Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Euroleague 2005-2006
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3, 4
ashton
o MVP στην Ευρωλίγκα δεν ψηφίζεται από τα ΜΜΕ, αλλά βγαίνει από τα ratings στα στατιστικά κάθε αγωνιστικής.
dizzy_fingers
Χρήσιμη διεκρίνιση.
Δεν το ήξερα 39.gif.

Συμφωνώ για τον Νίλσεν.
Green_Fan
Και τώρα που είπαμε Νίλσεν..
Από τον Μπόγκατ περιμέναμε να δούμε πράγματα στο τουρνουά μπάσκετ των Ολυμπιακών Αγώνων αλλά τελικά από αυτόν είδαμε..Θυμάμαι οτι στο πρώτο ματς που είχε παίξει η Εθνική με τους Αυστραλούς αυτός παλεύε μόνος του..

Είναι 2.08 ..Λίγο ψηλότερος να ήτανε εγώ πάντως θα τον ήθελα στον Παναθηναικο..Δεν θα μου κακόπεφτε καθόλου.. biggrin.gif
Warrior
H νικη της Λιετουβος στην Βαρκελωνη,δεν θα πρεπει να χαροποιησε και
πολυ τους ανθρωπους του Ολυμπιακου...

Οι Λιθουανοι ειχαν μεινει καπως πισω και με αυτην την,σιγουρα εκτος
προγραμματος,νικη ξαναμπηκαν γερα στο κολπο.Βεβαια ειναι πολυ νωρις
ακομα και αυτος ο ομιλος κατ'εμε ειναι ο πιο δυσκολος και αμφιροππος.
LEFTERIS733
QUOTE(dizzy_fingers @ Nov 7 2005, 09:20 PM)
Τέτοια λάθη διαβάζει ο Lefteris733 και βγάζει αφρούς! laugh.gif
*

Ευτυχως που το διαβαζαει αρκετες μερες μετα και ειναι ψυχραιμος! biggrin.gif

Μαλλον ηθελε να πει για να μην ειναι γεματο εβραιους.

Αντε να σηκωσουμε την κουπα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! 77.gif
qspock
QUOTE(Green_Fan @ Nov 19 2005, 05:47 PM)
Και τώρα που είπαμε Νίλσεν..
Είναι 2.08 ..Λίγο ψηλότερος να ήτανε εγώ πάντως θα τον ήθελα στον Παναθηναικο..Δεν θα μου κακόπεφτε καθόλου.. biggrin.gif
*

Δηλαδη ετσι πως ειναι στουπας tongue.gif εσενα δε σου αρεσει?
Για βαλτον διπλα διπλα στον Τομασεβιτς...
Μετα βαλτους να παιξουν κι ενα μονο wos_sport3.gif

Και μετα ελα πες μου αν θελεις τον Ζοτς για προεδρο να κανει τετοιες μεταγραφες και να προτιμαει παντα μονο σερβικα 24.gif 19.gif
dizzy_fingers
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΤΣΑΡΑ αύριο στο Τελ Αβίβ!!!!! w00t.gif

Ευρωπαϊκό "Super Cup" θα έχουμε όπου η κάτοχος της Ευρωλίγκα Μακάμπι θα υποδεχτεί την κάτοχο του Uleb Cup Λιέτουβος, η οποία απ'ότι μας έχει δείξει δε θέλει να μείνει μόνο εκεί.
Βάλτε τα βίντεα να γράφουν, κάτι μου λέει ότι θα έχει τρελό θέαμα.
Η Μακάμπι δεδομένης της έλλειψης αγωνιστικής ταυτότητας των Ισραηλινών μετά τη φυγή του Σάρας (το να πάρεις έναν καθαρό σκόρερ στη θέση του καλύτερου οργανωτή της Ευρώπης απ'ότι φαίνεται δεν είναι και η πλέον ενδεδειγμένη κίνηση) σίγουρα θα δυσκολευτεί πολύ να κερδίσει τους Λιθουανούς που έχουν δείξει ότι δεν κωλώνουν σε καυτές έδρες (Βαρκελώνη και.....Κωνσταντινούπολη).

Στο άλλο ματς του ομίλου, που η Αρμάνι υποδέχεται την Μπαρτσελόνα τί βλέπετε? Θα συνεχίσει την κατρακύλα η πολυδιαφημισμένη ιταλική ομάδα, ή η Μπάρτσα θα μπει σε μπελάδες?
Bonzo
Κοίτα εγώ βλέπω Μιλάνο,επειδή με συμφέρει(την έχω παίξει στο στοιχημα και άμα κερδίσει βγάζω 140)αλλά θα είναι σίγουρα δύσκολος αγώνας...Από Μπάρτσα δε παίζει ο Ναβάρο...όσο για το άλλο ματς που να το δεις άμα δεν έχεις νοβα???
greece4
παρα ριμπαουντ double double o theo αποψε!!!
next time! wink.gif

