scales84
Feb 6 2008, 16:35
Μα αυτο λεμε κι εχει παρανοηθει.δεν κατηγορουμε τον ολυμπιακο.αλλα την αλοπροσσαλη προκηρυξη της εοκ...αλλωστε δεν νομιζω οτι εγινε και ποτε προσεγγιση στον ολυμπιακο να μας δωσει εισητηρια κι αρνηθηκε...
απλα η εοκ για αλλη μια φορα οπως και στον τελικο παρωδια του λιντο τα χει κανει μανταρα
basketaris
Feb 6 2008, 17:56
Kαλη επιτυχια στην ομαδαρα μας!
Ελπιζω να μας κανουν περηφανους και απο αυριο να κανουμε σχεδια για τον τελικο!
Μακαρι να δουμε και καλο μπασκετ! Αλλα να κερδισει ο Αυτοκρατορας!
PanosIlio
Feb 6 2008, 18:15
Πάντως δεν ξέρω τι λέμε εδώ στην Κυψέλη έχει κανονικά φιλάθλους του Παναθηναϊκού
anselmo
Feb 6 2008, 18:36
Κατι μου λεει οτι ο ραιτ θα κανει σημερα το μεγαλο παιχνιδι που χρωσταει
Consultant
Feb 6 2008, 20:09
Bρε βρε το φιλο μας τον Τζακσον!!!
Gekommen auf meinen Jungen,Gekommen..Sie verlassen, oder ich stoppe Basketball..ich kann nicht das es stehen,gekommen..
weirdo1977
Feb 6 2008, 20:25
γιατί ρε δημητράκη τόσο άγχος... γράψε στα φρύδια σου τον ευγένιο...
vastravoud
Feb 6 2008, 20:28
Ευγένιο;
Επίσης, ο Μπλάκνεϊ είναι τραυματίας;
Air Kef
Feb 6 2008, 20:40
Πολυ ωραιο ματς μεσα σε ενα καυτο ΣΕΦ.
Σκληρο,με παθος κτλ.
Αν ηταν και οπαδοι του Αρη μεσα θα ηταν ακομα καλυτερα.
Υ.Γ.: Πηγε η Θυρα 7 τελικα απο οτι καταλαβα και γιαυτο εχουμε και τοσο βρισιμο,δυστυχώς..
weirdo1977
Feb 6 2008, 20:41
στο +5 10 λεπτα για το τελος
Air Kef
Feb 6 2008, 20:46
Ισοπαλια.
I love this game.
belalik
Feb 6 2008, 21:02
Ρε παιδιά, αυτός ο washington του Άρη, καλός παίκτης μπορεί να είναι δε λέω, αλλά πρέπει να ηρεμήσει
..
Αφηνιάζει όταν παίρνει την μπάλα, και τρέχει 'γιούρια' μέσα και όποιον πάρει ο χάρος, έχει χάσει 3-4 αψυχολόγητα ley-up ... Και με την maccabi κάτι τέτοια δεν έκανε;
Θεέ και κύριε με τον ΜάσεΪ!!!! Μπλοκ-σπριντ-φόλοου, μάλλον το χάιλαϊτ του αγώνα.
Πολύ συναρπαστικό και αγωνιώδες πάντως το παιχνίδι με πολλά λάθη εκατέρωθεν.
weirdo1977
Feb 6 2008, 21:05
69-70 1 λεπτο ακομη
B for Basketball
Feb 6 2008, 21:12
Ανοιξα να δω λιγο το τελευταιο λεπτο του αγωνα ως διαλλειμα απο το διαβασμα...
Δεν ειδα ολο τον αγωνα
Αλλα τι ηταν αυτο???
Ανυπαρκτη αμυνα στον Τεοντοσιτς ο οποιος μπηκε λες κ πηγαινε βολτουλα στο παρκο!!
72-70 υπερ του ολυμπιακου!
Consultant
Feb 6 2008, 21:16
H επιστροφη του Θρυλου στους τιτλους με Γιαννακη..(as i had forceed AZ)
Jackson gekommen meinen jungen,gekommen meinen replay.Δεν αντεχω αλλο,τα χαπια μου..
