Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3
Myria
Πως φαινεται οτι το ματς ηταν ενδιαφερον ομως!!!
Vagrant
QUOTE(lamar @ Nov 21 2011, 13:04 ) *
Ενταξει, αφου ειναι προκλητικο για τους Σκοπιανους... Ζητω συγγνωμη απο ολους του Σκοπιανους του φορουμ!!! Αβε...

Απο την αλλη, προκλητικο μπορει να θεωρηθει (και ειναι) και το "μαντρι του περο", ετσι;

rchos
το επομενο οφ τοπικ θα σβηστει.
str
QUOTE(sacarame @ Nov 21 2011, 14:56 ) *
Καλώς ή κακώς, θεωρώ ότι το ποστ σου είναι ή μπορεί να θεωρηθεί προσβλητικό απέναντι στους Σκοπιανούς. Και δεν είναι ο κατάλληλος χώρος για να αρχίσουμε να λέμε για ιστορικά στοιχεία ή να αρχίσουμε να λέμε ατάκες του στυλ "ότι με την λέξη γύφτος δεν βρίζω τον άλλον κλπ κλπ". Γενικά το ποστ σου μπορούσε να δημιουργήσει διαμάχη..

Απλά σε κάθε περίπτωση θέλαμε να το δούμε κάπως αναλυτικά και για αυτό υπήρξε η κωλυσιεργία που αποδοκίμασε ο φίλος str.

Σε κάθε περίπτωση το λήγουμε το οφφ τόπικ.Αν χρειαστεί κάτι περαιτέρω, να γίνει μέσω πμ..

θελω να ελπιζω οτι προφανως αναγνωριζεις το λαθος των συνδιαχειριστων σου αλλα επειδη εκεινοι δεν το παραδεχονται..δεν θες να τους εκθεσεις κιολας λεγοντας οτι ναι καναμε λαθος...

αλλα τα λαθη ειναι για να αναγνωριζονται...ας ελεγαν ναι φιλε εχεις δικιο...παραλειψη...εστω και τοσο χοντροκομμενη οχι να μ λενε επρεπε να ρωτησεις τι γινεται πρωτα δεν ξερεις τα κουμπια...και αλλα τετοια...εκτος να δεν το θεωρεις λαθος..οποτε τελειωνει η κουβεντα εδω...

πρεπει να πω ομως οτι θεωρω οτι ειναι λιγο" να μου λετε οτι θελατε να το δειτε αναλυτικα και αλλα τετοια...
γιατι ειναι να (χαμο)γελαει κανεις αν θυμηθει οτι καποτε εγινε ολοκληρη φασαρια επειδη καποιος ειπε τον τεπιτς "γατακι" ενω τωρα ο λαμαρ εχει απο κατω ενα τεραστιο "περο τραγι γυρνα στο μαντρι" αλλα περναει στα ψιλα...μηπως και για αυτο θελετε αναλυτικη κουβεντα???μηπως και αυτο ξεφυγε???

Ενταξει, αφου ειναι προκλητικο για τους Σκοπιανους... Ζητω συγγνωμη απο ολους του Σκοπιανους του φορουμ!!! Αβε...

δεν ειναι προκλητικο...προσβλητικο ειναι οπως το διατυπωσες...ελπιζω οι σκοπιανοι του φορουμ να σε συγχωρησουν...
LFO
Παντως (οχι ο Τασος) εγω ανταλλαζα ευχαριστως τον Αντιτς με τον Σμιθ....Μπορει ο Σμιθ να δειχνει μαυρη τρυπα στην αμυνα, επιθετικα τουλαχιστον δειχνει να εχει καλυτερο μομεντουμ....
Flash
Λοιπόν μισό επειδή το θέμα αφορά και εμένα και καλό θα είναι για λόγους καλής λειτουργίας του φόρουμ να ξεκαθαρίζονται κάποια πράγματα.

Εγώ ήμουν αυτός που διέγραψε αρκετά πράγματα σχετικά με τη διατησία στο παρόν τόπικ και έβαλα φάουλ για προσβλητικό χαρακτηρισμό απέναντι σε άλλο μέλος.

