Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Γ' ΕΣΚΑ 2007-08
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(esperara @ May 29 2008, 04:57 ) *
Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση...Να σου πω πάντως την αλήθεια δεν μας χαλάει και πολύ...Πιο πολύ θα το ευχαριστηθούμε παρά θα κάτσουμε να σκάσουμε που θα είναι χωρίς κάποιο κέρδος...Απλά μου κάνει εντύπωση αυτή η σειρά αγώνων καθώς δεν προβλέπονται στη φετινή προκύρηξη!!

Αν δεν βαριεσαι να παιξεις αλλα 4 ματσακια καλα θα ειναι
Jabar
QUOTE(mog#4 @ May 29 2008, 04:37 ) *
λοιπον εγω μιλησα μετα τη ''δικη'' και απο οτι φαινεται χανουμε την ενσταση αλλα ολη η επιχειρηματολογια της κηφισιας βασιζεται σε ψεματακια.....ειπαν ακομα οτι επαιζε και ο ψηλος μας το νο14 που ειναι φανταρος οπως ειπες και εσυ λυκακο ε?????.....τεσπα......
θελω ξανα να μου πειτε γιατι μπορει να θεωρηθουμε υποτροποι και να πεσουμε κατευθειαν κατηγορια.....εγω ξερω οτι με νικη την παρασκευη σωθηκαμε...... evilmonkey.gif

Δεν σου είπαν ότι θα πέσεις ,το νόμο σου δείξανε τι γράφει για τους υπότροπους.
Βέβαια έχει παραπομπή στον αθλητικό δικαστή και στην επιτροπή φιλάθλου ιδιότητας.Θα έχει κάποιες ποινές εκεί για άτομα αλλά καλύτερα κλείστο εδώ το θέμα.
Στο έγραψα από τη πρώτη στιγμή πανηγύριζες για το cas τώρα τα βρίσκεις μπροστά σου.
Δεν κατατρέχει κανένας, κανένα ουσιαστικά το αποτέλεσμα για το ελάχιστο χρονικό διάστημα που παίξαν τα μικρά δεν άλλαζε.Είναι θέμα αβλεψίας και οργάνωσης όμως, έτσι είναι ο νόμος.Ούτε ο Βάλνερ κέρδισε τον ΟΣΦΠ.Αν άλλαζε ο νόμος΄, τότε εξετάζοντας την ουσία θα άφηνε τόσα παράθυρα για ρουσφέτια ,που η κατάσταση θα χειροτέρευε.Υπάρχει βέβαια αντίστοιχη περίπτωση στο ποδόσφαιρο με τα ούρα του Τσίγκοφ.
Click to view attachmentΜήπως να αρχίζατε να καίτε λάστιχα στην Εθνική.
#13.
Τα σενάρια τώρα ποια είναι; Παρακαλώ τους ειδικούς Jabar-Nikefallin για τη βοηθειά τους.
Ha6
QUOTE(mog#4 @ May 29 2008, 03:37 ) *
λοιπον εγω μιλησα μετα τη ''δικη'' και απο οτι φαινεται χανουμε την ενσταση αλλα ολη η επιχειρηματολογια της κηφισιας βασιζεται σε ψεματακια.....ειπαν ακομα οτι επαιζε και ο ψηλος μας το νο14 που ειναι φανταρος οπως ειπες και εσυ λυκακο ε?????.....τεσπα......
θελω ξανα να μου πειτε γιατι μπορει να θεωρηθουμε υποτροποι και να πεσουμε κατευθειαν κατηγορια.....εγω ξερω οτι με νικη την παρασκευη σωθηκαμε...... evilmonkey.gif

Υπότροποι δεν είσαστε. Αυτό θα συνέβαινε μόνο αν αυτός ήταν ο δεύτερος μηδενισμός για εσάς.
Ha6
QUOTE(#13. @ May 29 2008, 08:04 ) *
Τα σενάρια τώρα ποια είναι; Παρακαλώ τους ειδικούς Jabar-Nikefallin για τη βοηθειά τους.

Ξεκινάμε από τα δεδομένα όπου Λαγονήσι και Πεντέλη είναι σίγουρα στην Δ Εσκα.
α)Αν η Κηφισιά χάσει πέφτει εκτός και αν ισοβαθμίσει μόνο με το Οίον όπου πέφτει το Οίον(η μόνη περίπτωση που πέφτει το Οίον). Δηλαδή νίκες Πολιτεία και Μελίσσια ήττες Κηφισία και Οίον.
β)Ελπίδες να σωθεί η Κηφισιά έχει και αν κερδίσει η ίδια η Πολιτεία ανεξάρτητα με το τι θα κάνει το Οίον και ταυτόχρονα χάσουν τα Μελίσσια όπυ πέφτουν τα Μελίσσια.
γ)Τελος ελπίδες για την Κηφισιά υπάρχουν εάν ισοβαθμίσει με Αρτεμις, Κούρο, Πολιτεία,Μελίσσια με ή χωρίς το Οίον όπου πέφτει ο Κούρος (νίκες Κηφισιά, Πολιτεία και Μελίσσια ήττες οι υπόλοιποι).
δ)Αν η Πολιτεία χάσει και κερδίσουν Μελίσσια, Κηφισία ανεξάρτητα με το θα κάνει το Οίον πέφτει η Πολιτεία.
Ελπίζω να σε βοήθησα αν και τα πράγματα έχουν πάρα πολλές περιπτώσεις και προσπάθησα όσο ήταν δυνατόν να τα συμπτίξω.
kvgs
QUOTE(Ha6 @ May 29 2008, 10:33 ) *
Ξεκινάμε από τα δεδομένα όπου Λαγονήσι και Πεντέλη είναι σίγουρα στην Δ Εσκα.
α)Αν η Κηφισιά χάσει πέφτει εκτός και αν ισοβαθμίσει μόνο με το Οίον όπου πέφτει το Οίον(η μόνη περίπτωση που πέφτει το Οίον). Δηλαδή νίκες Πολιτεία και Μελίσσια ήττες Κηφισία και Οίον.
β)Ελπίδες να σωθεί η Κηφισιά έχει και αν κερδίσει η ίδια η Πολιτεία ανεξάρτητα με το τι θα κάνει το Οίον και ταυτόχρονα χάσουν τα Μελίσσια όπυ πέφτουν τα Μελίσσια.
γ)Τελος ελπίδες για την Κηφισιά υπάρχουν εάν ισοβαθμίσει με Αρτεμις, Κούρο, Πολιτεία,Μελίσσια με ή χωρίς το Οίον όπου πέφτει ο Κούρος (νίκες Κηφισιά, Πολιτεία και Μελίσσια ήττες οι υπόλοιποι).
δ)Αν η Πολιτεία χάσει και κερδίσουν Μελίσσια, Κηφισία ανεξάρτητα με το θα κάνει το Οίον πέφτει η Πολιτεία.
Ελπίζω να σε βοήθησα αν και τα πράγματα έχουν πάρα πολλές περιπτώσεις και προσπάθησα όσο ήταν δυνατόν να τα συμπτίξω.

