QUOTE(politen @ Jan 9 2008, 23:27 )

Δεν κάνεις λάθος, Πολιτοπούλου τη λένε

(να δεις που την ξέρω ?)

Εγώ να δεις που τη ξέρω πως περιμένω πως και πως να τη πετύχω!
Παρεπιπτόντως, να αναφέρω κάτι: αν εξαιρέσουμε τη Καραβέλη και τη Χούμου, έχω προπονήσει όλες τις υπόλοιπες κυρίες που αναφέρετε (αλλά δεν θα πάρω θέση

), παρά ταύτα να πω ότι η καλή σουτέρ φαίνεται στην εξέλιξή της, δηλαδή στο κατά πόσο θα δουλέψει ένα ταλέντο ή μία φυσική επαφή με το καλάθι.
Μην επαναπαύεστε ποτέ σε κάτι νομίζοντας ότι το έχετε φτάσει στο 100%. Πάντα θα υπάρξει κάποιος αντίπαλος που θα σας υπενθυμίσει ότι είστε λάθος. Δουλέψτε μεθοδικά, ζητήστε ασκήσεις και συμβουλές από τους προπονητές σας και να θυμάστε πάντα ότι το σουτ έχει 3 βασικά στοιχεία: τεχνική, τεχνική και τεχνική
Οι κοπέλες αυτές όντως σουτάρουν καλά. Για να φτάσουν όμως εκεί έχουν δουλέψει πολύ, έχουν κάνει χιλιάδες σουτ και έχουν περάσει άπειρες ώρες στο γήπεδο και θα περάσουν άλλες τόσες. Παίκτριες όπως η Koch, η Bird, η Thorn, η Beardsley και τόσες καλές ελληνίδες, ξημεροβραδιάστηκαν στα γήπεδα για να σουτάρουν έτσι. Μην το ξεχνάτε ποτέ αυτό
Τέλος, μην ξεχνάμε βέβαια και πολλά ακόμα παιδιά από την επαρχία που ανήκουν σε αυτή τη κατηγορία.