Το ποστ του Λαμάρ θεωρώ και εγώ ότι μάλλον θα έπρεπε να το είχα τιμωρήσει με φάουλ αλλά μέσα στα delete δεν το πρόσεξα. Μπορεί να μην με πιστεύετε και να με θεωρήσετε ρατσιστή ή whatever. Δικαίωμα σας, έχω πάψει από καιρό να αγγίζω τη μύτη μου για να βεβαιωθώ ότι δεν είναι προβοσκίδα. Από αυτό μέχρι το βγάζετε όλο το mod team προκατειλημένο ή ανεπαρκές υπάρχει μια σημαντική απόσταση.

Αν δεν το δούμε το ποστ την ώρα που γίνετε τότε δεν είναι εύκολο αφότου "χαθεί" μετά από κάποιες σελίδες να το επισημάνει κάποιος και να κάνει report. Παρ'όλα αυτά, ο sacarame το επισήμανε χτες το βράδυ κατά τις 2. Sorry αλλά κάποια στιγμή πρέπει να κοιμηθούμε και δεν μπαίνουμε 24 ώρες τη μέρα στο φόρουμ.

Λαθος μου λοιπόν. Ορθώς. Χοντροκομμένο θες; ΟΚ, αν και αυτό είναι κομμάτι από τον ελεύθερο χρόνο μου και όχι η δουλειά μου. Από εκεί και έπειτα, όντως υπάρχει ένα κουμπί που λέγεται report και υπάρχουν κανόνες του φόρουμ για την αναφορά ποστς όπως και υπάρχουν κανόνες στοιχειώδους ευγένειας και σωστής νοοτροπίας. Συνεπώς λάθος έκανες και εσύ.
phoenix_93
QUOTE(LFO @ Nov 21 2011, 15:55 ) *
Μπορει ο Σμιθ να δειχνει μαυρη τρυπα στην αμυνα,

Και αυτό μπορεί να εκλειφθεί ως προσβλητικό.
kseplenhs
QUOTE(LFO @ Nov 21 2011, 15:55 ) *
Παντως (οχι ο Τασος) εγω ανταλλαζα ευχαριστως τον Αντιτς με τον Σμιθ....Μπορει ο Σμιθ να δειχνει μαυρη τρυπα στην αμυνα, επιθετικα τουλαχιστον δειχνει να εχει καλυτερο μομεντουμ....

Δεν μπορώ να σε καταλάβω.Δλδ δεν συγκλονίζεσαι όταν κάνει προσποίηση πως θα σουτάρει και ορμάει προς το καλάθι αέρινα σαν ελάφι(δεν λέω την άλλη την κακιά λέξη γιατί θα φάω φάουλ.Ελάφι λοιπόν)?

Το σχέδιο είναι:Κατεβάζει τη μπάλα ο χαινς,μπούκα στο καλάθι μετά απο ντρίπλα σπλιτ αουτ στον αντιτς,ξανά μπούκα...ξανά σπλιτ άουτ στον χαινς,μπούκα πάλι και αυτό συνεχίζεται μέχρι ο αντίπαλος να πέσει λιπόθυμος απο ζαλάδα ή λήξουν τα 24''

LFO
QUOTE(phoenix_93 @ Nov 21 2011, 17:05 ) *
Και αυτό μπορεί να εκλειφθεί ως προσβλητικό.

εχεις δικιο...

" Παντως (οχι ο Τασος) εγω ανταλλαζα ευχαριστως τον Αντιτς με τον Σμιθ....Μπορει ο Σμιθ να δειχνει οχι ασπρη αλλα το αντιθετο τρυπα στην αμυνα, επιθετικα τουλαχιστον δειχνει να εχει καλυτερο μομεντουμ...."

QUOTE(kseplenhs @ Nov 21 2011, 17:10 ) *
Δεν μπορώ να σε καταλάβω.Δλδ δεν συγκλονίζεσαι όταν κάνει προσποίηση πως θα σουτάρει και ορμάει προς το καλάθι αέρινα σαν ελάφι(δεν λέω την άλλη την κακιά λέξη γιατί θα φάω φάουλ.Ελάφι λοιπόν)?

