Phil Laak
May 27 2011, 01:49
QUOTE(a.car @ May 27 2011, 00:25 )

Ρε παιδιά ο μπατίστ όταν πόσταρε τον λουκά μου φάνηκε σαν εμένα με το γιο μου που είναι 8 χρονών και 25 κιλά.
Είσαι θεός!!Προσκυνώ
Δάκρυσα από τα γέλια με το που το διάβασα,χωρίς δεύτερη σκέψη
duncan21
May 27 2011, 02:05
QUOTE(roben @ May 27 2011, 02:31 )

Έβαλε βέβαια 2-3 κουφά όπως συνηθίζει αλλά δεν έπαψε ούτε στιγμή να ασχολείται με τους διαιτητές ή να ψάχνει το ηρωιλίκι...Στο τέλος έγινε ο έκτος παίκτης του Παναθηναικού αφού δεν είναι κάθε μέρα του Άι Μίλος...Κάποιος πρέπει να του το πεί κάποτε...
Για τον Ολυμπιακό Γκόρντον και Μπουρούσης ήταν οι πολυτιμότεροι,ενώ ο Σπανούλης προσπάθησε να κάνει την διαφορά στο τέλος και παραλίγο να τα καταφέρει...Έστω και υπό αυτές τις συνθήκες η ποιότητά του παραμένει μοναδική...
Περίμενα μιά πιό ενεργητική συμμετοχή από αυτόν αλλά όταν η ελπίδα ζεί ή πεθαίνει με τα άναρχα σούτ του Τεόντοσιτς αυτονόητα ο προπονητής περνά σε δεύτερη μοίρα...
Ποιοτικος ο Σπανουλης κι εκτος παικτης του Παο ο Μιλος.Μαλιστα...
Durant13
May 27 2011, 02:07
O Μπατίστ ειναι πράγματι ο Καρλ Μαλόουν των ΄΄φτωχών΄΄. Στα 34 βαδίζει και τα βάζει με όλους και με όλα.
QUOTE(Durant13 @ May 27 2011, 03:07 )

O Μπατίστ ειναι πράγματι ο Καρλ Μαλόουν των ΄΄φτωχών΄΄. Στα 34 βαδίζει και τα βάζει με όλους και με όλα.
Και εχει παρει και "δαχτυλιδι"...
MaJesty23
May 27 2011, 02:30
φίλε saou αυτο που είπες ότι θες Μαρινάκη στο μπάσκετ,ελπίζω να μην το εννοείς...δεν σου φταίνε οι Αγγελόπουλοι ,ουτε οι refs...αν θεωρείς πιο υγιές το ποδοσφαιρικό τμήμα απο το μπασκετικό,τι να πω.Δεν μετριούνται όλα με κούπες φίλε!Και δεν μπορείς να μιλάς για Γιαννακόπουλους ότι χρείαζονται τον χοντρο και άξεστο(δικά σου λόγια)...
Σήμερα ο παππούς το χασε...δεν μπορώ να κουω υποννοούμε για διαιτησία άλλο!!Νισάφι...δείτε τα λάθη σας!
tzagasdog
May 27 2011, 02:38
λετε για σπανουλη και τεοντοσιτς οτι δεν κανουν, σιγα τις βεντετες να αλλαξει ο καθενας οσο χρειαζεται για να συνυπαρξουν εδω το εκανα lebron και wade και πανε για πρωταθλημα....
μπροστα σε αυτους τους δυο, μιγες ειναι ο Σπανουλης και ο Τεοντοσιτς. Ας παραδειγματιστουν αναλογως....
Την μεγαλυτερη αληθεια την ειπε ο ρανκιν.... απλα ηταν αργα το ματς..... και ο ντουντα δεν αντεξε....
voreadis7
May 27 2011, 03:05
QUOTE(saou @ May 27 2011, 02:43 )

Βαρέθηκα....
Βαρέθηκα να βλέπουμε και να λέμε τόσα χρόνια τα ίδια.
Βαρέθηκα να φταίει ο κόσμος που δε στηρίζει σωστά, η ομάδα που έχει άγχος, ο ΠΑΟ που έχει μέταλλα και ιχνοστοιχεία.
Βαρέθηκα να μου κάνουν πλάκα οι γκρι κάθε φορά που σφίγγουν τα γάλατα και κρίνονται οι τίτλοι.
Βαρέθηκα να βλέπω το Μπατίστ να κάνει πλάκα με τους δικούς μας τόσα χρόνια και να μην έχει βρεθεί ένας να τον βάλει στη θέση του, λες και μιλάμε για τον Καρλ Μαλόουν.
Βαρέθηκα να βλέπω παίκτες να βαράνε τούβλα ολομόναχοι από τη γραμμή του τριπόντου.
Βαρέθηκα να πρέπει να ισορροπήσουν οι πλανήτες τα άστρα και οι οροσκόποι για να πάρω ένα πρωτάθλημα από τον ΠΑΟ λες και μιλάμε για τους Λέικερς.
Βαρέθηκα να φταίει το ότι την είδαμε φαβορί, ή την είδαμε πολύ outsider και γι αυτό τον ήπιαμε.
Βαρέθηκα να φταίει ο Μπουρούσης. Ο Τεόντοσιτς με τις τρέλες του. Ο Σπανούλης με το ντάπα ντούπα του. Ο Παπαλουκάς με τη μεγάλη του μύτη. Ο Ντούντα που ξεμωράθηκε. Ο Έρτσεγκ που είναι γατούλης.
Βαρέθηκα κάθε Ιούνη να ακούω το σλόγκαν 'κερδίστε και τους διαιτητές'.
Βαρέθηκα το ΣΕΦ. Καυτή έδρα my ass.
Βαρέθηκα να 'μην έχει τελειώσει τπτ' και να πρέπει να παω στο ΟΑΚΑ να κερδίσω κάθε φορά για να σώσω τη χρονιά μου.
Βαρέθηκα τα καλά παιδιά τους Αγγελόπουλους που τα έχουν φάει για πρωινό οι Γιαννακόπουλοι και θα ήθελα πάρα πολύ έναν χοντρό άξεστο και κάφρο στυλ Βαγγέλη Μαρινάκη να αναλάβει την ομάδα μου.
Κοινώς σας βαρέθηκα κύριοι. Βαρέθηκα να σας βλέπω να μην μπορείτε να κάνετε καλά τον κάθε άμπαλο Καιμακόγλου, σας βαρέθηκα γιατί όποτε παίζετε με τον ΠΑΟ σας έχει σφηνωθεί στο μυαλό ότι έχετε απέναντί σας τους Μπουλς του Μαικ.
Σας βαρέθηκα έναν προς έναν και θα χαρώ πολύ αφού αποδεδειγμένα πλέον δεν μπορείτε, να μας κουνήσετε μαντήλι το καλοκαιράκι.
Τα είπες όλα αδερφέ. +100000000 Τους σιχάθηκα όλους πια ειλικρινα. Καλύτερα με τον Παπαμακαριο και τον Q.Lewis τουλάχιστον ξέραμε μέχρι που μπορούμε και δεν τρέφαμε αυταπάτες.
PARISINOS
May 27 2011, 03:14
QUOTE(Durant13 @ May 27 2011, 00:31 )

