QUOTE(louie @ Jan 12 2014, 15:56 )
ρε συ manj13 οκ το καταλαβαινω να εχεις τοσο αισιοδοξια για το οτι μπορει να γινει μεγαλος παιχτης αλλα μου χρησιμοποιεις λαθος επιχειρηματα για να το υποστηριξεις. δεν ειναι επιχειρημα "το οτι ηγηθηκε στον πανιωνιο να βγει 3ος πιο σημαντικο απο το οτι ο μαντζαρης και ο σλουκας ακουλουθουσαν σε 2 ευρωπαικα". οπως επισης για κανεναν λογο δεν ειναι επιχειρημα υπερ του το οτι ειναι κωλοπαιδο. και οχι δν ειναι κωλοπαιδα ολοι οι μεγαλοι παιχτες. οι μεγαλοι παιχτες δεν γουσταρουν να χανουνε, αυτο δν σημαινει οτι θα γινουν κωλοπαιδαραδες για να μην χασουνε...
ο χαινς ειναι τεραστιο παραδειγμα καρδιας, μαχητικοτητας μεχρι θανατου για την νικη αλλα ειναι επισης κι απο τους πιο ηρεμους χαρακτηρες και απο τους πιο κυριους που εχω δει και το ειδαμε στους περσινους τελικους τι επιπεδο εδειξε(με δικη του πρωτοβουλια). ο διαμαντιδης εχει τον πιο "refuse to lose" χαρακτηρα που εχω δει προσωπικα αλλα αυτο το βλεπεις απο τα θαυματα που κανει στο παρκε για να μην χασει η ομαδα του και οχι απο το αν τσακωθηκε με κωλοπαιδαραδες τυπου τεοντοσιτς και μπατη πχ. ο σαρας ηταν πολυ εκδηλωτικος, πανηγυριζε σαν τρελος κτλ αλλα δεν ηταν κωλοπαιδο με την κακη εννοια του ορου.
και μιας και ειπαμε τεοντοσιτς πιο πριν, αυτος εχει μεγαλο μπασκετικο ταλεντο και ειναι το μεγαλυτερο κωλοπαιδο στην ευρωπη μαζι με τον ρουντι. τον εχει βοηθησει το ποσο κωλοπαιδο ειναι; οχι, ισα ισα ειναι ενας συνδυασμος κωλοπαιδου και λουζερ μαζι.
και δεν ειναι λιγα τα παραδειγματα μεγαλων παιχτων που ειναι καλοι χαρακτηρες ακομα και στο nba που το να εισαι κωλοπαιδο δινει και star quality. ματζικ, ντανκαν, νοβιτσκι, μαλοουν, ρασελ, ρει αλεν, ντουραντ, στηβ νας, ολαζουον κτλ.
1)''ρε συ manj13 οκ το καταλαβαινω να εχεις τοσο αισιοδοξια για το οτι μπορει να γινει μεγαλος παιχτης αλλα μου χρησιμοποιεις λαθος επιχειρηματα για να το υποστηριξεις. δεν ειναι επιχειρημα "το οτι ηγηθηκε στον πανιωνιο να βγει 3ος πιο σημαντικο απο το οτι ο μαντζαρης και ο σλουκας ακουλουθουσαν σε 2 ευρωπαικα". οπως επισης για κανεναν λογο δεν ειναι επιχειρημα υπερ του το οτι ειναι κωλοπαιδο. και οχι δν ειναι κωλοπαιδα ολοι οι μεγαλοι παιχτες. οι μεγαλοι παιχτες δεν γουσταρουν να χανουνε, αυτο δν σημαινει οτι θα γινουν κωλοπαιδαραδες για να μην χασουνε...
ο χαινς ειναι τεραστιο παραδειγμα καρδιας, μαχητικοτητας μεχρι θανατου για την νικη αλλα ειναι επισης κι απο τους πιο ηρεμους χαρακτηρες και απο τους πιο κυριους που εχω δει και το ειδαμε στους περσινους τελικους τι επιπεδο εδειξε(με δικη του πρωτοβουλια). ο διαμαντιδης εχει τον πιο "refuse to lose" χαρακτηρα που εχω δει προσωπικα αλλα αυτο το βλεπεις απο τα θαυματα που κανει στο παρκε για να μην χασει η ομαδα του και οχι απο το αν τσακωθηκε με κωλοπαιδαραδες τυπου τεοντοσιτς και μπατη πχ. ο σαρας ηταν πολυ εκδηλωτικος, πανηγυριζε σαν τρελος κτλ αλλα δεν ηταν κωλοπαιδο με την κακη εννοια του ορου.''
Συμφωνος!!!
2)''και μιας και ειπαμε τεοντοσιτς πιο πριν, αυτος εχει μεγαλο μπασκετικο ταλεντο και ειναι το μεγαλυτερο κωλοπαιδο στην ευρωπη μαζι με τον ρουντι. τον εχει βοηθησει το ποσο κωλοπαιδο ειναι; οχι, ισα ισα ειναι ενας συνδυασμος κωλοπαιδου και λουζερ μαζι.''
Φταιει κι ιδιος αλλα πιστευω οτι ''ατυχησε'' να ΜΗΝ βρεθει με Ομπραντοβιτς ή Ιβανοβιτς να του κοπουν τα φτερα...Μετα τον Καζλάουσκας,Μεσινα
Θεωρουσα οταν εφυγε για ΤΣΣΚΑ οτι θα τα καταφερνε,μια Ευρωλιγκα ισως τον απελευθερωνε να του βγει ΩΦΕΛΙΜΑ το ''αληταριο'', τωρα βλεπω να του μενει χωρις τα εισαγωγικα...Κριμα...
3)''και δεν ειναι λιγα τα παραδειγματα μεγαλων παιχτων που ειναι καλοι χαρακτηρες ακομα και στο nba που το να εισαι κωλοπαιδο δινει και star quality. ματζικ, ντανκαν, νοβιτσκι, μαλοουν, ρασελ, ρει αλεν, ντουραντ, στηβ νας, ολαζουον κτλ.''
Επισης συμφωνος με τη διαφορα οτι στο ΝΒΑ ο ανταγωνισμος υπαρχει ΕΝΤΟΝΑ μονο στα πλευ οφ και πρεπει να ομολογησουμε οτι στη Αμερικη δεν βλεπουν τοσο ''πολεμικα'' το μπασκετ οσο στην Ευρωπη τοσο απο παικτες-παραγοντες οσο κι απο κοσμο...Επαυξανω δε αυτο που λες, αναφεροντας οτι στο ΝΒΑ το μεγιστο των ΜΕΓΑΛΩΝ παικτων ηταν ΚΑΛΟΙ χαρακτηρες, σαν αυτους που ανεφερες...Ευρωπαικο??
...ταπεραμεντο..
Τεσπα για μπασκετ να κουβεντιαζουμε και καλα να ειμαστε..