Help - Search - Members - Calendar
Full Version: MVP Trophy 2014-15
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Versus & Polls
aegeansheed
Οι ομάδες πλέον έχουν ολοκληρώσει τα 3/4 του προγράμματός τους σε αγώνες. Αν και τελικές κατατάξεις δεν υπάρχουν ακόμη, ο δρόμος για τα playoffs έχει αρχίσει να διαφαίνεται ήδη για τις περισσότερες ομάδες. Οι υποψήφιοι που αντέχουν να πατήσουν το γκάζι για μερικούς αγώνες ακόμα, θα είναι αυτοί που θα ακούγονται στις συζητήσεις για τον MVP μέσα στον επόμενο μήνα.

Παρουσιάζω κατά σειρά προτίμησης τους σημαντικότερους υποψήφιους.

1.Stephen Curry: 61 αγώνες, 23.8π, 4.4ρ, 7.7ασ, 2.2κλ, 48.5% σουτ, 42.2% τρίποντα, 90.3% ελ.βολές σε 33.1 λεπτά
Ρεκόρ Ομάδας: 50-12

Ο αγαπημένος παίκτης των πιτσιρικάδων σε όλον τον κόσμο, ο πιο απολαυστικός παίκτης που συνδυάζει το απίστευτο χάρισμα που έχει με τη μπάλα στα χέρια με τη θέληση για νίκη. Δεν είναι απλά ένας videogame superstar, είναι ο χορευτής με την πορτοκαλί μπάλα, αυτός που αν κάποιος δεν έχει δει μπάσκετ ποτέ και τον δει για πρώτη φορά, θα αγαπήσει παντοτινά το άθλημα και κάποια στιγμή στο μέλλον θα εξιστορεί σε συζητήσεις μεταξύ φίλων το πώς άρχισε να βλέπει μπάσκετ. Ο λόγος είναι ο Curry.

Τώρα που καταλάγιασε το συναίσθημα, ας αραδιάσω τα stats. Αλλά τί να πώ εγώ, τα λένε όλα τα stats των Warriors. Πρώτη ομάδα στη Δύση, 1η σε PPG, σε Off.Rating και Def.Rating. Με +47% στα σουτ και +39% στα τρίποντα, μπαίνουν στις 17 καλύτερες σούτινγκ ομάδες από τότε που υπάρχει τρίποντο στο ΝΒΑ. Με winning ratio πάνω από 80% αυτή τη στιγμή, υπάρχει η προοπτική (και ο στόχος φαντάζομαι) να μπουν στην all-time 10άδα. Κι επειδή βραβείο για καλύτερη ομάδα της Regular Season δεν υπάρχει, το παίρνει για εκείνην ο αρχηγός.

Ο Kerr τον ξεκουράζει όσο μπορεί φέτος, αλλά εκείνος μας κάνει πλάκα! Βρίσκεται ανάμεσα σε μια σπάνια λίστα με 21 παίκτες που από το 1947 έως σήμερα, έχουν παίξει σε τουλάχιστον 60 παιχνίδια, έχοντας περισσότερους από 23 πόντους σε λιγότερο από 34 λεπτά κατά μ.ο.
Καρορεκόρ 1 (μειώστε του κι άλλο τον χρόνο να δούμε τι μπορεί να κάνει)
Συγκεκριμένα παίζει περίπου 3,5 λεπτά λιγότερο σε σχέση με πέρυσι και έχει κρατήσει (για 0.2 π.) το μέσο όρο σκοραρίσματός του, βελτιώνοντας το ποσοστό ευστοχίας του από 47.1% σε 48.5%. Η προσήλωση στην προσωπική άμυνα είναι ένα ακόμα στοιχείο που βελτίωσε ο Steph στην περίοδο. Κλέβει με 2.2 φορές φέτος έναντι 1.6 πέρυσι και κατά γενική ομολογία έχει γίνει above average στην προσωπική άμυνα. Πλέον τον βλέπω πολλές φορές και κατευθύνει τους συμπαίκτες του και στην άμυνα! Πιστεύω ότι είναι χάσιμο χρόνου να γράφεις για τα skills του Curry, ενώ μπορείς να τον δεις να κάνει όλα αυτά. Η διαφορά σε σχέση με τον περσινό Curry, και κλείνω εδώ, δεν είναι ότι μπήκε στην κουβέντα για τον MVP, μπήκε στην συζήτηση για τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο αυτή τη στιγμή και πιθανότατα σήμερα είναι αυτός.

