Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Malaga vs Παναθηναϊκός
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3
j-kidd13
vs


Ο Παναθηναϊκός έκανε το χρέος του την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Φενέρ,με έναν Ουίλιαμς να αφήνει εξαιρετικές εντυπώσεις στην-δύσκολη-πρεμιέρα του στην διοργάνωση,απέκτησε σαφές προβάδισμα πρόκρισης στην 8άδα,αλλά σε τέτοιο όμιλο πρέπει να κάνουμε λόγο όχι απλώς για πρόκριση,αλλά για το πλεονέκτημα έδρας.Επόμενο ματς είναι κοντρα στην-σε κακή κατάσταση-Μάλαγα,η οπόία εκτός απο τον Σμιθ ο οποίος λείπει εδώ και 3 εβδομάδες,δεν θα έχει στη σύνθεση της και τον Νεμάνια Νέντοβιτς ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα με τη Μούρθια.Η νίκη είναι μονόδρομος για τον Παναθηναϊκό-ας όψεται η ήττα εντός με τον Ερυθρό Αστέρα-και σε περίπτωση ήττας της Κουμπάν στην Τουρκία απο την Εφες,ο Παναθηναϊκός θα πιάσει τους Ρώσους στη 2η θέση.
Στο παιχνίδι της Πέμπτης αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του ο Χάντερ.


Tα highlights του πρώτου αγώνα όπως μεταδόθηκαν απο την εκπομπή της EΡΤ για την euroleague.

SkyFall
+15
rahxephon13
Θεωρω οτι εχουμε οι συνθηκες του ματς μας ευνοουν για το διπλο, η μαλαγα εχει πολλα βασικα στελεχη της τραυματιες με πιο προσφατο τον Νέντοβιτς και τις τελευταιες βδομαδες βρισκεται σε αγωνιστικη πτωση και οδευει απο ηττα σε ηττα αντιθετα με μας που δειχνουμε να βρισκομαστε σε φορμα.

Το ματς δεν θα ειναι ευκολο πιστευω η μαλαγα θα αντιδραση και θα θεληση να βαλει τελος στις κακες εμφανισεις και εμεις δεν πρεπει να την αφησουμε αν κανουμε τα βασικα θα εχουμε μεγαλες πιθανοτητες για την νικη.
salonikatasos
πολλά με λίγα το ματς όπως έγινε και στην τσεντεβίτα. το μυαλό μας περισσότερο στην τουρκία στο ματς εφές-κουμπάν που θέλουμε νίκη των τούρκων
MiDi_MiLiZ
Δεν υπαρχει αλλο αποτελεσμα περα απο τη νικη αν θελουμε να μιλαμε για 2η θεση. Η ηττα εντος απο Ερυθρο Αστερα μας εχει στερησει την πολυτελεια για αλλες "ηττες εντος προγραμματος". Πλεον χρειαζομαστε τουλαχιστον δυο διπλα, εκ των οποιων αυτο με τη Μαλαγα ειναι επιβεβλημενο.

Η Μαλαγα διανυει περιοδο ντεφορμαρισματος, εμεις θεωρητικα το αναποδο, αρα μια ηττα θα ειναι μεγαλο πισωγυρισμα σε ολα τα επιπεδα (ψυλογικο εως βαθμολογικο). Ελπιζω να μην κινδυνευσουμε.
Janjuri
Με 3 γκαρντ θα κατέβει η Μάλαγα, εκ των οποίων ο ένας 20χρονος, και με τον Χέντριξ ανέτοιμο. Δεν θα δυσκολευτούμε ιδιαίτερα πιστεύω..Αν συνδυαστεί και η υποθετική νίκη μας με νίκες Φενέρ και Εφές, τόσο το καλύτερο.
bodiroga10
QUOTE (Janjuri @ Mar 2 2016, 00:24 ) *
Με 3 γκαρντ θα κατέβει η Μάλαγα, εκ των οποίων ο ένας 20χρονος, και με τον Χέντριξ ανέτοιμο. Δεν θα δυσκολευτούμε ιδιαίτερα πιστεύω..Αν συνδυαστεί και η υποθετική νίκη μας με νίκες Φενέρ και Εφές, τόσο το καλύτερο.

ο ντιαθ μπορει να ειναι 21 αλλα εχει παραστασεις φετος στο τοπ16 παιζει μ.ο περιπου 20 λεπτα

η λογικη λεει οτι θα νικησουμε, η μαλαγα ερχεται απο 5 σερι ηττες στην ευρωλιγκα ολες με διψηφια διαφορα

και στην acb παει να μεινει εκτος 8αδας

προσωπικη αποψη ματς που θα κριθει στο 1ο 15λεπτο αν χτισουμε διαφορα πιστευω ο πλαθα δεν θα το κυνηγησει ιδιαιτερα αφου στην ευρωλιγκα ουσιαστικα ειναι αποκλεισμενος και εχει ματς την κυριακη με την μπαρτσελονα στην acb που καιγεται για να μπει πλειοφς.

