Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α.Ε.Κ. - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΑΕΚ
ashton
ΣΑΒΒΑΤΟ 8/11/2008
ΣΠΟΡΤΙΓΚ 18:00 Α.Ε.Κ.-ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ. ΑΝΤ1


QUOTE
# 5/11/2008 Τόμπσον: "Κοιτάμε Πανελλήνιο"
Δε …σήκωσαν κεφάλι από τα συνεχόμενα ματς που έδωσαν σε πρωτάθλημα και κύπελλο οι «κιτρινόμαυροι», με συνέπεια ο Κώστας Φλεβαράκης να τους ξεκουράσει σήμερα. [περισσότερα]
Ο Ντι Τζέι Τόμπσον επισήμανε: «Πρόκειται για μια σημαντική νίκη, αφού ο θεσμός του κυπέλλου είναι μέσα στους στόχους μας. Κυρίως, δε, επειδή παίξαμε εναντίον μιας ομάδας που αγωνίζεται στην Α1 κατηγορία και μάλιστα, μέσα στην έδρα της. Βρισκόμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση και αυτό φαίνεται, μέσα στο γήπεδο. Το ενδιαφέρον μας στρέφεται, πλέον, στο σαββατιάτικο παιχνίδι εναντίον του Πανελληνίου».
Ο Κώστας Φλεβαράκης, ο οποίος έδωσε για σήμερα ρεπό στους παίκτες του, αντιμετωπίζει δύο αγωνιστικά προβλήματα. Ο Περικλής Δορκοφίκης υπέστη διάστρεμμα στον αγώνα με την ΑΕΛ και σήμερα εξετάστηκε από τον ορθοπεδικό Γιάννη Χατζηκομνηνό. Η συμμετοχή του για την αναμέτρηση του προσεχούς Σαββάτου κρίνεται αμφίβολη, όπως κι αυτή του Ίστβαν Νέμεθ. Ο τελευταίος αποκλείστηκε από την 12αδα στον αγώνα κυπέλλου λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς, γι’ αυτό και ακολουθεί θεραπευτική αγωγή. Γνωστοποιούμε, τέλος, ότι τα εισιτήρια του σαββατιάτικου ματς θα πωλούνται μέχρι την προσεχή Παρασκευή από τα γραφεία της ΚΑΕ και της Ερασιτεχνικής και το Σάββατο από τα εκδοτήρια του Σπόρτιγκ (από τις 14.00 ως και πριν την έναρξη του αγώνα). Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Βορεάδης, Σχινάς, Ταβουλαρέας.


aekbc.gr
sarounas
QUOTE(ashton @ Nov 5 2008, 21:23 ) *
ΣΑΒΒΑΤΟ 8/11/2008
ΣΠΟΡΤΙΓΚ 18:00 Α.Ε.Κ.-ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ. ΑΝΤ1




aekbc.gr

έχουν προηγούμενα από πέρσι αυτοί οι δύο, θυμάστε το συγκλονιστικό διπλό του Πανελληνίου με 1π. από φόλοου στην εκπνοή;
πάντως εγώ από εκείνο το ματς δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ τον Χατζηγεωργίου να λέει κάτι για το μαλλί του Ταπούτου που ανέμιζε όταν ο παίκτης της ΑΕΚ είχε ξεχυθεί στον αιφνιδιασμό 24.gif
BIG MOMENTS shot.gif shot.gif
nikefalin
smiley.gif
εδώ χασκογελάνε, θέτει ο Πανελλήνιος του Kyspeli Arena των 720.000 κλιματιζόμενων επιπλωμένων με δέρμα τίγρης θέσεων , με τα 47 υπόγεια πάρκιν θέμα καταλληλότας για το Σπόρτιγκ !
το θράσος της παρέας του Κυριακού δεν έχει όρια . Πέρυσι δεν έβγαζαν εισητήρια στα ταμεία , έχουν το 3ο πιο μικρό γηπεδάκι/μνημείο στην Α1 ( Αιγάλεω, Καλαμίτσα είναι τα πιο μικρά), οπού η απόσταση των πάγκων και των παικτών από τους θεατές είναι εξίσου αν όχι πιο κοντινή από το Σπόρτιγκ, πήραν έγκριση από την Uleb (πως άραγε την ώρα που η uleb απαγορεύει στο Μαρούσι να παίζει στην έδρα του και το στέλνει στο ΟΑΚΑ)...


