Help - Search - Members - Calendar
Full Version: NBA Videos
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Γενικά για το ΝΒΑ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Leon_cp3
QUOTE(baskethood @ Jun 11 2011, 17:34 ) *
Εξαιρετικο το βιντεο Λεον,αλλα,για να γινω λιγο κακος angry.gif , υπαρχει καποιο ντραιβ του Νοβιτσκι που να μην κανει βηματα?
Στο 1.34 και στο 4.34 δινει ρεσιταλ biggrin.gif
edit:Στο 1.34 δεν κανει τελικα.

Καταρχάς thx και στους δύο.

Έλα βρε αδερφέ σε μία φάση έκανε τα βηματάκια του κι αυτός,είναι τόσο τέλειος όμως που εσύ θα τα σφύραγες; tongue.gif

Όχι σα τον minority owner μας... wink.gif
baskethood
QUOTE (Leon_cp3 @ Jun 11 2011, 19:29 ) *
Καταρχάς thx και στους δύο.

Έλα βρε αδερφέ σε μία φάση έκανε τα βηματάκια του κι αυτός,είναι τόσο τέλειος όμως που εσύ θα τα σφύραγες; tongue.gif

Όχι σα τον minority owner μας... wink.gif

Μονο εσυ καταλαβες για πιο λογο υποστηριζω τον Τζειμς τις τελευταιες μερες tongue.gif
Leon_cp3
QUOTE(baskethood @ Jun 11 2011, 19:32 ) *
Μονο εσυ καταλαβες για πιο λογο υποστηριζω τον Τζειμς τις τελευταιες μερες tongue.gif

offtopic.gif
E όχι δα. angry_red.gif Σε κατάφεραν κι εσένα μ'αυτό το επικοινωνιακό τρικάκι; Με απογοήτευσες. Δε θες να πάρει ο Γερμανός δαχτυλιδάκι; sad.gif

Και κλείνω το οφ τόπικ μ'αυτό: Μετά την φανέλα στη συνέντευξη τύπου είχαμε και άλλο "κρούσμα",το πρόσεξες;
http://lfz2010.files.wordpress.com/2011/05...w=472&h=356

Koίτα το σηματάκι στα ακουστικά...
68.gif
baskethood
QUOTE (Leon_cp3 @ Jun 11 2011, 19:46 ) *
offtopic.gif
E όχι δα. angry_red.gif Σε κατάφεραν κι εσένα μ'αυτό το επικοινωνιακό τρικάκι; Με απογοήτευσες. Δε θες να πάρει ο Γερμανός δαχτυλιδάκι; sad.gif

Και κλείνω το οφ τόπικ μ'αυτό: Μετά την φανέλα στη συνέντευξη τύπου είχαμε και άλλο "κρούσμα",το πρόσεξες;
http://lfz2010.files.wordpress.com/2011/05...w=472&h=356

Koίτα το σηματάκι στα ακουστικά...
68.gif

Αυτο μου δινει θαρρος να τον υποστηριξω ακομα περισσοτερο στους δυο τελικους που απομενουν tongue.gif
Plz μην βαλεις αλλα,θα με κραζει ολο το φορουμ. smile.gif
morrison

Aν δεν σου κατσει το πρωταθλημα του ΝΒΑ,ελα στο Liverpool να παρουμε Ευρωλιγκα τουλαχιστον please...
Leon_cp3
Μόρισον μη τις βάζεις να φαίνονται έτσι, με πιάνει αναγούλα. Βάλε λινκ και σπόιλερ. sad.gif
morrison
QUOTE(Leon_cp3 @ Jun 11 2011, 19:58 ) *
Μόρισον μη τις βάζεις να φαίνονται έτσι, με πιάνει αναγούλα. Βάλε λινκ και σπόιλερ. sad.gif

smiley.gif

Φανταζομαι ομως οτι δεν θα ελεγες οχι σε ενα ακομα Ευρωπαικο απο τα χερια του Μπρον σωστα;
Leon_cp3
QUOTE(morrison @ Jun 11 2011, 20:00 ) *
smiley.gif

Φανταζομαι ομως οτι δεν θα ελεγες οχι σε ενα ακομα Ευρωπαικο απο τα χερια του Μπρον σωστα;

Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, δε θα έλεγα όχι σε Ευρωπαϊκό (πόσω μάλλον στο καημένο το πρωταθληματάκι) ακόμα και από τα χέρια των Γιαννακοπουλαίων... Και καταλαβαίνεις τι βαρύτητα έχει αυτό όταν γράφεται από έναν Ολυμπιακό... tongue.gif
Αλλά και ο Χένρι θα την κάνει τη δουλειά του,το πιστεύω.
SteveNashidis
QUOTE(Leon_cp3 @ Jun 11 2011, 01:54 ) *
Tώρα που είπες τεράστιος Γερμανός, σήμερα έφτιαξα κι εγώ έτσι ένα βιντεάκι περί αυτού. Ρίξτε μια ματιά,αν θέλετε σχολιάζετε, thx. wink.gif

