Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακος '07-'08
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
spysta
Εχεις δικιο σ'αυτο!!Νομιζω παντως οτι (αν και μηδενικη η δουλεια φετος) και μονο το γεγονος οτι ενας πακτης ζει και εργαζεται σε μια χωρα εστω και για ενα χρονο ειναι ενα σημαντικο πλεονεκτημα!!Δεν ειμαι σιγουρος αλλα εχω μια αισθηση οτι του χρονου αν μεινει ο πενν με ενα πραγματικο ασσο διπλα του μπορει να κανει εξαιρετικη χρονια!!Καμια σχεση με τη φετινη που ειναι πολυ ασταθης
thrylos7
Ε ναι εντάξει.. εξάλλου τόσους αγώνες έχουν δώσει.. Ένα ελάχιστο δέσιμο θα υπάρξει εύκολα (γιατί άλλα βλέπουμε ακόμα!)...

Κάτι σαν τον Ρίβερς (όχι στο ίδιο μέγεθος ασφαλώς) δηλαδή; rolleyes.gif
spysta
Ναι κατι σαν το ριβερς αλλα φυσικα οχι στο ιδιο μεγεθος. Ο θεος Ριβερς δυσκολα συγκρινεται. !!!!!!!!!!!!!!! 77.gif 77.gif
saou
Λοιπόν πάνω σε αυτά που αναφέρετε πιο πάνω:

-Για Πεν κτλ έχω γράψει τη γνώμη μου

-Πελεκάνος-Πρίντεζης(ειδικά ο δεύτερος) θα έχουν συμπληρωματικό ρόλο αν έρθουν οπότε δε νομίζω ότι αξίζει να ασχολούμαστε. Και οι 2 είναι θαυμάσιοι για μεγαλομεσαίες ομάδες του πρωταθλήματος, όχι για πρωταθλητές.

-Το Σειμπούτις τον θέλω και γω πίσω, πιστεύω πως μπορεί να έχει ρόλο στην ομάδα και δουλεύει πολύ, φέτος είναι από τους πρώτους στην Α1 στο % στα τρίποντα. Εξάλλου αυτόν τον παρακολουθούν από το ΝΒΑ άμα είναι να το δώσουμε πάλι δανεικό, σε 2 χρόνια θα σηκωθεί να πάει στο αμέρικα και δε θα τον έχουμε εκμεταλλευτεί καθόλου.

-Το πιο ουσιαστικό που ειπωθηκε νομίζω είναι αυτό:
[quote]φέτος καναμε μια ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ χωρις να κερδισουμε κανεναν παικτη,[quote]

οπότε προς αυτή την κατεύθυνση πρέπει να κινηθούμε το καλοκαίρι, να έρθει κάποιος που θα δουλέψει και για το τώρα και για το αύριο. Θα ξανατονίσω την προτίμησή μου στο Γιαννάκη, δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο είναι εφικτό.

Τέλος για το ΣΕΦ ως τακτικός θαμώνας ειδικά στην Ευρώπη έχω να πω ότι όντως το κενό ανάμεσα στις κερκίδες που βρίσκονται πίσω από τις μπασκέτες και στο παρκέ είναι τεράστιο. Παρόλα αυτά νομίζω ότι οι πτυσσόμενες βγήκαν επειδή κάποιοι εκμεταλεύονταν το γεγονός ότι βρίσκονταν σα απόσταση βολής από τους παίκτες διαιτητές κτλ και δημιουργούσαν ιστορίες. Τα ίδια βλέπουμε και στο ΟΑΚΑ που οι θέσεις είναι ισαπέχουσες από το παρκέ. Οπότε αφού δε γίνεται να είμαστε σωστοί καλύτερα το κενό.

Όσο και αν έχω απογοητευτεί και εγώ καθώς φέτος όποια σοβαρή ομάδα ήρθε στο ΣΕΦ έκανε πασαρέλα, πιστεύω πως είναι καλή έδρα και σε καμιά περίπτωση δε θέλω τον Ολυμπιακό σε γήπεδο 5-6000 θέσεων. Το κακό είναι πως οι Έλληνες είναι ποδοσφαιρόκαβλοι και πηγαίνουν πχ για πλάκα 20000 κόσμος στο καραισκάκη να δουν άθλια μπάλα, τη στιγμή που με τις επενδύσεις που έκανε φέτος ο Αγγελόπουλος θα έπρεπε το ΣΕΦ να έχει ένα μέσο όρο 5000 οπαδών και μετά ακόμα και με τα μαύρα χάλια που έχουμε τώρα τον Πανιώνιο πχ θα τον κερδίζαμε. Δυστυχώς μόνο στα ντέρμπι το γήπεδο γέμισε (ή σχεδόν) αλλά πχ στο Ελληνικό τι θα γινόταν, θα έπαιζε Ολυμπιακός-ΤΣΣΚΑ και θα μεναν απ'έξω 6-7000 κόσμος?
Anaz
Μα το Ελληνικο δεν ειναι καθολου μικρο..!!Οπως ειναι τωρα χωρα σχεδον 8000 θεατες,ενω αν εκμετταλευτει όλο όπως στους Ολυμπιακους, φτανει τις 14.500, μεγαλυτερο δηλαδη κι απ'το Σεφ!Και μιλαμε για το ίσως πιο μπασκετικο κλειστο στην Ελλαδα!δεν συγκρίνεται σε ατμοσφαιρα! Καλα για ορατοτητα κ αισθηση με τον αγωνιστικο χωρο ούτε λόγος!Ευχαριστιεσαι να βλεπεις αγωνα!Οποιος εχει πάει καταλαβαινει αμεσως την χαωδη διαφορα με το Σεφ!
Απο καθε αποψη ειναι ΙΔΑΝΙΚΟ!Το μονο (σημαντικο παντως) μειονεκτημα του,η τοποθεσια του..Σχετικα μακρια απ'τη φυσικη εδρα του Ολυμπιακου δηλαδη.

Οσων αφορα το Σεφ,σωστο το σχολιο σου για τις πτυσσομενες και πάλι ομως το κενο με τον αγωνιστικο χώρο ακομα κ με αυτες τοποθετημενες δεν ειναι καθολου μικρο!! Δειτε ΕΔΩ. Εαν φοβομαστε κι αυτο το κενο..Ε ας παμε να παιξουμε στο Καλατραβα!

