάει

tongue.gif
sihainas
Όντως δεν φάνηκε να έχει πρόβλημα με τις απουσίες ο Παναθηναικός... όμως είναι πάντα διαφορετικό ένα ντέρμπυ όπου δεν θα έχεις φιλαθλους δικούς σου..


ps. Μία παρατήρηση αν φάει ο Ολυμπιακός παίζει κεκλυσμένων με πανιώνιο ε?
dizzy_fingers
AirKef, έτσι είναι σωστό biggrin.gif.

Sihainas, αν με το "κεκλυσμένων" εννοείς να κάνουν κλύσμα στους οπαδούς της ομάδας στον αγώνα με τον Πανιώνιο, δε μπορώ να γνωρίζω τις ορέξεις της ομοσπονδίας (αλλά και τη διάθεση των ανθρώπων του Ολυμπιακού να εφαρμόσει τα μέτρα wacko.gif ).
blech.gif

Αλλά για να σου απαντήσω και σοβαρά...για κεκλεισμένων των θυρών, δε γνωρίζω τίποτα. blush.gif


biggrin.gif
sihainas
Tι να σου πω ρε αφεντικό σε κάποιο site το διάβασα... τώρα πιο μη με ρωτήσεις γιατί περνάω από πολλά του είδους... Ξέρεις για να έχω μια σφαιρική εικόνα... tongue.gif
qspock
QUOTE(dizzy_fingers @ Dec 17 2005, 12:01 AM)
Sihainas, αν με το "κεκλυσμένων" εννοείς να κάνουν κλύσμα στους οπαδούς της ομάδας στον αγώνα με τον Πανιώνιο...

24.gif biggrin.gif

Ντερμπι αναμενεται, φαβορι ο Ολυμπιακος γιατι:
1) Βρισκεται σε αγωνιστικη ανακαμψη και παιζει εντος.
2) Καιγεται για ρεβανς, ενω ο ΠΑΟ οχι, η δικη του ρεβανς θα ειναι στο 2ο γυρο.

Αν οι κουφιοκεφαλοι μπουν παλι στο γηπεδο και δε τους περιορισουν/διωξουν/σουταρουν/καθαρισουν/εξοντωσουν ΟΛΟΙ οι υπολοιποι καλα επεισοδια παλι παιδες. Και καλη τιμωρια εδρας για τις επομενες αγωνιστικες. 68.gif
Warrior
Αφου δεν θα υπαρχει το "αντιπαλο δεος" στις κερκιδες...με ποιους θα τσακωθουν
βρε παιδια??

Επεισοδια δεν βλεπω εγω,υβριστικα σιγουρα!!Οποτε αν θελει μια παρατηρηση
ακομα ο Ολυμπιακος...σιγουρα θα ειναι κεκλεισμενων με Πανιωνιο.

Για μενα φαβορι ειναι ο Παναθηναικος,οπως αλλωστε συμβαινει σε ολους
τους αγωνες του στην Ελλαδα . wink.gif

Σιγουρα η διψα του Ολυμπιακου για εκδικηση ειναι πολυ μεγαλη και ειναι
το εξτρα κινητρο..

Το κρισιμο σημειο του αγωνα,εκτος απο τον Σοφο που λετε,ειναι κατ'εμε
ο Εντνι.Ολοκληρος ο Ολυμπιακος αρχιζει και τελειωνει απο τον αμερικανο
πλευ-μακερ και ο Ομπραντοβιτς το γνωριζει πολυ καλα αυτο.Επισης τα
γκαρντ του ΠΑΟ φημιζονται για την πολυ καλη περιφερειακη τους αμυνα...
Επομενως πιστευω οτι το ματς θα κριθει στο κατα ποσον θα μπορεσει ο
Εντνι να ανταποκριθει στην πιεση αυτη.Προσωπικα πιστευω οτι θα τον
κλεισουν σωστα και ο Ολυμπιακος θα εχει προβλημα.

Βεβαια σε ενα ντερμπι σε ενα γηπεδο καμινι...πολλες φορες τα συστηματα
και οι τακτικες πανε περιπατο..
dizzy_fingers
Ένα ταξίδι στις αθώες εποχές του παρελθόντος, όπως μας τις περιγράφει με πολύ ωραίο τρόπο ο Βασίλης Σκουντής:

"• Στα ’50s ο Γιώργος Φούντας φώναζε «κωλομαουνιέρη» τον Γιάννη Σπανουδάκη και οι οπαδοί του Ολυμπιακού απαντούσαν «κουνίστρες Αθηναίοι». Στην εξέδρα συνωστίζονταν ο Ωνάσης, ο Μαρούδας, η Λαμπέτη, ο Λινοξυλάκης, ο Μουτσάτσος, η Καλλιγά, οι Λαναράδες, ο Μπλούης και όλος ο καλός κόσμος της εποχής. Μια βάρκα ήταν μονίμως… παρκαρισμένη έξω από το ανοικτό γήπεδο του Ολυμπιακού στο Πασαλιμάνι για να φυγαδευτούν απέναντι οι διαιτητές και οι φιλοξενούμενοι, αν κινδύνευε η σωματική ακεραιότητά τους!
• Στα ’60s ο Κατσαφάδος κι ο Κολοκυθάς είχαν μουστάκια και ο Φαίδων Ματθαίου άναβε πούρα στον πάγκο, οδηγούσε τη θρυλική Alfa Romeo και συνοδευόταν από τον τρομερό θείο του. Ο Φιλίππου και ο Ταβουλάρης έπαιζαν μποξ και ο Κολοκυθάς με τη συμπαράσταση του (ουδέτερου) Γκούμα έκανε μαύρο στο ξύλο τον διαιτητή Πλαταμώνα.
• Στα ’70s o Moυρούζης φορούσε τις «αλά Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ» σκούρες καμπαρτίνες. Ο Κορωναίος λανσάριζε τα πάνινα All Star παπούτσια, σύχναζε στις «Εννέα Μούσες» και (αργότερα) άκουγε τους «ερυθρόλευκους» να τον υποδέχονται με το «καλώς τον Κορωναίο, τον Αγγελο το νέο». Ο Μπαρλάς έριχνε «τούβλα» από δέκα μέτρα και ο Κόντος έκανε ένα βηματάκι πριν από το σουτ. Ο Μελίνι έπινε δέκα μπίρες στην καθισιά του στο «El Greco» της Γλυφάδας και ο Κέφαλος ξημεροβραδιαζόταν στο «Mike’s». Ο Γιατζόγλου φορούσε τα τσιτωμένα σορτσάκια και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού φώναζαν «Στιβ, Στιβ, τα μπούτια σου». Ο Αναστασάτος έβαζε κι έβγαζε τα γυαλιά του και ο Παπάζογλου εμφανιζόταν με μπλαζέ ύφος. Ο Καστρινάκης, ο Διάκουλας, ο Ραφτόπουλος και ο Ιωάννου είχαν μούσια, ο Παπαντωνίου και ο Κοκορόγιαννης αφέλειες στα μαλλιά.
• Στα ’80s ο Αλέξης Χριστοδούλου φορούσε σκουλαρίκι και οι Ολυμπιακοί διασκέδαζαν στο «Market» στην Καστέλα. Ο Στεργάκος φορούσε επιγονατίδες και στα δύο γόνατα και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού φώναζαν «γεια σου, Καμπούρη, με την ωραία τη μούρη»."
sihainas
QUOTE(Warrior @ Dec 17 2005, 02:10 PM)
το ματς θα κριθει στο κατα ποσον θα μπορεσει ο
Εντνι να ανταποκριθει στην πιεση αυτη.Προσωπικα πιστευω οτι θα τον
κλεισουν σωστα και ο Ολυμπιακος θα εχει προβλημα.


