Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Mε ποιον διασημο μοιαζετε;
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Γενικά κι αόριστα
Pierce
http://www.myheritage.com/FP/Company/tryFaceRecognition.php

ανεβαζετε μια φωτο σας κανει τα σκαν του και εμφανιζει το ποσοστο που μοιαζετε και με ποιους

ξεκιναω εγω.

μοιαζω με τον jensen ackles κατα 70%

και με τον di caprio κατα 50%

επισης με εβγαλε οτι μοιαζω 60% με τον ολιβερ στοουν(το ακυρο tongue.gif )
μαλλον λογω των γυαλιων που φοραγα, γιατι ειναι ιδια με τα γυαλια του στοουν στην φωτο που μου εβγαλε

και με αλλη φωτο μοιαζω κατα 80% με τον ethan hawk

και 61% με τον depp

ελα να παρει φωτια το μηχανημαααα tongue.gif
Air Kef
63% λουντακρις
62% παφ νταντι
59% τουπακ
57% φρανκ λαμπαρντ
48% μπομπ μαρλευ

Με τιμεί ιδιαίτερα οτι ειμαι 2 γνωστοί ραπερ,2 θρύλοι της μουσικής και 1 Αγγλος ποδοσφαισφαριστής (προτιμουσα Τζεραρντ,αλλα τι να κανουμε),ωστόσο δν ειμαι μαύρος. biggrin.gif

Ισως φταίει η καλοκαιρινή φώτο που έβαλα.
Gravedigger
Κάπου το είχα πετύχει αυτό το τεστ αλλά δεν μου έβγαζε τίποτα γιατί λέει ήθελε πιο καθαρές φωτογραφίες.Ξαναδοκίμασα και πάλι τα ίδια...Μπορεί να φταίει το μαλλί που πέφτει στο πρόσωπο.... icon_drunk.gif
B for Basketball
QUOTE(Gravedigger @ Nov 14 2007, 13:58 ) *
Κάπου το είχα πετύχει αυτό το τεστ αλλά δεν μου έβγαζε τίποτα γιατί λέει ήθελε πιο καθαρές φωτογραφίες.Ξαναδοκίμασα και πάλι τα ίδια...Μπορεί να φταίει το μαλλί που πέφτει στο πρόσωπο.... icon_drunk.gif

Nai...Δοκιμασα κ Δικια σου φωτο αλλα τιποτα....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ!! 19.gif
eftychia
Με βαση μια πολυ κοντινη φωτο που εβαλα τα αποτελεσματα δεν ηταν και τοσο ικανοποιητικα!
75% Jena Malone (δεν τη ξερω, αλλα δε μου αρεσει κιολας)
73% Heather Graham(αυτη τη συμπαθω αλλα δε βρισκω να μου μοιαζει)
72% Estella Waren (αυτη ειναι θεα αλλα παλι δε νομιζω να μου μοιαζει)
72% Gabrielle Union (μην ανησυχεις ΚΕΦ ειμαι κι εγω μαυρη σαν κι εσενα)
70% Carol Volderman (αγνωστη)
68% Stefi Graf, Jaime Pressly, Serena Williams (στην 1η και στην 3η γελασα πολυ)

Το ειχα ξανακανει αυτο το τεστ και δε θυμαμαι ρε γαμωτο τη φωτογραφια που ειχα βαλει και με ελεγε Κιρστεν και Σκαρλετ....
mpalla
Άψογο pierce! Lol!!!!
Δεν θα πόσταρα απάντηση, αλλα το κάνω μόνο για δύο αποτελέσματα.....
Λοιπόν...
Portia Derossi 71%
Sharon Stone 68%
Kim Cattrall 67%
Marissa Miller 66%
Gisele Bundchen 64% (Αυτά είναι!!!!!!!! laugh.gif )
Scarlett Johansson 63%
Lara Flynn Boyle 61%
και το καλύτερο.... tongue.gif
Gina Lollobrigida 61% laugh.gif
tatr6
QUOTE(mpalla @ Nov 14 2007, 14:17 ) *
Άψογο pierce! Lol!!!!
Δεν θα πόσταρα απάντηση, αλλα το κάνω μόνο για δύο αποτελέσματα.....
Λοιπόν...
Portia Derossi 71%
Sharon Stone 68%
Kim Cattrall 67%
Marissa Miller 66%
Gisele Bundchen 64% (Αυτά είναι!!!!!!!! laugh.gif )
Scarlett Johansson 63%
Lara Flynn Boyle 61%
και το καλύτερο.... tongue.gif
Gina Lollobrigida 61% laugh.gif

