Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΝΒΑ - Στοίχημα
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Γενικά για το ΝΒΑ
Pages: 1, 2, 3, 4
Anaz
εγω επαιξα
over 189 κλιβελαντ-σαρλοτ
over 86.5 atlanta (κι ελεγα να παιξω under to chicago διαολε!)
over 100 οκλαχομα
Γιουτα(-2.5)

Tο πρωτο περασε αερα! biggrin.gif Τ'αλλα να δουμε..
Nuntius
QUOTE (Anaz @ Jan 4 2012, 04:37 ) *
over 86.5 atlanta (κι ελεγα να παιξω under to chicago διαολε!)

Δεν πάει προς τα εκεί τώρα :/
Anaz
QUOTE(Nuntius @ Jan 4 2012, 05:00 ) *
Δεν πάει προς τα εκεί τώρα :/
ασ'τα, χαμενο ειναι.. εχω ενα φιλαρακι που ειναι φυσει over και προσπαθουσα να τον ψησω για το under, τελικα βρηκαμε τη μεση λυση να παιξουμε over μονο την ατλαντα. ελπιζω να μη χασω μονο αυτο γιατι θα τ'ακουσει! biggrin.gif Ευτυχως μαλλον θα χασουμε και την Οκλαχομα.
Nuntius
Βρήκες και εσύ παιχνίδι να πας over. Πιο χαμηλό σκορ δεν θυμάμαι να έχω δει φέτος tongue.gif
Anaz
QUOTE(Nuntius @ Jan 4 2012, 05:14 ) *
Βρήκες και εσύ παιχνίδι να πας over. Πιο χαμηλό σκορ δεν θυμάμαι να έχω δει φέτος tongue.gif
κατ'εμε πιθανοτατα οι δυο καλυτερες αμυνες της λιγκας. τουλαχιστον απο πλευρας ομαδικης συμπεριφορας.
Η ατλαντα αν δεν κανω λαθος πρεπει να εχει φερει μολις ενα over στα παιχνιδια της ως τωρα. Σημερα ηταν και κουρασμενη..

Γενικα πανηγυρικος κουβας ΠΑΛΙ σημερα. Και ξεκινησε καλα..
Nuntius
Η πρόβλεψη μου έπιασε 2 από τα 4. Ευχαριστώ τα καμάρια μου τους Portland που με επιβεβαίωσαν και με το παραπάνω όπως και τους Hawks που δυστυχώς έχασαν. Δυστυχώς, δεν με επιβεβαίωσαν οι Kings και οι Bucks. Αλλά ακόμα τους συμπαθώ smiley.gif
T.W.Is.M.
Χωρις πολλη μελετη, αλλα εχοντας πλεον καλυτερο δειγμα απο ολες τις ομαδες οσο περνανε οι μερες, εχω να πω τα εξης:
Με το Ορλαντο-Ουασινγκτον δεν ασχολουμαι. Μεγαλο πλεονεκτημα χωρις ουσια κατα τη γνωμη μου.
Στο Τοροντο-Κλιβελαντ κλινω προς το διπλο, αλλα δε θα το προτεινα κιολας για να βαλει κανεις λεφτα.
Ασο το Μαιαμι με (-9,5). Αν και περσι οταν εκαναν μια ηττα τους επαιρνε η μπαλα και εχαναν κι αλλα ματς, πιστευω οτι σημερα θα ξεσπασουν. Η αμυνα τους ειναι βελτιωμενη, ο Ουεστ δεν εχει προσαρμοστει αρκετα στην Ιντιανα, ο Γκρειντζερ ως τωρα ειναι πολυ αστοχος και πιστευω οτι η Ιντιανα θα μεινει χαμηλα στο σκορ.
Ασο και τους Σελτικς παρα το (-13,5). Για αντιπαλους τους Νετς χωρις Ντερον και Λοπεζ λιγοι μου φαινονται.
Το Νιου Γιορκ-Σαρλοτ ειναι σαν Λοττο. Μονο που στο Λοττο πας για μερικα εκατομμυρια, ενω εδω για λιγοτερα απο τα διπλα λεφτα...
Στο Ντιτροιτ-Σικαγο δε θα εμπλεκα με πλεονεκτημα. Οποιος παιζει στο ιντερνετ και ασχολειται με αποδοσεις τυπου 1.37 στους Μπουλς ας το παιξει.
Η Μινεσοτα μου εχει κανει καλη εντυπωση εντος εδρας και πιστευω οτι θα κερδισει. Απο το πιστευω ομως ως το πονταρω τα λεφτα μου υπαρχει μια αποσταση.
Δεν αγγιζω τους Χορνετς με τη Φιλαντελφια, τουλαχιστον ως προς το αποτελεσμα. Αν λεει κατι το γεγονος οτι στο ιντερνετ το πλεονεκτημα των Χορνετς ειναι 5,5 εναντι 3,5 του ΟΠΑΠ, χρησιμοποιηστε το. Το μονο που θα σκεφτομουν ειναι οι λιγοι ποντοι. Αλλα και το οριο των 182 που βρηκα ειναι χαμηλο. Με επιφυλαξη στο under λοιπον.
Στο Νταλας-Φοινιξ αν υπηρχε στοιχημα για χειροκροτημα στο Νας θα το προτιμουσα απο αυτα του παιχνιδιου. Θεωρω το ιδιο πιθανο μια νικη των Μαβερικς με 20+ οσο και μια νικη των Σανς!
Τους Σπερς δε θα τους αγγιζα στο πρωτο ματς χωρις Μανου. Θα προτιμουσα να δω πως συμπεριφερονται χωρις τον καλυτερο παιχτη τους. Πιστευω οτι θα κερδισουν, αλλα ουτε θα εβαζα λεφτα στο (-7,5) ουτε θα πληρωνα για νικη με 1.29.
Το Ντενβερ πιστευω οτι θα κερδισει τους Κινγκς, αλλα στοιχηματικα ισχυει οτι εγραψα για το Ορλαντο.
Τελος, πιστευω σε ασο των Κλιπερς με το Χιουστον με (-7,5). Πιστευω οτι και οι Κλιπερς θα ξεπερασουν τους 105,5 που ειναι το οριο που βρηκα στο ιντερνετ.