Δεν πειράζει θα βάλει τον παιχταρά τον Αργυρόπουλο ρε συ και θα τους σκίσει...
qspock
QUOTE(sihainas @ Dec 17 2005, 08:38 PM)
Δεν πειράζει θα βάλει τον παιχταρά τον Αργυρόπουλο ρε συ και θα τους σκίσει...
*

laugh.gif 24.gif
qspock
Καθαρη νικη του Ολυμπιακου λοιπον στο ντερμπι. Και το πρωταθλημα μετα απο πολλα χρονια αποκτα ενδιαφερον οσον αφορα την κορυφη.

Οι παραγοντες που εκριναν το παιχνιδι:

1) Η φοβερη ψυχολογια του Ολυμπιακου ο οποιος πλεον λειτουργει σαν μεγαλη ομαδα.

2) Η δυναμη της εδρας. Ο ΠΑΟ εχανε σουτ που σε αλλες συνθηκες θα εβαζε. Το γηπεδο εβραζε και συντελεσε τα μεγιστα στη νικη. Μπραβο στον κοσμο, αν και την αναμενομενη παρατηρηση/τιμωρια δε μπορεσαν να την αποφυγουν κι ας ηταν χωρις τους απεναντι οπαδους.

3) Η αδυναμιες του ΠΑΟ κατω απο το καλαθι... Ισως η απουσια των ψηλων του να ειναι δικαιολογια, αλλα ριμπαουντ εχανε σωρηδων κι οταν ειχε Τομασεβιτς Φεμερλιγνκ. Και στην επιθεση κανεις απο τους δυο δεν αποτελει στηριγμα. Σημερα ο Σοφο, ο Βασιλοπουλος, ακομα κι ο Ζησιτς εκαναν παρτυ στο καλαθι του ΠΑΟ.

4) Ο Βασιλοπουλος κι ο Σχορτσιανιτης. Ο πρωτος εκανε καταπληκτικο παιχνιδι σαρωνοντας τα επιθετικα ριμπαουντ, κι ο Σοφο οταν μπηκε σε κρισιμη καμπη γυρισε το παιχνιδι υπερ του Ολυμπιακου. Κριμα που δεν αντεχει πανω απο λιγα λεπτα αυτο το παιδι, τουλαχιστον ακομα! 41.gif

Γενικα ολοι οι παιχτες του Ολυμπιακου παιξανε παθιασμενα, κατι αναμενομενο, αλλα πλεον μπορουσαν να αποδωσουν αφου η ομαδα ρολαρει σωστα. Ο ΠΑΟ επαιξε συμφωνα με τις δυνατοτητες του, οπως παιζει παντα σε εκτος εδρας παιχνιδι ευρωλιγκας. Αν εχει απεναντι του δυνατη ομαδα, το εργο αυτο θα επαναληφθει κι αλλες φορες φετος, με το υπαρχον υλικο. Ειπαμε, οι αδυναμιες υπαρχουν και ειναι αντιληπτες κι αντιμετωπισημες απο ικανους αντιπαλους.

Το πρωταθλημα εχει αποκτησει ενδιαφερον και πλεον τα προγνωστικα μπαινουν σε αλλη βαση. Το σημερινο παιχνιδι ηταν ΦΟΒΕΡΟ! 41.gif thumbsup.gif
hagi
Μπράβο στον Ολυμπιακό (αν και δεν μπόρεσα να δω το παιχνίδι) που έδωσε νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα.
Όπως πίστευα από την αρχή,αρχίζει να βελτιώνεται ο Ολυμπιακός..
^PaNoS^
Μπράβο στον ΘΡΥΛΟ!! 41.gif Είμουν στο γήπεδο. Το ΣΕΦ ήταν καυτό!! Ο κόσμος έπαιξε τεράστιο ρόλο... Έκανε τους παίκτες του Ολυμπίακου να παίξουν με πάθος και επηρέασε αρνητικά τους παίκτες του Παναθηναικού. Εύχομαι το τμήμα μπάσκετ να συνεχήσει έτσι. Μάκαρι να μπορέσουμε να απολαύσουμε τις δυο ομάδες στους τελικούς του πρωταθλήματος σε αμφίρροπους αγώνες. Και ας το πάρει όποιος να ναι...ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΙ cool.gif !!!
dizzy_fingers
Δεν είδα το ματς sad.gif...

qspock, τί διαβάζω στην sportime? Ο Λιούις ήταν από τους κορυφαίους του Ολυμπιακού?tongue.gif
Το "σύνδρομο Έντνι" υπήρχε και χθες, ή ξεπεράστηκε?
Επίσης, ο Παπανικολάου αποδοκιμάστηκε από τους Ολυμπιακούς? (κάτι ήξερε ο Αγγελάκας:"δε χωράς πουθενά, πουθενάαααα...")laugh.gif icon_drunk.gif

Μάλλον θα δω το παιχνίδι αύριο σε επανάληψη. Πάντως, είναι αλήθεια πως σε ατμόσφαιρα θύμησε λίγο από τα παλιά?





