Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Βασίλης Σπανούλης
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18
str
QUOTE(giorgos14 @ Jun 27 2010, 15:26 ) *
Και που ξερεις φιλε μου οτι ειναι στην ομάδα που αγαπάει?Το εχει δηλώσει?αν ναι,παω πασο...το μόνο που θυμαμαι απο το σπανούλη είναι η δήλωση του πριν απο 2 χρονια οτι εχει 2 χρονια συμβολαιο,οτι ο ολυμπιακος ειναι μεγάλη ομάδα και οτι δεν αποκλειει το ενδεχόμενο να παίξει εκεί γιατί είναι επαγγελματιας...

ο σπανουλης ειναι ολυμπιακος σαν ομαδα.. αυτη υποστηριζει...
αν τωρα με την συμμετοχη του στον παο αλλαξε αλλο αυτο..
οτι ομως ειναι ολυμπιακος πιο σιγουρο δεν υπαρχει...το γνωριζω οσο καλυτερα γινεται..
LFO
QUOTE(GreekNick @ Jun 29 2010, 09:18 ) *
Ειναι λογικο οταν μια ομαδα θελει να καθαιρέσει την αλλη απο την 1η θεση να πληρωνει ακριβοτερα για παιχτες . Κατι αναλογο εγινε και στο ποδοσφαιρο με τις μεταγραφεσ Cisse & Letto . Το ιδιο κανουνε και οι Αγγελοπουλοι στο μπάσκετ. Εχουνε την δυνατοτητα να δωσουνε παραπανω απο τους Γιαννακοπουλαιους και τα δινουνε.

Το να κατηγορείτε ο Σπανουλης όμως είναι τουλαχιστον άδικο . Οσο για το " αλλάξαν οι εποχές " αυτά είναι δικαιολογίες για τα αυτιά των φιλάθλων.
Δηλαδή ο Σοφο είναι και αυτός φιλοχρήματος που παει όπως όλα δειχνουν στους Clippers με 2 το χρονο????? Βγηκαν οι φιλάθλου του Ολυμπιακού να των κατηγορήσουν όπως προσπαθούν να κάνουνε οι Γιαννακοπουλαιοι επειδή δεν θέλουνε η δεν μπορούνε να δώσουν τόσα?????

Η μείωση στον Παπαλούκα ειναι αναμενόμενη γιατί απλά ΔΕΝ πρόσφερε αναλογικά με αυτά που παίρνει. Ας είχε πάρει Ευρολιγκα η πρωτάθλημα ο Ολυμπιaκος και θα βλέπαμε αν κάνανε μειώσει σε Παπαλουκα και Chilly.....

Βασικα δεν θα γινει καμια μειωση στον παπαλουκα. αν μειωθει εστω και ενα ευρω το συμβολαιο του τοτε μπαινει στην νεα φορολογηση και τοτε κλαφτα χαραλαμπε...αρα μενει ως εχει

Ο σοφο παει nba ,δεν παει στον αιωνιο αντιπαλο. αν δεν τα καταφερει εκει και γυρισει ελλαδα και στο παο τοτε να δουμε ολους τους υπερανω ολυμπιακους πως θα αντιδρασουν...συμπεριλαμβανω βεβαια και τον εαυτο μου...

Στο πρωτη παραγραφο συμφωνω 100%. Οταν σκαρφαλωνεις προς την κορυφη λειτουργεις τελειως διαφορετικα απο οταν θελεις να κρατηθεις σε αυτη.
silversurfer
QUOTE(GMlls @ Jun 28 2010, 23:47 ) *
δεν καταλαβαίνω γιατί τον αφήνουμε τον μακιντάιρ. σιγά το συμβόλαιο που θέλει. τόσα παίρνει και ο καλάθης.
ο σπανούλης σήμερα δεν ήταν να απαντήσει σύμφωνα με τα οσα έγραφαν; διαστάσεις λεμπρόν έχει πάρει το θεμα του. έλεος δηλαδή.
οι ομάδες στην ευρώπη κινούνται και δυναμώνουν. σήμερα υπέγραψε και ο πέροβιτς στη μπαρτσελόνα.

1,5 εκ κ βάλε θέλει από όσα διαβάζω!
Manu7
QUOTE(GMlls @ Jun 29 2010, 08:44 ) *
κόκκινος ο σπανούλης γράφει σήμερα ο Διαμαντόπουλος στο φως.