αμα ομως μεινει μεσα στο παιχνιδι μετα το ημιχρονο τοτε ισπανικη εδρα ειναι και εχει κινδυνους ενα 5λεπτο να βρει ρυθμο η μαλαγα μπορει να σου χτισει διαφορα και μετα να τρεχεις και να μην φτανεις
Dred11
Η Μάλαγα για να πάρει το παιχνίδι θα πρέπει να στηριχθεί στους ψηλούς της που είναι εξαιρετικοί αμυντικά, αλλά δυσκοίλιοι επιθετικά. Χλωμό. Θα τους διαλύσουμε.
MaJesty23
Μικρό καλάθι μάγκες... rolleyes.gif
yorgos
Σε χειρότερη φάση δε θα μπορούσαμε να την πετύχουμε τη Μάλαγα, αν δεν κάνουμε και τώρα διπλό, δε θα ξανακάνουμε. Και μόνο επειδή ποσοτικώς τους ρίχνουμε στα αυτιά (πλέον) είναι υποχρεωτικό να νικήσουμε, έστω και με 1 πόντο, έστω και με άθλια εμφάνιση. Άντε να δούμε.
TakeshyKurosawa
Το ματς είναι για να ρίξει 20άρα ο ΠΑΟ. Δεν έχουν παίχτες οι άλλοι. Παίζει να είναι παρόμοια ή χειρότερη φάση από την Κάχα του Σκαριόλο, τότε που είχε έρθει με μισή ομάδα στην Κρήτη να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟ του Άρτζι!
EXASFAIROS
Παμε για τρελη αμυνα ιδιως πανω σε Κουσμισκας,Τζονσον,Τομας,Σμιθ,Σουαρεζ.Να σπασουμε τον ρυθμο γιατι προκειται για ισπανικη ομαδα ,μην ξεχνιομαστε!!!!Επιβεβλημενη νικη για να προχωρησουμε στους 8. Αλλιως ξεχναμε επομενη φαση.Νικη και μονο νικη εστω και με 70 ποντους.Μην νομισουμε οτι θα κατσει να χασει κιολας επειδη παιζει με Μπαρτσελονα στο πρωταθλημα....
j.browning
τεραστια η διαφορα ποιοτητας και ποσοτητας στα ροστερ των ομαδων.
χαλαρα διπλο το ματσακι.
μπαρτζωκα ερχομαστε tongue.gif
shtarkws
Δεν υπαρχει αγωνας που τον εχεις κερδισει πριν ξεκινησει. Οποιος παει με αυτη την νοοτροπια συνηθως το πληρωνει
Nemesakos
Αν με φόβιζε η έδρα της Μάλαγα που τόσα χρόνια περνάμε με τον σταυρό στο χέρι, τώρα αυτή η υπεραισιοδοξία για 20αρες και 15αρες με φοβίζει ακομα περισσότερο. Μπορεί να φταίει ότι ξαφνικά αναθαρρήσαμε με τις νίκες με Φενέρ και Εφές αλλά εχουμε πολύ δρόμο ακόμα, μπορεί ότι η Μάλαγα έχει απουσίες... Ελπίζω οι παίκτες να μην μπουν με αυτή την νοοτροπία... Εμείς ας είμαστε υπεραισιόδοξοι...Η ομάδα μην είναι...
Dred11
Είναι αδύνατο να χάσουμε ό,τι και να λέμε. Ο καλύτερος παίκτης στο πρώτο παιχνίδι της Μάλαγα ο Τζ. Σμιθ είναι τραυματίας. Επίσης εκτός είναι και ο Νέντοβιτς, που ναι μεν δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, αλλά είναι ένας έμπειρος γκαρντ. Κατεβαίνουν μόνο με το Νέλσονα και το γατάκι τον Τζάκσον. Από την άλλη εμείς τώρα είμαστε πλήρεις στα γκαρντς. Σε σχέση βέβαια με το πρώτο παιχνίδι έχουν την επιστροφή του Κουζμίνσκας, αλλά αν δεν έχεις γκαρντς είναι σαν να έχεις μερτσέντες με κινητήρα από φίατ 500αράκι.
more stars
Όπως είχα πει πριν το παιγνίδι με τη Τσεντεβίτα, κανένα παιγνίδι δεν είναι εύκολο πριν την έναρξή του.
Εύκολο ή δύσκολο θα φανεί στο παρκέ και απο το αποτέλεσμα. Ειδικά με την αστάθεια που δείχνουμε φέτος αλλα και παραδοσιακά πλέον στα εκτός έδρας, δεν χωράει πρόβλεψη. Η ομάδα με Χεινς, Ουίλιαμς είναι πλέον νέα και απρόβλεπτη, ειδικά απέναντι σε ισπανούς στην έδρα τους που μόνο άμπαλοι δεν είναι...

Το αποτέλεσμα imo θα κριθεί απο την περιφέρεια. Όπως και με την εφες χρειάζεται πολύ πίεση και ταχύτητα. Ρυθμός και εύκολα καλάθια. Στο ζωγραφιστό επίσης να είμαστε συνεπής. Όσα φάμε και όσα βάλουμε. Αυτό φτάνει για σήμερα.

+++
Για να περάσουμε στους 8 θέλουμε θέλουμε οπωσδήποτε νίκες με τους υποδεέστερους (μαλαγα-νταρουσάφκα-τσεντεβιτα) και απαγορεύεται δεύτερη ήττα απο συνδιεκδικητή του πλεονεκτήματος (κυρίως λοκο, αλλα και αστερας).
Μέχρι τώρα είμαστε 3 στα 3 με τους αδύναμους και 0/2 με τους δυνατούς ... υποχρεωτικά νίκη λοιπόν σήμερα και στις επόμενες αγωνιστικές για το 6/6 και 2/4 αντίστοιχα!

Φενέρ δεν φτάνουμε και Εφες δεν μπαίνει 2άδα. Ήταν απαραίτητες όμως και αυτές οι εντός έδρας νίκες.
Με την πρώτη πιθανόν να σβήσαμε την ήττα απο τον αστέρα και με τη δεύτερη βγάλαμε εκτός τροχιάς έναν συνδιεκδικητή.

Είναι δύσκολα τα πράγματα. Το σερί που πρέπει να κάνουμε είναι πολύ μεγάλο... Έχουμε ήδη 4 συνεχόμενα και μένουν άλλα 5 παιγνίδια που πρέπει να κερδίσουμε για τη δεύτερη θέση... με Μάλαγα (εκτός), Αστέρα (εκτός), Λοκο (εντός), Ντουρασάφακ (εκτός) και Τσεντεβίτα (εντός) !!! 9 συνεχόμενα σε τοπ16 απλά δεν γίνεται...
zoze_13
Kαλημέρα,

Το πλεονέκτημα έδρας είναι μονόδρομος σαν επιλογή αν θέλουμε να πάμε στο F4..

H δεύτερη θέση πιθανώς να μας στείλει πάνω σε Laboral ή Κίμκι, αντίπαλοι οι οποίοι με πλεονέκτημα έδρας είναι εφικτοί αντίπαλοι...

Η Λαμποράλ θα βγει 3η αν καταφέρει να πάρει το παιχνίδι με τη Μπάρτσα στην έδρα της (και φυσικά βρει άλλες 2 νίκες)...

Για εμάς είναι απολύτως σημαντικό να πάρουμε όλα τα παιχνίδια έως το τέλος και τη Λόκο με διαφορά. Δύσκολος αλλά εφικτός στόχος. Η Λόκο κάποια στιγμή θα πέσουν τα ποσοστά της στα 3πόντα, σουτάρει όλη τη σεζόν τρομερά. Έχει κλειστό ροτέισον και κάποια στιγμή θα της βγει μια κούραση, ελπίζω να αρχίσει να συμβαίνει μ' εμάς...