Σωστός ο Ha6!
Αν δεν κάνω λάθος υπάρχει και η περίπτωση να κινδυνεύουν Αρτεμις ή/και Κούρος αν δεν κερδίσουν αύριο και κερδίσουν Κηφισιά, Μελισσια, Πολιτεία, Αγ. Στεφανος.
Yoda
QUOTE(ted @ May 29 2008, 01:51 ) *
"Στα «μουλωχτά» ... εχθές ... δεν έγινε το προγραμματισμένο παιχνίδι της Τρίτης .... Αρτεμις – Μελίσσια ... το οποίο είναι ματς φωτιά .... Δηλαδή πήραμε μια αναβολή για να δούμε τι θα κάνουν οι άλλοι και ... βλέπουμε??"

Η αναβολή στο Άρτεμις - Μελίσσια, ζητήθηκε από τα Μελίσσια διότι ο προπονητής τους, είναι και προπονητής της ομάδας του Ε.Μ.Π. το οποίο συμμετέχει τις ίδιες μέρες στο πανελλήνιο πανεπιστημιακό πρωτάθλημα στα Ιωάννινα. Επιπλέον, για την αποκατάσταση της αλήθειας, αν ο αγώνας γινόταν την Τρίτη, μάλλον όλοι οι άλλοι ενδιαφερόμενοι θα γνώριζαν το αποτέλεσμα (αφού όλοι οι υπόλοιποι αγώνες ήταν ορισμένοι για την επόμενη Παρασκευή). Τώρα όλοι οι αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής θα γίνουν την ίδια μέρα και ώρα. Τέλος, θα περίμενα λιγότερη κακοπιστία, από όσους έχουν παρακολουθήσει φέτος τα Μελίσσια. Δεν πιστεύω οτι έχουμε δώσει αφορμή για το αντίθετο, ούτε εντός αλλά ούτε και εκτός γηπέδου και ως εκ τούτου δεν είναι σωστό να δημιουργούνται εντυπώσεις.

Υ.Γ. Φίλε NIKEFALIN, συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση. Μόλις επέστρεψα από το εξωτερικό.

O Yoda λέει ότι κανονικά το πρόγραμμα .... απο τον περασμένο Αύγουστο έλεγε
Άρτεμις-Μελίσσια την Τρίτη,
Γέρακας-Τούφα την Πέμπτη και
Μαραθώνας- Εκάλη την Παρασκευή ....
Αφού δεν υπήρχε (κακώς) απόφαση να γίνουν όλα τα μάτς τις τελευταίες αγωνιστικές την ίδια μέρα και ώρα τότε θα έπρεπε να ακολουθηθεί το πρόγραμμα όχι να κάνει ο καθένας ότι τον βολεύει! ...
¨Οσο για τα δικαιώματα που λες ότι δεν έχουν δώσει τα Μελίσσια .... κράτα μικρό καλάθι ... γιατί είναι αφύσικη μεταμόρφωση της ομάδας σας που ... χωρίς λογική εξήγηση (όπως η έλευση νέων παικτών, ή η αλλαγή προπονητή, ή η επιστροφή τραυματισμένων παικτών κλπ) πάει για 5/5 νίκες ... δηλαδή όσες νίκες είχε όλο το προηγούμενο πρωτάθλημα!
Προσωπικά έχω ακούσει διάφορα περίεργα ... όπως αλλαγές την τελευταία στιγμή των διαιτητών στους αγώνες σας (που μπορεί να έτυχε ...) ... άλλα θα ήταν πιο ενδιαφέρον (από τις φήμες που ακούω) να ξέραμε την άποψη των αντιπάλων ομάδων (ειδικά όσων σας αντιμετώπισαν) σχετικά με την ...«μεταμόρφωση» σας το τελευταίο 1,5μηνα! ...
ref
QUOTE(kvgs @ May 29 2008, 11:53 ) *
Σωστός ο Ha6!
Αν δεν κάνω λάθος υπάρχει και η περίπτωση να κινδυνεύουν Αρτεμις ή/και Κούρος αν δεν κερδίσουν αύριο και κερδίσουν Κηφισιά, Μελισσια, Πολιτεία, Αγ. Στεφανος.

η αρτεμις δν κινδυνευει σε καμμια περιπτωση. στις πολλαπλες ισοβαθμιες πεφτει ο κουρος 100% γιατι εχει 2πλες ηττες απο 2 ομαδες, κηφισια κ πολιτεια ( μετραω κ την πολιτεια σε αυτο για να υπαρξει ισοβαθμια).
εαν εμπλακει κ το οιον τοτε εχει κ 2πλη ηττα και απο αυτο.
Ha6
QUOTE(ref @ May 29 2008, 11:39 ) *
η αρτεμις δν κινδυνευει σε καμμια περιπτωση. στις πολλαπλες ισοβαθμιες πεφτει ο κουρος 100% γιατι εχει 2πλες ηττες απο 2 ομαδες, κηφισια κ πολιτεια ( μετραω κ την πολιτεια σε αυτο για να υπαρξει ισοβαθμια).

Ακριβώς. Η Άρτεμις δεν πέφτει με τίποτα και ο Κούρος πέφτει μόνο αν χάσει ο ίδιος και κερδίσουν Κηφισιά, Πολιτεία και Μελίσσια ανεξάρτητα με το τι θα κάνει το Οίον(νίκη ή ήττα). Ολα αυτά που συζητάμε ισχύουν σε περίπτωση που η Κηφισιά κερδίσει την ένσταση με το Οίον γιατί από όσο γνωρίζω δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα από την Έσκα.
loufer
Χαιρετώ το fotara το φίλο μου... icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif
nikefalin
QUOTE(Yoda @ May 29 2008, 12:33 ) *
O Yoda λέει ότι κανονικά το πρόγραμμα .... απο τον περασμένο Αύγουστο έλεγε
Άρτεμις-Μελίσσια την Τρίτη,
Γέρακας-Τούφα την Πέμπτη και
Μαραθώνας- Εκάλη την Παρασκευή ....
Αφού δεν υπήρχε (κακώς) απόφαση να γίνουν όλα τα μάτς τις τελευταίες αγωνιστικές την ίδια μέρα και ώρα τότε θα έπρεπε να ακολουθηθεί το πρόγραμμα όχι να κάνει ο καθένας ότι τον βολεύει! ...
¨Οσο για τα δικαιώματα που λες ότι δεν έχουν δώσει τα Μελίσσια .... κράτα μικρό καλάθι ... γιατί είναι αφύσικη μεταμόρφωση της ομάδας σας που ... χωρίς λογική εξήγηση (όπως η έλευση νέων παικτών, ή η αλλαγή προπονητή, ή η επιστροφή τραυματισμένων παικτών κλπ) πάει για 5/5 νίκες ... δηλαδή όσες νίκες είχε όλο το προηγούμενο πρωτάθλημα!
Προσωπικά έχω ακούσει διάφορα περίεργα ... όπως αλλαγές την τελευταία στιγμή των διαιτητών στους αγώνες σας (που μπορεί να έτυχε ...) ... άλλα θα ήταν πιο ενδιαφέρον (από τις φήμες που ακούω) να ξέραμε την άποψη των αντιπάλων ομάδων (ειδικά όσων σας αντιμετώπισαν) σχετικά με την ...«μεταμόρφωση» σας το τελευταίο 1,5μηνα! ...