Kαλά ναι το είδα και εγώ.
Όχι ότι πήρα Φως αλλά απ'ότι είδα στο redplanet που γράφουν και εκεί ότι κοκκινίζει ο Σπανούλης
με βάση τον Διαμαντόπουλο, το θέμα είναι ότι δεν το στηρίζουν πουθενά!
Γράφουν απλά ότι έκλεισε...Βγάλε εσύ άκρη...
Ας το χιλιοπούμε λοιπόν...:Αν δεν δουμε υπογραφή δεν πιστεύουμε τίποτα... rolleyes.gif
giannis77
QUOTE(Manu7 @ Jun 29 2010, 12:42 ) *
Kαλά ναι το είδα και εγώ.
Όχι ότι πήρα Φως αλλά απ'ότι είδα στο redplanet που γράφουν και εκεί ότι κοκκινίζει ο Σπανούλης
με βάση τον Διαμαντόπουλο, το θέμα είναι ότι δεν το στηρίζουν πουθενά!
Γράφουν απλά ότι έκλεισε...Βγάλε εσύ άκρη...
Ας το χιλιοπούμε λοιπόν...:Αν δεν δουμε υπογραφή δεν πιστεύουμε τίποτα... rolleyes.gif

η δουλεια ξερεις που παει να τελειωσει και τυπικα το συμβολαιο του με τον παναθηναικο και να ανακοινωθει μετα απο τον οσφπ εκει βλεπω να πηγαινει
Ginobili
QUOTE(GreekNick @ Jun 29 2010, 08:18 ) *
Το να κατηγορείτε ο Σπανουλης όμως είναι τουλαχιστον άδικο . Οσο για το " αλλάξαν οι εποχές " αυτά είναι δικαιολογίες για τα αυτιά των φιλάθλων.
Δηλαδή ο Σοφο είναι και αυτός φιλοχρήματος που παει όπως όλα δειχνουν στους Clippers με 2 το χρονο????? Βγηκαν οι φιλάθλου του Ολυμπιακού να των κατηγορήσουν όπως προσπαθούν να κάνουνε οι Γιαννακοπουλαιοι επειδή δεν θέλουνε η δεν μπορούνε να δώσουν τόσα?????

Εντελώς άστοχη σύγκριση.Καταρχάς στους Κλίπερς (αν πάει) θα πάρει λιγότερα χρήματα από τον Ολυμπιακό...δεδομένου ότι πληρώνει αυτός την εφορία.Οπότε το φιλοχρήματος δεν στέκει...
Ο Σπανούλης κατηγορείται γιατί φέρεται άτιμα και αχάριστα στον Παναθηναικό,όχι για τα χρήματα.
iso
QUOTE(GreekNick @ Jun 29 2010, 10:18 ) *
Ειναι λογικο οταν μια ομαδα θελει να καθαιρέσει την αλλη απο την 1η θεση να πληρωνει ακριβοτερα για παιχτες . Κατι αναλογο εγινε και στο ποδοσφαιρο με τις μεταγραφεσ Cisse & Letto . Το ιδιο κανουνε και οι Αγγελοπουλοι στο μπάσκετ. Εχουνε την δυνατοτητα να δωσουνε παραπανω απο τους Γιαννακοπουλαιους και τα δινουνε.

Η μείωση στον Παπαλούκα ειναι αναμενόμενη γιατί απλά ΔΕΝ πρόσφερε αναλογικά με αυτά που παίρνει. Ας είχε πάρει Ευρολιγκα η πρωτάθλημα ο Ολυμπιaκος και θα βλέπαμε αν κάνανε μειώσει σε Παπαλουκα και Chilly.....

Συγκρίνεις δυο εντελώς διαφορετικές περιπτώσεις. Ο Σπανούλης δεν κατηγορήθηκε όταν έφυγε να πάει στο ΝΒΑ..Αντίθετα, του είπαν και καλό κατευόδιο..
Ας ερχόταν ο Σόφο στον ΠΑΟ για 200 χιλ παραπάνω πχ. και τότε να δω αν θα έλεγαν κάτι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού.
Είναι άλλες περιπτώσεις. Και ο Σπανούλης δεν κατηγορείται απλώς γιατί έρχεται σε σας αλλά γιατί δεν ήταν αντρίκεια η συμπεριφορά του. Σήμερα για παράδειγμα βγαίνει ότι το πρωί υπέγραψε ΟΣΦΠ και δεν έχει καν απαντήσει στον ΠΑΟ. Τραβάει ένα σίριαλ τόσο καιρό και επί της ουσίας φαίνεται να χρησιμοποιεί τον ΠΑΟ για να τα αρπάξει από τον ΟΣΦΠ..
Και κάνεις λάθος για το "άλλες εποχές" είναι δικαιολογία. Αν έβγαινε αύριο ο Υπουργός κι έλεγε 80% ο φόρος δλδ, δεν θα επηρέαζε κανέναν. Το ότι οι Αγγελόπουλοι προσπαθούν να αλλάξουν μια κατάσταση και τα χώνουν είναι άλλο, αυτό όμως δεν σημαίνει πως τα οικονομικά δεδομένα δεν έχουν αλλάξει.

