Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Brooklyn Nets - Chicago Bulls
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pierce
VS

Πρόγραμμα

April 20
8:00 pm Chicago Bulls vs. Brooklyn Nets Barclays Center, Brooklyn, New York ESPN
April 22
8:00 pm Chicago Bulls vs. Brooklyn Nets Barclays Center, Brooklyn, New York TNT
April 25
8:30 pm Brooklyn Nets vs. Chicago Bulls United Center, Chicago, Illinois NBA TV
April 27
2:00 pm Brooklyn Nets vs. Chicago Bulls United Center, Chicago, Illinois TNT
April 29
TBD Chicago Bulls vs. Brooklyn Nets* Barclays Center, Brooklyn, New York TBD
May 2
TBD Brooklyn Nets vs. Chicago Bulls* United Center, Chicago, Illinois TBD
May 4
TBD Chicago Bulls vs. Brooklyn Nets* Barclays Center, Brooklyn, New York TNT

*ΕST

Σχόλια για τη σειρά.
sarounas
QUOTE(Pierce @ Apr 18 2013, 17:04 ) *
VS

Πρόγραμμα

April 20
8:00 pm Chicago Bulls vs. Brooklyn Nets Barclays Center, Brooklyn, New York ESPN
April 22
8:00 pm Chicago Bulls vs. Brooklyn Nets Barclays Center, Brooklyn, New York TNT
April 25
8:30 pm Brooklyn Nets vs. Chicago Bulls United Center, Chicago, Illinois NBA TV
April 27
2:00 pm Brooklyn Nets vs. Chicago Bulls United Center, Chicago, Illinois TNT
April 29
TBD Chicago Bulls vs. Brooklyn Nets* Barclays Center, Brooklyn, New York TBD
May 2
TBD Brooklyn Nets vs. Chicago Bulls* United Center, Chicago, Illinois TBD
May 4
TBD Chicago Bulls vs. Brooklyn Nets* Barclays Center, Brooklyn, New York TNT

*ΕST

Σχόλια για τη σειρά.

αμφίροπο ζευγάρι, προσωπικά θα υποστηρίξω το Μπρούκλιν ενώ περιμένω μεγάλα πράγματα από τον Ντερόν στα φετινά πλέι οφ
mixalisgate7
Προβάδισμα έχουν οι Νετς επειδή οι Μπουλς χωρίς Ρόουζ είναι πολύ ασταθής.
T.W.Is.M.
Οι Νετς ειναι η ομαδα που σκοραρει τους λιγοτερους ποντους στο δευτερο ημιχρονο, τουλαχιστον απ αυτες που περασαν στα πλει οφ. Οι Μπουλς ειναι μια αλλοπροσαλλη ομαδα, που ομως τα καταφερνει καλα εναντιον δυσκολων αντιπαλων και ειναι πολυ σκληρη. Πιστευω οτι το Σικαγο θα περασει με πιθανοτερο σκορ 4-2, γιατι το Μπρουκλιν μου μοιαζει σοφτ ομαδα.
Αν μπορουσα να ευχηθω κατι γι αυτη τη σειρα, θα ηταν να κανει την εκπληξη το Σικαγο και να χρησιμοποιησει το Rose. Το θεωρω ομως απιθανο να παιξει φετος ο Rose και δυστυχως φοβαμαι οτι δε θα ξαναγινει ποτε αυτος που ηταν, γιατι το ψυχολογικο προβλημα που τον κρατησε εκτος φετος(ιατρικα ειναι ετοιμος εδω και πολλες εβδομαδες) θα τον επηρεασει και αγωνιστικα.
Ginobili
Άν παίζει κανονικά ο Νοά και είναι σε καλή κατάσταση,θα δούμε μεγάλες μάχες.Πιο ψημένη ομάδα οι Μπουλς,με Νοά τους βλέπω να περνάνε(4-3 μάλλον)
Tobias Funke
Όταν είναι μαζί στην πεντάδα Wallace κι Evans, η άμυνα του Σικάγο ασχολείται μαζί τους μόνο αν φτάσουν στο 1 μέτρο από το καλάθι.
jasonick
Σκιά του ευατού του πια ο Crash, ειδικά στο σημείο που είχε 0/3 συνεχόμενα ελεύθερα τρίποντα, απλά θλιβερός.
Τα έχουν σπάσει οι Nets, χωρίς Lopez δεν έχουν αποτελεσματικό επιθετικό παιχνίδι.