Το παιχνίδι με τη Μάλαγα είναι πολύ πονηρό δεδομένου ότι η Μάλαγα δεν έχει κάτι να χάσει, θα παίξει 100% χωρίς άγχος... Αγωνιστικά έχει πολλές απουσίες, δεν είναι σε καλό mood αλλά δεν αποκλείω να κάνει ένα καλό παιχνίδι. Θυμάμαι και στο παρελθόν πολλές φορές να έχουμε χάσει / δυσκολευτεί σ' αυτή την έδρα, παρότι παραδοσιακά είχαμε καλύτερη ομάδα από τη Μάλαγα...

Αναμένω να πιέσουμε πολύ τα λίγα guard της Μάλαγα, και ειδικά το κατέβασμα της μπάλας με παγίδες (Αρκετά χρήσιμος ο Χέινς). Αρκετά χρήσιμη η επιστροφή Πάβλοβιτς ο οποίος μπορεί να διεμβολίσει, ενώ ο Κούζμιτς μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στα ριμπ (όπως έκανε και με τη Φενερ όπου τελείωσε φάσεις πάνω από τη στεφάνη).

Η ομάδα είναι σε καλό mood, κατεβαίνει κομπλέ, είναι αρκετά έμπειρη σε τέτοια παιχνίδια, έχει ενέργεια κι έχει κι ένα παίκτη που είναι πολυτέλεια για τα Ευρωπαϊκά γήπεδα, τον Έλλιοτ Γουίλλιαμς. Το παλικάρι κάνει μπαμ ότι έχει πολύ ποιότητα και προσφέρει σε άμυνα επίθεση... Αν είχε καλύτερο τρίποντο θα ήταν βασικός στο NBA, ακόμα και μετά τους τραυματισμούς...

Λογικά ο Παναθηναϊκός θα κερδίσει με περισσότερους από 10 πόντους, σ' ένα παιχνίδι που θα θυμίζει πολύ την Τσεντεβίτα.

Στοιχηματικά (μετα την επιτυχία που είχα με τη ΦενέρΜπαχτσέ) θα τολμήσω να προτείνω το Παναθηναϊκός -3,5 πόντους σε απόδοση 1.91. Πιστεύω μέχρι την ημέρα του παιχνιδιού θα πέσει κι άλλο η απόδοση του.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
MiDi_MiLiZ
QUOTE (Dred11 @ Mar 2 2016, 13:21 ) *
Είναι αδύνατο να χάσουμε ό,τι και να λέμε. Ο καλύτερος παίκτης στο πρώτο παιχνίδι της Μάλαγα ο Τζ. Σμιθ είναι τραυματίας. Επίσης εκτός είναι και ο Νέντοβιτς, που ναι μεν δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, αλλά είναι ένας έμπειρος γκαρντ. Κατεβαίνουν μόνο με το Νέλσονα και το γατάκι τον Τζάκσον. Από την άλλη εμείς τώρα είμαστε πλήρεις στα γκαρντς. Σε σχέση βέβαια με το πρώτο παιχνίδι έχουν την επιστροφή του Κουζμίνσκας, αλλά αν δεν έχεις γκαρντς είναι σαν να έχεις μερτσέντες με κινητήρα από φίατ 500αράκι.

Δεν ξερω αν η Μαλαγα ειναι Μερτσεντε με κινητηρα απο φιατ 500ρακι ή απο παπακι αλλα και στο πρωτο ματς απουσιαζαν οι δυο καλυτεροι παιχτες της και ευκολη, σιγουρη, ανετη (βαλε οτι αλλο επιθετο θες) νικη βλεπαν οι πιο πολλοι και τελικα θυμομαστε τι εγινε. Και στο πρωτο με τον Νελσον μας παιξαν κι εναν αλλο πιτσιρικα στον ασσο. Ο Μαρκοβιτς αλλωστε ειναι προ πολλου τραυματιας. Ο Σμιθ καλος χρυσος αλλα φετος δεν βοηθα την Μαλαγα επ'ουδενι οσο ο Κουζμινσκας. Αρα αυτο το "trade-off" προφανως δεν ειναι λογος παραπανω αισιοδοξιας.

Ο κακος εαυτος της ομαδας ειδικα στα εκτος εδρας και ειδικα με ισπανικες ομαδες δεν ειναι κατι νεο. Απορω πως θεωρουμε δεδομενο οτι εμεις θα πιασουμε μια Χ αποδοση ικανη να νικησει την ελλειπη Μαλαγα εκτος εδρας. Μια αμυνα ζωνης μας ειχε στο ΟΑΚΑ ο Πλαθα. Ξαφνικα ειμαστε σε θεση να αντιμετωπισουμε τη ζωνη; Νομιζω οτι εχουμε αναθαρυνει πολυ και σχεδον αδικαιολογητα, ελεω ενος ευκολου προγραμματος που ειχαμε τον τελευταιο μηνα, με σερι εντος εδρας παιχνιδιων και ελεω 2 μεταγραφικων κινησεων που τις εχουμε δει μολις σε 1 παιχνιδι. Ας κραταμε μικρο καλαθι για τετοια παιχνιδια δε πα να παιζουμε και με την Γκραν Καναρια. Λεω εγω.

Τελος να μην ξεχναμε οτι η Μαλαγα εχει κατι επιπεδα καλυτερο προπονητη (και το ειδαμε και στο ΟΑΚΑ οπου ο Πλαθα τυλιξε κυριολεκτικα σε μια κολλα χαρτι τον Σαλε). Ελλειπες ροστερ ειχε και ο Ζοτς προχθες στο ΟΑΚΑ, να θυμισω. Εβγαλε το ματς με 6-7 παιχτες. εκ των οποιων ο Ντατομε φορτωμενος φαουλ και παλι η νικη κριθηκε στα τελευταια δευτερολεπτα. Αρα, εγω κρατω μικρο καλαθι και την ιδια ωρα λεω οτι η νικη ειναι επιτακτικη αν θελουμε να εχουμε βλεψεις για το οτιδηποτε περαν του τοπ16.
Dred11
Πάντως οι στοιχηματζήδες που ζουν από τις προβλέψεις δίνουν στη νίκη του Παναθηναικού 1.57. Για σύγκριση το διπλό της Κουμπάν στην Εφές δίνει 2.38. Θεωρώ ότι θα πέσει πολύ χαρτί στον Παναθηναικό και σε λίγο δεν θα δίνει ούτε 1.20.
rahxephon13
http://www.gazzetta.gr/basketball/article/...ga-kai-lamporal

Ενδιαφερουσα αναλυση της μαλαγα αο τον βοηθο του κατσικαρη στην μουρθια που την εχουν αντιμετωοιση προσφατα και νικησει μαλιστα.
bodiroga10
QUOTE (MiDi_MiLiZ @ Mar 2 2016, 14:13 ) *
Δεν ξερω αν η Μαλαγα ειναι Μερτσεντε με κινητηρα απο φιατ 500ρακι ή απο παπακι αλλα και στο πρωτο ματς απουσιαζαν οι δυο καλυτεροι παιχτες της και ευκολη, σιγουρη, ανετη (βαλε οτι αλλο επιθετο θες) νικη βλεπαν οι πιο πολλοι και τελικα θυμομαστε τι εγινε. Και στο πρωτο με τον Νελσον μας παιξαν κι εναν αλλο πιτσιρικα στον ασσο. Ο Μαρκοβιτς αλλωστε ειναι προ πολλου τραυματιας. Ο Σμιθ καλος χρυσος αλλα φετος δεν βοηθα την Μαλαγα επ'ουδενι οσο ο Κουζμινσκας. Αρα αυτο το "trade-off" προφανως δεν ειναι λογος παραπανω αισιοδοξιας.