Edit:Μόλις είδα ότι ο Ginobili και ο LFO με κάλυψαν στο θέμα Σπανούλη..
cryptic
Απο όσο διαβάζω η διαφορά των προτάσεων ΠΑΟ και ΟΣΦΠ είναι το πολύ 500.000€. Ας του δώσουν λοιπόν 1 εκ € μπόνους υπογραφής κάτω απο το τραπέζι οι Γιαννακόπουλοι να τελειώνει το παραμύθι. Να βγεί μετά κιόλας και να λέει ότι είχα καλύτερες προτάσεις αλλά παρέμεινα στην ομάδα της καρδιάς μου icon_drunk.gif
LFO
Αν ηταν οι ομάδες να δινουν κατω από το τραπεζι τοσα λεφτα, δεν θα παραπονιοταν κνεις για νεα φορολογηση...θα το ειχαν λυσει το προβλημα τους...

Βεβαια δεν νομιζω οτι η διαφορα στα λεφτά είναι τοσα οσα λες...αν ηταν νοιμζω θα ειχε υπογραψει στον ολυμπιακο μεχρι τωρα.
roben

Για μένα έπειτα από τόσες μέρες αναμονής το πραγματικά παράξενο είναι ότι ο Σπανούλης δεν υπογράφει πουθενά...Γιατί άραγε? Τι περιμένει? Για να το σκεφτούμρ λίγο...Τα οικονομικά δεδομένα είναι λίγο πολύ γνωστά...Στα 2 περίπου εκ ευρώ η πρόταση του Παναθηναικού,στα 2,4 εκείνη του Ολυμπιακού...

1) Περιμένει ο Σπανούλης να αυξήσει την προσφορά του ο Παναθηναικός?? Μου μοιάζει λίγο αφελής σκέψη...

2) Περιμένει να αυξήσει κι άλλο την προσφορά του ο Ολυμπιακός?? Τόσες μέρες δεν θα είχε γίνει κάτι?? Και αν τα 400 χιλιάρικα παραπάνω τον χρόνο που του δίνουν οι Αγγελόπουλοι δεν τα θεωρεί αρκετά για να μπει στην διαδικασία να κάνει το δρομολόγιο ΟΑΚΑ-ΣΕΦ γιατί δεν υπογράφει στον Παναθηναικό??

3) Προφανώς ο Σπανούλης δεν θα μετακομίσει στον Ολυμπιακό μόνο για τα χρήματα...Σίγουρα δεν ενδιαφέρεται να γίνει ένας νέος Οικονόμου...Χαζός δεν είναι...Ο Σπανούλης θέλει αν πάει στον Ολυμπιακό να γίνει ήρωας,να αλλάξει τις ισορροπίες,να πάει και να οδηγήσει την ομάδα του Πειραιά στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης...Μήπως λοιπόν περιμένει εχέγγυα?? Μήπως περιμένει την υπογραφή του Ίβκοβιτς??

4) Ο Σπανούλης ξέρει καλά ότι οι τωρινές διαπραγματεύσεις γίνονται με δεδομένη την ισχύουσα σήμερα φορολογία...Μήπως λοιπόν περιμένει να λήξει αυτή η υπόθεση μετά την συνάντηση εκπροσώπων ΕΣΑΚΕ-Υπουργείου Οικονομικών ώστε να μπορεί να διαπραγματευτεί με τα νέα δεδομένα αν υπάρξουν τέτοια...

5) Μήπως γίνονται διαπραγματεύσεις και με ομάδα/ομάδες του εξωτερικού?? Είναι δυνατόν ο μανατζέρ του να μην έχει προτείνει τον παίκτη για παράδειγμα στη Ρεάλ Μαδρίτης?? Μήπως όμως και από εκεί ο διεθνής γκαρντ ζητάει εγγυήσεις για την παραμονή του Μεσίνα και την ουσιαστική ενίσχυση της ομάδας??

http://prasinanea.gr/paraskinio/paraskinio...ticle386625.ece

Διαβάστε την τελευταία πρόταση του άρθρου...
LFO
Ουτε ο Λεμπρόν τέτοιο σήριαλ...Ενταξει ρε Βασιλη εισαι παικταρας...εισαι ο Νο1 european free agent....ενταξει , το πιασαμε το υπονοουμενο.

Τοση σκεψη πια?? Δεν ηξερε οτι ληγει το συμβολαιο του? Τώρα το πηρε χαμπαρι? Δεν ειχε κανει μια προεργασια τοσο καιρο τωρα στο μυαλο του? Να μετρησει τα + & τα -?

Τι να πω....Φανταζομαι τι τραβηξε η καημενη Ολυμπια μεχρι να αποφασισει να της κανει προταση γαμου....

tzagasdog
το συμβολαιο του Σπανουλη εχει ληξει? εννοω εχει τελειωσει και τυπικα, εχει περασει η ημερομηνια?

