Η ΚΑΕ Πανιώνιος εξέδωσε το απόγευμα της Δευτέρας ανακοίνωση με την οποία στηρίζει τους Γιώργο Σιγάλα και Γιώργο Διαμαντόπουλο, ξεκαθαρίζοντας ότι σε αυτή τη φάση που η ομάδα περνά δύσκολες στιγμές, δεν αναζητά εξιλαστήρια θύματα.

1) Διαψεύδει κατηγορηματικά τα σχετικά δημοσιεύματα όχι μόνο ως προς τους θιγόμενους παίκτες Γ. Σιγάλα και Γ. Διαμαντόπουλο αλλά και προς όλο το στελεχιακό δυναμικό της ομάδος.

2) Θεωρεί ότι αποτελούν προσβολή για την ιστορία, την αγωνιστική προσφορά και το επαγγελματικό ήθος των εν λόγω παικτών στο ελληνικό μπάσκετ τα σχετικά δημοσιεύματα.

Η διοίκηση της ΚΑΕ Πανιώνιος δεν αναζητά εξιλαστήρια θύματα σε καμία βαθμίδα της ομάδος. Αναγνωρίζει ότι δεν είναι η καλύτερη αγωνιστική περίοδος που διανύει η ομάδα, αλλά με δεδομένο ότι υπάρχουν άλλοι 13 αγώνες στους οποίους μπορεί να πετύχει τους στόχους της, θα προσπαθήσει να βρει λύσεις που θα την βοηθήσουν να ανακάμψει χωρίς κινήσεις «πανικού» και με μεθοδικό τρόπο.

Τέλος καλεί τους φιλάθλους του Πανιωνίου να συνεχίσουν να στηρίζουν την ομάδα, με την ίδια θέρμη που έχουν δείξει από την αρχή της περιόδου. Η συμπαράστασή τους είναι απαραίτητη, εν όψει και του κρίσιμου αγώνα με την ΑΕΚ την Κυριακή 30/1.»