Πελεκανο κ Πριντεζη δεν τους βαζω στην ιδια κατηγορια..!! 33.gif

οπότε προς αυτή την κατεύθυνση πρέπει να κινηθούμε το καλοκαίρι, να έρθει κάποιος που θα δουλέψει και για το τώρα και για το αύριο. Θα ξανατονίσω την προτίμησή μου στο Γιαννάκη, δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο είναι εφικτό.
Πολυ σωστο,συμφωνώ βεβαιως!Οπως κ στο σχολιο για τον Σει!

Για τον Πεν τα'χω πει κι εγω!Σωστη η σκεψη του φίλου αλλα και παλι ανεπαρκης!
thrylos7
Την προηγούμενη δεκαετία ήταν μια χαρά.. Επιπλέον θέσεις, γέμιζε όλος ο χώρος. Θα ψάξω να βρω καμιά φωτογραφία (έχω μόνο σε βιβλίο).

Όσο καλό κι αν είναι το ελληνικό, το ΣΕΦ είναι ουσιαστικά η έδρα του Ολυμπιακού.
Anaz
Δες,εκανα edit και εβαλα φωτογραφια στο πιο πανω ποστ.. Αρκετα καλυτερα απο τωρα,αλλα σίγουρα όχι μπασκετικο.. wink.gif
Το κλειστο του Σεφ ειναι πολυχρηστικο και χρησιμοποιειται κ για κλειστους αγωνες στιβου!Δεν μπορει λοιπον να γεμισει τελειως ο χωρος.. wink.gif
thrylos7
Όχι βρε, καμιά σχέση.. μιλάω για όλο το χώρο καλυμμένο. smile.gif

Edit: Έυρηκα!

Click to view attachment
Anaz
Ναι τις θυμαμαι αυτες τις κερκιδες!Μπορει η φωτο να ξεγελα γιατι ειναι τραβηγμενη απο χαμηλα αλλα κι ομως η διαφορα δεν ειναι τοσο μεγαλη!Η διαφορα ουσιαστικα ειναι μονο στις "γωνιες" των πεταλων που εχουν τοποθετηθει καποιες σχεδον τελειως οριζοντιες εξεδρες! Εχω την αισθηση όμως οτι δεν γινονταν αγωνες μπασκετ ετσι!Εγω δηλαδη κ την προηγουμενη δεκαετια που ειχα παει Σεφ,παντα θυμαμαι το κενο μεγαλο!Οπως δηλαδη στη φωτο που εβαλα! ισως να κανω κ λαθος,και πάλι ομως δεν νομιζω οτι αυτες οι οριζοντιες κερκίδες εξυπηρετουν σε αγωνα μπασκετ..Δεν ειναι χρηστικες απο πλευρας ορατοτητας..
thrylos7
Τι να σου πω, δεν ξέρω. Έχω πάντως παρόμοια (και πιο καθαρή φωτογραφία, που δεν ξεγελά, όπως ίσως αυτή) με μπασκετικό θέμα..

Όπως και να' χει, αυτό είναι μάλλον το καλύτερο δυνατό όσον αφορά το θέμα.
Anaz
Οχι δεν ειναι θεμα ποιοτητας της φωτο αλλα απο που εχει τραβηχτει!Αν ηταν απο πιο ψηλα τραβηγμενη θα καταλαβαινες καλυτερα.
Anyway,μπορει να κανω κ λάθος.Παντως η ουσια ειναι πως ο,τι "μοντιφα" και να κανεις το σχημα του κλειστου δεν βολευει να καλυφτει πλήρως ο χωρος,κ δεν μπορει να γινει μπασκετικο όπως πχ το παλατακι κ το Ελληνικο,με εξεδρες πισω απ'τις μπασκετες. Ειναι πιο χαωδες κ απ'το μεγαλυτερο Οακα! Σιγουρα παντως με τις πτυσσόμενες βελτιωνεται σημαντικα, αν κ δεν πιστευω οτι αυτη η φωτο που παρεθεσες ειναι οντως το καλυτερο δυνατο,γιατι εχω πολλες αμφιβολιες για την ορατοτητα των κατω κερκιδων!Ειναι σιγουρα το καλυτερο δυνατο απο αποψη καλυψης χωρου!

Τεσπα.Εγω τη φωτο τη παρεθεσα για να δειξω οτι με την τοποθετηση των σημερινων πτυσσομενων που λειπουν δεν νομιζω οτι θα τίθεται ζητημα επικινδυνα κοντινης αποστασης απ'το παρκε.. wink.gif

Εν τελει δεν ισχυριζομαι βεβαια οτι θα'ταν σωστη κινηση της διοικησης να μεταφερθει η εδρα στο Ελληνικο! αν κ προσωπικα εχοντας παρακολουθησει αγωνα σε αυτο το γηπεδο δεν θα με χαλαγε ιδιαιτερα. Απλα ζηλευω ενα TETOIO κλειστο..
spysta
Παιδια μην γελιομαστε...η φυσικη εδρα του θρυλου μας ηταν ειναι και θα ειναι το ΣΕΦ!!!!Οσο για το ελληνικο εχω και γω προσωπικη αποψη απο αγωνες το 2004!Φανταστικο γηπεδο!!Ειναι πραγματικη εδρα!!
PanosIlio
Με το να λέω ότι η ομάδα δεν θα με πείραζε να παίζει και σε ένα γήπεδο 4000 θέσεων πχ δεν σημαίνει ότι την υποτιμώ απλά αν κρίνουμε από τον μέσο όρο εισιτηρίων φέτος ένα τέτοιας χωρητικότητας γήπεδο είναι μια χαρά, λυπάμαι που το λέω αλλά έτσι είναι.

