Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Νεκροθαφτες
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Οτιδήποτε για το μπάσκετ
suspect
Φετος στην ευρωλιγκα γινονται πολυ μεγαλα παιχνιδια. Ο ΠΑΟ, ενιοτε και ο ΟΣΦΠ κανουν καλους αγωνες και απο οτι διαβαζω το επιπεδο ειναι γενικως ανεβασμενο και οσοι αγαπαμε το μπασκετακι χανουμε θεαμα.
Δυστυχως ομως τους αγωνες τους εχουν θα θαψει στο SS 3 και στο SS 4 με αποτελεσμα να τους βλεπουν ελαχιστοι.
Προσωπικα, δεν πληρωνω μια για τηλεοραση.

Για καποιους αγωνες ομως ( πχ ΤΣΣΚΑ – ΠΑΟ, ΜΑΚΑΜΠΙ – ΟΣΦΠ ) ισως να πηγαινα στον προσωπικο μου καφετζη να τα εβλεπα στο SS1 αλλα δυστυχως αυτοι προτιμουν να δειχνουν water ταβλι, λουτον – τσαρλτον, αγανακτηση φαρσαλων – αναγεννηση μαυρων δραγκαλων κλπ

Ευχομαι να γυρισει το μπασκετακι σε καναλι δημοσιας προβολης και οχι να το θαβουν στα δορυφορικα.
dizzy_fingers
Από το στόμα σου, στο αυτί των διοικούντων των ιδιωτικών ελεύθερων καναλιών...

Γιατί από αυτούς εξαρτάται το αν θα δούμε(δείτε μάλλον tongue.gif) ευρωπαϊκό μπάσκετ από τα ελεύθερα.
Τόσα λεφτά σκάνε για ηλίθιες σειρές και χαζοχαρούμενα σόου...

Θα φτάσει πάντως, πιστεύω, η στιγμή που θα δουν ότι μπάσκετ είναι κερδοφόρο...δεν εννοώ απαραίτητα το ελληνικό πρωτάθλημα rolleyes.gif.
LEFTERIS733
Suspect στο κομματι του ευρωπαικου μπασκετ εχω γραψει κατι που μπορει να σε ενδιαφερει σχετικα με τις μεταδοσεις wink.gif .
suspect
δωσε λινκ αδερφε γιατι αν και το φορουμ το γουσταρω πολυ, δεν εχω τη δυνατοτητα ουτε να τα βλεπω ολα, ουτε να ποσταρω πολυ...
suspect
ευχαριστω πολυ Σπυρο.

Δεν ξερω, εγω εχω εντελως τελειως συμβατικη τηλεοραση και δεν ξερω αν μπορω πριν απο καθε αγωνα να ψαχνω τις συχνοτητες μια προς μια μπας και βρω κατι..
LEFTERIS733
Δεν ψαχνεις εσυ τις συχνοτητες.Υπαρχουν αλλοι που το κανουν για σενα και εσυ απλα κανεις αναζητηση στη συχνοτητα που σου δινουν για να πιασεις το καναλι.Πολυ απλη υποθεση.Ξαναλεω οτι το μονο μειον που υπαρχει ειναι το κοστος.Ολα τα αλλα ειναι πολυ απλα.

Παρε ενα παραδειγμα.Προς τη μεση της σελιδας που σου δινω (ειναι απο την προηγουμενη εβδομαδα) υπαρχουν οι συχνοτητες αγωνων της ευρωλιγκα.Το μονο που κανω εγω μετα ειναι να κανω μια αναζητηση με το δεκτη σε αυτη τη συχνοτητα,και η ευρωλιγκα ειναι στην τηλεοραση μου ωραια και τσαμπα...

www.satelliweb.com/index.php?section=archivesfres&type=Sport%20-%20Basketball&p=20
Warrior
QUOTE(LEFTERIS733 @ Jan 18 2006, 11:49 AM)
Ξαναλεω οτι το μονο μειον που υπαρχει ειναι το κοστος.Ολα τα αλλα ειναι πολυ απλα.