καλά μην τρελαθούμε κιόλας, αν είναι να δίνεται αναβολή για να διορθωθεί το εξώφθαλμο λάθος να οριστεί νωρίτερα ο αγώνας στη Ραφήνα ,καλά δίνεται και ορίζεται ίδια μέρα με τους υπόλουπους αγώνες.
Είπαμε πιο είναι το σωστό και δίκαιο (τελευταίες αγωνιστικές ίδια μέρα και ώρα).
λογική εξήγηση υπάρχει για την πορεία των Μελισσίων, όσοι έχουν δει αγώνες τους δε χρειάζεται να καταφεύγουν στη μεταφυσική και στα σενάρια. Ρώτα και θα σου πουν
nikefalin
QUOTE(ref @ May 29 2008, 12:39 ) *

σωστές οι αναλύσεις, ο Κούρος πρέπει να αποφύγει τις ισοβαθμίες , δηλαδή να νικήσει , οπότε το παιχνίδι στην Πολιτεία είναι σούπερ, είναι το πιο hot παιχνίδι της αγωνιστικής!
Η Κηφισιά εαν κερδίσει πιθανότατα μένει κατηγορία, όπως και ο Αγ.Στέφανος , η Πολιτεία και τα Μελίσσια.
Yoda
QUOTE(nikefalin @ May 29 2008, 14:31 ) *
καλά μην τρελαθούμε κιόλας, αν είναι να δίνεται αναβολή για να διορθωθεί το εξώφθαλμο λάθος να οριστεί νωρίτερα ο αγώνας στη Ραφήνα ,καλά δίνεται και ορίζεται ίδια μέρα με τους υπόλουπους αγώνες.
Είπαμε πιο είναι το σωστό και δίκαιο (τελευταίες αγωνιστικές ίδια μέρα και ώρα).
λογική εξήγηση υπάρχει για την πορεία των Μελισσίων, όσοι έχουν δει αγώνες τους δε χρειάζεται να καταφεύγουν στη μεταφυσική και στα σενάρια. Ρώτα και θα σου πουν

O Yoda λέει ότι αν ήταν να διορθωθεί η κατάσταση ... έτσι όπως το λές τότε γιατι δεν θα γίνουν τελικά όλα
τα ματσακια την Παρασκευή?΄από τα 7 μάτς
το Αρτεμις - Μελίσσια ... νομίζω δεν έχει οριστεί ακόμα ...
Πεντέλη - Παλλήνη θα γίνει το Σάββατο 31/5,
Γέρακας - Τούφα ... θα γίνει σε 10 μέρες 8/6, και
Μαραθώνας-Εκάλη ... μάλλον δεν θα γίνει ποτέ!
Αυτή είναι εικόνα ... πρωταθλήματος? ... α ναι να σβήσω το κόκκινο φωτάκι στην είσοδο!

Για τα Μελίσσια ρώτησα και έμαθα ... ότι μόνο καλάθια δεν βάζουν (τον τελευταίο καιρό, μετά το παιχνίδι με τα Καλύβια ) οι διαιτητές που τους σφυράνε!
Jabar
QUOTE(Yoda @ May 29 2008, 15:12 ) *
O Yoda λέει ότι αν ήταν να διορθωθεί η κατάσταση ... έτσι όπως το λές τότε γιατι δεν θα γίνουν τελικά όλα
Αυτή είναι εικόνα ... πρωταθλήματος? ... α ναι να σβήσω το κόκκινο φωτάκι στην είσοδο!

Για τα Μελίσσια ρώτησα και έμαθα ... ότι μόνο καλάθια δεν βάζουν (τον τελευταίο καιρό, μετά το παιχνίδι με τα Καλύβια ) οι διαιτητές που τους σφυράνε!

Τα Μελίσσια τα είδα δύο φορές με Κηφισιά εκτός και με Πεντέλη εντός.Και τις δύο φορές είχαν πολύ καλή απόδοση .Και με όσα από τα παιδιά μίλησα, δεν θα τα βάζανε ποτέ στις ομάδες που θα έπεφταν και θα έλεγαν ότι δίκαια πέφτουν.Για μένα στο παιχνίδι με την Αρτεμι είναι το λογικό φαβορί
Yoda
QUOTE(Jabar @ May 29 2008, 15:21 ) *
Τα Μελίσσια τα είδα δύο φορές με Κηφισιά εκτός και με Πεντέλη εντός.Και τις δύο φορές είχαν πολύ καλή απόδοση .Και με όσα από τα παιδιά μίλησα, δεν θα τα βάζανε ποτέ στις ομάδες που θα έπεφταν και θα έλεγαν ότι δίκαια πέφτουν.Για μένα στο παιχνίδι με την Αρτεμι είναι το λογικό φαβορί

Ο Υοda λέει ότι σε καμμία περίπτωση δεν είναι ομάδα για υποβιβασμό τα Μελίσσια αλλά .... και το 5/5 στο
τέλος του πρωταθλήματος ... είναι προκλητικό!
Δεν λέω παραπάνω γιατί και εγώ νομίζω ότι δεν θα έπρεπε να κινδυνευουν να πέσουν ... αλλά δεν σημαίνει
ότι δεν έχουν "κινητοποιηθεί" οι πάντες για να σωθούν! ... και η αναβολή με την Αρτεμιδα σε αυτά τα πλαίσια
ήταν ... ότι και να μου λέτε!
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(Yoda @ May 29 2008, 15:37 ) *
Ο Υοda λέει ότι σε καμμία περίπτωση δεν είναι ομάδα για υποβιβασμό τα Μελίσσια αλλά .... και το 5/5 στο
τέλος του πρωταθλήματος ... είναι προκλητικό!
Δεν λέω παραπάνω γιατί και εγώ νομίζω ότι δεν θα έπρεπε να κινδυνευουν να πέσουν ... αλλά δεν σημαίνει
ότι δεν έχουν "κινητοποιηθεί" οι πάντες για να σωθούν! ... και η αναβολή με την Αρτεμιδα σε αυτά τα πλαίσια
ήταν ... ότι και να μου λέτε!