2.Russell Westbrook: 48 αγώνες, 27.4π, 5.1ρ, 7.1ασ, 1.7κλ, 43.4% σουτ, σε 33.4 λεπτά
Ρεκόρ Ομάδας: 35-28

Τέρας!!! Τί να πει κανείς για τον φετινό Westbrook, πραγματικά!!! Απλά συμμετέχεις οπτικά στα αποτελέσματα αυτού που φαίνεται να είναι η προσωπική του αναζήτηση σχετικά με τα όριά του. Η αυτοπεποίθησή του αυτή τη στιγμή πρέπει να είναι κάπου εκεί που ήταν του Jordan. Δε νομίζω να υπάρχει κάτι που να μπορεί να τον φρενάρει από το να πάρει αυτό που θέλει. Για τους τραυματισμούς που έχει γελάμε πλέον, αφού όταν ακούμε το φυσιολογικό timetable, ξέρουμε όλοι ότι θα το διαλύσει και θα επανέλθει το ίδιο δυνατός και πιο πεινασμένος.

Το πούμα κατάφερε να κάνει σε 4 συνεχόμενα παιχνίδια triple-double, και 5 συνολικά μέσα σε διάστημα 6 παιχνιδιών. Ισοφάρισε το δεύτερο ρεκόρ του Magic (το 1ο ανήκει στον MJ με 7 συνεχόμενα παιχνίδια). Όπως έμαθα πρόσφατα μόνο ο Russ και ο Big O έχουν καταφέρει να σημειώσουν τουλάχιστον 200 πόντους, 50 ριμπάουντ και 50 ασίστ μέσα σε ένα διάστημα 5 παιχνιδιών!!!!

Κρατάει με νύχια και με δόντια ζωντανή την ομάδα του στο κυνήγι της 7ης θέσης με την ελπίδα να γίνει το καλύτερο δυνατό seeding και να μην πέσει πάνω σε αυτούς τους Warriors. Όχι ότι φοβάται, ούτε εμάς μας χαλάει το καλύτερο ζευγάρι 1ου γύρου που έγινε ποτέ, αλλά είναι και αμαρτία. Αυτοί οι δυο πρέπει να σφαχτούν στον τελικό, αν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο.

Ήδη έχει 7 παιχνίδια με πάνω από 40 πόντους και είναι ο μόνος που πλησιάζει τόσο πολύ τον Jordan σε όρους willingness και unstoppableness.

3.James Harden: 62 αγώνες, 27.1π, 5.8ρ, 7.1ασ, 1.9κλ, 44.7% σουτ, σε 36.7 λεπτά
Ρεκόρ Ομάδας: 43-20

Δεν έχω δει Houston φέτος και δεν έχω άποψη. Τα στατιστικά του είναι βελτιωμένα, ιδίως στην άμυνα (1,9 κλ. έναντι 1.6 πέρυσι και 0,8 τ. έναντι 0.4 αντίστοιχα). Τράβηξε όλο το κουπί όσο λείπει ο Howard και είναι και φέτος πολύ καλός -όσο μπορεί να είναι ο Harden. Μπαίνει στη συζήτηση για τον MVP επειδή είναι ένας από τους 3-5 καλύτερους επιθετικά παίκτες στον κόσμο κι επειδή το ρεκόρ του Houston είναι καλό, αλλά όσο οι Rockets δεν πλησιάσουν να οδηγήσουν την Κατάταξη από τα μισά της περιόδου και μετά, είναι πολύ δύσκολο να έχει πολύ σημαντικό advantage στο MVP voting.