OLYMPIACOS C.F.P.   84 -  77PANATHINAIKOS
pts<1><2><3>Fl On Df Of To As St BloTendex
OLYMPIACOS C.F.P. 8426/3023/41 4/1826272311 813 5 1 0.465
3rd Quarter 6016/2019/332/11 182014 5 510 5 0
2nd Quarter 4412/1413/212/9 111410 1 1 8 4 0
1st Quarter 22 5/6 7/121/5 6 5 4 1 1 3 2 0
4EDNEY Tyus 26:52 14 8/8 3/5 0/2 3 5 2 0 3 2 1 00.447
5PAPAMAKARIOS Mano30:53 6 2/2 2/4 0/4 3 2 3 0 2 4 0 00.162
6ARGYROPOULOS Niko00:00 0 0/ 0/ 0/ 0 0 0 0 0 0 0 0
7ZIZIC Andrija 23:04 14 2/2 6/7 0/1 4 4 2 0 1 0 0 00.564
8LEWIS Quincy 25:08 17 0/ 4/6 3/5 4 2 2 0 1 0 1 00.597
9CHATZIS Nikos 23:53 11 7/8 2/6 0/2 0 4 1 1 1 0 2 00.293
10SEIBUTIS Renaldas17:01 2 0/ 1/4 0/2 1 1 1 2 0 2 0 00.118
11PRINTEZIS George 00:00 0 0/ 0/ 0/ 0 0 0 0 0 0 0 0
12BARLOS Nikos 11:27 2 0/ 1/2 0/1 2 0 2 2 0 1 0 00.437
13VASILOPOULOS Pana24:46 11 4/4 2/3 1/1 4 4 4 3 0 4 0 00.848
14AGADAKOS Lazaros 02:31 0 0/ 0/ 0/ 1 0 0 0 0 0 0 0
15SCHORTSANITIS Sof14:25 7 3/6 2/4 0/ 4 5 3 2 0 0 1 10.624
pts<1><2><3>Fl On Df Of To As St BloTendex
PANATHINAIKOS 7726/3515/25 7/27272620101313 4 3 0.375
3rd Quarter 6021/2512/185/16 201817 51211 2 3
2nd Quarter 3613/14 7/133/8 141113 210 5 0 2
1st Quarter 27 8/8 5/8 3/4 5 6 7 1 4 4 0 1
16SAKOTA Dusan 00:00 0 0/ 0/ 0/ 0 0 0 0 0 0 0 0
5KALAITZIS Giorgos08:58 2 2/2 0/ 0/1 3 2 3 1 2 2 0 00.558
6PAPANIKOLAOU Dimi14:13 1 1/2 0/2 0/2 2 1 2 2 0 1 0 00.070
7LAKOVIC Jaka 28:24 14 4/6 2/3 2/7 4 3 1 0 2 4 0 00.317
8BATISTE Mike 34:03 1610/10 3/4 0/ 3 7 4 2 2 1 0 00.587
17TATAROUDIS Aris 00:00 0 0/ 0/ 0/ 0 0 0 0 0 0 0 0
10CHATZIVRETTAS Nik13:46 6 0/ 0/1 2/2 4 0 1 0 1 0 0 00.363
11SPANOULIS Vassili33:51 21 5/6 5/6 2/4 5 8 1 0 2 1 1 00.532
12TSARTSARIS Costas23:51 15 4/7 4/5 1/4 2 4 4 0 1 2 1 20.671
13DIAMANTIDIS Dimit21:54 0 0/2 0/2 0/4 3 1 2 4 2 2 2 10.046
14SCEPANOVIC Vlado 15:03 0 0/ 0/ 0/3 0 0 0 0 0 0 0 00.199
15TOMASEVIC Dejan 05:57 2 0/ 1/2 0/ 1 0 0 0 1 0 0 0
Last update : 21:01:39
qspock
QUOTE(dizzy_fingers @ Dec 18 2005, 04:58 AM)
Δεν είδα το ματς sad.gif...

qspock, τί διαβάζω στην sportime? Ο Λιούις ήταν από τους κορυφαίους του Ολυμπιακού?tongue.gif
Το "σύνδρομο Έντνι" υπήρχε και χθες, ή ξεπεράστηκε?


Οχι βεβαια, δεν ηταν ο Λιουις ο κορυφαιος... tongue.gif Απλα επαιξε πολυ παραπανω του αναμενομενου.
Αυτοι που αναφερα παραπανω συν τον Παπαμακαριο και τον Χατζη ηταν οι πρωταγωνιστες. Ο Λιουις παντως εβαλε τα καλαθια οταν σουταρε (συνηθως ανοιχτος απο ασιστ) αν και ηταν μαλλον λιγος στην αμυνα και γενικα τις διεκδηκησεις. Θα ελεγα οτι σε γενικες γραμμες παντως ηταν θετικοτατος, κυριως στην επιθεση! Ξερεις, κουρευτηκε γουλι κι εγινε καλος, τον επηρεαζε το μαλλι φαινεται... afro.gif 24.gif

Μακαρι να ξυπνησει γιατι το 2ετες συμβολαιο που υπογραψανε δε σπαει χωρις αποζημιωση. Αλλα πιστευω οτι ειναι λιγος, πολυ λιγος σαν παιχτης. Οι δυνατοτητες του ειναι περιορισμενες.