Ασε ρε ΥΟΔΑ τα λαμογια να λενα.

Θελουν ολοι να ριξουν τον Λυκο
αλλα τζαμπα προσπαθουν
19.gif 19.gif 19.gif
nikefalin
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ May 29 2008, 15:41 ) *
Ασε ρε ΥΟΔΑ τα λαμογια να λενα.

Θελουν ολοι να ριξουν τον Λυκο
αλλα τζαμπα προσπαθουν
19.gif 19.gif 19.gif

Νομίζω πως μόνο μια τέτοια εξήγηση όπως του Λύκου στέκει για τη θεωρία περί μεταφυσικής, είπαμε όταν κάνουμε ένα λαθάκι δεν το παραδεχόμαστε, έτσι δίδαξαν οι "ότι και να μου λέτε ". Να μη θυμίσω ποιό συνάδελφο του yoda θυμίζουν αυτά ...

γιατις αναβολές εγώ προτιμώ πρώτα να μαθαίνω, να ακούω όλα τα μέρη τι έχουν να πουν και μετά να λέω αυτό που νομίζω πως είναι σωστό και όχι να πετάω αστήριχτες φαντασιοπληκτες κορώνες, και επίσης όταν κάνω λάθος να το παραδέχομαι.
Επί του συγκεκριμένου είπα πιο είναι το σωστό (μήπως να το επαναλάβω άλλη μια φορά ? "οι 3-4 τελευταίες αγωνιστικές ίδια ώρα και μέρα") .
Αν η ΕΣΚΑ έχει άλλη γνώμη δικαιολογημένα ( όπως στην περίπτωση του Αρτεμις -Μελίσσια) ή αδικαιολόγητα ( όπως οι άλλες 2 αναβολές που έχουν μια λογική, δεν είναι στον αέρα , αλλά δεν θα έπρεπε να ιπερισχύει είτε η λογική της φιέστας είτε η λογική των έργων σ'ενα γήπεδο απέναντι στην ισονομία και στον ίδιο τρόπο που το πρωτάθλημα θα έπρεπε να τελειώσει), τότε μπορώ να λέω τη γνώμη μου και να αποδοκιμάζω.
κάτι άλλο ισως ? Σας ακούω.....
Yoda
QUOTE(nikefalin @ May 29 2008, 16:13 ) *
Νομίζω πως μόνο μια τέτοια εξήγηση όπως του Λύκου στέκει για τη θεωρία περί μεταφυσικής, είπαμε όταν κάνουμε ένα λαθάκι δεν το παραδεχόμαστε, έτσι δίδαξαν οι "ότι και να μου λέτε ". Να μη θυμίσω ποιό συνάδελφο του yoda θυμίζουν αυτά ...

γιατις αναβολές εγώ προτιμώ πρώτα να μαθαίνω, να ακούω όλα τα μέρη τι έχουν να πουν και μετά να λέω αυτό που νομίζω πως είναι σωστό και όχι να πετάω αστήριχτες φαντασιοπληκτες κορώνες, και επίσης όταν κάνω λάθος να το παραδέχομαι.
Επί του συγκεκριμένου είπα πιο είναι το σωστό (μήπως να το επαναλάβω άλλη μια φορά ? "οι 3-4 τελευταίες αγωνιστικές ίδια ώρα και μέρα") .
Αν η ΕΣΚΑ έχει άλλη γνώμη δικαιολογημένα ( όπως στην περίπτωση του Αρτεμις -Μελίσσια) ή αδικαιολόγητα ( όπως οι άλλες 2 αναβολές που έχουν μια λογική, δεν είναι στον αέρα , αλλά δεν θα έπρεπε να ιπερισχύει είτε η λογική της φιέστας είτε η λογική των έργων σ'ενα γήπεδο απέναντι στην ισονομία και στον ίδιο τρόπο που το πρωτάθλημα θα έπρεπε να τελειώσει), τότε μπορώ να λέω τη γνώμη μου και να αποδοκιμάζω.
κάτι άλλο ισως ? Σας ακούω.....

O Yoda λέει ... "συνάδελφο μου?"... Εχει κι άλλους Jedi το Forum?
για το Αρτεμις - Μελίσσια (Μελισσια Part 1) ... την αναβολή την πήραν οι προπονητές για "επαγγελματικούς λόγους" .... οπότε δεν ήταν λόγοι ... ισονομίας που οδήγησαν στην αναβολή... αλλά βολέματος
... όσο για τα Μελίσσια (Μελίσσια Part 2) έμαθα ότι άλλαξαν την τελευταία στιγμή οι διαιτητές στο ματς με την Εκάλη ... και δεν πήγαν καθόλου καλά ... και με αυτό το "2" είναι ακόμα στο παιχνίδι της παραμονής τα
Μελίσσια ... Πολύ θα ήθελα να μάθω τι έγινε στο Μελίσσια - Πολιτεία (Μελίσσια Part 3)... γιατί οι κακές γλώσσες (ντροπή τους...) λένε ότι πριν το μάτς είχαν πάρει φωτιά τα τηλέφωνα ... μεταξύ φίλων γνωστών.... των 2 ομάδων ... και φυσικά τώρα πιά ... (Μελίσσια Part 4) Ατεμις - Μελίσσια 2 (πρόβλεψη στο .... 1,01!)
Η πρόταση μου είναι μόλις λήξει το πρωτάθλημα .... τον Ιούλιο όπως πάει .... να πάμε τις 300+ σελίδες του topic σε εκδοτικό οίκο (έχω κάτι φίλους που θα μας κάνουν καλή τιμή) να βγάλει το best seller του Καλοκαιριού χωρίς να αλλάξει ούτε μία λέξη απο όσα γραψαμε ...
η πρόταση μου για ... "πιασάρικο' τίτλο είναι ...

" Γ-ιατί ΕΣΚΑ-ψαν το λάκκο της ΛΑΜΟΓΙΑ* Τζάκσον?" .... *είναι ξαδέλφη της Λατόγια

... Το ποσοστό μου επι των πνευματικών δικαιωμάτων να πάει υπέρ του "Χαμόγελου του Παιδιού" που είναι σοβαροί άνθρωποι!
pegasus_no_12
Κοντεύουν να μου πέσουν τα μαλια με αυτά που βλέπουν τα μάτια μου!!!!!!!!!!!!
Για να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους έτσι όπως πραγματικά είναι έχουμε και λέμε........