Ο κακος εαυτος της ομαδας ειδικα στα εκτος εδρας και ειδικα με ισπανικες ομαδες δεν ειναι κατι νεο. Απορω πως θεωρουμε δεδομενο οτι εμεις θα πιασουμε μια Χ αποδοση ικανη να νικησει την ελλειπη Μαλαγα εκτος εδρας. Μια αμυνα ζωνης μας ειχε στο ΟΑΚΑ ο Πλαθα. Ξαφνικα ειμαστε σε θεση να αντιμετωπισουμε τη ζωνη; Νομιζω οτι εχουμε αναθαρυνει πολυ και σχεδον αδικαιολογητα, ελεω ενος ευκολου προγραμματος που ειχαμε τον τελευταιο μηνα, με σερι εντος εδρας παιχνιδιων και ελεω 2 μεταγραφικων κινησεων που τις εχουμε δει μολις σε 1 παιχνιδι. Ας κραταμε μικρο καλαθι για τετοια παιχνιδια δε πα να παιζουμε και με την Γκραν Καναρια. Λεω εγω.

Τελος να μην ξεχναμε οτι η Μαλαγα εχει κατι επιπεδα καλυτερο προπονητη (και το ειδαμε και στο ΟΑΚΑ οπου ο Πλαθα τυλιξε κυριολεκτικα σε μια κολλα χαρτι τον Σαλε). Ελλειπες ροστερ ειχε και ο Ζοτς προχθες στο ΟΑΚΑ, να θυμισω. Εβγαλε το ματς με 6-7 παιχτες. εκ των οποιων ο Ντατομε φορτωμενος φαουλ και παλι η νικη κριθηκε στα τελευταια δευτερολεπτα. Αρα, εγω κρατω μικρο καλαθι και την ιδια ωρα λεω οτι η νικη ειναι επιτακτικη αν θελουμε να εχουμε βλεψεις για το οτιδηποτε περαν του τοπ16.

το μονο σιγουρο ειναι οτι οταν σου ελεγα οτι η μαλαγα δεν προκειται να περασει απο τον συγκεκριμένο ομιλο νομιζω επιβεβαιωθηκα

και για να προλαβω για να μην μου πεις για τον μαρκοβιτς ο τραυματισμος του μαθευτηκε 1 εβδομαδα πριν ξεκινησει το τοπ16 γι αυτο πηραν και τον νελσον

οσο για τον σμιθ δεν τον λες και πολυ σπουδαιο παικτη 4.1 pir εχει στην φετινη διοργανωση απο τα 16 παιχνιδια φετος στα 4 ηταν καλος και στα 12 τραγικος
zoze_13
QUOTE (Dred11 @ Mar 2 2016, 14:32 ) *
Πάντως οι στοιχηματζήδες που ζουν από τις προβλέψεις δίνουν στη νίκη του Παναθηναικού 1.57. Για σύγκριση το διπλό της Κουμπάν στην Εφές δίνει 2.38. Θεωρώ ότι θα πέσει πολύ χαρτί στον Παναθηναικό και σε λίγο δεν θα δίνει ούτε 1.20.


Κι εγώ αυτό πιστεύω, γι αυτό κι είπα πως είναι ευκαιρία το Παναθηναϊκός -3,5 πόντους στο 1,91... Θα πέσει πολύ πιστεύω η απόδοση...

Το διπλό της Κουμπάν είναι κι αυτό καλή επιλογή αλλά θεωρώ πιο σέιφ τη νίκη του Παναθηναϊκού στη Μάλαγα με το χάντικαπ των 3,5 πόντων...

Στα τελευταία παιχνίδια του ο ΠΑΟ είναι πολύ καλός, με πλουραλισμό και καλή άμυνα... Δέχθηκε 66 από ΠΑΟΚ, 71 από Φενέρ και 54 από Λαύριο (θυμίζω στον πρώτο αγώνα κέρδισε δύσκολα). Ο Γουίλλιαμς τον βοηθάει πολύ στο σκορ (1ος σκόρερ με Φενέρ) και βγάζει και πολλούς αιφνιδιασμούς.

Η Μάλαγα κλείνει πολύ μέσα τη ρακέτα (λογικά θα παίξουνε με διπλό μαρκάρισμα τον Ραντούλιτσα) και θα έχει πολλά ελεύθερα σουτ ο ΠΑΟ... Φελντέιν, Χέινς, Γιάνκοβιτς, Φώτσης θα πρέπει να έχουν καλά ποσοστά ώστε να καθαρίσουμε εύκολα...
Zoys
Πρόστιμα στο τεχνικό team της Malaga...

QUOTE
The management of Unicaja Malaga is disappointed after the four consecutive defeats and negative course that the team has taken in Liga and Endesa and Euroleague.

According to La Opinion de Malaga coach Juan Plaza, along with his staff, and the players were fined for the team’s bad performances and results.

The Andalusians have only won two out of their eight games in the Top 16 and have almost zero chances of making it to the next stage. When it comes to Liga Endesa, they are now at the ninth spot of the standings, being already in danger of staying out of the playoffs.

During the press conference before the game against Panathinaikos, Juan Plaza admitted that the team is making a move to sign a player, emphasizing that “we are Unicaja Malaga and we should fight against teams like Barcelona or Panathinaikos. However the most important game for our team is the upcoming match versus Zaragoza”

Eurohoops.net
pk13
Αν θέλουμε να μιλάμε για πλεονέκτημα πρέπει αυριο να το καθαρίσουμε το ματς..Αρκετούς εχουμε αναστήσει μην αναζητήσουμε και τη Μάλαγα....
silversurfer
QUOTE(Zoys @ Mar 2 2016, 16:33 ) *
Πρόστιμα στο τεχνικό team της Malaga...