Το γεγονός πως η φυγή του Σπανούλη απο τον Πάο στον Ολυμπιακό απελευθέρωσε τόσο πολύ τον Διαμαντίδη και ταυτόχρονα περιόρισε τον Μίλος δεν πρέπει να υπήρχε σαν σενάριο ούτε στα πιο τρελά όνειρα του Ομπράντοβιτς. Είναι αυτό που λέμε γεννάνε και τα κοκόρια του!
Ο Σπανούλης στα ματς με τον Πάο φαινεται μπλοκαρισμένος με κάποιες αναλαμπές. Βέβαια τα της επιλογής του έχουν χιλιοειπωθεί και αναλυθεί αλλά το ΄΄Βασίλη γερά, πάρτους τα λεφτά΄΄ είναι πιο επίκαιρο απο ποτέ. Το να χωρέσει στην ιδια ομάδα με τον Μίλος είναι προπονητικός γρίφος από τους λίγους... Κι αυτοί οι Αγγελόπουλοι είναι γκαντέμηδες όσο δεν πάει. Καταφέρνουν να πάρουν τον νούμερο 2 Έλληνα του Παναθηναϊκού και τους εμφανίζεται μη αναμενόμενο (?) πρόβλημα.
Οι αγγελοπουλοι δεν ειναι καθολου γκαντεμηδες (ως προς την αποκτηση παιχτων, γιατι μια γκαντεμια με τους τραυματισμους την εχουν). Τα θελουν και τα παθαινουν. ΠΑΝΤΑ βαζουν μπροστα τις εντυπωσεις και μετα την ουσια. Μεχρι και φετος που πηραν σοβαρο προπονητη και αποφασισαν να τον αφησουν να κανει τις επιλογες, εβαλαν το χερακι τους και στην σημαντικοτερη επενδυση πηραν τον σπαν , ο οποιος για μενα αποκλειεται να ηταν εισηγηση ντουντα.
Απολυτως αναμενομενο ηταν οτι δεν θα ταιριαξουν σπαν και μιλος. Δεν μπορουν να παιξουν χωρις την μπαλα αυτοι οι δυο με τιποτα .
Οι αγγελο παντα θελουν τις εντυπωσεις . Ακομα θυμαμαι που θελανε να δωσουνε 5 εκ δολλαρια το χρονου στον νειτ ρομπινσον, τον πλεον ακαταλληλο πλευ μεικερ για ευρωπαικο μπασκετ ( προσωπικη αποψη). Παλι καλα που αρνηθηκε ο νειτ γιατι θα τον ειχαν φορτωθει για δυο χρονια και θα τραβαγαν τα μαλλιο τους χειροτερα και απο τον τσιλι που τουλαχιστον μπορει να μην ειχε σουτ αλλα ειχε τα υπολοιπα.
Οταν δωσουν εν λευκο την ομαδα σε εναν προπονητη, και οταν αποκτησουν και λιγη τυχη, τοτε καποια στιγμη θα ερθουν και οι επιτυχιες. Μεχρι τοτε, παντα θα αναρωτιουντε γιατι ενω εχουν καταπληκτικες μοναδες, παιζουν μπασκετ επιπεδου παιδικης χαρας (αυτο για τις προηγουμενες χρονιες, μιας και φετος καπως βελτιωθηκε)...
spysta
May 27 2011, 03:27
QUOTE(PARISINOS @ May 27 2011, 01:14 )

εβαλαν το χερακι τους και στην σημαντικοτερη επενδυση πηραν τον σπαν , ο οποιος για μενα αποκλειεται να ηταν εισηγηση ντουντα.
ΔΕΝ ισχυει αυτο. Ο Ντουντα τον ηθελε απο την πρωτη στιγμη τον Σπαν .. η ιδεα υπηρχε στο μυαλο των Αγγελοπουλων ενα χρονο πριν .. κ ο σοφος συμφωνησε απολυτα με αυτους τσικγλωντας και τον Ραζνατοβιτς και τον ιδιο τον Σπαν. στο λεω απο πρωτο χερι (οσο δεν παει αλλο .. πρωτο χερι

)
QUOTE(PARISINOS @ May 27 2011, 01:14 )

Οταν δωσουν εν λευκο την ομαδα σε εναν προπονητη, και οταν αποκτησουν και λιγη τυχη, τοτε καποια στιγμη θα ερθουν και οι επιτυχιες.
Εν λευκω την εδωσαν φετος. Εν λευκω θα την δωσουν και του χρονου ..
Σπανουλης Κεσελ Γκορντον Νεστεροβιτς Νιλσεν .. επιλογες του Ντουντα ΟΛΕΣ
η τυχη ειναι το μεγαλυτερο θεμα .. γιατι μεσα σ'ολα ΔΕΝ μας θελει ρε παιδακι μου .. στο πιο κρισιμο σημειο σε μια σειρα αγωνων που ολοι χρειαοζονται .. εξω ο Ρασο,εξω ο Βασιλοπουλος,με καλυμμενες ολες τις αλλαγες για ξενους,με 3-4 προπονησεις ο Σπανουλης κτλ
QUOTE(voreadis7 @ May 27 2011, 04:05 )

Τα είπες όλα αδερφέ. +100000000 Τους σιχάθηκα όλους πια ειλικρινα. Καλύτερα με τον Παπαμακαριο και τον Q.Lewis τουλάχιστον ξέραμε μέχρι που μπορούμε και δεν τρέφαμε αυταπάτες.
Συγγνωμη ρε παιδια, και ενω γενικοτερα αποφευγω συζητησεις για διατησια, σημερα που ακριβως αδικηθηκε ο Ολυμπιακος. Οταν επαιζε ποδοσφαιρο ο Παπαλουκας ή οταν σε προσπαθεια του για πασα του εδιναν βολες ??
PARISINOS
May 27 2011, 03:46
QUOTE(spysta @ May 27 2011, 01:27 )

ΔΕΝ ισχυει αυτο. Ο Ντουντα τον ηθελε απο την πρωτη στιγμη τον Σπαν .. η ιδεα υπηρχε στο μυαλο των Αγγελοπουλων ενα χρονο πριν .. κ ο σοφος συμφωνησε απολυτα με αυτους τσικγλωντας και τον Ραζνατοβιτς και τον ιδιο τον Σπαν. στο λεω απο πρωτο χερι (οσο δεν παει αλλο .. πρωτο χερι

)
Εν λευκω την εδωσαν φετος. Εν λευκω θα την δωσουν και του χρονου ..
Σπανουλης Κεσελ Γκορντον Νεστεροβιτς Νιλσεν .. επιλογες του Ντουντα ΟΛΕΣ
η τυχη ειναι το μεγαλυτερο θεμα .. γιατι μεσα σ'ολα ΔΕΝ μας θελει ρε παιδακι μου .. στο πιο κρισιμο σημειο σε μια σειρα αγωνω που ολοι χρειαοζονται .. εξω ο Ρασο,εξω ο Βασιλοπουλος,με καλυμμενες ολες τις αλλαγες για ξενους,με 3-4 προπονησεις ο Σπανουλης κτλ
Αν ειναι ετσι , τοτε λαθος μου . Οπως ειπα ηταν δικη μου εκτιμηση , δεν ειχα καποια πληροφορηση. Παντως αν ηταν οντως εισηγηση του ντουντα, μου κανει εντυπωση με ποιο σκεπτικο εγινε, μιας και για μενα δεν εχει καμια λογικη οταν εχεις τον καλυτερο πλευ μεικερ του 2010 στην ομαδα ( παιχτη κιολας πουλεν του ιβκοβιτς) να παιρνεις δευτερο ηγετη στα γκαρντ, ο οποιος ειναι γνωστο οτι χρειαζεται και αυτος την μπαλα στα χερια ολη την ωρα.
Αμα οντως ηταν εισηγηση ντουντα, δεν θα ηταν λογικο να υπηρχε και καποιο πλανο αξιοποιησης τους? Εδω δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑ πλανο ολη τη χρονια. Αυτοι οι δυο παιζουν με το ταλεντο τους και μονο. Η ομαδα θα ηταν ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ αν ο παιχταρας ειχε αποκτηθει στη θεση 3 η στη θεση 4.
Αν οντως ηταν αποφαση του νουντα , πραγματικα ηταν πολυ λαθος για μενα. Με ποια λογικη κανεις την μεγαλυτερη επενδυση σου στην θεση που εχεις ηδη τους ηγετες της ομαδας σου , οταν υπαρχουν τοσες ελλειψεις σε αλλες δυο θεσεις? Η μεταγραφη σπανουλη εχει λογικη, αλλα εξωαγωνιστικη για μενα. Αγωνιστικα δεν βγαζει νοημα , γι αυτο και μου φαινεταν ΑΔΥΝΑΤΟ να την εχει εισηγηθει ο σοφος....
tzagasdog
May 27 2011, 03:50
QUOTE(Igor @ May 27 2011, 04:28 )

Συγγνωμη ρε παιδια, και ενω γενικοτερα αποφευγω συζητησεις για διατησια, σημερα που ακριβως αδικηθηκε ο Ολυμπιακος. Οταν επαιζε ποδοσφαιρο ο Παπαλουκας ή οταν σε προσπαθεια του για πασα του εδιναν βολες ??
πουθενα υπαρχαν λαθη εκατερωθεν παμε παρακατω.
Οι μιλος και σπαν ενας βασικος λογος που δεν καταφεραν να ειναι αποδοτικοι μαζι ειναι γιατι δεν καταφεραν να ειναι καλα και οι 2 το ιδιο χρονικο διαστημα. Ετσι δεν βρηκαν τις ζητουμενες ισοροπιες. Αυτο δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει λυση.
το ξαναλεω lebron και wade παιζουν στην ιδια ομαδα μαζι και ξερετε καλα ποσο πολυ θελει τη μπαλα ο καθενας τους...
spysta
May 27 2011, 04:01
QUOTE(tzagasdog @ May 27 2011, 02:50 )