για οποιον ενδιαφερεται θα το δειξει σε μαγνητοσκοπηση το ματς αποψε στις 12..
Papaloukas 4 ever
QUOTE(greece4 @ Dec 22 2005, 02:55 AM)
παρα ριμπαουντ double double o theo αποψε!!!
next time! wink.gif
*

Είναι, αγαπητή, απλώς καταπληκτικός. Άντε να τον δούμε και από κοντά αύριο.
Teo: simply the best
chinaski
Ρε κοριτσια γιατι δεν γινεστε fαν εμου του ιδιου?Ειμαι πιο ωραιος απο τον Παπαλουκα (ετσι λεει η μανα μου tongue.gif ) και προχτες που επαιξα βασκετ εκανα triple double kai para mia assist quadruple.
Τωρα που γνωριστικαμε ωρα να αλλαξεις το νικ σου. Chinaski 4 ever μου φαινετε σεμνο και μεστο νικ go for it.

Αντε και θα σας στειλω και αυτογραφαααααα τυχερεςςςςςςςς. Α να μην ξεχασετε να σηκωσετε κανα σαιτ προς τιμη μου. cool.gif cool.gif cool.gif
Warrior
chinaski...θα τα ακουσεις απο τον Papaloyka 4 Ever....
laugh.gif
chinaski
Τι δεν ειναι τσουπρα??? Ουπς.
dizzy_fingers
24.gif
Papaloukas 4 ever
QUOTE(chinaski @ Dec 22 2005, 04:38 PM)
Ρε κοριτσια γιατι δεν γινεστε fαν εμου του ιδιου?

Αντε και θα σας στειλω και αυτογραφαααααα τυχερεςςςςςςςς. Α να μην ξεχασετε να σηκωσετε κανα σαιτ προς τιμη μου. 
*

Φίλε, καθώς η μόνη θηλυκιά που απ' ότι φαίνεται γουστάρει το Θοδωρή είναι η Greece 4, ας απευθύνεσαι σε αυτήν για το τι του βρίσκει σε ομορφιά. Εγώ, ως αγνΟΣ μπασκετόφιλος γουστάρω το γενικότερο παιχνίδι του (από μικρός στους Αμπελοκήπους) και τον εξαιρετικό χαρακτήρα του
dizzy_fingers
Α ρε chinaski, πάλι διάβασα τα ποστ σου και μου έφτιαξαν το κέφι biggrin.gif!

Λοιπόν!
Φτάσαμε αισίως στη φάση των top16 και φέτος οι ελληνικές ομάδες που συνεχίζουν είναι πάλι δύο 41.gif.
Η μία είναι ο συνήθης ύποπτος, Παναθηναϊκός, και η άλλη, ο Ολυμπιακός που πέρα από την ανοδική πορεία στην Ελλάδα συνεχίζει να βελτιώνεται θεαματικά και στην Ευρώπη.

Τη δευτέρα στις 15:00 ώρα Ελλάδος στη Βαρκελώνη θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της Uleb για την φάση των 16 και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο...περισσότερο κι από πέρσι μπορώ να πω.

Οι ομάδες, ανάλογα με την κατάταξή τους στους 3 ομίλους της πρώτης φάσης, σχημάτισαν 4 γκρουπ δυναμικότητας. Ο Παναθηναϊκός ως καλύτερος δεύτερος και ο Ολυμπιακός ως 5ος του ομίλου του, βρίσκονται στο πρώτο και τελευταίο γκρουπ δυναμικότητας αντίστοιχα.
Πιο συγκεκριμένα:

1ο γκρουπ δυναμικότητας:
Unicaja
Tau Ceramica
Maccabi Tel Aviv
Panathinaikos*

2ο γκρουπ δυναμικότητας:
Climamio Bologna
Efes Pilsen
CSKA Moscow
Zagliris Kaunas

3ο γκρουπ δυναμικότητας:
Lietuvos Rytas**
Benetton Treviso
Winterthur FCB
Real Madrid

4ο γκρουπ δυναμικότητας:
Olympiacos
Bamberg
Ulker
Cibona***

* καλύτερος 2ος
** χειρότερη 3η
*** καλύτερη 6η

Επειδή πέρσι κάναμε την ίδια συζήτηση, κι επειδή ήδη βλέπω πως μερικά sites, (βλέπε contra.gr) δεν έχουν δώσει την πρέπουσα σημασία και λένε λανθασμένα πράγματα, να ξεκαθαρίσουμε το θέμα του εμφύλιου.

