QUOTE(Yoda @ May 29 2008, 18:44 )
Ο Υοda λέει συμφωνώ ότι είναι καλή ομάδα τα Μελίσσια αλλά το πρωτάθλημα είναι 26 αγώνες και όχι έναν γύρο με 13!
Nikefalin.... καλά πάμε ... από το 5/5 των Μελισσίων έχουμε μέχρι στιγμής 1/5 αναβολή και 2/5 γκρίζα ζώνη ... κα 1/5 ...στα τηλέφωνα! δηλαδή μόνο το πεσμένο Λαγονήσι έχασε από τα Μελίσσια "χωρίς πρόβλημα'??? ... δηλαδή 1/5 ...που ήταν η "κανονική" αναλογία νίκες/ήττες που είχε στο πρωτάθλημα πριν την ... μεταμόρφωση!
Να δεις που πάλι θα δικαιωθώ ... και θα μου λένε ότι φταίω που ρώτησα και έμαθα!
Πάντως δεν έχω παράπονο ... δεν λέει να κλείσει αυτό το βιβλίο! όλο προσθέτουμε νέα κεφάλαια!
από διαστροφή πάμε καλά. για ρώτα τους υπολοίπους, προτιμούσαν να έχει γίνει το Αρτεμις -Μελίσσια ή να πάει τωρά κανονικά ίδια μέρα με τους άλλους ?
(παει το 1/5)
ο babic ,μόνος του το είπε οτί έχασαν γιατί δεν έπαιξαν καλά στα Μελίσσια. για κακή σου τύχη εκείνη τη μέρα ήμουν στο γήπεδο από το 2ο δεκάλεπτο μαζί με τον Jabar και είδαμε και μεις το ίδιο πράγμα...μάλλον στραβώθηκαμε εμείς αλλά και οι ίδιοι οι παίκτες της Πεντέλης, που δεν ασχολήθηκαν με τη διαιτησία αλλά με την κακή τους εμφάνιση.
(πάει το 2/5)
Για το παιχνίδι της Εκάλης ακούστηκε όταν έγινε ο αγώνας κάποιο παράπονο ? όχι. Αλλά τώρα, 2 βδομάδες μετά το "θυμάσαι" εντελώς τυχαία για να στηρίξεις την άποψη σου.
και ρωτάω εγώ ο χαζός , μήπως έχεις δει φέτος έναν (1) αγώνα των Μελισσίων ? ή μήπως είναι όλα "πληροφορίες" τρίτων "αξιοπιστών" που ήταν στο γήπεδο ? ή μήπως ούτε αυτοί ήταν στο γήπεδο ?
Αφού μιλάς για συνενοήσεις πες ονόματα. Ποιός έκανε τι , ειδάλλως μεταφέρεις (ως συνήθως) σκόρπιες και αστήριχτες πληροφορίες και το χειρότερο ..."ανώνυμα".
βέβαια μέσα σε όλα έχεις πει και το αμίμητο "τα Μελίσσια δεν έχουν ομάδα για να πέσουν".
Διάλεξε λοιπόν, είτε έχουν καλή ομάδα και κερδίζουν κανονικά, είτε δεν έχουν ομάδα για να μείνουν στην κατηγορία και κερδίζουν αφύσικα.
Αλλά τι να λέμε τώρα, υπάρχει μια ομάδα προς την οποία να μην έβγαλες χολή όλο το χειμώνα ? τη μια φταίει ο τρόπος που παίζει η Παλλήνη και το αν έχει κοντό Play, την άλλη ο Γέρακας με τον "προπονηταρά του" και το γήπεδο που "γέρνει",αργότερα η Τούφα με τις αναβολές (που τελικά αποδείχτηκε πως δεν έφταιγε), η Εκάλη που "έκατσε" και έχασε στην Κηφισιά, ο Αγ.Στέφανος& ο mog πριν τις ιστορίες της ένστασης, η Αρτεμις με τον ημίψηλο που δεν παίζει καλά σε όλους τους αγώνες, ο Μαραθώνας γιατί στο γήπεδο του κάνουν έργα, και φυσικά τα Μελίσσια με το "αφύσικο" 5/5 (που είναι 4/4 για την ώρα και βέβαια αν γίνει 5/5 θα βγεις να λες "δικαιώθηκα").
Δίκαια ή άδικα , πάντα ανώνυμα (ενώ η συντριπτική πλειοψηφία σε αυτό το τόπικ είναι επώνυμη και γνωρίζει ο ένας τον άλλον) διαβάζουμε ένα "αλλο μπάσκετ", κάτι σαν "ποδοσφαιρικό" μπάσκετ με παράγοντες, διαιτητές, αβάντες, συμφέρον...
Λείπουν τα βασικά συστατικά σε αυτήν την κατηγορία, τα λεφτά. όσοι παίζουν το κάνουν για το γούστο τους (ελάχιστοι αμοίβονται) φυσικά και έχουν λόγους να είναι θυμωμένοι για όσαο παρατράγουδα γίνονται , αλλά εσύ το εκμεταλλεύεσαι αυτό για να προβάλλεις το "εγώ" σου και την "δικαίωση σου". Δεν έχω διαβάσει ούτε μια πρόταση (μιας και παρακολουθείς χρόνια την κατηγορία) και σχεδόν σε κανένα πόστ δεν εστιάζεις στο παιχνίδι, στους παίκτες ( για τους οποίους κόπτεσαι). Υπάρχει και αυτό.
Ειλικρινά θα χαρώ αν γράψεις και κάτι στην εφημερίδα ή στο περιοδικό ή στο site που εργάζεσαι για όλα αυτά , μπας και προβληθεί λίγο περισσότερο η προσπάθεια αυτών των παιδιών, μπας και αυτά τα προβλήματα που επισημαίνει εδώ ο καθένας με τον τρόπο του ακουστούν λίγο περισσότερο από τα 1-2 τόπικ ενός φόρουμ.