QUOTE (apknop_basket @ Jun 26 2015, 21:46 ) *
Α.Π.Κ.Νο.Π. 3on3 Tournament 2015 by PLANET Fitness & More

Click to view attachment

Ανοίγουμε τη μπασκετική σεζόν, με το Α.Π.Κ.Νο.Π. 3on3 Tournament 2015 by PLANET Fitness & More !!!
Σας περιμένουμε όλους!


Για εγγραφές μπείτε εδώ.

Πληροφορίες

Το 3on3 θα διεξαχθεί στο κλειστό γήπεδο των σύγχρονων εγκαταστάσεων του Forty Love Tennis Club στη Βάρη (http://www.fortylove.gr) το Σ/Κ 29-30 Αυγούστου 2015.

Την 1η ημέρα θα διεξαχθεί η φάση των ομίλων, στην οποία οι ομάδες θα χωριστούν (με κλήρωση) σε ομίλους των τεσσάρων (4) ομάδων και κάθε ομάδα θα παίξει το λιγότερο 3 αγώνες.

Την 2η ημέρα θα διεξαχθεί η φάση των knock-out, στην οποία θα προκριθούν οι πρώτες ομάδες κάθε ομίλου και οι καλύτερες δεύτερες ομάδες, με πρώτο κριτήριο τη βαθμολογική συγκομιδή, δεύτερο κριτήριο τη διαφορά πόντων και τρίτο κριτήριο του συνολικούς πόντους υπέρ.

Στις εγκαταστάσεις θα υπάρχουν ειδικοί πάγκοι που θα μπορούν οι αγωνιζόμενοι και όχι μόνο να προμηθευτούν νερό, ισοτονικό ποτό, καφέ και διαφόρων ειδών τρόφιμα.

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 09:30 (με την συμπλήρωση των ομάδων θα ανακοινωθεί πίνακας με τις ώρες που θα αγωνίζεται η κάθε ομάδα)

Έπαθλο

Το έπαθλο για τη νικήτρια ομάδα θα είναι τέσσερις (4) ετήσιες συνδρομές στα γυμναστήρια PLANET Fitness & More, ενώ για τους φιναλίστ τέσσερις (4) τρίμηνες συνδρομές για χρήση του γυμναστηρίου και της πισίνας στις εγκαταστάσεις του Forty Love Tennis Club. Ανάλογα έπαθλα θα δοθούν τόσο στην 3η ομάδα όσο και στον 1ο σκόρερ του τουρνουά.

Όλοι κερδίζουν

Κάθε ομάδα έχει εξασφαλισμένα, τα 3 minimum παιχνίδια των ομίλων. Το «αποκορύφωμα», όμως, του τουρνουά θα είναι η χρήση της πισίνας που υπάρχει στις εγκαταστάσεις. Αυτή τη δυνατότητα θα την έχουν οι αγωνιζόμενοι χωρίς κάποιο επιπλέον κόστος ενώ τα άτομα που θα έχουν φέρει μαζί τους θα έχουν μια πολύ μικρή χρέωση. Επίσης σε κάθε παίκτη θα δοθεί αναμνηστικό μπλουζάκι του Τουρνουά.

Εγγραφή

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε είναι τα εξής:

  • Δημιουργία ομάδας 3-4 παίκτες εκ των οποίον ο ένας θα οριστεί ως υπεύθυνος.
  • Εύρεση ονόματος ομάδας
  • Συμπλήρωση αίτησης από κάθε παίκτη(θα ζητηθεί από τη γραμματεία την 1η ημέρα)
  • Συμπλήρωση φόρμας εγγραφής
  • Πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (επικοινωνήστε στο τηλ.6946445523 για πληροφορίες)

Όροι συμμετοχής

(Κάθε διαγωνιζόμενος με την συμπλήρωση της συμμετοχής του σημαίνει ότι αποδέχεται τους παρακάτω όρους και κανόνες)
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι αγωνιζόμενοι έχουν συμπληρώσει το 18 έτος της ηλικίας τους.
Κάθε ομάδα πρέπει να αποτελείται από 3 ή 4 παίκτες (3 βασικοί, 1 αναπληρωματικός).
Κάθε παίκτης θα πρέπει να έχει την απαραίτητη φυσική κατάσταση ώστε να μπορεί να αγωνιστεί χωρίς κίνδυνο για την υγεία του. Για τον λόγο αυτό απαιτείται η σχετική ιατρική γνωμάτευση παθολόγου ή καρδιολόγου. Για τη συμμετοχή του θα πρέπει κάθε παίκτης να προσκομίζει πρόσφατη ιατρική γνωμάτευση ή υπεύθυνη δήλωση οτι έχει πρόσφατα συμβουλευτεί γιατρό και είναι σε θέση να αθληθεί χωρίς κίνδυνο για την υγεία του.
Οι αγωνιζόμενοι δεν πρέπει να έχουν την ιδιότητα του επαγγελματία ή ημιεπαγγελματία Καλαθοσφαιριστή (να μην αγωνίζονται στις Εθνικές Κατηγόριες Α1,Α2).
Το κόστος συμμετοχής ανά ομάδα ανέρχεται στα 80€ και κάθε ομάδα υποχρεούται να έχει εξοφλήσει τη συμμετοχή της πριν τους αγώνες.