Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Memphis Grizzlies
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
j-kidd13
Memphis Grizzlies




Με την ίδια συνταγή




Προηγούμενο Ρεκόρ (2013-2014): 50-32
Leaders (2013-2014):

Πόντοι: Zach Randolph 17.4, Mike Conley 17.2,Marc Gasol 14.6,
Ριμπάουντ: Zach Randolph 10.1,Marc Gasol 7.2,Kosta Koufos 5.2
Ασσίστ: Mike Conley 6,Marc Gasol 3.6,Nick Calathes 2.9

Πιθανή 5άδα:
πιθανή πεντάδα

PG:ConleySG:LeeSF:PondexterPF:RandolphC:Gasol


Πάγκος:
PG’s: Beno Udrich,Nick Calathes,
SG’s: Tony Allen,Jordan Adams
SF’s: Vince Carter,Tayshaun Prince
PF’s: Jon Leuer,Jarnell Stokes
C’s: Kosta Koufos

Offseason moves

Ήρθαν ή ανανέωσαν: Vince Carter (FA από Mavericks), Jarnell Stokes (με ανταλλαγή από Jazz )
Draft Picks: Jordan Adams (#22, Πρώτος Γύρος)

Έφυγαν: Mike Miller (FA σε Cavaliers), Ed Davis (FA σε Lakers), James Johnson(FA σε Raptors)

Προπονητής:David Joerger
Μετά την παρθενικη σεζόν του ως head coach στον πάγκο των Grizzlies την περασμένη σεζόν,o επι 6 σερί χρόνια assistant τους Joerger συνεχίζει και φέτος στο τιμόνι των αρκούδων.Η ομάδα του έκανε μια πολύ καλή regular season,όντας μία από τις καλές και δύσκολες ομάδες της Δύσης,και αποκλείστηκε το 7ο παιχνίδι από την Oklahoma των Durant-Westbrook.Σαν στυλ,ακολουθεί την συνταγή του προκατόχου του Hollins:Σετ παιχνίδι,έμφαση στο inside game και στο pick’n’roll,ενώ συνεχίζει την καλή αμυντική συμπεριφορά που απέκτησαν οι Grizzlies επι Hollins.


Σχόλιο: Σταθερά πλέον από τις καλές και δυσκολοκατάβλητες ομάδες της Δύσης,με συνεχή παρουσία στα play offs εδώ και 4 χρόνια,φτάνοντας μέχρι και τον τελικό της περιφέρειας τη σεζόν 2012/13.Ομάδα που στηρίζεται απόλυτα στην 3αδα Conley-Randolph-Gasol.O Conley κρατάει τα ηνία του επιθετικού παιχνιδιού και έρχεται από την καλύτερη σεζόν της καριέρας του,κάνοντας career high σε μ.ο. πόντων,ο Randolph είναι μια σταθερή μηχανή παραγωγής double-double σε πόντους και ριμπάουντ,και ο Gasol έχει εξελιχθεί σε έναν από τους καλύτερους σέντερ στο πρωτάθλημα,και ίσως ο πιο all-around.Αυτοί οι 3 θα είναι και φέτος οι πυλώνες της προσπάθειας για την είσοδο στα Play-off.
Απο κει και πέρα,υπάρχει ένας εκ των κορυφαίων περιφερειακών αμυντικών της λίγκας,ο Tony Allen,με δουλειά που πολλές φορές δεν αποτυπώνεται στην στατιστική,ο οποίος προσφέρει σε ριμπάουντ και κλεψίματα,αλλά όποτε χρειάζεται έχει την ικανότητα να βοηθήσει και στο σκοράρισμα,ο Vince Carter ήρθε από το Dallas για να βοηθήσει από τον πάγκο με την εμπειρία,την ποιότητα του,αλλά και το καλό του σουτ,οι δικοί μας Kαλάθης και Κουφός είναι πλέον ενεργά μέλη του rotation,με τον Καλάθη να πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στο διάστημα του τραυματισμού του Conley,ενώ Lee-Pondexter-Udrih είναι παίκτες που μπορούν να προσφέρουν σημαντικές βοήθειες.Γενικά υπάρχει ένα αρκετά καλό και ισορροπημένο ρόστερ. Σίγουρη θεωρούμε την συμμετοχή τους στα play-offs,από κει και πέρα,ανάλογα και με το ζευγάρωμα,είναι σίγουρα ικανοί να κάνουν τη ζημιά σε όποιον τους υποτιμήσει.
Πρόβλεψη: 49-33
Conference rank: 7th
Division rank: 3rd

thanath
Απ ότι βλέπω ο Καλάθης όχι μόνο δεν παίζει στους επίσημους αγώνες, αλλά δεν είναι καν στην αποστολή των Μέμφις και ούτε τον έχει στο boxscore του επίσημου σάιτ του NBA σαν τραυματία και όταν τον έψαξα στην λίστα με τους παίχτες τον έχει σαν παίχτη των Grizzles κανονικά... Μήπως ξέρει κανείς τί συμβαίνει? Τον έστειλαν στο NBDL? Δεν τον υπολογίζουν?
j-kidd13
QUOTE(thanath @ Nov 12 2014, 13:25 ) *
Απ ότι βλέπω ο Καλάθης όχι μόνο δεν παίζει στους επίσημους αγώνες, αλλά δεν είναι καν στην αποστολή των Μέμφις και ούτε τον έχει στο boxscore του επίσημου σάιτ του NBA σαν τραυματία και όταν τον έψαξα στην λίστα με τους παίχτες τον έχει σαν παίχτη των Grizzles κανονικά... Μήπως ξέρει κανείς τί συμβαίνει? Τον έστειλαν στο NBDL? Δεν τον υπολογίζουν?