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός μπορούν να βρεθούν αντίπαλοι σε αυτήν τη φάση, αφού στην πρώτη φάση δεν βρίσκονταν στον ίδιο όμιλο.
Σύμφωνα με την Ευρωλίγκα, προτεραιότητα δίνεται στο να μην βρεθούν δύο ομάδες από τον ίδιο όμιλο της πρώτης φάσης, μαζί στη δεύτερη φάση, περισσότερο από το να προέρχονται από την ίδια χώρα:

· a) A maximum of two teams from the same Regular Season group may coincide in the same Top 16 group.
· B ) A maximum of two teams from the same country may coincide in the same Top 16 group.
Priority between these two restrictions will be given to a), non-coincidence from Regular Season group.

Περισσότερες λεπτομέρειες, στο euroleague.com (στα αγγλικά).

Έτσι, ο Παναθηναϊκός μπορεί να πέσει με:
- Κλιμάμιο, Εφές, Ζαλγκίρις από 2ο όμιλο
- Λιέτουβος, Μπένετον, Μπαρτσελόνα από τον 3ο όμιλο
- Ολυμπιακό, Μπάμπεργκ, Τσιμπόνα από τον 4ο όμιλο.

Αντίστοιχα, ο Ολυμπιακός μπορεί να πέσει με:
- Μάλαγα, Ταού, Παναθηναϊκό από 1ο όμιλο
- Κλιμάμιο, ΤΣΣΚΑ, Ζαλγκίρις από 2ο όμιλο
- Μπένετον, Ρεάλ από 3ο όμιλο

Τί προτιμήσεις έχετε?
Εγώ θέλω τα εξής:

Για τον Παναθηναϊκό:
-Παναθηναϊκός
-Κλιμάμιο (αυτήν δεν την προτιμώ από τη Ζαλγκίρις, αλλά βλέπω η κληρωτίδα να μας φέρνει πάλι μαζί)
-Λιέτουβος (θα προτιμούσα Μπένετον, αλλά έχω πει στο παρελθόν ότι θέλω να δω παιχνίδι Παναθηναϊκού - Λιέτουβος...το πολύ πολύ να πάρει τη δεύτερη θέση του ομίλου wink.gif )
-Μπάμπεργκ

Για τον Ολυμπιακό
- Ταού (η...λιγότερο killer από τις 3, δεδομένου ότι δε θέλω εμφύλιο σε αυτή τη φάση)
- Ζαλγκίρις (εδώ τη θέλω αυτήν...την ξέρει καλά και ο Γιόνας)
- Μπένετον (κι αυτή τη βάζω εδώ...βασικά, όλοι θα τη θέλουν αυτήν την ομάδα στον όμιλό της εκτός κι αν....πότε γυρίζει ο Ζήσης? biggrin.gif )
- Ολυμπιακός
Bonzo
εμένα οι προτιμήσεις μου είναι οι ακόλουθες..

Για τον Παναθηναϊκό:
-Παναθηναϊκός
-Δεν μπορώ να πω ότι έχω προτίμηση...Αλλά τη Ζαλγκήρις τη φοβάμαι λίγο λόγω ισχυρής fron line...Από κει και πέρα η Εφές και η Κλιμάμιο δε με φοβίζουν με την Εφφές να την προτιμω λίγο γιατί μεταξύ άλλων θα φέρει και πιο πολύ κόσμο..
-Λίγο πολύ και δω τα ίδια...πιστεύω ότι και τις τρεις ομάδες τις έχουμε...(Η Μπαρτσελόνα έχει αντίστοιχο πρόβλημα με τον παο στους ψηλούς,η Μπενετόν ψάχνεται τον τελευταίο καιρό και η Λιέτβους δεν συνεχίζει στα ίδια ψηλά επιπέδα που ξεκίνησε...)
-Μπάμπεργκ ή τσιμπόνα έιναι σίγουρα πιο εύκολες ομάδες..

Για τον Ολυμπιακό
- Συμφωνώ στο ΤΑΟΥ
- Ζαλγκίρις ή Κλιμάμιο...Βέβαια και η ΤΣΣΚΑ χωρίς τον Άντερσον ίσως δεν θα είναι τόσο δύκολη
- Ρεάλ καθώς απότην αρχή της αγωνιστικής χρονιάς περνά μια αρατεταμένη περίοδο ντεφορμαρίσματος κάτι που δύσκολα ποβλέπεται να αλλάζει...
- Ολυμπιακός
thrylos7
Κλιμάμιο και Ρεάλ και για τους δύο... Για Παναθηναϊκό είτε Τσιμπόνα είτε Μπάμπερκ.. αν και δεν είναι σίγουρο πως θέλει πολύ εύκολη, μήπως και τύχει καμιά ομάδα τύπου Μάλαγα και βγει 2ος.. Οπότε ας υπάρχει και μία να πάρει καμιά νίκη(μια χαρά η Ουλκέρ)..
Για Ολυμπιακό... δεν ξέρω γιατί αλλά μου βγαίνει αυθόρμητα η Μάλαγα. Η Μακάμπι είναι ερωτηματικό γιατί είναι η μόνη απ' τις 4 του πρώτου γκρουπ που δεν έχει πολυφωνία αλλά απ' την άλλη μπορεί να παίξει διαστημικά... Την TAU γενικά δε τη θέλω με τίποτα αλλά ίσως βολεύει πάρα πολυ τον Ολυμπιακό. Θα βγει πρώτη και αν την πάρουμε στην έδρα μας, κάτι που είναι εφικτό ούτως ή άλλος, έχουμε προβάδισμα για 2η θέση... Ας το εξηγήσω καλύτερα... Η ΤΑU έχει μάλλον την πιο καυτή έδρα άρα κανείς δε θα κερδίσει εκεί(εμείς έχουμε πρόβλημα εκτός έδρας). Επίσης θα ψάξει για εκτός έδρα νίκη αλλά έχω την πεποίθηση ότι στο ΣΕΦ δε θα κερδίσει... θα την(τις) κάνει αλλού...
Καλά... αν κατάλαβε κανείς ας το πει και σε μένα...

