Help - Search - Members - Calendar
Full Version: WRC
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Άλλα αθλήματα
Das Kapital
Ρε παιδια δε ξερω αν παρακολουθει κανεις απο εσας WRC η παρακολουθουσε παλια αλλα ειναι κριμα το που εχει φτασει το αθλημα πριν 5-10 χρονια ακουγα συνεχεια μακρει,μακινεν,σαινθ και τωρα δεν ασχολειται κανεις βεβαια δε φταινε οι ανθρωποι που δεν το παρακολουθουν αλλα η φια παλια υπηρχαν περιπου 10 ομαδες και τωρα μετα βιας 4-5 ειναι κριμα για το αθλημα γιατι εχουμε και την ελληνικη συμμετοχη με το ακροπολις 68.gif 68.gif
Achilleas13
Νομίζω πως δεν υπάρχει η κατάληλη προβολή στην Ελλαδα.Το θυμόμαστε μόνο στο Ακρόπολις
Air Kef
Η ΕΡΤ που εχει τα δικαιωματα κανει παντως καποιες εκπομπες..

Το WRC ειναι το μακραν το αγαπημενο μου απο το μηχανοκινητο θεαμα..Ελπιζω να τα καταφερω και να παω καποια στιγμη στο Ακροπολις..
teneatis
δεν είναι μόνο το wrc μηχανοκίνητος αθλητισμός. Μπορείς να παρακολουθήσεις και διάφορα rally ή rally sprint. Υπάρχει και εκεί θέαμα, όχι βεβαίως σαν του wrc, αλλά είναι εντυπωσιακό. Ο επόμενος αγώνας είναι στις 4 Μαρτιού έξω από την Κόρινθο σε ασφάλτινο rally sprint. Για παραπάνω πληροφορίες στη διάθεσή σας.
Air Kef
Eπειδη δν ειμαι καθολου μα καθολου μυημένος και ψαγμενος,μπορεις να κανεις μια μικρη αναφορα σε αυτα που ειπες;;;


Pleeeaaaasseee!!!
teneatis
πολύ ευχαρίστως....
Κάθε αγώνας rally (με ή χωρίς wrc) αποτελείται από ειδικές διαδρομές και απλές διαδρομές. Οι ειδικές διαδρομές είναι δρόμοι κλειστοί στην κυκλοφορία στους οποίους οι αγωνιζόμενοι έχουν σαν στόχο να διανύσουν τη συγκεκριμένη απόσταση στον λιγότερο χρόνο. Οι απλές διαδρομές είναι δρόμοι ανοικτοί στην κυκλοφορία όπου εφαρμόζεται ο Κ.Ο.Κ. και υπάρχουν για να συνδέουν τις Ε.Δ. μεταξύ τους.
Το rally sprint αποτελείται από μια μόνο Ε.Δ. που γίνεται δύο φορές.
Σε κάθε αγώνα υπάρχουν τα αποτελέσματα κατά κατηγορία. Ανάλογα με το πόσες διαφορές υπάρχουν σε σχέση με τα αυτοκίνητα παραγωγής υπάρχουν 2 κατηγορίες, η Α (με πολλές μετατροπές) και η Ν με λιγότερες. Επίσης κάποια αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν παλιότερα ανήκουν στην κατηγορία Ε. Ανάλογα με την κατασκευή κάθε αυτοκινήτου υπάρχουν οι κλάσεις που είναι ανάλογα με τα κυβικά.
wrc (κίνηση και στους 4 τροχούς, 2000 κυβικά με turbo), είναι τα αυτοκίνητα με πολλές μετατροπές σε σχέση με τα κοινά (οπότε ομάδα Α) και κλάση 8.

