Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α1 ΕΣΚΑ-Η
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ερασιτεχνικά Υπόλοιπης Ελλάδας
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198, 199
profitisilias9
QUOTE(axel10 @ Nov 18 2008, 01:37 ) *
Και ο ένας την έσωσε την ομάδα ενώ ο άλλος την έριξε και χωρίς αλεξίπτωτο μάλιστα!!!!!!!!

Μήπως ξέρεις τι μπάτζετ είχε η μία ομάδα και τι η άλλη; Λέω, μήπως ξέρεις;
Olympos
QUOTE(basket11 @ Nov 18 2008, 01:46 ) *
Τον πρώτο λόγο τον έχει η ΕΑΠ επειδή έχει σπάσει έδρα. Η ήττα από τον Γλαύκο δεν παίζει ρόλο αφού δε χάνει στα ντέρμπι. Ο Έσπερος για να κάνει το "καμ μπακ" πρέπει να μη χάσει σε Πύργο και να νικήσει την ΕΑΠ στο σπίτι της. Δύσκολο...
Στον Πύργο αρχίζουν να κάνουν όνειρα για άνοδο αλλά αυτό έχει γίνει από άσχετους με το αντικειμενο δημοσιογράφους που απλά μετράνε πόσες νίκες κάνει η ομάδα. Χτες έγραφαν ότι ο Πρόκος έβαλε στον Κόροιβο 27 με 2 τρίποντα από τους οποίους πόντους οι 25 ήταν από τις βολές rolleyes.gif . Πάρε το αβγό και κούρευτο smiley.gif smiley.gif .

εχεις δικιο αλλα εδω στο α1 τοπικο δεν υπαρχουν εδρες...ολος ο κοσμος π ερχεται να παρακολουθησει μπασκετ σε αυτα τα ντερμπι ειναι ουδετερος,αν εχεις παρατηρησει.Πιστευω οτι ο εσπερος θα σπασει την εδρα της εαπ.Αφου το εκανε η εαπ,δεν θα το κανει ο εσπερος??ελεος...οσο για τον πυργο και τουσ δημοσιγραφουσ αυτους ουδεν σχολιο!!!!δεν αξιζει............ shot.gif
basket11
[quote name='profitisilias9' date='Nov 18 2008, 01:42 ' post='247036']

Γελοίος και κακός διαιτητής ο Τσούνας; Μάλλον δεν ξέρεις τι σχήμα έχει η μπάλα του μπάσκετ!

ρε προφήτη. Και εγώ που ξέρω τι έχει μέσα η μπάλα (ΑΕΡΑ) νομίζω ότι ο Τσούνας δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Γιατί στράβωσες συγγενής του είσαι; Α και ο άλλος διαιτητής ποιός ήταν;
profitisilias9
Είναι άνανδρο να κρύβεσαι πίσω από ένα ψευδώνυμο και να χαρακτηρίζεις γελοίο έναν διαιτητή ο οποίος έχει φτάσει να σφυρίζει Α2 εθνική με την αξία του! 68.gif 68.gif 68.gif
basket11
QUOTE(profitisilias9 @ Nov 18 2008, 02:00 ) *
Είναι άνανδρο να κρύβεσαι πίσω από ένα ψευδώνυμο και να χαρακτηρίζεις γελοίο έναν διαιτητή ο οποίος έχει φτάσει να σφυρίζει Α2 εθνική με την αξία του! 68.gif 68.gif 68.gif

Αμα στραβωσες για τον χαρακτηρισμό πάω πάσο. Αλλά πιστεύω ότι ο φίλος που τον είπε έτσι έκρινε την απόδοσή του στο συγκεκριμένο ματς. Δεν τον κρίνει ως άνθρωπο.
profitisilias9
[quote name='basket11' date='Nov 18 2008, 01:59 ' post='247053']
ρε προφήτη. Και εγώ που ξέρω τι έχει μέσα η μπάλα (ΑΕΡΑ) νομίζω ότι ο Τσούνας δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.

Αλλο αυτό, και άλλο να χαρακτηρίζεται ένας διαιτητής γελοίος!

Olympos
QUOTE(basket11 @ Nov 18 2008, 02:03 ) *
Αμα στραβωσες για τον χαρακτηρισμό πάω πάσο. Αλλά πιστεύω ότι ο φίλος που τον είπε έτσι έκρινε την απόδοσή του στο συγκεκριμένο ματς. Δεν τον κρίνει ως άνθρωπο.

