QUOTE(Flash @ Nov 21 2011, 18:04 )

Λοιπόν μισό επειδή το θέμα αφορά και εμένα και καλό θα είναι για λόγους καλής λειτουργίας του φόρουμ να ξεκαθαρίζονται κάποια πράγματα.
Εγώ ήμουν αυτός που διέγραψε αρκετά πράγματα σχετικά με τη διατησία στο παρόν τόπικ και έβαλα φάουλ για προσβλητικό χαρακτηρισμό απέναντι σε άλλο μέλος.
Και επειδή τυχαίνει να λειτουργούμε ως ομάδα, την ώρα που ο Flash τα διέγραφε, εγώ τα είχα δει και ετοιμαζόμουν να τα συγκεντρώσω για να τα σβήσω εγώ. Μπαίνω 2 λεπτά μετά, βλέπω τις διαγραφές και σκέφτομαι "οκ".
Ε, συγνώμη, την ώρα εκείνη παιζόταν αγώνας και ΟΝΤΩΣ ξέφυγε και από εμένα.
Αν δεν το δούμε το ποστ την ώρα που γίνετε τότε δεν είναι εύκολο αφότου "χαθεί" μετά από κάποιες σελίδες να το επισημάνει κάποιος και να κάνει report. Παρ'όλα αυτά, ο sacarame το επισήμανε χτες το βράδυ κατά τις 2. Sorry αλλά κάποια στιγμή πρέπει να κοιμηθούμε και δεν μπαίνουμε 24 ώρες τη μέρα στο φόρουμ.
Ακριβώς
Λαθος μου λοιπόν. Ορθώς. Χοντροκομμένο θες; ΟΚ, αν και αυτό είναι κομμάτι από τον ελεύθερο χρόνο μου και όχι η δουλειά μου. Από εκεί και έπειτα, όντως υπάρχει ένα κουμπί που λέγεται report και υπάρχουν κανόνες του φόρουμ για την αναφορά ποστς όπως και υπάρχουν κανόνες στοιχειώδους ευγένειας και σωστής νοοτροπίας. Συνεπώς λάθος έκανες και εσύ.
Προφανώς αποδέχομαι και εγώ το μερίδιο που μου αναλογεί.
Τίποτα όμως από όλο αυτό το σαματά δε θα συνέβαινε αν ο άλλος χρήστης απλώς πατούσε το report.....