Μία εντύπωση που μου έμεινε από τον Ολυμπιακό, νίκαγε-έχανε, είναι ότι δεν είμασταν τόσο... πανικόβλητοι να το πω ; ... όσο άλλες φορές. Με την έλευση του Γιαννάκη φαίνεται, προς το παρόν, να έχουν ηρεμήσει κάπως τα πράγματα. Πάντως η παρουσία του και μόνο στο πάγκο, μου έδωσε μία αίσθηση σιγουριάς και αισιοδοξίας. Δεν μπορώ παρά μόνο να κάνω όνειρα για αυτή την ομάδα.
Στα του παιχνιδιού, σήμερα ο Γκριρ ήταν ο καρκίνος της ομάδας. Δεν έλεγε να δώσει τη μπάλα και οι περισσότερες επιλογές του μόνο κακό έκαναν. Ο λόγος που ο Ολυμπιακός κέρδισε αυτό το παιχνίδι ήταν ο Ουάσινγκτον, που όταν έπρεπε έκανε τη μία αψυχολόγητη ενέργεια μετά την άλλη.
kotzito
Feb 6 2008, 21:22
Xaroumenos loukoumas
Feb 6 2008, 21:24
Επιτέλους άμυνα!
B for Basketball
Feb 6 2008, 21:25
QUOTE(morfi @ Feb 6 2008, 19:19 )
ο Ουάσινγκτον, που όταν έπρεπε έκανε τη μία αψυχολόγητη ενέργεια μετά την άλλη.
Μηπως να το ξανασκεφτουν που διωξανε το Καστλ???
Επειδη ειδα τα τελευταια 46 δευτερολεπτα του αγωνα μονο(
), εμαθα οτι καποιος στην αρχη νικουσε με +13 ή 15. Ποιος ηταν αυτος? Ο Αρης ή ο ΟΣΦΠ?
Και γενικα μπορει καποιος να κανει μια μικρη περιληψη του αγωνα....
Για να καταλαβουμε και εμεις που δεν το ειδαμε τι εγινε.....
Ακομα ηταν πραγματι τοσο χαλια η διαιτησια υπερ του Ολυμπιακου στο 3ο δεκαλεπτο? Επισης ξερει κανεις αν θα το δειξει καμια επαναληψη κανενα καναλι?
koufos7
Feb 6 2008, 21:33
Το πρωτο ημιχρονο μου θυμισε τον τελικο Ισπανια-Ελλαδα που απλα παρατηρουσαμε να βομβαρδιζουνε αφυλακτα τριποντα απο παντου.Ευτυχως που ο Χεμπερτ ειχε βιδωσει τον Μασει στο high post και δεν τον εβαζε πανω στον Τζακσον.Θα φοβηθηκε μην τον ματιασει.
Dominique
Feb 6 2008, 21:34
Συναρπαστικο ματς αν και υστερουσε σε ποιοτητα.Θεωρω πως χοντρα-χοντρα κριθηκε σε τρια σημεια:
1.Στην ανικανοτητα του Αρη να διαχειριστει το προβαδισμα του στην τριτη περιοδο οποτε και ο Ολυμπιακος παρα τη μετριοοτητα του ροκανιζε αργα αλλα σταθερα τη διαφορα.Οταν εκει δε σκοτωσεις το γηπεδουχο επομενο ειναι οτι θα τιμωρηθεις.
2.Ο Βασιλειαδης.Οχι τοσο για τα συνεχομενα τριποντα,αλλα γιατι εκανε την ομαδα του(αλλα και τον κοσμο της)να πιστεψει οτι το ματς δε χανεται.
3.Η ακατανοητη εμμονη του Χερμπερτ στον ανεκδιηγητο Νταριους Γουοσινγκτον.Ηταν ο κυριος υπαιτος για τον τραγικο επιθετικα Αρη της 3ης περιοδου,ενω και στην 4η χαρακτηριζεται απο επιλογες τραβηγμενες απ τα μαλλια.Κι ενω ο Καλαιτζης ηταν τοσο ανελπιστα καλος...