συμφωνω ρε......σιγα τον Τσουνα!!!τον εβαλαν να σφυριξει και σε ντερμπι!!ελεος...ουτε στα εφηβικα δεν κανει αυτος....απλα ειναι φιλος του προφητη και καθεται και τσαντιζεται..........
kaukasios
QUOTE(Olympos @ Nov 18 2008, 02:25 ) *
συμφωνω ρε......σιγα τον Τσουνα!!!τον εβαλαν να σφυριξει και σε ντερμπι!!ελεος...ουτε στα εφηβικα δεν κανει αυτος....απλα ειναι φιλος του προφητη και καθεται και τσαντιζεται..........

ρε παιδια για χαλαρωστε!εχετε γνωμη και για την ικανοτητα των διαιτητων?εχετε παιξει ποτε μπασκετ?ο τσουνας μαζι με τον παναγιωτου ειναι οτι καλυτερο εχει να επιδειξει η πατρινη διαιτησια σε νεους διαιτητες.εχουν φτασει α1.λιγο σεβασμος δεν βλαπτει.τα εχετε ισοπεδωσει ολα.

QUOTE(basket11 @ Nov 18 2008, 02:03 ) *

ειχα παει στο παιχνιδι.η διαιτησια ηταν αρκετα καλη.ο αλλος διαιτητης ηταν ο μπουσιας.
basket11
QUOTE(kaukasios @ Nov 18 2008, 03:27 ) *
ρε παιδια για χαλαρωστε!εχετε γνωμη και για την ικανοτητα των διαιτητων?εχετε παιξει ποτε μπασκετ?ο τσουνας μαζι με τον παναγιωτου ειναι οτι καλυτερο εχει να επιδειξει η πατρινη διαιτησια σε νεους διαιτητες.εχουν φτασει α1.λιγο σεβασμος δεν βλαπτει.τα εχετε ισοπεδωσει ολα.

ειχα παει στο παιχνιδι.η διαιτησια ηταν αρκετα καλη.ο αλλος διαιτητης ηταν ο μπουσιας.

για πες μας τη δική σου γνώμη για τη διαιτησία του αγώνα, επειδή ο φίλος είπε ότι ήταν χάλια

Εμένα μου αρέσει ο Σταθόπουλος ο Νικολόπουλος ο Κρεσταινίτης.
kaukasios
QUOTE(basket11 @ Nov 18 2008, 03:37 ) *
για πες μας τη δική σου γνώμη για τη διαιτησία του αγώνα, επειδή ο φίλος είπε ότι ήταν χάλια

Εμένα μου αρέσει ο Σταθόπουλος ο Νικολόπουλος ο Κρεσταινίτης.

σου ειπα οι διαιτητες ηταν αρκετα καλοι.καποια στιγμη πρεπει και ο κοσμος να μαθει τους νεους κανονισμους.πχ αν εκβιαζεις το επιθετικο ειναι ταφ.πλεον οι διαιτητες ειναι αυστηροι στην μεταφορα της μπαλας,δινουν πολυ συχνα αυτην την παραβαση και πολλα αλλα.
profitisilias9
QUOTE(Olympos @ Nov 18 2008, 02:25 ) *

Και μετά μου λέτε εμένα ότι ξέρετε τι σχήμα έχει μπάλα! Γίνατε όλοι ειδικοί! icon_drunk.gif
Augmon
QUOTE(Olympos @ Nov 17 2008, 23:45 ) *
παιδια αυτο π εγινε σημερα στον αγωνα εσπερος-αχαγια δεν εχει ξαναγινει πουθενα και ποτε.Λοιπον,σε ενα συστημα του εσπερου βγαινει στην γωνια μονος του ο Καποτας και ειναι εντελως αφυλακτος.......το βλεπει αυτο ο σαραντης(προπονητησ) και επειδη βλεπει πως δεν προλαβαινει κανεις να τον κοψει,μπαινει ο ιδιος μεσα στο γηπεδο και βαζει το χερι πανω απο το κεφαλι του Καποτα για να του κανει ταπα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! smiley.gif smiley.gif icon_wave.gif shot.gif Εκανε δηθεν πως εδειχνε κατι....ο Καποτας δεν μπορεσε να σουταρει και ο διαιτητης εδωσε στον σαραντη τεχνικη ποινη........δεν το εχω ξαναδει ποτε αυτο!!αν εχετε δει τπτ πιο περιεργο απο την αμυνα ενος προπονητη σε αντιπαλο παιχτη,να μ το πειτε!!!!!Augmon7 θελω να δω τι θα πεις τωρα.....