edit: Gibson. ohmy.gif
Tobias Funke
QUOTE (jasonick @ Apr 26 2013, 04:17 ) *
Τα έχουν σπάσει οι Nets, χωρίς Lopez δεν έχουν αποτελεσματικό επιθετικό παιχνίδι.

Σωστός για Λόπεζ. Αν δεν προσπαθήσουν να τρέξουν λίγο (όπως στο πρώτο παιχνίδι που ο Ντερόν διάβαζε καλά τα κενά ακόμα και σε δεύτερο χρόνο) κι αφήνουν να στήνεται αυτό το τρομακτικό πράγμα που λέγεται άμυνα Thibodeau θα χαροπαλεύουν σε όλη τη σειρά. Κι επειδή δεν είναι ομάδα που τρέχει, έχουν και τον JJ να παίζει κουτσαίνοντας ζορίζουν τα πράγματα ακόμα και με τον Νόα να έχει φτάσει στα όριά του.

QUOTE (jasonick @ Apr 26 2013, 04:17 ) *
edit: Gibson. ohmy.gif

Για τους πρωινούς:

jasonick
Το ότι δεν τρέχουν το έχω απορία όλη τη χρονιά. Είναι από τις τελευταίες ομάδες σε pace και έχοντας Deron, που είναι από τους καλύτερους στο transition, Iso Joe και τον Wallace που αχρηστεύεται αφού μπορεί να βρει έυκολα πόντους στο transition σε αντίθεση με τις half court επιθέσεις όπου είναι ακίνδυνος πια.

17.6 % οι Nets και συνεχίζουν να χτίζουν.
SteveNashidis
QUOTE(Tobias Funke @ Apr 26 2013, 04:23 ) *
Για τους πρωινούς:

Toν διέλυσε . . .
smiley.gif
Tobias Funke
Χαχαχαχαχα αλήθεια δεν πρέπει να το έχω ξαναδεί αυτό

Επίσης "Nets had a stretch from 6:20 of 1Q to 5:00 of 2Q where they were 1-of-25 from the field and were outscored 28-4. CHI 41, BKN 34 at halftime."
captain charisma
οι μπουλς το κερδισαν το ματς με την σκληρη αμυνα τους παλι...

αλλο ενα ποστερ στη συλλογη του γιπσον...αλλα το εκεινο στο γουειντ το 2011 δεν ξεχνιεται ευκολα..ακομα εφιαλτες βλεπει ο καημενος
mixalisgate7
QUOTE(captain charisma @ Apr 26 2013, 13:48 ) *
οι μπουλς το κερδισαν το ματς με την σκληρη αμυνα τους παλι...

αλλο ενα ποστερ στη συλλογη του γιπσον...αλλα το εκεινο στο γουειντ το 2011 δεν ξεχνιεται ευκολα..ακομα εφιαλτες βλεπει ο καημενος