QUOTE
Ο Πανελλήνιος δεν ήταν μόνος...


Tου Γιώργου Νικολάου
05/11/2008 (23:32)

Θέμα καταλληλότητας του κλειστού του Σπόρτιγκ τέθηκε στο περιθώριο της κλήρωσης των διαιτητών και κατά τη διάρκεια της σύσκεψης στον ΕΣΑΚΕ. Και στις δύο περιπτώσεις, άνθρωποι του Πανελληνίου έθεσαν θέμα. Στη σύσκεψη της λίγκας, ο Πανελλήνιος δεν ήταν μόνος του. Υπήρξαν κι άλλες ΚΑΕ, που μίλησαν για το γήπεδο της ΑΕΚ! Ολα αυτά ερήμην των διοικούντων την "Ένωση", οι οποίοι "τρέχουν και δεν φτάνουν" για να επιλύσουν σοβαρότατα οικονομικά προβλήματα, που αφορούν στην επιβίωση της εταιρίας!
Η παρέμβαση του Πανελληνίου στη ΚΕΔ δεν αποτελεί έκπληξη, δεδομένου ότι πλησιάζει ο αγώνας με την "Ένωση" στα Πατήσια.

Θυμίζουμε, πάντως, ότι οι σχέσεις των "κιτρινόμαυρων" με τους "ολυμπιονίκες" δεν ήταν οι καλύτερες, ούτε κατά την περσινή σεζόν και ας είχε η ΑΕΚ πέρυσι κατάλληλο (κατά γενική ομολογία) γήπεδο (ΟΑΚΑ). Αφορμή για τη "σύγκρουση" είχε βρεθεί. Πόσω μάλλον τώρα, όπου εξαιτίας των επαναλαμβανόμενων λαθών διαιτητών και κομισαρίου στο ματς με τον Πανιώνιο, προκλήθηκαν μικροεπεισόδια.

Οι διοικούντες την ΚΑΕ ΑΕΚ, πάντως, οι οποίοι επέδειξαν εξαιρετική συμπεριφορά -σύμφωνα με την ομολογία του κομισαρίου του αγώνα με τον Πανιώνιο- προτίθενται να ενισχύσουν τις ομάδες περιφρούρησης από τα επόμενα ματς.

basketblog.gr
ashton
QUOTE
ΑΕΚ-Πανελλήνιος
Ημ/νία: 2008-11-07


«Σε ένα ακόμα παιχνίδι θα κάνουμε το χρέος μας, θα καταθέσουμε τη ψυχή μας προκειμένου η ΑΕΚ να κάνει ένα μεγαλύτερο βήμα στο πρωτάθλημα» τόνισε ο Τάρμο Κίκερπιλ για το παιχνίδι με τον Πανελλήνιο και συνέχισε: «Σίγουρα, το πρόγραμμα μας είναι βεβαρημένο λόγω των συνεχόμενων αγώνων σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ωστόσο, νιώθουμε πανέτοιμοι για την αναμέτρηση με τον Πανελλήνιο. Θα παίξουμε σε μια ακόμα αναμέτρηση με έναν αντίπαλο, που έχει υψηλούς στόχους και διαθέτει ομάδα με βάθος. Με τη βοήθεια των φιλάθλων μας και με την πίστη αλλά και το πάθος που διαθέτουμε, θεωρώ ότι θα φανούμε ανταγωνιστικοί όπως άλλωστε κάνουμε σε κάθε ματς».

Στα του Πανελληνίου, ο Ηλίας Ζούρος εξήγησε ότι "η ΑΕΚ είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος και διαθέτει σκληρή έδρα. Βρίσκεται σε ιδιαίτερα καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση και θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Το παιχνίδι χρειάζεται μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Η νίκη και η καλή εμφάνιση επί της Κίεβ ανήκει στο παρελθόν. Το μυαλό μας είναι μόνο στην ΑΕΚ".

