Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Άρης - ΑΕΛ 1964
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
hagi
Άρης- ΑΕΛ λοιπόν για την 24 αγωνιστική και νομίζω ότι είναι ένα παιχνίδι που δεν πρέπει να χαθεί.Σε αυτή την αγωνιστική μάλιστα αγωνίζονται και ο Πανελλήνιος με το Μαρούσι και αν κάνει διπλό το Μαρούσι εξασφαλίζουμε την τρίτη θέση στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος.

Πέρα όμως από το τί θα γίνει στο άλλο ματς ο Άρης θα πρέπει να είναι σοβαρός και να κερδίσει τον αγώνα χωρίς καρδιοχτύπια.

Έμειναν μόλις τρεις αγωνιστικές και τα παιχνίδια είναι κοντά κοντά.

Καλή επιτυχία και με τη νίκη.. Ελπίζω να μην βγω γκαντέμης tongue.gif
ablade
QUOTE(hagi @ Apr 9 2009, 12:38 ) *
Ελπίζω να μην βγω γκαντέμης tongue.gif

Ολοι αυτό ελπίζουμε...!!!

Καλη επιτυχία στην ομάδα. Ελπίζω οτι θα αρχίσει να ενσωματώνεται στο παιχνίδι και ο Wright ώστε να είναι το όπλο μας στα play off.
EXPLOITED ARIS
Ειναι μια καλη ευκαιρια να παρει χρονο συμμετοχης και να μπει ακομη περισσοτερο στο κλιμα της ομαδος εν οψει play off.
H πεσμενη στην Α2 ΑΕΛ(κριμα), δε νομιζω να φερει καποια αξιολογη αντισταση αφου η μιση ομαδα εχει αναχωρησει και ουσιαστικα θα παρουν χρονο καποιοι πιτσιρικαδες και οι εναπομοιναντες βασικοι.
Αν κανει κανα καλο το Μαρουσι και σιγουρεψουμε την τριτη θεση απο μεθαυριο...για να εχουμε Καλο Πασχα!!!! smiley.gif
weirdo1977
ευκαιρία να δούμε k τον τσαιρελη αύριο, επίσης αύριο πρέπει να δεχτούμε k μια παρατήρηση ώστε να πάμε καθαροί στα play offs tongue.gif βρίστε με την ψυχή σας biggrin.gif
colonel gomelsky
Καλημέρα σε όλους. Είμαι οπαδός του Παναθηναϊκου αλλά συμπαθώ τον Άρη όχι μόνο λόγω ιστορίας αλλά κυρίως λόγω του κόσμου του και του παλέ. Καλή επιτυχία!
EXPLOITED ARIS
QUOTE(weirdo1977 @ Apr 11 2009, 01:02 ) *
ευκαιρία να δούμε k τον τσαιρελη αύριο, επίσης αύριο πρέπει να δεχτούμε k μια παρατήρηση ώστε να πάμε καθαροί στα play offs tongue.gif βρίστε με την ψυχή σας biggrin.gif


