Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Fenerbahce/Ulker - Aris
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Pages: 1, 2
Warrior
Το ντερμπι με τον ΠΑΟΚ αποτελει παρελθον(τουλαχιστον χορτασαμε μπασκετακι...).Την Τεταρτη η ομαδα
δινει εναν απο τους σημαντικοτερους αγωνες στην Ευρωλιγκα!

Ο αγωνας ειναι στις 6μμ. με τηλεοπτικη μεταδοση απο SS1.

Με νικη κανουμε αλμα προκρισης,ενω ακομα και ηττα με λιγοτερο απο 8 ποντους,ισως αποδειχτει καλο
αποτελεσμα οταν γινει απολογισμος.Με προβληματιζουν πολυ οι δυο παρατασεις!Η ομαδα αυριο πρεπει
να ταξιδεψει για Τουρκια και δεν εχει χρονο να ξεκουραστει και να αποφορτιστει.

Με μεγαλη αγωνια περιμενω τον αγωνα! 42.gif

Πληροφοριες για την αντιπαλο:

http://www.basketforum.gr/forum/index.php?...topic=1937&st=0
Pierce
και το πρωτο διπλο στην ευρωλιγκα ειναι κοντα....
dizzy_fingers
Ραντεβού στη συνηθισμένη καφετέρια για τους Αθηναίους?
Warrior
Kατα πασα πιθανοτητα.Αυριο εγω θα ξερω σιγουρα...
xaotiki_diastasi
Σε ποια καφετέρια πάτε και το βλέπετε παιδιά;
Δύσκολα τα πράγματα. Με 2 ψηλούς που τα έχουν φτύσει που βαδίζουμε;;Οι τούρκοι είχαν ένα ξεκούραστο αγώνα για το πρωτάθλημά τους.
Επειδή το ματς με τον Πάοκ δεν το είδα, οι Wilkinson και Mασει πιο πολύ δεν παίξαν καλά επειδή φάνηκαν να είναι χώμα από τα συνεχόμενα παιχνίδια ή γιατί οι ψηλοί του πάοκ δεν τους άφησαν;
emperor
QUOTE
Επειδή το ματς με τον Πάοκ δεν το είδα, οι Wilkinson και Mασει πιο πολύ δεν παίξαν καλά επειδή φάνηκαν να είναι χώμα από τα συνεχόμενα παιχνίδια ή γιατί οι ψηλοί του πάοκ δεν τους άφησαν


Και τα δύο ειδικά ο Μαικ ήταν κομμάτια.Πάντως με τον παοκ φάνηκε ότι λείπει η δύναμη κάτω από το καλάθι.Για να πάρουμε ριμπάουντ δύναμε σκληρή μάχη απέναντι στους δυνατούς Σέκουλιτς Χαριτόπουλο και πάσαλιτς.

Με την Φενερ δεν ξέρω δύσκολο παιχνίδι και αυτό που σκέφτομαι είναι ότι μετά από δύο καλές εκτός έδρας εμφανίσεις αν και χάσαμε ίσως κάνουμε την άσχημη μας εμφάνιση τώρα.Και η Φενερ δεν θα μας χαριστεί. Μακάρι να διαψευτώ
thrylos7
Τυχερός ο Άρης... έπαιξε μέσα σε καυτή έδρα κι έτσι αυτό το ματς δε θα του φανεί τόσο δύσκολο, καθώς το ίδιο καυτή ατμόσφαιρα (και περισσότερο) αναμένεται στην Τουρκία.

Ο Σόλομον επιστρέφει μετά από καιρό. Ελπίζω να μην είναι 100% έτοιμος, αλλιώς θα κάνει τεράστια ζημιά. Κάτι τέτοια ματς περιμένει.

1 του κλέφτη, 2 του κλέφτη... και νίκη για τον Άρη. Αρκεί να βάζουν duracell
dizzy_fingers
QUOTE(xaotiki_diastasi @ Dec 11 2006, 03:31 PM) *
Σε ποια καφετέρια πάτε και το βλέπετε παιδιά;

http://www.basketforum.gr/forum/index.php?...indpost&p=48289 smile.gif \
Αν ψήνεσαι έλα.
dilliger
και εμενα με προβληματιζει η κουραση απο Palau BlauGrana & Κρατικο...

Εχω γραψει και στο παρελθον οτι επρεπε να αντικαταστησουν ΧΘΕΣ τον θεατη Flecher!!!

Ενα ΨΗΛΟ ρε παιδια επιτελους!!! και επισης αυτος ο ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ να δουμε ποτε θα ειναι ετοιμος... (τι κουτσαυλα φορτωθηκαμε)

ΤΕΛΟΣ δεν καταλαβαινω γιατι εφυγε ο "ΕΛΛΗΝΑΣ" Petrovic και ηρθε ο "ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΣ" Serapinas!

Αν δεν γινουν αμεσα αλλαγες τουλαχιστον στον "ΨΗΛΟ"...οι υπολοιποι θα κλαταρουν!
Warrior
Mαλλον περιμενουνε να πληρωσουμε ακριβα την ελλειψη ψηλου και μετα να κανουν καμια κινηση.... 45.gif
Το περσινο παθημα με τον χαμενο τελικο,δεν τους εβαλε μυαλο απο οτι φαινεται.Εκτιμω οτι υπολογιζουν οτι
κουτσα στραβα,θα τα καταφερουμε να περασουμε και στην συνεχεια,αν δουν οτι ο Γιαννουλης συνεχιζει σε
αυτους τους ρυθμους,θα σκεφτουν να κανουν αλλαγη.Μεγαλο ρισκο και ευχομαι να μην το πληρωσουμε...