Ήταν επικό
Rated: (en)joy
Κοιτάω το boxscore του χθεσινού αγώνα-δεν μπόρεσα να δω το ματς-και βλέπω τους Bulls me 66%FT, 20%3P και 39%FG και παρόλα αυτά να έχουν πάρει το ματς. Χωρίς να μειώνω τον Thibodeau και τους πολεμιστές του νομίζω ότι πολύ περισσότερο οφείλεται στους Νετς αυτή η εικόνα. Από παίκτες σαν τον Joe Johnson δεν είχα απαιτήσεις, εξάλλου βλέπαμε τι (δεν) έκανε στην post-season τόσα χρόνια, από τον Evans πάλι τόσο μπορεί ο άνθρωπος τόσο κάνει και ναι ο Wallace ανήκει στις απογοητεύσεις της χρονιάς αλλά από παίκτες όπως ο Deron πραγματικά περίμενα περισσότερα.
Το λέω επειδή θεωρώ πως έχει ένα πολύ καλό πακέτο σαν παίκτης και επειδή πάντα όταν μιλάγαμε για τα καλύτερα pgs της λίγκας τα προηγούμενα χρόνια η συζήτηση πήγαινε μεταξύ CP3 και Deron-εξάλλου βγήκε,αναδείχτηκε και έγινε σταρ τα ίδια χρόνια με τον CP3-.Στην τελική ο μόνος που έχει παίξει στους Νετς σύμφωνα με τις δυνατότητες του σε regular και post season είναι ο Brook. Παρόλες τις αδυναμίες του, είναι ο σταθερότερος την φετινή σεζόν για το Brooklyn.
spursforthe5
παει να κανει απιστευτο comeback το σικαγο απο το -14 με τον ρομπινσον μονο του να παιζει τους νετς.αν το χασουν οι νετς αυτο το ματς ειναι αξιοι της μοιρας τους

και ομως τα καταφεραν.το στειλαν παραταση.συγχαρητηρια στους νετς για την αυτοκτονια και στon ρομπινσον που εβαλε 23π σε ενα 12λεπτο και παραλιγο να ισοφαρισει το ρεκορ ποντων του τζορνταν σε ενα 12λεπτο στα πλαυοφφς που ειναι 24
reignman
Φοβερό το ματς μέχρι στιγμής. ΠΟΛΥ ψυχή οι "μισοί" μπουλς! 134-140 με 20" να απομένουν...

3ο συνεχόμενο καλό Play απο τον Μοχάμεντ... δεν το περίμενα! Μάλλον κλειδώνει το ματσάκι!

134-142 Τελικό! Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο ματς! Κατάθεση ψυχής απο τους ταύρους!
spursforthe5
τελικο σκορ 134 142 οι μπουλς. θυμισε λιγο απο σειρα του 2009 με βοστωνη.μεγαλη εμφανιση απο τον κοντοπιθαρο ρομπινσον ο οποιος καπου στη 2 παραταση αν θυμαμαι αποβληθηκε λογω φαουλ .οτι σουταρε εμπαινε πραγματικα καποια στιγμη.αυτο που μου εκανε εντυπωση παντως ηταν οτι ο coach των νετς εμπιστευοτανε τον τζονσον και οχι το ντερον στη παραταση και γενικα στα τελευταια σουτ τα οποια τα εβαλε και αυτος σχεδον ολα
aegeansheed
Έχω ζήσει φέτος δύο τεράστιες παιχνιδάρες από τον Nate (το άλλο στο Dallas), που θα τη θυμάμαι όσο καμιά 20αριά ματς.

Και ο Hinrich ήταν ο καλύτερος που έχω δει ποτέ προσωπικά.

Ο Noah ηρωικός, μερικές φορές φαινόταν τόσο ότι δε μπορεί καν να περπατήσει.
spursforthe5
QUOTE(aegeansheed @ Apr 28 2013, 01:19 ) *
Έχω ζήσει φέτος δύο τεράστιες παιχνιδάρες από τον Nate (το άλλο στο Dallas), που θα τη θυμάμαι όσο καμιά 20αριά ματς.

Και ο Hinrich ήταν ο καλύτερος που έχω δει ποτέ προσωπικά.

Ο Noah ηρωικός, μερικές φορές φαινόταν τόσο ότι δε μπορεί καν να περπατήσει.

ε στη τριτη παραταση και οι 2 ομαδες καναν παρα πολλα λαθη λογω κουρασης.
mixalisgate7
Επική νίκη για τους Bulls που έκαναν μια μεγάλη ανατροπή.
aegeansheed
Αν έχεις παίξει με αυτό το πράγμα θα καταλάβαινες καλύτερα τί εννοώ. Δεν ξέρεις πώς είναι να σε καίει το πέλμα όταν περπατάς, τόσο περισσότερο όσο περισσότερη πίεση του ασκείς. Είναι προφανές ότι παίζει επειδή εκείνος το θέλει, κανονικά στη RS θα έπαιρνε 1μιση εβδομάδα ρεπό αρχικά, γιατί μόνο με ξεκούραση περνάει.