Συνοπτικά θα μπορούσαμε να το γράψουμε ως εξής:
Κυβικά _________________________Ομάδα Α_________Ομάδα Ν_____Ομάδα Ε
πάνω από 2000 (2000 με turbo)______Α/8 (wrc)__________N/4_________E/12
1601 - 2000______________________A/7_______________N/3_________E/11
1401 - 1600______________________A/6_______________N/2_________E/10
εως 1400________________________A/5________________N/1_________E/9

Για οτιδήποτε άλλο στη διάθεσή σου
liolias
Το θεμα ειναι οτι το wrc δεν εχει τοσο αδρεναλινη προσπερασεις κλπ γιαυτο δεν ασχολειται τοσο ο κοσμος... σε σχεση πχ με φορμουλα και moto gp
teneatis
νομίζω ότι δεν συγκρίνονται. είναι τελείως διαφορετική μια αναμέτρηση κατά πρόσωπο με μια αναμέτρηση που ουσιαστικά είναι με το χρονόμετρο. Στο ότι δεν ασχολείται ο κόσμος εδώ στην Ελλάδα νομίζω ότι είναι θέμα μάρκετινγκ. Δεν είναι τυχαίο που στο rally acropolis γεμίζουν τα βουνά και σε εργάσιμες ημέρες από υπερβολικά πολλούς θεατές.
Και για να τεκμηριώσω περισσότερο την παραπάνω άποψη θα πω ότι και σε αγώνες πίστας εδώ στην Ελλάδα ο κόσμος είναι απελπιστικά λίγος.
morfi
βουυυυυυυυυυυυυυυμ βουυυυυυυυυυυυυυυμ
liolias
Σιγα αγριε θα καψεις κανα λαστιχο fast.gif
teneatis
4 Μαρτίου 2007
27ο Rally Sprint Α.Λ.Α.Κορινθίας
Με 62 συμμετοχές, σε μια νέα ασφάλτινη ειδική διαδρομή στα Αθίκια Κορινθίας.
1ος αγώνας της χρονιάς και σε μικρή απόσταση (μόλις 100 χλμ) από την Αθήνα είναι μια καλή ευκαιρία για να μυηθεί κάποιος στους αγώνες αυτοκινήτου.
Επίσης σημαντικό δέλεαρ είναι οι πολλές ταβέρνες με το εξαιρετικό παϊδάκι ή προβατίνα.
Ώρα έναρξης 11:00.
Για περισσότερες πληροφορίες για πρόσβαση, συμμετοχές κλπ στο site της Α.Λ.Α.Κορινθίας ή απλώς αφήστε μήνυμα εδώ.
matse7
QUOTE
Συνετρίβη το ελικόπτερο του ΜακΡέι

Επιμέλεια: Γρηγόρης Μπάτης
Δημοσίευση: 15 Σεπτεμβρίου 2007 23:52

Το ελικόπτερο του μεγάλου αστέρα του WRC, Κόλιν ΜακΡέι συνετρίβη σήμερα (15/9) στην Σκωτία χωρίς να έχει διευκρινιστεί ακόμα αν ήταν μέσα ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής, με τις πρώτες πληροφορίες να μην είναι πάντως ευχάριστες.

Συγκεκριμένα στις 18:10 ώρα Ελλάδος η αστυνομία του Στραθκλάιντ έλαβε μια ειδοποίηση πως ένα ελικόπτερο έπεσε στην περιοχή Λαναρκσάιντ.

Το ελικόπτερο που ήταν γαλλικής κατασκευής, συνετρίβη και εξερράγη ένα μίλι δίπλα απο το σπίτι του Κόλιν Μακ Ρέι στην Σκωτία.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε πως δύο άτομα έχουν σκοτωθεί, όμως σύμφωνα με ανακοίνωση, το ελικόπτερο με τον τρόπο που έπεσε και με την έκρηξη που έγινε δεν μπορεί να γίνει άμεσα έρευνα για το πόσοι ήταν οι επιβαίνοντες.

Δυστυχώς οι έρευνες αναφέρουν πως ο Κόλιν ΜακΡέι και ο 5χρονος γιός του Τζόνι είναι νέκροι. Προορισμός του ελικοπτέρου ήταν η Γκαλσκώβη, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής είχε δίπλωμα πιλότου.