Κοντολογοις ο Ολυμπιακος πετυχε μια σπουδαια νικη που θα επιτρεψει στο Γιαννακη να δουλεψει χωρις το βαρος ενος αποκλεισμου-αποτυχια.Νικη κυριως για την ψυχολογια του κοσμου αφου οι θεωριες για ψυχολογικη αναταση της ομαδας μετα την ελευση Γιαννακη πηγαν περιπατο,τα προβληματα ειναι σαφως βαθυτερα.
beiman123
Feb 6 2008, 21:38
QUOTE(morfi @ Feb 6 2008, 21:19 )
Μία εντύπωση που μου έμεινε από τον Ολυμπιακό, νίκαγε-έχανε, είναι ότι δεν είμασταν τόσο... πανικόβλητοι να το πω ; ... όσο άλλες φορές. Με την έλευση του Γιαννάκη φαίνεται, προς το παρόν, να έχουν ηρεμήσει κάπως τα πράγματα. Πάντως η παρουσία του και μόνο στο πάγκο, μου έδωσε μία αίσθηση σιγουριάς και αισιοδοξίας. Δεν μπορώ παρά μόνο να κάνω όνειρα για αυτή την ομάδα.
Στα του παιχνιδιού, σήμερα ο Γκριρ ήταν ο καρκίνος της ομάδας. Δεν έλεγε να δώσει τη μπάλα και οι περισσότερες επιλογές του μόνο κακό έκαναν. Ο λόγος που ο Ολυμπιακός κέρδισε αυτό το παιχνίδι ήταν ο Ουάσινγκτον, που όταν έπρεπε έκανε τη μία αψυχολόγητη ενέργεια μετά την άλλη.
Θα συμφωνήσω απόλυτα.
Οι 2 αυτοί παίκτες ήτανε μαύρα στίγματα σήμερα και ο Ολυμπιακός ίσως στάθηκε πιο τυχερός...αν σήμερα χανόταν αυτό το game είμαι σίγουρος ότι από αύριο οι δημοσιογράφοι θα παίζανε ονόματα αντικαταστάτη του Greer...
KobeBryant
Feb 6 2008, 21:39
Η νικη στον Ολυμπιακο ηρθε πρωτα απο τον Ουασιγκτον και μετα απο την καλη εμφανιση του Βασιλειαδη. Ο Γιαννακης εχει να αλλαξει πολλα πραγματα κυριως στην φιλοσοφια μας στην επιθεση και δεν ξερω αν θα το καταφερει αυτο με τον Γκριρ πλαι-μεικερ. Το μονο θετικο εκτος απο την νικη ηταν η καλη αμυνα του Ολυμπιακου, πολλες επιθεσεις του Αρη εγιναν στα τελευταια 1-2 δευτερολεπτα βιαστικα και αλλες τους εμεινε η μπαλα στα χερια
B for Basketball
Feb 6 2008, 21:43
Απορια....
Αφου ο Γριρ δεν κανει για πλει-μεικερ...
Γιατι δεν δοκιμαζει να τον χρησιμοποησει σαν δυαρι??? Περισοτερες ικανοτητες σκοραρισματος εχει παρα οργανωτικες!! Ειδικα τωρα που λειπε ο Ματσε !
kostakis19
Feb 6 2008, 21:50
Θα συμφωνησω και εγω πως η παρουσια Γιαννακη στον παγκο εδινε μια σιγουρια στους φιλαθλους.Ο Ολυμπιακος προσπαθησε να παιξει αμυνα και το καταφερε σε ενα βαθμο.Παντως αν ομαδα ου Γκερσον ειχε αυτα τα ποσοστα του πρωτου ημιχρονου θα εχανε το ματς πολυ ευκολα.Και αυτο ειναι που μου αρεσει.Ο,τι δηλαδη ακομα και οταν ειναι αστοχος ο Ολυμπιακος θα παλευει μεχρι τελους τα παιχνιδια.Αλλωστε στη συνεχεια θα βγαινουν και ευκολοι ποντοι απο δουλεμενα επιθετικα συστηματα.Και επιτελου; ειδαμε τον προπονητη του Ολυμπιακου να κανει ενα συστημα στο πινακακι γιατι στον Ολυμπιακο ειχε καιρο να συμβει αυτο.