QUOTE(betsmart.gr)
ΑΡΗΣ: Η λήθη, ο Παντελιάδης και το «ντε ζα βι» του Ραούφ


Χωρίς τον Ελληνα πόιντ γκαρντ ο Αρης στη... γνώριμη στον Ραούφ Κωνσταντινούπολη


Θέλοντας και μη, στον Αρη αφήνουν πίσω τους το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, έστω κι αν ο τρόπος που χάθηκε πείραξε άπαντες στην ομάδα. Οι συνεχείς υποχρεώσεις δεν αφήνουν ώρα για στενοχώριες, αφού ο αγώνας της Τετάρτης με τη Φενέρμπαχτσε Ούλκερ στην Κωνσταντινούπολη είναι κρίσιμος όσον αφορά στην υπόθεση πρόκριση.

Ο Αντρέα Ματσόν άφησε εκτός αποστολής τον Σπύρο Παντελιάδη, που δεν είναι έτοιμος μετά τον τραυματισμό που υπέστη πριν από τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα.

«Την ώρα του αγώνα πρέπει να κοιτάς μόνο μέχρι τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου και από εκεί και πέρα να σβήνουν τα φώτα γύρω σου. Θα είμαστε εμείς και αυτοί. Κανείς άλλος. Δεν έχει σημασία τι κατάσταση θα επικρατεί στην κερκίδα, αρκεί βεβαίως να μην ξεπεραστούν τα όρια»
, τονίζει ο Μαχμούντ Αμπντούλ – Ραούφ στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ και συνεχίζει: «Χρειαζόμαστε τη νίκη και ξέρουμε καλά πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας. Γνωρίζουμε ποια είναι τα βασικά όπλα της Φενερμπαχτσέ και πρέπει να παρουσιαστούμε στο παρκέ με τη νοοτροπία ότι ο συγκεκριμένος αγώνας έχει καθοριστική σημασία για μας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα πρέπει να αισθανόμαστε πίεση. Πάνω από όλα πρέπει να είμαστε απελευθερωμένοι στο παιχνίδι μας και η νίκη αποτελεί βασικό μας στόχο είτε παίζουμε εντός, είτε εκτός έδρας. Δεν είμαστε ρομπότ για να τα κάνουμε όλα αυτοματοποιημένα, αλλά κάθε ευκαιρία που θα μας δίνεται να την εκμεταλλευόμαστε. Η άμυνα είναι πάντα το «κλειδί» για τη νίκη, αλλά θα πρέπει να γίνει και η επίθεση ένα από τα «κλειδιά» μας. Όλα τα παιδιά στην ομάδα εξάλλου μπορούν να σκοράρουν. Όταν η μπάλα μπαίνει στο καλάθι αισθάνεσαι πιο ήρεμος, πιο άνετος. Δεν χρειάζεται άγχος, παρά μόνο να παίξουμε καλή άμυνα, να βάλουμε τα σημαντικά σουτ και σε γενικές γραμμές να εφαρμόσουμε ότι κάνουμε στις προπονήσεις».

Ο Ραούφ επιστρέφει σε γνώριμα… λημέρια, μια και όταν πήρε την απόφαση να αφήσει το ΝΒΑ και να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι, το έκανε για χάρη της Φενερμπαχτσέ (τότε ακόμη δεν είχε συνενωθεί με την Ούλκερ). Συναισθηματισμοί όμως δεν χωράνε για τον Αμερικανό άσο. «Είμαι απόλυτα έτοιμος και θέλω πολύ να παίξω και να βοηθήσω τον Αρη. Μακάρι να παίξω όσα περισσότερα λεπτά γίνεται γιατί αγαπώ το μπάσκετ και χαίρομαι όταν παίζω. Όσο περισσότερη ώρα βρίσκεσαι στο παρκέ, τόσο περισσότερο βρίσκεις τον ρυθμό σου. Όπως και να έχει όμως, είτε παίζεις για δύο λεπτά, είτε για 20, η ουσία είναι μια: Να βρίσκεις τον τρόπο και να προσαρμόζεσαι στις απαιτήσεις του αγώνα και να εκμεταλλεύεσαι οποιαδήποτε ευκαιρία σου δοθεί».

* Με αφορμή την παραμονή των «κίτρινων» στην Πόλη, θα επισκεφτούν στις 17:30 τον Οικουμενικό Πατριάρχη, Βαρθολομαίο, ενώ στις 19:00 θα προπονηθούν για ένα δίωρο στο «Αμπντί Ιπεκτσί». Η επιστροφή των Θεσσαλονικέων είναι προγραμματισμένη την Πέμπτη (14/12) στη 13:10 μέσω Αθηνών.


Διακρινω παραπονο για τον χρονο συμμετοχης που εχει(ο Ραουφ)ή ιδεα μου ειναι?? 65.gif
weirdo1977
ε δεν του φταίει κανεις γι αυτό.. δεν νομίζω να άξιζε κάτι περισσότερο με την ως τώρα απόδοση του εκτος από το πρώτο παιχνίδι δεν έκανε τίποτα ιδιαίτερο.
sprewell
Στο "χερι" του ειναι ομως να παιζει περισσοτερο οταν θα προσφερει και περισσοτερο. Και σημερα εχω την εντυπωση οτι θα προσφερει.
Warrior
Σιγουρα,περα απο τα ματς με Φενερ και Πανιωνιο,δεν εχει προσφερει τα αναμενομενα.Σε καποιες φασεις
πιστευω ομως οτι μπορουσε να παρει μεγαλυτερο χρονο συμμετοχης...