Ο 39χρονος Σκωτσέζος ήταν παντρεμένος με την Άλισον, η οποία ήταν συνοδηγός του στα πρώτα χρόνια της καριέρας του, ενώ έχουν ακόμα ένα παιδί 8 χρονών τον Χόλι.


http://www.sport24.gr/html/ent/689/ent.196689.asp

Πραγματικά συγκλονιστική είδηση μόλις το άκουσα πραγματικά σοκαρίστηκα. Ελπίζω να είναι εντάξει ο colin αλλα και μόνο το γεγονός ότι έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον 2 άνθρωποι είναι φοβερό.
Das Kapital
Δηλαδη αν καταλαβα καλα τωρα,πεθανε ο McRae? Δεν μπορω να το πιστεψω δεν το χωραει το μυαλο μου! sad.gif

Τι λες τωρα;
matse7
QUOTE(lebron15 @ Sep 15 2007, 22:41 ) *
Δηλαδη αν καταλαβα καλα τωρα,πεθανε ο McRae? Δεν μπορω να το πιστεψω δεν το χωραει το μυαλο μου! sad.gif

Τι λες τωρα;


Δυστηχώς φίλε μου έτσι δείχνουν τα πράγματα οι αρχές πιστεύουν ότι ήταν στο ελικόπτερο μαζί με τον 5χρονο γιο του και μάλιστα ήταν ο χειριστής του πρέπει όμως να γίνει πρώτα αναγνώριση των πτωματων για να το ανακοινώσουν επίσημα. sad.gif

QUOTE
Θρήνος στο WRC: Σκοτώθηκε ο Κόλιν ΜακΡέι!
16/9/2007 2:22:17 πμ

Μακάρι να μην επιβεβαιωθεί η είδηση την οποία δημοσιεύουν τα ξένα Μέσα Ενμέρωσης... Ο Κόλιν ΜακΡέι, ένας εκ των κορυφαίων rallymen στην ιστορία, σκοτώθηκε το Σάββατο 15/9 λίγο μετά τις τέσσερις το απόγευμα τοπική ώρα, όταν το ιδιωτικό του ελικόπτερο -ένα AS350B2 Squirrel- συνετρίβη στην περιοχή Τζέρβισγουντ, στο Λάναρκσαϊρ, σχεδόν μισό μίλι από το σπίτι του, έναν πύργο του 16ου αιώνα ο οποίος διέθετε δικό του ελικοδρόμιο.

Το ελικόπτερο τυλίχθηκε στις φλόγες και οι επιβαίνοντες βρήκαν ακαριαίο θάνατο. Ο καιρός που επικρατούσε στην περιοχή δεν ήταν καλός καθώς έπεφτε ψιλόβροχο, ωστόσο η ορατότητα ήταν σε καλά επίπεδα.

Προς το παρόν παραμένουν άγνωστα τα αίτια του δυστυχήματος. Σύμφωνα με τον μάνατζέρ του Ζαν Ερίκ Φρεντιγέρ, ο ΜακΡέι οδηγούσε το ελικόπτερο, ενώ οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως σε αυτό επέβαιναν επίσης ο 5χρονος γιος του Τζόνι καθώς και άλλος ένας ενήλικας μαζί με ένα παιδί. Η σύζυγός του ΜακΡέι, Άλισον και η 9χρονη κόρη τους Χόλι, δεν ήταν μαζί στο ελικόπτερο.

Επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει καθώς όπως ενημέρωσαν οι τοπικές αρχές υπάρχει πρόβλημα αναγνώρισης των πτωμάτων. Η αστυνομία, παρότι αρχικά δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει καν πόσοι επέβαιναν στο ελικόπτερο, λόγω της σφοδρής σύγκρουσης, στη συνέχεια σε ανακοίνωσή της αναφέρει: «Μπορούμε τώρα να επιβεβαιώσουμε πως τέσσερις άνθρωποι βρίσκονταν στο ελικόπτερο, το οποίο ανήκει στον Κόλιν ΜακΡέι. Πιστεύεται πως ήταν κι εκείνος μέσα. Ωστόσο, μέχρι να υπάρξει επίσημη αναγνώριση, δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε τις ταυτότητες των επιβαινόντων».

«Είναι ειρωνικό ότι σκοτώθηκε με ελικόπτερο όταν τόσα χρόνια φλέρταρε με το θάνατο μέσα στους δρόμους ως οδηγός αγώνων Ράλι. Ήταν ο Μίκαελ Σουμάχερ των Ράλι», είπε ο δημοσιογράφος Τζέρεμι Χαρτ, επί χρόνια φίλος του ΜακΡέι. «Ο Κόλιν έχει 'πετάξει' όλη την Αγγλία και την Ευρώπη. Γνώριζε πολύ καλά τα εδάφη και τις συνθήκες του Τζέρβισγουντ. Ήταν η περιοχή που πετούσε πιο συχνά», πρόσθεσε.