το ξαναλεω lebron και wade παιζουν στην ιδια ομαδα μαζι και ξερετε καλα ποσο πολυ θελει τη μπαλα ο καθενας τους...
συγκρινεις ανομοια πραγματα τωρα ..αλλους κοσμους και διαφορετικα στυλ μπασκετ!!αμα και οι Τεοντοσιτς Σπανουλης ειχαν το χρονο και την ανεση να επαιρναν 30 προσπαθειες εκαστος δεν θα υπηρχε κανενα προβλημα
Razorblade Fish
May 27 2011, 04:04
QUOTE(tzagasdog @ May 27 2011, 04:50 )

πουθενα υπαρχαν λαθη εκατερωθεν παμε παρακατω.
Οι μιλος και σπαν ενας βασικος λογος που δεν καταφεραν να ειναι αποδοτικοι μαζι ειναι γιατι δεν καταφεραν να ειναι καλα και οι 2 το ιδιο χρονικο διαστημα. Ετσι δεν βρηκαν τις ζητουμενες ισοροπιες. Αυτο δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει λυση.
Με τη διαφορα οτι αυτοι οι 2 ειναι καταπληκτικοι παικτες ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ την μπαλα στα χερια τους.Κατι που δεν ισχυει σε καμια περιπτωση με τους δικους μας,δεν μπορουν να υποστηριξουν αλλο ρολο εκτος του δημιουργου,ειτε για τον εαυτο τους ειτε για τους αλλους..Ειχαμε τον MVP της Ευρωλιγκας και πηραμε παικτη με πληγωμενο εγωισμο στη θεση του για να τον κανουμε ηγετη μας...Και τον εχουμε παρκαρει τον Τεοντοσιτς σε μια γωνια να κανει το Ρει Αλεν...Και αυτος στραβωσε και τουβλαρει ανελεητα και ασυγκρατητα ολη τη χρονια...Ο Ολυμπιακος επελεξε φετος αντι για πρωταθλητης να γινει πρωτα ψυχιατρειο.Το αστειο της υποθεσης ειναι οτι ουτε εκει τα καταφερε...Ειλικρινα το φετινο δημιουργημα του Ιβκοβιτς δεν παλευεται με τιποτα...Παρεμπιπτοντως,δεν πιστευω οτι εχει χαθει ακομα το πρωταθλημα...Αλλα και με τη Σιενα τα ιδια δεν πιστευα ακομα και στο ημιχρονο του 4ου αγωνα;;;Και φυσικα η ομαδα με δικαιωσε για πολλοστη φορα.Ειλικρινα ομως,δεν με νοιαζει πια,αυτο καταφεραν...
PARISINOS
May 27 2011, 04:05
QUOTE(tzagasdog @ May 27 2011, 01:50 )

Δεν συμφωνω. Και ο λεμπρον και ουειντ δεν αποδιδουν καλα . Ο μονος λογος που οι υπολοιπες ομαδες του ΝΒΑ εχουν ελπιδα (και μαλιστα μεγαλη ) ειναι ακριβως επειδη το τριο στο μαιαμι δεν κολλαει καλα .
θεωρητικα αν επαιρνες τον καλυτερο παιχτη της λιγκας, τον δευτερο καλυτερο και τον 15ο και τους εβαζες στην ιδια ομαδα (οπως εκανε το μαιαμι), κανενας αλλος δεν θα ειχε τυχη αν αυτοι αλληλοσυμπηρωνοντουσαν σωστα. Φαντασου να εχεις πχ , ντιρκ στο 4, χαουαρντ στο 5 και στογιακοβιτς (στα καλα του ηταν τοπ 15 παιχτης) στο 2 ολους στα πραιμ τους . Δεν θα ειχες αντιπαλο. Τωρα το μαιαμι παιζει αρκετα χειροτερα απ οτι θα περιμενε κανεις συμφωνα με το συνολο του ταλεντου τους.
Και να μαθουν να συμβιωνουν σχετικα σωστα ο σπαν με τον τεο, ποτε δεν θα εχουν την αρμονικη συνεργασια που θα ειχε ο τεο με ενα κανονικο δυαρι διπλα του (στυλ λανγντον πχ). Οι πλευ πρεπει να παιζουν πλευ, τα δυαρια δυαρια, τα τριαρια τριαρια κλπ. Ακομα και αν μαθει ο πλευ να παιζει δυαρι (ο τεο πχ) ποτε δεν προκειται να αξιοποιηθει οσο καλα θα γινοταν στην κανονικη του θεση...
Οπως εχω ξαναπει, ο σισκα δεν ειναι για μενα καλυτερος παιχτης απο τον σπαν. Αν ομως ο ΟΣΦΠ ειχε τον σισκα αντι για τον σπανουλη, τωρα δεν θα εχανε το πρωταθλημα με τιποτα...Οσο καλα λοιπον και να μαθουν να συμβιωνουν τεο-σπαν, την αρμονικη συνεργασια που θα ειχε ο τεο με τον σισκα πχ δεν θα την εχουν ποτε. Αρα η αποκτηση του σπαν ηταν σχετικα λαθος.
μετα απο την ηττα απο τριποντα του ουινστον πριν κατι χρονια,αφου ζησαμε και ηττα μεσα στο σεφ απο ποσταρισματα του καιμακογλου πλεον δεν εχει μεινει τιποτα αλλο πιστευω!!! το που αδικηθηκε ο ολυμπιακος απ τη διαιτησια οσοι παιζουν μπασκετ καταλαβαινουν απ το ποσο ευκολα και απλα επαιρνε ο παναθηναικος τα φαουλ και τις βολες στις επαφες οπως επισης και ποσα καλαθι και φαουλ,και πως τα επαιρνε ο ολυμπιακος..οπως γινεται αλλωστε ολα τα τελευταια χρονια...και γι αυτο ακριβως τον λογο ειμαι χιλια τις εκατο συμφωνος στο οτι χρειαζομαστε επιτελους ενα μαρινακη στο μπασκετ ετσι ωστε κατι σχιναδες,αναστοπουλοι κτλπ να ξερουν οτι πρεπει να δινουν με την ιδια ευκολια τα φαουλ και στις δυο πλευρες του γηπεδου...
Mods, γιατι δεν με αφηνει να κανω εντιτ το προηγουμενο ποστ μου για την διατησια. Δεν θελω, ποτε αλλωστε δεν ημουν φαν, να αναλυσω διατητες και αποφασεις, και προσπαθω να "παρω πισω" το ποστ μου αλλα δεν με αφηνει !!!
Με ολη αυτην την κουβεντα περι Μιλος και Σπανουλη και για το αμα μπορουν να συνηπαρξουν στην ιδια πενταδα, θελω να θεσω το παρακατω ερωτημα:
Μπορουσαν να συνηπαρχουν στην ιδια πενταδα ο Σπανουλης με τον Διαμαντιδη ???
Φυσικα οι περισσοτεροι θα μου πειτε ναι, αφου παιζανε τοσα χρονια στην ιδια πενταδα σε ΠΑΟ και Εθνικη Ελλαδος. Επαιρνε ομως η εκαστοτε ομαδα το 100% του καθε παιχτη. Γιατι εγω θυμαμαι τις δυο πιο dominant χρονιες του Διαμαντιδη να ειναι το 2007 και φετος το 2011 χωρις Σπανουλη στην ομαδα.
Επισης θυμαμαι τον Σπανουλη μονο του στο Euro 2009 να κανει πραγματα και θαυματα ή τον Σπανουλη προς το τελος της σεζον 2008/2009 στα παιχνιδια με Σιενα και Φ4 (οταν και ο Διαμαντιδης ηταν τραυματιας) να παιζει καλυτερα απο ποτε !
Δεν ξερω αμα βγαζω νοημα, ουτε και εγω δεν εχω καταλαβει που θελω να καταληξω. Ισως στο οτι ακουμε οτι Σπαν και Μιλος δεν μπορουν να βρισκονται στην ιδια πενταδα, ενω ποτε δεν ακουσαμε οτι Διαμαντιδης και Σπαν δεν συνυπαρχουν καλα στην ιδια ομαδα...
Οποιος καταλαβε, καταλαβε. Για οποιον δεν καταλαβε, ζηταω συγγνωμη για την ακατασχετη φλυαρια μου...
PARISINOS
May 27 2011, 04:46
Μια χαρα νοημα βγαζεις και εχεις απολυτο δικιο. Προφανως και ο ΠΑΟ δεν επαιρνε το 100 τις εκατο του ΔΔ μιας και ο ανθρωπος ειναι πλευ και οχι τριαρι. Το οτι μπορει να παιξει και τριαρι καλα δεν σημαινει οτι εκει παιζει το 100 τις εκατο του.
Στον ΠΑΟ ηταν δυνατο το σχημα, αλλα δεν σημαινει οτι ηταν και το καλυτερο.
AZ1980
May 27 2011, 05:50
QUOTE(Anaz @ May 26 2011, 21:30 )