1ον Τα Μελίσσια πάνε για ηγιηνό περίπατο μέχρι την Λούτσα και σώζονται χωρίς να νοιαστούν για κανένα άλλο αποτέλεσμα
2ον Η Κηφισιά πάει να παίξει μέσα στα Καλύβια και ο μόνος λόγος που μπορεί να χάσει είναι να μην χαλάσει η φιέστα που ετοιμάζουν τα Καλύβια ( τα οποία παίζουν με μειον 2 παίκτες και ο ένας απο αυτούς ο Νικολόπουλος ).Αν καερδίσει σώζεται
και 3ον .....Ποιός μένει να πέσει, οέο??????????
Παίζουμε με την Πολιτεία και θανατός σου η ζωή μου.Όποιος χάσει ΠΕΦΤΕΙ
Οτι θα παίζαμε και δεύτερη βδομάδα αγώνα σωτηρίας με 3 απο το παιδικό και 3 απο το εφηβικό δεν το περιμενε κανένας απο εμάς!!!!
Με λίγα λόγια πλέον είμαστε το νο1 φαβορί για να πέσουμε
milos babic
QUOTE(Yoda @ May 29 2008, 15:12 ) *

τωρα αν μιλησω για εχθρικη διαιτησια παλι εγω, θα πεσουν να με φανε.
ο λογος που δε μιλησα τοτε ειναι γιατι τα μελισσια ηταν και καλυτερα απο εμας στο παιχνιδι και το ηθελαν περισσοτερο.
αλλα θα μιλησω μιας και το ζητησαν μερικοι.
ο γκριζομαλλης διαιτητης που δεν τον εχω ξαναδει, εκτος οτι σφυριζε μελισσια, μεσα στο παιχνιδι, ηταν τοσο προκλητικος και μας εβριζε συνεχεια. τις βρισιες θα τις γραψω σε pm για οποιον ενδιαφερεται. καποιοι τα γνωριζουν ηδη.
για να μην πει καποιος οτι αυτο βγαινει τωρα απο το μυαλο μου, γι αυτο υπαρχει ετοιμη αναφορα στην εσκα απο τον προεδρο μας. και θα καταθεσουμε ενορκως αν χρειαστει.
οταν μιλουσα στον αλλον, εναν αδυνατο μελαχροινο για τα φαουλ που δε δινουν στα μελισσια, αυτος μου ελεγε και συ κανεις φαουλ! ακου λογικη...ε δωστο αμα κανω!!!! αρα δεν κανω, απλα το λες για να καλυψεις τα λαθη σου.
μετα απο εκεινο το παιχνιδι δεν αναφερθηκε καθολου, ουτε στην προπονηση, το θεμα διαιτησιας γιατι ημασταν κακοι και επρεπε να χασουμε. και οταν παιζεις χαλια και εισαι τη συγκεκριμενη μερα χειροτερος ειναι ντροπη να μιλας για διαιτησια. τωρα για τη συμπεριφορα του ενος διαιτητη, σας παραπεμπω σε σχολια του dimaster και για τη προσοχη που πρεπει να επιδειξουν για να μην εχουν ξινη γευση απο την ασχολια τους αλλα και για το οτι πρεπει να σεβονται τους παικτες αν θελουν και αυτοι το ιδιο.

p.s. τα μελισσια δεν πρεπει να πεσουν γιατι ειναι καλη ομαδα, ειδικα στο β γυρο.
pegasus_no_12
QUOTE(milos babic @ May 29 2008, 18:24 ) *
p.s. τα μελισσια δεν πρεπει να πεσουν γιατι ειναι καλη ομαδα, ειδικα στο β γυρο.

Δεν διαφωνώ μαζί σου και πιστεύω οτι οι περισσότεροι το ίδιο λένε με σένα.Αλλά το 5x5 είναι πέρα απο την λογική της κατηγορίας και ειδικά για μια ομάδα που μέχρι εκείνη τη στιγμή είχε ρεκόρ 5-15 !!!!!!!
fotaras
QUOTE(loufer @ May 29 2008, 13:18 ) *
Χαιρετώ το fotara το φίλο μου... icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif icon_wave.gif

Γεια σου ρε φιλαρακι. Αυριο θα ειμαι στα καλυβια ελα αμα γουσταρεις
#13.
QUOTE(pegasus_no_12 @ May 29 2008, 17:16 ) *
2ον Η Κηφισιά πάει να παίξει μέσα στα Καλύβια και ο μόνος λόγος που μπορεί να χάσει είναι να μην χαλάσει η φιέστα που ετοιμάζουν τα Καλύβια ( τα οποία παίζουν με μειον 2 παίκτες και ο ένας απο αυτούς ο Νικολόπουλος ).Αν καερδίσει σώζεται

Μακάρι να γίνει έτσι αλλά δεν το νομίζω. Τα Καλύβια είναι ο δίκαιος πρωταθλητής του ομίλου και με αυτό το σεβασμό πρέπει να αντιμετωπιστούν. Το παιχνίδι θα είναι εξαιρετικά δύσκολο έστω και χωρίς Νικολόπουλο και τα Καλύβια είναι το λογικό φαβορί απέναντι σε μας που προερχόμαστε απο κάκιστη εμφάνιση, έστω και με νίκη επί του Μαραθώνα. Το γεγονός ότι παίζουμε την κατηγορία το κάνει σίγουρα ντέρμπι, αλλά μην ξεχνάμε την έλλειψη άγχους που σε μια καλή ομάδα μπορεί να την κάνει να τα βάζει όλα....
Yoda
QUOTE(milos babic @ May 29 2008, 18:24 ) *
τωρα αν μιλησω για εχθρικη διαιτησια παλι εγω, θα πεσουν να με φανε.
ο λογος που δε μιλησα τοτε ειναι γιατι τα μελισσια ηταν και καλυτερα απο εμας στο παιχνιδι και το ηθελαν περισσοτερο.
αλλα θα μιλησω μιας και το ζητησαν μερικοι.
ο γκριζομαλλης διαιτητης που δεν τον εχω ξαναδει, εκτος οτι σφυριζε μελισσια, μεσα στο παιχνιδι, ηταν τοσο προκλητικος και μας εβριζε συνεχεια. τις βρισιες θα τις γραψω σε pm για οποιον ενδιαφερεται. καποιοι τα γνωριζουν ηδη.
για να μην πει καποιος οτι αυτο βγαινει τωρα απο το μυαλο μου, γι αυτο υπαρχει ετοιμη αναφορα στην εσκα απο τον προεδρο μας. και θα καταθεσουμε ενορκως αν χρειαστει.
οταν μιλουσα στον αλλον, εναν αδυνατο μελαχροινο για τα φαουλ που δε δινουν στα μελισσια, αυτος μου ελεγε και συ κανεις φαουλ! ακου λογικη...ε δωστο αμα κανω!!!! αρα δεν κανω, απλα το λες για να καλυψεις τα λαθη σου.
μετα απο εκεινο το παιχνιδι δεν αναφερθηκε καθολου, ουτε στην προπονηση, το θεμα διαιτησιας γιατι ημασταν κακοι και επρεπε να χασουμε. και οταν παιζεις χαλια και εισαι τη συγκεκριμενη μερα χειροτερος ειναι ντροπη να μιλας για διαιτησια. τωρα για τη συμπεριφορα του ενος διαιτητη, σας παραπεμπω σε σχολια του dimaster και για τη προσοχη που πρεπει να επιδειξουν για να μην εχουν ξινη γευση απο την ασχολια τους αλλα και για το οτι πρεπει να σεβονται τους παικτες αν θελουν και αυτοι το ιδιο.