Σύνοψη βασικών σημείων: Στο πρώτο ημίχρονο είδαμε έναν Ολυμπιακό, διχασμένη προσωπικότητα.. Παίχτες που δεν ήξεραν αν έχουν προπονητή τον Γιαννάκη ή τον Γκέρσον και προσπαθούσαν να κατανοήσουν την φιλοσοφία του νέου κόουτς, μην έχοντας ακόμα αποβάλει την φιλοσοφία του προηγουμένου. Στο δεύτερο μέρος, τα πράγματα άλλαξαν. Η άμυνα έσφιξε, ενώ βγήκαν και κάποια σουτ. Γύρισε η ψυχολογία, γύρισε και το παιχνίδι.
Ο Γιαννάκης έξω από οτιδήποτε άλλο μου έδειξε σήμερα ξεκάθαρα ότι έχει την επιθυμία και την υπομονή να δουλέψει. Δεν είναι τα χρήματα που τον δελέασαν και το πιστεύω αυτό ξεκάθαρα. Πρώτα από όλα είναι η φιλοδοξία του..
Όπως είπε ένας φίλος, πρώτη φορά είδαμε μπλοκάκι σε τάιμ-άουτ. Πρώτη φορά η ομάδα στο ημίχρονο βγήκε για ζέσταμα 3 λεπτά πριν αρχίσει το Β μέρος (Με τον Γκέρσον, σε ολόκληρη την ανάπαυλα βαρούσαν σουτάκια). Πρώτη φορά είδα τον Γκριρ να έχει "χεστεί" και να μην κάνει του κεφαλιού του, αλλά να προσπαθεί να ακολουθήσει οδηγίες. Για τον Παπαμακάριο, τι να πω; Πιστός στρατιώτης, και ο κόουτς τους εκτιμά αυτούς. Ο Μαυροκεφαλίδης έδειξε ότι αξίζει προσοχής και χρόνου, και θα τα πάρει και τα δύο. Ο Βασιλειάδης ήταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ.
Σε ρηχά νερά κολύμπησε ο Τζάκσον, που όμως προσπάθησε να κάνει τη δουλειά του, και κάτι κατάφερε. Ενώ κακός ήταν ο Βασιλόπουλος, αν και αμυντικά βελτιώνοταν όσο περνούσε η ώρα.
Σημαντικότερα συμπεράσματα: Έπρεπε να αλλάξει προπονητής για να πάρουμε ένα δύσκολο παιχνίδι στο τέλος. Το winning spirit που λέγαμε.. Η ομάδα, αν και άργησε να "πατήσει" καλά στην επίθεση έπαιξε πολύ καλή άμυνα κατά διαστήματα, και γύρισε ένα παιχνίδι που έμοιαζε τραγωδία. Ο Γιαννάκης θα χρειαστεί χρόνο και θα τον έχει. Είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα, αλλά το πρώτο δείγμα ήταν θετικό.. Αναμένουμε την συνέχεια...
weirdo1977
Feb 6 2008, 23:21
αλήθεια ποσα δευτερα χρειάστηκε να κατασκηνώσει ο μαυροκεφαλίδης στην ρακέτα του Αρη για να γυρίσει το... winning spirit στον ολυμπιακό ?
scales84
Feb 6 2008, 23:24
ε ενταξει 3-4...αλλα ηταν non call το σφυριγμα.πηλοιδειο
weirdo1977
Feb 6 2008, 23:28
QUOTE(scales84 @ Feb 6 2008, 23:24 )
ε ενταξει 3-4...αλλα ηταν non call το σφυριγμα.πηλοιδειο
εμενα γιατι μου φάνηκαν 7-8 ?
scales84
Feb 6 2008, 23:30
οχι ρε.κανει το πικ στον τεοντοσιτς ψηλα.μπαινει στη ρακετα στα 6 δευτερα και παιρνει τη μπαλα στα 3 προς της επιθεσης
http://www.sport.gr/default.asp?pid=69&vid=3718ιδου η τελευταια φαση..δεν υπαρχει καμια παραβαση
ο Μαυροκαφαλιδης μπαινει στην ρακετα στα 7.1 και βαζει το καλαθι στα 4.6..
weirdo1977
Feb 6 2008, 23:38
sorry από το άγχος μου...
scales84
Feb 6 2008, 23:41
QUOTE(McRae @ Feb 6 2008, 21:35 )
http://www.sport.gr/default.asp?pid=69&vid=3718ιδου η τελευταια φαση..δεν υπαρχει καμια παραβαση
ο Μαυροκαφαλιδης μπαινει στην ρακετα στα 7.1 και βαζει το καλαθι στα 4.6..
