Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Minesotta Timberwolves
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
dizzy_fingers
Τόπικ όπου θα γράφουμε τα νέα της ομάδας.
sarounas
ο Γκαρνέτ πρέπει επιτέλους να σηκωθεί και να φύγει από αυτή την ομάδα, η Μινεσότα είναι πια μια μαύρη τρύπα στην καριέρα του. Είναι πολύ μεγάλος παίκτης και δεν πρέπει να πάει εντελώς χαμένος, χρειάζεται νέα ώθηση και εκεί δεν του τη δίνουν. Δεν υπάρχει μέλλον με Μινεσότα και Γκαρνέτ μαζί.
πολύ κρίμα γιατί τον θεωρώ μαζί με Κόμπε, Νοβίτσι, Λεμπρόν αλλά και Νας
τους κορυφαίους στην εποχή μας
Pierce
κατι πηρε το αυτι μου για ξυλο του κεβιν με τον πολυαγαπημενο McDyess . ισχυει?
NBAholic
Όχι, απλώς μια σπρωξιά έριξε και του πέταξε μαλακά την μπάλα. Ήθελε να ρίξει το δόλωμα στον Αντόνιο για να τον εκνευρίσει.

Άλλωστε, δε θα ήθελε να αποβληθεί απ'το παιχνίδι πρωτού φτάσει πρώτα τους 10 πόντους για να διευρύνει το σερί του-ναι, είμαι 80% βέβαιος ότι το γνωρίζει αυτό το σερί, κάτι που φαίνεται και απ'το γεγονός ότι σε πολλούς αγώνες που έχουν κριθεί μένει μόνο και μόνο για να αυξάνει τα νούμερά του, όπως στο πρόσφατο ρεζιλίκι με την Ατλάντα, όπου οι Τίμπεργουλφς έχαναν με 20 στην 3η περιοδο και ο Γκαρνέτ είχε μόλις 7 πόντους με 3/13 σουτ και κινδύνευε άμεσα. Ε, λοιπόν, έπαιξε και στην 4η, πέτυχε 6 ακόμη πόντους και μετά έκατσε, χωρίς το αποτέλεσμα του αγώνα να πολυαλλάξει.
Άλλες φορές πάλι, ξεκινά ζεστός στα πρώτα 12λεπτα και αφού πετύχει το στόχο του, μετά λουφάρει, αρχίζοντας τις πάσες στην περιφέρεια. Μπορεί όλα αυτά να μοιάζουν πολύ σχολαστικά, αλλά τα έχω παρατηρήσει too much για να μη μου κινήσουν την προσοχή.
Pierce
Παρελθόν ο Casey(προπονητης) από τη Minnesota. αυτο δεν το καταλαβα. κατα τη γνωμη μου η ομαδα παει αρκετα καλα 20-20 εχει αν θυμαμαι. ισως καταφερει να μπει και play-off . αν νομιζει ο αγαπημενος Mchale οτι με το υλικο που εχουν μπορουν να τα πανε καλυτερα ειναι γελασμενος...
Pierce
στα τελευταια 12 παιχνιδια εχει 10 ηττες.
ισως αρχιζουν να μετανιωνουν για την αλλαγη προπονητη 19.gif
hellenic
O ´Garnett thelei na figei pantos apo tin Minneapoli afou barethike na perimeni ton tin dioikisí tis omadas poy pote then apofasise na ferei kalos paixtes gia xronia(mono cassell/spree gia 2xronies)!
O Foye einai men mia poli kali lisi omos thelei kairo gia na ftasei se poli psilo epipedo! Telika ekane poli megalo kako stoys Wolves i timoria poy eixan faei me tin blakia tote me ton Smith,poy itan kai mapas paixtis!
Alex Acker
H σεζόν που ολοκληρώνεται σε λίγες εβδομάδες στο ΝΒΑ θεωρείται πέρα ως πέρα αποτυχημένη για τους Minnesota Timberwolves. Η αλλαγή προπονητή στα μέσα της κανονικής περιόδου δεν έφερε την προσδοκόμενη ανάκαμψη. Το αντίθετο, μάλιστα. Αλλά η διοίκηση των Timberwolves αποφάσισε να δώσει στον Randy Wittman την ευκαιρία να βγάλει από πάνω του τον τίτλο του "υπηρεσιακού" προπονητή και να σχεδιάσει από την αρχή την ομάδα της επόμενης σεζόν.
KG5
οι μινεσοτα θα πανε καλυτερα αυτην την σεζον 07-08 και χωρις τον γκαρνετ γιατι πηραν 5 παικτες ετσι εχει βαθος η ομαδα. και που ολοι πιστευω ειναι καλοι παικτες.