Πολύ ωραίο το βιντεάκι !!!! Τρομερή δουλειά..απλά τρελένεσαι με το να βλέπεις σε ριπλέι τα σουτ του Ντιρκ..!
captain charisma

θεουλης ο σακ
SteveNashidis

Kάνουν πολλά τέτοια σε αυτήν την εκπομπή !!!
dimitris 5

Πριν απο λιγο εφτιαξα ενα βιντεο για τον Λεμπρον Τζειμς!!!!!!!Πειτε μου την γνωμη σας..... rolleyes.gif
captain charisma

24.gif 24.gif
baskethood
Ο Ντιρκ στην γενετειρα του

baskethood
Ακομα και με το πιτσιρικι δυσκολευεται biggrin.gif
Ολο επιδειξη,επιδειξη και επιδειξη smile.gif
Leon_cp3

Eντάξει,τους αγαπάμε... smiley.gif Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε;
SteveNashidis

Kαποια κατορθώματα του Ντιρκ !
dimitris 5

Απλα αλλο ενα ξεκαρδιστικο βιντεο απο τα φετινα βραβεια του ΕSPN...Πολυ φαση!!
baskethood

Δυσκολος ο δρομος της επιτυχιας . sport-smiley-017.gif
morfi
QUOTE(baskethood @ Sep 6 2011, 17:35 ) *

Δυσκολος ο δρομος της επιτυχιας . sport-smiley-017.gif

Αν και δεν το είδα όλο γιατί ο υπολογιστής μου είναι καταπληκτικός, μπορώ να πω ότι συγκινήθηκα. Πραγματικοί υπεραθλητές.
baskethood
QUOTE (morfi @ Sep 6 2011, 21:28 ) *
Αν και δεν το είδα όλο γιατί ο υπολογιστής μου είναι καταπληκτικός, μπορώ να πω ότι συγκινήθηκα. Πραγματικοί υπεραθλητές.

Αμα ηξερα οτι εισαι τοσο ευσυγκινητος δε θα το εβαζα.Σορρυ μαν. biggrin.gif
morfi
QUOTE(baskethood @ Sep 6 2011, 22:30 ) *
Αμα ηξερα οτι εισαι τοσο ευσυγκινητος δε θα το εβαζα.Σορρυ μαν. biggrin.gif

Έχω πολλές άγνωστες πλευρές που δεν τις ξέρει ο κόσμος. biggrin.gif
JR_Swish
Καλή χρονιά!!! w00t.gif

baskethood
Nuntius
Νταξ, respect αυτή η φάση smiley.gif
JR_Swish

morfi
QUOTE(redasterix7 @ Dec 26 2011, 16:01 ) *

Εντάξει, έμεινα. Στη φάση που ο Κόμπι μπαίνει στο γήπεδο με το Μάτζικ και μετά που δίνουν τα χέρια μου ήρθε να βάλω τα κλάμματα. Κορυφαία και αυτή με το Ρόουζ και το Τζόρνταν.
benchwarmer
Καταπληκτικο βιντεο....

Και σε τελειως αλλο κλιμα, το πραγματικο νο1 της χθεσινης ημερας:
http://www.youtube.com/watch?v=pGn8RuBP8NY
baskethood
John Valthuer
Κάτι που είδα στο gazzetta.gr:

Ο Νοβίτσκι απαγγέλει... Μπρίτνεϊ!

morfi
QUOTE(John Valthuer @ Jan 6 2012, 16:06 ) *
Κάτι που είδα στο gazzetta.gr:

Ο Νοβίτσκι απαγγέλει... Μπρίτνεϊ!

Τρελός! w00t.gif
captain charisma

ωραια πραγματα..
Zoys
biggrin.gif Τελικά ποιοι ήταν αυτοί;
Nuntius
QUOTE (Zoys @ Jan 11 2012, 22:12 ) *
biggrin.gif Τελικά ποιοι ήταν αυτοί;

Σίγουρα δεν ήταν φίλοι του Carter πάντως tongue.gif
John Valthuer
Το κάρφωμα του Griffin πάνω στον Perkins:

Σε καμιά περίπτωση πάντως «κάρφωμα της χρονιάς», όπως έσπευσαν να το χαρακτηρίσουν. Ο Wade, που είναι SG, κάρφωσε πέρυσι στα μούτρα του Perkins και τόση φασαρία δεν θυμάμαι να έγινε.
morfi
QUOTE(John Valthuer @ Jan 31 2012, 12:42 ) *
Το κάρφωμα του Griffin πάνω στον Perkins:

Σε καμιά περίπτωση πάντως «κάρφωμα της χρονιάς», όπως έσπευσαν να το χαρακτηρίσουν. Ο Wade, που είναι SG, κάρφωσε πέρυσι στα μούτρα του Perkins και τόση φασαρία δεν θυμάμαι να έγινε.