4.Marc Gasol: 63 αγώνες, 18.1π, 7.9ρ, 3.8ασ, 1.7τ, 49.8% σουτ, σε 34.0 λεπτά
Ρεκόρ Ομάδας: 45-18

Αν πρέπει να διαλέξει κανείς έναν παίκτη από το φετινό Memphis αυτός είναι ο Marc o Λευκός. Κάνει την καλύτερη ατομικά σαιζόν της καριέρας του, σημειώνοντας ένα δυνατό +3.5 σε πόντους σε σχέση με πέρυσι παίρνοντας μόνο μιάμιση προσπάθεια παραπάνω κατά μέσω όρο. Ογκόλιθος κατά τα άλλα στην άμυνα και με αυτά κι αυτά οι Grizzlies στη θεωρητικά τελευταία ευκαιρία τους πριν διαλύσουν το καλοκαίρι, κρατάνε την δεύτερη στη Δύση. Θεωρητικά μπορούν να νικήσουν σε αργό τέμπο και half-court σχεδόν όλες τις ομάδες, όταν η μπάλα γυρίζει στην περιφέρεια...Τώρα αρχίζουμε τα κλασικά με την περιφέρεια των Grizzlies.

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι που επέλεξα για το Poll, έκαναν τουλάχιστον έναν μήνα MVP επιπέδου και αξίζουν θεωρητικά ψήφο. Θα μπορούσαν να είναι κι άλλοι φυσικά, αλλά είμαστε εδώ για να τα συζητήσουμε.

p.s. Αγαπάμε Green και πιστεύουμε ότι αυτός είναι ο πραγματικός MVP των Warriors.
SG3ptshooter
Aν το impact σου είναι τέτοιο που δε χρειάζεται να το απλώνεις πάντα στο χρόνο, κι αν το ρεκόρ της ομάδας σου προφανώς -απ' το παρελθόν και απ' το πως δεν μετράνε σοβαρά το Davis - παίζει σημαντικό ρόλο, δεν μπορώ να του το χρεώσω ως αρνητικό. Εκτός αν η όγδοη απ' την ένατη θέση μιας περιφέρειας απέχουν έτη φωτός.
aegeansheed
Δεν κάνουμε προσηλυτισμό εδώ, όχι... tongue.gif

lakersdynasty
QUOTE(SG3ptshooter @ Mar 10 2015, 14:34 ) *
Aν το impact σου είναι τέτοιο που δε χρειάζεται να το απλώνεις πάντα στο χρόνο, κι αν το ρεκόρ της ομάδας σου προφανώς -απ' το παρελθόν και απ' το πως δεν μετράνε σοβαρά το Davis - παίζει σημαντικό ρόλο, δεν μπορώ να του το χρεώσω ως αρνητικό. Εκτός αν η όγδοη απ' την ένατη θέση μιας περιφέρειας απέχουν έτη φωτός.


Για τον Davis:

Είδα λίγο τα ρεκόρ των ομάδων των MVP απο το 1981 ως σήμερα (απο τότε που ψηφίζουν τα media δηλαδή).

Η κατώτερη θέση ομάδας που έβγαλε MVP ήταν η 4η σε όλο το ΝΒΑ με 2 εξαιρέσεις:

Michael Jordan 1988. Bulls στην 7η θέση

Moses Malone 1982. Rockets στην 9η θέση

Οπότε φαίνεται να έχει πολύ μεγάλη σημασία το πόσο καλά πάει μια ομάδα εκτός εαν ο MVP είναι κυριολεκτικά το Α και Ω στην επιτυχία της ομάδας του και στατιστικά.

Ο Malone είχε ως 1ος +2 WS απο τον δεύτερο.

Ο Jordan είχε ως 1ος +4,5 WS απο τον δεύτερο. icon_drunk.gif

Για τον Westbrook:

Όπως είχα αναφέρει και αλλού το να είναι κάποιος πρώτος σε χρησιμοποίηση (USG% απο το 1977-78) μειώνει τις πιθανότητες του να κερδίσει το MVP. Μόλις 5 τα κατάφεραν και τις 3 φορές ο παίκτης ήταν πρώτος και σε WS/48 λεπτά.