Σημερα χτυπησε και σχεδιασμενα στην ρακετα, οπου το λεμε απο την αρχη οτι η απουσια του Νεστεροβιτς παιζει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρολο. Ειναι μεγαλη η υπεροχη πλεον του Παο στην ρακετα, και ποσοτικα, και ποιοτικα.Αρκει να δει κανεις τι ποντους πηρε σημερα ο Παο απο την ρακετα, και τι ο Ολυμπιακος.. Η παρουσια του Μαριτς ηταν ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ, ενω κι ο ΔΔ ηταν τρομερος!
Τα σχηματα και οι επιλογες του Ντουντα απ'την αλλη, να πω την αληθεια, μου φανηκαν τελειως ακατανοητα.
Όπως εντελώς ακατανόητος ήταν κι ο τρόπος που έπαιξε στα 3 πρώτα φετινά "αιώνια" ντέρμπι ο ΠΑΟ του Ομπράντοβιτς. Πολλές μέρες τώρα έχω ζητησει από κάποιον να μου στοιχειοθετήσει επιχειρήματα λογικά υπέρ του τρόπου με τον οποίο αγωνίστηκε ο ΠΑΟ στον τελικό κυπέλλου, καμιά σχεδόν απάντηση. Από την αρχή της χρονιάς έπρεπε να πάει εναντίον του Ολυμπιακού σε παιχνίδι με συνεχή ποσταρίσματα εντός ρακέτας, όταν δε τραυματίστηκε ο Νεστέροβιτς, το "μπούκωμα" μέσα στο καλάθι με συνεχή 1on1 και η εκμετάλλευση των πάρα πολλών υπέρ μας σωματικών μις ματς έγιναν αναγκαιότητες... Στον τελικό κυπέλλου ωστόσο παίξαμε 40 λεπτά τυπικότατο, στάνταρ πικ'ν'ρολ, αδιαφορώντας πλήρως για τα 5 φάουλ που έπρεπε να κάνει όσο το δυνατό πιο γρήγορα ο - μετριότατος 1on1 αμυντικός στο λόου ποστ - Μπουρούσης, μη δίνοντας καμιά σημασία στα μις ματς, παίζοντας γενικά χύμα τελείως... Από την άλλη σήμερα τη στιγμή που ο Ζοτς ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αποφασίζει να δώσει τέλος στο φετινό προπονητικό φιάσκο που χε ως τότε σκαρώσει στα ντέρμπι, δίνοντας εντολή από το δεύτερο δεκάλεπτο και εξής να γίνει αυτό που ήταν ηλίου φαεινότερον από το πρώτο κιόλας ματς πως έπρεπε να χε επιλεγεί, ο Ίβκοβιτς αποφασίζει να αρχίσει δικό του παραλήρημα τραγελαφικού κοουτσαρίσματος, αφήνοντας την ομάδα του γυμνή από μεγάλα κορμιά, ακριβώς τη στιγμή που αυτά πρώτη φορά χρειάστηκαν!!!!!!
Εγώ συνωμοσιολόγος δεν είμαι. Αλλά από την άλλη έχουμε δει πράγματα που στερούνται πάσης λογικής σε αυτούς τους φετινούς "αιώνιους" διαξιφισμούς...
Προσωπικά πιστεύω πως αν ο ΠΑΟ βάλει απλά τη μπάλα μέσα στο καλάθι εναντίον του (χωρίς Ράσο) Ολυμπιακού είναι πολύ δύσκολο να χάσει από τον αντίπαλό του τη σειρά. Είναι ΠΟΛΥ μεγάλο το κενό της ομάδας του Ντούντα στη ρακέτα, μετά την ατυχία με τον τραυματισμό του Σλοβένου.
rankin
May 27 2011, 07:46
QUOTE(AZ1980 @ May 27 2011, 06:50 )

Προσωπικά πιστεύω πως αν ο ΠΑΟ βάλει απλά τη μπάλα μέσα στο καλάθι εναντίον του (χωρίς Ράσο) Ολυμπιακού είναι πολύ δύσκολο να χάσει από τον αντίπαλό του τη σειρά. Είναι ΠΟΛΥ μεγάλο το κενό της ομάδας του Ντούντα στη ρακέτα, μετά την ατυχία με τον τραυματισμό του Σλοβένου.
Είναι προφανές πως όταν στο 5 χρησιμοποιείται ο Μαυροκεφαλίδης, που και μόνο στην σκέψη οτι παίζει σεντερ, τρέμει σαν το ψάρι, ο Ολυμπιακός έχει πρόβλημα..
Ο Μπατίστ και ο Μάριτς είναι ολόκληρα γαϊδούρια και ο Λουκάς μπροστά τους μοιάζει με κουνελάκι που το ρίξανε μέσα σε κλουβί με λιοντάρια..
Ο άνθρωπος είναι σοφτ τεσσάρι, και τον βάζει να παίξει στο 5, απέναντι σε δυνατά σεντερ...
Ειναι να σταυροκοπιέται κανείς!!!
Αν ειχε χρησιμοποιηθεί έστω και για 10 λεπτά ο Γλυνιαδάκης, το κενό θα είχε καλυφθεί κάπως ..
Αντίστοιχα τρελή ανοησία με την χθεσινή ειχε κάνει πριν απο 3 χρόνια ο Γιαννάκης, όταν ψάχνοντας λύση στο μαρκάρισμα του Πέκοβιτς, είχε αναθέσει να τον μαρκάρει ο Αιρ-Τσενγκ!
Αποτέλεσμα ήταν ο Πέκοβιτς να έχει 9/9 δίποντα και 20+πόντους σε εκείνο το παιχνίδι...
δεν θελω να αναφερθω παλι στα κενα που εχουμε για τα οποια φωναζουμε απο το καλοκαιρι , ουτε για τραυματισμους κλπ
ουτε θα σταθω στην τραγικη εμφανιση μας και στην απαραδεκτη αμυνα
η μονη διαπιστωση που εχω να κανω ειναι οτι αν γινει το 2-0 εγω το γυρναω φουλ στις μεταγραφες
δεν γυρναει με την καμια μετα
rankin
May 27 2011, 07:59
QUOTE(berry @ May 27 2011, 08:47 )

η μονη διαπιστωση που εχω να κανω ειναι οτι αν γινει το 2-0 εγω το γυρναω φουλ στις μεταγραφες
Έτσι ρε φίλε
να έχουμε κάτι ενδιαφέρον να ασχολούμαστε!!!
Πάντως, πρέπει να γίνει κάποια στιγμή αναφορά στο στήσιμο που μας έριξε η ομοσπονδία και έβαλε τον αγώνα στις 10.00
Ο Ομπράντοβιτς στις 9.00 το βράδυ ξυπνάει και στη 1.00 το πρωί ανοίγει το πρώτο μπουκάλι ... Στις 4.00 ακόμα είναι όρθιος, με το μάτι γουρλα, και αδειάζει το τρίτο μπουκάλι
Θέλετε να σας πω και το πρόγραμμα του Ντουντα?
Κατά τις 9.00-9.30 τρώει τη σουπίτσα του
μετά βάζει λίγο τηλεόραση και τον παίρνει ο ύπνος στη πολυθρόνα, το αργότερο μέχρι τις 10.30
Τον έβλεπα χθες στο πάγκο του Ολυμπιακού, νυσταγμένο, και ένοιωθα ντροπή για το στήσιμο που του έκανε η ομοσπονδία ..
Βαθιά απάνθρωπη η συμπεριφορά τους...
vastravoud
May 27 2011, 08:37
Βλέπω τώρα τα στατιστικά, ο έρμος ο Ντρου είχε 0/7 τρίποντα, και μόλις 2/5 δίποντα, ενώ είχε και 4 λάθη. Σίγουρα ήταν αρκούντως "γενναία" η στήριξη του Ζοτς προς αυτόν και προσδοκώ να το εξαργυρώσουμε στα επόμενα παιχνίδια.
Ο Σάτο καλό θα είναι να είναι πιο ήρεμος. Ασχέτως αν ήταν η δεν ήταν φάουλ, πρέπει να ΜΗ χάνεις τη συγκέντρωση σου, και πολύ σωστά τον πάρκαρε στον πάγκο ο Ζοτς.
Stockton
May 27 2011, 08:53
QUOTE(Igor @ May 27 2011, 01:54 )