smiley.gif
Pierce
αστο μην το ψαχνεις. να ναι καλα ο Mchale, θυσιαστηκε για το καλο των celtics. σε ευχαριστουμε kevin! biggrin.gif
Kaez
Antoine Walker FTW! Μεγάλο Come-Back από τον τελειωμένο κατά πολλούς (καί γιά μένα επίσης)
Αntoine.Ελπίζω αυτή η έκπληξη να έχει κ συνέχεια. 41.gif



(Ενισχύστε όλοι την παγκόσμια καμπάνια να εκλέξουμε τον Antoine,All-Star στο All-Star Game.Vote for HIM!!!)
Kaez
Έπεσαν στην 4η περίοδο χτές οι T-Wolves απέναντι στους Spurs.Λίγο ήθελε να γίνει η μεγάλη έκπληξη.Βρίσκω πολύ ταλέντο πάντως σε αυτή την ομάδα (εκτός από τον άσχετο προπονητή) και πιστεύω ότι όσο περνάει ο καιρός
και μπολιάζει αυτό το σύνολο το τσίρκο από τα λυκάκια αυτή τη στιγμή θα γίνει αγέλη λύκων και τότε θα δείξουν τα δόντια τους.
Van_prentzi
Πολυ σημαντικά νέα για την πορεία των Γουλβς...Ο Μαρκο Γιαριτς έβγαλε γκόμενα την Αντριάνα Λιμά blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
NBAholic
Έχει κανένα μήνα που την έβγαλε γκόμενα (εκτός κι αν άλλαξε ενδιάμεσα-δε συγκρατώ τα ονόματα των γκομενών) και ανέβηκε η απόδοσή του (άλλωστε είναι αποδεδειγμένο ότι με τις σωστές γυναίκες δίπλα σου ανεβάζεις απόδοση, το απέδειξε και η εγκυρότατη επιστημονική εκπομπή Brainiac!). Πού και να μην είχε, δηλαδή. Θα χρειαστούν πολλές Λιμές τα λιμά των λύκων για να γίνουν ανταγωνιστικοί.
morfi
Οι Τίμπεργουλφς είναι από τις ομάδες που δε λέει με τίποτα να κερδίσουν. Λίγο πιο προσεκτικοί να ήταν, θα είχαν φύγει με τη νίκη από τη Βοστόνη. Ενώ ο Τελφαίρ προσπαθούσε, ο Τζέφερσον στις κρίσιμες στιγμές μοίρασε δώρα στη πρώην του ομάδα.

Και μέσα σε όλα, φάνηκαν τα πρώτα σημάδια απογοήτευσης με το Τζέραλντ Γκριν να ζητάει ανταλλαγή...
morfi
Μαγκιά τους που πήραν το προηγούμενο παιχνίδι απέναντι σε ένα αντίπαλο που ήθελε και έπρεπε να κερδίσει. Όποιοι κοίταξαν τα στατιστικά θα πρόσεξαν σίγουρα τη σαραντάρα του Τζέφερσον, αλλά τη νίκη τη πήραν η μαγκιά των ΜακΚάντς και Τελφαίρ. Ο τελευταίος δείχνει αναγεννημένος και σπρώχνει και την ομάδα του στις καλές εμφανίσεις. Ο πρώτος, έχει απλά όλο το μέλλον μπροστά του.