Εδώ οι περιπτώσεις στις οποίες η ομάδα του MVP δεν ήταν (μόνη) πρώτη (1981-2014):

QUOTE
2014 2 THUNDER Durant
2012 4 HEAT James
2008 3 LAKERS Bryant
2006 4 SUNS Nash
2004 2 WOLVES Garnett
2002 2 SPURS Duncan
2001 3 76ERS (TIED W/2ND) Iverson
1999 2 JAZZ (TIED W/1ST) K.Malone
1998 2 BULLS (TIED W/1ST) Jordan
1997 2 JAZZ K.Malone
1994 2 ROCKETS Olajuwon
1991 2 BULLS Jordan
1989 2 LAKERS Johnson
1988 7 BULLS Jordan
1982 9 ROCKETS M.Malone
1981 2 76ERS (TIED W/1ST) Erving


QUOTE(aegeansheed @ Mar 10 2015, 16:24 ) *
Δεν κάνουμε προσηλυτισμό εδώ, όχι... tongue.gif



Και εγώ εδώ καταλήγω bball.gif
SG3ptshooter
QUOTE(lakersdynasty @ Mar 18 2015, 20:55 ) *
Για τον Davis:
Για τον Westbrook:

Πολύ ενδιαφέροντα αυτά που παραθέτεις, η ένστασή μου σε πράγματα που έχω διαβάσει και προσπάθησα να μεταδώσω νωρίτερα είναι πως δε δέχομαι πως αν ο Davis βγει ένατος = δε γίνεται να βγει MVP επειδή δε θα παίξει postseasοn, ενώ για τους ίδιους ο Russell που θα είναι -αν είναι- 1-2 νίκες πιο πάνω είναι πολύ σοβαρό consideration. Είναι χαζό.

Έχω αρχίσει και φοβάμαι το LeBron βέβαια, έχει πάρει μπρος η πριονοκορδέλα.
lakersdynasty
QUOTE(SG3ptshooter @ Mar 18 2015, 21:18 ) *
Πολύ ενδιαφέροντα αυτά που παραθέτεις, η ένστασή μου σε πράγματα που έχω διαβάσει και προσπάθησα να μεταδώσω νωρίτερα είναι πως δε δέχομαι πως αν ο Davis βγει ένατος = δε γίνεται να βγει MVP επειδή δε θα παίξει postseasοn, ενώ για τους ίδιους ο Russell που θα είναι -αν είναι- 1-2 νίκες πιο πάνω είναι πολύ σοβαρό consideration. Είναι χαζό.

Έχω αρχίσει και φοβάμαι το LeBron βέβαια, έχει πάρει μπρος η πριονοκορδέλα.


Ναι όλη αυτή η συζήτηση για τον Westbrook και εμένα μου φαίνεται υπερβολική.

Συν ότι πιστεύω ότι και οι ανταλλαγές βοήθησαν πολύ στο να έχουν οι Thunder την εικόνα που έχουν πρόσφατα και γενικότερα χωρίς τον Durant. Ειδικά ο Kanter είναι πολύ καλή προσθήκη και αν σκεφτούμε και ποιον αντικατέστησε είναι σαν να ήρθε βασικός Center στην ομάδα για να γεμίσει άδεια θέση.

Αυτό δεν μπορείς να το παραβλέψεις. Αν είναι κάποιος που κουβαλάει ολόκληρη χρονιά "μόνος" του μια ομάδα αυτός είναι ο Davis και το βλέπουμε και με γυμνό μάτι.
aegeansheed
QUOTE(lakersdynasty @ Mar 18 2015, 23:06 ) *
Ναι όλη αυτή η συζήτηση για τον Westbrook και εμένα μου φαίνεται υπερβολική.
...
Αυτό δεν μπορείς να το παραβλέψεις. Αν είναι κάποιος που κουβαλάει ολόκληρη χρονιά "μόνος" του μια ομάδα αυτός είναι ο Davis και το βλέπουμε και με γυμνό μάτι.


Πουλάει πολύ τελευταία το στόρυ με τον Russell. Μέσα σε μια εβδομάδα μόνο το ΕΣΠΝ πρέπει να έχει βάλει δύο headlines.

Πλέον κι επίσημα κουβαλάει κι εκείνος τους Thunder μόνος του, υπό την έννοια που κουβαλάει και ο AD (αν και τόσο σάπιο ρόστερ δύσκολα να βρει κάποιος άλλος superstar στην ομάδα του, δηλαδή Whitney, Cobain, Jimmer μαζί, μόνο στη N.Y. θα έβλεπες αλλού).