Τελικα κραταω Μαιαμι(-9,5), Μποστον(-13,5), Κλιπερς(-7,5) και ισως under το New Orleans-Philadelphia και over 105.5 τους Κλιπερς.
Nuntius
Ας πω και εγώ την άποψη μου για το πως θα εξελιχθούν οι αγώνες:

Raptors - Cavaliers: Θεωρώ πως θα κερδίσει το Toronto αλλά επίσης πιστεύω πως θα είναι ντέρμπι και θα κριθεί σε χαμηλή διαφορά. Προτιμώ να απέχω λοιπόν από εδώ.

Magic - Wizards: Τραγική ομάδα οι Wizards αλλά και οι Magic δεν βγάζουν υγεία. Λογικά θα κερδίσουν αλλά δεν μπορώ να τους εμπιστευτώ κιόλας. Απέχω και από εδώ.

Celtics - Nets: Αρκετά κακή είναι η εικόνα των Nets αλλά αντιστοίχως δεν μπορώ να εμπιστευτώ τους Celtics μέχρι στιγμής. Θεωρώ πως θα κερδίσουν οι Celtic με 4-10 πόντους αλλά δεν πρόκειται να ποντάρω υπέρ των Nets. Αποχή και από εδώ.

Knicks - Bobcats: Οι Knicks δεν παίζουν καλά μέχρι στιγμής. Οι Bobcats δεν είναι δυνατή ομάδα βέβαια αλλά δεν θεωρώ πως θα χάσουν με παραπάνω από 12 πόντους. Βλέπω διπλό των Bobcats δηλαδή.

Heat - Pacers: Ως υποστηρικτής των Pacers, φοβάμαι τα χειρότερα. Ως ουδέτερος σχολιαστής, βλέπω νίκη των Heat με διαφορά 4-8 πόντων. Γενικά, απέχω και από εδώ.

Pistons - Bulls: Καλά σημάδια δείχνουν οι Pistons στους τελευταίους αγώνες παρά το κακό τους ξεκίνημα. Οι Bulls είναι αυτοί που περιμέναμε. Μπορούν να κερδίσουν με παραπάνω από 7 πόντους. Βλέπω διπλό.

Hornets - Sixers: Το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα δεν μπορεί να προβλεφθεί. Μακριά.

Timberwolves - Grizzlies: Πολύ καλοί στην έδρα τους οι Timberwolves που φαίνεται πως μπορούν να σταθούν με αξιοπρέπεια φέτος. Θεωρώ πως θα κερδίσουν αλλά αυτό μπορεί να γίνει και στον πόντο. Αν το handicap ήταν υπέρ των Timberwolves τότε θα ήταν άσος δαγκωτό. Βλέπω άσο με επιφύλαξη ως προς το handicap.

Mavericks - Suns: Και οι δύο ομάδες με έχουν μπερδέψει και δείχνουν ασταθείς. Μακριά και από εδώ.

Spurs - Warriors: Αμφίρροπος αγώνας όσον αφορά το ποιος θα πάρει την νίκη. Ακόμα και να χάσουν όμως οι Warriors δεν νομίζω πως αυτό θα γίνει με 8 πόντους. Άρα, βλέπω διπλό.

Nuggets - Kings: Όσο κι αν συμπαθώ τους Kings, τα πράγματα δεν πάνε καλά. Βέβαια, το 11,5 είναι μεγάλη διαφορά. Θεωρώ πως θα κερδίσουν οι Nuggets (δυστυχώς, μιας και συμπαθώ τους Kings) αλλά δεν είμαι σίγουρος πως θα καλύψουν το handicap. Οπότε, δεν προτείνω κάτι.

Clippers - Rockets: Οι Rockets δείχνουν κάποια καλά στοιχεία ενώ οι Clippers δεν έχουν δέσει ακόμα. Λογικά, θα το πάρουν οι Clippers αλλά πιστεύω πως οι Rockets θα το παλέψουν. Το 7,5 είναι καλό άρα προτείνω διπλό.

Αυτά είναι τα προγνωστικά μου.