Ίσως και η Ζαλγκίρις να ναι καλή... το περσινό 0/6 κάτι λέει... βέβαια ήταν επιπέδου final four ο όμιλος...

Η TAU θα το πάρει.... (αν, λέμε αν, δεν το καθαρίσει η Τσιμπόνα...)
Bonzo
Και αν μέχρι τη τελευταία πρόταση μας είχες μπερδέψει στη τελευταία πρόταση μας τέλειωσες...
Πάντςω ειδικά το πρώτο γκρουπ πιστεύω ότι δεν προσφέρεται για προτιμήσεις καθώς όλες οι ομάδες είναι περίπου ισοδύναμες με πλεονεκτήμτα και μειονεκτήματα...
απο εκεί και πέρα καταρχήν η ούλκερ δε μπορεί να μπει στον ίδιο όμιλο με τον ΠΑΟκαι η τσιμόνα και μπάμπεργκ νομίζω ότι θα κάνουν 0/6...
οποιος χάσει από αυτές δε νομίζω ότι μπορεί να περάσει...
Warrior
Εγω πιστευω πως ο Παναθηναικος θα ηθελε να αποφυγει απλα τον Ολυμπιακο
και την Μπαρτσελονα.Με ολες τις αλλες ομαδες δεν νομιζω οτι θα εχει προβλημα.
Γενικα με οποιους και να πεσει θα ειναι το ακλονητο φαβορι για την 1η θεση.

Για τον Ολυμπιακο θεωρω πως ειναι πιο κρισιμη η κληρωση.Δεν θα ειναι
καθολου ευκολο για αυτον να περασει στους "8",και αυτο μιας και οπως
κοιταω τις ομαδες..βρισκω 8 ομαδες που ειναι πιθανοτατα καλυτερες απο
αυτον.Βεβαια αυτος ακομα "μονταρεται" ως ομαδα.

Στο 1ο γκρουπ οι ομαδες ειναι "μια και μια".Αν ημουν ολυμπιακος,ισως να
ηθελα τον Παναθηναικο απο τους 1ους,οχι για αγωνιστικους λογους μονο(και
εννοω την "υπεροχη" που φαινεται να εχει στους ψηλους),αλλα επειδη ισως
μπορεσει να εκμεταλλευτει τις ιδιαιτεροτητες που εχουν οι "εμφυλιοι" σε αυτες
τις διοργανωσεις,κατι που εχουμε δει πολλες φορες στο παρελθον.
thrylos7
O ΠΑΟ μπορεί να τύχει με Ουλκέρ.. Ο όμιλος έχει 4 ομάδες που προέρχονται από 3 γκρουπ. Σε κάθε όμιλο θα υπάρχει ζευγάρι που έχει συναντηθεί, 1 απ' τον όμιλο της ΑΕΚ, 2 απ' του Ολυμπιακού(6 ομάδες) κ άλλη μία απ' του ΠΑΟ.

Όχι, για την ΤΑU σοβαρά το έλεγα. Θα τύχει Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στους 8 ή στους 4, θα τους αποκλείσουμε και λόγω παράδοσης σε τέτοιες αναμετρήσεις(για να ανεφερθώ και στο σχόλιο του Warrior) και θα πάμε τελικό με ΤΑU...