Αυτό πήγα να ποστάρω μόλις.. Για να σφίξουν λίγο τα λουριά.
Οι τύποι θα παίξουν λυσσασμένα θα το δείτε.. Όσες απουσίες και να έχουν.
Στη Μάλαγα πάντα ζοριζόμαστε, ακόμα και με ομαδάρες επι Ζοτς..
Ειδικά κάτι χαλαρές νίκες με +15 που λέτε δεν ξέρω από που το λέτε..
zoze_13
QUOTE (silversurfer @ Mar 2 2016, 18:17 ) *
Αυτό πήγα να ποστάρω μόλις.. Για να σφίξουν λίγο τα λουριά.
Οι τύποι θα παίξουν λυσσασμένα θα το δείτε.. Όσες απουσίες και να έχουν.
Στη Μάλαγα πάντα ζοριζόμαστε, ακόμα και με ομαδάρες επι Ζοτς..
Ειδικά κάτι χαλαρές νίκες με +15 που λέτε δεν ξέρω από που το λέτε..


+15 μπορεί όχι, +3,5 που πληρώνει το στοίχημα το βλέπω αρκετά πιθανό... Δεν πιστεύω πάντως πως θα πάει ντέρμπι το παιχνίδι... Η θα πάρει ο ΠΑΟ διαφορά από νωρίς ή η Μάλαγα... Δε νομίζω πως αυτή η Μάλαγα αν είναι καλός ο ΠΑΟ έχει το σθένος να πάει πόντο πόντο το παιχνίδι και να το φτάσει τελευταία φάση... smile.gif
Janjuri
Κάπου διάβασα ότι ο Μάρκοβιτς άρχισε προπονήσεις και μπορεί να παίξει έστω κι ανέτοιμος, ισχύει;
Και μάιντ γκέιμς ο Πλάθα tongue.gif http://www.gazzetta.gr/basketball/article/...-me-ti-saragosa
thanath
Το ματς είναι πολύ πιο δύσκολο απ ότι το περιμένουμε! Οι Ισπανοί προσπαθούν να πάρουν μια νίκη ψυχολογίας και θα το προσπαθήσουν σίγουρα! Πάντως πιστεύω ότι έστω και για λίγο οι πιθανότητες είναι υπέρ μας.. Δίνω 45-55..
MiDi_MiLiZ
QUOTE (bodiroga10 @ Mar 2 2016, 15:22 ) *
το μονο σιγουρο ειναι οτι οταν σου ελεγα οτι η μαλαγα δεν προκειται να περασει απο τον συγκεκριμένο ομιλο νομιζω επιβεβαιωθηκα

Ελεγες επισης -αν δεν απατωμαι- οτι προτιμας την Καχα παρα την Εφες, οταν εγω ελεγα οτι 1000 φορες Εφες. Εκει πώς τα πηγες με την επιβεβαιωση;

Απο κει και περα απο τοτε που καναμε αυτη τη συζητηση (οπου απλως ελεγα οτι δεν ειναι καφενειο οπως την παρουσιαζατε μερικοι), εχει μεινει η μιση ομαδα. Δεν θυμαμαι να ειχες προβλεψει οτι θα αποδεκατιστουν, θυμαμαι οτι ελεγες για ολο το ροστερ της εκεινη τη χρονικη περιοδο οτι θα αποκλειστει, βασιζοντας το στο εξαιρετικο μπασκετικο επιχειρημα-εικασια-μαντεψια "θα ξεφουσκωσει". Εγω δεν ειδα καμια Μαλαγα να ξεφουσκωνει για να πω οτι επιβεβαιωθηκες. Ειδα την Μαλαγα να μενει μιση. Αν ελεγες αυτο, εχεις οντως επιβεβαιωθει.

Παρεπιπτοντως καλη η λαχταρα σου να μου πεις οτι επιβεβαιωθηκες κι εσυ σε κατι, αλλα αυτη τη στιγμη η Μαλαγα δεν εχει αποκλειστει. Υπαρχει σχεδον ενας ολοκληρος γυρος ακομα. Οχι οτι θα περασει (με τα τωρινα δεδομενα), αλλα αυτη η λαχταρα 6 αγωνιστικες πριν ρε παιδι μου...
yorgos
Ποντάρω το στρινγκ μου ότι μας παίξουν ζώνη και θα μας αφήσουν 100 σουτ ελεύθερα από το τρίποντο. Αν δεν τα σπάσουμε τελείως, έχουμε το πάνω χέρι.
Nik Tepits
Αρκει να μην μπουνε σαν ζομπυ οπως με Φενερ στην Τουρκια η με Λοκο και εχουμε τρελλα σερι υπερ τους. Εαν δεν δωσουμε δικαιωμα με την αλαζονεια μας, το χουμε ψιλο ανετα το παιχνιδι. Τωρα εαν ψιλομπουμε χαλαροι και αρχισουν να βαρανε τριποντα απο παντου, μπει και ο κοσμος στο παιχνιδι θα χασουμε.

Θυμαμαι πριν καποια χρονια, παλι στη Μαλαγα οτι ειχαν ξεσκιστει σε απιθανα τριποντα, και χασαμε με 20 ποντους διαφορα. Παντως πιστευω οτι εχουν σφηξει τα λουρια σε μας, εκανε και καλο η αποπομπη Παππα. Εννοειται οι προσθηκες δινουν ανασες και ολα βαινουν καλως.

Λογικα και να νικησουμε αυριο και Λοκο εντος, θα χασουμε στο Βελιγραδι. Οποτε μαλλον θα ρθουμε 3οι και θα πεσουμε στη Ρεαλ με μειονεκτημα. Εκει θα δουμε ματσαρες!
bodiroga10
QUOTE (MiDi_MiLiZ @ Mar 2 2016, 19:49 ) *
Ελεγες επισης -αν δεν απατωμαι- οτι προτιμας την Καχα παρα την Εφες, οταν εγω ελεγα οτι 1000 φορες Εφες. Εκει πώς τα πηγες με την επιβεβαιωση;

Απο κει και περα απο τοτε που καναμε αυτη τη συζητηση (οπου απλως ελεγα οτι δεν ειναι καφενειο οπως την παρουσιαζατε μερικοι), εχει μεινει η μιση ομαδα. Δεν θυμαμαι να ειχες προβλεψει οτι θα αποδεκατιστουν, θυμαμαι οτι ελεγες για ολο το ροστερ της εκεινη τη χρονικη περιοδο οτι θα αποκλειστει, βασιζοντας το στο εξαιρετικο μπασκετικο επιχειρημα-εικασια-μαντεψια "θα ξεφουσκωσει". Εγω δεν ειδα καμια Μαλαγα να ξεφουσκωνει για να πω οτι επιβεβαιωθηκες. Ειδα την Μαλαγα να μενει μιση. Αν ελεγες αυτο, εχεις οντως επιβεβαιωθει.

