Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Tι θα προτείνατε εσείς στους Aφούς Παύλο & Θανάση;
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2
Green_Fan
Σκεφτήκαμε μαζί με τον dizzy_fingers να στείλουμε ένα mail στα γραφεία της ΚΑΕ Παναθηναικός που θα περιέχει τις ερωτήσεις μας καθώς και κάποια πράγματα που θα θέλαμε να δούμε να πραγματοποιούνται από την ΚΑΕ.Tο mail θα είναι κάπως πιο επίσημο και θα γράψουμε οτι θα έχει σταλεί αποκλειστικά από όλα τα μέλη του basketforum.Οι Αφοί πιστεύω οτι προσπαθούν να διαβάζουν μερικά mail.

Ξεκινάω εγώ:

1)Προτείνω την δημιουργία μιας μπουτίκ όπου θα πωλούνται κάποια προιόντα αποκλειστικά της ΚΑΕ Παναθηναικός.Πολύς κόσμος σίγουρα θα θέλει να αγοράσει την φανέλα της ομάδας αλλά δεν μπορεί γιατί δεν υπάρχει μπουτίκ.

Θα επανέλθω με κάποιες άλλες προτάσεις.. wink.gif
dizzy_fingers
Σαν να στέλνω γράμμα στον Αϊ-Βασίλη, νιώθω biggrin.gif.
Όσοι πάντως, πιστεύετε πως έχετε να πείτε κάτι στους αφούς, γράψτε το...αξίζει η προσπάθειά μας να έχει την υποστήριξη όσο περισσότερων μελών γίνεται και ασφαλώς δε χρειάζεται κάποιος να είναι παναθηναϊκός για να γράψει wink.gif.

Εγώ θα επανέλθω σύντομα με τις ερωτήσεις μου (η πρώτη που μου έρχεται στο μυαλό είναι η ίδια με αυτή του greenfan).
emperor
Εγώ θα πρότεινα να υπάρχει μια ερώτηση για το γηπεδικό

Αν σκέφτονται να κάνουν καινούριο γήπεδο (πχ 7000) με όλα τα παραμφερή γιατί το ΟΑΚΑ αποδεικνύεται μεγάλο και γιατί δεν νοείται ομάδα σαν τον ΠΑΟ χωρίς γήπεδο
Νομίζω οι Αφοί Γιαννακόπουλοι μπορούν να το κάνουν χωρίς το κράτος που έτσι και αλλιώς δεν θα βοηθήσει μια και το συμφέρει να συντηρεί το ΟΑΚΑ ο Παο
thrylos7
Πιστεύω ότι εδώ είναι ο κατάλληλος χώρος...

QUOTE
Προτείνω την δημιουργία μιας μπουτίκ όπου θα πωλούνται κάποια προιόντα αποκλειστικά της ΚΑΕ Παναθηναικός.Πολύς κόσμος σίγουρα θα θέλει να αγοράσει την φανέλα της ομάδας αλλά δεν μπορεί γιατί δεν υπάρχει μπουτίκ.


Μόνο; Δες αυτό(sportime.gr):

QUOTE
Ζέπελιν που θα ρίχνει δώρα απ’ τον ουρανό, ομάδες που θα βάφουν τους φιλάθλους στα χρώματα της ομάδας, περίπτερα που θα πωλούν προϊόντα των πρωταθλητών, χάπενινγκς, δείπνο με τους παίκτες, δημιουργία μασκότ και άλλες εκπλήξεις. Πού; Στο ΟΑΚΑ! Ο Παναθηναϊκός έρχεται πιο κοντά στο ΝΒΑ με εξωγηπεδικές κινήσεις που θα συζητηθούν. Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες.


Την είδηση αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα "Τα Νέα" και το ρεπορτάζ έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Ο Παναθηναϊκός αποφάσισε (επιτέλους) το εξαιρετικό, δίχως αμφιβολία, προϊόν που προσφέρει η ομάδα στους φίλους της, να το... αμπαλάρει σε όμορφη συσκευασία, να το παρουσιάσει με τον καλύτερο τρόπο και να μετατρέψει την παρακολούθηση ενός αγώνα σε διασκέδαση!

«Μοιράσαμε ερωτηματολόγια στους θεατές και συγκεντρώσαμε περίπου 3.000 απαντήσεις. Σε αυτές διαπιστώσαμε ότι ο κόσμος διψά για προϊόντα της ομάδας και πως επιθυμεί να συνδυάζει τους αγώνες με θέαμα και διασκέδαση» εξηγεί ο κ. Άγγελος Κοταρίδης o οποίος ως μάρκετινγκ μάνατζερ θα χειριστεί με την εταιρία "Giatra" όλα τα σχετικά θέματα.

Τα σχέδια των πρωταθλητών δεν περιορίζονται μόνο στη δημιουργία μπουτίκ ή στη χρησιμοποίηση DJ που θα διασκεδάζει με μουσική τους θεατές. Στόχος, σύμφωνα πάντα με το πλανόγραμμα των «πρασίνων» είναι μέχρι την αρχή της νέας σεζόν να... έρθει το ΝΒΑ στην Ελλάδα. Τα χάπενιγκς και οι εκπλήξεις πολλές. Από γνωστούς τραγουδιστές που θα τραγουδούν τον ύμνο του συλλόγου, μέχρι ζέπελιν που θα κάνει πτήσεις εντός του ΟΑΚΑ και θα ρίχνει δώρα στους θεατές. Από ειδικές ομάδες που θα βάφουν τα πρόσωπα όσων οπαδών επιθυμούν με τα χρώματα του ΠΑΟ, μέχρι δημιουργία θέσεων executive V.I.P γύρω από τον αγωνιστικό χώρο που θα προσφέρουν στους κατόχους τους την ευκαιρία μετά το ματς να απολαμβάνουν το ποτό τους στο μπαρ των V.I.P, συντροφιά με κάποιους από τους παίκτες. Και δεν είναι μόνο αυτά!