Εκ μέρους των παικτών μίλησε ο Δημήτρης Κομποδιέτας, ο οποίος είπε ότι "το παιχνίδι με την ΑΕΚ δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Η ΑΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα και στην έδρα της παρουσιάζεται πολύ δυνατή, ενώ έχει έναν υπέροχο κόσμο, ο οποίος της δίνει ώθηση. Εμείς θα πρέπει να είμαστε σοβαροί όπως στον αγώνα με την Κίεβ και να παίξουμε καλή άμυνα".


esake.gr

QUOTE
Την 4η συνεχόμενη νίκη του στην Α1 και 7η συνολικά σε Ελλάδα και Ευρώπη θα επιδιώξει ο Πανελλήνιος στα Πατήσια απέναντι στην ΑΕΚ (Σάββατο 8/11, 18:00, ΑΝΤ1), για την 5η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Τέσσερις ημέρες μετά την επιβλητική νίκη επί της Κίεβ στον Β προκριματικό γύρο του Eurocup, ο Σύλλογος των Ολυμπιονικών αντιμετωπίζει την αναγεννημένη ΑΕΚ, η οποία στην έδρα της παρουσιάζεται ιδιαίτερα δυνατή.

Πανελλήνιος Γ.Σ. - Stefan NadjfejiΟ τεχνικός του Πανελληνίου Ηλίας Ζούρος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Γιάννη Σακελλαρίου, ο οποίος δεν είναι 100% έτοιμος, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Στεφάν Νάτσφεϊ, ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα.

"Το παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι πάρα πολύ δύσκολο και η ομάδα μας είναι κουρασμένη μετά τον αγώνα με την Κίεβ. Ελπίζουμε να αντεπεξέλθουμε στην καυτή έδρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι της ΑΕΚ. Θα πρέπει να προσέξουμε όλους τους παίκτες της ομάδας και να μην επικεντρωθούμε σε κάποιον. Η ΑΕΚ έχει ένα αξιόλογο σύνολο και είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη", δήλωσε ο πρώτος βοηθός του Ηλία Ζούρου στον πάγκο της ομάδας Γιώργος Κετσελίδης για τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Πανελλήνιος Γ.Σ. - Ηλίας Ζούρος, Ηλίας Κατζούρης, Γιώργος Κετσελίδης - 235Από την πλευρά του, ο δεύτερος βοηθός Ηλίας Κατζούρης σχολίασε για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ: "Θεωρώ ότι είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Έχουμε δει μερικά παιχνίδια της ΑΕΚ και η αλήθεια είναι ότι η ομάδα αποκτά άλλη δυναμική με τον κόσμο στο πλευρό της. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή, καθώς έχει έμπειρους παίκτες, οι οποίοι έχουν άριστη γνώση του ελληνικού πρωταθλήματος. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και με οδηγό την άμυνα σε ένα ακόμη παιχνίδι να προσπαθήσουμε να επιβάλουμε το ρυθμό μας".

Πέρυσι στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ο Πανελλήνιος είχε νικήσει την ΑΕΚ εκτός έδρας 89-88 με καλάθι του Τζούρο Όστοϊτς στην εκπνοή.

7/11/2008


panellinios-bc.gr
ashton
Τελικό 59-72

Μόλις γύρισα...
Το μπάσκετ είναι γενικά δίκαιο άθλημα και ο καλύτερος σχεδόν πάντα κερδίζει.
Ο Πανελλήνιος έπαιζε με 10 παίκτες, εμείς με 6 (που οι 2-3 ήταν σε κακή μέρα), και χάσαμε φυσιολογικότατα.

Το σερί 0-23, με το 7λεπτο επιθετικό μας blackout φανερώνει τις αδυναμίες μας.

Ο κόσμος αρκετός - αλλά λιγότερος από Πανιώνιο.

Πελάτες μας έχει πιάσει ο Κυριακού... Τρεις ήττες σερι εντός..