εγω πιστευω οτι ο Σπανουλης θα ερθει απλα και μονο γιατι ξερει οτι στον Ολυμπιακο με τον τροπο που ο τελευταιος ειναι δομημενος θα ειναι φιρμα και πρωτη μουρη κατι που μετραει πολυ για τον παιχτη Σπανουλη.
GK_23
QUOTE(tzagasdog @ Jun 30 2010, 11:40 ) *
το συμβολαιο του Σπανουλη εχει ληξει? εννοω εχει τελειωσει και τυπικα, εχει περασει η ημερομηνια?

30/6 λήγει! Δηλαδή σήμερα... wink.gif
LFO
QUOTE(tzagasdog @ Jun 30 2010, 10:40 ) *

εγω πιστευω οτι ο Σπανουλης θα ερθει απλα και μονο γιατι ξερει οτι στον Ολυμπιακο με τον τροπο που ο τελευταιος ειναι δομημενος θα ειναι φιρμα και πρωτη μουρη κατι που μετραει πολυ για τον παιχτη Σπανουλη.

Οπως ειπα και πριν, καλος χρυσος και αγιος , παικταρας, γουσταρω να ερθει αλλα αμα νομιζει οτι θα έρθει με ψηλα την μητούλα και καλα "εγω ειμαι η φιρμα, ο ναμπερ ουαν γαμάιντερμαν" , καλυτερα να ξεπεζεψει από το καλάμι γιατι δεν τον βλεπω καλα...

Αν και με Ιβκοβιτς, αν ερθει βεβαια, δεν νομιζω οτι θα εχουμε τετοια...
magickaminia
QUOTE(LFO @ Jun 30 2010, 11:50 ) *
Οπως ειπα και πριν, καλος χρυσος και αγιος , παικταρας, γουσταρω να ερθει αλλα αμα νομιζει οτι θα έρθει με ψηλα την μητούλα και καλα "εγω ειμαι η φιρμα, ο ναμπερ ουαν γαμάιντερμαν" , καλυτερα να ξεπεζεψει από το καλάμι γιατι δεν τον βλεπω καλα...

Αν και με Ιβκοβιτς, αν ερθει βεβαια, δεν νομιζω οτι θα εχουμε τετοια...

Δεν ειναι αληθεια τραγικο να μιλαμε με τοση ελαφρυτητα για το αν θα παει ο Σπανουλης αλλου ή θα μεινει με 2 και 2,5 εκατ. Ευρο την στιγμη που οι μισοι Ελληνες ειναι κατω απο τα ορια ανοχης τους; Καλος ,χρυσος και αγιος αλλα στο φιναλε ενα τοπι εμαθε να κτυπαει και αυτο το τελευταιο καιρο οχι πολυ καλα, ειναι λοιπον προκληση για το κοινο αισθημα να ζηταει τα αντερα του. Δεν ειναι και ο Γκαλης ρε αδελφε, ο οποιος φταιει για ολα βεβαια και θα πρεπει να του αναβουν κερακι τα παληκαρια γιατι πριν απο αυτον τους ειχαν μονο για να αλλαζουν λαμπες και να φτανουν τα ψηλα ραφια. blove.gif
greeneyes13
όταν πηγαίναν όλοι να τους εμψυχώσουν στα αποδυτήρια στο οακα μετα το εξώφυλλο της "πράσινης" ήταν καλά; τα ίδια χρήματα δεν παίρναν και τότε;;;;όλοι όμως θεώρησαν υποχρέωση τους να στηρίξουν τους πάικτες,τώρα τους φταίνε τα λεφτά που παίρνουν....
σε καμία περίπτωση δεν συμφωνώ με αυτά τα ποσά,οι καιροί είναι δύσκολοι,αλλα΄αφού μπορέι και παζαρεύει περισσότερα...τότε ας το κάνει.και αφού ο παναθηναικός του αφήνει περιθώρια επιλογής....
giorgos14
Και η σπανουλιαδα συνεχιζεται...καμια εξελιξη και σημερα με τον οσφπ...το κουρασες σπανουλη....
68.gif
http://www.sport-fm.gr/article/280797
GMlls
QUOTE(giorgos14 @ Jun 30 2010, 21:53 ) *
Και η σπανουλιαδα συνεχιζεται...καμια εξελιξη και σημερα με τον οσφπ...το κουρασες σπανουλη....
68.gif
http://www.sport-fm.gr/article/280797

αφού έχει συμφωνήσει ρε γιώργο. τι άλλο να συζητηθεί; αύριο που θα είναι και τυπικά ελεύθερος θα ανακοινωθεί.
Manu7
Το'παμε..."τσουρέκια έχουν γίνει,και έχεις την ευθύνη...." κατά το άσμα...