Ο Κόλιν ΜακΡέι έχει συνδέσει το όνομά του με τα Ράλι. Tο 1995 πέρασε στην ιστορία ως ο πρώτος Βρετανός Παγκόσμιος Πρωταθλητής οδηγώντας ένας Subaru Impreza, ενώ έφτασε κοντά και σε άλλους τίτλους τις χρονιές 1997, 1998 και 2001. Πήρε 25 νίκες και ανέβηκε συνολικά 42 φορές στο βάθρο. Από το 2004 και έπειτα έμεινε εκτός WRC αφού δεν βρήκε θέση σε ανταγωνιστική ομάδα. Τα τελευταία χρόνια έπαιρνε μέρος στο Ράλι Dakar...

Με το θεαματικό του στιλ και την ταχύτητά του κατάφερε να γίνει ένας από τους πιο αγαπητούς οδηγούς αγώνων όλων των εποχών. Μάλιστα έχει καταφέρει να είναι ο μοναδικός οδηγός που έχει δικό του παιχνίδι για παιχνιδομηχανές και ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Πρόκειται για το πασίγνωστο «Colin McRae Rally» το οποίο έχει αγαπηθεί όσο λίγα και το έχει πουλήσει παγκοσμίως περισσότερα από δέκα εκατομμύρια κομμάτια. Τον Ιούνιο του 2007 κυκλοφόρησε και το νέο παιχνίδι με την ονομασία «Colin McRae: DIRT».

Με μια ματιά:
-Γεννήθηκε στις 5 Αυγούστου του 1968 στο Λάναρκ στη Σκωτίας.
-Ο πατέρας του Τζίμι είχε στεφθεί πέντε φορές Πρωταθλητής Ράλι της Μεγάλης Βρετανίας.
-Στην εφηβεία του πειραματίστηκε με τις μοτοσικλέτες, αλλά σύντομα μπήκε στoν κόσμο των Ράλι.
-Το 1985 πήρε μέρος στον πρώτο του αγώνα Ράλι οδηγώντας ένα Talbot Sunbeam.
-Το ντεμπούτο του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το έκανε το 1987 στη Σουηδία όπου στο μπάκετ ενός Vauxhall Nova τερμάτισε στην 36η θέση της γενικής κατάταξης.
-Το 1988 κατέκτησε το Πρωτάθλημα Σκωτίας, ενώ το 1991 και το 1992 στέφθηκε Πρωταθλητής Μεγάλης Βρετανίας. Από το 1991 ήταν επίσημος οδηγός της Prodrive.
-Η πρώτη του νίκη στο WRC ήρθε το 1993 στη Νέα Ζηλανδία, οδηγώντας ένα Subaru Legacy.
-To 1995 έγραψε ιστορία καθώς έγινε ο πρώτος Βρετανός Παγκόσμιος Πρωταθλητής στα Ράλι.
-Το 1996 η Βασίλισσα Ελισάβετ του απένειμε τον τίτλο του Μέλους της Βρετανικής Αυτοκρατορίας για τις υπηρεσίες του στα μηχανοκίνητα σπορ.

Μένιος Κατής
mkatis@e-go.gr


http://new.e-go.gr/auto/article.asp?catid=...=2&pubid=572339
klearxos
Επισημη ανακοινωση υπαρχει?
Ακομα και το eurosport αναφερει για ανεπιβεβαιωτες πληροφοριες...
Warrior
Eπισημη ανακοινωση δεν υπαρχει....αλλα δυστυχως το θεμα ειναι απλα τυπικο απο οτι εχω καταλαβει.