Τέταρτη περίοδο και ήταν ήδη πάνω από το όριο χρόνου που μπορούσε να αντέξει. Κυριολεκτικά έσερνε τα πόδια, δεν τέντωνε τα γόνατα....

Δε μου κάνει εντύπωση η θέληση, το πείσμα και το πάθος των Bulls, όσο η πολύ καλή εμφάνιση των Nets, που κανονικά έπρεπε να ισοφαρίσουν τη σειρά σήμερα. Πιστεύω ότι η σειρά θα πάει στα 7 παιχνίδια.

morfi
Ο ΛεΜπρόν χαμογελάει... biggrin.gif
spursforthe5
α δεν ηξερα οτι εχει προβλημα ο νοα icon_drunk.gif
mixalisgate7
QUOTE(spursforthe5 @ Apr 28 2013, 01:40 ) *
α δεν ηξερα οτι εχει προβλημα ο νοα icon_drunk.gif

Είχε και ο Ντενγκ πρόβλημα.
Teo 13
Ίσως το καλύτερο ματς που έχω δει ποτέ! Ίσως! Παντως να δυο ματς που πήγαν στις 3 παρατασεις, σε μια μέρα, δεν έχει ξαναγίνει!

Ε, πιστεύω πως η σειρά τελείωσε. Χωρίς Ροουζ και με μισό Νοά (παλικάρι μου!), ο δεύτερος γύρος είναι επιτυχία.

Κρίμα πάντως γιατί αν παίζαμε με οποινδήποτε άλλο εκτος των Χιτ, θα μπορούσαμε να πάμε τελικούς περιφέρειας.
Τέσπα... φοβερή βραδιά για να είσαι οπαδός των Μπουλς!

Περίφανος όσο δεν πάει!
Μ'έκαναν να ξεχάσω λίγο και τον αποκλεισμό της Πανάθας.
T.W.Is.M.
QUOTE(morfi @ Apr 28 2013, 01:39 ) *
Ο ΛεΜπρόν χαμογελάει... biggrin.gif

Θα του κοπει το χαμογελο! Του μεταφερω ενα μηνυμα:

captain charisma
μπραβο το σικαγο παρολο που εχανε με 14π στο τελος δεν το παρατησε το παιχνιδι και το κερδισε μετα απο 3 παρατασεις...ο νειτ ρομπινσον παραλιγο να σπασει το ρεκορ του μιχαλακη στους ποντους σε μια περιοδο...

πιστευω οτι το σικαγο ειναι η μονη ομαδα που εχει πιθανοτητες να αποκλεισει τους χιτ...
aegeansheed
Τι κάνεις???????????????????????? ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif Twism έριξες τον ακατανόμαστο μέσα στο Nets-Bulls?????? και έχεις την εντύπωση ότι κανείς από τις δύο ομάδες δε θα πάθει τίποτα. Καλά λέει ο voyager ότι το club που δημιούργησες θέλει Κεφάλι...

Για τους αόμματοι τω παιχνίδη χθες:

btw το lookalike σου με David West πώς σου φαίνεται? Εννοώ αξίζει να το ποστάρω στο άλλο??? smile.gif
Rated: (en)joy
Μόλις τώρα τελείωσα τον αγώνα, από την στιγμή που κατάφεραν οι Bulls και έστειλαν το ματς στην παράταση λογικό ήταν να το πάρουν μιας και εκεί μέτρησε το πάθος και η ψυχολογία, στοιχεία με τα οποία έχει σφυρηλατήσει ο Thibodeau την ομάδα του. Δεν μπορώ πάντως να καταλάβω με ποια λογική ο Carlessimo επιμένει στον Εvans στα τελευταία λεπτά ενός αγώνα με κίνδυνο να τον στέλνουν στις βολές και να μειώνουν τη διαφορά...Εξαφανισμένος ο Ντερόν στα τελευταία λεπτά κανονικής διάρκειας και παρατάσεων δεν κατάφερε να συνεχίσει αυτά που έκανε στον υπόλοιπο αγώνα, πήγε πάντως καλύτερα απο προηγούμενα παιχνίδια.
Razorblade Fish
Πόσο παλικάρι αυτός ο Νοά,άξιος θαυμασμού...Απίστευτο το σόου του Nate,απίστευτη και η ανατροπή των Bulls,πολλή ψυχή αυτή η ομάδα...
GreekNick
τετοιες ανατροπες μονο οι Bulls και ο Ολυμπιακος κανουν smiley.gif
SteveNashidis
QUOTE(aegeansheed @ Apr 28 2013, 16:04 ) *
Τι κάνεις???????????????????????? ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif Twism έριξες τον ακατανόμαστο μέσα στο Nets-Bulls?????? και έχεις την εντύπωση ότι κανείς από τις δύο ομάδες δε θα πάθει τίποτα. Καλά λέει ο voyager ότι το club που δημιούργησες θέλει Κεφάλι...