Σε αυτό το σημείο να ξεκαθαρίσω πως δεν παίζω Στοίχημα και δεν προτρέπω και κανέναν άλλο να το κάνει. Απλά μ' αρέσει να κάνω προβλέψεις smiley.gif
spursforthe5
για σημερα αν επαιζα θα επαιζα το διπλο των μαβς(+1.5) 68.gif
Zoys
Δυστυχώς δεν διαφωνώ με το διπλό των Μαβς αν και δεν είναι δυνατό.
T.W.Is.M.
Ασο Σαν Αντονιο και διπλο Λεικερς για σημερα. Κανενα απ τα δυο δε στηριζεται λογικα, ισα ισα που θα πρεπε καποιος να παιξει τα αντιστροφα, αλλα αυτος ακριβως ειναι και ο λογος που τα προτεινω!
Για το αλλο καλο ματς της ημερας, Ατλαντα-Σικαγο, δεν εχω αποψη. Λογικα θα δουμε χαμηλο σκορ, αλλα δεν ξερω ποιο ειναι το οριο που δινεται και αν αξιζει να ρισκαρει κανεις.
Ginobili
QUOTE(spursforthe5 @ Jan 5 2012, 21:02 ) *
για σημερα αν επαιζα θα επαιζα το διπλο των μαβς(+1.5) 68.gif

Το θεωρώ ψιλοστανταράκι το διπλό των Μαβς για σήμερα.Είναι άλλη ομάδα η Σπερς χωρίς Τζινόμπιλι,πλέον έτσι που γέρασε ο Ντάνκαν ο Αργεντινός είναι πιο κομβικός γι'αυτούς.
Επίσης βλέπω άσσο τους Μπλέιζερς

Ατλάντα-Μαιάμι το σκεφτόμουν για 2 αλλά έχουν κάτι προβλήματα τραυματισμού διαβάζω Λεμπρόν-Ουέιντ οπότε μάλλον πάω στον άσσο.

QUOTE(T.W.Is.M. @ Jan 5 2012, 21:09 ) *
Για το αλλο καλο ματς της ημερας, Ατλαντα-Σικαγο, δεν εχω αποψη. Λογικα θα δουμε χαμηλο σκορ, αλλα δεν ξερω ποιο ειναι το οριο που δινεται και αν αξιζει να ρισκαρει κανεις.

Ατλάντα-Μαιάμι...σε ζάλισε η κορυφή βλέπω... tongue.gif
spursforthe5
QUOTE(T.W.Is.M. @ Jan 5 2012, 23:09 ) *
Ασο Σαν Αντονιο και διπλο Λεικερς για σημερα. Κανενα απ τα δυο δε στηριζεται λογικα, ισα ισα που θα πρεπε καποιος να παιξει τα αντιστροφα, αλλα αυτος ακριβως ειναι και ο λογος που τα προτεινω!

ατλαντα μιαμι παιζει σημερα.πραγματι ειναι αμφιρροπο ματς.ασσος των κινγκς ειναι καλο σημειο τωρα το ειδα.περιεργο το +3.5 στους κινγκς
T.W.Is.M.
QUOTE(Ginobili @ Jan 5 2012, 23:28 ) *
Το θεωρώ ψιλοστανταράκι το διπλό των Μαβς για σήμερα.Είναι άλλη ομάδα η Σπερς χωρίς Τζινόμπιλι,πλέον έτσι που γέρασε ο Ντάνκαν ο Αργεντινός είναι πιο κομβικός γι'αυτούς.
Επίσης βλέπω άσσο τους Μπλέιζερς

Ατλάντα-Μαιάμι το σκεφτόμουν για 2 αλλά έχουν κάτι προβλήματα τραυματισμού διαβάζω Λεμπρόν-Ουέιντ οπότε μάλλον πάω στον άσσο.

Ατλάντα-Μαιάμι...σε ζάλισε η κορυφή βλέπω... tongue.gif

Ατλαντα-Μαιαμι εχεις δικιο. Θυμομουν οτι παιζουν οι Χοκς με μια ομαδα που αντιμετωπισαν αυτες τις μερες και ηταν καλο ματς. Κριμα, θα προτιμουσα να ηταν Ατλαντα-Σικαγο, πιο πολλη ορεξη ειχα να δω τους Μπουλς.
Δε με πτοουν οι τραυματισμοι(ο Γουειντ δεν επαιξε χτες παντως), πιστευω οτι το Μαιαμι δε θα χασει για δευτερη φορα απο την ιδια ομαδα μεσα σε 5 μερες.
Κι ηθελα να κατσω να δω το ματς στην Ατλαντα. Τωρα προτιμω το Σπερς-Πονυ αλλα ειναι και μιση ωρα αργοτερα και δε βλεπω να αντεχω τοσο.
Δε ζαλιστηκα απο την κορυφη. Πρεπει να μαθω να τη συνηθιζω. 69.gif
Α, και μη μου προσφερεις τωρα το Hawes. Οταν επρεπε να τον παρω στην ομαδα μου δεν μπορουσαμε να συγχρονιστουμε, τωρα ειναι αργα... tongue.gif
Ginobili
Wizards(6.50)-Knicks 1
Suns(2.5)-Blazers 2
Βλέπω...και με μία επιφύλαξη μικρή Hornets(4.5)-Nuggets 2
morfi
Οι προτάσεις μου για σήμερα:

bball.gif 1,70 Σαρλότ Μπόμπκατς (+0,5) - Ατλάντα Χοκς 1,80
Εξαιρετικά ελκυστικό παιχνίδι. Κατά πάσα πιθανότητα θα κερδίσουν οι Χοκς και το χάντικαπ είναι εξαιρετικά μικρό.