Ο Υοda λέει συμφωνώ ότι είναι καλή ομάδα τα Μελίσσια αλλά το πρωτάθλημα είναι 26 αγώνες και όχι έναν γύρο με 13!

Nikefalin.... καλά πάμε ... από το 5/5 των Μελισσίων έχουμε μέχρι στιγμής 1/5 αναβολή και 2/5 γκρίζα ζώνη ... κα 1/5 ...στα τηλέφωνα! δηλαδή μόνο το πεσμένο Λαγονήσι έχασε από τα Μελίσσια "χωρίς πρόβλημα'??? ... δηλαδή 1/5 ...που ήταν η "κανονική" αναλογία νίκες/ήττες που είχε στο πρωτάθλημα πριν την ... μεταμόρφωση!

Να δεις που πάλι θα δικαιωθώ ... και θα μου λένε ότι φταίω που ρώτησα και έμαθα!

Πάντως δεν έχω παράπονο ... δεν λέει να κλείσει αυτό το βιβλίο! όλο προσθέτουμε νέα κεφάλαια!
pegasus_no_12
QUOTE(#13. @ May 29 2008, 18:36 ) *
Μακάρι να γίνει έτσι αλλά δεν το νομίζω. Τα Καλύβια είναι ο δίκαιος πρωταθλητής του ομίλου και με αυτό το σεβασμό πρέπει να αντιμετωπιστούν. Το παιχνίδι θα είναι εξαιρετικά δύσκολο έστω και χωρίς Νικολόπουλο και τα Καλύβια είναι το λογικό φαβορί απέναντι σε μας που προερχόμαστε απο κάκιστη εμφάνιση, έστω και με νίκη επί του Μαραθώνα. Το γεγονός ότι παίζουμε την κατηγορία το κάνει σίγουρα ντέρμπι, αλλά μην ξεχνάμε την έλλειψη άγχους που σε μια καλή ομάδα μπορεί να την κάνει να τα βάζει όλα....

Συμφωνώ και για αυτό δεν στο λέω οτι είναι σίγουρο όπως πχ θεωρώ την νίκη των Μελισσίων στη Λούτσα.Μια άποψη είναι αυτή που λες λόγω χαλαρότητας να μπαίνουν όλα αλλά αν πάρετε κεφάλι και σας πάει λίγο το παιχνίδι η χαλαρότητα της φιέστας εύκολα μπορεί να μετατραπεί σε πανικό...
milos babic
QUOTE(pegasus_no_12 @ May 29 2008, 18:32 ) *
Δεν διαφωνώ μαζί σου και πιστεύω οτι οι περισσότεροι το ίδιο λένε με σένα.Αλλά το 5x5 είναι πέρα απο την λογική της κατηγορίας και ειδικά για μια ομάδα που μέχρι εκείνη τη στιγμή είχε ρεκόρ 5-15 !!!!!!!

πηγασακο ξερω οτι σε στεναχωρησα με αυτα που ελεγα και ξερω οτι αν ημουν ευνοημενος δε θα το παιρνα χαμπαρι...σε περιμενω στην επομενη συναθροιση!!!

πολλα παραλογα βλεπω και με χαλανε σε αυτην την εσκα............
αλλα ας απολαμβανουμε τους βιασμους να κοιμομαστε και ησυχοι!!!!
Yoda
QUOTE(#13. @ May 29 2008, 18:36 ) *

Ο Υοda λέει ... γιατί μου το χαλάς? ... όλες οι ομάδες σε αυτόν τον ¨ομιλο στο ίδιο καζάνι βράζουν!
οι διαφορές είναι ελάχιστες! ... Σε τελική ανάλυση πάρε τον Dimaster να σου πει τι έκανε και κέρδισαν
τα Καλύβια δύο φορές!
milos babic
σωστος και παλι ο υοδας....
μιας και εισαι ο σεναριογραφος της παρεας, ακου και αυτο...
υποθετικο ειναι:
σαββατο με παλληνη για να απαλυνουν τον πονο μας με τις σφαγες μας, στελνουν γραμματογλου να σφυριξει ταμπακη!
pegasus_no_12
QUOTE(milos babic @ May 29 2008, 19:00 ) *
υποθετικο ειναι:
σαββατο με παλληνη για να απαλυνουν τον πονο μας με τις σφαγες μας, στελνουν γραμματογλου να σφυριξει ταμπακη!

Ε τότε σίγουρα θα βγάλεις το αποθυμένο σου.... και πίστεψε το, πολλών άλλων......
paul kossof
η απαντηση για την ενσταση ανακοινώθηκε τελικα? την κερδισε η κηφισσια?.. Η πολιτεία πολυ δυσκολα πιστευω θα χασει αυριο , γενικα ειναι καλη ομαδα και απο τον κουρο αν οντωσ λειπουν αυτοι που λειπουν...
Yoda
QUOTE(milos babic @ May 29 2008, 19:00 ) *
υποθετικο ειναι:

Ο Υοda λεει για μηδενισμό της Παλλήνης ... νέο ΚΑΣ και ....-3? Κορυφαίο σενάριο!

Του χρόνου οι ομάδες δεν θα έχουν προπονητές αλλά ... δικηγόρους!
#13.
QUOTE(Yoda @ May 29 2008, 17:52 ) *
Ο Υοda λέει ... γιατί μου το χαλάς? ... όλες οι ομάδες σε αυτόν τον ¨ομιλο στο ίδιο καζάνι βράζουν!
οι διαφορές είναι ελάχιστες! ... Σε τελική ανάλυση πάρε τον Dimaster να σου πει τι έκανε και κέρδισαν
τα Καλύβια δύο φορές!

Είχαν τον dimaster..... biggrin.gif και του δίνανε και τη μπάλα... 19.gif
pegasus_no_12
QUOTE(paul kossof @ May 29 2008, 19:13 ) *
η απαντηση για την ενσταση ανακοινώθηκε τελικα? την κερδισε η κηφισσια?.. Η πολιτεία πολυ δυσκολα πιστευω θα χασει αυριο , γενικα ειναι καλη ομαδα και απο τον κουρο αν οντωσ λειπουν αυτοι που λειπουν...