Τι να πω δηλαδή.Αν έγινε έτσι, σωστή η τεχνική ποινή.Θα μάθω λεπτομέρειες και θα επανέλθω!!
kostas66
QUOTE(Olympos @ Nov 18 2008, 01:25 ) *

ενταξει αδερφια ,ισοπεδωσαμε παι χτες και προπονητες, τωρα πιασμε διαιτητες, ελα να τελειωνουμε και με αυτους να πιασουμε προεδρους, ειναι το αγαπημενο μου
kaukasios
QUOTE(kostas66 @ Nov 18 2008, 15:04 ) *
ενταξει αδερφια ,ισοπεδωσαμε παι χτες και προπονητες, τωρα πιασμε διαιτητες, ελα να τελειωνουμε και με αυτους να πιασουμε προεδρους, ειναι το αγαπημενο μου

με ποιον προεδρο να ξεκινησουμε?
kaukasios
QUOTE(profitisilias9 @ Nov 18 2008, 09:38 ) *
Και μετά μου λέτε εμένα ότι ξέρετε τι σχήμα έχει μπάλα! Γίνατε όλοι ειδικοί! icon_drunk.gif

πες τα προφητη! 77.gif 77.gif
Augmon
QUOTE(kaukasios @ Nov 18 2008, 15:53 ) *
πες τα προφητη! 77.gif 77.gif

Εγώ πάντως έναν πρόεδρο ξέρω, έχει ομάδα στη Β και έχει και κοτσιδάκι!Ποιος είναι??

QUOTE(axel10 @ Nov 18 2008, 01:35 ) *
Λίγα λόγια για την διαιτησία στο ΕΑΠ-Απολλωνιάδα. Γελοίοι και οι δύο διαιτητές!!!!! Πολύ λίγα τα σωστά σφυρίγματα και δεν πιστεύω ότι ήθελαν να βλάψουν τη μία ή την άλλη ομάδα. Απλά είναι κακοί διαιτητές. Ευτυχώς που δεν ήταν ντέρμπι το παιχνίδι γιατί τους έβλεπα να παρακολουθούν το όρθρο στον Άγιο Διονύση

Πάντως η ΕΑΠ παραμένει ακόμα 4ο φαβορί για την άνοδο!!!!!!!!!!!!!!

Καλό θα ήταν να αποφεύγονται τέτοιου είδους χαρακτηρισμοί.Πες ότι δεν σου αρέσει ο τρόπος που σφυράνε αλλά όχι έτσι.Ούτε εμένα μάρέσει ο Τσούνας όχι γιατί δεν ξέρει αλλά γιατί είναι καλός όποτε θέλει 48.gif
basket11
Καλό θα ήταν να αποφεύγονται τέτοιου είδους χαρακτηρισμοί.Πες ότι δεν σου αρέσει ο τρόπος που σφυράνε αλλά όχι έτσι.Ούτε εμένα μάρέσει ο Τσούνας όχι γιατί δεν ξέρει αλλά γιατί είναι καλός όποτε θέλει 48.gif
[/quote]

Oγκμον σου δίνω 20 με τόνο 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif
'Εκανες την καλύτερη παρατήρηση. Όντως υπάρχουν δυο κατηγορίες διαιτητών. Αυτοί που δεν ξέρουν και αυτοί που ξέρουν αλλά σφυράνε καλά όποτε θέλουν. Στη δεύτερη κατηγορία είναι όλοι οι διαιτητές που παίζουν την Α1 τοπικη εκτός από 2-3 μετρημένους στα δάχτυλα που παίζουν σχεδόν πάντα καλά. Πχ Δημόπουλος και όσοι παίζουν Α1 Εθνική.
kaukasios
QUOTE(basket11 @ Nov 18 2008, 18:20 ) *

Oγκμον σου δίνω 20 με τόνο 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif
'Εκανες την καλύτερη παρατήρηση. Όντως υπάρχουν δυο κατηγορίες διαιτητών. Αυτοί που δεν ξέρουν και αυτοί που ξέρουν αλλά σφυράνε καλά όποτε θέλουν. Στη δεύτερη κατηγορία είναι όλοι οι διαιτητές που παίζουν την Α1 τοπικη εκτός από 2-3 μετρημένους στα δάχτυλα που παίζουν σχεδόν πάντα καλά. Πχ Δημόπουλος και όσοι παίζουν Α1 Εθνική.

και ο τσουνας α1 θα παιξει φετος.αλλα μαλλον εσεις ξερετε περισσοτερα απο οτι η επιτροπη διαιτησιας!!!!
ballas
QUOTE(kaukasios @ Nov 18 2008, 19:20 ) *
και ο τσουνας α1 θα παιξει φετος.αλλα μαλλον εσεις ξερετε περισσοτερα απο οτι η επιτροπη διαιτησιας!!!!