Ας ελπισουμε απο σημερα να αρχισει να ανακαμπτει αγωνιστικα.
hagi
Και γω πιστεύω ότι σήμερα θα παίξει ο Ραούφ περισσότερο και θα προσφέρει παραπάνω.Λείπε και ο Παντελιάδης..

Πραγματικά δύκολα τα πράγματα..Να δούμε αν τα παιδιά θα αντέξουν σε αυτή την πίεση με τα συνεχόμενα παιχνίδια..

Μακάρι να τα καταφέρουμε..Εύχομαι καλή επιτυχία..
masterjcy
Καλη επιτυχια! (Επιτελους μπορω να γραφω και στα ελληνικα 41.gif tongue.gif )
sprewell
To match ξεκινησε καλα με σουπερ Wilkinson (5/5 fgs) . Time out οι Τουρκοι. 14 - 18 το σκορ. Μακαρι να συνεχισουμε ετσι.
sihainas
Να ρωτήσω κάτι άσχετο... από πότε ο Wilkinson λέγεται Vilkinson... και στο ματς με τον ΠΑΟΚ Βίλκινσον έλεγε στην φανέλα και σήμερα Vilkinson... huh.gif
sprewell
Τελος πρωτου δεκαλεπτου 19-23 με πολυ καλα στατιστικα για τον Αρη και ανελπιστες βοηθειες στο σκοραρισμα οπως αυτη του Φλετσερ.

QUOTE(sihainas @ Dec 13 2006, 08:06 PM) *
Να ρωτήσω κάτι άσχετο... από πότε ο Wilkinson λέγεται Vilkinson... και στο ματς με τον ΠΑΟΚ Βίλκινσον έλεγε στην φανέλα και σήμερα Vilkinson... huh.gif


Απο τοτε που πηρε διαβατηριο Σκοπιων.
sprewell
Ημιχρονο 39 - 39. Ο Καστλ φαινεται κομματια. Εκανε μερικα λαθη, αλλα γενικα η ομαδα δειχνει να στεκεται περιφημα.
Air Kef
Ουιλκινσον 13 π με 6/6 διπ,1/1 βολη.2 ριμπς,3 ασσιστ..

Ο Αρης αξιζει μια εκτος εδρας νικη.Εχει παιξει 3 εκτος εδρας ματς σε μια βδομαδα και τα παλεύει ολα με ολες του τις δυναμεις,τα πηγαινει και μια χαρα.Θα ειναι αδικια να μην κερδισει ουτε το ενα..
Air Kef
Παμε ρε Αρειαναρα 63-73,ο Μαικ κανει παρτυ 8/9 διπ 1/1 τριπ 5 ασιστ!
Μασει απο κοντα με 15 π,τι σκατα Νιτρο πινουν;
sprewell
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ. ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕΟΥΛΚΕΡ - ΑΡΗΣ 80 - 86.
EXPLOITED ARIS
Τι τρελα ειναι αυτη;Αργησε το διπλο αλλα ηρθε.Και πως ηρθε ε;Μεσα στην Τουρκια!!!Αυτα ειναι.Θελω να δω τον αγωνα τωραααααααααααααααααααα
weirdo1977
πολύ εύκολο μου φάνηκε και δεν το ευχαριστήθηκα biggrin.gif ο δρόμος για την πρόκριση ανοίγει διάπλατα, απίστευτη εμφάνιση από ουίλκινσον μάσεϊ καλαϊτζή και σάββα... να ρωτήσω, στον επόμενο γύρο σχηματίζονται 2 όμιλοι τον 8 ομάδων ?
Pierce
QUOTE(Air Kef @ Dec 13 2006, 07:20 PM) *
,τι σκατα Νιτρο πινουν;

απο αυτο που ΔΕΝ πινει ο βετουλας tongue.gif icon_drunk.gif
μπραβο στον συνονοματο , τεραστια εμφανιση μεσα στην Πολη τεραστιας σημασιας νικης ,που του δινει ουσιαστικα το εισιτηριο για τους 16, μπραβο και παλι μπραβο. 41.gif
sihainas
77.gif 41.gif

Συγχαρητήρια...και πολλά μπράβο στους παίχτες αλλά και στον προπονητή...
Pierce
QUOTE(weirdo1977 @ Dec 13 2006, 07:45 PM) *
πολύ εύκολο μου φάνηκε και δεν το ευχαριστήθηκα biggrin.gif ο δρόμος για την πρόκριση ανοίγει διάπλατα, απίστευτη εμφάνιση από ουίλκινσον μάσεϊ καλαϊτζή και σάββα... να ρωτήσω, στον επόμενο γύρο σχηματίζονται 2 όμιλοι τον 8 ομάδων ?

4 ομιλοι των 4 ομαδων
weirdo1977
δηλαδή μονο 6 παιχνίδια ? λίγα μου φαίνονται biggrin.gif
klearxos
Μπραβο! Μπραβο! και παλι ΜΠΡΑΒΟ!
Πολυ μεγαλη νικη! Ολοι οσοι επαιξαν (ακομα και ο Φλετσερ biggrin.gif ) εκαναν τη δουλεια τους και ετσι τι διπλο ηρθε εκει που πονεσε περισσοτερο τους αντιπαλους!

Συγχαρητηρια και παλι!


Υ.Γ. Αυτος ο Ψαρακης εχει ξανακανει μεταδοση αγωνα? Το τι μα..ια ακουσα κατα τη διαρκεια του αγωνα δεν λεγεται....
sihainas
Ορίστε και τα στατιστικά...