Eγω που μετα απο καθε ταιμ-αουτ περιμενα να μου δειξουν το video 10 δευτερολεπτων και να ακουσω μια γνωμη για το τι συμβαινει στον αγωνα. Αντιθετως εβλεπα για 10 δευτερα μια καρτα με στατιστικα και να ακουω την αγριο-φωναρα του Ιωαννου να "απαγγελει"
"Ο Ολυμπιακος καλυτερος στα τριποντα με 3 στα 14, υπερεχει στα ριμπαουντ αλλα υστερει στις ασιστ.."
Ελεος με αυτούς εδώ πια . Αλλά δεν φταίνε αυτοί . Κανονικά πρέπει κάθε φορά που λένε μπασκετικές ασχετοσύνες να τρώνε μια μήνυση . Τόσα χρόνια πέντε πράγματα για το μπάσκετ και 2-3 ορολογίες που πετάν όποτε να είναι για να δείξουν ότι κάτι ξέρουν και άντε για . Δεν μπορεί οι καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη να μην έχουν σχολιαστές του ίδιου βεληνεκούς . Από το ΝΒΑ δεν παίρνουν τίποτα παράδειγμα ; Εκεί ο προπονητης που ανέλαβε τώρα τους Λεϊκερς σχολίαζε για έναν χρόνο . Μην μιλήσουμε για J.V Gundy , M.Jasckson ακόμη και ο Herb Brown .
Εδώ βλέπεις Λινάρδο , Ιωάννου και τον split out .
PanosIlio
May 27 2011, 09:26
Ήθελα τόσα πολλά να γράψω αλλά έχουν γραφτεί όλα.
Ομολογώ πάντως πως το χθεσινοβραδινό δεν το περίμενα.
Καταρχάς πολύ άγχος, πολύ όμως. Τα 4άρια μας χαμένα, Λουκάς, Ερτσεγκ, Πριντ χθες δεν υπήρχαν. Και στις 3 νίκες του ΟΣΦΠ με τον ΠΑΟ τα 4άρια μας ήταν από απλά καλά, στα παιχνίδια του πρωταθλήματος, μέχρι διαστημικά, βλ. Λουκά στο τελικό Κυπέλλου. Χθες χεσμένοι και εκτός ρυθμού.
Παπαλουκάς στο 3... τραγέλαφος, τον πόσταρε ο Καϊμακόγλου (το ζήσαμε και αυτό) και ένιωθα λες και τον πόσταρε ο Lebron.... και στην επίθεση απλά συμπλήρωνε την πεντάδα, οι πόντοι που έβαλε στο τέλος ήταν το ένστικτό του μισοπεθαμένου, πρακτικά ήταν αρνητικότατος.
Σπανούλης οργανωτής.... γιατί? γιατί τώρα που ο Τεοντόσιτς είναι σε full φόρμα και γυαλίζει το μάτι του μου τον πετάς στο 2 να κοιτάει το άλλον να ντριπλάρει ανελέητα λες και ψάχνει πετρέλαιο κάτω από το ΣΕΦ..... επίσης η φιλότιμη μεν αλλά άναρχη προσπάθειά του στο τέλος το ίδιο και το αυτό με του Παπαλουκά.
Θα προτιμούσα και οι δύο να κάνανε σωστά τη δουλειά τους στο παρκέ την ώρα που έπρεπε παρά να κάνουν ταρζανιές στο τέλος.
Πολύ κακή αμυντική λειτουργία συνολικά της ομάδας, ειδικά όταν έστηνε pick ο ΔΔ με τον Μάριτς και τον Μπατίστ, στα προηγούμενα μεταξύ μας παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένου και του τελικού που παίζαμε χωρίς Ράσο, η αντιμετώπιση του pick n roll ήταν πιο αποτελεσματική και πιο δυναμική, ειδικά από τους γκαρντ μας και είχαμε πιο αποτελεσματικές βοήθειες και καταφέρναμε και σπάγαμε αρκετά από αυτά, χθες ή που θα έβγαζε assist, 9 είχε - 16 πόντους ο Μάριτς με 6/6 δίποντα, ή που θα τελείωνε τη φάση μόνος του, 21 πόντους, γενικά έκανε ότι ήθελε.
Επίσης η μη χρησιμοποίηση Χαλπερίν, Κέσελι και Παπανικολάου περισσότερο και η μη χρησιμοποίηση Γλυνιαδάκη, έστω και λίγο είναι στα πολύ μείον του Ντούντα, χθες έκανε πολύ κακό κοουτσάρισμα με πολλά κολλήματα και χωρίς καθόλου αντανακλαστικά.
Συνολικά ο ΠΑΟ ήταν καλύτερος, όχι πολύ καλύτερος γιατί το ματσάκι πήγαμε να το κλέψουμε, αλλά είχε τον ΔΔ, respect τα πάντα τέλεια έκανε χθες, είχε Μάριτς (αντί για Μπατίστ που χθες δεν ήταν καλός), και είχε Ομπράντοβιτς διαβασμένο να κοουτσάρει εξαιρετικά. Εμείς δεν είχαμε τίποτα

Εγώ ακόμα το πιστεύω, το αν θα το πιστεύω και την Κυριακή το βράδυ είναι ένα άλλο ερώτημα.
Τέσπα για μια ακόμα χρονιά σε τελικούς θα πρέπει να κερδίσουμε στο ΟΑΚΑ, πάλι. Για να δούμε αν θα το καταφέρουμε φέτος.
Εγώ ακόμα το πιστεύω, το αν θα το πιστεύω και την Κυριακή το βράδυ είναι ένα άλλο ερώτημα.
Την Κυριακή ο καιρός προβλέπεται καλός, οι παραλίες θα είναι γεμάτες, τι καλύτερο από ένα μπανάκι μετά αναγνώσματος, ίσως καμιά ρακετούλα για τους φαν, μάτι για όλους

, μετά ταβέρνα, φαί-μπύρες κάνα καφεδάκι....
Και μετά από όλη αυτή τη χαλάρωση και την ξεγνοιασιά θα κάτσω να δω τους γατούληδες να μου κάνουν πάλι τα νεύρα τσατάλια?
I think i 'll skip.
PanosIlio
May 27 2011, 09:42
QUOTE(saou @ May 27 2011, 10:39 )

I think i 'll skip.
Εγώ αντέχω ακόμα, τι καλύτερο μετά από μια Κυριακή ψαρεύοντας* (καιρού και προγράμματος επιτρέποντος) να κάτσω να δω τον ΟΣΦΠ να κάνει το 1-1 στο ΟΑΚΑ
Είπαμε ακόμα το πιστεύω
*Εννοώ μπύρες και αραλίκι στα βραχάκια, όχι τίποτα σπουδαίο
Weekendman
May 27 2011, 09:55
QUOTE(PanosIlio @ May 27 2011, 10:26 )

Συνολικά ο ΠΑΟ ήταν καλύτερος, όχι πολύ καλύτερος γιατί το ματσάκι πήγαμε να το κλέψουμε, αλλά είχε τον ΔΔ, respect τα πάντα τέλεια έκανε χθες, είχε Μάριτς (αντί για Μπατίστ που χθες δεν ήταν καλός), και είχε Ομπράντοβιτς διαβασμένο να κοουτσάρει εξαιρετικά. Εμείς δεν είχαμε τίποτα