σορρυ που θα σε στεναχωρησω αλλα η ρακετα ξεκιναει με το που παταει εμσα απο τη γραμμη των βολων.κι αυτο το κανει στα 7.8.ειναι 3 δευτερα που δεν δοθηκαν,αλλα δεν περιμενα να δοθουναλλωστε.ισως στο παλε...
αλλα δεν δοθηκαν η δοθηκαν αλλα κι αλλα.εκει θα κολλησουμε?
kostakis19
Feb 6 2008, 23:41
Για να μπαινουν τα πραγματα στη θεση τους με το παραπανω βιντεο.
QUOTE(scales84 @ Feb 6 2008, 23:41 )
σορρυ που θα σε στεναχωρησω αλλα η ρακετα ξεκιναει με το που παταει εμσα απο τη γραμμη των βολων.κι αυτο το κανει στα 7.8.ειναι 3 δευτερα που δεν δοθηκαν,αλλα δεν περιμενα να δοθουναλλωστε.ισως στο παλε...
ναι δικαιο εχεις με την ρακετα..αλλα ακομη και ετσι η μπαλα φευγει απο τα χερια του στα 5.4..πριν εβαλα τον χρονο που καταληγει στο καλαθι..
ΜΠΡΑΒΟ στον Ολυμπιακο!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!Χαρηκα πολυ με την σημερινη νικη !!!Στο πρωτο 10λεπτο καναμε περισσοτερα κλεψιματα απ οτι σε ολοκληρο παιχνιδι σε σχεση με πριν!!!!!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ παιξαμε λιγο αμυνα !!!!
Καλα ο Λουκας θα συνεχισει για καιρο να κανει ρεζιλι τον Πινι ... σταδιακα θα παιρνει χρονο κια πιστευω οτι θα εξελιχθει πολυ με τον Δρακο!!!!Οπως και ολοι οι μικροι
kostakis19
Feb 6 2008, 23:53
QUOTE(spysta @ Feb 6 2008, 23:50 )
ΜΠΡΑΒΟ στον Ολυμπιακο!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!Χαρηκα πολυ με την σημερινη νικη !!!Στο πρωτο 10λεπτο καναμε περισσοτερα κλεψιματα απ οτι σε ολοκληρο παιχνιδι σε σχεση με πριν!!!!!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ παιξαμε λιγο αμυνα !!!!
Και ακομα πιστευω οτι δεν εχουμε δει τιποτα απο τα γνωστα αμυντικα συστηματα του coach Γιαννακη
Περιμενω τον Ολυμπιακο πολυ βελτιωμενο για το πρωταθλημα την Κυριακη και ειδικα για τη συνεχεια της season
scales84
Feb 6 2008, 23:54
εγω πιστευω οτι ειναι 3 δευτερα...καταρχην ο κανονισμος μπορει να λεγεται 3 δευτερα αλλα σπανια σφυριζεται μετα απο ακριβη καταμετρηση.ο παικτης κατασκηνωσε μεσα και πηρε πλεονεκτημα.στο νβα πχ θα σφυριζονταν σιγουρα...αλλα ειπαμε δεν νομιζω οτι θα χε κανεις τα κοτσια και πιο προφανες να ηταν αν το δωσει και δεν τον αδικω.ακομα εκει θα ταν...τα παραπονα μου εστιαζονται σε αλλες φασεις...αρκετες μπορω να πω...
αλλα οπως λεγαμε και πριν το ματς η εοκ ειχε αποφασισει φετος οτ ιο τελικος θα ναι παο-οσφπ.θα μας αφηναν να το χαλασουμε?δλδ τι αλλαγη στη διεξαγωγη ηταν αυτη?ποιον πειραζει ο διπλος ημιτελικος?