Η Τσιμπόνα το μόνο που θα καταφέρει είναι να χάσει 2-1 στους 8... icon_drunk.gif
thrylos7
Ο Chalmers στην ΤΑU... Έ ρε γλέντια....!!! Τώρα βεβαιώθηκα ότι δε θα το πάρει η Τσιμπόνα...
greece4
sto 4o group dunamikothtas dn isxuei o prwtos periorismos (oxi omades apo ton idio arxiko omilo) giati auto einai adunaton na sumvei apo th stigmh pou oi arxikoi omiloi einai mono 3...

epomenws sxetika me to post tou dizzy, o pao mporei na pesei me opoiondhpote apo to 4o group (kai isws na uparxei ekei proteraiothta tou b krithriou, afou to a apokleietai) enw o olympiakos mporei na xanasunanthsei opoiadhpote omada apo ta 3 group panw apo to diko tou, asxeta me to an uphrxan ston idio omilo sth regular season...

epishs, pera tou pws 8a diar8rw8oun oi omiloi, megalh shmasia exei kai to 'onoma' twn omilwn (D E F G) ka8ws analoga me auth thn klhrwsh vgainoun k ta xiasti zeugaria...
sihainas
"Το... ριπλέι της κανονικής περιόδου"

http://sport24.gr/html/ent/207/ent.104207.asp
dizzy_fingers
Να γίνω κακός...να μην γίνω κακός....να γίνω....να μην γίνω.....ε ας γίνω!

Αν είναι να χαρακτηρίζουμε ρεπορτάζ μία πιστή αντιγραφή των στατιστικών από το euroleague.net και να πετάμε ένα δυο σχόλια μετά την κάθε κατηγορία, ε τότε...να δουλέψω κι εγώ εκεί?
Δέχομαι κι επιταγές biggrin.gif!

Ή ακόμη καλύτερα, να κάνουμε το basketforum "επίσημο ειδησεογραφικό site"....

Δεν άντεξα, έγινα και σήμερα κακός με τα αθλητικά sites...
nash
Τι ώρα γίνεται σημερα η κλήρωση των ομίλων???
Warrior
Εγινε η κληρωση...

Δ'ΟΜΙΛΟΣ
Ουνικάχα Μάλαγα
Ζαλγκίρις Κάουνας
Μπαρτσελόνα
Ολυμπιακός

Ε'ΟΜΙΛΟΣ
Μακάμπι Τελ Αβιβ
Κλιμάμιο Μπολόνια
Ρεάλ Μαδρίτης
Ούλκερ

ΣΤ'ΟΜΙΛΟΣ
Ταού Κεράμικα
ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Λιέτουβος Ρίτας
Μπάμπεργκ

Ζ'ΟΜΙΛΟΣ
Παναθηναικός
Εφες Πιλσεν
Μπενετόν Τρεβίζο
Τσιμπόνα

Ο Παναθηναικος δεν νομιζω οτι εχει αντιπαλο(στα χαρτια τουλαχιστον)στον
ομιλο του.Για τον Ολυμπιακο δεν θα ειναι ευκολα τα πραγματα,αλλα η κληρωση
δεν ειναι απαγορευτικη..

Εμφυλιο,αν δεν κανω λαθος,δεν θα εχουμε μεχρι το φαιναλ-4-..
Warrior
Ο Παναθηναικος θα αντιμετωπισει στη σειρα στον 1ο γυρο Τσιμπονα,Εφες Πιλσεν
και
Μπενετον*

Ο Ολυμπιακος θα αντιμετωπισει ομοιως Μαλαγα*,Μπαρτσελονα και Ζαλγκιρις*

Με (*) τα εκτος...
dizzy_fingers
Είναι στις 15:00 η κλήρωση...ήταν, δηλαδή biggrin.gif (τσάμπα το έγραψα προηγουμένως? huh.gif ).

Για τον Παναθηναϊκό, όπως τα λες Κώστα...πρόβλημα για την πρόκριση στην επόμενη φάση δεν θα υπάρξει, θα έχουμε κι ένα sold out στο ΟΑΚΑ (με την Εφές).

Για τον Ολυμπιακό, όταν πρωτοκοίταξα τον όμιλο, είπα "σκούρα τα πράγματα"...αλλά η αλήθεια είναι, πως δε θα μπορούσε να είναι και ΠΟΛΥ καλύτερα (ούτως ή άλλως μιλάμε για την φάση των 16 καλύτερων ομάδων στην Ευρώπη-δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια).
Την Μάλαγα δεν την χτυπάει, μην πω πως θα δυσκολευτεί να της πάρει έστω και μία νίκη, κάτι που θα έχει κοινό με τις άλλες ομάδες του ομίλου...την Μπαρτσελόνα, την ξέρει από τον πρώτο όμιλο και ασφαλώς δεν είναι κανένα μεγαθήριο (προς το παρόν τουλάχιστον) ενώ η Ζαλγκίρις δεν είναι η ίδια ομάδα που βρισκόταν στις πρώτες αγωνιστικές στην πρώτη θέση του ομίλου της.
Αν, λοιπόν, καταφέρει και κάνει στο 3Χ3 στην έδρα του, θα πρέπει να κυνηγήσει μία εκτός έδρα νίκη σε Βαρκελώνη ή στο Κάουνας , με την δεύτερη περίπτωση να φαντάζει πιο πιθανή.
Αν από την άλλη, χάσει στην έδρα του από τη Μάλαγα (κάτι πολύ πιθανό), τότε θα πρέπει να κηνυγήσει δύο διπλά με τις άλλες ομάδες, ειδάλλως, θα μπλέξει με ισοβαθμίες και συνδιασμούς αποτελεσμάτων.

