QUOTE(Special_One @ Dec 3 2016, 00:31 )
NICK CALATHES : Το παιδί είναι ίσως ο πιο άσουτος pg που κυκλοφορεί στην Ευρωλίγκα για να μη πω γενικά στην Ευρώπη...και δεν αναφέρομαι μόνο στα τρίποντα αλλά σε ΟΛΑ τα σουτ. Στις βολές κάνει airball και ο μόνος τρόπος που σκοράρει είναι με κανένα drive. Να πάρει κρίσιμο σουτ και να το βάλει ούτε σε ταινία του Σπίλμπεργκ ( η φάη με την Μπάμπεργκ δεν ήταν σουτ). Γελούσα με αυτά που λέγατε σήμερα ότι του χρόνου θα βρεθεί ομάδα στο ΝΒΑ να του δώσει 6M το χρόνο... για να κουβαλήσει τα νερά και να μοιράζει πετσέτες εκεί πέρα καλός είναι....συγκρίσεις με Calderon μπορεί να χαρακτηριστούν το λιγότερο ΑΤΥΧΕΙΣ.
MIKE JAMES : Δεν μπορώ να κρίνω διότι προέρχεται από τραυματισμό....αλλά ξέρω ότι δεν είναι άσσος. Το παιδί και στην Λαμποράλ έπαιζε 2...και την μεγαλύτερη δουλειά στην οργάνωση και το σκορ την έκανε ο Άνταμς και όχι αυτός.
LEFTERIS BOCHORIDES : Τον βάζουνε να παίζει άσσος και το παιδί δεν μπορεί να κατεβάσει την μπάλα ούτε με αντιπάλους
επιπέδου ΕΣΚΑΝΑ. Το πεντάλεπτο που μπαίνει κάνεις τον σταυρό σου αν η μπάλα περνάει από το μισό γήπεδο.
NIKOS PAPPAS : Όταν ήρθε στον ΠΑΟ πίστευα πως ο Παππάς θα μπορούσε να γίνει ο νέος Σπανούλης. Τα πρώτα χρόνια έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι στα 5-6 ενώ τώρα κάνει ένα ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΟ παιχνίδι στα 10. Έχει εξελιχθεί σε μεγάλη απογοήτευση και βαδίζει στον δρόμο που χάραξε ο Γιάνκοβιτς.
JAMES FELDEINE: Βάζει κάποια μαζεμένα τρίποντα σε ένα στα 6-7 ματς και ΑΥΤΟ. ΤΙΠΟΤΑ παραπάνω. Έχει αποδείξει πολλάκις ότι δεν κάνει για σοβαρή ομάδα επιπέδου ( αν και πλέον δεν είμαστε τέτοια οπότε ο Feldeine στα κυβικά μας παίκτης είναι).
KC RIVERS : Τίμιος σκόρερ ο οποίος δεν είναι 3 αλλά 2
VASILIS CHARALAMPOPOULOS : Είχα γράψει αρχές καλοκαιριού ότι αν το παιδί αυτό δουλέψει ΠΟΛΥ ΙΣΩΣ φτάσει κάποτε στο επίπεδο του ΜΠΟΓΡΗ. Τελικά ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να φτάσει στο επίπεδο του ΜΠΟΓΡΗ, ο οποίος την Κυριακή κέρδισε μόνος του την Βασκονία στην έδρα της. Πιστεύω ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ πως πρόκειται για την μεγαλύτερη μπασκετική απάτη της δεκαετίας και το δεκαετές συμβόλαιο μόνο ως 'πειραγμένη' σκέψη μπορεί να ακληφθεί. Όσο για το ότι είναι 20 χρονών?? Ο Doncic είναι 17 και παίζει βασικός στην REAL MADRID.
DIMITRIS NICHOLS : Παίκτης χωρίς θέση. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να παίξει στο 4 για την θέση δηλαδή που τον πήρε ο Πεδουλάκης, δεν έχει την τεχνική για να παίξει στο 3...γενικά καλύπτει μια θέση ξένου χωρίς να έχει θέση.
PAT CALATHES : DNP
ANTONIS FOTSIS : Παλαίμαχος όχι του Αφγανιστάν αλλά του ΒΙΕΤΝΑΜ. Όταν άκουσα το καλοκαίρι για ΔΙΕΤΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ αρχικά νόμιζα πως ήταν κάποιο κακόγουστο αστείο. Από τότε που επέστρεψε από το Μιλάνο ο Φώτσης είναι ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ και δεν καταλαβαίνω γιατί δεν σταματάει ούτε ο ίδιος αφού έχει βγάλει ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ από το μπασκετ...αφού σε όλη την καριέρα του πήγε όπου του δίνανε τα περισσότερα.
KENNY GABRIEL : Undersize για τη θέση 4, άνοστος, άνευρος, απροσάρμοστος...δεν έχει τα απαιτούμενα guts.
Γενικά ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ. Θα μου πείτε κρίνεις έναν παίκτη από 1,5 ματς?? Ναι τον κρίνω από 1,5 ματς διότι ο καλός ο παίκτης έστω και κάποιο στοιχείο καλό θα δείξει έστω και σε 5 λεπτά που θα αγωνιστεί και αυτός έχει δείξει ένα ΜΕΓΑΛΟ ΤΙΠΟΤΑ.