«Τα πάντα θα γίνουν σταδιακά. Είναι πολλοί οι λόγοι που επιτάσσουν μια τέτοια διαδικασία. Δεν θέλουμε να επηρεάσουμε την ομάδα καθώς έρχονται σημαντικοί αγώνες, ενώ στόχος μας είναι να ανταποκριθούμε σε όσα το κοινό μας επιθυμεί να βλέπει. Θέλουμε να φτιάξουμε τα πάντα με τη βοήθεια των φίλων του Παναθηναϊκού» επεσήμανε ο κ. Κοταρίδης που προκειμένου να γίνει πιο κατανοητός χρησιμοποίησε ένα παράδειγμα: «από την ανάλυση των απαντήσεων, διαμορφώσαμε άποψη για τις επιθυμίες του κόσμου. Εκείνο που έλαβε τις περισσότερες αρνητικές απαντήσεις είναι η παρουσία ομάδας cheerleaders. Δεν ήταν στο σύνολο αρνητικό, αλλά εισέπραξε τις πιο πολλές αρνητικές απαντήσεις. Επομένως δεν θέλουμε να βάλουμε στο γήπεδο κάτι το οποίο μια σημαντική μερίδα οπαδών δεν θέλει».

ΜΠΟΥΤΙΚ ΚΑΙ ΖΕΠΕΛΙΝ

Η πρώτη επιθυμία των οπαδών του Παναθηναϊκού θα πάρει σάρκα και οστά την επόμενη εβδομάδα. Στο πρώτο εντός έδρας ματς του TOP-16, οι φίλοι του ΠΑΟ θα υποδεχτούν την Εφές Πίλσεν και τα περίπτερα όπου θα μπορούν να αποκτήσουν προϊόντα του Παναθηναϊκού. Ένα κιόσκι θα λειτουργεί στην είσοδο των VIP, ένα στις θύρες των προσκλήσεων και άλλα δύο για τους υπόλοιπους θεατές.

Το Σάββατο, στον αγώνα με τον Άρη θα ξεκινήσει η συνεργασία με την εταιρία καλλυντικών "Mac", άνθρωποι της οποίας θα βρίσκονται έξω από το ΟΑΚΑ και θα βάφουν στα χρώματα του Παναθηναϊκού τα πρόσωπα όσων οπαδών το επιθυμούν.

Σύντομα εντός του ΟΑΚΑ θα πετά ζέπελιν που θα ψυχαγωγεί και θα μοιράζει δώρα στους θεατές. Πρόκειται για το εξάμετρο «Aero Blimp» που χρησιμοποιείται στις ΗΠΑ σε γήπεδα ΝΒΑ και NHL και μπορεί να κάνει για 30 λεπτά πτήσεις πάνω από τις κερκίδες. Είτε για να βιντεοσκοπεί θεατές και να προβάλλει στις δύο γιγαντοοθόνες τα πρόσωπα τους, είτε για να τους πετά κουπόνια, εισιτήρια, αναμνηστικά δώρα κλπ.

Επίσης εντός της σεζόν σχεδιάζεται η δημιουργία μασκότ (μάλλον θα παραπέμπει στον γνωστό ήρωα παιδικών ταινιών, "Hulk") που θα πλαισιώνεται από ακροβατική ομάδα. Το όνομα της θα είναι «PAO entertainment team» και μαζί με τη μασκότ θα διασκεδάζουν το κοινό, με καρφώματα, χορευτικά και άλλα σόου.

Η παρουσίαση των ομάδων θα συνοδεύεται με εφέ ηχητικών και φωτός που θα δημιουργούν ατμόσφαιρα ΝΒΑ, ενώ ετοιμάζονται κληρώσεις και διαγωνισμοί με πλούσια δώρα. Το πιο συναρπαστικό δώρο θα είναι ότι οι νικητές κάποιου διαγωνισμού θα έχουν την ευκαιρία να δειπνίσουν σε γνωστή αλυσίδα εστιατορίων (οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη) μαζί με την ομάδα!

Παράλληλα παίκτες θα επισκέπτονται σχολεία, ΙΕΚ κ. α, προσφέροντας μαθητικά εισιτήρια και οικογενειακά πακέτα διαρκείας, ενώ ήδη γίνονται συζητήσεις με δισκογραφική εταιρία προκειμένου τραγουδιστές της να εμφανίζονται στο ΟΑΚΑ για να τραγουδούν το ύμνο του Παναθηναϊκού. Όμως το πιο μεγαλεπήβολο σχέδιο είναι η καθιέρωση "exhibition pre-season game" με ομάδα του ΝΒΑ, με το οποίο κάθε χρονιά θα ανοίγει με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο η αγωνιστική σεζόν!


41.gif 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif

Μήπως τελικά επηρέαστηκαν απ' το mail;
hellenic
An ginoun telika afta ta pragmata ta alla gipeda tha einai san mousio....!fainetai pos kati ginetai...
dizzy_fingers
Το μέηλ δεν το στείλαμε ποτέ 71.gif ... 32.gif

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΜΩΣ!!!!!!!!!!! ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ wav.gif 41.gif

Δεν ξέρετε πόσο ικανοποιημένος είμαι αυτή τη στιγμή...
Αυτά που φωνάζαμε τόσο καιρό επιτέλους εισακούστηκαν και το λογικό είναι ότι οι άλλες ομάδες θα ακολουθήσουν το παράδειγμα.
Πολλές φορές έχουμε ακούσει λόγια στο παρελθόν, αλλά εδώ νιώθω πως αυτά θα πραγματοποιηθούν και θα οδηγήσουν το άθλημα στη χώρα μας σε ένα νέο επίπεδο.