Ο Εντνι κλειστηκε πολυ καλα απο την αμυνα του ΠΑΟ και ο Ολυμπιακος οταν τον εβγαζε επαιζε ισως καλυτερα. Ας οψεται ο Παπαμακαριος που παιρνει αριστα στα οργανωτικα του καθηκοντα και στο πως αντεδρασε στην πιεση του ΠΑΟ! Προσωπικα δε νομιζω οτι πλεον υπαρχει συνδρομο Εντνι στον Ολυμπιακο, ηταν να ξυπνησουν οι υπολοιποι και να μη χρειαζεται να μονοπωλει τις επιθεσεις ο κοντος. Ειναι παιχτης κλασης, απλα δεν εχει δεσει ακομα τελειως. Η δυναμη παντως του Ολυμπιακου δεν ηταν χτες αυτος! Ηταν η ομαδικοτητα, το σωστο γυρισμα της μπαλας, τα λιγα λαθη και τα ριμπαουντ. Παντως στο τελος που μειωνε ο ΠΑΟ, ο Εντνι εβαλε το λιθαρακι του: ντριπλαρε και δεν μπορουσαν να του παρουν τη μπαλα με τιποτα! Ασε που ξεφευγε και τους φορτωνε με κατι καλαθια αλλα ..Γκαλη! 77.gif

ΥΓ: Καλα, χανονται τετοια ματς? Ντερμπι απο τα ΠΟΛΥ παλια...
Αδικαιολογητος! tongue.gif
NBAholic
QUOTE
Οχι βεβαια, δεν ηταν ο Λιουις ο κορυφαιος...  Απλα επαιξε πολυ παραπανω του αναμενομενου.


Μια χαρά έπαιξε ο Λιούις...17 πόντοι σε 25', με μετρημένες προσπάθειες, ενώ υπερέβαλε εαυτόν και στην άμυνα, αν και δε βοήθησε στους άλλους τομείς.

Ο MVP για εμένα μπορεί να ήταν ο Σχορτσιανίτης (14 πόντοι σε ισάριθμα λεπτά, έφραξε τη ρακέτα), αλλά αν δεν υπήρχε και ο Κουίνσι, ο Ολυμπιακός θα τα είχε σπάσει για τα καλά έξω απ΄τα 6,25. Ακολούθησε σε απόδοση ο Ζίζιτς και ο Βασιλόπουλος, στο τέλος ο Έντνι.
dizzy_fingers
qspock, είχα μία προσωπική υπόθεση να διεκπεραιώσω και δε μπορούσα να μη λείψω... sad.gif

Το ότι έπαιξε ομαδικά και μείωσε τα λάθη, νομίζω πως είναι το μεγαλύτερο κέρδος από το παιχνίδι (αν ασφαλώς, συνεχίσει έτσι) για την ομάδα του Ολυμπιακού.
Για τον Παναθηναϊκό τώρα...το καλό είναι ότι τουλάχιστον στον επόμενο γύρο στο ΟΑΚΑ, θα γεμίσει φουλ το κλειστό...
qspock
Το μεγαλυτερο καλο ειναι για το Ελληνικο μπασκετ. Το οτι εχει ενδιαφερον το πρωταθλημα (εστω και μονο για 2 ...απο μπροστα) και το οτι θα ερθει ξανα ο κοσμος στο γηπεδο.
Αντε να δουμε...

Για την "αδυναμια" μου τον Κουινσι, δε θα παω αλλα. Απλα πιστευω οτι τετοιο παιχνιδι δεν θα ξανακανει! tongue.gif
Μου εχει μεινει μια φαση οπου η μπαλα ειναι στον αερα διεκδικησιμη απο αυτον και τον Λακοβιτς. Ο Λιουις παιρνει σαφως καλυτερη θεση, ετοιμαζεται, συγχρονιζεται, "πηδαει", πηδαει κι ο Γιακα και η μπαλα στον ΠΑΟ!!!! Απιστευτο το παλικαρι... 24.gif
Green_Fan
Οι λόγοι για τους οποίους κέρδισε ο Ολυμπιακός είναι λίγο πολύ γνωστοί.Ο Παναθηναικός είχε πολλά προβλήματα με τις απουσίες 3 παικτών που αν έπαιζαν θα είχαν καταλύτικη παρουσία στο παιχνίδι ενώ και η ομάδα βρέθηκε σε πολύ άσχημη μέρα σε οτι έχει να κάνει το σκοράρισμα.

Αλλά με τις απουσίες 3 ψηλών και με την ομάδα να παίζει στο 35-40% από οτι μπορεί φτάσαμε στο σημείο να το χάσουμε το ματσάκι στα σημεία.

Νομίζω οτι όλα αυτά που ακούω ύστερα από το ματς είναι πέρα για πέρα υπερβολικά.

Διαβάζω κάτι για ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα,κάτι για επιστροφές αυτοκρατορίων κάτι για βασιλιάδες και τέτοια.

Δεν νομίζετε ρε γαύροι οτι είναι ακόμα πολύ νωρίς για να τα λέτε όλα αυτά;

Άμα νομίζετε οτι μια νίκη με τόσο ιδιαίτερα χαρακτηριστικά μπορεί να σας φέρει και το πρωτάθλημα είστε πολύ γελασμένοι.

Ο Βασιλόπουλος έγινε μάγκας επειδή δεν έπαιζε ο Αλβέρτης.Οι Ζίζιτς και παιδοβούβαλο επειδή δεν έπαιζαν Τομάσεβιτς,Φέμερλινγκ.Ο Λιούις και ο Έντνι επειδή βρέθηκε σε κακή μέρα ο Διαμαντίδης που φορτώθηκε και με φάουλ.Χάθηκαν πολλά επιθετικά ριμπάουντς λόγω της απουσίας των ψηλών.

Ειδικά το τρίτο ήτανε για γέλια.Ο Παπαμακάριος δίνει πάσα στον εαυτό του και τελικά χρεώνεται το φάουλ ο Διαμαντίδης.Έλεος!

Κυριολεκτικά κάτι που γράφει το ΦΩΣ είναι για γέλια..Ο Ομπράντοβιτς λέει είναι ΠΕΛΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΖΛΑΟΥΣΚΑΣ..

Έλεος δηλαδή..Άμα τα πιστεύετε αυτά που γράφετε εσείς οι γαύροι είστε πολύ εκτός τόπου και χρόνου..

Λίγο περισσότερο σεβασμός σε έναν προπονητή σαν τον Ομπράντοβιτς δεν βλάπτει..

Τέσπα απλά να σας πώ 2 πράγματα να μην ονειρεύεστε κούπες:

1)12 Οκτωβρίου 2005 --> 51-81 (το θυμάστε άραγε ή τώρα που γίνατε βασιλιάδες το ξεχάσατε; )
2)Το ντάμπλ και φέτος είναι πράσινο μάγκες..Βάλτε το καλά στο μυαλό σας..