QUOTE(scales84 @ Feb 6 2008, 23:41 )
Ρε Σκειλς sorry αλλα θα με τρελανετε!
Αυτη η φαση ειναι τοσο καθαρη οσο και το λευκο φως!!!!!!!!!!Αυτα που λες εκτος του οτι ειναι λαθος διαιτητικα δεν εγιναν κιολας!
Ο Μαυροκεφαλιδης παταει μεσα στο 7.9 και η μπαλα φευγει απο το χερι του στο 5.5.
Για ποια 3 δευτερολεπτα μιλαμε??????
Επισης μαθετε και αυτο: Μπορει καποιος παικτης να κανει και 4 και 5 δευτερολεπτα και να μην σφυριχθουν. Πότε? Οταν χωρις τη μπαλα εχει προφανη προθεση να βγει εξω απο τη ρακετα και απλα δεν προλαβαινει, τοτε του συγχωρουνται. Επισης οταν ειναι προφανες οτι παει να τελειωσει την προσπαθεια του για καλαθι. Αν παει να τελειωσει την προσπαθεια του για καλαθι και κανει πανω απο 3 τοτε δεν σφυριζεται....
Αν ειναι ετσι και τα αλλα σφυριγματα που διαμαρτυρεστε τοτε μαλλον δεν αδικηθηκατε καθολου....
QUOTE(scales84 @ Feb 6 2008, 23:54 )
εγω πιστευω οτι ειναι 3 δευτερα...καταρχην ο κανονισμος μπορει να λεγεται 3 δευτερα αλλα σπανια σφυριζεται μετα απο ακριβη καταμετρηση.
Μα δεν λεει αυτο ο κανονισμος, οπως λεω πιο κατω.
Μην λετε πραγματα που δεν γνωριζεται ακριβως πως ειναι.....
ο παικτης κατασκηνωσε μεσα και πηρε πλεονεκτημα.
Κατσε αλλη φαση βλεπουμε? Αναφερεσε στην τελευταια φαση που εδωσε λινκ ο McRae?
Γιατι οπως ειπα ειναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΦΑΝΕΡΟ οτι μπαινει στη ρακετα στα 7.9 και η μπαλα φευγει απο το χερι του στο 5.5. Καθαρα.....
scales84
Feb 7 2008, 00:03
δλδ εσυ θες να μου πεις οτι οι διατητες οποτε σφυριζουν 3 δευτερα κοιτανε και τα δεκατα του δευτερολεπτου.εγω βλεπω οτι και 2μιση δευτερα να ναι μεσα εχει αποκτησει πλεονεκτημα δνε κανει καμια προσπαθεια να βγει προς τα εξω και βαζει το καλαθι.σε οποιαδηποτε αλλη στιγμη του αγωνα θα χαν σφυριχτει...και σου ξαναλεω οτ ιακομα κι αν πιστευω οτ ιειναι 3 δεν κατακρινω το οτι δεν τ οεδωσαν...εγιναν χειροτερα πραγματα.αμα δεις το παιχνιδι και μπορεις ως παοκτσης που μαλλον δεν πολυσυμπαθεις τον αρη να κρινεις αντικειενικα ελα πες μου
Warrior
Feb 7 2008, 00:03
Εσυ NBAερ δηλαδη καταλαβες οτι ο scales,απο αυτα που εγραψε,θεωρει οτι αδικηθηκαμε στο συγκεκριμενο
παιχνιδι σε αυτην την φαση και οτι ειναι κατι επιληψιμο??
Καθομαστε και συζηταμε τοση ωρα για το δεκατο του δεκατου του δευτερολεπτου!Ελεος...
Ειπαμε και 4" να ηταν μεσα..."τριχες κατσαρες"!
ο θεσμος του κυπελλου ειναι προφανες οτι πρεπει να αλλαξει..Ειναι υπερβολικα αδικος για ολους τους συμμετεχοντες..