bball.gif 1,75 Μπόστον Σέλτικς - Ιντιάνα Πέισερς (+6,5) 1,75
Τώρα, μάλλον μας κοροιδεύουν. Το χάντικαπ θα πρέπει κανονικά να είναι στους Σέλτικς μιας και μέχρι τώρα αυτοί έχει αποδειχτεί ότι είναι η πιο αδύναμη ομάδα. θα ποντάρω στους Πέισερς που μάλλον θα είναι και οι νικητές του αγώνα αλλά ακόμα και αν χάσουν δεν νομίζω η διαφορά να εκτοξευτεί στα ύψη. Οι Σέλτικς θα είναι πιθανότατα χωρίς το Ρέι Άλλεν.

bball.gif 1,75 Λ.Α. Λέικερς - Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς (+10,5) 1,75
Παιχνίδι παγίδα μιας και οι δύο ομάδες δείχνουν να είναι σε παρόμοια κατάσταση αλλά αν λάβουμε υπ'όψη ότι οι Γουόριορς έχουν να κερδίσουν τέσσερα χρόνια στο Λος Άντζελες και ότι έχουν τραυματία το Στέφεν Κάρι τότε το σκορ γέρνει υπέρ των Λέικερς. Απλά δεν νομίζω ότι θα χάσουν με τόση διαφορά. Θα ποντάρω στους Γουόριορς.
Zoys
Συμφωνώ με morfi, αν κι εμένα περισσότερη εντύπωση μου έκανε το +0,5 στους Μπόμπκατς αφού περίμενα γύρω στους 3-4 πόντους στο χάντικαπ υπέρ της ομάδας του Air.
Nuntius
Συνοπτικά:

Boston Celtics - Indiana Pacers (6,5) 2

Orlando Magic - Chicago Bulls (0,5) 2

Utah Jazz - Memphis Grizzlies (2,5) 2

Los Angeles Lakers - Golden State Warriors (10,5) 2

(2,5) Phoenix Suns - Portland Trail Blazers 2

Όλα διπλά λοιπόν tongue.gif

Edit: Και επειδή κατά την πρώτη ανάγνωση έχασα τους μισούς αγώνες (tongue.gif):

(0,5) Charlotte Bobcats - Atlanta Hawks 2
morfi
QUOTE(Nuntius @ Jan 6 2012, 22:45 ) *
Όλα διπλά λοιπόν tongue.gif

Κάτι μου λέει ότι είναι η τυχερή σου μέρα. biggrin.gif
T.W.Is.M.
Θα περασω κι εγω στα γρηγορα ολα τα ματς. Φυσικα μονο για οποιον σκοπευει να παιξει online τετοια ωρα.
Στην Ουασινγκτον βλεπω νικη των Νικς. Μπορει να δειχνουν χαλια τις τελευταιες μερες, αλλα καπου θα ξεσπασουν. Και ποιος καταλληλοτερος απο τους αναξιοπαθουντες Ουιζαρντς? Διπλο και με το (-6,5).
Το Τοροντο-Νιου Τζερσει λεω να το προσπερασω. Ευτυχως που παιζει κι ο Ντερον, γιατι αλλιως θα εγραφα προβλεψη γι αυτο το ματς στο subforum της Ευρωλιγκα. Για οποιον επιμενει πιστευω σε νικη των Ραπτορς, αλλα αυτο δινει 1.40...
Αν μου εδιναν 1.40 την απλη νικη της Φιλαντελφια, θα την προτεινα. Οταν ομως μου τη δινουν 1.15 και το πλεονεκτημα στο (-9,5), θα τους ευχαριστησω ευγενικα και θα παω παρακατω.
Στο Σαρλοτ-Ατλαντα θα προτεινα τους Χοκς, αν δεν ειχαν παιξει 3 παρατασεις χτες(και δε μου κατεστρεφαν τον υπνο περιμενοντας να τελειωσει το ματς τους). Μου κανει εντυπωση παντως οτι ο ΟΠΑΠ δε δινει πλεονεκτημα ουσιαστικα, αλλα με αποδοσεις 1.70-1.80, ενω στο ιντερνετ βλεπω +1,5 στους Μπομπκατς.
Στην αρχη νομισα οτι οι Σελτικς και οι Πεισερς παιζουν στην Ιντιανα. Ετσι το +6,5 στην Ιντιανα θα ηταν προσφορα. Μεσα στο Γκαρντεν ομως δεν κοντραρω τους Σελτικς με αυτο το πλεονεκτημα με καμια Ιντιανα. Απο Ορλαντο και πανω...
Θα προτιμησω αντιθετα τον ασο της Μινεσοτα με (-7,5). Ειναι και γιορτη σημερα, ημερα αγαπης, αρα και ημερα Kevin Love... wink.gif
Με επιφυλαξη θα πιστεψω σε διπλο του Ντενβερ στη Νεα Ορλεανη. Δεν ειναι και μεγαλο το πλεονεκτημα το (-4,5) που εχουν να καλυψουν.
Για το Οκλαχομα-Χιουστον θα προτιμησω να μην προτεινω ομαδα, γιατι το (+10,5) δεν ειναι και μικρο, ενω το 1.20 της νικης της Θαντερ ειναι. Θα προτιμησω το over 206.5.
Το Ορλαντο-Σικαγο ειναι ωραιο ματς για να το βλεπεις. Με το Ροουζ να εχει ενοχλησεις ομως και να μην ξερεις πως θα εμφανιστει δεν ειναι ματς για να βαλεις τα λεφτα σου.
Στο Γιουτα-Μεμφις θα παω με επιφυλαξη στους Γκριζλις. Μπορει να τραυματιστηκε ο Ζαχος, μπορει η Γιουτα να κερδιζει τελευταια στην εδρα της, αλλα δε μου γεμιζει το ματι αυτη η ομαδα. Αντι για το πλεονεκτημα μαλιστα θα προτιμουσα το καθαρο διπλο που δινει 2.00.
Τους Λεικερς τους βλεπω να κερδιζουν. Αλλωστε συνεχεια κερδιζουν το Γκολντεν Στειτ εντος εδρας. Οχι ομως με 11, αρα διπλο για τους Γουοριορς με (+10,5).
Το Πορτλαντ το ειδα χτες με τους Λεικερς και μου αρεσε. Αν παιξει οπως χτες, ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα κερδισει τους Σανς. Επειδη ομως ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δε θα παιξει το ιδιο καλα, κραταω και μια επιφυλαξη. Φαβορι παντως οι Μπλειζερς.