Πότε το ειπα εγώ ? ! χαχαχα !
T.W.Is.M.
QUOTE(aegeansheed @ Apr 28 2013, 16:04 ) *

Για τους αόμματοι τω παιχνίδη χθες:

btw το lookalike σου με David West πώς σου φαίνεται? Εννοώ αξίζει να το ποστάρω στο άλλο??? smile.gif

Ο ενας ακατονομαστος μεταφερει μηνυμα στον αλλο!
Αν χρειαστει, τον μεταφερω και στο Miami-Milwaukee. smiley.gif
Δικο μου lookalike με τον David West εννοεις? Δεν ειναι κακη ιδεα. Καποτε θα μπορουσα να ειμαι lookalike του Robert Horry. tongue.gif
aegeansheed
QUOTE(Voyager @ Apr 28 2013, 22:37 ) *
Πότε το ειπα εγώ ? ! χαχαχα !

εννοούσα giorgos14.
SteveNashidis
Νίκη για το Brooklyn με διαφορά ! Αφού κατάφερε να συνέλθει μετά από τέτοια ήττα στο 4ο παιχνίδι έχω την πεποίθηση ότι μπορεί να κάνει το break και να φέρει τη σειρά στα 7 παιχνίδια ! Καλή εμφάνιση από όλους με πολλά καλά αμυντικά στοιχεία των Νετς !

Μέχρι το 6ο παιχνίδι σίγουρα ο Τιμόθεος θα σκαρφιστεί κάτι διαφορετικό γιατί ο Robinson τα έφτυσε να παίζει τόσα λεπτά και να μαρκάρει τον Ντερόν..

#Broooooooklyn wav.gif (πιστεύω ότι είναι το πλησιέστερο στα ευρωπαικά γήπεδα και στυλ, σύνθημα που ακούγεται στο ξενέρωτο ΝΒΑ :Ρ )
GreekNick
ΑΓΙΑΣΜΟ ΕΠΙΓΟΝΤΟΣ ΣΤΟ ΣΙΚΑΓΟ
aegeansheed
QUOTE(GreekNick @ May 3 2013, 10:25 ) *
ΑΓΙΑΣΜΟ ΕΠΙΓΟΝΤΟΣ ΣΤΟ ΣΙΚΑΓΟ

Εντάξει μετά το game4, η σειρά ήταν μπαμ 7άρα. Πιο ένα μηδέν πέντε και από το preRussel sweep των ρουκετών.
Razorblade Fish
QUOTE(aegeansheed @ May 3 2013, 11:02 ) *
Εντάξει μετά το game4, η σειρά ήταν μπαμ 7άρα. Πιο ένα μηδέν πέντε και από το preRussel sweep των ρουκετών.