Click to view attachment
chinaski
Μπραβο στα παιδια. Νομιζα παιζαμε αυριο λολ, γλυτωσα και την αγωνια. Χαμπαρι δεν πηρα, ανοιγω το σπορτιμε και βλεπω οτι κερδισαμε, μπραβο μπραβο μπραβο.
weirdo1977
με 6 στα 6 στα υπόλοιπα παιχνίδια προλαβαίνουμε την πρώτη θέση ?
emperor
Ωραίο διπλό.Μπραβο στην ομάδα 41.gif 41.gif
Το πρώτο διπλό μετα από 15 χρόνια
Πάμε φουλ στην 16.Με έναν ψηλό που να συμμετέχει πάμε φουλ για τους 8 w00t.gif w00t.gif .

Ακούτε στην Γέννεσις !!!!?
thrylos7
Μπράβο στον Άρη! Συμφωνώ ότι του άξιζε μια τέτοια επιτυχία μετά από τόσες προσπάθειες...

Έχουμε ακόμα δρόμο μέχρι τους 8... και μέχρι τους 16 θα έλεγα. Αν και ο στόχος πλέον είναι κάτι παραπάνω από εφικτός!

41.gif
dimitrisp
Μπραβο στον Αρη, που κατα μεγαλο ποσοστο θα παει παρεα με τις αλλες 2 ελληνικες ομαδες στους 16, πραγμα απο μονο του πολυ ευχαριστο αφου και οι 3 ελληνικες ομαδες ειναι ανταγωνιστικες αν μη τι αλλο. Μεγαλη αυτοσυγκεντρωση καθ' ολη την διαρκεια του αγωνα σε ενα κλιμα οχι ιδιαιτερα φιλικο wink.gif
qspock
Ωραια νικη! 69.gif

Η ομαδα στα τελευταια παιχνιδια παρουσιαζει ενα πολυ θετικο προσωπο! Το ηθικο ειναι ακμαιοτατο. Οι παιχτες εχουν βρει τη χημεια τους, και ο προπονητης επαιξε πολυ σωστα στα ατου του αντιπαλου. Μακαρι να συνεχισουν ετσι.

Ο ενθουσιασμος στις ταξεις των φιλαθλων του Αρη ειναι μεγαλος, και η ερωτηση τωρα ειναι ποιος θα καταφερει πλεον να περασει απο το κολασμενο Αλεξανδρειο! 19.gif
Αναμενεται η ΤΣΣΚΑ την επομενη εβδομαδα...

Αντε και εις ανωτερα! 41.gif
Warrior
Επιτελους ηρθε το πολυποθητο διπλο.... w00t.gif

Συγχαρητηρια σε παικτες,προπονητικο τιμ και γενικα σε ολη την ομαδα! 41.gif

Οι "16" απεχουν ακομα 3 νικες.Τους "8" ας μην τους σκεφτομαστε καν αυτη τη στιγμη.Εχουμε πολυ δρομο
μπροστα μας και σε Ευρωπη και σε Ελλαδα.Χαμηλα την μπαλα... wink.gif

Η ομαδα δειχνει εξαιρετικα καλο προσωπο.Ημουν αισιοδοξος για την φετινη χρονια,αλλα ως τωρα ξεπερνα
τις προσδοκιες μου η εικονα.Στα αξιοσημειωτα...οτι εχουμε βρει ρυθμο και επιθετικα εσχατως.ΠΑνω απο 80
ποντους σε 3 συνεχομενα δυσκολα εκτος εδρας ματς! ohmy.gif

Mε νικη επι της ΤΣΣΚΑ,σφραγιζουμε το εισητηριο...

smile.gif
Alexmei
o Γουίλκινσον τελείωσε με 24!!! w00t.gif w00t.gif Μπράβο και σε αυτόν και σε όλη την ομάδα που έσκισε στα τρίποντα!! (πότε ήταν στο 3ο ή το 4ο δεκάλεπτο που τα έβαζαν όλα; )
SteelGandalf
Φίλε sihainas το Wilkinson που έγινε Vilkinson είναι κάτι ανάλογο με το Stack που έγινε Stick. wink.gif

Πολλά μπράβο στην ομαδάρα. Τεράστιο διπλό μέσα στην Τουρκία. Το προσωνύμιο "Τουρκοφάγος" δεν το αποκτήσαμε άδικα. smile.gif

Πάμε για πρόκριση στους 16 τώρα, αφού είναι παραπάνω από εφικτό πλέον. wink.gif

Αν μπορούσαμε να βρούμε κι έναν κοινοτικό ψηλό ικανό να βοηθήσει τους άλλους τρεις, θα μιλάγαμε για μεγάλα πράγματα φέτος.
chinaski
Αρκουν 2 νικες ακομα κατα την αποψη μου. Μια με Ναπολι και μια με Μπενετον αρκουν για την προκριση. Καθως η Φενερ και η Ναπολι δεν νομιζω να μπορουν να κανουν το 5/6 στα επομενα παιχνιδια.

Τωρα κατα ποσο μπορουμε να χτυπησουμε και Μπενετον/Ορτεζ για ενα καλυτερο πλασαρισμα, θα εξαρτηθει κατεμε απο το αν θα κρατησουμε το Αλεχανδρειο απωρθητο, καθως καμια εκ των δυο δεν νομιζω να ξεπερασει το φραγμα των 8 νικων.

Ας εξασφαλισουμε πρωτα την προκριση και βλεπουμε.
treathitch
QUOTE(klearxos @ Dec 13 2006, 07:59 PM) *
Υ.Γ. Αυτος ο Ψαρακης εχει ξανακανει μεταδοση αγωνα? Το τι μα..ια ακουσα κατα τη διαρκεια του αγωνα δεν λεγεται....