Τελικα κραταω το διπλο της Νεας Υορκης με (-6,5), τον ασο της Μινεσοτα με (-7,5), το over 206.5 στο Οκλαχομα-Χιουστον και το διπλο των Γουοριορς με (-10.5) στο ΛΑ. Σε δευτερη διαλογη θα ελεγα διπλα το Ντενβερ με (-4,5), το Μεμφις με 2.00 και το Πορτλαντ με (-2,5). Με μια τελευταια ματια προσθετω και under 196.5 στο Φοινιξ-Πορτλαντ.
Nuntius
QUOTE (T.W.Is.M. @ Jan 7 2012, 00:13 ) *
Θα περασω κι εγω στα γρηγορα ολα τα ματς. Φυσικα μονο για οποιον σκοπευει να παιξει online τετοια ωρα.
Στην Ουασινγκτον βλεπω νικη των Νικς. Μπορει να δειχνουν χαλια τις τελευταιες μερες, αλλα καπου θα ξεσπασουν. Και ποιος καταλληλοτερος απο τους αναξιοπαθουντες Ουιζαρντς? Διπλο και με το (-6,5).

Θα συμφωνήσω πως οι Wizards είναι μακράν οι πιο αναξιοπαθούντες αλλά δεν ψήνομαι να στοιχηματίσω στους Νικς με τίποτα tongue.gif
Zoys
ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΪΤ-ΓΙΟΥΤΑ 3,5 1
Πρώτη μου επιλογή για σήμερα ο άσσος των Ουόριορς απέναντι στους Τζαζ που δεν πείθουν μακριά από την έδρα τους. Στην έδρα των Ουόριορς θα έχουν μάλλον πρόβλημα έστω και με απόντα (πιθανότατα) τον Κάρι. Εμπιστεύομαι περισσότερο το Γκόλντεν Στέιτ που δείχνει ικανότερη ομάδα και το (όχι και μεγάλο) χάντικαπ μπορεί να το καλύψει.

4,5 ΝΤΙΤΡΟΪΤ-ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ 2
Οι Νικς δεν εκπληρώνουν τις μεγάλες προσδοκίες κάνοντας κακό ξεκίνημα και γενικά δεν πείθουν ότι μπορούν να τα βάλουν με τα μεγαθήρια της Ανατολής. Χθες πήραν το διπλό στην έδρα των Γουίαζαρντς και το ίδιο περιμένουμε και σήμερα απέναντι στους Πίστονς που δεν αρέσουν γενικά. Όχι τόσο δυνατά, αλλά λογικά μπορεί και με ευκολία να περάσουν από το Ντιτρόιτ καλύπτοντας το -4,5.

spursforthe5
για σημερα λεω να παιξω το ουασινγκτον(+1.5) -μινεσσοτα ασσο.οι γουιζαρτζς εχουν 0-7 και καποια στιγμη πρεπει να νικησουν.στο ματς με τη νεα υορκη παιξανε αρκετα καλα αλλα στο τελος χασανε για 3π αν θυμαμαι καλα.οι μινεσσοτα θα ειναι χωρις τον μπισλευ ουτε ειναι στην εδρα τους οποτε γιατι να μην ερθει ο ασσος .πολυ πιθανο.πορτλαντ κλιβελαντ(+10.5) διπλο ακριβως γιατι μου φαινεται πολυ το +10.5 στους καβς.και τελος αποφασισα να μη παιξω τον ασσο των οκλαχομα και να διαλεξω τον ασσο του σακραμεντο δηλαδη να χασει με λιγοτερους απο 7π το οποιο το θεωρω πολυ πιθανο λογω εδρας.θεωρω οτι θα το παλεψει τουλαχιστον και θα χασει με μικρη διαφορα
Ginobili
QUOTE(spursforthe5 @ Jan 8 2012, 15:09 ) *
για σημερα λεω να παιξω το ουασινγκτον(+1.5) -μινεσσοτα ασσο.οι γουιζαρτζς εχουν 0-7 και καποια στιγμη πρεπει να νικησουν.στο ματς με τη νεα υορκη παιξανε αρκετα καλα αλλα στο τελος χασανε για 3π αν θυμαμαι καλα.οι μινεσσοτα θα ειναι χωρις τον μπισλευ ουτε ειναι στην εδρα τους οποτε γιατι να μην ερθει ο ασσος .πολυ πιθανο.πορτλαντ κλιβελαντ(+10.5) διπλο ακριβως γιατι μου φαινεται πολυ το +10.5 στους καβς.και τελος αποφασισα να μη παιξω τον ασσο των οκλαχομα και να διαλεξω τον ασσο του σακραμεντο δηλαδη να χασει με λιγοτερους απο 7π το οποιο το θεωρω πολυ πιθανο λογω εδρας.θεωρω οτι θα το παλεψει τουλαχιστον και θα χασει με μικρη διαφορα