CHRIS SINGLENTON : Τίμιος ψηλός, καλός επιθετικά ΕΞΩ από το ζωγραφιστό.
IOANNIS "ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ''- ''10 DAYS'' MPOUROUSIS : Ένας παίκτης που μέχρι τα 33 του ήταν παίκτης των 500.000....ξαφνικά έκανε μια ΥΠΕΡΟΧΗ χρονιά και τον πήρε ο πρόεδρος με ΥΠΕΡΑΞΙΑ. Ήταν όμως ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΒΕΒΑΙΟ ότι αποκλειόταν να ξανακάνει την περσινή χρονιά ΑΛΛΑ όχι να είναι όσο χώμα είναι και φέτος. Σήμερα είπα μακάρι να ειχαμε Ραντούλιτσα ακόμα και ΚΟΥΣΜΙΤΣ!!! Απ'οτι μαθαίνω θα κυκλοφορήσει ελεύθερος ο ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι ανώτερος από τον ΓΙΑΝΝΑΡΟ. ΑΣΤΕΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ παίζει να είναι η χειρότερη εμφάνιση παίκτη που έχω δει στην ομάδα τα τελευταία δέκα χρόνια...σε κάθε επίθεση να χάνει την μπάλα κάποιος ή να κάνει ''Μβλακείες'' δεν το έχω ξαναδεί.
XAVI PASCUAL : Ακόμα περιμένω να δω τα 100 επιθετικά συστήματα που έχει στο μπλοκάκι
φιλε μου εγω ολυμπιακος ειμαι αλλα εισαι ισωπεδιτικος, και υπερβολικος νομιζω, οντως ο μπουρουσης ειναι πολυ κακος εως τωρα, και γενικα νομιζω οτι ηταν κακη επιλογη για το παο να το θεωρησει ως εναν απο τους ηγετες του. Ομως θα δουμε τι θα κανει. Ο Καλαθης ειναι κακος σουτερ αλλα αμα ηταν και σουτερ δε θα παιζε ευρωπη, ο ανθρωπος κανει τα παντα στο γηπεδο,, ασσιστ ριμπαουντ, διαβασμα παιχνιδιου(οχι φοβερο διαβασμα αλλα καλος), καλη αμυνα, κτλ κτλ, ειναι εξαιρετικος παικτης, απλα ποτε δε θα γινει legend ας πουμε, αλλα ποτε δεν θα μπορουσε να γινει δε ξερω ποιος του εβαλε τη ταμπελα του νεου τεραστιου τεραστιου ηγετη, απλα ειναι ενας πολυ καλος playmaker που θα ειναι ο νεος leader στις επιθεσεις του Παο. Ο Σινγκλετον ειναι παικταρα, για μενα ειναι τεραστιος παικτης, ξερει πολυ μπασκετ, φοβερα αθλητικα προσοντα, χωρις ομως να τα ξοδευει ασκοπα, ξερει τι κανει, εχει καλο σουτ, καλη αμυνα, για μενα καταπληκτικος σα μοναδα. Μαικ τζειμς και γκαμπριελ νωρις ειναι ακομα. Ο Παππας παντα το θεωρουσα υπερεκτιμημενο, δε δουλευει πολυ ο Παππας, αμα δε παλευεις σε καθε προπονηση δε γινεσαι σπουδαιος παικτης. ο Φωτσης διαφωνω οταν γυρισε ηταν πολυ καλος, περσι επεσε, και φετος οντως δε μπορει πολλα. Ο Ριβερς παικταρα κι αυτος, σταθερος παικτης, καλο σουτ, αλλα ξερει και μπασκετ διαβαζει το παιχνιδι.
Ο Παο ειναι νεα ομαδα, το προβληαμα του οπως ειπε και ο Στεργιος Κουφος σημερα στο euroleague show ειναι οτι δε ξερω τι θα δω απο αυτον. Εγω λεω οτι δεν εχει το βασικοτερο πραγμα στο συγχρονο μπασκετ, τους ''ρολους'', πλην Καλαθη που ξερουμε οτι ειναι ο δημιουργος βλεπουμε ενα τουρλουμπουκι απο καλους παικτες που δε ξερουν ακομα τι πρεπει να κανουν.
Ομως ειναi νωρις, κι η αλλαγη προπονητη πηγε πισω τα πραγματα των ρολων, ο πασκουαλ δε θα κριθει τωρα στην αρχη του στο Παναθηναικο,. αλλα στο τι θα εχει δωσει οταν φυγει απο αυτον. Ειναι πολυ νωρις ακομη, ο Παο εμενα μαρεσει φετος πολυ, εχει προοπτικες, απλα δεν εχει θα ελεγα καλα διαμορφομενο ροστερ, και φυσικα ακομα δεν εχει χημεια και ρολους. Ομως εχει καλο ροστερ, εμπειρο προπονητη και βαρος φανελας η οποια απο μονη της θα εχει στη τσιτα τους παικτες για να μην κανουν πολλες ''χαλαρες'' εμφανισεις .