Παρεπιπτοντως καλη η λαχταρα σου να μου πεις οτι επιβεβαιωθηκες κι εσυ σε κατι, αλλα αυτη τη στιγμη η Μαλαγα δεν εχει αποκλειστει. Υπαρχει σχεδον ενας ολοκληρος γυρος ακομα. Οχι οτι θα περασει (με τα τωρινα δεδομενα), αλλα αυτη η λαχταρα 6 αγωνιστικες πριν ρε παιδι μου...

Συνεχιζω να προτιμω την καχα απο την εφες δεν υπαρχει συγκριση των δυο ροστερ το οτι η καχα παιζει καλο μπασκετ στο τοπ16 κατι που δεν εκανε στον αρχικο της ομιλο δεν μπορουσα να το ξερω...
Και ο ερυθρο αστερας εχει καλυτερη εδρα απο την ρεαλ στο τοπ16 αλλα που να μπορουσα να το ξερω αυτο.

Η προβλεψη μου για την μαλαγα στηριζοταν σε 3-4 διασυρμους της στην acb που ειχε δειξει σημαδια αποσυνθεσης.
Τα ανησυχητικα σημαδια για την μαλαγα αν το ψαξεις εχουν ξεκινησει απ τα μεσα της αρχικης φασης της ευρωλιγκας και πολλοι δημοσιογραφοι ισπανοι το αποδωσαν οτι δεν της σωθηκε συμβολαιο για την επομενη ευρωλιγκα οποτε οι παικτες ουσιαστικα ψαχνουν την επομενη ομαδα τους

Η μαλαγα ξεφουσκωσε απο τα μεσα νοεμβριου και στο τοπ16
green_sky
QUOTE (bodiroga10 @ Mar 3 2016, 00:51 ) *
Συνεχιζω να προτιμω την καχα απο την εφες δεν υπαρχει συγκριση των δυο ροστερ το οτι η καχα παιζει καλο μπασκετ στο τοπ16 κατι που δεν εκανε στον αρχικο της ομιλο δεν μπορουσα να το ξερω...
Και ο ερυθρο αστερας εχει καλυτερη εδρα απο την ρεαλ στο τοπ16 αλλα που να μπορουσα να το ξερω αυτο.

Η προβλεψη μου για την μαλαγα στηριζοταν σε 3-4 διασυρμους της στην acb που ειχε δειξει σημαδια αποσυνθεσης.
Τα ανησυχητικα σημαδια για την μαλαγα αν το ψαξεις εχουν ξεκινησει απ τα μεσα της αρχικης φασης της ευρωλιγκας και πολλοι δημοσιογραφοι ισπανοι το αποδωσαν οτι δεν της σωθηκε συμβολαιο για την επομενη ευρωλιγκα οποτε οι παικτες ουσιαστικα ψαχνουν την επομενη ομαδα τους

Η μαλαγα ξεφουσκωσε απο τα μεσα νοεμβριου και στο τοπ16


Εγω την Μαλαγα την πιστευα παρα πολυ.Εχει ή μαλλον για την ακριβεια ειχε γεματο ροστερ.Ειδικα στην αρχη της χρονιας που ειχε σκουπισει ρεαλ και μπαρτσα στο super cup ισπανιας και ειχε περασει αερας απο ρωσια και μακαμπι τους ειχε φοβηθει το ματι μου.Ξεφουσκωσε λογικα οταν εξασφαλισε την προκριση στους 16 αλλα το κομβικο ηταν οτι κατα πρωτον εχασε σημαντικους παιχτες απο τραυματισμους και δευτερον η ιστορια με το συμβολαιο που δεν πηραν.Θεωρω ομως πιο σημαντικους τους τραυματισμους.Δεν υπηρχε η οικονομικη δυνατοτητα για την επαξια αναπληρωση τους και αυτο τους εριξε πολυ τοσο αγωνστικα οσο ομως και απο αποψης ηθικου καθως οι προσδοκιες στην αρχη της χρονιας ηταν μεγαλες.Αλλωστε ο ιδιος ο Plaza ειχε δηλωσει οτι φετος ειμαστε ετοιμοι για το παραπανω βημα.Ασχετως ομως της καταστασης που βρισκονται μια ομαδα ομως που στο ροστερ της εχει kouzminskas,Vasquez,Hendrix,Thomas,Diez,Jacksοn παντα ειναι πολυ επικινδυνη.Ολοι μιλανε για τον kouzminskas αλλα για μενα αυτος που αλλαζει "ταχυτητα" στην μαλαγα στην διαρκεια του παιχνιδιου ειναι ο Jacksοn.Δεν πρεπει σε καμμια περιπτωση να του δωσουν το σουτ του αμερικανου γιατι αν βαλει δυο τρια μεγαλα σουτ ανεβαινουν αυτοματα και ολοι οι αλλοι.
Πολυ γερο τεστ για τον Παναθηναικο στην εδρα μιας ομαδας με πολυ εμπειρους και ικανους παιχτες που σημερα θα εχουν και ενα παραπανω κινητρο για να αποδειξουν πραγματα και δεν μπορω να καταλαβω την τοσο μεγαλη αισιοδοξια που υπαρχει.Λογικα ο τζορτζεβιτς θα πιεσει πολυ τον Diez και θα ακουμπησει πολυ την μπαλα στον Ραντουλιτσα.O kouzminskas αποτελει καλο τεστ για να δουμε τις αμυντικες ικανοτητες του williams.Μακαρι να παει το παιχνιδι ευκολα για τον εξαστερο αλλα εγω περιμενω γερη μαχη σημερα.
salonikatasos
η μάλαγα είτε συνέχιζε χωρίς απουσίες,είτε όχι, ήταν μαθηματικά βέβαιο ότι θα ξεφουσκώσει στο τοπ16. κάθε χρόνο γινόταν αυτό και 1-2-3 φορές, κάποια στιγμή παύει να είναι σύμπτωση. για το ματς σήμερα όπως έγραψα και στα πρώτα μηνύματα,πιστεύω θα είναι πολλά με λίγα. πιστεύω θα έχουμε και αρκετά τρίποντα σήμερα. κάτι που έχουμε καιρό να δούμε(εκτός πάοκ)