Για το σημερινο ματς η αληθεια ειναι οτι περιμενα ευκολκοτερη νικη.Και αν ελειπαν 1-2 λιγοτεροι παικτες πιστευω θα την βλεπαμε..Αλλα με τα αν δεν στοιχειοθετειται αποψη βεβαια.Γιατι και αν ο Ουασιγκτον ηταν καλυτερος μπορει ο Αρης να μην αφηνε τον Ολυμπιακο να επιστρεψει..
Το δειγμα του δευτερου ημιχρονου παντως ειναι εξαιρετικα θετικο..Και αν δεν γινοταν η κοιλια μετα το+7 θα μιλουσαμε για το τελειο ημιχρονο.Για πρωτη φορα ειδα αυτοματισμους σε επιθεση και σε αμυνα σε πρωιμο βεβαια σταδιο οπως επισης και μια εξαιρετικη διαχειριση υλικου.Ολοι οι παικτες επαιξαν οσο επρεπε και προσφεραν οσο μπορουσαν(με εξαιρεση τον Γκριρ που και σημερα ηταν σε αλλο γηπεδο αν εξαιρεσουμε 2-3 καλα ντραιβ).Αφου ξεπερασμε τον σημερινο εξαιρετικο αντιπαλο θεωρω οτι παμε με πολλες αξιωσεις στον τελικο..
Σε ενα τετοιο ματς παντως ο Μου-μου θα ηταν υπερπολυτιμος οπως και ο Ματσε του οποιου η απουσια ηταν(γενικα αυτον τον καιρο) καταστροφικη για την ομαδα.Ελπιζω με τον Γιαννακη να μην ειμαστε τοσο εξαρτημενοι σε συγκεκριμενες μοναδες..
Ο αρχηγος συνεχιζει να καταθετει την ψυχη του σε καθε παιχνιδι και γιαυτο εξασφαλιζει οτι θα χει χρονο συμμετοχης πολυ αυξημενο με τον νεο κοουτς.
Ο Λουκας εδειξε οτι ειναι καλος παικτηες και οτι θα μπορουσε να προσφερει και πιο πριν.περιμενω πολλα απο αυτον.
Ο Βασιλοπουλος συνεχιζει επιθετικα να ειναι αψυχολογητος αλλα σημερα αμυντικα ηταν τουλαχιστον καλος.
ο Μπουρουσης αν και τον περιμενα καλυτερο δεν προσφερε ιδιαιτερα.Προς στο τελος καθαρισε καποια ριμπαουντ..
O Mιλος και παλι με αφησε πολυ ικανοποιημενο.Εχει απιστευτες προοπτικες και φοβερα ηγετικα στοιχεια..
QUOTE(Warrior @ Feb 7 2008, 00:03 )
Εσυ NBAερ δηλαδη καταλαβες οτι ο scales,απο αυτα που εγραψε,θεωρει οτι αδικηθηκαμε στο συγκεκριμενο
παιχνιδι σε αυτην την φαση και οτι ειναι κατι επιληψιμο??
Μα λεει
σοβαροτατες ανακριβειες για αυτη τη φαση.
Αυτο λεω μονο.....
QUOTE(scales84 @ Feb 7 2008, 00:03 )
δλδ εσυ θες να μου πεις οτι οι διατητες οποτε σφυριζουν 3 δευτερα κοιτανε και τα δεκατα του δευτερολεπτου.
ΟΧΙ! Εγω λεω το ακριβως αντιθετο.
Εσυ ελεγες αυτο....
εγω βλεπω οτι και 2μιση δευτερα να ναι μεσα εχει αποκτησει πλεονεκτημα δνε κανει καμια προσπαθεια να βγει προς τα εξω και βαζει το καλαθι.
Λοιπον για να μην τρελαθω:
Ειναι εστω 2.5 δευτερα μεσα στο καλαθι.
Και του δινουν τη μπαλα και βρισκεται 1.5 μετρο απο το καλαθι.
Και λες εσυ οτι πρεπει να κανει κινηση να βγει εξω???????????????????
Φυσικα και αυτο που πρεπει να κανει ειναι να σουταρει και ακομα και αν περασουν 3 δευτερολεπτα θα ειναι απολυτα νομιμο καλαθι. Τελος.
