Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ{για τον Αλεξανδρή}
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΑΕΚ
HOULIGAN76
Είναι κρίμα.Και μεγάλη αχαριστία απο την πλευρά του Γρανίτσα ο τρόπος με τον οποίο τελικά χειρίστηκε την υπόθεση Αλεξανδρή.

Αναμφίβολα η ΑΕΚ είναι ενα σημαντικό κεφάλαιο για τον ελληνικό αθλητισμό.{δεν λέω μόνο για το μπάσκετ και το ποδόσφαιρο}.Εχει αρκετούς εκατοντάδες χιλιάδες φιλάθλους οι οποίοι έχουν όνειρα και φιλοδοξίες για την ομάδα τους.Δυστυχώς όμως η Αεκ μετά απο μια περίοδο μεγάλης ακμής για το τμήμα της καλαθοσφαίρησης περνάει στην άλλη όψη του νομίσματος.

Μέσα σε αυτήν την απαξίωση ήρθε με δικιά του πρωτοβουλία ο Αλεξανδρής και με δικές του ενέργειες κατάφερε να δημιουργήσει ενα υπωτηπώδες καλό σύνολο.Μάλιστα χωρίς να κάνει την παραμικρή προετοιμασία το καλοκαίρι και έχοντας τον βραχνά της Ευρώπης{ώστε ο γίγαντας Γρανίτσας να κάνει πιο ελκυστικό το πακέτο της Αεκ στην τηλεόραση} κατάφερε να κάνει αυτά που έκανε.Δεν νομίζω να διαφωνεί κανείς οτι οι συνθήκες που βρήκε ήταν το λιγότερο τραγικές.Βέβαια με πολλά παρακάλια και χρησιμοποιώντας το όνομα της Αεκ κατάφερε να προσελκύσει αρκετούς καλούς Ελληνες οι οποίοι θα βρίσκανε άνετα συμβόλαιο κυρίως εκτός συνόρων και με καλό κασέ.Αλλωστε δεν είναι υπερβολή οτι θα δώσει και την ευκαιρία στο Σούλη να βγάλει και ενα σχετικό άνετο μεροκάματο.Αλλωστε είμαι σχεδόν σίγουρος οτι χωρίς τα ευρωπα΄ι΄κά ταξίδια η ομάδα της Αεκ θα έχει την δυνατότητα χαρης κα στην δουλειά του Αλεξανδρή να δείξει μερικές απο τις αρετές της στην συνέχεια του ελληνικού πρωταθλήματος.
ashton
Καλά όλα αυτά, αλλά sorry τη δουλειά του Αλεξανδρή δεν την είδα τόσους μήνες. Είτε βάζω στο μυαλό μου τα φιλικά στο Ελληνικό για το Βαρίκας, είτε οποιοδήποτε ματς μέχρι την Πάτρα, τα παιχνίδια που η ομάδα έπαιζε στρωτά είναι μετρημένα στα δάκχτυλα.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.