Όχι, δεν είναι καθόλου υπερβολή αυτά που λέω και το πιστεύω ακράδαντα ότι αν το σχέδιο του Παναθηναϊκού εφαρμοστεί από τις περισσότερες ομάδες της Ελλάδας, το άθλημα θα γνωρίσει άνθηση εώς και παρόμοια (δε λέω μεγαλύτερη γιατί προσπαθώ να είμαι συγκρατημένος) με αυτήν που έγινε μετά την επιτυχία του '87.
Mark my words my fellow basketforumers. wink.gif



Α, και για τις cheerleaders, δεν μπορώ να καταλάβω την αρνητική διάθεση του κοινού προς αυτές, αλλά αν είναι να γίνουν έστω τα υπόλοιπα, χαλάλι! Στην πορεία λογικά θα γλυκαθούν και θα θέλουν και cheerleaders.
thrylos7
Μακάρι αλλά πόσες ΚΑΕ είναι σε θέση να τα κάνουν όλα αυτά; Βέβαια σ' ένα πιο μικρό ποσοστό μπορούν και αυτό είναι ενθαρρυντικό... Φανταστείτε ειδικά στην επαρχία όπως στη Λάρισα, στην Πάτρα, στην Κοζάνη, στη Ρόδο(και να πέσει θα ξαναανέβει...) που ήδη εκεί το μπάσκετ αντιμετωπίζεται σε μεγάλο βαθμό σαν γιορτή.
Ασφαλώς το πιο βραχυπρόθεσμο πράγμα που μπορεί να γίνεί(απ' του χρόνου) είναι να γεμίζει το ΟΑΚΑ. Όχι μόνο από φίλους του ΠΑΟ. Πραγματικά δε μπορώ να σκεφτώ καλύτερο πράγμα.
Ωστόσο το βλέπω δύσκολο για Θεσσαλονίκη. Ο Άρης δε χρειάζεται καν τέτοιες καινοτομίες και σε περίπτωση που τις εφαρμόσει θα χρειαστεί καμιά 10000 θέσεις ακόμα... Ο ΠΑΟΚ αν κι έχει τους κατεξοχήν κάφρους οπαδούς, αυτοί πιστεύω θα συγκινηθούν... Αλλά για τον απλό κόσμο είναι δύσκολο να πάει στο απομακρυσμένο Παλατάκι... Για τον Ηρακλη ας το αφήσουμε γιατί ταλανίζεται από οικονομικά προβλήματα. Αυτή που μπορεί να ωφεληθεί πάρα πολύ από μια τέτοια κίνηση είναι η ΑΕΚ. Βέβαια και πέρσι έκανε διάφορα πολύ ωραία πράγματα αλλά τώρα για τον Παναθηναϊκό είναι πολύ πιο οργανωμένα... Μακάρι να το καθιερώσει και να πάρουν παράδειγμα κι άλλες ομάδες. Αν γίνει αυτό, συμμερίζομαι τη γνώμη του dizzy και πιστεύω ότι θα ναι ακόμα καλύτερα γιατί πλέον ο κόσμος θα βλέπει το μπάσκετ από άλλη οπτική γωνία... Και ασφαλώς το μεγαλύτερο στοίχημα είναι να έρχεται ο κόσμος στο μπάσκετ για το μπάσκετ και όχι μόνο για την ομάδα του... Αν γίνει αυτό... ...!!! bball.gif bball.gif bball.gif
hellenic
H AEK eidi kanei kapia pragmata eidika gia ta paidakia...omos fetos h AEK exei eisitirio 5€ letai ena zepelin na ferei 3000filathous?h o GSL exei to diarkiasas 50€!omos o kirios logos einai h aliteia kai h bia sta gipeda!omos sigoura tha einai kati to kaonourgio kai de tha kanei kako...
Warrior
Πραγματικα ειναι πολυ θετικες κινησεις αυτες που αποφασισε η ΚΑΕ Παναθηναικος.
Θα περασει σε αλλο επιπεδο η ομαδα,μιας και κινησεις marketing τοσο καιρο
ηταν δυσαναλογες του επιπεδου της ομαδας στο παρκε.

Μακαρι να συγκινηθουν και οι οπαδοι της ομαδας,αλλα εγω δεν ενθουσιαζομαι
ακομα γι'αυτο,θα περιμενω να δω.Μιας και περα απο τους αλητες και την βια των
γηπεδων,ο σχεδον "αποκλεισμος" απο τα ΜΜΕ του αθληματος ειναι ενα απο τα
μεγαλυτερα προβληματα...

Πρεπει ολες οι ομαδες να κινηθουν σε αυτο το επιπεδο παντως.Μπορει να μην
εχουν την δυνατοτητα ολες να κανουν ολα αυτα,αλλα μπορουν να κανουν καποια
βηματα μικροτερα για αρχη.

Δεν χρειαζονται αλματα,μικρα και σταθερα βηματα..ετσι ωστε να μην γυρισει
μπουμερανγκ οπως στο παρελθον..
sihainas
Άντε μακάρι... μπας και δούμε επιτέλους κάτι διαφορετικό... μακάρι να ακολουθήσουν όλες οι ομάδες (στο βαθμό που μπορούν φυσικά)...
thrylos7
betsmart.gr
QUOTE
Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να προσφέρει στο φίλαθλο κοινό του το νέο προγράμμα ψυχαγωγίας που ξεκίνησε να του προσφέρει εδώ και ενάμιση μήνα. Σκοπός του προγράμματος αυτού, είναι να τον ευχαριστήσει για την αδιάκοπη και ανεκτίμητη συμπαράσταση που του παρέχει σε κάθε αγώνα.