Τώρα για να επανέλθω στο γήπεδο του Τροκαντερό που μπορεί μπορεί να μην χρησιμοποιείται για αθλητικές εκδηλώσεις πλέον αλλά κάλλιστα μπορεί να χρησιμοποιηθεί, θα θέλει δουλειά σίγουρα αλλά γίνεται. Πάρτε λίγο μάτι το γηπεδάκι και πείτε μου αν αξίζει ή όχι. http://stadia.gr/faliro/faliro-gr.html

Προσέξτε τι λέει στο κείμενο, Χωρητικότητα: 3.836 (8.536 κατά τους Ολυμπιακούς Αγώνες), μια χαρά είναι ΑΝ μπορέσει να χρησιμοποιηθεί για αγώνες μπάσκετ με τέτοια χωρητικότητα, των 8000 εννοώ. Εύκολη πρόσβαση έχει, τραμ-λεωφορείο, πάρκινγκ έχει, πάνω στην παραλιακή είναι, κοντά στον Πειραιά είναι. Εμένα μου αρέσει πολύ. Το γήπεδο του Ελληνικού είναι το κορυφαίο μπασκετικό γήπεδο στην Ελλάδα αλλά είναι στο Ελληνικό, ε δεν έχει σχέση ο Ολυμπιακός με το Ελληνικό.

Αν και πιστεύω πως όλα αυτά είναι φιλολογικές κουβέντες διότι πολύ απλά δεν θα φύγουμε από το ΣΕΦ tongue.gif

Τώρα θα μου πει κανείς ποιος είναι αυτός ο Καρίμ Ρας και τι φρούτο είναι παρακαλώ πολύ biggrin.gif
Pierce
σημερα στο πρωτοσελιδο της goal αναφερεται οτι ο κ. αγγελοπουλος ψαχνει τροπο για να σπασει το συμβολαιο του σαρας με το golden state για να τον φερει στον ολυμπιακο...
rchos
anaz οι παλιες πτυσομενες του σεφ εφταναν εμφανως πιο κοντα στον αγωνιστικο χωρο απο τις τωρινες!απλα δεν καταλαβαινω γιατι μπαινουν στην κουβεντα αφου πλεον το σσεφ μετα την ανακατασκευη εχει τις τωρινες πτυσομενες οι οποιες φτανουν μεχρι εκει που φτανουν και οχι παραπερα!οποτε με αυτα τα δεδομενα πρεπει να συζητησουμε οχι πως ηταν πριν το γηπεδο!το ελληνικο των 14.500 θεσεων ειναι και πιο μεγαλο και πιο μπασκετικο και πιο συγχρονο και πιο ομορφο(για μπασκετ)!το μοναδικο θεμα διαφωνιας για μενα ειναι η αποσταση απο πειραια αν και δεν ειναι τοσο μεγαλη οσο νομιζει ο αναζ!

PanosIlio-G7 στο ξαναειπα το κλειστο του φαληρου πλεον δεν υπαρχει σαν γηπεδο!μην το αναφερεις!ειναι συνεδριακος και συναυλιακος χωρος!εχουν μπει υπογραφες και εχουν παρθει αποφασεις!καμια αγωνιστικη δραστηριοτητα δεν θα πραγματοποιηθει ξανα εκει!
Air Kef
QUOTE(Anaz)
Μα το Ελληνικο δεν ειναι καθολου μικρο..!!Οπως ειναι τωρα χωρα σχεδον 8000 θεατες,ενω αν εκμετταλευτει όλο όπως στους Ολυμπιακους, φτανει τις 14.500, μεγαλυτερο δηλαδη κι απ'το Σεφ!Και μιλαμε για το ίσως πιο μπασκετικο κλειστο στην Ελλαδα!δεν συγκρίνεται σε ατμοσφαιρα! Καλα για ορατοτητα κ αισθηση με τον αγωνιστικο χωρο ούτε λόγος!Ευχαριστιεσαι να βλεπεις αγωνα!Οποιος εχει πάει καταλαβαινει αμεσως την χαωδη διαφορα με το Σεφ!

QUOTE(rchos7)
anaz οι παλιες πτυσομενες του σεφ εφταναν εμφανως πιο κοντα στον αγωνιστικο χωρο απο τις τωρινες!απλα δεν καταλαβαινω γιατι μπαινουν στην κουβεντα αφου πλεον το σσεφ μετα την ανακατασκευη εχει τις τωρινες πτυσομενες οι οποιες φτανουν μεχρι εκει που φτανουν και οχι παραπερα!οποτε με αυτα τα δεδομενα πρεπει να συζητησουμε οχι πως ηταν πριν το γηπεδο!το ελληνικο των 14.500 θεσεων ειναι και πιο μεγαλο και πιο μπασκετικο και πιο συγχρονο και πιο ομορφο(για μπασκετ)!το μοναδικο θεμα διαφωνιας για μενα ειναι η αποσταση απο πειραια αν και δεν ειναι τοσο μεγαλη οσο νομιζει ο αναζ!

Χαιρομαι που υπάρχει τέτοια αποψη για το Ελληνικο.

Απο την αλλη δν χαιρομαι καθολου με την άποψη "το ΣΕΦ ειναι(εχει γινει) η έδρα του Ολυμπιακου".

Επειδη δηλαδη το 92 που πηγαμε εκει δν υπηρχε αλλο γήπεδο,κι επειδη εχει γινει εδρα του Ολυμπιακου ένα χάλια γήπεδο,σημαινει οτι ο Ολυμπιακος θα παιζει σε ενα χαλια γήπεδο επ'αόριστον;

Το Ελληνικο ειναι καλύτερο απο ΟΛΕΣ την πλευρες.Μην τα λεμε ξανα.Και οποιος εχει παει(εγω δυστυχως οχι ακομα) εχει μεινει εντυπωσιασμενος.

Νοτη με την φωτο που εδειξες ποση γινεται η χωριτικοτητα;Νομιζω παντως πως και στο ΝΒΑ οι courtside πισω απο τις μπασκετες ειναι ισουψεις.Οχι οτι απο αισθητικης πλευράς ειναι ωραίο,αλλα λέμε τώρα.
reignman
panosIlio o kareem rush einai ena 2ari me apla kalo shoot. epeze stous LA Lakers alla den ekane tpt to idiaitero. to mono pou kserw einai oti exei farmakero triponto.. alla ti na to kanw? kai o roger mason jr eixe fovero shoot.. alla pera apo touto? 68.gif
thrylos7
Σιγουρα παντως με τις πτυσσόμενες βελτιωνεται σημαντικα, αν κ δεν πιστευω οτι αυτη η φωτο που παρεθεσες ειναι οντως το καλυτερο δυνατο,γιατι εχω πολλες αμφιβολιες για την ορατοτητα των κατω κερκιδων!Ειναι σιγουρα το καλυτερο δυνατο απο αποψη καλυψης χωρου!