Από τη δεκαετία του '80 στο ραδιόφωνο μεταδίδει...
Warrior
Kαι γω πιστευω οτι αρκουν 2 νικες,αλλα ας ψαχνουμε τις 3 για να ειμαστε σιγουροι...smile.gif


QUOTE(sport.gr)
"Μα… δεν τελειώσαμε"

Ως σύλλογος έχει χορτάσει από επιτυχίες, ποιος μπορεί όμως να τον χαρακτηρίσει χορτάτο. Ο Αρης είναι πολύ πεινασμένος για επιτυχίες και το αποδεικνύει σε κάθε περίπτωση. Oπως για παράδειγμα με το διπλό στο Αμπντί Ιμπεκτσί, το οποίο στο τελικό ταμείο θα αποδειχθεί ιδιαίτερα καθοριστικό. Κάποιες άλλες εποχές μια νίκη μέσα στην Τουρκία προκαλούσε ντελίριο ενθουσιασμό. Για τον σημερινό όμως Αρη αυτό δεν ισχύει. Είναι πολύ πεινασμένος για να χορτάσει με μία νίκη…

Οι πρωταγωνιστές κάθε άλλο παρά έδειξαν τη διάθεση να μείνουν σ` αυτό το αποτέλεσμα. "Παίξαμε καλύτερα και κερδίσαμε. Πρέπει όμως να πω ότι στο τέλος ο Σάββας (Ηλιάδης) έδωσε πάρα πολλές λύσεις στην επίθεση κι έκανε τη διαφορά", είπε ο Γιώργος Καλαϊτζής για να συμπληρώσει: "Εντάξει, έχουμε ελπίδες για πρόκριση παίζοντας καλά στην έδρα μας. Μπορούμε να βγούμε πέμπτοι αλλά και τέταρτοι. Θεωρώ ότι αυτή η νίκη απλά αποτελεί ένα σημαντικό βήμα, δεν μας εξασφαλίζει όμως το παραμικρό. Απαιτείται και ανάλογη συνέχεια".

Ο Γιώργος Καλαϊτζής μάλιστα είχε να πει κι έναν καλό λόγο για τον Ουίλι Σόλομον (!) με τον οποίο όποτε συναντιούνται… δεν έχουν καλά ξεμπερδέματα. "Σήμερα έπαιξε καλά συγκριτικά με την απόδοση που είχεστον αγώνα στη Θεσσαλονίκη. Μαζί με τον Κουτλουάι κράτησε τη Φενέρ".

Ο Σάββας Ηλιάδης στάθηκε στην ωριμότητα που επέδειξε η ομάδα του. "Ηταν ένα από τα παιχνίδια που υπολογίζαμε να κερδίσουμε. Ας μην κρυβόμαστε, πλέον έχουμε περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης. Χρειαζόμαστε όμως κι άλλες νίκες. Δεν είμαι της άποψης ότι πρέπει να υποτιμάμε κάποια καλά αποτελέσματα, όπως αυτό που εξασφαλίσαμε. Από την άλλη όμως, τίποτα δεν τελείωσε". Ο άνθρωπος που στην τελευταία περίοδο έδωσε το φιλί της ζωής στην ομάδα του, σχετικά με το παιχνίδι είπε ότι "παρά την κούραση, ήμασταν συγκεντρωμένοι. Παίξαμε καλύτερη άμυνα και ιδιαίτερα στο τέλος επιβάλλαμε τον ρυθμό μας".

Για τον Αλεξ Σκέιλς ήταν μια νίκη που ήρθε την κατάλληλη στιγμή. "Η άμυνα μας έδωσε το αποτέλεσμα και όχι η επίθεση, απλά στο τέλος άνοιξε λίγο το σκορ, γιατί εμείς το επιτρέψαμε. Δεν τελειώσαμε… Πάμε για το επόμενο", είπε ο αμερικανός κι έδωσε τη σκυτάλη στον Μάικ Ουίλκινσον που μάλλον πήρε τη προσωπική του ρεβάνς μετά τη κακή εμφάνισή του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. "Από το πρώτο σουτ που επιχείρησα, ένιωσα ζεστός. Πρέπει όμως να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου γιατί με βοήθησαν, ούτως ώστε να σκοράρω".

Ο Ουίλκινσον επιβεβαίωσε τη δίψα του για επιτυχίες. "Πάμε για το επόμενο. Δεν μπορούμε να σταθούμε σε μια νίκη ή ήττα. Δεν βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα σε ό,τι αφορά την πρόκριση, αλλά θα συνεχίσουμε κάνοντας σωστά βήματα με σκοπό στο τέλος να είμαστε επιτυχημένοι".

Ο Τζερεμάια Μάσεϊ έκρινε ότι ο Αρης έχει πολύ δρόμο μπροστά του. "Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, γι` αυτό θεωρώ
σπουδαία αυτή τη νίκη. Κάναμε όλα όσα έπρεπε, αλλά ακόμη δεν μπορούμε να μπούμε σε διαδικασία εξέτασης σεναρίων πρόκρισης. Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και προσπαθούμε να πετύχουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες".


Ο Μαχμούντ Αμπντούλ Ραούφ έπλεξε το εγκώμιο του Μάικ Ουίλκινσον υποστηρίζοντας ότι "εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που του δόθηκαν κι έβαε τα σουτ. Στο τέλος ελέγξαμε τον ρυθμό, πήραμε τα ριμπάουντ και γενικότερα κάναμε αυτά τα μικρά πράγματα που πρέπει να κάνει μια ομάδα για να κερδίζει". Ο αμερικάνος στάθηκε και στο μικρό χρονικό διάστημα που είχε η ομάδα του για να προετοιμαστεί. "Για μένα κάθε επαγγελματίας παίκτης πρέπει να είναι πάντα δυνατός και έτοιμος", ενώ δεν θέλησε να μιλήσει για πρόκριση. "Δεν τελείωσε τίποτα. Πρέπει να αποδείξουμε και στα επόμενα παιχνίδια πόσο κοντά αλλά και μακριά είμαστε".