Τέσπα για μια ακόμα χρονιά σε τελικούς θα πρέπει να κερδίσουμε στο ΟΑΚΑ, πάλι. Για να δούμε αν θα το καταφέρουμε φέτος.
Και εγω πιστεύω ,επειδή όμως τους κόβω τους δικούς μας παίκτες για σαδιστές ,αν πάρουν το διπλό στο ΟΑΚΑ πιστεύω επίσης ότι είναι ικανοί να ξαναχάσουν στο ΣΕΦ αμέσως μετά...
Xaroumenos loukoumas
May 27 2011, 10:19
Ας πω κι εγώ τη βλακεία μου.
Εχθές το παιχνίδι χάθηκε για μένα από αυτό την εμπνευσμένη "προπονητική πρωτοτυπία" του Ιβκοβιτς.. Αυτό με τα τριάρια που πολλοί λένε είναι γεγονός. Η μη χρησιμοποίηση του Χαλπ που τον τελευταίο καιρό βγάζει φωτιές, επίσης είναι γεγονός. Ειδικά προς το τέλος που θέλαμε ένα σουτ για να ισοφαρίσουμε (νομίζω στο 70-73, εκεί που χάθηκε το παιχνίδι δηλαδή) βγάζει έναν ψηλό (δε θυμάμαι ποιον) και όλοι λέμε ότι θα βάλει κάποιον κοντό για το τρίποντο. Όντως το κάνει και βάζει τον τεράστιο σουτέρ Γκόρντον! Δηλαδή ρε Ντούντα, τι περιμένεις; Να το καρφώσει ο Γκόρντον; Και έχεις τον Χαλπ να γυαλίζει τον πάγκο; Κάποια στιγμή που έπαιξε ο Χαλπ με Παπαλουκά, Σπανούλη και με 5άρι το Μαυρο (τι κουφό ήταν και αυτό το χθεσινό, να παίζεις πόση ώρα με το Μαυροκεφαλίδη 5άρι και να τον κάνουν γιογιο) ο Χαλπερίν έπαιζε μόνος του σε άμυνα και επίθεση! Και μετά ως δια μαγείας ο Χαλπερίν έξω. ΕΛΕΟΣ. Τραγικό κοουτσάρισμα, τι να πω. Χώρια που η ιστορία με τις διαμαρτυρίες του μας στοίχισε μια τεχνική..
Όσο για τον κόσμο, συμφωνώ σε αυτό που λέει ο Απκατ, ότι αγχώνει παραπάνω τους παίχτες. Επίσης, μου έκανε τρελή εντύπωση οτι στο τέλος που χάναμε 3 πόντους και χάσαμε το σουτ, δεν ακουγόταν τίποτα στο γήπεδο. Όλοι ξεκίνησαν να φεύγουν και δεν ακούστηκε κιχ. Δεν είπα να τα σπάσουν, προς Θεού. Αλλά μετέφεραν πολύ έντονα το ξενέρωμά τους στους παίχτες, ουσιαστικά τους οδήγησαν σε μια παθητική στάση που δεν επιτρέπεται να υπάρχει σε παίχτες μεγάλης ομάδας. Τι να πω. Από την άλλη, κάποιος θα πει, ποια μεγάλη ομάδα; Και το χειρότερο είναι ότι θα έχει δίκαιο. Γιατί οι παίχτες δεν έχουν ψυχολογία παιχτών μεγάλης ομάδας. Πολύ ξενέρωμα ρε παιδί μου..
sir-elric
May 27 2011, 10:24
ξανακοιτωντας το χθεσινο δεν μπορεις να μην παρατηρησεις οτι εκτος απο τις ηλιθιοτητες του σοφου τα παιδια τα ειχε ποιασει μια πλημμύρα! ειδικα απο την στιγμη που αρχισαν να φευγει μπροστα ο ΠΑΟ.
εντομεταξυ εκτος οτι σε ματωνε ο καϊμακογλου στην επιθεση δεν τον σημάδευες στην αμυνα του (και οταν το εκανες λογω της ζωνης τα εκανες μουτι).
πολυ λιγος ο ολυμπιακος για τετοιο παιχνιδι!και αυτο φαινεται οτι ο ΠΑΟ το πηρε το παιχνιδι με τραγικα ποσοστα.
αλλα οταν χανεις απο τον καϊμακογλου ..................
Xaroumenos loukoumas
May 27 2011, 10:26
Α, επίσης, τεράστια συγχαρητήρια στον ΔΔ, ο άνθρωπος δίνει τα πάντα για την ομάδα του, κάνει ό,τι πρέπει να κάνει κάθε φορά για να κερδίσει ο ΠΑΟ και είναι πάντα συγκινητικός. Ό,τι και να πούμε γι' αυτόν τον παίχτη είναι λίγο. Έχει γίνει ένας από αυτούς τους τύπους που τους βλέπεις να μπαίνουν μέσα στο γήπεδο και φοβάσαι, λες και έχει 100 τατουάζ, εκπνέει φωτιά και φτύνει λάβα. Μπαίνει μέσα και είναι μια πεντάδα μόνος του, τι να λέμε τώρα. Ταλέντο και πολύ δουλειά και έγινε αυτός που έγινε. Πραγματικά μπράβο του.
Αν ξανακούσω περι άγχους και ότι ο κόσμος ευθύνεται γι'αυτό θα φουντάρω...
Έλεος δηλαδή...Φταίει το ΣΕΦ και π@π@ριές...
Είναι άδειο το ΣΕΦ, "χρειαζόμαστε τον κόσμο κοντά μας"
Είναι γεμάτο το ΣΕΦ, "καλέ τα παιδιά αγχώνονται..."
Ακούω πέρι στήριξης κόσμου κλπ κλπ...
Θεωρώ ότι η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού και ιδιαίτερα οι εκάστοτε παίχτες της έχουν δεχθεί δυσανάλογη στήριξη.Πιο πολύ απ'ότι πρέπει κατ'εμέ...
Μιλάμε για μια ομάδα μπάτζετ 25-30 εκατομμύρια που βάζει κάθε χρόνο στόχο να κερδίζει 1 και μόνο ομάδα και χρειάζεται
τον Lebron και τον Kobe για να το καταφέρει...Και φταίει ο κόσμος?Ήμαρτον...
Αγχώθηκες Σπανούλη αγόρι μου?Καλέ μου αγχώθηκες?Έχεις παίζει καμιά 15αριά τελικούς και μου αγχώθηκες...
Κατά τα άλλα, συμφωνώ με Saou...Αυτό ακριβώς νιώθουμε οι περισσότεροι φίλε...
Ο Ολυμπιακός μπορεί να χάνει και να ξαναχάνει από τον ΠΑΟ με κάθε πιθανό τρόπο.Με κάθε φανταστικό σενάριο...
Βαρέθηκα να τα ζω και να τα ξαναζώ αυτά...
concluse
May 27 2011, 10:43
Ειναι σημαντικο οτι εμπιστευεται τον τεπιτς ο ομπραντοβιτς στους πιο κρισιμους αγωνες της σεζον και αυτο ειναι σιν για την ομαδα.
Ilias7
May 27 2011, 10:56
QUOTE(concluse @ May 27 2011, 11:43 )