Έτσι λοιπόν η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώσε ότι την Τετάρτη 15/03 στον αγώνα με την Τσιμπόνα θα λάβουν χώρα τα εξής:
- Λειτουργία της μπουτίκ με ακόμη περισσότερα είδη δύο ώρες πριν από κάθε αγώνα
- Έναρξη του νέου προγράμματος ψυχαγωγίας μία ώρα πριν - Διαγωνισμός σούπερ τριπόντων, όπου οι τυχεροί θα κερδίσουν δωροεπιταγές για τα είδη της μπουτίκ
- Εντυπωσιακή είσοδος της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο με χρήση τόσο ηχητικών όσο και φωτιστικών μέσων
- Παρακολούθηση του αγώνα μέσα από τον αγωνιστικό χώρο για κάποιους τυχερούς φιλάθλους από τον «πάγκο των πρωταθλητών»

Όλα αυτά είναι ένα μόνο μέρος των happenings που θα πραγματοποιηθούν στον συγκεκριμένο αγώνα. Για το τέλος η πράσιμη ΚΑΕ κράτησε το καλύτερο από ότι φαίνεται που είναι η επιστροφή στο γήπεδο του Παναθηναϊκού του Δαλματού γίγαντα ΣΤΟΓΙΑΝ ΒΡΑΝΚΟΒΙΤΣ.
Alexmei
εγώ δν εχω καποια ιδέα αλλα απλός θέλω να πώ πολύ καλή η ιδέα σας! blink.gif
a bullet for your head
Ενα ιδιοκτητο γηπεδο μπασκετ 10-12 χιλ χωρητικοτητα,με ανεσεις,παρκινγκ,μπουτικ,ασφαλεια σε ολους τους χωρους του γηπεδου(μεσα-εξω οπως λενε κ στο πλυσιμο των αμαξιων..),να μπορεις να παιρνεις μονο ονομαστικα το εισητηριο κ να καθεσαι εκει που αγορασες,με πλουσια event κ με συνεχη κ χωρις φοβο προσελευση θεατων με τις οικογενειες τους(μικρα παιδια,εφηβοι),γυναικες(να διευρυνθει το target group των φιλαθλων,κ να μειωθει ο αριθμος των ''Μογγολων''..!!).Θα το δουμε αυτο καποτε στην Ελλαδα...???
Ginobili
Λοιπόν...επειδή για τα επόμενα 3-4 χρόνια τουλάχιστον,θα παίζουμε στο ΟΑΚΑ...αυτό που θέλω πάρα πολύ...είναι να γίνει το γήπεδο πιο Παναθηναικό...πιο πράσινο!!!! Το μπλε χρώμα που έχει αυτήν την στιγμή το παρκέ του ΟΑΚΑ,θα έπρεπε να γίνει Πράσινο(σκούρο πάντα).Για τα καθίσματα...ας είναι,δεν πειράζει...ας μείνουν έτσι.Καλό θα ήταν πάντως να είναι και αυτά σε διχρωμία πράσινα-άσπρα.
Έλεος δηλαδή..τόσα λεφτά πληρώνουμε στο κράτος για το ΟΑΚΑ(το οποίο έτσι,το συντηρούμε κιόλας...),να μην έχουμε δικαίωμα να κάνουμε μερικές αλλαγές για καλύτερη αισθητική??
Και τώρα που το σκέφτομαι....μερικά τριφύλλια στο παρκέ...δεν θα ήταν άσχημη ιδέα... 39.gif
Παρακαλώ οι επιθυμίες μου να εκπληρωθούν!!!!! biggrin.gif
j-kidd13
Εγω θα πρότεινα να πάρουν κανα ψηλό ακόμα!!!!!!! laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Ginobili
QUOTE(j-kidd13 @ Sep 17 2008, 21:00 ) *
Εγω θα πρότεινα να πάρουν κανα ψηλό ακόμα!!!!!!! laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Ήθελα να κάνω ρεαλιστικές προτάσεις..... tongue.gif
icon_drunk.gif
Marciulionis
Γυμνόστηθες τσιρλίντερς!
Ginobili
QUOTE(Marciulionis @ Sep 18 2008, 08:13 ) *
Γυμνόστηθες τσιρλίντερς!

Και μετά τι θα γράφουμε στο basketforum? Αφού δεν θα παρακολουθούμε μπάσκετ..... icon_drunk.gif
a bullet for your head
QUOTE(Marciulionis @ Sep 18 2008, 11:13 ) *
Γυμνόστηθες τσιρλίντερς!

Στην τηλεοραση,θα ηταν αν οχι ακαταλληλο δια ανηλικους,τουλαχιστον με απαραιτητη την γονικη συναινεση.. tongue.gif tongue.gif
Marciulionis
QUOTE(a bullet for your head @ Oct 14 2008, 16:48 ) *
Στην τηλεοραση,θα ηταν αν οχι ακαταλληλο δια ανηλικους,τουλαχιστον με απαραιτητη την γονικη συναινεση.. tongue.gif tongue.gif


Θα μπορούσε η τηλεόραση να δείχνει μόνο τον αγώνα και κάποιο συνδρομητικό κανάλι μόνο τις Τσιρλίντερ tongue.gif tongue.gif (Σε μαγνητοσκόπηση... Μετά τις 12... smiley.gif smiley.gif smiley.gif )
vince carter #15
να φερουν εναν ντομινικ παλιιιιιιιιιιιιιι..................... shot.gif
a bullet for your head
QUOTE(a bullet for your head @ Sep 15 2008, 19:58 ) *
Ενα ιδιοκτητο γηπεδο μπασκετ 10-12 χιλ χωρητικοτητα,με ανεσεις,παρκινγκ,μπουτικ,ασφαλεια σε ολους τους χωρους του γηπεδου(μεσα-εξω οπως λενε κ στο πλυσιμο των αμαξιων..),να μπορεις να παιρνεις μονο ονομαστικα το εισητηριο κ να καθεσαι εκει που αγορασες,με πλουσια event κ με συνεχη κ χωρις φοβο προσελευση θεατων με τις οικογενειες τους(μικρα παιδια,εφηβοι),γυναικες(να διευρυνθει το target group των φιλαθλων,κ να μειωθει ο αριθμος των ''Μογγολων''..!!).Θα το δουμε αυτο καποτε στην Ελλαδα...???