Εγώ εκεί, με τον Στεφ.
duncan21


MVB κι από μένα.
captain charisma
λογικα το μβπ θα κριθει αναμεσα στον καρι και στον μουσια..πιστευω οτι θα το παρει ο χαρντεν γιατι κρατησε την ομαδα ψηλα οταν αλλοι βασικοι παικτες ηταν τραυματιες π.χ χαουαρντ, τζοουνς,μπεβερλι, μοντεγιουνας κλπ..απ την αλλη ο καρι οδηγησε τους γουοριορς εχοντας αξιο supporting cast στη πρωτη θεση του νβα, εσπασε το δικο του ρεκορ στα τριποντα. αλλα δεν τον ειδαμε πως θα αντιδρουσε εαν βασικοι παικτες τραυματιζοταν...
3ος λογικα βγαινει ο ντειβις που εκανε σουπερ χρονια και οδηγησε ενα μετριο συνολο στα πλειοφς.
ο τζειμς φετος για τα δικα του δεδομενα εκανε μετρια χρονια με πεσμενα στατιστικα σ ολες τις κατηγοριες πλην ασιστ..
ο γουεστμπρουκ παρολο που εκανε σουπερ χρονια και ασυλληπτα στατιστικα βγαινει αυτοματως απ τη συζητηση γιατι δεν καταφερε να βαλει τους θαντερ στα πλειοφς..
lakersdynasty
Θα επιμείνω στον Curry.

O Harden όπως και ο Westbrook μπορεί να ήταν δυο παίκτες που ήταν με διαφορά το νο1 της ομάδας τους εκτελεστικά και δημιουργικά αλλά αυτό απ'την άλλη δε σημαίνει ότι έκαναν ότι έκαναν μόνοι ή σχεδόν μόνοι όπως πολλές φορές αναφέρεται.

Ο Harden είχε γύρω του ένα ροστερ που ήταν σε θέση να αμυνθεί και να τρέξει πολύ καλά μετά απο καλή άμυνα και χωρίς τον Howard. Και η όλη απώλεια του Howard θα έπρεπε να ήταν εκεί. Όχι επιθετικά.

Οι Jones και Smith έκαναν καλή δουλειά στην άμυνα ψηλά και στα ριμπάουντ ενώ η ομάδα έγινε ακόμη πιο γρήγορη.

Γενικά πιστεύω ότι ο Curry είχε μια γεμάτη χρονιά έχοντας γύρω του ένα σταθερό ρόστερ που δείχνει επιθετικά και αμυντικά τι ακριβώς έκανε για 80 παιχνίδια για την ομάδα του.

Οι Harden-Westbrook παίζουν σε ομάδες που και οι αλλαγές που έκαναν στη μέση της χρονιάς βοήθησαν στο να τα πάνε καλύτερα απο ότι αναμενόταν μετά απο τραυματισμό/ους.

Ο Davis είχε μια εξαιρετική χρονιά κουβαλώντας την ομάδα του στα Playoffs, το πρόβλημα όμως είναι ότι δεν βλέπουμε συχνά ομάδες στο βάθος της κατάταξης της κανονικής περιόδου να βγάζουν MVP. Σε επίδραση στην ομάδα του είναι σαφώς νο1.

Ο Lebron δεν είχε καλή χρονιά σε σχέση με προηγούμενες σεζόν αλλά όπως και το 2011 η απόφαση του να αλλάξει ομάδα ήταν δεδομένο ότι θα του κόστιζε στο να έχει γενικά μια κορυφαία χρονιά. Irving και Love με την απόδοση τους είναι αρκετοί για να του στερήσουν μια σοβαρή υποψηφιότητα, αφού ναι μεν οι Cavaliers χωρίς αυτόν δεν έπαιξαν καλά αλλά η όποια επιτυχία ήταν έργο και των τριών αλλά και των προσθηκών των Mozgov Smith Shumpert. Οπότε θα μου φανεί παράξενο αν πάρει πολλές ψήφους.

Ο Paul είναι ένας παίκτης που όλοι τον ξεχνάνε αλλά η επιρροή του στην ομάδα του σαφώς και είναι παρόμοια των βασικών διεκδικητών του MVP, Curry Harden αλλά και του Davis. Η σταθερότητα των Clippers όμως κατά την απουσία του Griffin είχε να κάνει σε μεγάλο βαθμό και με τον DeAndre Jordan και την απόδοση του σε ριμπάουντ και άμυνα. Εξακολουθεί όμως να είναι σημαντικότατος και θα περίμενα ότι θα πάρει επίσης κάποιες ψήφους.