Το σχέδιο είναι:Κατεβάζει τη μπάλα ο χαινς,μπούκα στο καλάθι μετά απο ντρίπλα σπλιτ αουτ στον αντιτς,ξανά μπούκα...ξανά σπλιτ άουτ στον χαινς,μπούκα πάλι και αυτό συνεχίζεται μέχρι ο αντίπαλος να πέσει λιπόθυμος απο ζαλάδα ή λήξουν τα 24''

Συγκλονιζομαι βεβαιως. Αλλα δεν θα ηταν καλυτερα να δινει ο οχι ασπρος αλλα το αντιθετο Χαινς την μπαλα μετα απο σπλιτ αουτ στον οχι ασπρο αλλο το αντιθετο Σμίθ? Να μπερδευονται και οι αντιπαλοι για το ποιος απο τους δυο κανει τι?
JR_Swish
QUOTE(kseplenhs @ Nov 21 2011, 16:10 ) *

ΧΑΧΑ φάση βγαλμένη απ'τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ...(που λέει και το γνωστό κλισέ)
vastravoud
QUOTE(Flash @ Nov 21 2011, 18:04 ) *
Λοιπόν μισό επειδή το θέμα αφορά και εμένα και καλό θα είναι για λόγους καλής λειτουργίας του φόρουμ να ξεκαθαρίζονται κάποια πράγματα.

Εγώ ήμουν αυτός που διέγραψε αρκετά πράγματα σχετικά με τη διατησία στο παρόν τόπικ και έβαλα φάουλ για προσβλητικό χαρακτηρισμό απέναντι σε άλλο μέλος.

Και επειδή τυχαίνει να λειτουργούμε ως ομάδα, την ώρα που ο Flash τα διέγραφε, εγώ τα είχα δει και ετοιμαζόμουν να τα συγκεντρώσω για να τα σβήσω εγώ. Μπαίνω 2 λεπτά μετά, βλέπω τις διαγραφές και σκέφτομαι "οκ".

Ε, συγνώμη, την ώρα εκείνη παιζόταν αγώνας και ΟΝΤΩΣ ξέφυγε και από εμένα.

Αν δεν το δούμε το ποστ την ώρα που γίνετε τότε δεν είναι εύκολο αφότου "χαθεί" μετά από κάποιες σελίδες να το επισημάνει κάποιος και να κάνει report. Παρ'όλα αυτά, ο sacarame το επισήμανε χτες το βράδυ κατά τις 2. Sorry αλλά κάποια στιγμή πρέπει να κοιμηθούμε και δεν μπαίνουμε 24 ώρες τη μέρα στο φόρουμ.

Ακριβώς

Λαθος μου λοιπόν. Ορθώς. Χοντροκομμένο θες; ΟΚ, αν και αυτό είναι κομμάτι από τον ελεύθερο χρόνο μου και όχι η δουλειά μου. Από εκεί και έπειτα, όντως υπάρχει ένα κουμπί που λέγεται report και υπάρχουν κανόνες του φόρουμ για την αναφορά ποστς όπως και υπάρχουν κανόνες στοιχειώδους ευγένειας και σωστής νοοτροπίας. Συνεπώς λάθος έκανες και εσύ.

Προφανώς αποδέχομαι και εγώ το μερίδιο που μου αναλογεί.

Τίποτα όμως από όλο αυτό το σαματά δε θα συνέβαινε αν ο άλλος χρήστης απλώς πατούσε το report.....
str
QUOTE(Flash @ Nov 21 2011, 16:04 ) *

Το ποστ του Λαμάρ θεωρώ και εγώ ότι θα έπρεπε να το είχα τιμωρήσει με φάουλ αλλά μέσα στα delete δεν το πρόσεξα. Μπορεί να μην με πιστεύετε και να με θεωρήσετε ρατσιστή ή whatever. Δικαίωμα σας, έχω πάψει από καιρό να αγγίζω τη μύτη μου για να βεβαιωθώ ότι δεν είναι προβοσκίδα. Από αυτό μέχρι το βγάζετε όλο το mod team προκατειλημένο ή ανεπαρκές υπάρχει μια σημαντική απόσταση.

επειδη δημοσια ξεκινησε η κουβεντα δημοσια πρεπει και να τελειωσει..