Τι να πουμε....μολις τωρα το εμαθα και γω και σοκαριστηκα. sad.gif

Και ο γιος του ητανε στο ελικοπτερο και αλλο ενα παιδι.Δραμα...
Pierce
ηταν ο ανθρωπος που με εκανε να ξεκινησω να βλεπω wrc ,και που οταν σταματησε να τρεχει σταματησα να σχολουμε. δεν υπαρχουν λογια. ευχομαι να τρεχει σε πιστες με μεγαλα αλματα και τις στροφες να τις κανει ευθειες εκει πανω. sad.gif . Με εκανες να αγαπησω τα αυτοκινητα σε ευχαριστω κολιν
Das Kapital
Εφυγε απο τη ζωή ο McRae,πριν λίγα χρόνια πέθανε και ο Richard Burns πρωταθλητης WRC το 2001,αποχώρησε ο Σαινθ,αποχώρησε και ο Μάκινεν του χρόνου τελειώνει την ένδοξη καριέρα του και ο Γκρόνχολμ και το WRC ''ξεμένει απο οδηγόυς εκτός κάποιοων εξαιρέσεων(βλέπε Λεμπ)

Η αποχώρηση της Lancia έφερε σοκ στο WRC όταν αποχώρησε,η Lancia Delta 77.gif για όσους δε ξέρουν είναι το καλύτερο αυτοκινητο wrc ever.Εχει αποχωρησει η Mitsubishi,έχει αποχωρήσει η Toyota,αποχώρησε η Hyundai και η Skoda και τέλος η Peugeot 77.gif .To WRC έχει μείνει με τη Citroen τη Ford και τη Subaru και με τρεις ''γελοίες'' εταιρείες τη Stobbart τη Μunchis και την Kronos!

Ολα αυτά έφεραν το WRC πολύ πίσω που μέχρι το 2003 ήταν ''κορυφη'' επίσης ήμουν και φανατικός οπαδός του αθλήματος,καθόμουν 12-1 που έβαζε το star τους αγώνες και έπαιρνα κάθε μήνα το rallyXS που σταμάτησε να βγαίνει 68.gif !

Το wrc οδύει προς διάλυση!!! 68.gif
kotzito
Ξεκιναει μεθαυριο το ραλλυ Ακροπολις.Λιγες σχετικα συμμετοχες φετος,με την ΕΛΠΑ να εχει καταντησει τον αγωνα,που αλλοτε μαζευε χιλιαδες ελληνες και ηταν ατρακτιον της Ελλαδας,σαν μια απλη βολτα στα ελληνικα βουνα.Ας ελπισουμε οτι εμεις που θα παμε θα ευχαριστηθουμε τουλαχιστον αυτα τα μεγαθηρια και θα σκονιστουμε αρκετα. tongue.gif
#9#
Mα φιλε δεν ειναι ειναι μονο η ΕΛΠΑ,γενικοτερα ολο το WRC περναει κριση τελευταια.
kotzito
QUOTE(#9# @ May 27 2008, 23:57 ) *
Mα φιλε δεν ειναι ειναι μονο η ΕΛΠΑ,γενικοτερα ολο το WRC περναει κριση τελευταια.

Ναι,εννοειται.Αλλα πως φτασαμε απο το 2005 που αναδειχθηκαμε καλυτερο ραλλυ,στη μιζερια του τωρα μετα απο 3 μολις χρονια;
#9#
Οπως αποδειχτηκε τελικα ηταν λαθος η 'μεταφορα' του αγωνα απο τη Λαμια γυρω απο την Αθηνα.Εγω προσωπικα-και νομιζω και αρκετοι αλλοι-εβλεπα το Ακροπολις και σαν εκδρομη ενω τωρα μοιαζει απλα σαν να πηγαινεις μεχρι το εξοχικο σου..Κι αν δεν κανω λαθος ακομα κι οι ελληνικες συμμετοχες φετος ειναι λιγοτερες.Ακομα κι αυτο κατι λεει...
kotzito
Λιγος κοσμος σχετικα και φετος στις ειδικες.Καθε χρονο και μικραινει ο αριθμος.Τουλαχιστον εμεις που πηγαινουμε προσπαθουμε να το ευχαριστηθουμε και να <<σκονιστουμε>>.
kotzito
Ηταν που ηταν σε κριση το WRC και ειχε χασει αρκετους φανς,τωρα φαινεται οτι ηρθε και το αποτελειωτικο χτυπημα.Αποχωρησαν η Suzuki και η Subaru και εχουν μεινει μονο η Citroen και η FORD,η οποια ομως αντιμετωπιζει επισης οικονομικα προβληματα.Κριμα.Αυτες οι μερες με τις μαχες στα βουνα και τον ανταγωνισμο 3-4 οδηγων ανηκουν πια στο παρελθον και το WRC θα καταντησει απλα μια περιοδεια οδηγων.Ας ελπισουμε να παρεμβει η FIA μπας και σωσει τιποτα απο την κατασταση. sad.gif
#9#
QUOTE(kojito @ Dec 16 2008, 16:19 ) *
Ηταν που ηταν σε κριση το WRC και ειχε χασει αρκετους φανς,τωρα φαινεται οτι ηρθε και το αποτελειωτικο χτυπημα.Αποχωρησαν η Suzuki και η Subaru και εχουν μεινει μονο η Citroen και η FORD,η οποια ομως αντιμετωπιζει επισης οικονομικα προβληματα.Κριμα.Αυτες οι μερες με τις μαχες στα βουνα και τον ανταγωνισμο 3-4 οδηγων ανηκουν πια στο παρελθον και το WRC θα καταντησει απλα μια περιοδεια οδηγων.Ας ελπισουμε να παρεμβει η FIA μπας και σωσει τιποτα απο την κατασταση. sad.gif