Επι ευκαιριας αυτων των συμβαντων απο μεριδα οπαδων του ΠΑΟ,ειπα να ξεθαψω αυτο το ποστ...Σημειωτεον οτι ενα αντικειμενο στο τελος του αγωνα πετυχε κ τον ιδιο τον Ομπραντοβιτς.. 68.gif 68.gif 68.gif ..ο οποιος σε δηλωση του μετα το ματς,τους αποκαλεσε ηλιθιους..Αραγε κυριοι Γιαννακοπουλοι,θα μπορεσουμε να ζησουμε κ να ευχαριστηθουμε κατι τετοιο στην Ελλαδα..?(και αυτο το ''αιτημα'' μου,ισχυει για ολους τους προεδρους των ομαδων..)..
silversurfer
Να σημειώσω σε αυτό ότι ο τύπος με το lazer του πρώτου ημιχρόνου ήταν πρώτη σειρά στις κερκίδες πίσω από την μπασκέτα (προφανώς) κ το είδα εγώ που καθόμουν στο απέναντι πέταλο κ όχι ο security που ήταν ακριβώς μπροστά του!! Μήπως να ξανασκεφτείται να πείτε στους security να μην εθελοτυφλούν στις καφρίλες αλλά να κάνουν τη δουλειά τους??

Κ μια σκέψη ακόμα για τα ντέρμπυ: αλλαγή των πάγκων! Τόσο δύσκολο είναι? Με του βγαίνουν οι ομάδες κατευθείαν αλλαγή στους πάγκους κ να κάθονται οι δικοί μας μπροστά από τους κάφρους! Αυτό βέβαια προϋποθέτει οργάνωση κ μυστικότητα αλλά ξύστε λίγο το κεφάλι σας μπας κ βρείτε καμία λύση!!

Σημείωση: Η μια φωτοβολίδα παραλίγο να πετύχει τον Πέκο νομίζω την ώρα των διατάσεων!! ΝΤΡΟΠΗ..!!
Air Kef
Σιγά μην τους βάλουν και σε κλειστούς απο παντου πάγκους.
Εδώ πέρσι στον 4ο τελικό, οι οργανωμλένο του ΟΣΦΠ μεταφέρθηκαν ως δια μαγείας πίσω απο τον πάγκο του ΠΑΟ!!
Ολο τα ίδια λέμε, αλλά καθε φορά σε κάθε έδρα γίνονται τα ίδια. Αυτό θέλω να δω και απο τους Γιαννακοπουλους και απο τους Αγγελόπουλους. Κι εγώ αν ειχα λεφτά θα τα έβαζα για την ομάδα που αγαπώ. Αν θα καθαρίσουν τα γήπεδα απο αυτή την σκατίλα θα τους πούμε ολοι μάγκες και θα τους βγάλουμε ολοι το καπέλο.
Έχουμε ξαναπεί οτι για αυτούς το να δίνουν 6 εκατομμύριρα για τον Χ Τσιλντρεςς είναι σαν να αγοράζουμε εμείς ενα καλό ρούχο.Όλοι που και που θα υπερβούμε που κ που το μπατζετ μας γιατι καποιο υλιστικό αντικείμενο μας εκανε κλικ και θα δώσουμε τα +30 ευρω απο αυτα που δινουμε κανονικά.
Το μεγάλο στοίχημα γιαυτούς ειναι να κάνουν ενα ΟΣΦΠ-ΠΑΟ αγώνα κανονικό. Που δεν θα πετιούνται μπουκάλια με νερό και πέτρες μεσα στο παρκε, δεν θα σημαδεύουν με πιστόλια φωτοβολίδων τους παικτες οι οπαδοί, ούτε καν θα ανάβει τσιγάρο μέσα στο κλειστό. Είναι τόσο δύσκολο;;;

Είναι τοσο δύσκολο να πιάσουν τους σεκιουριτάδες των 2-3 θύρων που μπαινουν οι φανατικοι και να τους πουν "για κάθε αντικείμενο που θα δω στο παρκέ θα δώσετε ολοι απο 5 ευρω";;;
Κι ας βγάλει ανακοίνωση να πει "θα γίνουν αυστηροι ελεγχοι κατα την εισοδο σας,γιαυτό ελάτε νωρίτερα".
Εχω πάει σε τόσα γήπεδα στην Ελλάδα, μπορούσα να είχα πάρει μαζί μου ότι ήθελα. Εχω τσαντάκι γέματο με ψηφιακή,πορτοφόλι,2 κινητά, κλειδιά, mp3 player και ουτε καν μου το έλεγξαν. Κάποιες φορές ουτε καν μου έχουν ζητήσει εισητήριο!

Αυτά. Και μπαζούκα να δω στο ΣΕΦ,δεν θα μου κάνει εντύπωση.
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(Air Kef @ Nov 24 2008, 16:30 ) *
Κι ας βγάλει ανακοίνωση να πει "θα γίνουν αυστηροι ελεγχοι κατα την εισοδο σας,γιαυτό ελάτε νωρίτερα".
Εχω πάει σε τόσα γήπεδα στην Ελλάδα, μπορούσα να είχα πάρει μαζί μου ότι ήθελα. Εχω τσαντάκι γέματο με ψηφιακή,πορτοφόλι,2 κινητά, κλειδιά, mp3 player και ουτε καν μου το έλεγξαν. Κάποιες φορές ουτε καν μου έχουν ζητήσει εισητήριο!