24.gif
gallistis
κριμα που εδιωξαν τον ματαλον για να βλεπαμε εναν παιχτη ποιοτητος .να κανουμε τις νικες που πρεπει,για να παμε ησυχοι πλευ οφ.η αελ δεν ειχε την ομαδα για να σωθει φετος.
EXPLOITED ARIS
77-62 τελικο σκορ και ουσιαστικα καναμε το καθηκον μας.Και μετα το δωρο απο το Μαρουσι κραταμε την τριτη θεση στα χερια μας...
Κριμα που δεν επαιξαν οι πιτσιρικαδες μας σημερα αλλα οι βασικοι παραηταν χαλαροι.Ο Μπρεισι σε 23 λεπτα 9 ποντακια και 4 ασιστ.Δεν τον φοβαμαι.Θα βρει τον εαυτο του και θα ειναι πολυτιμοτατη βοηθεια εν οψει πλει-οφ.Ο Τσαιρελης καταπληκτικος και αυτο το παληκαρι πρεπει οπωσδηποτε να παρει την ευκαιρια του στην ομαδα μας.Ειναι σπανιος παικτης,πραγματικα.
Εικονα απο τον αγωνα δεν εχω αλλα απο τα περισσοτερα ρεπορταζ καταλαβαινω οτι εκαναν αγγαρια και απλως οταν σφιχτηκαν λιγο στο τελος καθαρισαν και τον αγωνα.Ειναι πολυ νωρις ακομη αλλα με μηδεν αγχος πλεον(για την κανονικα περιοδο) μπορουμε να δεσουμε σαν ομαδα και να γινουμε καλυτεροι!
thrylos7
O Άρης το ματς το άφηνε ανοιχτό (ούτως ή άλλως δεν είναι η ομάδα που θα πάρει 30 πόντους διαφορά) κι έτσι, όσο η ΑΕΛ μπορούσε να διεκδικήσει τη νίκη, οι νεαροί δεν πέρασαν στο παρκέ.

Οι παίκτες της ΑΕΛ ήταν πολύ φιλότιμοι, αλλά δεν μπορούσαν κάτι παραπάνω. Χωρίς τους Αμερικανούς, είναι δίχως αμφιβολία η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος, ωστόσο το πάλεψαν αρκετά. Ειδικά ο Παπανικολάου ήταν εξαιρετικός.
Ο Τσαϊρέλης πάντως δεν έκανε κάποια ιδιαίτερη εμφάνιση. Ακόμα είναι παιδί, ανάμεσα σε άνδρες, όσον αφορά την παρουσία του στη ρακέτα. Τουλάχιστον έτσι φάνηκε χθες, απέναντι στους ψηλούς του Άρη. Έχει δρόμο ακόμη... Γενικά είχε προβλήματα η ΑΕΛ στα ψηλά, με τον Μπετς να κάνει ότι θέλει, αλλά και να υπάρχουν αρκετά επιθετικά ρημπάουντ για τους γηπεδούχους.

Όσο για τον Ράιτ, στο πρώτο ημίχρονο νόμιζα μας έκαναν πλάκα κι έφεραν το δίδυμο του αδερφό, τον Σαίντ... Πραγματικά, δεν είχε τα πατήματά του... Στο δεύτερο μέρος βελτιώθηκε αισθητά, ενώ τον είδαμε, όπως αναμενόταν, να κρατά αυτός τη μπάλα σε κάποιες επιθέσεις, ως πλέι μέικερ.

Με τη νίκη του Αμαρουσίου επί του Πανελληνίου, η ομάδα καπάρωσε την τρίτη θέση. Βέβαια, δεν ξέρω κατά πόσο προτιμά το Μαρούσι από τον Πανελλήνιο, σε πιθανή αναμέτρησή τους για την Ευρωλίγκα. Τα πλέι οφ θα είναι ούτως ή άλλως εξαιρετικά αμφίρροπα στις θέσεις 3-6, αλλά το πλεονέκτημα είναι γεγονός.


Click to view attachment

Click to view attachment

Click to view attachment

Click to view attachment

Click to view attachment

Click to view attachment

Click to view attachment

Click to view attachment

Click to view attachment

Click to view attachment

Click to view attachment

Click to view attachment

Click to view attachment

Click to view attachment
hagi
Κρατάμε τη νίκη που έχει σημασία και την τρίτη θέση που μόνο με αυτοκτονία θα χάσουμε.. Βέβαια η πιθανή μάχη με το Μαρούσι με φοβίζει περισσότερο από τον Πανελλήνιο αλλά είναι νωρίς ακόμα.
Να δούμε τώρα τί θα κάνουμε με τον Πανιώνιο μέσα στο Ελληνικό.Έχει σημασία να δούμε πως θα παίξουμε απέναντι σε μια καλή ομάδα στην έδρα της λίγο πριν τα play-off.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.