Τι σκατά δηλαδή...Συναντήθηκαν να τα πουν μόνο για τον Ντούντα?
Και είπανε για το Σπανούλη να το αφήσουν?
Μην μου πείτε τώρα ότι ο μάνατζερ θα την ξανακάνει για Βελιγράδι και μετά
θα τον περιμένουμε να ξαναέρθει για να συζητήσουμε για την Σπανουλιάδα.... 18.gif shot.gif
rankin
δεν ειναι παντως και η ευκολοτερη αποφαση που μπορει να παρει κανεις... Ας μην ειμαστε ανυπομονοι..
Απο εκει και περα,αβυσσος η ψυχη του Σπανουλη..
giorgos14
QUOTE(GMlls @ Jun 30 2010, 20:00 ) *
αφού έχει συμφωνήσει ρε γιώργο. τι άλλο να συζητηθεί; αύριο που θα είναι και τυπικά ελεύθερος θα ανακοινωθεί.

Μακαρι αλλα επετρεψε μου να κραταω μια πισινη,γιατί το 1ο στοιχημα που ειχα χασει στη ζωη μου ηταν το που θα καταληξει ο ΔΔ και ενω πανυγηριζα οτι κερδισα το στοιχημα και οτι θα ερθει στον οσφπ αναγκαστηκα να πληρωσω...οποτε αν δεν βγει ανακοινωση..
GMlls
QUOTE(giorgos14 @ Jun 30 2010, 22:14 ) *
Μακαρι αλλα επετρεψε μου να κραταω μια πισινη,γιατί το 1ο στοιχημα που ειχα χασει στη ζωη μου ηταν το που θα καταληξει ο ΔΔ και ενω πανυγηριζα οτι κερδισα το στοιχημα και οτι θα ερθει στον οσφπ αναγκαστηκα να πληρωσω...οποτε αν δεν βγει ανακοινωση..

είχε παιχτεί τέτοιο σκηνικό με δδ; δεν το ήξερα. δεν έχω και πολύ που έχω επιστρέψει ελλάδα. τι είχε γίνει;
kolokotronis
QUOTE(GMlls @ Jun 30 2010, 22:24 ) *
είχε παιχτεί τέτοιο σκηνικό με δδ; δεν το ήξερα. δεν έχω και πολύ που έχω επιστρέψει ελλάδα. τι είχε γίνει;

Πριν την πρώτη ανανέωση με τον ΠΑΟ, οι Αγγελόπουλοι του έκαναν πρόταση, αλλά συμφώνησε τελικά με τον παναθηνα'ι'κό αφού είχε ακουστεί ότι οι Γιαννακόπουλοι του έδωσαν λευκή επιταγή.
giorgos14
QUOTE(GMlls @ Jun 30 2010, 19:24 ) *

Οχι ακριβως,απλα οταν εφυγε απο Ηρακλη την μια μερα ηταν να υπογραψει στον εναν και την αλλη στον αλλο ως που τσιγκουνευτηκε καμια χρηματα ο κοκαλης,ανεβηκε η προσφορα του γιαννακοπουλου και υπεγραψε σε σας...νομιζω οτι καπως ετσι ειχε γινει...
lamar
QUOTE(kolokotronis @ Jun 30 2010, 22:31 ) *
Πριν την πρώτη ανανέωση με τον ΠΑΟ, οι Αγγελόπουλοι του έκαναν πρόταση, αλλά συμφώνησε τελικά με τον παναθηνα'ι'κό αφού είχε ακουστεί ότι οι Γιαννακόπουλοι του έδωσαν λευκή επιταγή.

Ποια ανανεωση? Ο Ολυμπιακος εχασε τον Διαμαντιση για 50.000 ευρω. Οταν ηταν ακομη στον Ηρακλη, ειχε πει στον Ολυμπιακο δωστε 50.000 ευρω το χρονο παραπανω και υπογραφω τωρα. Ο Ελληνιαδης παρακαλαγε τον Κοκκαλη να τα δωσει και εκεινος σφυριζε κλεφτικα και ο ΔΔ κατεληξε στον ΠΑΟ.
Nik Tepits
Ευκολη η αποφαση για τον Οικονομου!

http://www.gazzetta.gr/basket/a1/item/9061...%8D%CE%BB%CE%B7
vastravoud
Πάντως δεν κατάλαβα ποτέ μου γιατί ο Οικονόμου έγινε κόκκινο πανί για τους Παναθηναϊκούς.
Manu7
http://www.basketnet.gr/main/1/a1/articles...s-osfp-neo.html

Καλά το φοβερό είναι ότι ενώ αναφέρει ότι δεν ειπώθηκε τίποτα στη συνάντηση
λέει ότι όλες οι πληροφορίες και οι ενδείξεις δείχνουν ότι προβάρει τα κόκκινα...