Αυτά. Και μπαζούκα να δω στο ΣΕΦ,δεν θα μου κάνει εντύπωση.

Δεν ειπαμε να τους βαλουν σε γυαλα,
αλλα θα μπορουσαν, αν ηθελαν βεβαια, στα σημεια που καθονται οι ''επιστημονες'',
να βαλουν ενα διχτυ οπως αυτο που υπαρχει στο Καραισκακη στα 2 πεταλα.
Και μετα ας πεταγαν οτι ηθελαν.

Και τι να κανει αυτος που σε ελεγχει ρε κεφ??
Να σου πει οτι δεν μπορεις να εχεις 2 κινητα??
Ή οτι δεν μπορεις να εχεις κλειδια??
Ή γιατι πηρες την φωτογραφικη μαζι??

Δεν γινονται αυτα τα πραγματα.
Gravedigger
QUOTE (ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Nov 24 2008, 15:31 ) *
Και τι να κανει αυτος που σε ελεγχει ρε κεφ??
Να σου πει οτι δεν μπορεις να εχεις 2 κινητα??
Ή οτι δεν μπορεις να εχεις κλειδια??
Ή γιατι πηρες την φωτογραφικη μαζι??

Δεν γινονται αυτα τα πραγματα.

Όχι,αλλά μπορεί να σου πει να μην έχεις γκαζάκια!
silversurfer
Όσο κ να το συζητάμε εμείς εδώ, αυτοί θα πετάνε πέτρες, καδρόνια, γκαζάκια κ φωτοβολίδες με όπλο!!!!
Κ είναι 200-300 άτομα κ τους αφήνουν να μπαίνουν ακόμα στο γήπεδο!! Ρίξε τώρα κ. αθλητικέ δικαστά 5 αγωνιστικές χωρίς κόσμο να δείς άμα θα τους πονέσει κ αν θα ψάξουν καλύτερα την επόμενη φορά τι φέρνει ο καθένας στο γήπεδο!
Κ στους τελικούς αν γίνει κάτι στον 1ο οι άλλοι 2 πάλι χωρίς κόσμο!!

Αλλά για να εφαρμοστούν αυτά τα μέτρα πρέπει να ξυπνήσω σε άλλη χώρα.
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(Gravedigger @ Nov 24 2008, 18:01 ) *
Όχι,αλλά μπορεί να σου πει να μην έχεις γκαζάκια!

Τα γκαζακια και τα πιστολια με τις φωτοβολιδες
μπαινουν τις προηγουμενες μερες μεσα στο γηπεδο.

Υπαρχουν υπαλληλοι και στα 2 γηπεδα
που ειναι κολλητοι με τους οργανωμενους και τα κρυβουν πιο πριν.

Μην κανουμε οτι δεν ξερουμε πως γινονται αυτα.
Air Kef
Ναι αυτό το έχω ακούσει. Απλα δεν ειναι λόγος να μην γινονται ελεγχοι κατά την είσοδο. Αντι των 2 κινητών μου,της ψηφιακής μου και των κλειδιών μου, θα μπορούσα εύκολα να έχω οτιδήποτε εκεί μεσα. Στην Λαρισα που παω να δω την Ολυμπια μου κανουν πιο σοβαρό έλεγχο απο αυτό το κοροίδεμα που μου κάνουν στο ΣΕΦ οποτε ερχομαι.

Ουτε το κεκλεισμένων των θυρών ειναι λύση. Ετσι την πληρώνουν τα υγιεί μέλη που πανε να δουν μπασκετ, που θα πανε και με την ΑΕΛ αντιπαλο και με το Αιγάλεω και με την Καβάλα. Αυτοι που πανε μονο με τον ΠΑΟ δεν θα πληρώσουν τπτ. Οι διοικήσεις πρεπει να αναγκαστούν. Ας του βάζουν 2 εκατομμύρια πρόστιμο (σε ΟΣΦΠ και ΠΑΟ) για τετοια συμβάντα και ας πηγαινουν αυτά τα λεφτά για τις ανάγκες των ενώσεων. Δωρεάν υλικό σε όλους κτλ.
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
Υπαρχει ενας ακομα πιο ευκολος αλλα λιγο βαρβαρος τροπος για να λυθει το προβλημα.

Κανονιζεις να ξαναπαιξουν στο Ελληνικο
με 1,500 ατομα απο καθε ομαδα στην εξεδρα.

Λογικα θα ερθουν οι πιο φανατικοι.

Κλεινεις τις πορτες μολις μπουν ολοι
και αποσυρεις τους μπατσους.

Τους αφηνεις να πλακωθουν μεχρι θανατου
και τους 100 τελευταιους τους παιρνεις και τους κανεις
επιλεκτη ομαδα του στρατου σαν ανταμοιβη που επεζησαν.