Μακάρι αλλά πώς??Να δώσει λεφτά στις ομάδες???Δυστυχώς από ότι φαίνεται το WRC οδεύει προς την οριστική διάλυση...
Das Kapital
QUOTE (lebron15 @ Sep 22 2007, 22:57 ) *
Το wrc οδύει προς διάλυση!!! 68.gif


Περισσοτερο απο ενα χρονο πριν!

Πλεον εχουν μεινει μονο η Citroen,η μια εργοστασιακη Ford και οι 2 ιδιωτικες,η αποχωρηση της Subaru ετσουξε πολυ τη FIA,εχοντας διαβασει κατι ψιλα γιατι με ενδιαφερει η F1 και το WRC το προβλημα εχουν οι εταιρειες που δινουν εμπορευμα στην Αμερικη,οι γαλλικες εταιρειες δεν προωθουν τα αυτοκινητα τους εκει ετσι δεν εχουν και τοσο σημαντικες απωλειες,αυτος ειναι και ο λογος που ο ομιλος Citroen-Peugeot ενδαιφερεται για την αγορα της Honda στην F1!
kotzito
Ηδη τα τελευταια χρονια συνεχεια γινονται αλλαγες για την μειωση του κοστους.Απο το 2009 θα εχουμε rotation στα ραλυ με τους αγωνες να εναλλασονται καθε χρονο.Για παραδειγμα το Ακροπολις θα ειναι το 2009 μεσα,αλλα το 2010 οχι.Επισης να αναφερω οτι η Σιτροεν ανακοινωσε και την συμμετοχη μιας θυγατρικης της ομαδας στο πρωταθλημα και οτι αν δεν κανω λαθος θα τρεχει και μια ιδιωτικη ομαδα με Subaru,σε μερικους αγωνες,στην οποια ενδεχεται να ειναι και ο Σολμπεργκ.
Das Kapital
Θα παει κανεις στο acropolis?
#9#
QUOTE(lebron15 @ Jun 7 2009, 17:11 ) *
Θα παει κανεις στο acropolis?



Εγώ κατά πάσα πιθανότητα θα πάω την Παρασκευή Θήβα Ι&ΙΙ
kotzito
QUOTE(lebron15 @ Jun 7 2009, 19:11 ) *
Θα παει κανεις στο acropolis?