Γενικά, πιστεύω πως ο όμιλος του Ολυμπιακού είναι πάλι ο δυσκολότερος...όχι λόγω των αντιπάλων του αλλά κύρια γιατί και ο ίδιος δείχνει ικανός για την πρόκριση.

Από εκεί και πέρα, προβλέπω να έχουμε συναρπαστικά παιχνίδια στον όμιλο F μεταξύ Ταού-ΤΣΣΚΑ-Λιέτουβος (να δούμε αν η κοιλιά που έκανε στις τελευταίες αγωνιστικές είναι προσωρινή ή μόνιμο ξεφούσκωμα της ομάδας), ο πιο βαρετός θα είναι αυτός της Μακάμπι και τα πιο παθιασμένα παιχνίδια της φάσης θα είναι τα ΠΑΟ-Εφές, Εφές-ΠΑΟ.

Καλή αρχή!
thrylos7
XAXAXAXAXAXA! Ti όμιλος είναι αυτός; Μας κάψανε... Αλλά δε μασάμε....
Φοβερός όμιλος πάντως... χαλαρά θα ναι ο πιο συναρπαστικός από όλους... Όλα ντέρμπι... Άντε ρε Θρύλε!!!
Papaloukas 4 ever
QUOTE(Warrior @ Feb 13 2006, 06:18 PM)
Ο Παναθηναικος θα αντιμετωπισει στη σειρα στον 1ο γυρο Τσιμπονα,Εφες Πιλσεν
και
Μπενετον*

Ο Ολυμπιακος θα αντιμετωπισει ομοιως Μαλαγα*,Μπαρτσελονα και Ζαλγκιρις*

Με (*) τα εκτος...
*

Και εγώ έτσι νόμιζα ότι είναι η σειρά των αγώνων, αλλά είναι εντελώς αντίθετα. Αν, λοιπόν, πάρει ο Ολυμπιακός τα δύο πρώτα ματς στην έδρα του είναι πιστεύω με το ένα πόδι στους 8. Πάντως και αν χάσουμε από Μάλαγα, πιστεύω ότι το κακό θα είναι μικρό, καθώς η Μάλαγα θα κάνει και άλλες ζημιές εκτός έδρας.
sihainas
Γενικά ο ποιο συναρπαστικός και αμφίρροπος όμιλος είναι αυτός του Ολυμπιακού... λογικά την 1η θέση την έχει η Μάλαγα...για την 2η λογικά θα γίνει μάχη καθώς και οι τρεις είναι σε θέση να την διεκδικήσουν...

Καλά για τον παναθηναικό δεν χρειάζονται σχόλια... δεν νομίζω ότι υπάρχει τρόπος αυτή η ομάδα να χάσει την πρόκριση...

Ας ελπίσουμε να περάσουν και οι δύο...
Bonzo
Καταρχήν η σειρά που έγραψες warrior είβαι ψιλοσύλλαθος tongue.gif tongue.gif
Ο ΠΑΟ Παίζει διαδοχικά με :cibona*,Benetton*,Effes,
Και για τον Ολυμπιακό:Unicaja,Zalgiris,Barcelona*

Για τον Παο πιστεύω ότι θα περάσει άνετα και μπορεί να κάνει 5 ή 6 νίκες...
Για τον Ολυμπικό πιστεύω ότι μπορεί επίσης να περάσει..Η Μπαρτσελόνα δεν είναι κανά μεγαθήριο και η Ζαλγκήρις έχει εκπληκτική fron line αλλά μέτρια περιφέρεια...Πιστεύω ότι ο φορμαρισμένος Ολυμπιακός (αν δεν πέσει) θα περάσει...Πάντως και στο Γκρουπ με Ρεάλ, Κλιμάμιο και Ούλκερ θα γίνουν μεγάλες μάχες για τη δεύτερη θέση...
Bonzo
Επίσης πιστεύω ότι για τον Ολυμπιακό ο πρώτος αγώνας είναι ματς κλειδί...
Αν καταφέρει να κερδίσει έχει καλές ελπίδες..
Warrior
Ωχ..την αλλαξανε τη σειρα?? ohmy.gif

Παντως στην αρχη ετσι ειπανε στο ραδιοφωνο οτι ητανε..
Καλα θα μου πειτε εχουν πει και πολλα χειροτερα.Αλλα βιαζομουν και δεν
μπορουσα να περιμενω να τα βγαλει η euroleague.net.