περισσότερα αργότερα
Weekendman
QUOTE(ashton @ Nov 8 2008, 21:36 ) *
Τελικό 59-72

Μόλις γύρισα...
Το μπάσκετ είναι γενικά δίκαιο άθλημα και ο καλύτερος σχεδόν πάντα κερδίζει.
Ο Πανελλήνιος έπαιζε με 10 παίκτες, εμείς με 6 (που οι 2-3 ήταν σε κακή μέρα), και χάσαμε φυσιολογικότατα.

Το σερί 0-23, με το 7λεπτο επιθετικό μας blackout φανερώνει τις αδυναμίες μας.

Ο κόσμος αρκετός - αλλά λιγότερος από Πανιώνιο.

Πελάτες μας έχει πιάσει ο Κυριακού... Τρεις ήττες σερι εντός..

περισσότερα αργότερα

Σωστός... μόλις τελειώσε το αστείο να μαρκάρει ο Παπαμακάριος τον Παπανικολάου τότε άρχισε το μπλακ-αουτ της ΑΕΚ, θα μπορούσα να βάλω σαν τίτλο του ματς, για τον κόσμο πάλι καλά γιατί υπήρχε και η ποδοσφαιρική ΑΕΚ σήμερα.
ashton
QUOTE
Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του και την εμφάνισή τους για 35 λεπτά εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου ο Κώστας Φλεβαράκης.


«Δείξαμε δύο εικόνες. Δυστυχώς μας έμεινε η κακή, αυτή της ήττας. Για 35 λεπτά ελέγχαμε το παιχνίδι και αυτά τα λεπτά είναι ενδεικτικά της εικόνας που θέλουμε να παρουσιάσουμε εφέτος. Χρειαζόμαστε δουλειά στον τομέα της ενέργειας, ώστε να έχουμε διάρκεια στην απόδοσή μας για σαράντα λεπτά. Τότε θα είμαστε καλά. Ξέραμε ότι ο Πανελλήνιος τελειώνει τα παιχνίδια του πολύ καλά. Είναι μια ομάδα με διαφορετικά δεδομένα και στόχους. Μετά τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, θεωρώ πως είναι η πιο δυνατή ομάδα. Στην επίθεση για εμάς στο τελευταίο δεκάλεπτο τίποτα δεν λειτούργησε καλά», τόνισε και συνέχισε αναφερόμενος στον κόσμο:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κόσμο, ο οποίος μας βοήθησε με την παρουσία του και η συμπεριφορά του κινήθηκε σε κόσμια επίπεδα. Τόσο στο ματς με τον Πανιώνιο, όσο και σήμερα ήταν εκπληκτικός και είναι άσχημο να δημιουργείται μια κατάσταση αβεβαιότητας για τη συμπεριφορά του πριν από τα παιχνίδια. Σε οποιοδήποτε γήπεδο της Ελλάδας υπήρχε αυτή η αδικία πιστεύω πως ο κόσμος θα αντιδρούσε χειρότερα».

Κλείνοντας μίλησε για το θεσμό του Κυπέλλου: «Δεν μας εξυπηρετεί το κύπελλο γιατί χάνουμε προπονήσεις. Όταν είσαι ΑΕΚ, είσαι υποχρεωμένος να κερδίζει όλα τα ματς».

Από την πλευρά του, ο Ηλίας Ζούρος σημείωσε μεταξύ άλλων: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την εμφάνισή της. Πρόκειται για μια ομάδα που έχει σαφή προσανατολισμό στο γήπεδο παρότι ξεκίνησε να προετοιμάζεται πολύ αργότερα από τις άλλες ομάδες. Επίσης, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί σήμερα είχαν καρδιά και κέρδισαν το παιχνίδι. Δουλέψαμε πολύ στην άμυνα, είχαμε υπομονή, τρέξαμε καλά στον αιφνιδιασμό και καταφέραμε να πάρουμε μια τεράστια νίκη».

Ο Περικλής Δορκοφίκης, δήλωσε: «Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι για 35 λεπτά και κάναμε αυτά που μας είπε ο προπονητής μας. Ο Πανελλήνιος έχει στηθεί για διαφορετικούς στόχους. Εμείς μείναμε από βενζίνη στο τέλος με αποτέλεσμα να ηττηθούμε».

