Το θέμα είναι ότι ο Γκέρσον πήρε παίχτες στο στυλ παιχνιδιού που εκείνος ευαγγελίζεται και απέτυχε παταγωδώς να τους διαχειριστεί! Δεν νομίζω ότι είναι και σπουδαίος σαν μάνατζερ.. Πέρσι επίσης φόρτωσε την ομάδα με τον Σαμ Χόσκιν (ακόμα γελάμε μαζί του), αλλά και τον συνταξιούχο, πρώην πλέι-μέικερ, Στεφάνοφ, την ίδια στιγμή που έδιωξε τον Μούλα, που ναι μεν έμοιαζε ποιο αργός και από τον επιτάφιο, αλλά εξακολουθούσε να είναι χρησιμότερος του σκοπιανού! Γενικότερα, ο Γκέρσον είναι ικανός να αγοράζει έναν παίχτη και την επόμενη μέρα να τον αντικαθιστά.. "Δώστου χρήμα να σκορπάει" είναι ο τύπος, χωρίς να αμφισβητώ ότι την αμερικανική αγορά την γνωρίζει αρκετά καλά, κυρίως όμως όσον αφορά παίχτες που ταιριάζουν στον δικό του τρόπο παιχνιδιού.
Για τα φετινά του "ψώνια" θα μιλήσουμε στο τέλος της σεζόν, αφού έχουμε αποκτήσει μια ολοκληρωμένη εικόνα για αυτούς..
Για τα φετινά του "ψώνια" θα μιλήσουμε στο τέλος της σεζόν, αφού έχουμε αποκτήσει μια ολοκληρωμένη εικόνα για αυτούς..
O Χόσκιν δε νομίζω ότι εμπίπτει στην κατηγορία των παικτών που μας άφησαν με το στομάχι πιασμένο από τα γέλια. Στο μέτρο του δυνατού και αναλογιζόμενοι ότι ήρθε ξαφνικά λίγο πριν το τοπ 16 προσέφερε και μάλιστα έκανε 1-2 καλά ματς, όπως στη Μπανταλόνα όπου ήταν ο κορυφαίος. Άλλες ήταν οι τραγικές επιλογές του Εβραίου, όπως ο Ρόμπερτς που τον ξαπόστειλε με μισό μήνα προπονήσεων (και που υποτίθεται τον είχε τσεκάρει στην αμερική).
Τώρα το γεγονός ότι έφερε και ταλαντούχους (Άκερ-Γουντς) οι οποίοι όμως αποδείχτηκαν ακατάλληλοι από άποψη νοοτροπίας για τη στελέχωση ευρωπαικής ομάδας με στόχο την κορυφή και τίποτα άλλο επίσης δεν μπορεί να μετρηθεί στα υπέρ του. Στην τελική και γω αν δω έναν παίκτη σε 1-2 φιλικά μπορώ να καταλάβω αν και πόσο μπάσκετ έχει μέσα του. Η δουλειά του προπονητή δεν είναι μονάχα αυτή... Αλλά ο Εβραίος λειτουργούσε με μια τζογαδόρικη νοοτροπία του στυλ 'καλός φαίνεται, ας τον φέρουμε και αμα δεν κάτσει τον ξαποστέλνουμε και το αφεντικό θα φέρει άλλον'.
Επομένως και γω θεωρώ ότι αποδείχτηκε παραμυθάκι η γνώση του Πίνι για την αμερικάνικη αγορά. Και σε ότι αφορά τους ξένους της Μακάμπι που αναφέρθηκαν, έχω την εντύπωση ότι τουλάχιστον ο Πάρκερ έπαιζε Ευρώπη και πριν τον πάρει ο Πίνχας, επομένως δεν ανακάλυψε την αμερική με τον συγκεκριμένο.