Δες βαθμολογία ΕΣΚΑ , έχει διορθωθεί.Ο Οιον είναι 3ος απο το τέλος με τα τωρινά δεδομένα, για γέλια!!!!
Ουσιαστικά όμως αύριο έμεις παίζουμε την κατηγορία με την Πολιτεία χωρίς βασικό 5αρι ( τιμωρημένος ) , 2αρι ( εσπασε το χέρι του στον αγώνα με την Πεντέλη ) και ένα γκαράκι ακόμα ( τιμωρημένος )
nikefalin
QUOTE(Yoda @ May 29 2008, 18:44 ) *
Ο Υοda λέει συμφωνώ ότι είναι καλή ομάδα τα Μελίσσια αλλά το πρωτάθλημα είναι 26 αγώνες και όχι έναν γύρο με 13!

Nikefalin.... καλά πάμε ... από το 5/5 των Μελισσίων έχουμε μέχρι στιγμής 1/5 αναβολή και 2/5 γκρίζα ζώνη ... κα 1/5 ...στα τηλέφωνα! δηλαδή μόνο το πεσμένο Λαγονήσι έχασε από τα Μελίσσια "χωρίς πρόβλημα'??? ... δηλαδή 1/5 ...που ήταν η "κανονική" αναλογία νίκες/ήττες που είχε στο πρωτάθλημα πριν την ... μεταμόρφωση!

Να δεις που πάλι θα δικαιωθώ ... και θα μου λένε ότι φταίω που ρώτησα και έμαθα!

Πάντως δεν έχω παράπονο ... δεν λέει να κλείσει αυτό το βιβλίο! όλο προσθέτουμε νέα κεφάλαια!

από διαστροφή πάμε καλά. για ρώτα τους υπολοίπους, προτιμούσαν να έχει γίνει το Αρτεμις -Μελίσσια ή να πάει τωρά κανονικά ίδια μέρα με τους άλλους ?
(παει το 1/5)

ο babic ,μόνος του το είπε οτί έχασαν γιατί δεν έπαιξαν καλά στα Μελίσσια. για κακή σου τύχη εκείνη τη μέρα ήμουν στο γήπεδο από το 2ο δεκάλεπτο μαζί με τον Jabar και είδαμε και μεις το ίδιο πράγμα...μάλλον στραβώθηκαμε εμείς αλλά και οι ίδιοι οι παίκτες της Πεντέλης, που δεν ασχολήθηκαν με τη διαιτησία αλλά με την κακή τους εμφάνιση.
(πάει το 2/5)

Για το παιχνίδι της Εκάλης ακούστηκε όταν έγινε ο αγώνας κάποιο παράπονο ? όχι. Αλλά τώρα, 2 βδομάδες μετά το "θυμάσαι" εντελώς τυχαία για να στηρίξεις την άποψη σου.

και ρωτάω εγώ ο χαζός , μήπως έχεις δει φέτος έναν (1) αγώνα των Μελισσίων ? ή μήπως είναι όλα "πληροφορίες" τρίτων "αξιοπιστών" που ήταν στο γήπεδο ? ή μήπως ούτε αυτοί ήταν στο γήπεδο ?

Αφού μιλάς για συνενοήσεις πες ονόματα. Ποιός έκανε τι , ειδάλλως μεταφέρεις (ως συνήθως) σκόρπιες και αστήριχτες πληροφορίες και το χειρότερο ..."ανώνυμα".
βέβαια μέσα σε όλα έχεις πει και το αμίμητο "τα Μελίσσια δεν έχουν ομάδα για να πέσουν".
Διάλεξε λοιπόν, είτε έχουν καλή ομάδα και κερδίζουν κανονικά, είτε δεν έχουν ομάδα για να μείνουν στην κατηγορία και κερδίζουν αφύσικα.

Αλλά τι να λέμε τώρα, υπάρχει μια ομάδα προς την οποία να μην έβγαλες χολή όλο το χειμώνα ? τη μια φταίει ο τρόπος που παίζει η Παλλήνη και το αν έχει κοντό Play, την άλλη ο Γέρακας με τον "προπονηταρά του" και το γήπεδο που "γέρνει",αργότερα η Τούφα με τις αναβολές (που τελικά αποδείχτηκε πως δεν έφταιγε), η Εκάλη που "έκατσε" και έχασε στην Κηφισιά, ο Αγ.Στέφανος& ο mog πριν τις ιστορίες της ένστασης, η Αρτεμις με τον ημίψηλο που δεν παίζει καλά σε όλους τους αγώνες, ο Μαραθώνας γιατί στο γήπεδο του κάνουν έργα, και φυσικά τα Μελίσσια με το "αφύσικο" 5/5 (που είναι 4/4 για την ώρα και βέβαια αν γίνει 5/5 θα βγεις να λες "δικαιώθηκα").

Δίκαια ή άδικα , πάντα ανώνυμα (ενώ η συντριπτική πλειοψηφία σε αυτό το τόπικ είναι επώνυμη και γνωρίζει ο ένας τον άλλον) διαβάζουμε ένα "αλλο μπάσκετ", κάτι σαν "ποδοσφαιρικό" μπάσκετ με παράγοντες, διαιτητές, αβάντες, συμφέρον...

Λείπουν τα βασικά συστατικά σε αυτήν την κατηγορία, τα λεφτά. όσοι παίζουν το κάνουν για το γούστο τους (ελάχιστοι αμοίβονται) φυσικά και έχουν λόγους να είναι θυμωμένοι για όσαο παρατράγουδα γίνονται , αλλά εσύ το εκμεταλλεύεσαι αυτό για να προβάλλεις το "εγώ" σου και την "δικαίωση σου". Δεν έχω διαβάσει ούτε μια πρόταση (μιας και παρακολουθείς χρόνια την κατηγορία) και σχεδόν σε κανένα πόστ δεν εστιάζεις στο παιχνίδι, στους παίκτες ( για τους οποίους κόπτεσαι). Υπάρχει και αυτό.

Ειλικρινά θα χαρώ αν γράψεις και κάτι στην εφημερίδα ή στο περιοδικό ή στο site που εργάζεσαι για όλα αυτά , μπας και προβληθεί λίγο περισσότερο η προσπάθεια αυτών των παιδιών, μπας και αυτά τα προβλήματα που επισημαίνει εδώ ο καθένας με τον τρόπο του ακουστούν λίγο περισσότερο από τα 1-2 τόπικ ενός φόρουμ.
mog#4
μπηκα να δω τη βαθμολογια και με επιασε η ψυχη μου.....3οι απο το τελος????εμεις που πηγαιναμε για ανοδο...κριμα οι προσπαθεια μας ολο αυτο το καιρο....δε πειραζει ομως ....με νικη τελειωνουν ολα τα σεναρια που ειμαστε εμεις μεσα.....και θα στεναχωρισουμε πολλους που θελουν να πεσουμε....και δεν ειναι λιγοι..... wink.gif
paul kossof
φιλε απο κουρο θα νικισετε αυριο? πως τα βλεπεις τα πραγματα? η πολιτεια εχει καλη ομαδα και καιγεται ενω εσεις απο οτι καταλαβα δν πεφτετε και με ισοβαθμιες η κηφισια πεφτει... δν καταλαβαινω πως εκανε 0 στα 8 στο τελος η πολιτεια και απο οτι βλεπω ολα στο ποντο
dimaster
Για το παιχνίδι της Εκάλης ακούστηκε όταν έγινε ο αγώνας κάποιο παράπονο ? όχι. Αλλά τώρα, 2 βδομάδες μετά το "θυμάσαι" εντελώς τυχαία για να στηρίξεις την άποψη σου.