Και να θυμίσω οτι και πέρυσι χάσαμε μέσα στο ΣΕΦ για την κανονική περίοδο..Απλά στο τέλος το αποτέλεσμα ήτανε το ίδιο..Σας αποκλείσαμε και πήραμε την κούπα..
dizzy_fingers
Σε πείραξε πολύ αυτή η ήττα απ'ότι φαίνεται, ε? tongue.gif

Χαλάρωσε βρε, αν είναι ναι κρίνεις από μία οπαδική φυλλάδα (ΦΩΣ-"Πελάτης του καζλάουσκας ο Ομπράντοβιτς"....αν και, σίγουρα το έγραψε αυτό? γιατί, αν ναι, είναι ΠΟΛΥ κουλό) το σύνολο των οπαδών μίας ομάδας, τότε να κάνεις το ίδιο και για όλους τους υπόλοιπους και τα κωμικοτραγικά που γράφουν οι δικές τους φυλλάδες ανά καιρούς... wink.gif

Εδώ μέσα, εκτός αν δεν το πήρε το σχιστό μάτι μου, δεν είδα κανέναν να λέει για "επιστροφή του βασιλιά" και τίποτα παρόμοιο με αυτά που γράφουν οι εφημερίδες (οι οποίες ασφαλώς το γράφουν για να πουλήσουν φύλλα, κι όχι για να σε πικάρουν...αυτό το κάνω εγώ! tongue.gif).
LEFTERIS733
Ενταξει να πουλησουν αλλα οχι να ειναι εκτος τοπου και χρονου.Οσο για το ποιον τσουζει φαινεται τωρα που μετα απο μια νικη με το ζορι και με τοσες απουσιες βγαζουν γλωσσα.

Δεν πειραζει.Ελατε στο οακα για αλλη μια 30αρα και μετα θα παρετε χαμπαρι τι γινεται. wink.gif
qspock
Ρε συ Green, διαβαζα το post σου χωρις να δω ποιος το εγραψε αλλα στην πορεια σε καταλαβα αμεσως! Τα posts σου εχουν κατι τοις tongue.gif

Εγω εχω να πω απλα οτι το συγκεκριμενο forum εχει στο συνολο του ξεπερασει το χαμηλο επιπεδο ορισμενων φυλαδων και του οπαδισμου και κοιταει αντικειμενικα τα πραγματα για να βγαινει και κατι ουσιωδες απο την κουβεντα. Δεν αξιζει να πιανομαστε απο τετοια και να αερολογουμε.

Εχω μια απορια οσον αφορα τους κανονισμους εδω και καιρο: Μιλαω για τη φαση με τον Παπαμακαρειο που βγηκε εκτος και ξαναμπηκε μεσα πιανοντας τη μπαλα. Αν εχεις τη μπαλα στην κατοχη σου, βγεις απεξω απο το γηπεδο, ξαναμπεις κανονικα μεσα (πατησεις και με τα δυο ποδια στο τερεν εντος) και πιασεις την μπαλα χωρις να εχει παρεμβληθει αλλος, ειναι OK?
Gozz_7
Ρε green fan ρε παλικαρι μου τοσο πολυ φοβασαι...............
Περιμενε θα ερθει και ο μαρτιος και θα τα πουμε.

Τωρα πως μπορεις και συγκρινεισ την περσινη χρονια με την φετινη τι να σου πω..........τον Ολυμπιακο τον εχεισ παρακολουθησει καθολου φετος?Εχεισ αποπση?

Μαλλον λες οτι σου κατεβενει στο κεφαλι.ποιοι ψηλοι σου λειπαν?
Δηλαδη εμεισ που παιζουμε χωρισ τουσ 2 που προοριζονταν για βασικοι στην αρχη τησ χρονιας(ραντσικ,ζουκαουσκας)?

ΣΥΝΕΛΘΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
suspect
Την Παρασκευη το απογευμα ενας πρωην συναδελφος, νυν φιλος και Παναθηναϊκος, μου εστειλε mail ρωτωντας με τι προεβλεπα για το ΟΣΦΠ – ΠΑΟ.
Η απαντηση μου πρεπει να τον κεραυνοβολησε γιατι δεν ξαναεστειλε δευτερο μηνυμα «προβλεπω το παιχνιδι να κρινεται με διαφορα 6-8 ποντων και θα κερδισει μαλλον ο ολυμπιακος». Οταν τελειωσε ο αγωνας μου εστειλε sms: «να σου πω ρε παλικαρι, μηπως ξερεις και ποτε θα πεθανω ?»

Οταν την κυριακη το πρωι χωρις να καν να εχω πιει καφε, πηγα στον προσωπικο μου περιπτερα να παραλαβω την κυριακατικη εγκυκλοπαιδεια, ε, συγγνωμη, εφημεριδα ηθελα να πω, ειδα τα πρωτοσελιδα των αθλητικων εφημεριδων και ξυπνησα αποτομα.

Πρεπει να αλλαξω επαγγελμα. Θα γινω πωλητης μουρης στη χωρα των αδαων που ζω. Αυτοι δηλαδη ειναι καλυτεροι;
Πηχιαιοι τιτλοι, βλακολογιας το αναγνωσμα, ο θρυλος για τιτλο και λοιπες χαρουμενες ιστοριες. Η ιδια ομαδα που πριν απο λιγες μερες εχασε απο τη Λαρισα και αρχισαν οι μουρμουρες εγινε αυτοκρατορια που αντεπιτιθεται και θα δωσει τελος στην κυριαρχια του πρασινου Νταρθ Βεϊντερ .

Ειδα το ματσακιον και καταγραφω σημειολογικα τις παρατηρησεις μου:

βαρεθηκα να ακουω για τις τρομερες απωλειες του ΠΑΟ απο τους τραυματισμους. Οι αλλοι που δεν ειχαν Ζουκαουσκας και Ραντσικ δεν μετρανε;

Κακη εντυπωση μου εκανε ο Χατζης. Μου θυμησε Φραγκισκο σε ενδοξες στιγμες που οταν ζοριζαν τα πραγματα εφαρμοζε το συστημα κεραυνος. Το συστημα κεραυνος ειναι οταν ο αντιπαλος σε ακουμπαει ή απλως ανασαινει διπλα σου και εσυ κουνας ασυντονιστα χειρια και ποδια, σφαδαζεις, ριχνεις και μια βουτια – συνιστανται πλονζον οπως αυτο που κανουν στο αλμα εις υψος. Αν ειναι απο μπροστα, βλεπε αθλητη Γρηγοριαδη στα 50μ ελευθερο - σαν να σε χτυπησε κεραυνος για να σιγουρεψεις το σφυριγμα.