χαχα
Προσκυνάωωω!!! smiley.gif cool.gif
Εμένα ακόμα με τυραννάει... tongue.gif
Alexmei
Εγώ για να δω κατά πόσο είναι σωστό, έβαλα μια φωτο του Chuck Norris και δεν έβγαλε αποτελέσματα... γιατί άραγε; Μοναδικός στο Σύμπαν, ή τελικά είναι κάποιο είδος πνεύματος που δεν υπάρχουν αληθινές φωτο του; Δεκτόν

Επίσης και μια φώτο του G.W. Bush και μου έβγαλε πιθήκια, οπότε: "ναι σωστό είναι" σκέφτηκα και έτσι εγώ μοιάζω με:

1) 71% Jason Newsted w00t.gif ( o μπασίστας των Metallica μετά τον Cliff Βurton)
2) 64% Matt LeBlanc ( Ο λεγόμενος "Τζόι" στα ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ, μάλλον εκεί σύγκρινε την νοημοσύνη banana.gif )
3) 58% Petra Nemcova (δεν την ξέρω)
4) 54% Alec Baldwin (γνωστός ηθοπιός,

Υ.Γ. @ Air Kef -->όποια κοπέλα μοιάζει στην Κέιρα....... banana.gif
Jimar

72 % daddy yankee

71 % !!!! namie amuro (με την κοπελια ειμαστε σαν διδυμα tongue.gif tongue.gif )

70% Lil wayne

68% Cuba Gooding Jr

66% Alison Lohman

επισης μου εβγαλε bam margera και Βow Wow

να ανησυχησω που μοιαζω με τρεις μαυρους και μια γιαπωνεζα ? ??
icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif
IlyaZ
64% Kate Bosworth (πειράζει που δεν την ξέρω την κυρία; )
64% Κate Winslet (δηλαδή με τη λογική αυτή αυτές οι δύο είναι ολόιδιες- μη βαλθείτε όλοι οι των θετικών επιστημών να μου εξηγήσετε, ξέρω πώς γίνεται)

Mήπως να ανησυχήσω που λέγονται και οι δύο Κate; Μήπως με λένε κι εμένα Κate και δεν το ξέρω;

63% Κatie Holms ohmy.gif (gulp!)

56% Emma Thompson (επιτέλους και μία που δεν τη λένε Κate!!!!!! icon_drunk.gif )
56% Εstella Warren (ποια είναι η κυρία; )

55% Sarah Michelle Gellar ( icon_drunk.gif )

54% Heather Graham

52% Zhang Ziyi

51% Ali Landry

Τι να πω η γυναίκα. Θα βάλω κι άλλη φωτογραφία. Πάντως έχει πλάκα!
B for Basketball
QUOTE(IlyaZ @ Nov 14 2007, 21:12 ) *
64% Kate Bosworth (πειράζει που δεν την ξέρω την κυρία; )

56% Εstella Warren (ποια είναι η κυρίαwink.gif

Δεν ξερεις την Κειτ????? 68.gif

Οσο για την Εστελλα....

Ειναι Πορνοσταρ...

