Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΠΛΩΝ
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Εθνικές ομάδες
skropion2
Κατεκτησε το πρωταθλημα Νατο η Εθνικη Ενοπλων...Καταπληκτικοι Καραδολαμης,Πετροπουλος Γ.,Θεος και πολυ καλος ο Ψωμαδερης..Ελλαδα-Λιθουανια 71-67 στον τελικο..
theov
Εύγε στην εθνική ενόπλων... 41.gif 41.gif 41.gif
diama13
Το ροστερ της εθνικης ενοπλων μπορει ν μας το γραψει καποιος?


μπραβο παντως....... 77.gif 41.gif
Χ.Π
Νίκησε στον τελικό τη Λιθουανία με 71-67

Για πρώτη φορά πρωταθλήτρια ανακηρύχτηκε η ελληνική ομάδα μπάσκετ Ενόπλων Δυνάμεων στο πρωτάθλημα μεταξύ των χωρών μελών του ΝΑΤΟ που διεξήχθη στη πόλη Μονς του Βελγίου. Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν οι παρακάτω χώρες: Γαλλία, Λιθουανία, Αγγλία, ΗΠΑ, Βέλγιο, Ιταλία, Ολλανδία, Τουρκία και Λετονία. Η χώρα μας αναδείχθηκε πρωταθλήτρια επικρατώντας στον τελικό της Λιθουανίας με 71-67, αφού κατάφερε και πέρασε με ευκολία την πιο δυνατή ομάδα του τουρνουά την Λετονία με 78-67.

Η ελληνική ομάδα του Γιώργου Σκορπολίθα αγωνίστηκε στον τελικό με τους παρακάτω παίκτες: Νησιώτης 12, Φόρος, Πετρόπουλος 22, Ψωμαδέρης 8, Καρδολάμης 12, Σιούτης 3, Σταυρουλάκης 2, Θέος 11, Καλαντονέας 1 και Τσουμπρής. Οι παίκτες αυτοί κατάφεραν με επιμονή και πείσμα να φέρουν την Ελλάδα για πρώτη φορά στην πρώτη θέση της διοργάνωσης, μετά από πέντε νίκες, αφού πέρασαν Βέλγιο με 91-41, την Ολλανδία με 91-40, την Ιταλία με 66-54 και την Λετονία
77.gif 77.gif 41.gif 41.gif
diama13
Καλα,με τι κριτηρια διαλεξαν τους παικτες? blove.gif
basket4
συγχαρητηρια 41.gif 41.gif 41.gif 41.gif
basketikos
Και ενα μικρο κουιζ: Τι κοινο εχουν Νησιωτης Καλαντωνέας Τσιουμπρής (εκτος οτι ειναι και 3 ψηλοι που δεν φημιζονται για το αλμα τους... smile.gif )
Basket-time
QUOTE(basketikos @ Dec 4 2007, 01:19 ) *
Και ενα μικρο κουιζ: Τι κοινο εχουν Νησιωτης Καλαντωνέας Τσιουμπρής (εκτος οτι ειναι και 3 ψηλοι που δεν φημιζονται για το αλμα τους... smile.gif )



Άσχετο αλλά ο Τσιουμπρής φίλε μου φημίζεται για το άλμα του...Καρφώνει,τάπες κτλ..
Για τους άλλους 2 μαζί σου...


Κοινό ε??
Και οι 3 έχουν διατελέσει ή διατελούν μέλη της ομάδας μπάσκετ του Ιωνικού Νικαίας..??
XATZIS
ΦΕΤΟΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟ????ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΚΑΡΑΔΟΛΑΜΗΣ Ο ΣΚΟΡΔΙΛΗΣ Κ Ο ΤΣΑΙΡΕΛΗΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΙΣΧΥΕΙ??ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Η ΚΑΤΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΑΙΤ????????
kwstas v
εγινε και το παγκοσμιο ενοπλων...και ηταν ο καραδολαμης και ο σκορδιλης απο τον αρη!!!
η ομαδα πηρε την 3 θεση !!!
οι συγκεκριμενοι αγωνες τελειωσαν πριν 3-4 μερες και λεπτομεριες εχει και στο site του αρη!!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.