Εδώ μια στατιστική σύγκριση Curry-Harden-Davis-James-Paul-Westbrook:

http://bkref.com/tiny/zJFMC
SG3ptshooter

http://espn.go.com/espn/feature/story/_/id...est-point-guard "A great read" - anybody
captain charisma
εγκλημα αν δεν δωσουν το μβπ στο καρι..οι γουοριορς φετος καναν απ τις καλυτερες πορειες στην ιστορια τους..με τον πρωταρη κερ κιολας ο οποιος εχασε αδικα το βραβειο του προπονητη της χρονιας, και ο γκριν το αντιστοιχο του αμυντικου της χρονιας..
aegeansheed
Jack's basket is older than you think.



Πιστεύω ότι το MVP voting θα καταλήξει στον Steph, αλλά o Harden θα είναι αρκετά κοντά, τόσο που έχω έναν "φόβο" ότι μπορεί και να το πάρει. Ποντάρω όμως ότι τελικά θα μετρήσουν τα stats των Warriors και του Curry ατομικά.
Εάν δεν υπήρχε ο Curry, θα συμφωνούσα ότι ο Harden θα ήταν ο MVP. Μερικές φορές τα βραβεία αδικούν τις καλές προσπάθειες, όπως τη φετινή χρονιά του Beard, αλλά μιλώντας για αδικία, το "δίκαιο" φέτος είναι να το πάρει ένας συγκεκριμένος παίκτης και μόνο αυτός.
thalys
QUOTE
First informed of this on Friday, with more on Sunday at Oracle . . . Sources: Warriors' Curry to be named NBA MVP


https://twitter.com/MontePooleCSN

και
QUOTE
Warriors guard Stephen Curry will be named the NBA’s Most Valuable Player, a source told Yahoo.


https://twitter.com/SpearsNBAYahoo/status/595007813828509696
jvalin
Curry και επίσημα. Ιδού και τα αναλυτικά αποτελέσματα



captain charisma
τελικα ο στεφανος πηρε πολυ πιο ευκολα απ οτι περιμεναμε το μβπ και ειναι ο πρωτος γκαρντ που παιρνει μβπ απ το μακρινο 2006 οταν το πηρε ο νας...και ο πρωτος μβπ που η ομαδα του εχει ρεκορ 67-15 απ το 2007 που το πηρε ο νοβιτσκι. μαγος
SG3ptshooter
QUOTE(captain charisma @ May 4 2015, 20:20 ) *
ειναι ο πρωτος γκαρντ που παιρνει μβπ απ το μακρινο 2006

Ροζέ, 2011, αν μιλάμε μόνο για PG. Ενδιάμεσα το είχε πάρει και ο Kobe.
captain charisma
σωστα..πως μου διεφυγε...ηθελα να γραψω για πλειμεκερ...τον ειχα ξεχασει τελειως τον ροουζ..
SteveNashidis
Ο μόνος παίκτης που ήταν από την Ανατολή στην ψηφοφορία είναι ο Lebron !

Και αφού δεν πήρε τρόπαιο ο Kerr ή ο Green στα αντίστοιχα βραβεία τους, θα έπεφτε ο Silver από την προεδρεία αν δεν το έδινε στον Curry . Θέαμα και ουσία από τον MVP . To άξιζε !
SG3ptshooter
giannis_mg
Μπράβο στον Στεφ που καταφερε απ'το τιποτα και απ'την απορριψη να φτασει εκει που ειναι τωρα.
Αν αλλωστε δεν το επαιρνε μετα τα φιασκα με Κερρ και Ντρειμοντ που δεν πηραν αυτο που αξιζαν τοτε νομιζω πως ο κομησαριος θα επαιρνε ποδι smiley.gif

Χρονια ειχα να ξενυχτησω για να δω εναν και μονο παιχτη και ας επαιζαν και με την Μινεσοτα δεν με ενοιαζε.
Παιχτης που συνδυαζει ικανοτητα-θεαμα-ουσια και τοσο συμπαθης σε ολους σε τετοιο βαθμο χρονια ειχαν να δουν τα ματια μου.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.