Συμφωνώ και στα τρία!! Αυτά βλέπω κι εγώ για σήμερα.
spursforthe5
μαλλον θα παμε κουβα. biggrin.gif .στο ημιχρονο 14π πισω ειναι οι wizards
Nuntius
Σοβαρά ποιος πιστεύει πως οι Wizards θα κερδίσουν πριν τουλάχιστον τον 12ο αγώνα? tongue.gif
duncan21
Νίλα μεγάλη χθες.To γεγονός ότι έριχνα καντήλια 5μίση τα ξημερώματα το προσπερνάμε.Έχω παίξει ενα δελτιάκι με τα εξής παιχνίδια:

Φιλαδέλφια-Ιντιάνα(4.5) 1

Νικς-Μπόμπκατς(10.5) 2

Κονέκτικατ-Ουέστ Βιρτζίνια(4.5) 1

Τορόντο-Μινεσότα(3.5) 1

Οκλαχόμα Στέιτ-Οκλαχόμα(2.5) 1

ΝΙΟΥ ΤΖΕΡΣΕΥ(5.5)-ΑΤΛΑΝΤΑ 2 angry_red.gif

30 δεύτερα πριν το τέλος,0/2 βολές ο Σμίθ icon_tomato.gif ,καπάκι σκοτωμένο τρίποντο ο Ντερόν και 2 φάσεις αργότερα πάλι τρίποντο ο Μόροου που στην αρχή το έδωσαν δίποντο angry_red.gif .Μα είναι να γελάει κανείς να πούμε...
Ginobili
Μπακς(2.5)-Σπερς 1(Μπλερ-Παρκερ έχουν κάτι ψιλοπροβληματάκια)
Τίμπεργουλφς(7.5)-Μπουλς 1

Βρείτε μου να παίξω άλλο ένα για τριάδα!!!! biggrin.gif

*Μέμφις(2.5)-Οκλαχόμα η λογική λέει 2....αλλά είναι ψιλοανώμαλη ομάδα το μέμφις και το φοβάμαι να το παίξω...
george3321
καλησπερα!επειδη ψαχνεις τριτο παιχνιδι εγω θα επαιζα διπλο το νταλας.ειδα χθες το ντετροιτ και δεν μ αρεσε οποτε ειναι ευκαιρια για το νταλας να κερδισει μιας και εχει ευκολο προγραμμα.ειναι και ξεκουραστοι,πηγαν και στον Λευκο οικο οποτε τεινω προς το διπλο!!!
Ginobili
QUOTE(george3321 @ Jan 10 2012, 17:12 ) *
καλησπερα!επειδη ψαχνεις τριτο παιχνιδι εγω θα επαιζα διπλο το νταλας.ειδα χθες το ντετροιτ και δεν μ αρεσε οποτε ειναι ευκαιρια για το νταλας να κερδισει μιας και εχει ευκολο προγραμμα.ειναι και ξεκουραστοι,πηγαν και στον Λευκο οικο οποτε τεινω προς το διπλο!!!

Βασικά..μου είπες αυτό που ήθελα να ακούσω,κι εγώ το σκεφτόμουν πολύ το παιχνίδι αυτό για διπλό.
T.W.Is.M.
QUOTE(george3321 @ Jan 10 2012, 18:12 ) *

QUOTE(Ginobili @ Jan 10 2012, 18:15 ) *
Βασικά..μου είπες αυτό που ήθελα να ακούσω,κι εγώ το σκεφτόμουν πολύ το παιχνίδι αυτό για διπλό.

Δεν ηξερα οτι παιζεις και ιπποδρομο... 71.gif
george3321
ειδα και τη μινεσοτα χθες.ζοριστηκε ιδιαιτερα στο δευτερο ημιχρονο με το τοροντο στο να σκοραρει.νομιζω οτι θα χασει και και το σικαγο θα καλυψει το χαντικαπ μιας και δεν κουραστηκαν ιδιαιτερα χθες.εγω θα επαιζα και ισως να παιξω το χιουστον διπλο στους μπομπκατς.πρεπει να παρουν και αυτοι ενα παιχνιδι.ειναι φρεσκοι,εχουν παιχτες να βαλουν τη μπαλα στο καλαθι και οι μπομπκατς δεν εχουν κατι το ιδιαιτερο.συν οτι παιξαν χθες και οτι εκαναν ταξιδι για να γυρισουν πισω.παντως αν σε ενδιαφερει παιζε ιντερνετικα που εχει απλο στοιχημα νικης και καλυτερα χαντικαπ γιατι αυτα που παιζεις ειναι οριακα.τωρα που τα κοιταζα ζοριστηκα και γω αρκετα!!!
spursforthe5
λοιποοοον... για σημερα επαιξα μπακς σπερς 2πλο.ελεος πρεπει να νικησουμε καποια στιγμη εκτος εδρας!γκολντεν στειτ μιαμι ασσο πιστευω θα χασουν κατω απο 8π διαφορα.αυτο το λεω γιατι και οι χιτ εξω νικανε με μικρη διαφορα αλλα και γιατι οι γκολτεν γενικως χανουν με μικρες διαφορες.και τελος ΘΑ επιμεινω στον ασσο των wizards.αυτα...