Κακιστη εντυπωση μου εκαναν οι διαιτητες. Λαθη εκατερωθεν, διπλωματικα σφυριγματα μεχρι και αγνοια κανονισμων! Ευτυχως που δεν εκριναν τον αγωνα.

Λυπαμαι που το λεω αλλα οσες κουπες και να παρει η εθνικη, αμα δε γεμιζει το ΣΕΦ δεν προκειται να ανεβει το ελληνικο μπασκετ. Οχι οτι ο ΠΑΟ δεν ειναι καλυτερη ομαδα ή δεν θα παρει το πρωταθλημα και παλι. Τουλαχιστον θα υπαρχει και ενα σχετικο ενδιαφερον. Θα υπαρχει και μια εδρα στην οποια οι πρωταθλητες ελλαδος και ευρωπης, βαλτο αγορι μου και ολα τα συναφη, θα τρεχουν σαν κακομαθημενα παιδακια στον διαιτητη να κλαιγονται και να εκλιπαρουν να διακοπει ο αγωνας λογω συνθηματων. Ακριβως αυτη ειναι η μεγαλη ελλειψη στο ελληνικο μπασκετ. Σε ποια εδρα μπορει να ζοριστει ο ΠΑΟ; Στο Γαλατσι; Αχαχαχαχαχα! Μπα σε καλο μου! Στο PAOK sports arena ? αυτοι χανουν και απο τον κεραυνο λεμεσου... Στο Αλεξανδρειο; Κατι μπορει να γινει εκει αλλα εχουν 2-3 ετη φωτος να διανυσουν οι αρειανοι ωστε αφενος να βρουν 3-4 σοβαρους ελληνες παικτες και να σηκωσουν κεφαλι. Μονο το ΣΕΦ μενει.

Γιατι εχασε ο ΠΑΟ; Για 4 λογους. 1. γιατι παρουσιασε μεγαλη καθυστερηση στο pacing game που συνηθως καταστρεφει οποιαδηποτε αμυνα 2. γιατι εχασε πολλα ελευθερα σουτ που συνηθως δεν χανει και τελειωσε το ματς με 7/27 τριποντα!! 3. γιατι ο Διαμαντιδης εκανε το χειροτερο του παιχνιδι απο τοτε που τον ανακοινωσε ο θεος που παιρνει την παε. 4. γιατι δεν εκανε τις γνωστες του καταιγιστικες ομαδικες επιθεσεις αλλα τα περιμενε ολα απο τον Σπανουλη

Ο ολυμπιακος απο την αλλη, εκανε την καλυτερη δυνατη αμυντικη του προσπαθεια, τον απογειωσε η εδρα, ο ετνι επαιξε κατω απο 30’, ο λιουις εβαλε 2 τριποντα φαρμακεια και η σεμνη τελετη ελαβε τελος.
Πολυ σημαντικο ρολο επαιξε και το εξης: βγηκαν παικτες για τον Ολυμπιακο εντελως αναπαντεχα με αποτελεσμα τα αμυντικα πλανα του ΠΑΟ να βραχυκυκλωσουν για αυτο και εφαγαν 84 ποντους. Εξηγουμαι: τον Χατζη και τον Ετνι τους εκλεισαν καλα. Τους ξεφυτρωσαν τα 4αρια, ο Ζιζιτς με τον Βασιλοπουλο. Υπολογιζαν στον Σεϊμπουτις και τον εσβησαν. Τους σκοτωσε ο Λιουις. Οταν ανοιξαν λιγο την αμυνα τους για να «τους χωρεσουν ολους» βρηκε τους χωρους ο Ετνι και ειτε με βολες ειτε με μπασιματα τους φορτωνε.

Εν κατακλειδι, ωραιο ματσακι, κερδισε δικαια ο ΟΣΦΠ, αλλα δεν εγινε και τιποτα το φοβερο σε οτι αφορα την καταληξη του πρωταθληματος.
Papaloukas 4 ever
Φίλε suspect, απλώς συγχαρητήρια για την ανάλυσή σου. Γουστάρω να σε διαβάζω. Keep on like that.
dizzy_fingers
QUOTE
Πολυ σημαντικο ρολο επαιξε και το εξης: βγηκαν παικτες για τον Ολυμπιακο εντελως αναπαντεχα με αποτελεσμα τα αμυντικα πλανα του ΠΑΟ να βραχυκυκλωσουν για αυτο και εφαγαν 84 ποντους. Εξηγουμαι: τον Χατζη και τον Ετνι τους εκλεισαν καλα. Τους ξεφυτρωσαν τα 4αρια, ο Ζιζιτς με τον Βασιλοπουλο. Υπολογιζαν στον Σεϊμπουτις και τον εσβησαν. Τους σκοτωσε ο Λιουις. Οταν ανοιξαν λιγο την αμυνα τους για να «τους χωρεσουν ολους» βρηκε τους χωρους ο Ετνι και ειτε με βολες ειτε με μπασιματα τους φορτωνε.


Δε σου θυμίζει λίγο ΠΑΟ-Μακάμπι το συγκεκριμένο σημείο? Που στην αρχή είχαμε κλείσει τα ατού, αλλά μας ήρθε η ζημιά από τον Σαρπ (αν θυμάμαι καλά) και μετά, όταν ανοίξαμε την άμυνα, μας άρχισαν στις μπάτσες οι Σάρας-Πάρκερ...



QUOTE
Αν εχεις τη μπαλα στην κατοχη σου, βγεις απεξω απο το γηπεδο, ξαναμπεις κανονικα μεσα (πατησεις και με τα δυο ποδια στο τερεν εντος) και πιασεις την μπαλα χωρις να εχει παρεμβληθει αλλος, ειναι OK?