Και ξεφορτωνεσαι τους υπολοιπους.

vastravoud
Ακούγεται αστείο, αλλά προσωπικά και εμένα ελάχιστα με απασχολεί η υγεία ατόμων που ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ τους πάνε στο γήπεδο χωρίς να τους νοιάζει αν βλάψουν την υγεία κάποιου αντίπαλου (παίκτη, προπονητή, οπαδου, αστυνομικου, οτιδήποτε).
VARDINOLATSIS
Το έχουμε πεί πιά είναι η λύση. Οι χούλιγκαν στην Αγγλ'ια ήταν 10 φορές χειρότεροι από τους δικούς μας. Λύσανε το πρόβλημα σε 1 μέρα. ΔΕΝ θέλουν να το λύσουν στην Ελλαδίτσα. Κάμερες έχουν καί ταυτότητες έχουν. Ξέρουν πολύ καλά ποιός βάζει και πετάει τι, και που μενει και που περνάει τις ελευθερες του ώρες. ΘΕΛΗΣΗ δεν υπάρχει.
vince carter #15
QUOTE(VARDINOLATSIS @ Nov 24 2008, 18:48 ) *
Το έχουμε πεί πιά είναι η λύση. Οι χούλιγκαν στην Αγγλ'ια ήταν 10 φορές χειρότεροι από τους δικούς μας. Λύσανε το πρόβλημα σε 1 μέρα. ΔΕΝ θέλουν να το λύσουν στην Ελλαδίτσα. Κάμερες έχουν καί ταυτότητες έχουν. Ξέρουν πολύ καλά ποιός βάζει και πετάει τι, και που μενει και που περνάει τις ελευθερες του ώρες. ΘΕΛΗΣΗ δεν υπάρχει.

μονο αν θα γινει κατι πολυ χοντρο οπως κανα θανατος παιδιου υπουργου
η καποιου πολυ γνωστου γενικα.... blink.gif
hellenic
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Nov 24 2008, 17:02 ) *
Υπαρχει ενας ακομα πιο ευκολος αλλα λιγο βαρβαρος τροπος για να λυθει το προβλημα.

Κανονιζεις να ξαναπαιξουν στο Ελληνικο
με 1,500 ατομα απο καθε ομαδα στην εξεδρα.

Λογικα θα ερθουν οι πιο φανατικοι.

Κλεινεις τις πορτες μολις μπουν ολοι
και αποσυρεις τους μπατσους.

Τους αφηνεις να πλακωθουν μεχρι θανατου
και τους 100 τελευταιους τους παιρνεις και τους κανεις
επιλεκτη ομαδα του στρατου σαν ανταμοιβη που επεζησαν.

Και ξεφορτωνεσαι τους υπολοιπους.


Αυτο το εχω σκεφτει και εγω απλα χωρις το σωμα του στρατου...

Εγω σαν προταση εχω να αφησουν τα καραγκιοζολικια η Γιαννακοπουλοι που βαζουν στη οροφη μεχρι και τεραστια φανελα με το νουμερο ενα και να γραφει gate 13,να αφησουν αυτες της ανακινωσεις που ειναι της πλακας και να γινουν επιτελους ευροπαιοι.

kolokotronis
Η γνώμη μου είναι στον τελικό του κυπέλλου οι ομάδες να δώσουν τα εισητήρια στους πιο κάφρους οπαδούς τους και οι αστυνομικοί να είναι ακριβώς όσοι και οι οπαδοί. Θα κανονιστεί, αυστηρά, να κάθονται στις θέσεις κατά σειρά: αστυνομικός-φανατικός βάζελος-αστυνομικός-φανατικός γάυρος-αστυνομικός κ.τ.λ. σε όλο το μήκος του γηπέδου. Να δούμε τι θα γίνει.
Αν η αστυνομία δεν τα καταφέρει τη στιγμή που κάθε αστυνομικός θα έχει υπ'ευθήνη του ένα άτομο που θα κάθεται και δίπλα του, τότε σηκώνω τα χέρια ψηλά.
Ας το δοκιμάσουν μία φορά. Δεν έχουν τίποτα να χάσουν.
a bullet for your head
QUOTE(kolokotronis @ Jan 31 2009, 17:08 ) *
Η γνώμη μου είναι στον τελικό του κυπέλλου οι ομάδες να δώσουν τα εισητήρια στους πιο κάφρους οπαδούς τους και οι αστυνομικοί να είναι ακριβώς όσοι και οι οπαδοί. Θα κανονιστεί, αυστηρά, να κάθονται στις θέσεις κατά σειρά: αστυνομικός-φανατικός βάζελος-αστυνομικός-φανατικός γάυρος-αστυνομικός κ.τ.λ. σε όλο το μήκος του γηπέδου. Να δούμε τι θα γίνει.
Αν η αστυνομία δεν τα καταφέρει τη στιγμή που κάθε αστυνομικός θα έχει υπ'ευθήνη του ένα άτομο που θα κάθεται και δίπλα του, τότε σηκώνω τα χέρια ψηλά.
Ας το δοκιμάσουν μία φορά. Δεν έχουν τίποτα να χάσουν.

Τις προαλλες,ο ΠΣΑΚ,δημοσιοποιησε τις προτασεις που εχει καταθεσει για την καταπολεμηση της βιας..
Διαβαζοντας τες,διεκρινα,οτι ολες σχεδον ειχαν γραφτει-προταθει και απο παιδια εδω στο φορουμ..μεταξυ των οποιων κ εμου προσωπικα..
Αν πραγματικα υπαρξει πολιτικη-πολιτειακη-θεσμικη βουληση,το προβλημα θα μπορεσει να καταπολεμηθει αμεσα..
μετα απο μια μεταβατικη περιοδο,οπου οι ομαδες που θα υποπιπτουν σε ''ολισθηματα'',θα ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ...
Χωρις δηλαδη,παρεμβασεις,χωρις δημοσιες σχεσεις,χωρις δευτεροβαθμιες επιτροπες(μετα απο εφεσεις..τελεσιδικα δηλαδη..)..
Απλα να εφαρμοζεται ο νομος...
neopen32
Να συμφωνήσουν με τους Αγγελόπουλους ποιούς θα στείλουν στο Βερολίνο, γιατί προβλέπω μεγάλη τραγωδία για το παγκόσμιο basket, αν συνεχίσουν εκατέρωθεν οι συμπεριφορές αρχι-χουλιγκάνου.
silversurfer
Κοίτα δεν έχεις άδικο αλλά η αστυνομία εκεί δεν παίζει.. Βαράει.. Κ δε νομίζω ότι θα χαριστεί σε προξενεία κ κουραφέξαλα!
Εκεί θα είναι όλοι κύριοι.
neopen32
QUOTE(silversurfer @ Apr 3 2009, 12:07 ) *
Κοίτα δεν έχεις άδικο αλλά η αστυνομία εκεί δεν παίζει.. Βαράει.. Κ δε νομίζω ότι θα χαριστεί σε προξενεία κ κουραφέξαλα!
Εκεί θα είναι όλοι κύριοι.