Ε ποιες δηλαδή είναι αυτές οι πληροφορίες να πούμε?
Ο κάθε δημοσιογράφος γράφει ότι του κατέβει...
Ανούσια άρθρα...Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν θα πέσει μέσα..
Leon_cp3
Πάντως μιας που σε λίγες ώρες ο Λεμπρόν γίνεται και επίσημα free agent είναι πολύ πιθανό να αποφασίσει πιο γρήγορα απ'ότι ο V Span που θα συνεχίσει την καριέρα του...Δηλαδή ήμαρτον ρε Βασιλάκη τέτοιο σήριαλ... smiley.gif
Quincy
Το καταλαβαίνω ότι έχει κουράσει το όλο θέμα με την μεταγραφή. Και εγώ βαρέθηκα να ακούω το μακρύ και το κοντό του κάθε δημοσιογράφου-αρθογράφου, αλλά την βρίσκω και κάπως λογική όλη αυτή την καθυστέρηση. Δεν θα μπορούσε σε καμία πείπτωση να βγεί λίγο μετά το πρωτάθλημα και να πει "πάω στον ολυμπιακό" αυτό κι αν θα ήταν "προδωσία". Δεν είναι εύκολο να φύγει από την ομάδα με την οποία έχει κατακτήσει τα πάντα, και έχει αναδειχθεί ουσιαστικά και να πάει στον αιώνιο αντίπαλο από τη μια στιγμή στην άλλη. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν είχε σκοπό να φύγει από τον ΠΑΟ για να πάει στον ΟΣΦΠ κάπως έτσι θα έπρεπε να το κάνει.

Αυτά που έχω καταλάβει εγώ είναι :

1) Αν ήθελε να υπογράψει στον Παναθηναικό θα είχε υπογράψει μαζί με τον Διαμαντίδη ή τον Ομπράντοβιτς.

2) Η προσφορά του ΠΑΟ δεν θα ανέβει άλλο και το ξέρει. Συμβόλαιο μεγαλύτερο από του Διαμαντίδη δεν γίνεται να έχει άλλος παίκτης του ΠΑΟ, τι πιο λογικό απο αυτό; Δεν "μπλοφάρει" για να πάρει μεγαλύτερο συμβόλαιο από τους Γιαννακόπουλους.

3) Αν ήθελε σώνει και ντε να φύγει από τον ΠΑΟ, θα μπορούσε κάλλιστα να είχε ήδη πάει στο εξωτερικό και να τελειώσει εκεί ιστορία. Καλός γκαρντ είναι, σε ένα κάρο καλές ομάδες θα μπορούσε να βρει θέση.

4) Για 400.000 ευρώ παραπάνω ΔΕΝ αλλάζεις τον ΠΑΟ για τον ΟΣΦΠ (και το ανάποδο), εκτός αν το ΘΕΣ, και δεν είναι θέμα χρημάτων. Βέβαια όλοι οι σωστοί επαγγελματίες αθλητές πρέπει να ψάχνουν τις καλύτερες προσφορές και να τις επιλέγουν γιατί χτίζουν με αυτά τα λεφτά την υπόλοιπη ζωή τους, τη δική τους και των παιδιών τους. Οι 400.000 παραπάνω δεν είναι λίγα λεφτά με αυτήν την έννοια. Αλλά και πάλι δεν νομίζω ότι είναι το μόνο θέμα τα χρήματα.

5) Αν ο Σπανούλης δεν ήθελε να έρθει στον Ολυμπιακό θα είχε φροντήσει να τα βρει με την δοιήκηση του ΠΑΟ, ή να πάει στο εξωτερικό με καλύτερο συμβόλαιο. Διαφορετικά μιλάμε για την πιο χαζή μεταγραφική παρωδία του ελληνικού μπάσκετ. Θέλει να υποργάψει στον Ολυμπιακό, αλλά ως παίκτης του ΠΑΟ είναι δύσκολη η θέση του. Δεν υπάρχει άλλη λογική εξήγηση για το όλο σκηνικό. Τους λόγους του δεν μπορώ να τους ξέρω, αλλά αυτό βγαίνει προς τα έξω από όσα ακούω και διαβάζω αυτόν τον καιρό.

Πιστεύω ότι αύριο μεθαύριο θα γίνει ότι γίνει. Δεν μπορεί να τραβήξει παραπάνω. Καλά ήτανε, χόρτασα σεναριολογία και για το επόμενο καλοκαίρι μ' αυτήν την υπόθεση rolleyes.gif
Gash
vastravoud: off-topic αλλά αν θυμάμαι καλά οι Γιαννακόπουλοι είχαν μουλαρώσει με τον Οικονόμου γιατί είχε συμφωνήσει με την Κίντερ στα μισά της σεζόν (98-99 νομίζω??) πριν καν συζητήσει με τον ΠΑΟ....γι αυτό μετά η πόρτα ήταν κλειστή και κατέληξε στον ΟΣΦΠ
vastravoud
ΟΚ, αλλά ο κόσμος γιατί να τσαντίζεται;

Τεσπα, ποτέ δε θα καταλάβω τους φανατικούς(ούτε κι αυτοί εμένα).....
giorgos14
QUOTE(GMlls @ Jun 30 2010, 19:00 ) *