Ο ΤΣΟΥΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΑΖΕ ΤΥΠΟΣ
ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΟΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΜΠΟΥΣΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΟΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΥΛ
basket11
QUOTE(kaukasios @ Nov 18 2008, 19:20 ) *

Ρε συμπάθειες που έχει ο Τσούνας. Εδώ στην Ηλεία γιατί δε συμπαθούμε κανέναν; Μάλλον επειδή δεν πίνουμε καφέ με δαύτους rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Olympos
QUOTE(basket11 @ Nov 19 2008, 00:59 ) *
Ρε συμπάθειες που έχει ο Τσούνας. Εδώ στην Ηλεία γιατί δε συμπαθούμε κανέναν; Μάλλον επειδή δεν πίνουμε καφέ με δαύτους rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif

σωστος ο πυργιωτης!!!! ..πες τα λιγο γιατι ολα αυτα που ακουμε εχουν και τα ορια τους...
Augmon
QUOTE(Olympos @ Nov 19 2008, 03:52 ) *
σωστος ο πυργιωτης!!!! ..πες τα λιγο γιατι ολα αυτα που ακουμε εχουν και τα ορια τους...

Λοιπόν φίλε έμαθα για τη συγκεκριμένη φάση και μου είπαν ότι έγινε όπως τα είπες.Δεν μας είπες όμως για μια φάση που έγινε στους 7 πόντους 2μιση λεπτά πριν το τέλος όπου έχει χάσει τη μπάλα ο Έσπερος, η Αχαγιά βάζει καλάθι και ενώ έχει χτυπήσει το 24άρι και οι διαιτητές δεν έχουν σταματήσει το παιχνίδι(ορθά)σταματάνε τη φάση και τη γυρίζουν πίσω, με τη μπάλα στην Αχαγιά, κάπως έτσι έγιναν ή αυτό σου διέφυγε strike.gif strike.gif
STOCTON
ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΙΩΤΙΣΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΠΑΡΑ , ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΤΑΤΡΑΚ
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΑΠ.
ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΤΟΥΣ ¨ΚΡΑΖΕΙ" ΣΗΜΕΡΑ.
ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΝΙΚΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ 50 ΠΟΝΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΟΥΝ .
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΒΓΑΛΕΙ.
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΜΗΛΟΙ ΤΟΝΟΙ
ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ Τ' ΑΛΛΑ Ο ΕΣΠΕΡΟΣ/ΑΟΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ (ΑΠΌ ΠΛΕΥΡΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ)
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΕΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ.
kaukasios
QUOTE(basket11 @ Nov 19 2008, 00:59 ) *

den παμε για καφε,για φαγητο παμε!!!

QUOTE(Olympos @ Nov 19 2008, 03:52 ) *

τα λες αυτα γιατι δεν πας μαζι τους για καφε!! tongue.gif tongue.gif θες να ερθεις μαζι μας για φαγητο? 69.gif 69.gif
Olympos
QUOTE(STOCTON @ Nov 19 2008, 13:10 ) *
ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΙΩΤΙΣΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΠΑΡΑ , ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΤΑΤΡΑΚ
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΑΠ.
ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΤΟΥΣ ¨ΚΡΑΖΕΙ" ΣΗΜΕΡΑ.
ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΝΙΚΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ 50 ΠΟΝΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΟΥΝ .
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΒΓΑΛΕΙ.
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΜΗΛΟΙ ΤΟΝΟΙ
ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ Τ' ΑΛΛΑ Ο ΕΣΠΕΡΟΣ/ΑΟΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ (ΑΠΌ ΠΛΕΥΡΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ)
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΕΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ.

ρε φιλε ειδες που μιλας χωρις να ξερεις........η κοντρα λαμπροπουλου με τον βουρνα ειναι απο παλια γνωστη...μαθε καποια πραγματα και μετα μιλα...παντα εψαχνε μια αφορμη για να βγαλει καθε αποθημενο για αυτον...απο το καλοκαιρι μαλιστα!!!ακου εκει..ποιος ειπε ρε για 50 ποντουσ...ουτε οι λακερσ δεν τα λενε αυτα κυριε εξυπνακια!!

QUOTE(Augmon @ Nov 19 2008, 10:46 ) *
Λοιπόν φίλε έμαθα για τη συγκεκριμένη φάση και μου είπαν ότι έγινε όπως τα είπες.Δεν μας είπες όμως για μια φάση που έγινε στους 7 πόντους 2μιση λεπτά πριν το τέλος όπου έχει χάσει τη μπάλα ο Έσπερος, η Αχαγιά βάζει καλάθι και ενώ έχει χτυπήσει το 24άρι και οι διαιτητές δεν έχουν σταματήσει το παιχνίδι(ορθά)σταματάνε τη φάση και τη γυρίζουν πίσω, με τη μπάλα στην Αχαγιά, κάπως έτσι έγιναν ή αυτό σου διέφυγε strike.gif strike.gif