Λογικό να γίνει φασαρία αφού το κάρφωμα έγινε από το Μπλέικ Γκρίφιν αλλά πάντως μέχρι τώρα, και μέχρι να γίνει το επόμενο, είναι το κάρφωμα της σεζόν.
John Valthuer
QUOTE (morfi @ Jan 31 2012, 16:04 ) *
Λογικό να γίνει φασαρία αφού το κάρφωμα έγινε από το Μπλέικ Γκρίφιν αλλά πάντως μέχρι τώρα, και μέχρι να γίνει το επόμενο, είναι το κάρφωμα της σεζόν.

Πιστεύω πάντως ότι εκείνο που έκανε ο LeBron την Κυριακή ήταν καλύτερο. Facials στην διάρκεια μιας σαιζόν γίνονται κάμποσες φορές (αν και σπάνια τόσο ωραία) αλλά το να βλέπεις άνθρωπο να κάνει alley oop περνώντας πάνω από κάποιον άλλον (έστω και undersized, όπως ο Lucas) είναι κάτι το ασυνήθιστο. Τέσπα... Θέμα γούστου.
morfi
QUOTE(John Valthuer @ Jan 31 2012, 18:52 ) *
Πιστεύω πάντως ότι εκείνο που έκανε ο LeBron την Κυριακή ήταν καλύτερο. Facials στην διάρκεια μιας σαιζόν γίνονται κάμποσες φορές (αν και σπάνια τόσο ωραία) αλλά το να βλέπεις άνθρωπο να κάνει alley oop περνώντας πάνω από κάποιον άλλον (έστω και undersized, όπως ο Lucas) είναι κάτι το ασυνήθιστο. Τέσπα... Θέμα γούστου.

Δεν είχα δει τη συγκεκριμένη φάση με τον ΛεΜπρόν όταν έγραφα το παραπάνω ποστ. smile.gif
captain charisma
το καρφωμα του τζειμς δεν με εντυπωσιασε...αν το εκανε σε ενα ψηλο τυπου χαουαρντ γκαρνετ, τοτε θα ηταν εντυπωσιακο...αλλα τωρα το κανει απεναντι σε ενα κοντουλη 1.80...τι να λεμε τωρα...

του γκριφιν στον περκινς μου θυμησε πολυ αυτο που εκανε ο μπραιαντ στον χαουαρντ και στον γιαο παλιοτερα...και εκεινο του ντουραντ στο χειγουντ στα περσινα πλειοφς..
Iverson_3
Όντως, το να πηδάς για alley oop πάνω από ένα τύπο 1.80 πιάνοντας ταυτόχρονα τη μπάλα στα 3.5 μέτρα με το ένα χέρι και καρφώνοντάς τη είναι πανεύκολο.
captain charisma
για μας τους κοινους θνητους φαινεται σαν βουνο αλλα για παικτες τυπου τζειμς καρτερ τζος σμιθ ιγκουονταλα και σια ειναι τρελο ευκολακι που λεει ο παπαδοπουλος...
morfi
QUOTE(captain charisma @ Feb 1 2012, 12:44 ) *
για μας τους κοινους θνητους φαινεται σαν βουνο αλλα για παικτες τυπου τζειμς καρτερ τζος σμιθ ιγκουονταλα και σια ειναι τρελο ευκολακι που λεει ο παπαδοπουλος...

Εγώ πάντως δεν έχω δει πολλούς να το κάνουν.
Iverson_3
QUOTE(morfi @ Feb 1 2012, 12:57 ) *
Εγώ πάντως δεν έχω δει πολλούς να το κάνουν.

Me neither. Ίσως δε βλέπω πολύ μπάσκετ.
j-kidd13
Εντυπωσιακο το καρφωμα του Λεμπρον αλλα νταξ,δεν εκανε και τιποτα ακατορθωτο,απο τη στιγμη που μπορει να πηδηξει ψηλα.
Εξ αλλου ο Λουκας σκυβει,ο Λεμπρον μαζευει τα γονατα του,οποτε δεν ειναι κατι ακατορθωτο....
Προσωπικα του Γκιφιν μου αρεσει περισσοτερο και το θεωρω πιο δυσκολο.
Dwyane ''the flash'' Wade
ειναι θεμα γουστου πιστευω αυτες οι φασεις!!και τα δυο ειναι μακραν τα καρφωματα της χρονιας μεχρι τωρα!προσωπικα θα ψηφιζα τον βασιλια επειδη ειναι και η αλει ουπ στη μεση που το κανει πιο θεαματικο θα ελεγα....
Νίκος Γκέκας
Δείτε εδώ τα 10 καλύτερα καλάθια πίσω από το ταμπλό...
Razorblade Fish
http://www.youtube.com/watch?v=BofOXnyQWZk...feature=related

NBA greatest players of all time draft..
Πολυ γελιο...
SteveNashidis
QUOTE(Razorblade Fish @ Feb 26 2012, 02:53 ) *
http://www.youtube.com/watch?v=BofOXnyQWZk...feature=related

NBA greatest players of all time draft..
Πολυ γελιο...

Tι γυναίκα έχει ο Σμιθ ε ; Gwendolyn Osborne 38.gif 38.gif 38.gif
SteveNashidis

XAXAXA
captain charisma
μπαρκλει και φαι πανε μαζι.. δεν μπορουν χωρια...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.