Φιλε GMlls ακομα μια μερα χωρις ανακοινωση και με ζωνουν τα φιδια οτι θα συνεχισει να φορα το τριφυλλι ο vspan...
traveller
QUOTE(Leon_cp3 @ Jul 1 2010, 01:41 ) *
Πάντως μιας που σε λίγες ώρες ο Λεμπρόν γίνεται και επίσημα free agent είναι πολύ πιθανό να αποφασίσει πιο γρήγορα απ'ότι ο V Span που θα συνεχίσει την καριέρα του...Δηλαδή ήμαρτον ρε Βασιλάκη τέτοιο σήριαλ... smiley.gif

το πιο λογικό είναι να τον ανακοινώσουν μαζί με τον Ντούντα , έτσι για να γίνει ντόρος. Επικοινωνιακά μετράνε κάτι τέτοια.
shtarkws
Ο Σπαν του χρονου δεν θα παιζει στον Παναθηναικο
Manu7
Σήμερα ήταν ο γάμος του Ζήση?Ήταν κουμπάρος ο Βασιλάκης?
Ο κουμπαρός την κουμπάρα κλπ κλπ...Και είναι και καλή η κουμπάρα...biggrin.gif

Να περιμένουμε και τα βαφτίσια του παιδιού του Σπανούλη και μετά να αποφασίσει.Με το πάσο του... thumbsup.gif

lakersdynasty
Μαλλον θα ξεκαθαρισει τι θα κανει ο Τσιλντρες θα μπουν σε μια σειρα τα οικονομικα του ΟΣΦΠ και μετα θα ξεκαθαρισει το ολο θεμα.

Υπομονη 3-10 μερες εμειναν
magickaminia
QUOTE(lakersdynasty @ Jul 5 2010, 12:26 ) *
Μαλλον θα ξεκαθαρισει τι θα κανει ο Τσιλντρες θα μπουν σε μια σειρα τα οικονομικα του ΟΣΦΠ και μετα θα ξεκαθαρισει το ολο θεμα.

Υπομονη 3-10 μερες εμειναν

Τσιλντρες και Κλειζα εχουν στρογγυλοκατσει πανω στο συμβολαιο τους και μην περιμενεις να την κανουν. Και διακανονισμος να γινει κατω απο 5 εκατ. Ευρο δεν θα φυγουν και οι δυο. Δεν νομιζω οτι αντεχει ακομα και αυτος ο Ολυμπιακος να εχει 2 γκαρντ αξιας 6 εκατ. Ευρο. Ειδικα αν μετακινηθει στο Ελληνικο. Εγω θεωρω οτι ειναι πολυτελεια για οποιαδηποτε ομαδα να παρει ενα παικτη σαν τον Σπανουλη. Για φαντασου ενας Σπανουλης στοιχιζει οσο εχουν μπατζετ 5 ομαδες της Α1 μαζι να μην πω 6. Σεμνα παιδια δεν ειναι και ο Τζορνταν. blove.gif
rchos
τον κλειζα τι τον μπλεκεις στη κουβεντα?ο ολυμπιακος τον θελει γτ να κανει διακανονισμο?

επισης αυτο που λες για το ελληνικο μπορεις να μου το εξηγησεις λιγο?
Anaz
για να ολοκληρωθεί και τυπικά η... μακράν ακριβότερη μεταγραφή στην Ευρώπη.
Aυτο το πραγμα το επαναλαμβανει συνεχεια η gazzetta. Πως διαολο προκυπτει αυτο, και επιμενουν κιολας, μπορει να μου εξηγησει καποιος?? blink.gif
lakersdynasty
QUOTE(Anaz @ Jul 5 2010, 16:29 ) *
Aυτο το πραγμα το επαναλαμβανει συνεχεια η gazzetta. Πως διαολο προκυπτει αυτο, και επιμενουν κιολας, μπορει να μου εξηγησει καποιος?? blink.gif

Απλα αναφερονται στο πληρες κοστος της μεταγραφης.

Μαζι με την εφορια η μεταγραφη παει καπου στα 4.2 τον χρονο? κατι τετοιο.

Ειναι παραλογος αυτος ο υπολογισμος αλλα οταν δεν μπορεις να αποφυγεις τον φορολογικο "βιασμο" προσπαθεις να τον ευχαριστηθεις tongue.gif
iso
Του έβγαλαν και βιντεάκι με το ίδιο τραγούδι που είχε ποστάρει κάποιο παιδί εδώ:
http://www.youtube.com/watch?v=fV3fbyZxg6Q...player_embedded

Η φωτό είναι γαμάτη!!!
Anaz
Απλα αναφερονται στο πληρες κοστος της μεταγραφης.

Μαζι με την εφορια η μεταγραφη παει καπου στα 4.2 τον χρονο? κατι τετοιο.