Οντως ο πρωτος αγωνας για τον Ολυμπιακο ειναι κλειδι και θα κρινει πολλα.
thrylos7
Όντως στο γκρουπ της Μακάμπι θα γίνει μεγάλη μάχη...
Όπως και ανάμεσα σε ΤΣΣΚΑ και Λιέτουβος, αν και δεν ξέρουμε τι πρόσωπο θα παρουσιάσουν...

Μόνο και μόνο για το ΤΟΡ 16 αξίζει να βάλεις ΝΟVA(αρκεί να μη δείχνουν μόνο 2 αγώνες την εβδομάδα...)... Όσο σκέφτομαι τον όμιλο του Ολυμπιακού... w00t.gif

38.gif 38.gif
hagi
Νομίζω ότι ο ΠΑΟ θα περάσει πολύ άνετα ενώ ο Ολυμπιακός μπορεί να τα καταφέρει αν συνεχίσει την ανοδική πορεία του.Σίγουρα έχει δύσκολο έργο αλλά οι αντίπαλοι έχουν δείξει ότι δεν είναι ανίκητοι.
dizzy_fingers
Προσπάθησα με χίλιους τρόπους να το κατεβάσω και να το ανεβάσω στα downloasd του basketforum για να το δείτε, αλλά δεν τα κατάφερα.
Παρόλα αυτά πρέπει να δείτε το βιντεάκι που έφτιαξαν στην uleb για το resume της πρώτης φάσης της Ευρωλίγκας.
Θα το βρείτε στην κεντρική σελίδα euroleague.net κάτω κάτω και είναι πραγματικά πολύ καλό! 41.gif

Ποιός είπε ότι το μπάσκετ δεν είναι το ομορφότερο άθλημα...
thrylos7
Προσπάθησα με χίλιους τρόπους να το κατεβάσω και να το ανεβάσω στα downloasd του basketforum για να το δείτε, αλλά δεν τα κατάφερα.

Ποιο; Εγώ ανέβασα το πρόγραμμα αλλά το έβαλα καταλάθος στις photo... 65.gif οπότε αν μπορείς τοποθέτησε το στη σωστή θέση... biggrin.gif
dizzy_fingers
Παρόλα αυτά πρέπει να δείτε το βιντεάκι που έφτιαξαν στην uleb για το resume της πρώτης φάσης της Ευρωλίγκας.

Αυτό wink.gif.
Αξίζει να το δείς...πολύ καλή προσπάθεια. Απλά θα σε εκνευρίσει ίσως το συνεχές buffering...
thrylos7
Ναι το κατάλαβα μετά..

Δεν έχω αυτοκίνητο(ADSL) καρδιά μου...(παλιά διαφήμιση καπουτσίνο)

Οπότε αναμένεται να μου τη σπάσει άγρια...
thrylos7
Ένα άσχετο τώρα... σε έναν από αυτούς τους διαγωνισμούς που βάζει η Euroleague.net με διάφορα για το Final 4 της Πράγας, δηλαδή σε κλήρωση ανάμεσα σ' αυτούς που αγόρασαν εισητήριο ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, στους νικητές συμπεριλαμβάνεται και ο Ευθύμης Κιουμουρτζόγλου....

offtopic.gif
thrylos7
Το Φ. Μπολόνια - Μακάμπι έληξε 84 - 89-> επιθετικό παιχνίδι, εύστοχες οι ομάδες...
Η Μακάμπι είχε 35 ρημπάουντ... κυριάρχησε;

Κι όμως, οι γηπεδούχοι είχαν 51!!!! Απ τα οποία τα 23 επιθετικά... !!!
ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif

(Μήπως βγάζει λάθος, όπως με τις 12 ασσιστ του Έτνι; Δε νομίζω, τα επίσημα είναι....)
dizzy_fingers
Έβγαλε αρκετές ασίστ, κύρια στον Σχορτσιανίτη, ο Έντνι. Λογικά σωστά θα είναι τα 12.

Η Μπολόνια, πέρα από τα πολλά επιθετικά, έσπασε και τα στεφάνια από το τρίποντο. Τους έβλεπες να προσπαθούν από τα 6,25 και να μη μπαίνει τίποτα...τους λυπόσουν πραγματικά biggrin.gif.

Ωραίο παιχνίδι πρέπει να ήταν ,είδα μόνο τα τελευταία 3' μετά το ματς του Ολυμπιακού.
Γενικώς σήμερα δεν έχω παράπονο...είδα πολύ κι όμορφο μπασκετάκι smile.gif bball.gif.
thrylos7
Και δεν είδες χθες τον ΠΑΟ;

Όχι, 5 ασσίστ έχει στα επίσημα... το καλύτερό μου αν είχε 12...