Εγω θα ηθελα να παω την Παρασκευη σε μια απο τις κλασσικες ειδικες Βωξιτες και Δροσοχωρι αλλα λογω εξετασεων μαλλον δεν θα παραβρεθω68.gif Τωρα λεω μηπως παω το Σαββατο αν και ειναι λιγο μεγαλη η διαδρομη απο Αθηνα μεχρι Μυκηνες και λοιπες περιοχες.
kotzito
Τελος και το 56ο Ραλλυ Ακροπολις.Νικητης ο Μικο Χιρβονεν με Ford Focus,με τον Λεμπ να εγκαταλειπει την 2η μερα μετα απο εξοδο που ειχε και η οποια κατεστρεψε το αυτοκινητο του.8ος ο Ελληνας Λαμπρος Αθανασουλας ο οποιος με ενα αμαξι που παρελαβε πριν 10 μερες περιπου καταφερε να παρει και την 1η θεση στην κατηγορια Ν.Απο ατομα που πηγαν σε ειδικες καθως και απο τους οδηγους ακουσα οτι το φετινο Ραλλυ δεν ηταν τοσο καλο οσο ηταν τις παλιες εποχες,συνηθες φαινομενο τα τελευταια χρονια,αλλα ηταν ισως το καλυτερο απο το 2005 και μετα που εφυγε απο την Λαμια.Φαινεται οτι η ΕΛΠΑ εκανε μια βελτιωμενη προσπαθεια φετος και αν δεν υπηρχαν τα φαινομενα ακυρωσης 2 ειδικων διαδρομων και καποια αλλα προβληματακια,θα μπορουσαμε να μιλαμε για ενα παρα πολυ καλο αγωνα.Ας ελπισουμε οτι εχοντας 2 χρονια μπροστα μας(του χρονου δεν εχει Ακροπολις),οι υπευθυνοι θα φροντισουν ωστε το Ραλυ Ακροπολις να αποκτησει την αιγλη του παρελθοντος.



Τελικη καταταξη

1.Hirvonen-Ford Focus
2.Ogier-Citroen C4
3.Latvala-Ford Focus
4.Villagra-Ford Focus
5.Rautenbach-Citroen C4
6.Al-Qassimi-Ford Focus
7.Ostberg-Subaru Impreza
8.Athanassoulas-Skoda Fabia
morrison
O Kimi Raikkonen κανει την δικη του προσπαθεια στο φετινο πρωταθλημα του WRC.Tον εκτιμω σαν οδηγο F1 ειδικα οσο ειχε κινητρο αλλα επισης μ'αρεσει που αν και καταξιωμενος οδηγος αγωνων δεν φοβαται να πειραματιστει σε νεα πραγματα.
Παντως το ατυχηματακι παρακατω του στοιχισε τις ελπιδες για κατι καλο στο ραλι του Μεξικο.Μετα το 1.45 στην εισοδο για το S.
passer
'Ξεσκονίζω' το topic μετά από 2 χρόνια, άλλο ένα Ακρόπολις τελείωσε με νικητή το Loeb και μεγάλο φαβορί πλέον για τον τίτλο (όχι πως δεν ήταν από την αρχή της χρονιάς ούτως ή άλλως). Μεγάλο ράλι από τον 'Hollywood' αλλά άτυχος (αν και μου φαίνεται ότι η έξοδός του είναι καθαρά δικό του λάθος), αν έμενε στο δρόμο ίσως να πανηγύριζε τη νίκη... 2η θέση από το πουθενά για το Χίρβονεν (πραγματικά η τύχη αυτού του παιδιού ώρες-ώρες καταντάει εκνευριστική angry_red.gif ) , 3ος ο Λάτβαλα, 4ος ο Όστμπεργκ (το next big thing του WRC;; Ίδωμεν...), 5ος ο Πρόκοπ και μετά το χάος.... Ελπίζω σε πλήρη συμμετοχή των Mini και VW απ του χρόνου μπας και ανέβει λίγο το επίπεδο κι ο ανταγωνισμός.
HLR CENATION
ΣΤο ραλι Μεξικο που ολοκληρωθηκε πριν λιγες μερες ο Ogier πηρε την νικη.

Ο Ogier οδηγα ενα Volkswagen Polo.

Η βαθμολογια μετα απο 3 αγωνες ...1 Οgier 74
2 Loeb 43
3Hirvonen 30
4 sordo 27

http://www.msfree.gr/page.php?id=10636










HLR CENATION
O Oστμπεργκ με Φορντ ηταν πρωτος αλλα εγκατελειψε και ετσι πρωτος περασε ο Οζιε με Polo.

Δευτερος ο Σορντο με Citroen ,τριτος ο λατβαλα με Polo Και τεταρτος ο αγαπημενος μου Χιρβονενεν με Citroen.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.