Προφανώς βρε Anaz! tongue.gif

anaz οι παλιες πτυσομενες του σεφ εφταναν εμφανως πιο κοντα στον αγωνιστικο χωρο απο τις τωρινες

Έτσι είναι Anaz! tongue.gif tongue.gif

Τώρα θα μου πει κανείς ποιος είναι αυτός ο Καρίμ Ρας και τι φρούτο είναι παρακαλώ πολύ

Πήγε στο ΝΒΑ το 2002 (ίδια φουρνιά με Αμάρε, Μπάτλερ, Πρινς, Νένε, Γκούντεν). Τον θυμάμαι από τους Lakers (έπαιρνε αρκετό χρόνο στην ομάδα στο NBA Live '03 biggrin.gif ). Περισσότερα θα ξέρει ο Χόλικ. Στην Σάρλοτ πάντως έκανε καλύτερες χρονιές(στους Lakers έπαιξε όταν ακόμα πήγαιναν για τίτλο).

Νοτη με την φωτο που εδειξες ποση γινεται η χωριτικοτητα;

Δε γνωρίζω, υποθέτω όμως πως η χωρητικότητα του ΣΕΦ που ήταν πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες 14000, "έβγαινε" με αυτή τη διαμόρφωση.
spysta
Panoslio-G7 τον Καριμ Ρας τον εχω δει δυο τρεις φορες στο ΝΒΑ!!Αριστεροχειρας καλος σουτερ με καλο ντραιβ!!Περιεργο που αυτος ο παικτης πηγε ζαλγκιρις!!Βεβαια δεν μπορω να κρινς απο 3 παιχνιδια πoy τον ειδα αλλα θυμαμαι και τον Κοτζια να αναφερε με πολυ καλα λογια στο προσωπο του!!Πρεπει να εινα πολυ καλος παικτης
Air Kef
Ειμαι ο μονος που δν δινει δεκαρα για το ποιος παικτης θα ερθει αλλα ενδιαφερομαι μονο για το ποιος προπονητης θα καθετε στον παγκο του χρονου; smile.gif
kostasss28
to sigouro pantos einai oti o gerson tha figei gia na mporesei na oloklirothei i megaliteri k fetos metagrafi stin europi tou saras.o lithouanos stis protes sizitiseis pou eixe me tous agelopoulous ethese os oro tin apomakrinsi tou pini gerson me ton opoio den thelei na xei kamia sxesi.aggelopoule ferton apo tora sto limani na antikatastasei ton penn na sikosoume tin koupa toulaxiston
msg
κάτι ενδιαφέρον:

Από basketweek

"Αν πέρσι "τίναξε τη μπάνκα στον αέρα", με την απόκτηση του Άρβιντας Ματσιγιάουσκας, ο Ολυμπιακός φαίνεται να επιμένει... λιθουανικά και να πηγαίνει για ακόμη πιο μεγάλο "μπαμ" αυτό το καλοκαίρι. Το όνομα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, συμπεριλαμβάνεται στην λίστα των Πειραιωτών, που ήδη μελετούν τον τρόπο με τον οποίο θα πείσουν τον 31χρονο πλέι-μέικερ να αφήσει το ΝΒΑ, να ξαναγυρίσει στην Ευρώπη και να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού!

Η υπόθεση, βέβαια, δεν είναι καθόλου εύκολη. Όχι τόσο στο... οικονομικό (καθώς οι Αγγελόπουλοι απέδειξαν πέρσι, ότι δεν φείδονται χρημάτων) όσο στο πως θα αντιμετωπίσει ο Σάρας, το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ευρώπη.

Η αλήθεια είναι ότι φεύγοντας από τους Ιντιάνα Πέισερς για να παίξει στους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, ο Λιθουανός "μίδας" της Ευρώπης (όπου πήγε κέρδισε τίτλους) πίστευε ότι είχε έρθει η ώρα της καθιέρωσής του.

Παρόλα αυτά με τη φανέλα του Γκόλντεν Στέιτ, παίζει ακόμη λιγότερο (11.9 λεπτά κατά μέσο όρο και 4.3π, έναντι 17.9λ και 7.3π που είχε με τους Πέισερς) και πρόσφατα παραδέχθηκε ότι έκανε λάθος που δέχθηκε να πάει στους Ουόριορς: "Δεν σκέφτομαι όμως να γυρίσω στην Ευρώπη. Θέλω να πετύχω στο ΝΒΑ" ήταν το σχόλιό του.

Από την άλλη, σε περίπτωση επιστροφής του, θα έβαζε σε προτεραιότητα όπως έχει πει την Βαρκελώνη για να ξαναφορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, ή το Τελ Αβίβ, όπου πέρασε μεγάλες στιγμές με την Μακάμπι.

Ωστόσο στον Ολυμπιακό έχουν αποφασίσει να το... παλέψουν. Λέγεται, μάλιστα, ότι ήδη έχουν ξεκινήσει προσπάθεια προσέγγισης του παίκτη, αν και κάτι τέτοιο δύσκολα μπορεί να επιβεβαιωθεί. Η περσινή "εμπειρία" με τον Ματσιγιάουσκας, μπορεί να χρησιμεύσει ως οδηγός για να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο και ο Σάρας.

και κάτι για τους δύο έλληνες:

Ζήσης και Φώτσης

Ο Γιασικεβίτσιους, φυσικά, αποτελεί μια... ονειρώδη μεταγραφή. Ο Ολυμπιακός, πάντως, έχει και άλλους στόχους, εν όψει του καλοκαιριού. Η BasketWeek έχει αποκαλύψει εδώ και καιρό τις επαφές με τον Νίκο Ζήση, που αποτελεί βασική επιλογή, σε περίπτωση που η Μπενετόν δεν καταφέρει να προκριθεί στα ιταλικά πλέι-οφ.