Δεν διαφωνώ, αλλά νομίζεις ότι στο Ισραήλ ήταν χαλαρότερη η αστυνομία.
Ελπίζω για το καλό όλων όσων αγαπάνε το μπάσκετ πάνω από την ομάδα τους να είναι όλοι κύριοι και ο νικητής να έχει δυνάμεις και ψυχολογία να πάρει το Ευρωπαικό
kaukasios
QUOTE(silversurfer @ Apr 3 2009, 12:07 ) *
Κοίτα δεν έχεις άδικο αλλά η αστυνομία εκεί δεν παίζει.. Βαράει.. Κ δε νομίζω ότι θα χαριστεί σε προξενεία κ κουραφέξαλα!
Εκεί θα είναι όλοι κύριοι.

εκει η αστυνομια βαραει αλλα πρεπει να λαβουμε υποψιν μας οτι θα ειναι πρωτομαγια.στο βερολινο την πρωτομαγια γινεται πανικος.να δω που θα πρωτοπρολαβει να ειναι η αστυνομια!!!!
j-kidd13
Εγω δεν πιστευω οτι θα γινουν ακραια πραγματα στο f4...Mπορει μικροεπεισοδια να εχουμε,αλλα,κατι οτι βρισκομαστε σε ενα f4 που δεν ξερεις ποιες μπορει να ειναι οι συνεπειες για μια ομαδα απο τα επεισοδια των οπαδων της,κατι η αυστηρη γερμανικη αστυνομια,συν οτι ευελπιστω οτι θα υπαρξει καποιος συνετισμος απο την ΚΑΕ προς τους οπαδους,πιστευω τελικα οτι θα αποφυγουμε τον "πολεμο".
rankin
Η ουσία πάντα είναι ποιος θα πάρει τα εισιτήρια.
Υπάρχει κόσμος που έχει προσωπικές βεντέτες και υπάρχει κόσμος που θέλει να δει μπασκετ και να κάνει και την εκδρομή του στο Βερολίνο για 5 μέρες.. Είναι θέμα επιλογής των διοικήσεων ποιους θα διαλέξει και σε ποιους εκβιασμούς θα υποκύψει. Πάντως, η μέχρι σήμερα ιστορία έχει δείξει πως οι διοικήσεις υποκύπτουν στις πιέσεις των λάθος ανθρώπων. Μακάρι να το δουν διαφορετικά αυτή τη φορά, Γιαννακόπουλοι και Αγγελόπουλοι
tasos12
As δώσουν τη πλεοψηφία των εισητηρίων σε φιλάθλους των ομάδων που ζουν στη Γερμανία...
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
Ενα πραγμα μονο θελω να τους προτεινω.

ΒΑΛΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΓΡΑΒΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ
ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΛΟΥΛΟΥΔΑΤΕΣ ΓΡΑΒΑΤΕΣ
kolokotronis
Ανεξάρτητα από τα εισητήρια που έφυγαν στο ιντερνετ< πόσα εισητήρια δικαιούται κάθε ομάδα τυπικά?
lakersdynasty
Mεχρι περσι ηταν 1000 εισιτηρια για καθε ομαδα.
silversurfer
Φέτος από όσα διαβάζω είναι 1.100.. Αλλά κ ΠΑΟ κ ΟΣΦΠ ελπίζουν να το κάνουν αυτό το νούμερο 2.000 περίπου από πιθανές επιστροφές κ πιέσεις.. Θα δείξει..
gallistis
εκει η αστυνομια ειναι σοβαρη.οχι οπως εδω.ακουσα οτι θα τους πανε σε 2 διαφορετικες πολεις θα τους συνοδευσουν τη μερα του αγωνα στο γηπεδο και μετα παλι πισω
Alexandris Eleftherios
Eγώ θα του πρότεινα να βάψει το ΟΑΚΑ στα χρώματα της ομάδος και να γίνει κάπως έτσι. smiley.gif








Ένας πίνακας αλλα ΝΒΑ μερικές πράσινες καρέκλες λίγο φαντασία στο παρκέ και βουαλά...

giannis_
QUOTE(Alexandris Eleftherios @ Dec 20 2009, 19:54 ) *
Eγώ θα του πρότεινα να βάψει το ΟΑΚΑ στα χρώματα της ομάδος και να γίνει κάπως έτσι. smiley.gif








Ένας πίνακας αλλα ΝΒΑ μερικές πράσινες καρέκλες λίγο φαντασία στο παρκέ και βουαλά...

πω φιλε πολυ ωραιο.οταν αποκτησουμε με το καλο δικο μας γηπεδο καπως ετσι με πολυ πρασινο στην κερκιδα θα τα εσπαγε,αλλα τα λαβαρα αν βαζαμε πινακα που θα μπουνε?

βασικα αυτο με το σημα στο κεντρο θα μπορουσαμε να το κανουμε,δεν πειραζει η κοσμοτε βρισκεται σε καθε σπιθαμη του γηπεδου δεν θα παθει τπτ,το τριφυλλι θα ηταν καλυτερο
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.