Όντως πρέπει να ήταν ωραίο παιχνίδι... πολύ γρήγορο λογικά.. τόσα σουτ!!
dizzy_fingers
Χθες διάβαζα γιατί έδινα σήμερα μάθημα (αχ, μη σκέφτομαι την εξέταση σήμερα γιατί τα παίρνω στο κρανίο με την καριόλα την καθηγήτρια angry_red.gif) ...αύριο είμαι free οπότε είπα σήμερα να χαλαρώσω λίγο από το διάβασμα.. 18.gif
thrylos7
Σήμερα στο Μπενετόν - Εφές ξεχώρισαν οι guards - forwards(2-3)
Granger 30π, Nicholas 21π, Siskauskas 21π, Domercant 17π. Sorry αν κάνω λάθος στους πόντους(πχ για 1π ή 2π) αλλά κολλάει τώρα το επίσημο site.. Από τους υπόλοιπους, στο πρώτο ημίχρονο ξεχώρισε ο Πρκάτσκιν(πάντα το μπέρδευα αυτό το όνομα...)(Prkacin είναι;;;)

Η ΤΣΣΚΑ απέφυγε στο τέλος την ήττα από τη Λιέτουβος κι έτσι εξασφάλισε την πρόκριση.
Η Ταού είχε ένα πολύ εύκολο βράδυ και θα παίξει την πρωτιά με τη ΤΣΣΚΑ(αν και πρέπει να περάσει και από Λιθουανία, σε συνδυασμό με διαφορά με ΤΣΣΚΑ)
Η Λιέτουβος έχει πολύ μικρές πιθανότητες να προκριθεί...(2 νίκες με 2 ήττες της Ταού, και να πάρει τη διαφορά μεταξύ τους) οπότε δεν είναι και υπερβολικά δύσκολο αλλά οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της.
Όσον αφορά τη Μπάμπεργκ, το μόνο πρωτότυπο(γιατί έχει αποκλειστεί από την κλήρωση) είναι ότι "έγραψε" σαν ομάδα 36 στο index rating. Eνδεχομένως αυτό αποτελεί αρνητικό ρεκόρ στην Ευρωλίγκα...
Warrior
Αυτος ο Γκρειντζερ εχει ξεσκιστει τελευταιως....7/9δ.,5/8τρ...7/8 την προηγουμενη
βδομαδα με ΠΑΟ! ohmy.gif

O ομιλος της ΤΣΣΚΑ,οπως και αυτος του Ολυμπιακου..μαλλον ξεκαθαρισανε
οσον αφορα την προκριση,μονο η τελικη θεση των ομαδων εμεινε.

Πως περασε ρε παιδια αυτη η Μπαμπεργκ..μακραν η χειροτερη ομαδα του
ΤΟΠ-16!Α,ρε ΑΕΚ...
thrylos7
Βάλε και της Μακάμπι...

Η Ταού και με άλλες ομάδες έχει κάνει πάρτυ στην έδρα της. Η Μπάμπεργκ άξιζε να περάσει... Ήταν τυχερή βέβαια για τον όμιλο που βρέθηκε αλλά σίγουρα ήταν γενικά καλύτερη από αυτές που δεν πέρασαν...
Συγκεκριμένα:
Η Ολύμπια έκανε καιρό να πάρει την πρώτη νίκη(να ναι καλά η ΑΕΚ) και μετά από κάποιο διάστημα ήταν αρκετά καλή, Έχασε όμως έδαφος στην αρχή.
Το Στρασβούργο απ' την άλλη αρχικά έδειξε ότι θα μπορούσε να διεκδικήσει την πρόκριση και ήταν ανταγωνιστική ομάδα αλλά μετά φάνηκε ότι παίζει στο γαλλικό πρωτάθλημα(είχα δει έναν αγώνα πέρσι, που έπαιζε με τη Χάβρη... άουτς!)
Η ΑΕΚ ξεφούσκωσε ξαφνικά και με την εικόνα που έδειξε μόνο για ΤΟΡ 16 δεν ήταν. Αν πάντως διατηρούσε με κάποιο τρόπο την εικόνα που είχε στην αρχή της σεζόν θα πήγαινε ακόμη και για 3η θέση.. Βέβαια θα υπήρχε ο κίνδυνος να ξεφουσκώσει στο ΤΟΡ 16..(άουτς στο τεράγωνο..)
Warrior
Βάλε και της Μακάμπι...

Οντως..νομιζα πως ειχε χασει εξω η Φορτιτουντο απο Μακαμπι..

Δεν λεω για την φετινη ΑΕΚ...Απλα αν ειχε διατηρησει κατα καποιο τροπο
την ομαδα της στο περσινο επιπεδο,εστω λιγο πιο κατω,θα ηταν δια περιπατου
στο ΤΟP-16 σε αυτον τον ομιλο που επεσε,απο αυτην την πλευρα το ειπα..

Παντως θα ηταν καλυτερη η Ολιμπια,ως ονομα σε αυτη την φαση,οχι οτι
η Μπαμπεργκ δεν το αξιζε.Απλα ειναι "λιγη" για αυτο το επιπεδο.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.