Πέρσι οι Ιταλοί ξέκοψαν ευθύς εξ’ αρχής τις συζητήσεις με τον Ολυμπιακό, ο Ζήσης εξακολουθεί να "δεσμεύεται" με συμβόλαιο, αλλά μετά απ’όσα έγιναν φέτος στο Τρεβίζο, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Πιο εύκολη είναι η περίπτωση του Αντώνη Φώτση, ο οποίος μένει το καλοκαίρι ελεύθερος από τη Ντιναμό και σκέφτεται, πλέον, πολύ σοβαρά να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη.
saou
Επειδη δηλαδη το 92 που πηγαμε εκει δν υπηρχε αλλο γήπεδο,κι επειδη εχει γινει εδρα του Ολυμπιακου ένα χάλια γήπεδο,σημαινει οτι ο Ολυμπιακος θα παιζει σε ενα χαλια γήπεδο επ'αόριστον

Είσαι λίγο υπερβολικός πάντως, το ΣΕΦ δέχομαι πως μπορεί να μην αρέσει σε κάποιους, χάλια γήπεδο πάντως δεν είναι σε καμία περίπτωση. Το μόνο ελλάτωμα είναι η απόσταση των κερκίδων. Κατά τα άλλα μεγάλο είναι, πάρκινγκ έχει, στον Πειραιά κοντά είναι, πρόσβαση με το τρένο υπάρχει.

Και σε ότι αφορά στο θέμα της καυτής ατμόσφαιρας, πέρυσι για παράδειγμα (για να μην πάω στα 90's που δεν περνούσε κανείς) μια χαρά έδρα έγινε, η ομάδα έκανε μετρημένες ήττες εκεί μέσα, ενώ γονάτισε ομαδες καλύτερες απ'αυτήν (Μάλαγα, Μακάμπι 2 φορές κτλ).

Και μια απορία: όταν λέτε το ελληνικό βάζει 8000 κόσμο αλλά φτάνει μέχρι τις 14000, τι εννοείτε? Πτυσσόμενες κτλ?
spysta
Μαγκες τσεκαρετε λιγο τον Kareem Rush στο youtube.com!!Εχει ωραιο στυλακι και φοβερο σουτ!!Ειδα τα ποσοστα του στην φετινη Ουλεμπ και ειναι αρκετα καλα!
reignman
QUOTE(kostasss28 @ Apr 25 2007, 03:20 PM) *
to sigouro pantos einai oti o gerson tha figei gia na mporesei na oloklirothei i megaliteri k fetos metagrafi stin europi tou saras.o lithouanos stis protes sizitiseis pou eixe me tous agelopoulous ethese os oro tin apomakrinsi tou pini gerson me ton opoio den thelei na xei kamia sxesi.aggelopoule ferton apo tora sto limani na antikatastasei ton penn na sikosoume tin koupa toulaxiston

sto eipe o idios o saras?
spysta
Για ποιο λογο ο Σαρας να μην γουσταρει τον Πινι??Δεν θυμαμαι ,αλλα ηταν ασχημες οι σχεσεις τους στην Μακαμπι??????
PanosIlio
QUOTE(Air Kef @ Apr 25 2007, 03:14 PM) *
Ειμαι ο μονος που δν δινει δεκαρα για το ποιος παικτης θα ερθει αλλα ενδιαφερομαι μονο για το ποιος προπονητης θα καθετε στον παγκο του χρονου; smile.gif

Ένας μάγειρας για να μαγειρέψει και να πετύχει το φαγητό χρειάζεται και τα κατάλληλα υλικά biggrin.gif
sihainas
Τα κατάλληλα υλικά από μόνα τους δεν αρκούν όμως χρειάζεται και η φαντασία ή τέλος πάντως ότι άλλο πρέπει να έχει κάποιος για να γίνει καλός μάγειρας... smiley.gif
spysta
QUOTE(PanosIlio-G7 @ Apr 25 2007, 01:57 PM) *
Ένας μάγειρας για να μαγειρέψει και να πετύχει το φαγητό χρειάζεται και τα κατάλληλα υλικά biggrin.gif

Ποσο μαλλον αν εχει Σαρας,Ζηση,Φωτση κα Καριμ Ρας μαζι του ε???
Gravedigger
QUOTE(spysta @ Apr 25 2007, 02:02 PM) *
Ποσο μαλλον αν εχει Σαρας,Ζηση,Φωτση κα Καριμ Ρας μαζι του ε???

Γιατί μιλάμε για Kareem Rush???Από που ξετρύπωσε???Ακούστηκε μήπως για Ολυμπιακό?
spysta
QUOTE(Gravedigger @ Apr 25 2007, 02:25 PM) *
Γιατί μιλάμε για Kareem Rush???Από που ξετρύπωσε???Ακούστηκε μήπως για Ολυμπιακό?

εγραψε ο ευαγγελοπουλος στο basketblog.gr οτι αποτελει στοχο του ολυμπιακου!!!
PanosIlio
QUOTE(sihainas @ Apr 25 2007, 05:00 PM) *
Τα κατάλληλα υλικά από μόνα τους δεν αρκούν όμως χρειάζεται και η φαντασία ή τέλος πάντως ότι άλλο πρέπει να έχει κάποιος για να γίνει καλός μάγειρας... smiley.gif

Γι'αυτό και ασχολούμαστε και με τους παίχτες που θα έρθουν αλλά και με τον προπονητή biggrin.gif
spysta
Σαρουνας Γιασικεβιτσιους -2.400.000 ευρω Τζειμς Σκουνι Πενν - 900.000 ευρω Μανωλης Παπαμακαριος - 400.000 ευρω Αρβιντας Μασιγιαουσκας -2.350.000 ευρω Χενρι Ντομερκαντ - 800.000 ευρω Νικος Ζησης -1.250.000 ευρω + 700.000 ευρω στην Μπενετον(πιθανον λιγοτερα) Αλεξ Ακερ -1.000.000 ευρω Παναγιωτης Βασιλοπουλος - 350.000 ευρω Αντωνης Φωτσης -1.350.000 ευρω Αντριγια Ζιζιτς - 650.000 ευρω Γιαννης Μπουρουσης - 350.000 ευρω Λαζαρος Παπαδοπουλος -1.400.000 ευρω Σοφοκλης Σχορτσιανιτης - 500.000 ευρω ΣΥΝΟΛΟ -14.450.000 ευρω (με προπονητικο ΤΕΑΜ κτλ.=17.000.000) Ειναι πολυ δυσκολο εως ανεφικτο να ξοδευτουν τοσα πολλα χρηματα!!!!Το γνωριζω απλως εγραψα πως θα ηθελα να ηταν η ομαδα με παικτες που λογικα δεν θα ειχαν προβλημα προβλημα να παιξουν στον Ολυμπιακο αλλα ειναι πολυ ακριβοι!!!Παντως αν αναλλογιστουμε οτι φετος το συνολικο budget (με παικτες,προπονητες κτλ.) ειναι γυρω στα 12.000.000 ευρω δεν ειναι και τοσο εξωπραγματικη μια αυξηση των 4-5.000.0000 ευρω!!!Ειδικα οταν διοικουν οι τρελοι Αγγελοπουλοι!!!!!!!!!!
apkat
Παντως για να ειμαι ειλικρηνης δεν εχω καταλαβει πως προκυπτει οτι οι Αγγελοπουλοι ειναι τρελοι..Ενταξει δε λεω εβαλαν περσυ αρκετα λεφτα αλλα ειχαμε το 4-5 μπατζετ στην Ευρωπη..Εννοω οτι δεν τιναξαν την μπανκα στον αερα που λενε..Εκαναν μια φυσιολογικη επενδυση για το μεγεθος του Ολυμπιακου.Δε πιστευω ομως οτι ειναι νορμαλ να περιμενουμε νεα αυξηση του μπατζετ κατα 4-5 εκ(μακαρι να γινει αλλα δυσκολο)Αυτο ομως που μπορουμε να κανουμε ειναι να διαχειριστουμε καλυτερα τα αρκετα λεφτα του μπατζετ που ηδη διαθετουμε..