Όχι, το σφυράνε βήματα ,χωρίς να είμαι σίγουρος γι'αυτό... αλλά οπωσδήποτε απαγορεύεται, ακόμη κι αν πατήσει το ένα πόδι εκτός.
qspock
Βηματα δεν ειναι αν κανεις τριπλα και απλα την αφησεις για να την συνεχισεις μετα τη βολτα απ'εξω. Αυτο εννοω, ετσι εκανε ο Παπαμακαριος. Εχω την εντυπωση οτι σφυριζεται παραβαση οτι πατησες εξω ή κατι τετοιο και αλλαγη κατοχης. Αλλα δεν ειδα διαμαρτυριες ή ενστασεις οταν αφησαν τον παιχτη του Ολυμπιακου να συνεχισει. Οποτε αναρωτιεμαι...

ΥΓ: Θυμαστε (οι παλιοτεροι) ενα ευρωπαικο ματς του παλαι ποτε μεγαλου ΑΡΗ στο Αλεξανδρειο και την παρομοια βολτα του Γκαλη εξω απο το γηπεδο? tongue.gif
Δε θυμαμαι με ποιον αντιπαλο ηταν, αλλα θυμαμαι οτι ηταν αιφνιδιασμος και οι διαιτητες αφησανε τον Γκαλη να τον τελειωσει. Ο Νικ ηταν στα πλαγια, ντριπλαρε τη μπαλα τρεχοντας προς το αντιπαλο καλαθι, αλλα εχασε λιγο την ισορροποια του και βγηκε απ'εξω. Αφησε τη μπαλα να χοροπηδαει, βγηκε, μπηκε και συνεχισε τη ντριπλα!
Ο κομος του Αρη στο γηπεδο γελουσε παντως... laugh.gif
Green_Fan
Gozz_7:

Καταρχάς χαλάρωσε λίγο..Πρώτο σου post εδώ πέρα είναι..

Επίσης δεν είμαι παλικάρι σου..Ειρωνικοί χαρακτηρισμοί δεν χρειάζονται..

Τώρα άμα εσύ έχεις καταλάβει οτι φοβάμαι είσαι εκτός τόπου και χρόνου..Καταλάβε το οτι ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΣΕ ΕΙΧΑ,ΣΕ ΕΧΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΕΧΩ!!

Ακούς εκεί φοβάμαι..Να φοβήθω ποιόν ρε;

Τον Ολυμπιακό τον έχω παρακολουθήσει..Τον παρακολούθησα και στην 30άρα που σας ρίξαμε για την πλάκα,τον παρακολούθησα και με την Τσιμπόνα στην άλλη την τσαπού που έφαγες..

Τώρα όσο αφορά τον χαρακτηρισμό ΟΤΙ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ..Δεν θα κάνω σχόλιο γιατί θα πώ κάτι βαρύ και θα σε πάρει και θα σηκώσει..

Ναι ρε μαλακισμένο..Μου έλειπαν ο Φέμερλινγκ και ο Τομάσεβιτς..Επίσης έλειπε και ο Φραγκίσκος Αλβέρτης..Άμα εσένα δεν μπόρει ο εγκεφάλος σου να καταλάβει τι σημαίνουν αυτές οι απουσίες τι να λέμε τώρα..Μάθε και λίγο από μπασκετάκι..

Και επειδή με προκάλεσες..ΟΚ θα έρθεις ο Μάρτιος..Και όταν θα φας την 40άρα σου μέσα στο ΟΑΚΑ και θα μου πείς και ευχαριστώ από την απόλαυση τότε να σε δώ τι θα μπαίνεις να γράφεις..

Και θα σε παρακαλούσα μάλλον εσύ να συνέλθεις..Η μάλλον να συνέλθετε όλοι μαζί..Που μου νομίζετε οτι μπορείτε να μας αμφισβητήσετε από μια νίκη..Πάρτε καμιά κουπίτσα πρώτα και μετά τα λέμε..Έστω και το κυπελλάκι..Αλλά ξέχασα και εκεί 30άρα..
Papaloukas 4 ever
Green Fan,
Ήθελα και άλλες φορές να στο γράψω, αλλά νόμιζα ότι σου έδινα μεγάλη αξία. Αυτή τη φορά όμως: ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ
dizzy_fingers
Καλές διακοπές Green Fan icon_wave.gif
Air Kef
Ελπίζω να μην τιμωρήθηκε ο Green fan γιατί σε κάθε post μου σβήνει τις αμφιβολίες μου για την αξία της ομάδας μου.
Όταν θα καταλάβει και τι παραπάνω κάνει ένας πάιχτης σαν τον Ζούκι σε μια ομάδα από τον Φέμερλινγκ θα ξαναδιαβάσω μπασκετικό ποστ του.


Για την φάση του Παπαμακάριου:Βήματα δεν είναι σίγουρα.
Κι επειδή ο διαιτητής ήταν ακριβώς μπροστά και είδε όλη την φάση καλά θα κάνουμε να μην λέμε την κρίση μας γιατί οι κανονισμοί δεν χρήζουν σχολιασμού αλλά μελέτης και εμπειρίας και για να σφυράς Α1,θέλει πολύ μελέτη και εμπειρία.

Καλύτερη από τον ΠΑΟ δεν είμαστε και δεν προβλέπω να γινόμαστε φέτος,γι'αυτό και δεν περιμένω το πρωτάθλημα.
Παρατηρώ όμως στον εαυτό μου,ότι αυτή η ομάδα του Ολυμπιακού μου αρέσει πάρα πολύ.Δεν ξέρω τι θα καταφέρει αλλά μου αρέσει με μόνη παραφωνία τον Καζλάουσκας επειδή ύστερα από ήττα τα ρίχνει στους παίχτες.
Μ'αρέσει που βλέπω 5αδα Παπαμακάριο,Χατζή,Βασιλόπουλο,Μπάρλο και Σόφο,5 ΕΛΛΗΝΕΣ ρε γαμώ τις βλακείς του Σωκράτη,ύστερα από πολλά χρόνια.
Κι επειδή βλέπω κόσμο στο ΣΕΦ,νομίζω πως αρέσει σε πολλούς αυτό που βλέπουν.
Το μόνο που θέλω έιναι να αφήσουν τον Χαρίση να παίξει Α1 και να βοηθήσει ο ψηλός που θα έρθει.
Air Kef
Πες ότι είσαι από τα Τρίκαλα ρε Green Fan να καταλάβω..