Αμυντικά δείχνουν καλύτεροι από την αρχή της σεζόν. Οι αλληλοκαλύψεις είναι καλύτερες ενώ η ζώνη στο τρίτο δεκάλεπτο ήταν αρκετά καλή με μοναδική απάντηση των Νετς τον Κιντ. Πιο μετά, άρχισε να τους προδίδει.
Επιθετικά έχουν τις λύσεις (ειδικά αν βρεθεί στη μέρα του ο ΜακΚάντς) αλλά η απουσία στη πράξη ενός PF είναι μεγάλο μειονέκτημα και θα τους στερήσει και άλλες νίκες.
Σε αντίθεση με το Γιάριτς που καθυστερεί την ανάπτυξη της επίθεσης, ο Τελφαίρ δίνει άλλη αίσθηση στο παιχνίδι. Οι διεισδύσεις του αφήνουν σχεδόν πάντα κάποιον αφύλακτο στη περιφέρεια που σχεδόν πάντα τον βρίσκει χωρίς εγωισμούς και ανωριμότητες. Αν τυχόν τώρα οι επιθέσεις δεν τους βγαίνουν, τότε το σύστημα που ακολουθούν είναι το εξής : "Ψάξ'τε τον Αλ και ότι γίνει". smile.gif

Ελπίζω μόνο να μη με κάνει ο Σεμπάστιαν να πάρω πίσω τα λόγια μου (που μάλλον αυτό θα γίνει...)
a bullet for your head
2-3 βδομαδες θα χασει ο Αλ Τζεφερσον,απο προβλημα που αντιμετωπιζει στο γονατο
Air and King
QUOTE(a bullet for your head @ Sep 19 2008, 04:44 ) *
2-3 βδομαδες θα χασει ο Αλ Τζεφερσον,απο προβλημα που αντιμετωπιζει στο γονατο

Θα ειναι ενδιαφερον δυδημο με τον Λοβ διοτι και οι δυο ειναι ταλαντουχοι
a bullet for your head
QUOTE(Air and King @ Sep 19 2008, 04:46 ) *
Θα ειναι ενδιαφερον δυδημο με τον Λοβ διοτι και οι δυο ειναι ταλαντουχοι

2 πολυ καλα κ δυνατα power forward,και οι 2 στα 2.08μ κ 115κ.Θεωρω κριμα παντως να ''χαραμιζεται'' ο Τζεφερσον σε ρολους center.Θα μπορουσε να κυριαρχησει στην θεση 4..
koutsou10
ρε παιδια να ρωτησω κατι τουσ φιλουσ των λυκων?
με αυτον τον κιρκ σναηντερ γιατι δεν εχουν υπογραψει ακομα?
για αναπληρωματικοσ ειναι οτι πρεπει...(εγω παντωσ θα τον ηθελα στουσ λεηκερσ)
φετοσ θα ειναι πολυ ανταγωνιστικη ομαδα οι λυκοι κ πολυ σκληρο καρυδι..
σιγουρα θα κανουν πολυ καλυτερη σεζον... 41.gif 41.gif 41.gif
a bullet for your head
Σε παιχνιδι preseason,η Μινεσοτα νικησε ευκολα το Μιλγουωκι με 117-79.Ο ρουκι Κεβιν Λοβ,ο οποιος στην προετοιμασια εχει αφησει εξαιρετικες εντυπωσεις κ διδει ελπιδες για λαμπρο μελλον,σκοραρε 16π,ο Τζεφερσον 18π κ 8ρ σε 19' συμμετοχης.ο Μιλλερ 12π,ο Μακαντς 22π κ τελος ο Φοι 11π.Οι Τιμπεργουλφς με new look,δειχνουν φετος να εχουν περισσοτερες επιθετικες απειλες κ' ικανοι να βελτιωσουν το 22-60 της περασμενης σεζον.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.