διαφωνω σε καποια που λες (για τη νοοτροπια και την ευγενεια, για το αν εκανα λαθος κλπ)
θεωρω οτι σε κατι τετοιο χοντροειδες αναφερθηκα οσο πιο σωστα μπορουσα...δεν χαρακτηρισα ρατσιστη κανενα και τπτ...
η απαντηση καποιου αλλου διαχειριστη σαφως και δεν μπορει να κρινει το συνολο των διαχειριστων εκτος αν την αποδεχονται φανερα ή σιωπηρα την ανεχονται...αλλα και παλι δεν εκρινα ολους σας ουτε σας κατηγορησα...κατηγορησα την νοοτροπια και αργοτερα αφου φουντωσε η κουβεντα την οποια προσπαθεια να γινει το ασπρο μαυρο χωρις να λετε ξεκαθαρα τι ακριβως συνεβει παρα μονο αργησαμε συσκεφτηκαμε κλπ....εσυ βγαινεις ξεκαθαρα και αναγνωριζεις και κυριως αναφερεις τι εγινε και αυτο ειναι το σωστο...και επιτελους δεν αφηνει σκιες...αν ηθελα να σκεφτω κακοβουλα καποια απο τα προηγουμενα μου εδινα ανετα το δικαιωμα αυτο...τωρα εστω και ετσι ξεκαθαριζεται...
το ρεζουμε ειναι οτι δεχομαι αυτο που λες...και το εκτιμω κατανοωντας οπως λες οτι δεν ειναι η δουλεια σου αλλα αντιθετα δεσμευεις χρονο απο τον ελευθερο που προφανως σου απομενει...και αυτο ειναι περισσοτερο σεβαστο απο οτιδηποτε αλλο...
Vagrant
QUOTE(LFO @ Nov 21 2011, 14:18 ) *
εχεις δικιο...

" Παντως (οχι ο Τασος) εγω ανταλλαζα ευχαριστως τον Αντιτς με τον Σμιθ....Μπορει ο Σμιθ να δειχνει οχι ασπρη αλλα το αντιθετο τρυπα στην αμυνα, επιθετικα τουλαχιστον δειχνει να εχει καλυτερο μομεντουμ...."

Συγκλονιζομαι βεβαιως. Αλλα δεν θα ηταν καλυτερα να δινει ο οχι ασπρος αλλα το αντιθετο Χαινς την μπαλα μετα απο σπλιτ αουτ στον οχι ασπρο αλλο το αντιθετο Σμίθ? Να μπερδευονται και οι αντιπαλοι για το ποιος απο τους δυο κανει τι?

Το μονο σιγουρο ειναι οτι με τετοιες εμφανισεις θα ειναι σκουρα τα πραγματα και για τους δυο!!! Και για τον Χαινς και για τον Σμιθ . . .

phoenix_93
QUOTE(Vagrant @ Nov 21 2011, 16:40 ) *
Το μονο σιγουρο ειναι οτι με τετοιες εμφανισεις θα ειναι σκουρα τα πραγματα και για τους δυο!!! Και για τον Χαινς και για τον Σμιθ . . .

Πολύ καλό δείγμα black humour.
Όσον αφορά το παιχνίδι, μου έκανε εντύπωση το πόσο έχει αφήσει το στίγμα του ο Άντιτς στην ομάδα. Η φάση που ο Γλυνιαδάκης κάνει ντραιβ από την κορυφή για να βγάλει ασίστ στον Χαϊνς θύμιζε πολύ τα γιουρούσια του Γκετσέφσκι στο ευρωμπάσκετ. Κρίμα που δεν εμπνέέται και κανένας περιφεριακός να κάνει τον Μακάλεμπ.
Πάντως η αίσθηση που έχω είναι πως αυτή η ομάδα κάτι μπορεί να κάνει αν γίνει πολύ καλή διαχείρηση. Ειδικά στο 4-5 υπάρχουν 3 παίκτες(Χάινς, Παπαδόπουλος, Γλυνιαδάκης) που μπορούν να βοηθήσουν αν παίξουν 10-15 λεπτά αλλά είναι πρόβλημα αν μείνουν παραπάνω. Για εμένα ο Ίβκοβιτς όπως βλέπω μέχρι τώρα δεν μπορεί να κάνει ορθολογική διαχείρηση κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Δεν πιστεύω ότι ο Πρίντεζης θα έβαζε 40 πόντους αν έπαιζε και άλλο αλλά σίγουρα θα βοηθούσε και ήταν φανερό ότι είχε δυσκολέψει πολύ τον Παναθηναϊκό.
Nuntius
QUOTE (phoenix_93 @ Nov 21 2011, 16:54 ) *
Πολύ καλό δείγμα black humour.
Όσον αφορά το παιχνίδι, μου έκανε εντύπωση το πόσο έχει αφήσει το στίγμα του ο Άντιτς στην ομάδα. Η φάση που ο Γλυνιαδάκης κάνει ντραιβ από την κορυφή για να βγάλει ασίστ στον Χαϊνς θύμιζε πολύ τα γιουρούσια του Γκετσέφσκι στο ευρωμπάσκετ. Κρίμα που δεν εμπνέέται και κανένας περιφεριακός να κάνει τον Μακάλεμπ.