Υ.Γ.:Ο κολλητός μου στην Λάρισα είναι Τρικαλινός και βλέπω τον τρόπο σκέψης του,γι'αυτό το λέω.. biggrin.gif
dizzy_fingers
Άστον τον green στην ησυχία του εκεί που είναι βρε biggrin.gif.
Καλές διακοπές ευχήσου του μόνο. icon_wave.gif

QUOTE
Για την φάση του Παπαμακάριου:Βήματα δεν είναι σίγουρα.
Κι επειδή ο διαιτητής ήταν ακριβώς μπροστά και είδε όλη την φάση καλά θα κάνουμε να μην λέμε την κρίση μας γιατί οι κανονισμοί δεν χρήζουν σχολιασμού αλλά μελέτης και εμπειρίας και για να σφυράς Α1,θέλει πολύ μελέτη και εμπειρία.


Βήματα, όπως είπα, δεν ξέρω αν είναι η σωστή απόφαση, αλλά αν συνέβη αυτό που είπε ο qspock (αφήνεις τη μπάλα μέσα, βγαίνεις έξω χωρίς να τριπλάρεις, και μετά μπαίνεις μέσα και ξαναρχίζεις την τρίπλα, χωρίς να έχει μεσολαβήσει άλλος παίχτης), καθώς δεν είδα το ματς και δεν ξέρω αν όντως αυτό συνέβη, τότε είναι 100% παράβαση.
Αν δε σφυρίχτηκε, τότε ο διαιτητής πρέπει να μελετήσει τον κανονισμό και να αποκτήσει εμπειρία επί αυτού tongue.gif.
Gozz_7
ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ..........................

Mr GREEN ΛΑΓΕ χαλαρωσε...............
Πρωτον δεν αμφισβητισα την αξια της ομαδας σου εσυ αμφισβητεις την αξια της δικιας μου.Ναι φετος εχεις καλυτερη ομαδα απο εμενα και φετος εσυ θα το παρεις μην ανυσηχεις...ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

Απο μπασκετ εισαι σιγουρα ασχετος................
Οταν δεν μπορεις να δεις τη διαφορα μεταξυ τησ περσινης με την φετινη ομαδα του ολυμπιακου
Οταν μιλας για διαιτησια μετα απο αυτο το παιχνιδι.
Οταν δεν καταλαβαινεις οτι ρολο σε ενα παιχνιδι παιζουν και οι ελλειψεις και τον δυο ομαδων
Οταν δεν καταλαβαινεις οτι γεματο ΣΕΦ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ θα το τρεμεις παντα
ΟΤΑΝ..........ΟΤΑΝ.............πολλα αλλα

Τωρα το το οτι εχανα παντα με κανει και γελαω 3-4 χρονια πισω να σε παω και θα βαλεις τα κλαματα

Κοιτα οι χαρακτηρισμοι σου εχουν πλακα και δειχνουν το ποσο πονεσες το Σαββατο οποτε μαλλον με ικανοποιουν.λοιπον πολυ ασχοληθηκα μαζι σου ωρα να παμε σεφ και αν θες να εχεις αποψη κατσε και δες το ματσακι.......μηπως εχεις και τιποτα σοβαρο να πεις μετα για τον ολυμπιακο.

Υ.Γ.Προπνησου απο τωρα με ενα καλο συνθηματακι που θα κανει θραυση απο του χρονου απο τους 1000 γνωστους του ΟΑΚΑ.

ΤΖΙΓΓΕΡ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΚΑΕ.......................
Air Kef
Συμβουλή προς Gozz(αν θέλει):
Έχεις 2 posts.Και τα 2 ασχολούνται με τον άνθρωπο που κατάφεραι να τσακωθεί σε 2 μήνες με όλο το forum.Μην ασχολέισαι άλλο.



Dizzy αυτό ακριβώς έκανε.
dizzy_fingers
Gozz, τα ζωάκια τα αγαπάμε εδώ στο basketforum, αλλά ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ άλλα μέλη με αυτούς τους χαρακτηρισμούς, όταν αυτό γίνεται με προκλητικό τρόπο.
Γι'αυτό το λόγο αλλά και για το γεγονός ότι ήσουν κι εσύ προκλητικός σε αυτό το ποστ, παίρνεις μία κίτρινη κάρτα.
Στην επόμενη, θα μας αφήσεις για τα Χριστούγεννα, όπως έκανε ο green fan.
Τους κανονισμούς τους διάβασες?

Όπως και να'χει, καλώς ήρθες στο φόρουμ μας και καλά (χωρίς χαρακτηρισμούς ποστ) smile.gif.

ΥΓ:
QUOTE
Έχεις 2 posts.Και τα 2 ασχολούνται με τον άνθρωπο που κατάφεραι να τσακωθεί σε 2 μήνες με όλο το forum.Μην ασχολέισαι άλλο.


Σωστά. Ειδικά, όταν δε μπορεί να υπάρξει αντίλογος, από τη στιγμή που έγινε μπαν ο green fan wink.gif.
Air Kef
QUOTE
Dizzy αυτό ακριβώς έκανε.


Δεν ξέρω αν το κατάλαβες αλλά εννοώ τον Παπαμακάριο biggrin.gif .
Λίγα με τους διαιτητές.. shot.gif Θα δω τους κανονισμούς και θα απαντήσω..Ύπάρχει περίπτωση να έχει αλλάξει.
dizzy_fingers
Ναι, αυτό κατάλαβα smile.gif.

Αν έχουν αλλάξει οι κανονισμοί, αυτό δεν το γνωρίζω...την τελευταία φορά που μου σφύριξαν τέτοια παράβαση ήταν πριν πολλά χρόνια.
Πάντως, όσον αφορά το τί είναι, είπα πως είναι βήματα, γιατί θα ορκιζόμουν πως άκουσα κάποτε έναν σχολιαστή να αποκαλεί το σφύριγμα έτσι.....βέβαια, από την άλλη, αυτό δε λέει και τίποτα laugh.gif!
Air Kef
Στο βιβλίο δεν αναφέρεται καθαρά στην περίπτωση αυτή όυτε στις παραβάσεις εκτός ορίων,ούτε στην ντρίπλα γενικά πουθενά.Θα ρωτήσω και θα μάθω όμως μόλις ανέβω Λάρισα! bball.gif
dizzy_fingers
Έχεις κολλήσει τώρα, εκεί ε? laugh.gif

Κανά διαιτητή να ρωτήσεις, ή στην τελική ρίξε ένα μέηλ στο site των διαιτητών.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.