Μπορεί, πάντως, τα μέλη της αποστολής του Αρη να παρουσιάστηκαν ιδιαίτερα συγκρατημένοι αλλά και προσηλωμένοι στους στόχους τους, είναι ξεκάθαρο όμως ότι πλέον η πρόκριση στην επόμενη φάση είναι στο χέρι της ελληνικής ομάδας. Για τον Αντρέα Ματσόν πάντως χρειάζονται ακόμη τρεις νίκες, ούτως ώστε να πει με βεβαιότητα ότι η ομάδα του θα είναι στις 16 καλύτερες της Ευρώπης. "Μας λείπουν τρεις νίκες για να προκριθούμε. Είναι σημαντικό το ότι η ομάδα πέτυχε μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη. Αυτό το αποτέλεσμα αποτελεί απλώς ένα βήμα. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε, έχουμε αποδείξει όμως πόσο σκληρή ομάδα διαθέτουμε", είπε ο ιταλός για να ρίξει τα… καρφιά του.

"Ηταν μια πολύ δύσκολη εβδομάδα, καθώς προηγήθηκαν οι αγώνες με Μπαρτσελόνα και ΠΑΟΚ. Διαπιστώσατε όμως τη διαφορά του ελληνικού πρωταθλήματος με την Ευρωλίγκα. Οι διαιτητές έκαναν τη διαφορά. Σε αφήνουν να παίζεις μπάσκετ και αυτή είναι η διαφορά". Ο προπονητής του Αρη αναφέρθηκε στο χαρακτήρα της ομάδας του. "Το μυστικό ήταν η ομαδική συνεργασία. Είχαμε ωριμότητα στο παιχνίδι μας, αλλά και καλό αγωνιστικό πρόσωπο στα περισσότερα σημεία της αναμέτρησης".

Παρά τη σπουδαιότητα της νίκης, οι επιτελείς της ΚΑΕ Αρης επίσης παρουσιάστηκαν ιδιαίτερα συγκρατημένοι χωρίς ασφαλώς να κρύψουν τα χαμόγελά τους. "Ο Αρης απέδειξε πόσο πολύ μεγάλη ομάδα διαθέτει. Είμαστε χαρούμενοι αλλά δεν πρέπει να δώσουμε σ` αυτό το αποτέλεσμα διάσταση μεγαλύτερη απ` ό,τι πρέπει. Ο Αρης βαδίζει με σταθερά βήματα. Ηρθαμε στη Κωνσταντινούπολη χωρίς μεγάλα λόγια και πλέον επιστρέφουμε στη Θεσσαλονίκη παραμένοντας συγκεντρωμένοι στους στόχους", δήλωσε ο πρόεδρος και ο εντεταλμένος σύμβουλος της ΚΑΕ, Γιάννης Δαμιανίδης στάθηκε στον χαρακτήρα της ομάδας. "Δε νομίζω ότι είναι ζήτημα παραδόσεων, η ομάδα έπαιξε καταπληκτικά κι έδειξε ότι ξέρει να κερδίζει παιχνίδια. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες αλλά και το τεχνικό τιμ".
sprewell
QUOTE(Alexmei @ Dec 14 2006, 02:18 AM) *
o Γουίλκινσον τελείωσε με 24!!! w00t.gif w00t.gif Μπράβο και σε αυτόν και σε όλη την ομάδα που έσκισε στα τρίποντα!! (πότε ήταν στο 3ο ή το 4ο δεκάλεπτο που τα έβαζαν όλα; )


Στα μεσα του τριτου δεκαλεπτου ηταν οταν και ειχαμε 1/9 τριποντα με τελευταιο το αστοχο του Σκειλς. Απο κει και μετα αρχισε ο βομβαρδισμος.
Anaz
το ειδα το ματσακι,κ να σας πω την αληθεια το πιστευα οτι θα το πάρει ο Αρης!Ειχα καλό προαίσθημα!Η ομαδα πραγματικά δειχνει ενα πολυ καλο προσωπο στα τελευταια παιχνίδια που γεμιζει αισιοδοξια ακόμη κ τον πιο δυσπιστο!Κατι μου λέει οτι ο Αρης φετος θα'ναι η εκπληξη της χρονιας,μου θυμιζει πολυ τον περσινο Ολυμπιακο ο αερας που αποπνέει!
Στερειται σε βαθος βεβαια η ομαδα,ιδιαιτερα στους ψηλους..Μακαρι να βρεθει μια λύση!Γουιλκινσον,"Μπατιστ" πόσο ν'αντεξουν ακόμα..
klearxos
QUOTE(treathitch @ Dec 14 2006, 03:31 AM) *
Από τη δεκαετία του '80 στο ραδιόφωνο μεταδίδει...



Καλημερα
Δεν ξερω πως ειναι τοσα χρονια στο ραδιοφωνο, δεν ξερω αν ηταν αγχωμενος εχθες παντως τα λαθη ηταν παρα πολλα!
hagi
QUOTE(Warrior @ Dec 14 2006, 02:05 AM) *
Η ομαδα δειχνει εξαιρετικα καλο προσωπο.Ημουν αισιοδοξος για την φετινη χρονια,αλλα ως τωρα ξεπερνα
τις προσδοκιες μου η εικονα.Στα αξιοσημειωτα...οτι εχουμε βρει ρυθμο και επιθετικα εσχατως.ΠΑνω απο 80
ποντους σε 3 συνεχομενα δυσκολα εκτος εδρας ματς! ohmy.gif
smile.gif


Εγώ σου έχω πει ότι έχουμε καλή ομάδα φέτος..Δεν είσαι υπομονετικός και γι’αυτό ξαφνιάζεσαι..Η ομάδα παιδιά είναι πολύ καλή αν και δεν προσφέρουν όλοι τόσο όσο περίμενα..Αυτοί που προσφέρουν όμως το κάνουν και με το παραπάνω..

Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά και στο προπονητικό τιμ για την μεγάλη νίκη.. 41.gif 41.gif

Πραγματικά εχθές δεν αγχώθηκα καθόλου..Η ομάδα που ενέπνεε μια σιγουριά ότι θα πάρει τη νίκη..

Πιστεύω και γω ότι φέτος θα είμαστε η ευχάριστη έκπληξη,αρκεί να μην αλλάξουμε τρόπο παιχνιδιού ξαφνικά..

Νομίζω ότι κάναμε ένα πολύ σημαντικό βήμα και ίσως μια αρχή και για άλλες εκτός έδρας νίκες..Μπορούμε και καλύτερα πάντως..Έτσι το βλέπω..

Δεν θα αναφερθώ στους κλασικούς πια καλούς παίχτες της ομάδας αλλά σε αυτούς που δεν προσφέρουν μέχρι τώρα τόσο πολύ..Ένα από αυτούς είναι ο μεγάλος Ραούφ, ο οποίος εχθές νομίζω ήταν πολύ καλός αν εξαιρέσουμε τα φάουλ που έκανε αν και νομίζω ότι δεν ήταν και όλα φάουλ..Πιστεύω ότι θα πρέπει να χρησιμοποιήτε περισσότερο για να μπορεί να διατηρήτε σε φόρμα και να κάνει τα δικά του..
Επίσης ο Φλέτσερ αν και έπαιξε λίγο ήταν πολύ θετικός πετυχαίνοντας και πόντους μάλιστα..

Αυτό που με κάνει να πιστεύω ότι μπορούμε να παίξουμε ακόμη καλύτερα είναι το γεγονός ότι δεν έχουμε παίξει ακόμη πλήρης σχεδόν ποτέ και επίσης ότι παίζουμε παιχνίδια χωρίς να χρησιμοποιηθούν παίχτες που σίγουρα μπορούν να προσφέρουν αλλά και πάλι κερδίζουμε ή κάνουμε καλή εμφάνιση..
Θέλω να πω ας πούμε για παράδειγμα εχθές ότι δεν έπαιξε πολύ ο Σιγάλας,ενώ Τσαλδάρης και Γιαννούλης δεν αγωνίστηκαν..Φυσικά μπορεί αν έπαιζαν να πηγαίναμε χειρότερα,όμως είναι σημαντικό να μην παίζουν παίχτες που μπορούν να προσφέρουν και παρ’όλα αυτά να κερδίζεις..Αυτό δείχνει ότι η ομάδα είναι πλήρης απλώς δεν είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο οι παίχτες..Τα πρώτα ονόματα να πούμε..

Εγώ χαίρομαι πάντως για την φετινή ομάδα και μέχρι στιγμής διακαιώνομαι για αυτό που πίστευα ότι θα πάμε καλά..Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και τότε είμαι σίγουρας ότι τα σπουδαία έρχονται..
qspock
Καλα μην τρελενομαστε τωρα..

Χωρις να μειωνω την επιτυχια της ομαδας, και για να κανω και το δικηγορο του διαβολου, η Φενερ φετος ειναι χωμα. Δεν μπορουσε να αντιδρασει σωστα σε κανενα σημειο του αγωνα. Βεβαια, για να λεμε τα συκα συκα και τη σκαφη σκαφη, δεν της το επετρεψε και ο Αρης, αλλα και παλι παιζοντας στην εδρα της θα μπορουσε να απειλησει παραπανω. Απλα δεν ειχε τη δυνατοτητα να εκμεταλευτει περισσοτερο τα ατου της ή την ζητουμενη αμυντικη διαυγεια.
Οποιος νομιζει οτι με αυτην θα παλεψει ο Αρης για την προκριση ειναι γελασμενος. Αυτη ειναι χαμενη απο χερι.

Κι εγω παντως (οπως θα εχετε καταλαβει ανηκω στους δυσπιστους) θεωρω οτι η προκριση πλεον ειναι σιγουρα εφικτη, κυριως πονταροντας στη δυναμη της εδρας και στη διατηρηση του αητητου.
Απο εκει και περα ομως, να μην περιμενουμε και θαυματα.
Γιατι αδυναμιες υπαρχουν και σε ενα βαθμο (σεντερ) εχουν εντοπιστει.

Υπαρχουν κι αλλες, που πρεπει να διορθωθουν, οπως πχ τα λαθη απο τα πλει-μεικερ. Ο Κασλ ειναι απαραδεκτα επιρρεπης στα λαθη, και αυτο δεν βελτιωνεται με τιποτα.
Ομως αυτο που βελτιωθηκε, ειναι η συνολικη παρουσια των ποιντ γκαρντ, κυριως με την μη χρησιμοποιηση του Παντελιαδη και την αμυνα του Καλαιτζη (ο οποιος ομως επισης κανει λαθη). Μενει να εχει περισσοτερο χρονο και ο Ραουφ, μιας και ειναι μαλλον ο πιο σιγουρος παιχτης σε μια νευραλγικη θεση οπου οσο λιγοτερα λαθη γινονται τοσο το καλυτερο.
Για να δουμε και τη συνεχεια 41.gif
weirdo1977
QUOTE(qspock @ Dec 14 2006, 05:19 PM) *
Κι εγω παντως (οπως θα εχετε καταλαβει ανηκω στους δυσπιστους) θεωρω οτι η προκριση πλεον ειναι σιγουρα εφικτη, κυριως πονταροντας στη δυναμη της εδρας και στη διατηρηση του αητητου.
Απο εκει και περα ομως, να μην περιμενουμε και θαυματα.
Γιατι αδυναμιες υπαρχουν και σε ενα βαθμο (σεντερ) εχουν εντοπιστει.