υγ. για μένα η έκπληξη στο τοπ16 είναι η καλή πορεία του ερ. αστέρα και όχι η κακή πορεία της μάλαγας
green_sky
QUOTE (salonikatasos @ Mar 3 2016, 13:43 ) *
η μάλαγα είτε συνέχιζε χωρίς απουσίες,είτε όχι, ήταν μαθηματικά βέβαιο ότι θα ξεφουσκώσει στο τοπ16. κάθε χρόνο γινόταν αυτό και 1-2-3 φορές, κάποια στιγμή παύει να είναι σύμπτωση. για το ματς σήμερα όπως έγραψα και στα πρώτα μηνύματα,πιστεύω θα είναι πολλά με λίγα. πιστεύω θα έχουμε και αρκετά τρίποντα σήμερα. κάτι που έχουμε καιρό να δούμε(εκτός πάοκ)

υγ. για μένα η έκπληξη στο τοπ16 είναι η καλή πορεία του ερ. αστέρα και όχι η κακή πορεία της μάλαγας


Απο που πηγαζει η απολυτη βεβαιατητα σου για το ξεφουσκωμα των ισπανων αν δεν ειχαν τραυματισμους ? Θεωρεις λουζερ τον Πλαθα ή μηπως ειναι λουζερ οι παιχτες που εχει?Η μηπως στην τελικη θεωρεις οτι δεν ειναι ικανοι οι παιχτες που εχει η συγκεκριμενη ομαδα?
Εδω μεσα παντως κατα τυχη τους κερδισαμε αν και ειχαν ελειψεις.
salonikatasos
QUOTE (green_sky @ Mar 3 2016, 14:05 ) *
Απο που πηγαζει η απολυτη βεβαιατητα σου για το ξεφουσκωμα των ισπανων αν δεν ειχαν τραυματισμους ? Θεωρεις λουζερ τον Πλαθα ή μηπως ειναι λουζερ οι παιχτες που εχει?Η μηπως στην τελικη θεωρεις οτι δεν ειναι ικανοι οι παιχτες που εχει η συγκεκριμενη ομαδα?
Εδω μεσα παντως κατα τυχη τους κερδισαμε αν και ειχαν ελειψεις.

ούτε λούζερ είναι οι παίχτες,ούτε ο πλάθα είναι λούζερ. απλά έτσι είναι η μάλαγα. απλά κάθε χρόνο κάνουν λάθος προγραμματισμό σχετικά με το πότε θα φορμαριστούν. ξεκινούν φουριόζοι στην πρώτη φάση και στο σούπερ καπ ισπανίας και κάπου προς τα τέλη της πρώτης φάσης ξεφουσκώνουν με αποτέλεσμα από την αρχή του τοπ16 να βγαίνουν εκτός διεκδίκησης των πρώτων θέσεων. τον έχουμε μάθει τον πλάθα πλέον.

το ρόστερ τους,ένα τυπικό ρόστερ ομάδας που μπαίνει στο τοπ16 χωρίς να έχει ελπίδες για το κάτι παραπάνω. στον πρώτο γύρο συμφωνώ ότι είχαν απουσίες,αλλά ποιος ξέρει αν έπαιζε ο μάρκοβιτς αν θα έκανε ο σμιθ το καλύτερό του παιχνίδι φέτος πολύ πάνω από τα στάνταρ του φέτος? ήμασταν κι εμείς φυσικά σε κακή κατάσταση τότε
t0ny3
Ευκολη σχετικα νικη προβλεπω. Το μονο που απομενει ειναι να αποδειξει ο Παναθηναικος την καλη του αγωνιστικη κατασταση και ψυχολογια σε εκτος εδρας παιχνιδι. Δεν μπορω να σκεφτω με ποιον τροπο μπορει να κινδυνεψει σημερα η ομαδα μας.

Ειπαμε θελουμε σε αυτη την αγωνιστικη νικες και απο την Τουρκια, απο Εφες και Φενερ για να ολοκληρωθει ομορφα η βδομαδα.


bodiroga10
QUOTE (green_sky @ Mar 3 2016, 14:05 ) *
Απο που πηγαζει η απολυτη βεβαιατητα σου για το ξεφουσκωμα των ισπανων αν δεν ειχαν τραυματισμους ? Θεωρεις λουζερ τον Πλαθα ή μηπως ειναι λουζερ οι παιχτες που εχει?Η μηπως στην τελικη θεωρεις οτι δεν ειναι ικανοι οι παιχτες που εχει η συγκεκριμενη ομαδα?
Εδω μεσα παντως κατα τυχη τους κερδισαμε αν και ειχαν ελειψεις.

η μαλαγα ακομα και οταν ηταν φορμαρισμενη ειχε χασει στην acb με 20 ποντους απ την μπιλμπαο, με 10 απ την σεβιλλη,με 12 απ την λαμποραλ μεσα στην εδρα της κτλ.

η μαλαγα μπηκε στο τοπ16 με ρεκορ στην acb 5 νικες και 7 ηττες αυτο σιγουρα εδειχνε κατι για την δυναμικοτητα της

rahxephon13
Διαβαζω εδω την συζητηση για μαλαγα και μετα πεφτω σε αυτο http://euroleague.sport24.gr/article/39231...ths-malaga.html laugh.gif

Νομιζω φαινεται απο τα στοχεια οτι ο salonikatasos εχει δικιο εδω και σχεδον μια δεκαετια κανει απο καλη εως καταπληκτικη Regular Season και μετα εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων (βασικα τη σεζον 06/07 οπου και πηγε f4) χανεται αν και καποιες φορες δειχνει να το παλευει περισσοτερο φετος οχι και τοσο αν βαλεις και αυτοhttp://euroleague.sport24.gr/article/39371...ai-h-krish.html το μονο που φοβαμαι ειναι τυχον αντιδραση της ομαδας λογο προστιμου διαφορετικα το ματς ειναι στανταρακι διπλο tongue.gif