εντιτ.ο οπαπ δινει 30αποδοση στο να παρουν οι σπερς το πρωταθλημα...πολυ καλη αποδοση
george3321
οι δικες μου προβλεψεις για σημερα ειναι οι εξης.σικαγο...σπερς...και νταλας διπλα.ισως λιγο ρισκο να χει το διπλο των μαιαμι μιας και δε θα παιζει ο καρι.νομιζω οτι δε θα μπορεσει να ακολουθησει το γκολντεν στειτ τον ρυθμο του μαιαμι.ειναι φρεσκοι και θα πανε να το καθαρισουν το ματσακι γρηγορα γιατι ακολουθει ντερμπι με κλιπερς και θα χρειαστουν ανασες.αυτα απο εμενα.καλα κερδη να εχουμε!!!
j-kidd13
6 στα 8 ειχα χθες....Μου την εκαναν οι Χιτ και οι Σπερς....
Για σημερα θα ριξω αυτα....

ΙΝΤΙΑΝΑ ΠΕΪΣΕΡΣ - ΑΤΛΑΝΤΑ ΧΟΚΣ 3,5 ...........................1
ΝΙΟΥ ΓΙΟΡΚ ΝΙΚΣ - ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΣΙΞΕΡΣ 3,5 ..................1
ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ - ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΓΟΥΙΖΑΡΝΤΣ 14,5 .........1
ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΣΠΕΡΣ - ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΡΟΚΕΤΣ 7,5 .................1
1,5 ΓΙΟΥΤΑ ΤΖΑΖ - ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΛΕΙΚΕΡΣ ....................2
ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΡΕΙΛ ΜΠΛΕΙΖΕΡΣ - ΟΡΛΑΝΤΟ ΜΑΤΖΙΚ 3,5 ......1

και σκεφτομαι μηπως βαλω και 2πλο την Οκλαχομα στην εδρα των Χορνετς,που εχουν και 7,5 ποντους πλεονεκτημα.
Nuntius
QUOTE (j-kidd13 @ Jan 11 2012, 20:06 ) *

Όσο κι αν θέλω να κερδίσουμε σήμερα, δεν πιστεύω πως θα καταφέρουμε να νικήσουμε τους Hawks. Ειδικά με πάνω από 4 πόντους tongue.gif

Επίσης, δεν θεωρώ πως οι Knicks θα νικήσουν τους Sixers. Μπορεί να είναι τρίτος σερί αγώνας για την Φιλαδέλφεια αλλά και δεν μου γεμίζουν με τίποτα το μάτι οι Knicks.

Απλά ήθελα να πω πως διαφωνώ tongue.gif

Καλά σας κέρδη smiley.gif
thrylos7
Εμένα μου την έκαναν οι Αρκούδες. Τις τσόνταρα στο τέλος γιατί ήταν φραγμένο ένα κολλεγιακό που είχα σταμπάρει.

Οι Sixers είναι red hot πάντως. Εγώ επένδυσα και στο Τορόντο, επίφοβο, αλλά μου άρεσε το μικρό αβάντζο.
Ginobili
QUOTE(j-kidd13 @ Jan 11 2012, 19:06 ) *
6 στα 8 ειχα χθες....Μου την εκαναν οι Χιτ και οι Σπερς....
Για σημερα θα ριξω αυτα....

ΣΙΚΑΓΟ ΜΠΟΥΛΣ - ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΓΟΥΙΖΑΡΝΤΣ 14,5 .........1
ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΣΠΕΡΣ - ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΡΟΚΕΤΣ 7,5 .................1
1,5 ΓΙΟΥΤΑ ΤΖΑΖ - ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΛΕΙΚΕΡΣ ....................2
ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΤΡΕΙΛ ΜΠΛΕΙΖΕΡΣ - ΟΡΛΑΝΤΟ ΜΑΤΖΙΚ 3,5 ......1

και σκεφτομαι μηπως βαλω και 2πλο την Οκλαχομα στην εδρα των Χορνετς,που εχουν και 7,5 ποντους πλεονεκτημα.

Λίγα παιχνίδια έπαιξες....
j-kidd13
QUOTE(Ginobili @ Jan 11 2012, 23:55 ) *
Λίγα παιχνίδια έπαιξες....

Παντα μπασκετ παιζω λιγα λεφτα και πολλα παιχνιδια.....Βεβαια συνεχεια κανω κατι 7 στα 8 και 6 στα 7,αλλα εκει,συνεχιζω να παιζω τοσα....
spursforthe5
για σημερα διπλα τα νεα υορκη σελτικς και γουοριορς
Ginobili
Δεν ξανασχολούμαι με πάμεστοίχημα..οπαπ και Μ$^&ιες
Μια prepaid καρτούλα(μπορείς να βγάλεις πανεύκολα)..ένα λογαριασμό σε εταιρεία στοιχήματος στο ιντερνετ(ας μην διαφημίσω ποια...) και βρήκα την υγειά μου.
Χαρακτηριστικά χθες έπαιξα ως ξεχωριστά στοιχήματα το καθένα μόνο του,την νίκη των Κλίπερς με τους Λέικερς στο 1.87,έπαιξα Πέισερς-Σέλτικς under 186.5 points 1.60,και νίκη για τους Ρόκετς ένατι των Μπλέιζερς(εδώ το έπαιξα live όταν έχαναν οι Ρόκετς για λίγο στην αρχή του παιχνιδιού και το πήρα με απόδοση 2.20).
Nuntius
QUOTE (Ginobili @ Jan 15 2012, 16:52 ) *
έπαιξα Πέισερς-Σέλτικς under 186.5 points 1.60