Ειναι σημαντικο οτι εμπιστευεται τον τεπιτς ο ομπραντοβιτς στους πιο κρισιμους αγωνες της σεζον και αυτο ειναι σιν για την ομαδα.
Αν ηταν καλα ο Περπερογλου ο Τεπιτς δε θα επαιζε ουτε τρια λεπτα..Οπως δεν επαιξε λεπτο στο F4...Οποτε λογο απουσιας Περπερογλου νομιζω πηρε λιγο χρονο και δε τα πηγε και ασχημα.
captain charisma
May 27 2011, 10:57
εντυπωση μου εκανε το γεγονος οτι ο μαριτς παρολο που επαιξε 10 λεπτα τα εφτυσε τελειως και φανηκε καθε φορα που πηγαινε στο παγκο αλλαγη.η πολυμηνη αποχη του τον επηρεασε σε μεγαλο βαθμο.αλλα τη δουλεια του την εκανε πολυ καλα οσο επαιξε.του χρονου βλεπω ενα μαριτς κυριαρχο αν παιξει οπως χτες.
vastravoud
May 27 2011, 11:03
Πάντως για να πω την αμαρτία μου όταν είδα Τέπιτς στις βολές στο 1ο δεκάλεπτο είπα μέσα μου "ωχ, έρχεται το 0/2". Ο γίγαντας όμως τις παστέλωσε και τις δύο
captain charisma
May 27 2011, 11:12
μετα τη πρωτη βολη παει ο τσαρτσα με φωτση αν θυμαμαι καλα να το συγχαρουν οπως γινεται παντα μετα τη πρωτη βολη, και ο τεπιτς εριχνε εναν υπνο...παιζει να μην τους ειδε καν
Όσο για το Μάριτς και τη μεγάλη εμφάνιση του, συγγνώμη αλλά τα βρήκε και τα'κανε...
Όταν μπήκε πρώτη φορά στο ματς ο Μπουρούσης βγήκε έξω και ο Ντούντα έβαλε πάνω του
τον Μαυροκεφαλίδη που δεν πηδάει εφημερίδα...Μετά παραήταν εύκολα τα πράγματα γι'αυτόν.
Μάλιστα όποτε έμπαινε μέσα έπεφτε πάνω στον Λουκά κυρίως και λίγο στο Μπουρούση που
τουλάχιστον θα ήταν καλύτερος αμυντικά.
Ο Γλυνιαδάκης αν έπαιζε κάτι θα έκανε.Στην άμυνα.Γιατί στην επίθεση δεν με ενδιαφέρει...Έτσι και αλλιώς
τα άλλα τα καμάρια μας που δεν θεωρούνται ξυλοκόποι όπως ο Ανδρέας, χάνανε τα λέι απ το ένα μετά το άλλο...
Και κάτι άλλο περί Ντούντα...
Όπως είχα γράψει και στην σειρά με τη Σιένα:
Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα του προπονητή και ζει και αναπνέει από αυτόν.
Αυτός την έστησε την ομάδα,αυτός διάλεξε τους παίχτες,αυτός την καθοδηγεί.
Είναι εξ ολοκλήρου δικιά του.Οι Αγγελόπουλοι φέτος του έδωσαν τα κλειδιά της ομάδας.
Επομένως,αυτός θα έχει την ευθύνη και σε αυτήν την αποτυχία που λογικά θα έρθει.
Αλλά αυτός θα πάρει τη δόξα αν καταφέρει να αναστρέψει την κατάσταση.Αυτός έχει
την δόξα για κάθε επιτυχία της ομάδας εν ολίγοις.
Και εχτές ο Ντούντα ήταν τραγικός.Σε όλο το ματς.Έκανε εξόφθαλμα λάθη.Παρόμοια με αυτά της Σιένα.
Όλοι σας τα έχετε γράψει πάνω κάτω.Γιατί να τα ξαναλέω?Αλλά όποιος πραγματικά ευχαριστήθηκε με το
κοουτσάρισμα του εχτές, για μένα κάνει λάθος.
Όσον αφορά τους παίχτες ήξερα τι να περιμένω...
Ο Ολυμπικαός για 30 λεπτά ζούσε και ανέπνεε από τον Μίλος.Όποτε έβγαινε έκανε πλάκα ο ΠΑΟ.
Ο Μπουρούσης για 30 λεπτα επίσης καλός.Όταν έβγαινε και έμπαινε ο Λουκάς, ο Μάριτς έκανε τα δικά του.
Ο Σπανούλης και ο Παπαλουκάς το χαβά τους...Ο μεν πρώτος έβαλε 1 τρίποντο στα πόσα ελεύθερα που δοκίμασε
και ο άλλος δεν φαινόταν ότι έπαιζε.Αυτοί φταίγανε μαζί με Ντούντα που καταλήξαμε να κηνυγάμε το σκορ για 20 λεπτά.
Στο τέλος όταν και ξύπνησαν,το μόνο που κάναμε ήταν να είμαστε μ.ο. 3 πόντους πίσω από τον ΠΑΟ στο σκορ.
Η ουσία είναι δεν κερδίσαμε.Ποτέ δεν δώσανε το κάτι παραπάνω...Σιγά μην τους πω και μπράβο που μιλήσανε στο τέλος
κάνοντας τα αυτονόητα για την αξία τους.Κάποιος έπρεπε να παίζει και σε όλο το υπόλοιπο ματς όμως για να μην χάνουμε με 15 πόντους...Και αυτός ήταν ο Μίλος...
Όσο για τους υπόλοιπους γατούλήδες,απαξιώ...Τρώγανε τάπα από το καλάθι..
Zephyr
May 27 2011, 11:27
QUOTE(Weekendman @ May 27 2011, 10:55 )

Και εγω πιστεύω ,επειδή όμως τους κόβω τους δικούς μας παίκτες για σαδιστές ,αν πάρουν το διπλό στο ΟΑΚΑ πιστεύω επίσης ότι είναι ικανοί να ξαναχάσουν στο ΣΕΦ αμέσως μετά...
Εγώ τους έχω ικανούς να πάρουν τους δυο επόμενους αγώνες σε ΟΑΚΑ και ΣΕΦ και στην συνέχεια και ενώ είναι στο 2-1 υπέρ μας, να χάσουν στα καπάκια τους 2 μεθεπόμενους (σε ΟΑΚΑ και ΣΕΦ πάλι) και τον ΠΑΟ να κερδίζει ένα ακόμα πρωτάθλημα στο ΣΕΦ εν μέσω ρουκετών και φωτοβολίδων (ίσως και καλάσνικοφ)
Μην αγχώνεστε ρε, του χρόνου στο Ελληνικό θα πάρουμε πρωτάθλημα
tzagasdog
May 27 2011, 12:21
QUOTE(berry @ May 27 2011, 08:47 )

δεν θελω να αναφερθω παλι στα κενα που εχουμε για τα οποια φωναζουμε απο το καλοκαιρι , ουτε για τραυματισμους κλπ
ουτε θα σταθω στην τραγικη εμφανιση μας και στην απαραδεκτη αμυνα
που το βρισκεις το κουραγιο ρε berry..
QUOTE(tzagasdog @ May 27 2011, 13:21 )

που το βρισκεις το κουραγιο ρε berry..
κανω προσπαθειες μπας και αναγνωρισουν την αξια μου οι προεδροι και με παρουν επιτελους για τεχνικο διευθυντη
Απορώ παντώς που μερικοί πιστεύουν οτι μπορούμε να κάνουμε διπλό στο ΟΑΚΑ!
Εγώ πιστεύω οτι η σειρά θα παέι στο 1-3 ή 0-3 άντε δηλ. να κάνουμε μια νίκη στο 3 παιχνίδι!!
Μια απορία που έχω είναι πόσο κόσμο θα έχει το ΣΕΦ την τέταρτη??
Θα είναι σχετικά αδειο??
kotzito
May 27 2011, 12:37
Νταξει,πλεον εχουμε χασει με καθε απιθανο τροπο.Με πλεονεκτημα εδρας,διχως πλεονεκτημα εδρας,με τον Ουινστον να βαζει 7 τριποντα,με non-call και παει λεγοντας.Και εμεις συνεχιζουμε καθε χρονο να περιμενουμε σαν βλακες στην αρχη της χρονιας οτι θα τα σαρωσουμε ολα.Παιρνουμε το κυπελλο,εχουμε 3-0 φετος και μπαινουμε στον πρωτο τελικο χεσμενοι.Αφου χασαμε χτες πιστευω πλεον οτι οι πιθανοτητες να το σηκωσουμε ειναι λιγοτερες απο 20%.Αν δεν κερδισουμε μεθαυριο στο ΟΑΚΑ,καλυτερα να ξεκινησουμε απο Δευτερα προγραμματισμο για του χρονου.Και δικαιολογιες τυπου 'πιεσης κοσμου' εμενα με αφηνουν ασυγκινητο.Σε τετοιο επιπεδο και εχοντας παιξει σε πολυ καυτες εδρες δεν νομιζω οτι οι παικτες αγχωνονται απο τον κοσμο.Στο κατω-κατω εχει και αυτος ενα δικιο να ειναι ξενερωμενος.
Δυστυχως για αλλη μια φορα χτες φανηκε οτι η ομαδα δεν εχει το μεταλλο του πρωταθλητη.Ειδικα παικτες οπως ο Παπαλουκας και ο Σπανουλης οι οποιοι εχουν φαει με το κουταλι τα γηπεδα και τους τελικους,σε τετοιους αγωνες θα επρεπε να δινουν και το ειναι τους για την ομαδα.Βλεπουμε αυτους τους δυο που παιρνουν 2.5-3 μυρια να παιζουν λες και ειναι αγγαρεια και αλλοι οπως ο Γκορντον των 200-300 χιλιαδων να σκυλιαζουν.Νομιζω οτι οι μονοι που εχουν το απαιτουμενο παθος και εχουν καταλαβει οτι παιζουμε με τον Παναθηναικο και οχι με τα Τρικαλα η τον Ικαρο ειναι ο Τεοντοσιτς και ο Μπουρουσης.Πολλα λαθη και απο τον Ντουντα και απορω γιατι επεμεινε να παιζει αρκετη ωρα στο δευτερο δεκαλεπτο με Παπαλουκα-Σπανουλη,οπου αν δεν κανω λαθος στο διαστημα αυτο σκοραραμε μονο 2 διποντα και βολες.Ωρες-ωρες χτες ο Ολυμπιακος διχως υπερβολη επαιζε χωρις συστημα στην επιθεση και απλα ηλπιζε να παρει κανα φαουλ η να βαλει κανα τραβηγμενο σουτ.Ελπιζω τουλαχιστον τωρα οι δικοι μας να παρουνε το διπλο εκει μεσα και να ρεφαρουν,αν και οπως το βλεπω με εμφανιση σαν την χτεσινη θα φαμε 15+ εκει μεσα.
LovingBasketball
May 27 2011, 12:40
QUOTE (priest @ May 26 2011, 20:36 )