Μόνο ο Ντενγκ να έπαιζε οι Νετς θα μας χαιρετάγανε χτες.Κρίμα για τους Μπουλς τα τόσα πολλά προβλήματα γιατί νομίζω την αξίζουν την πρόκριση,αλλά πλέον έχει δυσκολέψει πολύ.Respect όμως,είναι die-hard ομάδα.Ειδικά Nate και Noah παλικάρια μεγάλα.
pmam
Νταξ, ρισπέκτ στο Noah.
spysta
1)o KAΛΥΤΕΡΟΣ coach του ΝΒΑ ... Τομ Ντιμποντο !!πιανει καποιους Μπατλερ ,Τιγκ,Koυκ,Μπελλινελι κτλ και τους δινεις ΟΥΣΙΑ .. μετατρεποντας τους παικτες τους σε αμυντικους ΟΛΚΗΣ και παικτες ΟΜΑΔΑΣ. σπανιο πραγμα για το ΝΒΑ αυτο
2)επιτελους ας κοψει καποιος το μπασκετ στην κοτουλα τον Τζοε Τζονσον .. ελεος πια με τον ''κο κο κο''.
3)Νοα παληκαρος.Νειτ παληκαρος. καποτε (τοτε που οι Αγγελοπουλοι τα εσκαγαν) καποιοι ειχαν τολμησει να πουν οτι ο Νειτ Ρομπινσον ΔΕΝ κανει για Ευρωπη γιατι θα τον ποσταρει ο Διαμαντιδης ... wacko.gif wacko.gif
4)Τομ Τιμποντο.
5)και να μην παιξει ΚΑΘΟΛΟΥ φετος ο Ροουζ
Razorblade Fish
Νοά χτυπάει επίπεδα Κάιλ σε πάθος,μαχητικότητα και ηρωισμό...Ο τύπος είναι ΠΑΛΙΚΑΡΟΣ με τα όλα του.Αστείοι Νετς,χάσαν από το εφηβικό των Μπούλς μέσα στην έδρα τους.Τζο Τζόνσον γελάνε και οι πέτρες...Τεράστιο respect στο Θιμποντό και στην ομαδάρα του.
GreekNick
Χριστος Ανεστη καλο Πασχα σε ολους

Για το ματς τι να πω???? Δεν υπαρχουν λογια για να περιγραψει κανεις αυτη την ομαδα. Ενα μονο ειναι σιγουρο εχει τον καλυτερο προπονητη στη λιγκα smiley.gif
SteveNashidis
To άξιζαν με το παραπάνω οι παίκτες του Σικάγο . Τα έδωσαν όλα , έπαιξαν με ψυχή και πήραν τη πρόκριση με μισή ομάδα..
Η διαφορά των δύο ομάδων ήταν σε θέμα προπονητή . Οι μεν είχαν έναν υπηρεσιακό και οι δε έναν που έβγαζε λαγούς από το καπέλο και το 100% από τους παίκτες του.
Του χρόνου θα ναι μια καλύτερη χρονιά για τους Νετς με έναν σωστό προπονητή..φέτος πήραν μια γεύση απο τα playoff που δεν μοιάζουν καθόλου με τη regular .

Για το Σικάγο εύχομαι να κάνει sweep τους Μιαμι !
mixalisgate7
Οι Bulls έκαναν την απόλυτη υπέρβαση χωρίς Rose όλη τη σεζόν, Deng και Hinrich εκτός στα δυο τελευταία παιχνίδια και με Noah τον παίζει όλη τη σειρά με τους έχοντας πελματιαία απονευρωσίτιδα.
aegeansheed
O Butler με Deng πάλι έξω παίζει άλλο ένα 48άρι. Περίμενα και για Belinelli το ίδιο, μιας που αρκετές φορές στη σαιζόν το έκανε.

Ειλικρινά όμως ευτυχώς που είχαν τους τραυματισμούς τους οι Bulls και έκαναν ενδιαφέρουσα τη σειρά, διαφορετικά δε νομίζω οι Nets να μπορούσαν να πάρουν πάνω από δύο παιχνίδια υπό Κ.Σ.