Ας όψετε το άδειασμα των πάγκων το τελευταίο δίλεπτα και η αστοχία του Amundson και παραλίγο να το έχανες αυτό tongue.gif
Zoys
Δεν τίθεται θέμα ότι ο στοιχηματισμός στο διαδίκτυο σου προσφέρει απίστευτα συμφέροντα πλεονεκτήματα εν αντιθέσει με τον ΟΠΑΠ που σου δίνει περιορισμένες δυνατότητες.
morfi
Οι προβλέψεις μου για σήμερα:

bball.gif 1,75 Ντιτρόιτ Πίστονς - (5,5) Γκόλντεν Στέιτ Γουοριορς
Μιλάμε για δύο από τις χειρότερες ομάδες του ΝΒΑ. Αν και το χάντικαπ κανονικά θα έπρεπε να είναι με τους Πίστονς αφού είναι η χειρότερη ομάδα μεταξύ τους, θα πόνταρα στους Γουόριορς αφού μιλάμε για μία καλύτερη ομάδα με καλύτερη επίθεση αλλά το ίδιο κακή άμυνα. Βέβαια οι Γουόριορς δεν έχουν δει ακόμα νίκη εκτός έδρας αλλά πιστεύω πως ήρθε η ώρα να τη κάνουν.

bball.gif 1,75 Σαν Αντόνιο Σπερς - (8,5) Φοίνιξ Σανς
Μικρό χάντικαπ, προβλέψιμος νικητής. Όλα τα λεφτά μου στους Σπερς, που (λογικά) δεν θα δυσκολευτούν να κερδίσουν με διψήφια διαφορά τους ανύπαρτους Σανς που παρεμπιπτόντως θα είναι πιθανόν χωρίς τους Νας και Χιλ.
Zoys
Συμφωνώ, το πρώτο το βλέπω πιο δυνατά.
T.W.Is.M.
Θα συμφωνησω κι εγω για το Σαν Αντονιο. Ειδικα αν δεν παιξει ο Νας η διαφορα μοιαζει μικρη. Πιστευω επισης σε over 207 στο Ντενβερ-Γιουτα, γιατι οι Ναγκετς ειναι ασταματητοι επιθετικα(φοβαμαι μονο το ενδεχομενο της πολυ ευκολης νικης τους, που θα ριξει το σκορ της Γιουτα και θα δωσει περισσοτερο χρονο στους παγκους) και στο Ντιτροιτ θα παω με το διπλο των Γουοριορς με πλεονεκτημα(ειτε το 5,5 του ΟΠΑΠ ειτε το 4,5 που βρηκα στο ιντερνετ), αν και τους Γουοριορς δεν τους εμπιστευομαι εκτος εδρας.
Η σειρα προτιμησης ειναι οπως τα εγραψα παραπανω.
j-kidd13
Tο Νικς-Ματζικ τι το βλεπετε???
Εχουν +2,5 ποντους οι Νικς....
T.W.Is.M.
QUOTE(j-kidd13 @ Jan 16 2012, 18:10 ) *

Oι Νικς ειναι τοσο ασταθεις που δεν μπορεις να πονταρεις πανω τους(ή εναντιον τους). Οταν μαλιστα παιζουν και με εναν αντιπαλο οπως το Ορλαντο που παιζει μονιμα με 1 μεσα-4 εξω, το ματς μοιαζει με διαγωνισμο τριποντων. Αμυντικα εμπιστευομαι περισσοτερο το Ορλαντο, οι Νικς ομως εχουν την εδρα και ο τροπος παιχνιδιου τους μειωνει την επιδραση του Χαουαρντ στο αμυντικο κομματι του παιχνιδιου του Ορλαντο.
Αν επαιζα στοιχημα, δε θα το προτιμουσα, εκτος κι αν τα αλλα ματς ειναι ακομα χειροτερα. Για να προβλεψω θα πηγαινα καθαρα με την εμπνευση και για σημερα η εμπνευση μου ειναι οι Νικς, με την προυποθεση οτι θα παιξει ο Καρμελο.
Αν ο Μελο δεν παιζει, παιξε καλυτερα Ορλαντο και ξεχνα οσα εγραψα παραπανω.
Ginobili
QUOTE(j-kidd13 @ Jan 16 2012, 17:10 ) *

Μάλλον λένε θα παίξει ο Καρμέλο,αλλά με επιφύλαξη(will be a game-time decision),έχουν αρχίσει και να ανεβαίνουν οι Μάτζικ που είναι σίγουρα καλύτερη ομάδα.Διπλό το βλέπω ακόμα και με το +2,5,αν και θα το παίξω καθαρή νίκη των Μάτζικ.
Επίσης βλέπω νίκη των Λέικερς με Ντάλας,και Μποπκατς-Καβαλίερς 2(διπλό)
j-kidd13
Δεν θα το εβαζα....Απλα ειμαι αναμεσα σε αυτο και τους Λεικερς ....Και επειδη οι Λεικερς ειναι αργα,ελεγα μηπως μπουμπουναγα ασο τους Νικς.....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.