εχω την εντυπωση πως φετος δεν γινεται να το χασει ο οσφπ...σε ολα τα ματς με τον παο οι παικτες του εχουν τρομερο παθος και ακομη και οι αναπληρωματικοι τα δινουν ολα...το θελετε πολυ και φαινεται συνεπως δεν βλεπω τον τροπο να το χασετε.παρολαυατα αν το χασετε καλυτερα οι παικτες να κρυφτουν και να μην βγουν απο τα σπιτια τους για αρκετο καιρο γτ η υπομονη των οπαδων εχει τελειωσει.
παικτες κλειδια για τις δυο ομαδες θα ειναι οι σπανουλης, γκορντον για τον οσφπ και νικολας ,μαριτς για τον παο.
υ.γ ωραιο ματς γινεται μεταξυ παοκ-αρη!!!
Βρε priest, πως γινετε να εισαι τοσο μα τοσο αντιδραστικος (αντικειμενικος

) και τοσο λαθος ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ και μετα να βγενεις και να προσπαθεις να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα....
QUOTE(MaJesty23 @ May 27 2011, 03:30 )

φίλε saou αυτο που είπες ότι θες Μαρινάκη στο μπάσκετ,ελπίζω να μην το εννοείς...δεν σου φταίνε οι Αγγελόπουλοι ,ουτε οι refs...αν θεωρείς πιο υγιές το ποδοσφαιρικό τμήμα απο το μπασκετικό,τι να πω.Δεν μετριούνται όλα με κούπες φίλε!Και δεν μπορείς να μιλάς για Γιαννακόπουλους ότι χρείαζονται τον χοντρο και άξεστο(δικά σου λόγια)...
Σήμερα ο παππούς το χασε...δεν μπορώ να κουω υποννοούμε για διαιτησία άλλο!!Νισάφι...δείτε τα λάθη σας!
Συμφωνώ απολύτως...Επίσης λέτε πολλοί Ολυμπιακοί 'μα καλά τι πρέπει να κάνουμε πια για να κερδίσουμε, με τους Λεικερς παίζουμε?' Με τους Λέικερς μπορεί να μη παίζετε, καλώς ή κακώς όμως παίζεται με την πιο σταθερή και καλύτερη ευρωπαική ομάδα των τελευταίων 15 χρόνων. Μια ομάδα που όλες οι άλλες ομάδες δυσκολεύονται πάρα πολύ να την κερδίσουν έστω και μία φορά. Εσείς είστε άτυχοι γιατί αυτή την ομάδα σε αντίθεση με τις άλλες ευρωπαικές δεν αρκεί να την κερδίσετε μία φορά αλλά τρεις (να θυμίσω ότι φέτος ούτε η πιο ποιοτικη ομάδα της Ευρώπης η Μπαρτσελόνα κατάφερε να μας κερδίσει 3 φορές). Δε το παραδέχεστε όμως γιατί αυτή η ομάδα λέγεται Παναθηναικός, αν λεγόταν Άρης δε θα σας πείραζε να χάνετε 10 χρόνια συνεχόμενα όπως όντως χάνατε για περισσότερο από μια δεκαετία.
Τώρα άμα θέλετε Μαρινάκηδες κακό του κεφαλιού σας. Πάτε και τα χώνετε στους Αγγελόπουλους κάθε φορά που χάνετε. Αντί να χαίρεστε που δύο άνθρωποι νέοι (και έχει σημασία το νέοι γιατί οι Γιαννακόπουλοι δεν είναι πια νέοι και σύμφωνα με τις δηλώσεις του Παύλου το παραμυθάκι ίσως να τελειώσει πολύ σύντομα και να πάρετε εσείς τα πρωτεία με τη λογικη του ωριμου φρούτου που πέφτει)... έχουν όρεξη και ασχολούνται με την ομάδα, βάζουν λεφτά, είναι τρελαμένοι αλλά όχι κάφροι, παραπονιέστε. Δηλαδή πια είναι η εναλλακτική, να φύγουν αυτοί και να έρθει ο Κόκκαλης ας πούμε? Μπορεί να είναι άπειροι αλλά ο χρόνος μετράει υπερ τους. Φανταστείτε τότε που τρώγανε τις φάπες οι Γιαννακόπουλοι να πήγαιναν οι Παναθηναικοί και να τους έδιωχναν. Πόσες φάπες φάγανε κι αυτοί και πόσα χρόνια έκαναν να πάρουν πρωτάθλημα (11 αν δε κάνω λάθος κι έπρεπε μάλιστα να εμφανιστεί ο Στογιάκοβιτς απο το πουθενά).
Ειλικρινά δε μπορώ να ακούω τέτοιες αποψεις. Δε καταλαβαίνω γιατί παραπονιέστε τόσο πολύ που δε παίρνετε τίποτα τόσα χρόνια, εμείς στη μπάλα τα ίδια δε παιρνάμε και χειρότερα, γιατί δε σας φαίνεται αυτό μη φυσιολογικό?
rankin
May 27 2011, 12:55
QUOTE(jovan @ May 27 2011, 13:36 )

Απορώ παντώς που μερικοί πιστεύουν οτι μπορούμε να κάνουμε διπλό στο ΟΑΚΑ!
Φίλε, δεν θα κάνουμε διπλό...
τριπλό θα κάνουμε!!!
οδοστρωτήρας θα είναι η ομάδα του Ντουντα
Σοβαρά τώρα, μιλώντας με καθαρά μπασκετικά κριτήρια, οι δυο ομάδες φέτος έχουν πολλές αδυναμίες και ελάχιστες διαφορές.
Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός προφανέστατα και υπερτερεί ψυχολογικά...
Το παιχνίδι της Κυριακής, αν μείνει ανεπηρέαστο από εξωγενείς παράγοντες, θα είναι ένα ακόμα δυνατό ντέρμπι ανάμεσα στις 2 ομάδες, για φέτος...
Εννοείται φυσικά οτι ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί, έχει την έδρα, έχει την ψυχολογία, έχει το "momentum" και έχει και το προβάδισμα στη σειρά, αλλά δεν νομίζω οτι η διαφορά των 2 ομάδων ειναι τέτοια, ώστε να μην γίνει μεγάλη μάχη την Κυριακή..
φυσικά, εαν το επιμέρους σκορ πάει στο 2-0, μπορούμε να σταματήσουμε να παρακολουθούμε τη σειρά...
MaJesty23
May 27 2011, 13:04
Πάντως στα δικά μου μάτια ούτε ο Μπουρούσης μπορεί να παίξει τον Μαριτς και όσες φορές έγινε χτές ο Δεινόσαυρος δεν είχε πρόβλημα!
Θα πω κάτι που το χω ξαναπεί :χαμήλωσε Γιάννη!!Είναι ο μόνος που είτε στην άμυνα στο low post ,είτε όταν ποστάρει στην επίθεση(λέμε τώρα) παίζει όρθιος...δεν λυγίζει τα γόνατα!Και πετυχαίνει κάνα ντούκι και τον πάει βόλτα στο πάρκο για μαλλί της γριάς!Πραγματικά είναι κάτι τόσο απλό!
QUOTE(rankin @ May 27 2011, 13:55 )

Φίλε, δεν θα κάνουμε διπλό...
τριπλό θα κάνουμε!!!
οδοστρωτήρας θα είναι η ομάδα του Ντουντα

Μακάρι!!
οφ τόπικ:
Ο πρίντεζης πάντως πληρώνει την λάθος επιλογή του να πάει στην Μάλαγα και βλέπει την πλάτη του Λουκά και του Έρτσεγκ που λογικά αν έιχε μείνει στον Ολυμπιακό θα ήταν ακόμη αυτός βασικός!
Από τη άλλη βέβαια ήταν πολλά τα λεφτα και εγώ μάλλον το ίδιο θα έκανα!

ps. Rasho we miss u!!!
priest
May 27 2011, 13:33
QUOTE(LovingBasketball @ May 27 2011, 13:40 )

Βρε priest, πως γινετε να εισαι τοσο μα τοσο αντιδραστικος (αντικειμενικος

) και τοσο λαθος ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ και μετα να βγενεις και να προσπαθεις να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα....

ποτε δικαιολογησα τα αδικαιολογητα???ξερεις ποσο γελιο εχω ριξει με τον ευατο μ φετος..?οτι και να γραψω το αντιθετο θα βγει..εγω φταιω για αυτο???
υ.γ εσυ κατα βαθος με αγαπας γτ μονο με μενα ασχολεισαι...τιμη μ!!!
kolokotronis
May 27 2011, 13:41
Δύο παρατηρήσεις μόνο.
Πάντα όταν χάνεις κάποιο σημαντικό ματς, αυτοί που δεν έπαιξαν (Χαλπε-Γλυνια), σίγουρα θα βοήθαγαν περισσότερο από άλλους που έπαιξαν.
Επίσης σήμερα ο Ομπράντοβιτς ξαναέγινε ο καλύτερος προπονητής στην ευρώπη (μέχρι το επόμενο ματς).
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.