Ο Ολυμπιακος παντως περσυ για να δειξει οτι κινειται σε σταθερα βηματα εκανε σε ολους του παικτες μεγαλα(χρονικα) συμβολαια.Ετσι τα περισσοτερα ειναι τουλαχιστον εμος ετους ακομα και ετσι θα εχουμε δυσκολα αποδεσμευσεις παικτων οπως Πεν..

Επισης σπυστα περιεργια εχω να μαθω πως κοστολογησες τα συμβολαια των παικτων που δεν ειναι στην ομαδα..
Gravedigger
Ο Παπαμακάριος παίρνει περισσότερα λεφτά από τον Βασιλόπουλο κ τον Μπουρούση???ΕΛΕΟΣ!!!!
kostasss28
den tha ginei treli auksisi tou mpatzet.ston asso tha exoume auksisi me ta 2,400,000 tou saras apo ta 900,000 tou pen tis taksis tou 1,500,000.texniko tim ta idia lefta.tha figei o gerson ton 900,000 k to pio pithano o neos koouts einai na pairnei ligotera.giati pera tou mesina k tou zeliko den nomizo allos koouts na xei isaksio kase.tora gia fotsi zisi ktl nomizo oti ta posa pou egrapse kapoios einai ipervolika.o fotsis apo ta 800.000 pou pairnei sti rossia den nomizo na parei treli auksisi.vevea oi times ton paixton tha paiksoun analogos k me tis prosfores pou exoun apo tis endiaferomenes omades.an kapoia omada dosei sto fotsi i ton zisi 1,000,000 simvolaio tote sigoura prepei n a doseis ta idia i kati parapano.opos egine persi me ton tragiko penn pou epeidi eixe dio kales protaseis apo alles omades anagastikame k dosame 900,000 gia na apospasoume tin ipografi tou gia na min xasoume to kelepouri.o papadopoulos kalos center alla apo ti stigmi pou o korifaios vouisits sti makampi pairnei 1,300,000 o lazos prepei na parei ligotera giro sto 1,000,000.min pesei i dioikisi stin pagida pali k ipertimisei olous tous pextes
apkat
Ρε φιλε γραφε με Ελληνικους χαρακτηρες για να μη κουραζουν τα ποστ σου τουσο πολυ..Ο Σαρας δηλαδη πως ξερουμε οτι θελει 2,4 και δε θελει 3 εκ πχ;;Ειναι τελειως αυθαιρετες οι σκεψεις μας..

Παντως ειδικα ο Φωτσης με τη χρονια που εκανε θα χτυπησει το 1,5 εκ το λιγοτερο και ο Λαζος απο κοντα.Το οτι ο Βουισιτς παιρνει 1,3(που δε το ξερα) δε λεει τιποτα αν σκεφτεις οτι ο Γιαφτοκας παιρνει 1,6.Ο Ζησης κοντα στο 1 πιστευω..
spysta
QUOTE(apkat @ Apr 26 2007, 02:18 PM) *
Παντως για να ειμαι ειλικρηνης δεν εχω καταλαβει πως προκυπτει οτι οι Αγγελοπουλοι ειναι τρελοι..Ενταξει δε λεω εβαλαν περσυ αρκετα λεφτα αλλα ειχαμε το 4-5 μπατζετ στην Ευρωπη..Εννοω οτι δεν τιναξαν την μπανκα στον αερα που λενε..Εκαναν μια φυσιολογικη επενδυση για το μεγεθος του Ολυμπιακου.Δε πιστευω ομως οτι ειναι νορμαλ να περιμενουμε νεα αυξηση του μπατζετ κατα 4-5 εκ(μακαρι να γινει αλλα δυσκολο)Αυτο ομως που μπορουμε να κανουμε ειναι να διαχειριστουμε καλυτερα τα αρκετα λεφτα του μπατζετ που ηδη διαθετουμε..

Ο Ολυμπιακος παντως περσυ για να δειξει οτι κινειται σε σταθερα βηματα εκανε σε ολους του παικτες μεγαλα(χρονικα) συμβολαια.Ετσι τα περισσοτερα ειναι τουλαχιστον εμος ετους ακομα και ετσι θα εχουμε δυσκολα αποδεσμευσεις παικτων οπως Πεν..

Επισης σπυστα περιεργια εχω να μαθω πως κοστολογησες τα συμβολαια των παικτων που δεν ειναι στην ομαδα..

Συμφωνω απολυτα με την καλυτερη διαχειρηση!!Apkat οι Αγγελοπουλοι ανελαβαν την ομαδα πριν 2.5 χρονια και σε ενα τοσο λιγο χρονικο διαστημα καταφεραν να μας κανουν να συζηταμε για μεταγραφες τυπου Ματσε,Σαρας και ολων των ελληνων παικταραδων της εθνικης την ωρα που συζηταγαμε για Λαβορ Ποστελ και Μαρκι Περι!!Γι αυτο τους θεωρω τρελους!!Τα συμβολαια των παικτων τα υπολογισα εμπειρικα!Σκεψου οτι ο Σαρας παιρνει καθαρα 1.800.000 στο ΝΒΑ αρα ενα ποσο γυρω στα 2.5 θα τον καλυπτε!Ο Ζησης παιρνει 700.000 και λιγο παραπανω ο Φωτσης(φοβερη χρονια) αρα ενα ποσο στα 1.25 πιστευω τους ελκυει!!Γυρω στα 850.000 παιρνει ο Λαζος και με την καλη χρονια που εκανε και τους λιγους καλους ψηλους που υπαρχουν χαλαρα με την ζητηση που θα εχει θα φθασει τα 1.3-1.5
spysta
QUOTE(Gravedigger @ Apr 26 2007, 02:41 PM) *
Ο Παπαμακάριος παίρνει περισσότερα λεφτά από τον Βασιλόπουλο κ τον Μπουρούση???ΕΛΕΟΣ!!!!