χαχαχαα....δεν γινονται αυτα.επειδη ειμουν και σε αυτο το παιχνιδι δεν ισχυει αυτο..αυτο εγινε οταν ηταν στουσ 10 ποντουσ και στην αρχη-αρχη του 4 δεκαλεπτου...στα τελευταια 2μιση λεπτα μαλιστα εβαλε και μερικους μικρουσ μεσα ενω ι διαφορα ηταν ανετα στουσ 20 ποντους.....και ετσι επεσε στουσ 16.Να μαθεις να λες την αληθεια φιλε μ....αλλα δεν φταις εσυ,ο εσπερος φταιει π δεν σας εριξε απο τιν αρχη 30 ποντουσ στο κεφαλι!!!ΑΑΑΑΑ,και ξερω ποιοσ εισαι!!!
kaukasios
QUOTE(Olympos @ Nov 19 2008, 15:44 ) *
ρε φιλε ειδες που μιλας χωρις να ξερεις........η κοντρα λαμπροπουλου με τον βουρνα ειναι απο παλια γνωστη...μαθε καποια πραγματα και μετα μιλα...παντα εψαχνε μια αφορμη για να βγαλει καθε αποθημενο για αυτον...απο το καλοκαιρι μαλιστα!!!ακου εκει..ποιος ειπε ρε για 50 ποντουσ...ουτε οι λακερσ δεν τα λενε αυτα κυριε εξυπνακια!!

χαχαχαα....δεν γινονται αυτα.επειδη ειμουν και σε αυτο το παιχνιδι δεν ισχυει αυτο..αυτο εγινε οταν ηταν στουσ 10 ποντουσ και στην αρχη-αρχη του 4 δεκαλεπτου...στα τελευταια 2μιση λεπτα μαλιστα εβαλε και μερικους μικρουσ μεσα ενω ι διαφορα ηταν ανετα στουσ 20 ποντους.....και ετσι επεσε στουσ 16.Να μαθεις να λες την αληθεια φιλε μ....αλλα δεν φταις εσυ,ο εσπερος φταιει π δεν σας εριξε απο τιν αρχη 30 ποντουσ στο κεφαλι!!!ΑΑΑΑΑ,και ξερω ποιοσ εισαι!!!

ποιος ειναι? 39.gif
kaukasios
QUOTE(ballas @ Nov 19 2008, 16:38 ) *
exoun dikio aytoi pou lene oti o Esperos - Aleksiotisa einai omada me psyxologia LOOZER
krima ta lefta pou dinei o proedros

απο που το συμπερανες αυτο?
Aggelos13
ρε παιδια αφου ειπαμε μικροι μεγαλοι στα ιδια καφενεια δεν γινεται. ο εσπερος στο τοπικο και η εαπ στη γ εθνικη και του χρονου βλεπουμε. γιατι τσακωνεστε?
TasosPatra
QUOTE(Aggelos13 @ Nov 19 2008, 16:59 ) *
ρε παιδια αφου ειπαμε μικροι μεγαλοι στα ιδια καφενεια δεν γινεται. ο εσπερος στο τοπικο και η εαπ στη γ εθνικη και του χρονου βλεπουμε. γιατι τσακωνεστε?

Φιλε Αγγελε μην εισαι και τοσο σιγουρος γιατι τον Εσπερο δεν νομιζω να τον βρει η ΕΑΠ παλι ετσι οπως στο μεταξυ τους παιχνιδι στην Αλεξιωτισσα... Οταν παιξουνε στον Αγιο Διονυση το ανγχος θα το εχει η ΕΑΠ και μπορει να βρεθειται προ εκπληξεος...... ΦΙΛΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΟΥ............
Olympos
QUOTE(kaukasios @ Nov 19 2008, 16:32 ) *
ποιος ειναι? 39.gif

ελα ρε δεν ξερεις??ενα στοιχειο σ δινω για αρχη:ειναι πλειμαικερ

QUOTE(TasosPatra @ Nov 19 2008, 17:09 ) *
Φιλε Αγγελε μην εισαι και τοσο σιγουρος γιατι τον Εσπερο δεν νομιζω να τον βρει η ΕΑΠ παλι ετσι οπως στο μεταξυ τους παιχνιδι στην Αλεξιωτισσα... Οταν παιξουνε στον Αγιο Διονυση το ανγχος θα το εχει η ΕΑΠ και μπορει να βρεθειται προ εκπληξεος...... ΦΙΛΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΟΥ............

