Θα περασω κι εγω στα γρηγορα ολα τα ματς. Φυσικα μονο για οποιον σκοπευει να παιξει online τετοια ωρα.
Στην Ουασινγκτον βλεπω νικη των Νικς. Μπορει να δειχνουν χαλια τις τελευταιες μερες, αλλα καπου θα ξεσπασουν. Και ποιος καταλληλοτερος απο τους αναξιοπαθουντες Ουιζαρντς? Διπλο και με το (-6,5).
Το Τοροντο-Νιου Τζερσει λεω να το προσπερασω. Ευτυχως που παιζει κι ο Ντερον, γιατι αλλιως θα εγραφα προβλεψη γι αυτο το ματς στο subforum της Ευρωλιγκα. Για οποιον επιμενει πιστευω σε νικη των Ραπτορς, αλλα αυτο δινει 1.40...
Αν μου εδιναν 1.40 την απλη νικη της Φιλαντελφια, θα την προτεινα. Οταν ομως μου τη δινουν 1.15 και το πλεονεκτημα στο (-9,5), θα τους ευχαριστησω ευγενικα και θα παω παρακατω.
Στο Σαρλοτ-Ατλαντα θα προτεινα τους Χοκς, αν δεν ειχαν παιξει 3 παρατασεις χτες(και δε μου κατεστρεφαν τον υπνο περιμενοντας να τελειωσει το ματς τους). Μου κανει εντυπωση παντως οτι ο ΟΠΑΠ δε δινει πλεονεκτημα ουσιαστικα, αλλα με αποδοσεις 1.70-1.80, ενω στο ιντερνετ βλεπω +1,5 στους Μπομπκατς.
Στην αρχη νομισα οτι οι Σελτικς και οι Πεισερς παιζουν στην Ιντιανα. Ετσι το +6,5 στην Ιντιανα θα ηταν προσφορα. Μεσα στο Γκαρντεν ομως δεν κοντραρω τους Σελτικς με αυτο το πλεονεκτημα με καμια Ιντιανα. Απο Ορλαντο και πανω...
Θα προτιμησω αντιθετα τον ασο της Μινεσοτα με (-7,5). Ειναι και γιορτη σημερα, ημερα αγαπης, αρα και ημερα Kevin Love...
Με επιφυλαξη θα πιστεψω σε διπλο του Ντενβερ στη Νεα Ορλεανη. Δεν ειναι και μεγαλο το πλεονεκτημα το (-4,5) που εχουν να καλυψουν.
Για το Οκλαχομα-Χιουστον θα προτιμησω να μην προτεινω ομαδα, γιατι το (+10,5) δεν ειναι και μικρο, ενω το 1.20 της νικης της Θαντερ ειναι. Θα προτιμησω το over 206.5.
Το Ορλαντο-Σικαγο ειναι ωραιο ματς για να το βλεπεις. Με το Ροουζ να εχει ενοχλησεις ομως και να μην ξερεις πως θα εμφανιστει δεν ειναι ματς για να βαλεις τα λεφτα σου.
Στο Γιουτα-Μεμφις θα παω με επιφυλαξη στους Γκριζλις. Μπορει να τραυματιστηκε ο Ζαχος, μπορει η Γιουτα να κερδιζει τελευταια στην εδρα της, αλλα δε μου γεμιζει το ματι αυτη η ομαδα. Αντι για το πλεονεκτημα μαλιστα θα προτιμουσα το καθαρο διπλο που δινει 2.00.
Τους Λεικερς τους βλεπω να κερδιζουν. Αλλωστε συνεχεια κερδιζουν το Γκολντεν Στειτ εντος εδρας. Οχι ομως με 11, αρα διπλο για τους Γουοριορς με (+10,5).
Το Πορτλαντ το ειδα χτες με τους Λεικερς και μου αρεσε. Αν παιξει οπως χτες, ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα κερδισει τους Σανς. Επειδη ομως ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δε θα παιξει το ιδιο καλα, κραταω και μια επιφυλαξη. Φαβορι παντως οι Μπλειζερς.
Τελικα κραταω το διπλο της Νεας Υορκης με (-6,5), τον ασο της Μινεσοτα με (-7,5), το over 206.5 στο Οκλαχομα-Χιουστον και το διπλο των Γουοριορς με (-10.5) στο ΛΑ. Σε δευτερη διαλογη θα ελεγα διπλα το Ντενβερ με (-4,5), το Μεμφις με 2.00 και το Πορτλαντ με (-2,5). Με μια τελευταια ματια προσθετω και under 196.5 στο Φοινιξ-Πορτλαντ.