Ειναι παραλογος αυτος ο υπολογισμος αλλα οταν δεν μπορεις να αποφυγεις τον φορολογικο "βιασμο" προσπαθεις να τον ευχαριστηθεις
Mα ουτε τοτε ισχυει. Το κοστος ειναι περιπου ιδιο με αυτο του Παπαλουκα, μικροτερο του Σαρας, και μικροτερο του Τσιλι.
saou
Όσο και να είναι το κόστος για τον Μπίλι (που είναι πολύ μεγάλο) αφού η ΚΑΕ αποφάσισε εν μέσω φορολογικών αλλαγών, εν μέσω κρίσης και χωρίς πρώτα να ξέρει τι θα κάνει ο Τσίλντρες να μπει στο χορό της διεκδίκησής και έχοντας μάλιστα τον πρώτο λόγο όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, καλά θα κάνει να τελειώνει με την υπόθεση υπογράφοντας και ανακοινώνοντας τον παίκτη.

Μπορεί να διαφωνώ με τα λεφτά που θα στοιχίσει αλλά έχοντας φτάσει ως εδώ και έχοντας αφήσει το θέμα να σέρνεται στις εφημερίδες τόσες εβδομάδες, αν τελικά δεν υπογράψει τότε η επικοινωνιακή ήττα θα είναι μεγάλη, το ίδιο και η ξενέρα του κόσμου.

Αν επίσης η καθυστέρηση είναι για τα 100χιλιάρικα παραπάνω που ζητάει ο Σπανούλης ας του τα δώσουν και αυτά. Το ποσό ούτως ή άλλως είναι εξωφρενικό, 100 χιλιάδες δε θα κάνουν καμία διαφορά. Και αν θέλουν ας βγάλουν προς τα έξω ότι υπέγραψε με όσα του έδιναν για να φανεί ότι έκαναν την προσφορά τους και έμειναν σταθεροί σε αυτή.
pete7
Πλακα πλακα μεγαλυτερο σηριαλ κ απο τον Λεμπρον εγινε.Εγω πιστευω θελει να ακουσει που θα παει ο Τζειμς κ μετα θα πει αυτος ετσι ωστε νε γινει ντορος,δεν γινεται να ανακοινωσει μαζι με τον Λεμπρον η πιο πριν.
Περα απο την πλακα εδω κ 2 εβδομαδες ολοι ειπαν οτι εκλεισε στον Οσφπ η οτι ειναι κοντα αλλα ανακοινωσεις δεν βλεπουμε.Στο τελος τελος να πει δεν θελω Οσφπ κ ας παει εξωτερικο.
donpef
Καλησπέρα ΣΑΣ Κυριοι..

(οπως εγραψα και στο τοπικ για τον Ολυμπιακο-ετσι και αλλιως μια παρεα ειμαστε ολοι που μας αρεσει το μπασκετακι)

Βασιλης Σπανουλης στα κοκκινα..οριστικα και αμετακλητα..

τερμα οι συζητησεις φιλολογικου περιεχομενου για το αν και πως και ποτε..Εκλεισε..
kolokotronis
Υπάρχει κάποιο λινκ?

Με πόσα πήγε τελικά?
donpef
QUOTE(kolokotronis @ Jul 6 2010, 02:18 ) *
Υπάρχει κάποιο λινκ?

Με πόσα πήγε τελικά?

αυριο πρωτα ο θεος θα βγουνε ολα.

ο ολυμπιακος λογικα εως σιγουρα καλυψε την διαφορα με μικρη αυξηση στα bonus.αμοιβη η γνωστη..2,4 εκ
magickaminia
QUOTE(rchos @ Jul 5 2010, 16:20 ) *
τον κλειζα τι τον μπλεκεις στη κουβεντα?ο ολυμπιακος τον θελει γτ να κανει διακανονισμο?

επισης αυτο που λες για το ελληνικο μπορεις να μου το εξηγησεις λιγο?

Εχω την εντυπωση οτι ακουσα οτι και ο Κλειζα εχει παρει ειδοποιηση να δοκιμασει αλλου την τυχη του. Οσον αφορα το Ελληινκο εχω την εντυπωση οτι θα στοιχισει αρκετα παραπανω απο οτι το ΣΕΦ στον Ολυμπιακο τοσο για την συντηρηση του οσο και για την ενοικιαση. Κλεινοντας θα πω το εξης ο επαγγελματιας αθλητης και πλεον πατερας Βασιλης Σπανουλης εχει καθε δικαιωμα να διεκδικησει το μεγαλυτερο ποσον για τις υπηρεσιες που προσφερει σε οποιαδηποτε ομαδα γιατι ισως ειναι η τελευταια ευκαιρια να παρει τοσα λεφτα. Η βασικη μου διαφοροποιηση ειναι το ταιμιγκ. Φιλε εγω με δυο παιδια πρεπει να ζησω με 30.000 Ε το χρονο . Ποσες φορες πρεπει να το πολλαπλασιασω για να φτασεω τα 2,4 εκ Ευρο καθαρα που θελει ο Σπανουλης; Προκληση αδελφε μου .... blove.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.