Aφου εχει την τιμωρια απο περσυ,για 20 αγωνες,δεν μπορει να αγωνιστει.
D-Wade
Το χθεσινό παιχνίδι( το 8ο της σεζον) θα ήταν το πρώτο που θα μπορούσε να παίξει αν δεν κάνω λάθος. Έχασε 13 αγώνες στα περσινά play offs και τους πρώτους 7 φέτος
j-kidd13
QUOTE(D-Wade @ Nov 12 2014, 13:49 ) *
Το χθεσινό παιχνίδι( το 8ο της σεζον) θα ήταν το πρώτο που θα μπορούσε να παίξει αν δεν κάνω λάθος. Έχασε 13 αγώνες στα περσινά play offs και τους πρώτους 7 φέτος


Nομιζω 13 αγωνες θα εχανε φετος.
D-Wade
QUOTE(j-kidd13 @ Nov 12 2014, 13:53 ) *
Nομιζω 13 αγωνες θα εχανε φετος.

Ναι ρε αδερφε λαλακια ειπα. Και τωρα το σκεφτόμουν δε γινεται να εχασαν περσι απο την Οκλαχομα με 7-6 smiley.gif
SteveNashidis


Nick Calathes Suspended Apr 18.
Suspended 13 games in 2014-15
thanath
Παίδες λάθος δικό μου... Την είχα ξεχάσει τελείως την τιμωρία του...
SG3ptshooter


Career-high του πιο υποτιμημένου παίκτη στο NBA. Όσον αφορά τη μη εκδήλωση πλέον της αγάπης μου για το Memphis, συγγνώμη, αλλά χάσουν/κερδίσουν, κι ενώ είναι προφανές δεδομένο ότι θα πάνε καλά ξανά, δεν μπορώ να μη σκέφτομαι πως θα ήταν τα πράγματα αν ξόδευαν όσο τους "έλειψε" για το κάτι παραπάνω όλα αυτά τα χρόνια που μεθοδικά έχτισαν για να φτάσουν τόσο ψηλά. Κακά τα ψέματα, με την πιθανόν επικείμενη αποχώρηση του Marc, μπορεί και να κλείσει η περίοδος που είχαν ελπίδες για κάτι περισσότερο.
aegeansheed
QUOTE
Memphis entered the game undefeated against the Eastern Conference in the 2014 calendar year. The Grizzlies had not lost a home game to an Eastern Conference team since Dec. 30, 2013 -- to Chicago
rchos
bulls1-sm.gif bulls1-sm.gif bulls1-sm.gif
SG3ptshooter
Kαι η κασετολαγνεία συνεχίζεται:


"Να τους δώσουμε το Jennings."
- Detroit fans around the world
SG3ptshooter

QUOTE
Grizzlies signing Tyrus Thomas to 10-day contract
lakersdynasty
Click to view attachment

smiley.gif

Πολύ ωραίο παιχνίδι. 1-2 λάθος επιλογές και τα ριμπάουντ (συνήθης ύποπτος) κόστισαν στους Hawks.

Στη τελευταία περίοδο έστω και σε μικρό βαθμό οι Grizzlies οδηγούσαν το ματς και να παίρνουν αυτό που θέλουν σε κρίσιμες επιθέσεις.

Ριμπάουντ κυρίως αλλά και το γεγονός ότι δεν υπάρχουν κάποιες ξεκάθαρες επιλογές παικτών σε κρίσιμα κλειστά παιχνίδια είναι δύο χαρακτηριστικά που μπορεί να στοιχίσουν στους Hawks στα playoffs.
Ginobili
http://www.sport-fm.gr/article/basket/koun...-koufos/3087768

Εντάξει...το τερματίσαμε.... icon_drunk.gif
captain charisma
ο κουφος εχει 2 επιλογες..να πει νεο οχι στην εθνικη ωστε να κανει ατομικες προπονησεις για να ''βελτιωθει'' και αυτο το καλοκαιρι..η αλλη επιλογη ειναι να κατεβει με εθνικη και να κανει καλο τουρνουα ωστε να ανεβουν οι αποδοχες του..

αλλα πως ειναι δυνατον να ζηταει παραπανω λεφτα?εκανε σουπερ χρονια?αλλαγη του ραντολφ κ του μαρκ επαιζε...και ειχε μ.ο 5π 5ρ...η καλυτερη του χρονια ηταν στο ντενβερ με μολις 8π 7ρ... αλλα σκεφτομαι κατι περιπτωσεις οπως του αντοναλ φοιλ και του μπιετρινς που τους προσφεραν μυθικα συμβολαια επειδη εκαναν μια καλη χρονια και στη συνεχεια χαθηκαν...σιγουρα θα βρεθουν αφελεις ομαδες που θα του δωσουν περισσοτερα λεφτα αλλα δεν τα αξιζει...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.