Καλο ειναι να τους κερδισουμε σημερα να τελειωνουμε με την προκριση και να δουμε τα πλασαρισματα, αυτο το λεω γιατι η εφες δεν με πειθει καθολου αν και θα ηθελα νικη της σημερα μπας και ανοιξει ο δρομος για την 2 θεση πιστευω οτι σημερα η λοκο θα νικησει και θα τους πεταξουν εξω.
j.browning
θα το ξαναπω αλλη μια φορα μπας και το χωνεψεται. biggrin.gif
η μαλαγα ειναι υποδιεστερη ομαδα απο των παο και με μεγαλη διαφορα σε ολα τα επιπεδα.απο το ροστερ εως τις φανελες και μεχρι τους τυπους που κουβαλανε τα νερα.
σημερα θα κερδισουμε στην ισπανια γιατι και θελουμε και μπορουμε.
λογικα θα μας παιξουν ζωνη 40 λεπτα γιατι δεν εχουν την ποιοτητα να κανουν κατι αλλο,αν μπουνε τα τριποντα θα τους ριξουμε καμια 20αρα εαν οχι θα ημαστε συνεχως μπροστα με 4-5 ποντους.εαν χασουμε σημερα θα ειναι για μενα τοσο μεγαλη εκπληξη σχεδον οπως το 2010 που αποκλειστηκαμε απο παρτιζαν.
τωρα ειναι η ωρα που μιλανε οι μεγαλες ομαδες,και ομαδες σαν την μαλαγα αλλα και των ερυθρο αστερα ερχεται η ωρα που πανε σιγα σιγα σπιτι τους.
αντιπαλος του παναθηναικου στο τοπ 16 ειναι ο μπαρτζωκας,και αν ειχαν γινει οι προσθηκες απο την αρχη του τοπ 16 αντιπαλος του παο θα ηταν μονο η φενερ.
rahxephon13
Ουτε αποψε θα παιξει ο χαντερ αναμενομενο μεν αλλα ειναι καπως απογοητευτικο μιας και δεν θα παιξει στο κυπελλο με τον φαρο θα κανουμε τουλαχιστον 2 βδομαδες να των δουμε.
Reggie Miller 31
QUOTE (rahxephon13 @ Mar 3 2016, 21:18 ) *
Ουτε αποψε θα παιξει ο χαντερ αναμενομενο μεν αλλα ειναι καπως απογοητευτικο μιας και δεν θα παιξει στο κυπελλο με τον φαρο θα κανουμε τουλαχιστον 2 βδομαδες να των δουμε.

Πολύ φοβάμαι ότι ο Χάντερ πάει να βγει νέος Μόργκαν παίδες... δεν γίνεται να παίζει αμέσως ο Χέινζ και ο Γουίλιαμς και ο Χάντερ να είναι εκτός απο τόσους αγώνες...
jonaldidhs
Χαντερ απτο φαινεται θα παιξει το επομενο Σ/Κ στο πρωταθλημα..

Μονο νικη σημερα ,να αποφυγει τα χαζα φαουλ ο Ραντου και το ματσακι ειναι δικο μας..
shtarkws
QUOTE(rahxephon13 @ Mar 3 2016, 21:18 ) *
Ουτε αποψε θα παιξει ο χαντερ αναμενομενο μεν αλλα ειναι καπως απογοητευτικο μιας και δεν θα παιξει στο κυπελλο με τον φαρο θα κανουμε τουλαχιστον 2 βδομαδες να των δουμε.


Ο Χαντερ με την Φενερ δεν έπαιξε δεν παίζει και σήμερα. Αν χάσει και το επόμενο ματς για μένα θα θεωρηθεί αποτυχημένη μεταγραφή και ουσιαστικά μη ενίσχυση. Μπορεί στο μέλλον να γίνει ο καλύτερος ξένος της Ευρώπης αλλά ο Παναθηναικος χρειάζεται ενίσχυση ΤΩΡΑ. Μακάρι να με διαψεύσει φυσικά

Στα του ματς, μπορεί το ματς να το θεωρείτε εύκολο αλλά δεν παύει να είναι ένας εκτός έδρας αγώνας σε ισπανικό γήπεδο. Αν τος αφήσουμε να βρουν ρυθμό και αυτοπεποιθηση θα το πληρώσουμε





Reggie Miller 31
QUOTE (shtarkws @ Mar 3 2016, 21:49 ) *
Ο Χαντερ με την Φενερ δεν έπαιξε δεν παίζει και σήμερα. Αν χάσει και το επόμενο ματς για μένα θα θεωρηθεί αποτυχημένη μεταγραφή και ουσιαστικά μη ενίσχυση. Μπορεί στο μέλλον να γίνει ο καλύτερος ξένος της Ευρώπης αλλά ο Παναθηναικος χρειάζεται ενίσχυση ΤΩΡΑ. Μακάρι να με διαψεύσει φυσικά

Στα του ματς, μπορεί το ματς να το θεωρείτε εύκολο αλλά δεν παύει να είναι ένας εκτός έδρας αγώνας σε ισπανικό γήπεδο. Αν τος αφήσουμε να βρουν ρυθμό και αυτοπεποιθηση θα το πληρώσουμε

Ακριβώς αυτό... και ο Μόργκαν φέτος μια χαρά χρονιά κάνει το παιδί, αλλά πέρσι που τον είχαμε ανάγκη δεν βλεπόταν.

Καλά παίζει η ομάδα... δεν νομίζω να αντιμετωπίσουμε ιδιαίτερα προβλήματα σήμερα. Μεγάλα ματς, θα είναι με Λοκωμοτίβ και Ερυθρό
Nik Tepits
Α ρε Παβλοβιτς ποσο δεν μας ελειψες. Πραγματικα περιεργο με Χαντερ, τοσο αχρηστος ειναι και δεν μπορει να παιξει καποια λεπτα?

Μας θολωσανε με 3 μεταγραφες και παλι με Κουζμιτς/Παβλοβιτς παιζουμε! wink.gif
Reggie Miller 31
QUOTE (Nik Tepits @ Mar 3 2016, 21:57 ) *
Α ρε Παβλοβιτς ποσο δεν μας ελειψες. Πραγματικα περιεργο με Χαντερ, τοσο αχρηστος ειναι και δεν μπορει να παιξει καποια λεπτα?

Μας θολωσανε με 3 μεταγραφες και παλι με Κουζμιτς/Παβλοβιτς παιζουμε! wink.gif

Πραγματικά τι σκάλωμα έχει φάει ο Σάλε με τον Πάβλοβιτς; Μια χαρά παίζαμε με τα 3 γκαρντ τόσες μέρες
yorgos
Ευχαριστούμε τον κύριο Πλάθα που ξεκίνησε χωρίς Κουζμίνσκας και Χέντριξ. Μέχρι να μπουν θα κάνουμε ένα μίνι πάρτι νομίζω...
more stars
Με λίγη πίεση καταρρέουν. Δεν πρέπει να χαθεί η ευκαιρία. Να καθαρίσει άμεσα.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.