σε οποιαδηποτε αλλη στιγμη του αγωνα θα χαν σφυριχτει...και σου ξαναλεω οτ ιακομα κι αν πιστευω οτ ιειναι 3 δεν κατακρινω το οτι δεν τ οεδωσαν...εγιναν χειροτερα πραγματα.αμα δεις το παιχνιδι και μπορεις ως παοκτσης που μαλλον δεν πολυσυμπαθεις τον αρη να κρινεις αντικειενικα ελα πες μου
Τον Αρη στο μπασκετ ουτε τον συμπαθω, ουτε τον αντιπαθω. Τα ιδια με ΠΑΟ και ΟΣΦΠ γενικα. Τον ΟΣΦΠ τωρα τον συμπαθω λογω Γιαννακη. Αν παιρνατε τον Γιαννακη για προπονητη θα τον συμπαθουσα τον Αρη. Οπως συμπαθω τωρα ΟΣΦΠ και ΠΑΟ(λογω Ομπραντοβιτς).
Παντως να ξερεις οτι προτιμουσα τις παλιες χρονιες του 1-Αρης,2-ΠΑΟΚ και ας ησασταν πρωτοι απο τη σημερινη κατασταση....
Επισης εγω δεν λεω για καμια αλλη φαση οπως βλεπεις γιατι θα ημουνα ανοητος αν το εκανα, απλα λεω για την φαση την τελευταια, οτι ειναι τελειως, 100%, one hundred percent, νομιμη ολοφανερα.....
Τελοσπαντων let's move on, αν και λεω να ανοιξω ενα τοπικ συντομα με κανονισμους διαιτησιας γιατι υπαρχει συγχυση τεραστια σε πολλα θεματα.....
Καλα αυτο για τα 3 δευτερολεπτα ειναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΣΤΕΙΟ !!!!!!
Ε-Λ-Ε-Ο-Σ !!!!!!!!!!!!!!!!!
Οντως ο ΟΣΦΠ ευνοηθηκε σε μερικα σημεια ... οπως και ο Αρης .. λιγοτερο βεβαια ... αλλα δεν νομιζω ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ οτι διαμορφωθηκε το αποτελεσμα απο τα σφυριγματα ...
Γιατι αν ο Ουασιγκτον δεν εκανε βλακειες στα τελευταια λεπτα και χαραμουσε τσαμπα επιθεσεις .. τωρα θα ειχατε κερδισει!!!!Απλα πραγματα
scales84
Feb 7 2008, 00:38
πολυ απλα αν η διατησια επαιζε στα ισαι οτι καινα κανε ο γιαννακης το παιχνιδι θα ταν υγιεινος περιπατος.ανεχτηκε το ξυλο του ολυμπιακου,γιατι ξυλο ηταν δεν ηταν αμυνα και την ιδια στιγμη σφυριζε με ευκολια φαουλ στον αρη...δεν διαμορφωσαν αποτελεσμα οπως ο πηλοιδης αλλα αλλαξαν τη ροη του αγωνα...
νβαερ εσυ ανεφερες οτι μπορει να απει μακρια.καλα εκανε κι εκατσε εκει..αλλα αποκταει πλεονεκτημα.και εδω μιλαμε τωρα οτι δεν ηταν 3 δευτερα αλλα ηταν 2,7 μεσα.και ηταν καθαρο.ΕΛΕΟΣ.σε οποιαδηποτε αλλη χωρα τετοια κατασκηνωση εστω και 2.7 θα δινοταν.στην ελλαδα για να δωσουμε 3 δευτερα πρεπει να ναι 6 μεσα ο αλλος...εδω εχει γιενι φαση που ο γκριρ κανει 5 δευτερα κρατωντας την μπαλα και μη ξερωντας τι να την κανει κι οταν εδεησε να την δωσει φαγαμε τριποντο.τι να λεμε
Air Kef
Feb 7 2008, 00:39
Προς scales84 για περι προκαθορισμενου τελικου κτλ:
Σε διαβεβαιωνω,οτι αν οι διαιτητες ειχαν εντολη να κερδισει ο Ολυμπιακος,δν θα ειχαμε αγωνα που καθοριστηκε ο νικητης του στην τελευταια φαση.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.