Ο Μπραντ Νιούλει επεσήμανε: «Παίζοντας με καρδιά επιστρέψαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο και πήραμε τη νίκη. Δεν αφήσαμε την ατμόσφαιρα να μας επηρεάσει».

orasports.gr
kolokotronis
Άνοιξα την τηλεόραση στο 59-49. Μετά έγινε 0-23 για το 59-72. Γούρι της έφερα της ΑΕΚ. rolleyes.gif
Πάντως δεν μπορεί να λέει ο Φλεβαράκης ότι δεν τους εξυπηρετεί το κύπελο... Στην ΑΕΚ των 8 πρωταθλημάτων, των 3 κυπέλων και των 2 κυπελούχων είναι προπονητής. Αν είναι δυνατών... blink.gif
Weekendman
QUOTE(kolokotronis @ Nov 8 2008, 22:30 ) *
Άνοιξα την τηλεόραση στο 59-49. Μετά έγινε 0-23 για το 59-72. Γούρι της έφερα της ΑΕΚ. rolleyes.gif
Πάντως δεν μπορεί να λέει ο Φλεβαράκης ότι δεν τους εξυπηρετεί το κύπελο... Στην ΑΕΚ των 8 πρωταθλημάτων, των 3 κυπέλων και των 2 κυπελούχων είναι προπονητής. Αν είναι δυνατών... blink.gif


Καλώς η κακώς για μια ομάδα που παλεύει για σωτηρία όπως η φετινή ΑΕΚ το κύπελλο είναι μια περιττή πολυτέλεια παρόλου που το γενικότερο μέγεθος της ομάδας της ΑΕΚ και οι τίτλοι της θα έπρεπε να την υποχρεώνει να κυνηγάει όλους τους στόχους
ashton
Γιατί βλέπετε μόνο αυτό, αλλά όχι τα άλλα που είπε ;
QUOTE
Όταν είσαι ΑΕΚ, είσαι υποχρεωμένος να κερδίζει όλα τα ματς».
Weekendman
QUOTE(ashton @ Nov 8 2008, 22:40 ) *
Γιατί βλέπετε μόνο αυτό, αλλά όχι τα άλλα που είπε ;

Αλλά μάλλον δεν το πολυπιστεύει ούτε ο ίδιος για να είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας.
ashton
Aν δεν το πολυπίστευε, θα χάναμε κυριλέ κι ωραία την Τρίτη στη Λάρισα.
Weekendman
QUOTE(ashton @ Nov 8 2008, 22:57 ) *
Aν δεν το πολυπίστευε, θα χάναμε κυριλέ κι ωραία την Τρίτη στη Λάρισα.

Δεν είναι το θέμα οτι υποτιμώ την ΑΕΚ αλλά όταν βρίσκεσαι σε δύσκολη θέση λόγικο είναι να υπάρξουν και τέτοιες σκέψεις, για τον αγώνα της Τρίτης μην ξεχνάς τι στόχους έχει και η Λάρισα δεν λέω οτι κάτσανε να χάσουνε αλλά προτεραίοτητα τους δεν είναι το Κύπελλο σίγουρα.
ashton
Α.Ε.Κ......................Π.Γ.Σ.

6/15..........ΒΟΛΕΣ.........13/19
16/30..........ΔΙΠΟΝΤΑ.......19/33
7/23..........ΤΡΙΠΟΝΤΑ.......7/20
21-6...........ΡΗΜΠΑΟΥΝΤ.....28-8
11............ΛΑΘΗ............13
9............ΑΣΙΣΤ...........13
10............ΚΛΕΨΙΜΑΤΑ........7
4............ΚΟΨΙΜΑΤΑ.........1

4. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ.........5'39".... 1π.....1/2 1π...................................1ασ...1κλ
6. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ..........0'35".....0π...............0/1 2π.............
7. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ.........34'32"....13π.....0/4 1π....5/9 2π....1/4 3π....5-1ρ..1λθ.2ασ..2κλ
8. THOMPSON.............33'46"....10π...............2/5 2π....2/5 3π....5-1ρ..3λθ.1ασ..3κλ
9. ΧΑΤΖΗΣ...............19'10".....0π...............0/3 2π....0/1 3π....1-0ρ..2λθ...1κλ
11.ΔΟΡΚΟΦΙΚΗΣ...........25'31".....9π.....1/4 1π....1/1 2π....2/2 3π....1-1ρ..1λθ...1κψ
12.KIKERPILL............13'33".....0π...............0/1 2π....0/2 3π....1-1ρ........1κψ
13.BRYANT...............34'03"....15π.....2/3 1π....5/7 2π....1/3 3π....4-1ρ..2ασ..1κλ..2κψ
14.ANDERSEN..............1'26".....2π.....2/2 1π...........................................
15.NEMETH...............23'52".....7π...............2/2 2π....1/6 3π....3-0ρ..4λθ..3ασ..1κλ
18.ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ............ DNP
17.ΤΑΠΟΥΤΟΣ..............7'53".....2π΄..............1/1 2π..............1-1ρ........1κλ



Βλέποντας τα στατιστικά χτυπάνε στο μάτι, αυτά που μου χτυπήσανε και όσο το έβλεπα live...

Δε γίνεται να έχεις 6/15 βολές στην έδρα σου..
Δε γίνεται ο Παπανικολαου να έχει φτάσει 32 χρονών να είναι επαγγελματίας και να μην μπορεί να έχει έστω ένα 55% στις βολές.

Δεν μπορείς να πας πουθενά όταν στην 12άδα σου έχεις :
στον πάγκο
- 4 που βρίσκονται εκεί γιατί δεν υπάρχει άλλος (Κυριακόπουλος, Βασιλόπουλος, Αντερσεν, Αντωνάκης)
- 2 που τους υπολογίζεις αλλά δε βοηθάνε (Ταπουτος, Κικερπιλ)
και παράλληλα η βασική σου αιχμή στο '2' να είναι τραγική σε ευστοχία σήμερα...

Αν υπήρχε κάποιος να ηρεμεί το παιχνίδι και να παίρνει ανάσες ο DJ θα ήταν καλύτερα τα πράγματα..
Αν υπήρχε κανείς να μπορεί να παίξει μέσα στο καλάθι, ωστε να μην κυνηγάμε ΣΥΝΕΧΕΙΑ το τρίποντο στο τελευταίο τραγικό επτάλεπτο...
Αν δοκιμάζαμε να έμπαινε κάνας Ταπούτος στο τέλος μπας και παίρναμε κάνα σουτ από κοντά στη ρακέτα...
Αν, Αν...
petrovic
Βλέποντας τον πολύ δύσκολο αγώνα που δίνει φέτος η ιστορική ομάδα της ΑΕΚ να σωθεί, το μυαλό μου γύρισε στην ομάδα των αρχών της δεκαετίας , που πήρε μέχρι και Πρωτάθλημα και Σαπόρτα , στηριζόμενη μάλιστα σε Έλληνες παίχτες και μετά διαλύθηκε, , χωρίς να γίνει δα και κανένας μεγάλος ντόρος. Αν η ομάδα εκείνη, που είχε τότε τους Χατζή-Κακιούζη-Ντικούδη -Χόλντεν στην ηλικία που ωριμάζουν (25-26) και από πίσω τους Ζήση-Ταπούτο-Μπουρούση να έρχονται , δε διαλυόταν και συνέχιζε δυνατά, θα έβγαζε χρήμα ώστε να έρθουν και 2-3 άλλοι καλοί ξένοι και σήμερα θα ήταν το λιγότερο η 3η μεγάλη ομάδα του πρωταθλήματος. Πραγματικά πολύ μεγάλη χαμένη ευκαιρία. Ξέρετε κάτι περισσότερο για αυτή την ιστορία; Αν έχω καταλάβει καλά, η ομάδα εκείνη δεν έφερνε πίσω τα λεφτά που έβαζε ο Φιλίππου και αυτός, που δεν είχε την πώρωση των Γιαννακοπουλαίων και το πορτοφόλι των Αγγελοπουλαίων ώστε να δεχτεί να μπαίνει κάθε χρόνο μέσα , άρχισε να ξεπουλάει. Είναι πολύ εύκολο να τα ρίξεις στο Φιλίππου και να πεις ότι έφταιγε αυτός, αλλά φοβάμαι ότι τα πράγματα είναι πιο πολύπλοκα , και πρέπει κάποτε να συζητηθεί σοβαρά πόσο γερά είναι τα θεμέλια του ελληνικού μπάσκετ . όσο το μάρκετινγκ του πρωταθλήματος είναι τόσο υποβαθμισμένο, όσο ο μέσος Ελληνάρας φίλαθλος καταδέχεται να πάει στο γήπεδο μόνο για να δει την ομάδα του και μάλιστα μόνο αν η τελευταία είναι φαβορί να νικήσει, όσο οι προπονητές επιμένουν στο συντηρητισμό της σκληρής άμυνας , του σετ παιχνιδιού και των αυστηρών συστημάτων που αποκλείουν τη θεαματικότητα του 1-1, τόσο θα είναι τα έσοδα από την προσέλευση υποβαθμισμένα και θα αναρωτιόμαστε τι θα γίνει όταν οι μεγάλοι σταματησουν τη χρηματοδότηση ελλειματικών ομάδων -επιχειρήσεων.
Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτή αλλά πάντως θα άξιζε να συζητηθεί η αναγκαιότητα μιας συνολικής , ακόμα και κεντρικά συμφωνημένης ,αλλαγής στη νοοτροπία των Ελλήνων προπονητών ,ώστε να παιχτεί πιο θεαματικό μπάσκετ, πιο ελεύθερο , με περισσότερους αιφνιδιασμούς και μεγαλύτερο αριθμό επιθέσεων. Και περισότερος κόσμος θα έρθει στο γήπεδο και η Εθνικής μας θα μπορέσει να κλείσει την ψαλίδα με σχολές που έχουν-κακά τα ψέματα- περισσότερο επιθετικό ταλέντο , όπως η Ισπανία και η Λιθουανία
petrovic
Και οι ΗΠΑ, αυτονοήτως
ashton
Mερικές φωτό