ρε τασο τι ασχολεισαι με τετοια ατομα που ειναι ανιδεα με το μπασκετ.....επειδη ετυχε η εαπ να παιξει το καλυτερο της παιχνιδι εναντια στον χειροτερο εσπερο(στο συγκεκριμενο ματς),λενε οτι ανεβηκε απο τωρα.Εδω αυτος ο Αγγελος13 ελεγε οτι στο παιχνιδι απολλωνιαδα-εσπερος,ο θωνιατης ηταν τραγικος!!!!!
profitisilias9
QUOTE(Olympos @ Nov 19 2008, 17:54 ) *
ρε τασο τι ασχολεισαι με τετοια ατομα που ειναι ανιδεα με το μπασκετ.....επειδη ετυχε η εαπ να παιξει το καλυτερο της παιχνιδι εναντια στον χειροτερο εσπερο(στο συγκεκριμενο ματς),λενε οτι ανεβηκε απο τωρα.Εδω αυτος ο Αγγελος13 ελεγε οτι στο παιχνιδι απολλωνιαδα-εσπερος,ο θωνιατης ηταν τραγικος!!!!!

Μάγκες, καλώς ή κακώς η ΕΑΠ έχει το πάνω χέρι αυτή τη στιγμή. Εάν κερδίσει και στον 2ο γύρο τον Εσπερο στην έδρα της, τότε το πρωτάθλημα τελειώνει πρόωρα αφού είναι πολύ δύσκολο να ανατραπεί ένα 2-0 στα πλέϊ-οφ. Αν κερδίσει ο Εσπερος, φέρνει τη σειρά στο 1-1 και αποκτά εκείνος αβαντάζ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΜΩΣ, Η ΕΑΠ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ!
Augmon
[quote name='Olympos' date='Nov 19 2008, 17:54 ' post='247575']
ελα ρε δεν ξερεις??ενα στοιχειο σ δινω για αρχη:ειναι πλειμαικερ

Το πέτυχες και συ, ρε τι είσαι που τα ξέρεις όλα? Η Δομή?Πως γίνεται τώρα να είμαι playmaker που με ξέρεις κιόλας και γω να μην έχω πατήσει παρκέ, παρά μόνο για να μπω στο γήπεδο της ΕΑΠ προχτές?Είναι περίεργο....Όσο για το ματς της ΕΑΠ, η υπεροψία στο κατακόρυφο!!για 12-13λεπτά οι παίκτες νόμιζαν ότι κάνουν τη φιέστα του πρωταθλητή, με μια ομάδα η οποία και χωρίς Σαμαρά μπορεί να μην είναι ικανή να νικήσει ούτε την Ακράτα.Τα πράγματα μπήκαν σε τάξη από εκείνο το σημείο και μετά και νομίζω με ένα 25-2 η διαφορά αποκαταστάθηκε.Αλγεινή εντύπωση μου έκανε το ότι όσοι της Απολλωνιάδας ήταν πάγκο, μονίμως χειρονομούσαν ή να το πω πιο κομψά αδιαφορούσαν.Το κλου της βραδιάς ήταν η έμπνευση του κόουτς με Κομματά στον Πετρόπουλο icon_drunk.gif
kaukasios
QUOTE(Augmon @ Nov 20 2008, 10:49 ) *
Το πέτυχες και συ, ρε τι είσαι που τα ξέρεις όλα? Η Δομή?Πως γίνεται τώρα να είμαι playmaker που με ξέρεις κιόλας και γω να μην έχω πατήσει παρκέ, παρά μόνο για να μπω στο γήπεδο της ΕΑΠ προχτές?Είναι περίεργο....Όσο για το ματς της ΕΑΠ, η υπεροψία στο κατακόρυφο!!για 12-13λεπτά οι παίκτες νόμιζαν ότι κάνουν τη φιέστα του πρωταθλητή, με μια ομάδα η οποία και χωρίς Σαμαρά μπορεί να μην είναι ικανή να νικήσει ούτε την Ακράτα.Τα πράγματα μπήκαν σε τάξη από εκείνο το σημείο και μετά και νομίζω με ένα 25-2 η διαφορά αποκαταστάθηκε.Αλγεινή εντύπωση μου έκανε το ότι όσοι της Απολλωνιάδας ήταν πάγκο, μονίμως χειρονομούσαν ή να το πω πιο κομψά αδιαφορούσαν.Το κλου της βραδιάς ήταν η έμπνευση του κόουτς με Κομματά στον Πετρόπουλο icon_drunk.gif

τωρα λες και συ ψεμματα!αφου εχεις παει και αλλες φορες στο γηπεδο!επειδη εχω δει την απολλωνιαδα και με τον σαμαρα παλι χαλια ηταν.καθε χρονο και χειροτερη ειναι.το μονο θετικο ειναι οτι παιζουν καποιοι πιτσιρικαδες οι οποιοι δειχνουν οτι εχουν προσοντα.βεβαια χρειαζονται πολυ δουλεια ακομα.
Augmon
QUOTE(kaukasios @ Nov 20 2008, 11:01 ) *
[quote name='Augmon' date='Nov 20 2008, 10:49 ' post='247744'

τωρα λες και συ ψεμματα!αφου εχεις παει και αλλες φορες στο γηπεδο!επειδη εχω δει την απολλωνιαδα και με τον σαμαρα παλι χαλια ηταν.καθε χρονο και χειροτερη ειναι.το μονο θετικο ειναι οτι παιζουν καποιοι πιτσιρικαδες οι οποιοι δειχνουν οτι εχουν προσοντα.βεβαια χρειαζονται πολυ δουλεια ακομα.