Πλάκα είχε χθες που ενώ έβλεπα το ματς, με ρωτάει ο αδερφός μου ποιά είναι η πεντάδα των Bulls και. εντάξει τον Marquis τον έχουμε δει σε δυο-τρία παιχνιδάκια, τον ξέρουμε, ο άλλος με το "14" ποιός ήταν όμως????????????????????????? Ούτε καν το όνομά του δεν έλεγαν!! laugh.gif

Οι Nets ήξερα ότι ήταν πολύ soft αμυντικά, το επιβεβαίωσαν σε όλη τη σειρά (στο τέλος του 2ου θυμάμαι δύο τραγικές αδιαφορίες) και γενικά μου θύμισαν τον Ολυμπιακό στο 5ο με την Εφές, με τη διαφορά ότι δεν έδειξαν σε κανένα σημείο του αγώνα ότι θέλουν το παιχνίδι περισσότερο από τον αντίπαλό τους. Είδα μέχρι το ημίχρονο, αλλά επιβεβαιώνω τη ρήση του Spysta, ήταν από τα 2-3 μικρά που μου έμειναν αμέσως ---> JJ = κρυμμένος πίσω από κάτι cj watson...

Για τους Nets πιστεύω ότι μπορούσαν και καλύτερα και χειρότερα φέτος από άποψη γύρων. Αν κληρώνονταν με άλλη ομάδα πολύ πιθανόν να προχωρούσαν ένα γύρο ακόμα. Δυστυχώς έπεσαν με τους Bulls και αποκλείστηκαν. Δε σημαίνει ότι ήταν το ταβάνι τους ο πρώτος γύρος, αλλά δεν έδειξαν και στοιχεία ομάδας που έχει κάτι να παρουσιάσει. Ευτυχώς υπήρχε πάντως αυτό και το Nuggets-Warriors από πρώτο γύρο, γιατί καλό ματς κάθε δυο μέρες ήταν τραγικό. Απογοήτευση οι Clippers να το χαρίσουν τη σειρά τόσο εύκολα.

Ο Underberger υπογράφει "Captain Kirk - the Truest Bull". Hinrich/Noah/Belinelli και οποιοσδήποτε άλλος καλείται από τον Thibodeau να πέσει στην αρένα για να σκοτωθεί, μπαίνει αμέσως στο πάνθεον με τις μπασκετικές στιγμές που μόνο ομάδες σαν αυτή προσφέρουν. I like to call it "the Thibodeau Dogs"..
T.W.Is.M.
QUOTE(Voyager @ May 5 2013, 10:21 ) *
To άξιζαν με το παραπάνω οι παίκτες του Σικάγο . Τα έδωσαν όλα , έπαιξαν με ψυχή και πήραν τη πρόκριση με μισή ομάδα..
Η διαφορά των δύο ομάδων ήταν σε θέμα προπονητή . Οι μεν είχαν έναν υπηρεσιακό και οι δε έναν που έβγαζε λαγούς από το καπέλο και το 100% από τους παίκτες του.

Το ESPN εδειξε ενα μικρο αποσπασμα απο τις οδηγιες των 2 προπονητων μερικα λεπτα πριν το τελος του αγωνα. Ακουγαμε λοιπον για λιγα δευτερολεπτα Thibodeau και Carlesimo κολλητα. Περιττο να πω οτι μονο απο αυτο το αποσπασμα φαινοταν ποσο περισσοτερο εμπνεει τους παιχτες του o Thibodeau. Χωρις να τους πει κατι παραπανω απ αυτο που ελεγε ο PJ. Αν ημουν δηλαδη παιχτης αυτων των 2 ομαδων, στο Σικαγο θα εμπαινα να τα δωσω ολα για τη νικη και στο Μπρουκλιν να παιξω γιατι ο προπονητης μου με εβαλε μεσα.

QUOTE(Voyager @ May 5 2013, 10:21 ) *
Για το Σικάγο εύχομαι να κάνει sweep τους Μιαμι !

Εγω να δεις...
(αλλα δεν το βλεπω) smiley.gif
sacarame
ΝΑΙ ΜΩΡΗ ΤΑΥΡΑΡΑ!!!!!!

Νομίζω ότι σιγά σιγά αρχίζει να δημιουργείται και το Bulls pride... smiley.gif Μεγάλες ψυχάρες όλοι τους, παρά τα προβλήματα έδωσαν άλλη μια επική παράσταση. Τιμποντό είσαι θεότητα...

bulls1-sm.gif bulls1-sm.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.