suspect
καλυτερη ομαδα ο Πανελληνιος, κερδισε δικαια.
Μπραβο στην ΑΕΚ για τη μαχητικοτητα της.
ashton


Η ομάδα μέχρι να πάθει το 7λεπτο blackout ήταν εξαιρετικά σοβαρή και είχε καταφέρει να πάρει προβάδισμα 10π από ένα αντίπαλο με πληρέστερο υλικό.
Όμως στο τελευταιο αυτό διάστημα πληρώσαμε την προφανή κούραση (όταν παίζεις τώρα 2-3 βδομάδες ελέω Κυπέλλου συνεχόμενα ματς κάθε τρεις μερες και εχεις δυστυχως μονο μια 6αδα παικτων να υπολογίζεις η κούραση φαίνεται...

Δεν υπηρχε το καθαρό μυαλο στην κυκλοφορία, η μπαλα μας έμενε στα χερια, καναμε επιθέσεις συνέχεια στο τελος των 24" και σχεδόν πάντα από τα 6μ25, αντι να παμε τη μπαλα μεσα στη ρακετα στο Bryant (η τον Ταπουτο αν εμπαινε), στους Χατζη-Nemeth και ειτε να σκοραραμε, ειτε να κυνηγουσαμε το φαουλ που με τις βολές θα μας εδινε ποντους, ενώ θα φθείραμε και τους αντιπάλους, ώστε να μη μεινουν και παλι στο τελος με δυνατότητ να κάνουν φαουλ χωρις να παμε στη γραμμη...
Από την αλλη, μήπως θα τις βάζαμε τις βολες με τέτοια ποσοστά που είχαμε ;

'4. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
εδειξε καποια καλα στοιχεια -θα ηθελα να τον δω περισσότερο. Αλλά για να μην τον εμπιστευεται πανω από 5-6' ο Φλεβαρακης, κάτι θα ξέρει φαντάζομαι.


6. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ
Μπηκε για 35" στο τελος



7. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
Μεχρι το 33' κορυφαίος.. βραχκύκλωσε ομως μαζι με την ομαδα.. Κολλάει συχνά, με βεβιασμένες επιλογές.. Και σιγουρα δεν ειναι κατασταση αυτη με τις βολες του. Παντα χαλι ηταν, αλλά θα έπρεπε τοσα χρονια να το ειχε αντιμετωπισει. Βεβαια αν τα εκανε αυτα, δεν θα επαιζε στη σημερινή ΑΕΚ


8. THOMPSON
Ο Αμερικανός ήταν καλός σε γενικές γραμμές, έπαιξε αρκετά σωστά πάνω στον Γκραντι, ετρεξε, πιεσε, εδωσε ρυθμό. Ειχε 10π με 2/5 2π, 2/5 3π. Το πρόβλημα είναι πως δεν έχουμε αξιόπιστη λύση από πίσω...


9. ΧΑΤΖΗΣ
Δεν του βγηκαν αυτη τη φορα τα σουτ.. δεν τραβηξε και ο Ουγγρος κι ειχαμε χοντρο προβλημα. Τουλαχιστον επαιξε με τη γνωστη σοβαροτητα αποφευγοντας τα λαθη



11. ΔΟΡΚΟΦΙΚΗΣ
Καλη εμφανιση, αλλά από μακρινη απόσταση (2/2 τρ). Λιγα πραγματα στα ρημπαουντ (2), ενώ κακός και στις βολες (1/4). οπως εχω ξαναπει, δε φταιει αυτος αν ειναι βασικός..

12. KIKERPILL
Δεν συνεχισε οπως σε Τρικαλα και Λαρισα, έμεινε αποντος, και οταν δεν παίρνουμε τιποτα περα απο τη γνωστη εξαδα δεν εχουμε και πολλές δυνατότητες


13. BRYANT
Ο καλυτερος παικτης μας. Ειχε 15π-5ρ, πάλεψε αρκετα, εδωσε λύσεις, δεν εκανε λαθη. Το πρόβλημα ειναι πως δεν εχουμε κάποιον απο πίσω..


14. ANDERSEN
Για αλλη μια φορά περασε απαρατηρητος.. Σιγουρα οταν τον κλεισαμε περιμεναμε να παιζει πανω απο 1.5' και να δινει βοηθειες κατω απο τη ρακετα

15. NEMETH
Ο Ούγγρος ξεκίνησε με τρομερή ευστοχία από την περιφερεια την Α1 αλλα τελευταια είναι σε πτώση (8/11 στα πρωτα, 4/16 επειτα.) Εχασε αρκετα σουτ με καλες προυποθεσεις - αν εμπαιναν θα ειχαμε αλλη τυχη
ειχε και 3 ασιστ, 1 κλεψιμο



17. ΤΑΠΟΥΤΟΣ
Εδωσε ταχυτητα-ποιοτητα οσο αγωνίστηκε. Οκ, αργησε να ενσωματωθει, αλλα πιστευα πως τωρα μετά από 1 μήνα αγώνων, θα μπορούσε να παίζει εστω ένα 15λεπτο... Πάντως θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί στο τραγικό μας 7λεπτο

18. ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ
όπως ήταν αναμενόμενο δεν πήρε χρόνο.
Air Kef
QUOTE
4. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
εδειξε καποια καλα στοιχεια -θα ηθελα να τον δω περισσότερο. Αλλά για να μην τον εμπιστευεται πανω από 5-6' ο Φλεβαρακης, κάτι θα ξέρει φαντάζομα


E.. Nαι βασικα!! biggrin.gif
Ενα χρόνο στην ΑΕΛ,πέρα απο λιγα ματς που του βγήκαν τα σου έδειξε λίγα πράγματα πισω απο τον Κις..

Αυτός που πραγματικά κάνει εκπληκτικές εμφανίσεις είναι ο Τόμπσον που μαλλον ειναι απο τους ορισμούς της φράσης "λίρα 100".
Καλός οργανωτικά,γρήγορος, περνει την επίθεση οποτε χρειάζεται,χωρίς λαθη και με διάθεση στην άμυνα..Πραγματικά πολύ καλή επιλογή.
Vivalocos21
Σερί 23-0 αυτό τα λέει όλα... τι να περίμενε κανείς να γίνει με τέτοιο σερί...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.