Aυτό ξαναπέστο!! Μολφέτας Κορακιανίτης και Σίννης είναι οι μόνοι ίσως μικροί που μπαίνουν στα βαθιά και νομίζω ότι κολυμπάνε μια χαρά 69.gif 69.gif
kaukasios
QUOTE(Augmon @ Nov 20 2008, 14:00 ) *
Aυτό ξαναπέστο!! Μολφέτας Κορακιανίτης και Σίννης είναι οι μόνοι ίσως μικροί που μπαίνουν στα βαθιά και νομίζω ότι κολυμπάνε μια χαρά 69.gif 69.gif

τον κορακιανιτη δεν τον βαζω με τους μικρους ειναι 19 πλεον.επισης αυτον τον σιννη καθε χρονο ιδιο τον βλεπω.καμια βελτιωση.κριμα γιατι τετοια υψοι στην πατρα δεν βρισκεις με τιποτα.
Olympos
QUOTE(kaukasios @ Nov 20 2008, 14:46 ) *
τον κορακιανιτη δεν τον βαζω με τους μικρους ειναι 19 πλεον.επισης αυτον τον σιννη καθε χρονο ιδιο τον βλεπω.καμια βελτιωση.κριμα γιατι τετοια υψοι στην πατρα δεν βρισκεις με τιποτα.

συμφωνω αλλα αν κοιταξεις στο εφηβικο του εσπερου υπαρχουν και καλυτεροι παιχτες απο αυτον τον σινη που λες,τα οποια ειναι και αυτα ψηλα παιδια(νιφορας,σκονδρας).Γενικως τα τελευταια χρονια στον εσπερο πιστευω υπαρχουν καλυτεροι παιχτες απο εφηβικο και κατω..απλα ειναι λιγοι και δεν μπορουν να διακριθουν σε συλλογικο επιπεδο σε αντιθεση με την απολλωνιαδα π εχει πολλουσ παιχτες στα εφηβικα...Για παραδειγμα δες τα φετινα εφηβικα του εσπερου και της απολλωνιαδας και θα καταλαβεις τι εννοω!!
coa
προφητη ετοιμασου να ασχοληθεις και με το γυναικειο μπασκετ, εμαθα οτι κατεβαζεται ομαδα smiley.gif
profitisilias9
QUOTE(coa @ Nov 20 2008, 23:30 ) *
προφητη ετοιμασου να ασχοληθεις και με το γυναικειο μπασκετ, εμαθα οτι κατεβαζεται ομαδα smiley.gif

Ανοίγουμε σχολή φωτομοντέλων! Θα γίνεται μακελειό στους αγώνες μας!!!!!!!!!!! smiley.gif
kaukasios
QUOTE(profitisilias9 @ Nov 21 2008, 01:16 ) *
Ανοίγουμε σχολή φωτομοντέλων! Θα γίνεται μακελειό στους αγώνες μας!!!!!!!!!!! smiley.gif

kaiτι σχεση εχεις εσυ με την σχολη??? blink.gif
Augmon
QUOTE(Olympos @ Nov 20 2008, 17:47 ) *
συμφωνω αλλα αν κοιταξεις στο εφηβικο του εσπερου υπαρχουν και καλυτεροι παιχτες απο αυτον τον σινη που λες,τα οποια ειναι και αυτα ψηλα παιδια(νιφορας,σκονδρας).Γενικως τα τελευταια χρονια στον εσπερο πιστευω υπαρχουν καλυτεροι παιχτες απο εφηβικο και κατω..απλα ειναι λιγοι και δεν μπορουν να διακριθουν σε συλλογικο επιπεδο σε αντιθεση με την απολλωνιαδα π εχει πολλουσ παιχτες στα εφηβικα...Για παραδειγμα δες τα φετινα εφηβικα του εσπερου και της απολλωνιαδας και θα καταλαβεις τι εννοω!!