Μην ρωτησετε πως το ξερω... 65.gif
kemp
αν τα ποσοστα ειναι μικρα ειναι εντελως ασχετα
δωστε βαση αν σας βγαζει οτι μοιαζετε απο 90% και πανω με καποιον biggrin.gif
Gravedigger
QUOTE(IlyaZ @ Nov 14 2007, 23:12 ) *
56% Εstella Warren (ποια είναι η κυρία; )

QUOTE(B for Basketball @ Nov 14 2007, 23:16 ) *
Οσο για την Εστελλα....

Ειναι Πορνοσταρ...

Τι σου έφτεξε ρε η κοπέλα???Ηθοποιός (κανονική) είναι!Και μάλιστα πολύ ωραία!

B for Basketball
QUOTE(Gravedigger @ Nov 14 2007, 21:27 ) *
Τι σου έφτεξε ρε η κοπέλα???Ηθοποιός (κανονική) είναι!Και μάλιστα πολύ ωραία!

Την μπερδεψα με αλλη.... laugh.gif
Alexmei
Eμένα ο μικρός μου αδερφός μοιάζει με την Emma Watson 24.gif
NBAer
QUOTE(Air Kef @ Nov 14 2007, 15:43 ) *
Με τιμεί ιδιαίτερα οτι ειμαι 2 γνωστοί ραπερ,2 θρύλοι της μουσικής και 1 Αγγλος ποδοσφαισφαριστής (προτιμουσα Τζεραρντ,αλλα τι να κανουμε),ωστόσο δν ειμαι μαύρος. biggrin.gif

LOL! ugly_tocktock.gif 24.gif

Εισαι σιγουρος? tongue.gif Ισως στην προηγουμενη ζωη σου.....
morfi
Θα βασιστώ σε αυτά που έχω ακούσει από γνωστούς και φίλους.

Υπήρχε μία περίοδος που μου έλεγαν αρκετοί (μάλιστα μερικοί δεν γνωρίζονται μεταξύ τους) πως μοιάζω στον Έμινεμ. Αν και δεν αληθεύει μπορώ να πω ότι με τιμάει. smile.gif
Φυσικά οι απόψεις διαφέρουν με τον dizzy_fingers να επιμένει ότι μοιάζω με τον Χάινριχ και ο Air Kef με τον Τζινόπιλι. Φυσικά τον τελευταίο δεν τον παίρνω στα σοβαρά αφού ήθελε απλά να μου χαλάσει τη μέρα. tongue.gif

Υπήρξε και κάποτε ένας που επέμενε ότι είμαι φτυστός ο Διαμαντίδης. Ο Air Kef διαφώνησε κατηγορηματικά και επέμενε ότι μοιάζω με τον Μανού. Δεν ξέρω τι από τα δύο είναι χειρότερο. sad.gif
Flash
Είμαι πραγματικά πολύ περήφανος. Αυτό το επιστημονικά έγκυρο και έγκριτο τεστ έπεσε πράγματι διάνα. Μοιάζω σε αρκετούς διάσημους ανθρώπους με εξαιρετικά χαρίσματα σε πολλούς τομείς. Να μερικοί εξ αυτών:

Η διαχρονική προσωποποίηση του κάλλους 75%

Αέναη αρρενωπότητα 82%

Φάρος καλοσύνης 85.35894728294058%

Ο κύριος sweet dreams are made of fears (69+ 1/5- 32*(5^23))%

Ο ορισμός του γοητευτικά έξυπνου και ώριμου ανδρός (χ*Υ)^345.795! -((32-7)^342)*23)%

Και φυσικά, ο πιο καλοκάγαθος ουμανιστής της σύγχρονης ευρωπαικής ιστορίας...99.9999999%

Ναι, είμαι ένα βελτιωμένο συνονθύλευμα όλων αυτών. Είμαι πιο ωραίος και από τον morfi... cool.gif
Δοξάστε με!