αν συμβεί αυτό μιλάμε για άλλες 4 νίκες εντός, αν υποθέσουμε πως k τα εκτος έδρας που έχουμε δεν είναι απαγορευτικά για το διπλό μιλάμε για ρεκόρ 10-3 cssk k barca θα κάνουν μια ήττα από μας σύμφωνα με το παραπάνω σενάριο k άλλη μια η μια από τις 2 ...στο αναμεταξύ τους παιχνίδι,άρα η μια από τις 2 πάει στις 3 ήττες και σύμφωνα με αυτά που λες δεν πάμε για την πρόκριση αλλα για την δεύτερη θέση tongue.gif ας τρελαθούμε k λίγο μορε... δε πειράζει... ανάγκη το έχουμε.
Anaz
A εσεις πήρατε φόρα..!! blink.gif tongue.gif
Σοβαρα νομίζω πλέον θα'ναι "αυτοκτονία" να χάσει την πρόκριση ο Αρης!Αλλα περα απο αυτο,μεγαλύτερη σημασια εχει το αγωνιστικο πρόσωπο της ομαδας κ όχι μια πρόκριση στους 16!Θα συμφωνήσω σε αυτο που λέει ο Hagi οτι ο Αρης ως τωρα φαίνεται να παίζει με 6-7 παίχτες!Αυτο ομως δειχνει σ'ένα βαθμο κ την εμπιστοσύνη του Ματζον στον πάγκο της ομάδας. Κι εγω περιμένω μεγαλύτερη συμμετοχη του Rauf,o oποιος κ χτες φανηκε να πηγαινει καλα αλλα χρησιμοποιηθηκε πάλι ελαχιστα!
weirdo1977
QUOTE(www.betsmart.com)
Η υπόσχεση του Αμερικανού φόργουορντ και τα εκατομμύρια της Φενέρμπαχτσε Ούλκερ

Την τελευταία εβδομάδα έχει κάνει την Ευρώπη να... παραμιλάει, με τις εμφανίσεις του στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» και το «Αμπντί Ιπεχτσί». Για να βγάλει κανείς, όμως, μεγάλη κουβέντα από το στόμα του Μάικ Ουίλκινσον πρέπει να... ματώσει. Μετά τη μεγάλη νίκη επί της Φενέρμπαχτσε Ούλκερ, ο Αμερικανός (με σκοπιανό διαβατήριο) πάουερ φόργουορντ το... εκστόμισε, επιχειρηματολογώντας, πάντως: «Αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε ομαδικά, θα βελτιωνόμαστε διαρκώς. Αν όντως συμβεί αυτό, πράγματι βλέπω κάτι μεγάλο να έρχεται στο δρόμο»...

24 πόντοι με 10/12 σουτ, 4 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Ολα... του πήγαν. «Για πρώτη φορά φέτος τα σουτ που έκανα πήγαν όπως ήθελα», ομολογεί ο Ουίλκινσον ο οποίος άκουσε τον προπονητή του να λέει ότι «κερδίσαμε μια ομάδα που έχειτο τετραπλάσιο μπάτζετ από μας». Τι λέει ο ίδιος;

«Αν έχεις θέληση για να φτάσεις στο αποτέλεσμα κι εμπιστοσύνη στο συμπαίκτη σου, μπορείς να καταφέρεις πολλά πράγματα. Είδατε ότι τα λεφτά της Φενέρ δεν παίζουν ρόλο. Εμείς ήμασταν μια πραγματική ομάδα, κάναμε το πιο ομαδικό εκτός έδρας παιχνίδι μας φέτος και φτάσαμε σε μία σπουδαία νίκη». Δεν είχε άδικο... Με δεδομένα τα 50 λεπτά το βράδυ της Κυριακής στο κλειστό της Πυλαίας, ο Αρης έκανε το καλύτερο και πιο ώριμο φετινό παιχνίδι του στην Κωνσταντινούπολη. Και για μία ακόμα φορά με +80 πόντους... Εστω κι αν «το βασικό συστατικό ήταν πάλι η άμυνα», όπως είπε ο μεγάλος πρωταγωνιστής. Μην... ξεγελιέστε από τους 80 πόντους της Φενέρ, αφού μέχρι το 38' είχαν πετύχει 71 κι αυτούς... με το ζόρι.

Πού το πάει, λοιπόν, ο Αρης; «Βλέπουμε κάθε αγνωά ξεχωριστά, ξέρουμε όμως ότι η ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες», απαντά... διπλωματικά ο Ουίλκινσον. Μάλλον το φαντάζεται, αυτός και οι συμπαίκτες του, πομως το κρατούν για τον εαυτό τους. Αλλωστε, καιρός για μακροπρόθεσμες σκέψεις δεν υπάρχει. Την επόμενη Τετάρτη στο Αλεξάνδρειο έρχεται η πρωταθλήτρια Ευρώπης ΤΣΣΚΑ Μόσχας...


χωρίς πλακα τώρα...αν μπούν στο κλίμα γιαννούλης και σεραπινας [και οι δυο έχουν ικανότητες k μπορούν να προσφέρουν] δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα ....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.