Λοιπόν στο λέω και εγώ......έπεσε σφαγή με τα Μελισσια.......
όντως πως γίνετε να αλλάζει τυχαία ο διαιτητής τελευταία στιγμή......και ο ίδιος να με καθαρίζει με 5 φάουλ χωρίς να έχω κάνει ούτε ένα!!!!
Μερικοί διαιτητές είναι πολλοί προκλητικοί.......πάνε να κάνουν την δουλειά τους χωρίς να κρατάνε καν τα προσχήματα 19.gif
nikefalin
QUOTE(dimaster @ May 29 2008, 22:58 ) *
Λοιπόν στο λέω και εγώ......έπεσε σφαγή με τα Μελισσια.......
όντως πως γίνετε να αλλάζει τυχαία ο διαιτητής τελευταία στιγμή......και ο ίδιος να με καθαρίζει με 5 φάουλ χωρίς να έχω κάνει ούτε ένα!!!!
Μερικοί διαιτητές είναι πολλοί προκλητικοί.......πάνε να κάνουν την δουλειά τους χωρίς να κρατάνε καν τα προσχήματα 19.gif

και το κράτησες και συ μέχρι να το αναφέρει κάποιος άλλος ?
αλλά αυτό με τα 5 φάουλ και να μην έχεις κάνει ένα καταλαβαίνεις από μόνος σου οτί ακούγεται υπερβολικό..
ambulas
QUOTE(paul kossof @ May 29 2008, 22:02 ) *
φιλε απο κουρο θα νικισετε αυριο? πως τα βλεπεις τα πραγματα? η πολιτεια εχει καλη ομαδα και καιγεται ενω εσεις απο οτι καταλαβα δν πεφτετε και με ισοβαθμιες η κηφισια πεφτει... δν καταλαβαινω πως εκανε 0 στα 8 στο τελος η πολιτεια και απο οτι βλεπω ολα στο ποντο

η πολιτεια δεν χανει αυριο!!μιλησα με τον αρχηγο της ομαδας κ τον ειδα πολυ θυμωμενο..θα πεσουνε κορμια!!
mog#4
QUOTE(ambulas @ May 29 2008, 22:22 ) *
η πολιτεια δεν χανει αυριο!!μιλησα με τον αρχηγο της ομαδας κ τον ειδα πολυ θυμωμενο..θα πεσουνε κορμια!!

η μονη σιγουρη ομαδα που δε χανει αυριο ειναι το οιον.....τα αλλα ματσ ειναι φωτια.... smiley.gif
nikefalin
QUOTE(mog#4 @ May 30 2008, 00:33 ) *
η μονη σιγουρη ομαδα που δε χανει αυριο ειναι το οιον.....τα αλλα ματσ ειναι φωτια.... smiley.gif

αυτό νομίζω κι εγώ εκτός εαν αυτοκτονήσετε
ambulas
QUOTE(mog#4 @ May 30 2008, 00:33 ) *

εκτος απο την πολιτεια δεν θελω ουτε εσυ να πεσεις αλλα ουτε κ ο λυκος με τιποτα.αρα τι μενει?
mog#4
QUOTE(nikefalin @ May 29 2008, 22:35 ) *
αυτό νομίζω κι εγώ εκτός εαν αυτοκτονήσετε

ειναι τελειωμενο....οταν παιζει ο μικρος καθαριζει...... smiley.gif
mog#4
QUOTE(ambulas @ May 29 2008, 22:38 ) *
εκτος απο την πολιτεια δεν θελω ουτε εσυ να πεσεις αλλα ουτε κ ο λυκος με τιποτα.αρα τι μενει?

AND THE WINNER IS......ΚΟΥΡΟΣ........
ambulas
QUOTE(mog#4 @ May 30 2008, 00:41 ) *
AND THE WINNER IS......ΚΟΥΡΟΣ........

καλο ταξιδι στην δ εσκα ευχομαι αυριο στον κουρο..
mog#4
QUOTE(ambulas @ May 29 2008, 22:45 ) *
καλο ταξιδι στην δ εσκα ευχομαι αυριο στον κουρο..

χαχαχα.....εισαι αρχηγος.....ποτε θα τα πουμε ρε συ?εχω χασει και τον αδερφο σου..... smiley.gif
ambulas
QUOTE(mog#4 @ May 30 2008, 00:47 ) *
χαχαχα.....εισαι αρχηγος.....ποτε θα τα πουμε ρε συ?εχω χασει και τον αδερφο σου..... smiley.gif

μολις ανοιξει το καλοκαιρινο θα σε ενημερωσω μικρουλη αλλα μεγαλο παικτη μου!!δεν ηρθες να μας δεις στον ατταλο μια φορα..
mog#4
QUOTE(ambulas @ May 29 2008, 22:51 ) *
μολις ανοιξει το καλοκαιρινο θα σε ενημερωσω μικρουλη αλλα μεγαλο παικτη μου!!δεν ηρθες να μας δεις στον ατταλο μια φορα..

ποτε να ερθω ρε συ....ημουν πατρα και ανεβαινα μονο σαββατοκυριακα....δεν ηξερα και ποτε παιζατε.....πως πηγατε????
ambulas
QUOTE(mog#4 @ May 30 2008, 00:58 ) *
ποτε να ερθω ρε συ....ημουν πατρα και ανεβαινα μονο σαββατοκυριακα....δεν ηξερα και ποτε παιζατε.....πως πηγατε????

σχετικα καλα..14 νικες αλλα πολυ ξυλο.τι θελω στα γεραματα στην β?
mog#4
QUOTE(ambulas @ May 29 2008, 23:00 ) *
σχετικα καλα..14 νικες αλλα πολυ ξυλο.τι θελω στα γεραματα στην β?

δεν εχεις αναγκη εσυ.....τους εχεις για πλακα....

κατι ασχετο ρε παιδια.....εχω μεινει με ενα παραπονο τωρα που τελειωνουμε.....δεν εχω δει ακομα κοντα τον nikefalin.....τζαμπαρ αυριο ελα να θαυμασεις το πουλεν σου η θα πας καλυβια?????
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.