ΥΓ : Πρώτη φορά ανέβασα φωτογραφίες από to photobucket και παρότι άλλαξα το μέγεθος πάλι τεράστιες μου τις έβγαλε. Σόρι...
Tatubasketfan
εμένα πάντως μου λέει ότι μοιάζω στον μάτζικ τζόνσον (στο παιχνίδι εννοεί tongue.gif ) και στην τζούλια ρόμπερτς!χαχα
B for Basketball
QUOTE(Tatubasketfan @ Nov 24 2007, 22:41 ) *
εμένα πάντως μου λέει ότι μοιάζω στον μάτζικ τζόνσον (στο παιχνίδι εννοεί tongue.gif ) και στην τζούλια ρόμπερτς!χαχα

Η ιδανικη γυναικα.... tongue.gif
Αμα εμοιαζες κ στην Μonica Belluci....

θα τα ειχαμε banana.gif
NBAholic
Ελάτε, βάλτε λίγο και τη δική σας κρίση για το με ποιον μοιάζετε-όπως ο morf και η tatu. Δεν είναι διασημότητες μόνο τα πρόσωπα που βρίσκονται στη βάση δεδομένων του συγκεκριμένου σάιτ.
Εμένα με έλεγαν Στίβεν Χώκινγκ (!) κάποιοι στο λύκειο. Τώρα, θα έλεγα ότι φέρνω κάτι σε Φώτση. Επίσης, όπως έχω ξαναπεί, από μια γωνία θυμίζω λίγο Keyser Soze-ξέρετε, αυτόν που έπαιξε τους 300 με τον Dizzy!

Φυσικά οι απόψεις διαφέρουν με τον dizzy_fingers να επιμένει ότι μοιάζω με τον Χάινριχ και ο Air Kef με τον Τζινόπιλι. Φυσικά τον τελευταίο δεν τον παίρνω στα σοβαρά αφού ήθελε απλά να μου χαλάσει τη μέρα.

Υπήρξε και κάποτε ένας που επέμενε ότι είμαι φτυστός ο Διαμαντίδης. Ο Air Kef διαφώνησε κατηγορηματικά και επέμενε ότι μοιάζω με τον Μανού. Δεν ξέρω τι από τα δύο είναι χειρότερο.

Aλήθεια, ο Κεφ είπε κάτι τέτοιο; Γιατί κι εγώ με τον Τζινόμπιλι σε είχα προσομοιάσει στη μοναδική μη "πειραγμένη" φωτογραφία σου.
Flash
Εμένα με έλεγαν Στίβεν Χώκινγκ (!) κάποιοι στο λύκειο.

Α πουλάκι μου, για αυτό επέμενες στην ορθή γραφή του ονόματος (σου) tongue.gif

Τώρα, θα έλεγα ότι φέρνω κάτι σε Φώτση.

Δηλαδή ;;;; Υποτετραπλασιάτηκε το IQ σου ; Είπαμε tempus edax rerum αλλά όχι κι έτσι...

Επίσης, όπως έχω ξαναπεί, από μια γωνία θυμίζω λίγο Keyser Soze-ξέρετε, αυτόν που έπαιξε τους 300 με τον Dizzy!

Επειδή προφανώς έχω χάσει επεισόδια και δεν έχω ιδέα τι εννοείς μου το κάνεις λιανά; Ε; Ε φανταστικέ holic;
Pierce
Ε φανταστικέ holic;

εγω ειμαι ο φανταστικος pierce σου κανω; tongue.gif

εγω οντως μοιαζω με τον ethan hawke (μαλλον αυτος μου μοιαζει banana.gif )
Flash
24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif 24.gif

Δε γίνονται αυτά, δε γίνονται, δε γίνονται...

Ευχαριστώ φανταστικέ πιρς, λύθηκα στο γέλιο νυχτιάτικα.
BTW ο admin έχει ταλέντο. Αν όχι για ηθοποιός σίγουρα για κασκαντέρ. laugh.gif
Razorblade Fish
Δημητρης Ελευθεροπουλος,και με το μακρυ Π.Σ.(προ στρατου) και με το κοντο στο σχολειο και τωρα πλεον...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.