Φιλε Gravendigger ετσι ειναι!Ειχε υπογραψει πριν 2 χρονια με ετησιες 350.000 ευρω που θα γινοντουσαν 400.000 αν εμενε και τον δευτερο χρονο!!
apkat
Ναι μωρε για τα συμβολαια πλακα εκανα tongue.gif ..Ο καθενας με μια μικρη εμπειρια μπορει να κανει προχειρους υπολογισμους..

Το θεμα ειναι οτι οποια σοβαρη διοικηση και να ερχοταν που θα ηθελε να ανεβασει την ομαδα αυτο θα εκανε..Ο Ολυμπιακος σαν ονομα εχει μια δυναμικη που με μια καλη χρονια τον βαζει ξανα στις τοπ ομαδες της ηπειρου.Οποτε δεν ειναι τοσο τρελα αυτη της διοικησης οσο μια νορμαλ πολιτικη μιας διοικησης που θελει να κανει ξανα τον Ολυμπιακο μεγαλη ομαδα
spysta
QUOTE(apkat @ Apr 26 2007, 03:01 PM) *
Ναι μωρε για τα συμβολαια πλακα εκανα tongue.gif ..Ο καθενας με μια μικρη εμπειρια μπορει να κανει προχειρους υπολογισμους..

Το θεμα ειναι οτι οποια σοβαρη διοικηση και να ερχοταν που θα ηθελε να ανεβασει την ομαδα αυτο θα εκανε..Ο Ολυμπιακος σαν ονομα εχει μια δυναμικη που με μια καλη χρονια τον βαζει ξανα στις τοπ ομαδες της ηπειρου.Οποτε δεν ειναι τοσο τρελα αυτη της διοικησης οσο μια νορμαλ πολιτικη μιας διοικησης που θελει να κανει ξανα τον Ολυμπιακο μεγαλη ομαδα

Μετα απο τοσα χρονια στην αφανεια και τα συχρονα δεδομενα στο μπασκετικο χωρο που δεν ειναι και τοσο θετικα για επενδυσεις, και μονο που αυτοι οι ανθρωποι ασκησαν ,ετσι οπως λες και εχεις δικιο, την νορμαλ πολιτικη που αρμοζει σε εναν τετοιο συλλογο για μενα εχουν αρκετη δοση τρελας μεσα τους!!!!!Και τους ευχαριστω πραγματικα..
Anaz
Eνταξει εχουν τρελα αλλα απ'την νορμαλ πολιτικη μεχρι το να σαρωσουν οτι καλυτερο θα κυκλοφορει στην αγορα το καλοκαιρι υπάρχει μια μεγαλη διαφορα..
Παιδια δεν ξερω αν το'χετε καταλάβει αλλα συζηταμε για τα πιο δυνατα ονοματα που θα παιξουν στο καλοκαιρινο ευρωπαικο μεταγγραφικο παζαρι! Ζησης,Φωτση,Λαζος,Σαρας ειναι παίχτες που θα'θελαν ολες οι κορυφαιες ομαδες να εχουν στις ταξεις τους!Κι εσεις εδω συζητατε να τους παρει ΟΛΟΥΣ ΠΑΚΕΤΟ ο Ολυμπιακος!! Ακομα κι αν ειχε το μπάτζετ,εχετε σκεφτει οτι..δεν τρεχει μόνος του?? Γιατι ο Σαρας να προτιμήσει τον Ολυμπιακο απ'την Μακαμπι κ τη Μπαρτσελονα? Γιατι θεωρειτε δεδομενο οτι ο Φωτσης κι ο Λαζος θα προτιμησουν Ολυμπιακο απ'τα ζεστα λεφτα των Ρωσων?Η γιατι ο Ζησης να παει Ολυμπιακο κ όχι Παο?? Ολες αυτες οι μεταγγραφες που συζηταμε περιεχουν δυσκολιες και καθεμια ξεχωριστα θα ειναι επιτυχια αν κλεισει στον Ολυμπιακο.. Αμα κλεισουν ολες μαζι, μιλαμε θα μεινει στην ευρωπαικη ιστορια τετοια μεταγγραφικη επιτυχια! Και δεν λέω οτι διαφωνω οτι οι Αγγελοπουλοι δεν εχουν αγαπη ή τρελα και διαθεση να ριξουν χρημα,αλλα απο που προεκυψε οτι ειναι..Αμπραμοβιτς??
rchos
ο σαρας μονο 2,4 δεν θα παρει.ειναι δυνατον να δεχτει να γυρισει ευρωπη με λεφτα λιγοτερα του παπαλουκα και σχεδον ιδια με ματσε? 33.gif 33.gif
ουτε οι φωτσης παπαδοπουλος θα παρουν τοσα λιγα!μιλαω γενικα και οχι για να ερθουν στον ολυμπιακο!
saou
Οποτε δεν ειναι τοσο τρελα αυτη της διοικησης οσο μια νορμαλ πολιτικη μιας διοικησης που θελει να κανει ξανα τον Ολυμπιακο μεγαλη ομαδα

Νορμάλ πολιτική δε νομίζω ότι είναι, από την άποψη ότι οι Αγγελόπουλοι χάνουν λεφτά από την ενασχόλησή τους με την ομάδα. Και με το φετινό μπάτζετ, πόσο μάλλον αν του χρόνου χτυπήσουν (που θα το κάνουν εγώ είμαι σίγουρος) ότι καλύτερο κυκλοφορεί θα μπουν μέσα οικονομικά. Απ' αυτή την άποψη μπορεί να πει κανείς ότι έχουν τρέλα, το κάνουν επειδή γουστάρουν και όχι επειδή έχουν κέρδος. Και μην πει κανείς 'έλα μωρέ τόσα λεφτά έχουν' γιατί δε νομίζω να υπάρχει επιχειρηματίας που να γουστάρει να χάνει έστω και 1 ευρώ χωρίς λόγο.