Όταν είδα το ντράιβ του Γλυνιαδάκη ήμουν απλά ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ. Ήταν πραγματικά γιουρούσι αλά Γκετσέφσκι. Απίστευτο, θεϊκότατο.

ΥΓ: Να ανησυχήσω που τα 4-5 μας έχουν μεγαλύτερη έφεση στα drive και στα σουτ 3 πόντων από τους άσσους μας? tongue.gif
Weekendman
QUOTE(Nuntius @ Nov 23 2011, 02:20 ) *
Όταν είδα το ντράιβ του Γλυνιαδάκη ήμουν απλά ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ. Ήταν πραγματικά γιουρούσι αλά Γκετσέφσκι. Απίστευτο, θεϊκότατο.

ΥΓ: Να ανησυχήσω που τα 4-5 μας έχουν μεγαλύτερη έφεση στα drive και στα σουτ 3 πόντων από τους άσσους μας? tongue.gif

Ας κάνω μια σύντομη ανασκοπήση-παρέμβαση!

Ίσως το γεγονός ότι ο Ολυμπιακος είναι ομάδα...σαλάτα(έχω δεί περιέργως όλα σχεδόν τα φετινά ευρωπαικά ματς του ΟΣΦΠ+μερικά Ελληνικά με το ντέρμπι μέσα) είναι περισσότερο καλο απο ότι νομίζουμε ,καθώς μια τέτοια ομάδα που είχε μπερδεμένα χαρακτηριστικά στο παιχνίδι της, και μέτρια γενικά πορεία δυσκόλεψε τον Ομπράντοβιτς ,και μιλάω για τον Ολυμπιακό του Γκέρσον το 2007,έστω αν τώρα ο πήχυς της ποιότητας έχει κατεβεί και για τις 2 ομάδες...

μέχρι να έρθει όμως αυτή η στιγμή θα έχω μεν θετικές σκέψεις για την ομάδα ,αλλά πονάει και εμένα προς το παρόν ο εγκέφαλος μου με αυτά που βλέπω απο τον Ολυμπιακό ,και ας είναι ανταγωνιστικός και τόσο μαχητικός που ψιλογουστάρω...
tzagasdog
QUOTE(Weekendman @ Nov 23 2011, 12:46 ) *
Ας κάνω μια σύντομη ανασκοπήση-παρέμβαση!

Ίσως το γεγονός ότι ο Ολυμπιακος είναι ομάδα...σαλάτα(έχω δεί περιέργως όλα σχεδόν τα φετινά ευρωπαικά ματς του ΟΣΦΠ+μερικά Ελληνικά με το ντέρμπι μέσα) είναι περισσότερο καλο απο ότι νομίζουμε ,καθώς μια τέτοια ομάδα που είχε μπερδεμένα χαρακτηριστικά στο παιχνίδι της, και μέτρια γενικά πορεία δυσκόλεψε τον Ομπράντοβιτς ,και μιλάω για τον Ολυμπιακό του Γκέρσον το 2007,έστω αν τώρα ο πήχυς της ποιότητας έχει κατεβεί και για τις 2 ομάδες...

μέχρι να έρθει όμως αυτή η στιγμή θα έχω μεν θετικές σκέψεις για την ομάδα ,αλλά πονάει και εμένα προς το παρόν ο εγκέφαλος μου με αυτά που βλέπω απο τον Ολυμπιακό ,και ας είναι ανταγωνιστικός και τόσο μαχητικός που ψιλογουστάρω...

ισχύει αυτο που λες για το 07 και το ελεγαν και πολλοι παναθηναικοι τοτε. Ασε που ειναι οτι πιο κοντα εχει φτασει σε πρωταθλημα ο ΟΣΦΠ
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.