*


Tο οποιο ειναι ποσο περιπου...??
dizzy_fingers
Αυτό ήθελα να ρωτήσω κι εγώ..και γιατί έχει κόστος, αφού είπες ότι δε θέλει συνδρομή.
Εκτός, αν εννοείς το κόστος του δορυφορικού πιάτου wink.gif.
thrylos7
Εγώ να ρωτήσω κάτι σχετικό με τις πρώτες απαντήσεις.. Αν θέλει κάποιο ελεύθερο κανάλι να δείχνει Ευρωλίγκα(λέμε τώρα...) μπορεί ή το Supersport έχει αποκλειστικά δικαιώματα... Πχ δε μπορεί να ναι σαν το Champions League;
dizzy_fingers
Καλή ερώτηση...

Νομίζω πως η Uleb δεν διαπραγματεύεται τους αγώνες της κάθε ομάδας με κάθε κανάλι αλλά όλο το ενιαίο πακέτο των αγώνων της διοργάνωσης....προς το παρών.

Απ'ότι φαίνεται, όμως, το supersport έχει αγοράσει όλο το πακέτο, τουλάχιστον για τις ελληνικές ομάδες όπου υπάρχει και το περισσότερο ενδιαφέρον εδώ, καθώς δείχνει τους αγώνες τους.
LEFTERIS733
Οχι δεν μπορει αλλο καναλι να δειξει αγωνες αφου η ακατανομαστη εχει τα δικαιωματα.

Οταν λεω κοστος εννοω το κοστος του εξοπλισμου.

Σχετικα με το κοστος υπολογιζε τουλαχιστον 300 ευρω μαζι με τοποθετηση (και σε γδερνουν οι ατιμοι-εμενα 80 ευρω μου χρεωσε).Εμενα μου πηγε 340 και αλλα 140 ο δεκτης αλλα εχω και μοτερ και πιανω πολλους δορυφορους και δεν περιοριζομαι σε μονο 1-2.Νομιζω οτι αξιζει τον κοπο και σε ενα εξαμηνο κανεις αποσβεση σε σχεση με το να πληρωνες 55 ευρω στην ακατανομαστη.Βλεπω παρα πολλα πραγματα πιανω πανω απο 4000 καναλια και τα περισσοτερα δεν τα εχω δει καν.Και φυσικα βλεπω πολυ ευρωλιγκα.Το συνδρομο στερησης που ειχα παθει τοσα χρονια τωρα με εχει κανει να βλεπω μεχρι τη μπαμπερκ και την ολιμπια λιουμπλιανας!!! biggrin.gif

Βεβαια μπορεις για να κατεβασεις το κοστος να βαλεις μικροτερο πιατο,πιο φτηνο δεκτη (π.χ. ο δικος μου εχει και υποδοχη για να βαλω οτι καρτα θελω απο συνδρομητικο,μπορεις να παρεις δεκτη μονο για ελευθερα με κοστος κατω απο 100 ευρω).Εγω το μονο που εχω να προτεινω ειναι σε οποιον ενδιαφερεται να βαλει πιατο, να παρει και μοτερ και να το κανει κινητο αφου το κοστος ειναι σχετικα μικρο,85 ευρω,αλλα σου δινει τεραστιες δυνατοτητες.

Αυτα και για οτι αλλο μπορω να βοηθησω, ευχαριστως. smile.gif
hagi
Φίλε Lefteri έχω και γω δορυφορική αλλά δεν έχω μοτερ.Το μόνο κανάλι που έχω πετύχει να δείχνει Ευρωλίγκα είναι το Σλοβένικο που δείχνει την Ολύμπια.
Θα ήθελα να βρω και άλλα όπως επίσης και τίποτα για ΝΒΑ.Αν έχει τίποτα υπόψιν σου στείλε μου και pm.
LEFTERIS733
Ποιους δορυφορους πιανεις?Hotbird και astra?Δεν υπαρχει και τιποτα καλο (και ελευθερο) σε αυτους.Στον eutelsat w2 υπαρχουν πολλα (feeds) οπως και στον hispasat,οχι ακριβως ελευθερα αλλα καταλαβαινεις... biggrin.gif Εκει πετυχα σημερα φιλαδελφια-μεμφις και χτες εβλεπα νεα υορκη-ντιτροιτ.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.