Δυστυχώς 'νορμάλ πολιτική μιας διοίκησης που θέλει να κάνει μεγάλη μια ομάδα' στο μπάσκετ σήμερα σημαίνει αυτό ακριβώς: βρες 1-2 επιχειρηματίες που να μην τους νοιάζει να τα χώσουν και να μην περιμένουν πίσω πολλά.
Bonzo
QUOTE(rchos7 @ Apr 26 2007, 07:02 PM) *
ο σαρας μονο 2,4 δεν θα παρει.ειναι δυνατον να δεχτει να γυρισει ευρωπη με λεφτα λιγοτερα του παπαλουκα και σχεδον ιδια με ματσε? 33.gif 33.gif
ουτε οι φωτσης παπαδοπουλος θα παρουν τοσα λιγα!μιλαω γενικα και οχι για να ερθουν στον ολυμπιακο!

Γιατί να παρει περισσότερα από τον Μάτσε και τον Παπαλουκά??Μάλιστα πιστεύω όι τα συμβόλαια και των δύο ειναι λίγο υπερβολικά(δε λέω καλοί παίχτες αλλά...)
Στην Ευρώπη δεν υφίσταται συμβόλαιο πάνω από 2,5εκ(προς το παρόν τουλάχιστον).Όσο για τα συμβόλαια Λάζου, Φώτση και Βούισιτς(ειδικά του τελευταίου) νομίζω και είμαι σχεδόν σιγουρος ότι είναι μεγαλύτερα..
Πέρυσι ο Παο έκανε πρόταση 1,8 στον Βούσιτς και αυτός έμεινε στη ΜΑκάμπι με περίπου τα ίδια λεφτά(έστι είχα ακουστεί τουλάχιστον).
Πάντως κατι ακούγεται για Ρόν Αρτέστ(δεν ξέρω αν είνα σοβαρό ή αστείο αλλά το χω ακούσει τόσες φορές που ήθελα να το αναφέρω).
rchos
Γιατί να παρει περισσότερα από τον Μάτσε και τον Παπαλουκά??Μάλιστα πιστεύω όι τα συμβόλαια και των δύο ειναι λίγο υπερβολικά(δε λέω καλοί παίχτες αλλά...)

γιατι πολυ απλα θεωρει οτι ειναι καλυτερος παιχτης και απο τους δυο αυτους!αφου λοιπον παιρνουν αυτοι τοσα θα θελησει περισσοτερα!ειδικα με τον παπαλουκα που παιζουν ιδια θεση δεν υπαρχει περιπτωση να παρει λιγοτερα!θα ειναι σαν να αποδεχεται οτι ο παπλουκ ειναι καλυτερος πλευ απο αυτον κατι που αποκλειεται να το δεχτει προφανως!μην μου πεις κιολας οτι ο σαρας δεν θα βρει αυτα τα λεφτα?ρωσικες ελληνικες και ισπανικες ομαδες ολες θα τον κυνηγησουν!πολυ ανετα θα παρει πανω απο τον παπαλουκ.συμφωνω οτι τα ποσα ειναι υπερβολικα αλλα αφου εκει κινειται πλεον η αγορα και ο σαρας υπερβολικα θα παρει αν γυρισει ευρωπη!απλη λογικη ειναι!εφυγε απο την ευρωπη ως ο μεγαλυτερος παιχτης της και θα θελει να γυρισει σαν τετοιος!
spysta
QUOTE(rchos7 @ Apr 27 2007, 08:07 AM) *
γιατι πολυ απλα θεωρει οτι ειναι καλυτερος παιχτης και απο τους δυο αυτους!αφου λοιπον παιρνουν αυτοι τοσα θα θελησει περισσοτερα!ειδικα με τον παπαλουκα που παιζουν ιδια θεση δεν υπαρχει περιπτωση να παρει λιγοτερα!θα ειναι σαν να αποδεχεται οτι ο παπλουκ ειναι καλυτερος πλευ απο αυτον κατι που αποκλειεται να το δεχτει προφανως!μην μου πεις κιολας οτι ο σαρας δεν θα βρει αυτα τα λεφτα?ρωσικες ελληνικες και ισπανικες ομαδες ολες θα τον κυνηγησουν!πολυ ανετα θα παρει πανω απο τον παπαλουκ.συμφωνω οτι τα ποσα ειναι υπερβολικα αλλα αφου εκει κινειται πλεον η αγορα και ο σαρας υπερβολικα θα παρει αν γυρισει ευρωπη!απλη λογικη ειναι!εφυγε απο την ευρωπη ως ο μεγαλυτερος παιχτης της και θα θελει να γυρισει σαν τετοιος!

Συμφωνω απολυτα με τον rchos7!!Παιδια και μην ξεχναμε οτι μιλαμε για τον Σαρουνας Γιασικεβιτσιους 77.gif 77.gif εναν απο τους μεγαλυτερους παικτες της τελευταιας δεκαετιας!!Αν δεν τα παρει αυτος τα πολλα λεφτα τοτε ποιος θα τα παρει?????
spysta
Τελευταια εχω ακουσει διαφορα για Ολυμπιακο και Ιβκοβιτς του χρονου!Ρε παιδια αν οντως πραγματοποιοταν αυτο το σεναριο πως θα σας φαινοταν????Προσωπικα λιγο η ηλικια του Ιβκοβιτς λιγο που μου θυμιζει ξαναζεσταμενο φαγητο δεν μου πολυκαθεται καλα!!Εντουτοις παραδεχομαι οτι ειναι καταπληκτικος προπονητης και παικτες σαν τους Πριντεζη Βασιλοπουλο Σειμπουτις μπορει να τους βελτιωσει παρα πολυ!!
Anaz
Εμενα μια χαρα μου κάθεται! smile.gif
apkat
Εμενα οχι απλα μια χαρα..Ειναι κατα τη γνωμη μου το καλυτερο δυνατο σεναριο αν φυγει ο Πινι..

Μακαρι αλλα ξερουμε τι γινεται με το συμβολαιο του;;Δεσμευεται με τη Δυναμο;;
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.