Συμφωνώ ότι ο Σκόνδρας είναι ή θα γίνει καλύτερος του Σίννη, αλλά ξεχνάς Μολφέτα, έναν ψηλό play maker(Τσιρώνη νομίζω και 2-3 άλλους που είναι μακράν καλύτεροι από του Εσπέρου

QUOTE(coa @ Nov 20 2008, 23:30 ) *

Δηλαδή θα γίνουν 7 οι ομάδες ?Εκτός αν αστειέυεσαι...
Augmon
QUOTE(kaukasios @ Nov 21 2008, 10:46 ) *
kaiτι σχεση εχεις εσυ με την σχολη??? blink.gif

Θα μετράει τις αναλογίες για τις ....στολές.Δεν έχει μεζούρα όμως και με προβληματίζει με τη θα μετρήσει 39.gif 39.gif

Jabar που είσαι να κάνουμε σούμα για Α1 και Α2 μας ξέχασες sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif
kaukasios
QUOTE(Augmon @ Nov 21 2008, 11:47 ) *
Θα μετράει τις αναλογίες για τις ....στολές.Δεν έχει μεζούρα όμως και με προβληματίζει με τη θα μετρήσει 39.gif 39.gif

Jabar που είσαι να κάνουμε σούμα για Α1 και Α2 μας ξέχασες sad-smiley-009.gif sad-smiley-009.gif

κατι του εκανε ο προφητης και δεν θελει ουτε να μας βλεπει!!μαλλον του πηρε την θεση στο γυναικειο!!! smiley.gif
kaukasios
πολυ κραξιμο εφαγε ο λιονας στις εφημεριδες για τον αγωνα με την εαπ και περισσοτερο για την επιλογη του να βαλει τον κομματα στον πετροπουλο.
kostas66
QUOTE(kaukasios @ Nov 21 2008, 13:51 ) *
πολυ κραξιμο εφαγε ο λιονας στις εφημεριδες για τον αγωνα με την εαπ και περισσοτερο για την επιλογη του να βαλει τον κομματα στον πετροπουλο.

ενταξει απο μια εφημεριδα και την αλλη μερα τρα ψιλογυρισανε, και καλα εκαναν γιατι το να μην βγει στο παιχνιδι κατι που σκεφτετε ενας προπονητης ειναι συνηθισμενο και δεν χανεις ενα παιχνιδι 20 ποντους απο μια λαθος επιλογη
kaukasios
QUOTE(kostas66 @ Nov 21 2008, 14:58 ) *
ενταξει απο μια εφημεριδα και την αλλη μερα τρα ψιλογυρισανε, και καλα εκαναν γιατι το να μην βγει στο παιχνιδι κατι που σκεφτετε ενας προπονητης ειναι συνηθισμενο και δεν χανεις ενα παιχνιδι 20 ποντους απο μια λαθος επιλογη

απο οτι καταλαβα ο λιονας εβαλε τον κομματα πανω στον πετροπουλο επειδη παιρνει πολλα σκριν για να αλλαζει και να μενει ο πετροπουλος με περιφερειακο.ομως οταν το ειδαν απο την εαπ δεν του εδιναν σκριν και τον αφηναν να παιξει ενας εναντιον ενος.η σκεψη του λιονα δεν ηταν ασχημη.
profitisilias9
QUOTE(kaukasios @ Nov 21 2008, 15:04 ) *
ομως οταν το ειδαν απο την εαπ δεν του εδιναν σκριν και τον αφηναν να παιξει ενας εναντιον ενος.η σκεψη του λιονα δεν ηταν ασχημη.

Σωστά. Δεν ήταν άσχημη, αλλά εκ του αποτελέσματος μάλλον δεν δικαιώθηκε!
kaukasios
QUOTE(profitisilias9 @ Nov 21 2008, 15:49 ) *
Σωστά. Δεν ήταν άσχημη, αλλά εκ του αποτελέσματος μάλλον δεν δικαιώθηκε!

riσκαρεις καποια πραγματα στο γηπεδο,αλλα σου βγαινουν αλλα οχι.ομως οπως ειπε ο κωστας δεν πιστευω οτι εκρινε αυτο το αποτελεσμα.
Olympos
QUOTE(Augmon @ Nov 21 2008, 10:58 ) *
Συμφωνώ ότι ο Σκόνδρας είναι ή θα γίνει καλύτερος του Σίννη, αλλά ξεχνάς Μολφέτα, έναν ψηλό play maker(Τσιρώνη νομίζω και 2-3 άλλους που είναι μακράν καλύτεροι από του Εσπέρου

ενταξει φιλε δεν εχει νοημα η συζητηση μαζι σου,οταν λες τετοια πραγματα..Ειναι για γελια αυτα π λες..Μιλα καλυτερα με τον τοιχο...μπορει να συμφωνησει μαζι σου smiley.gif
Δηλαδή θα γίνουν 7 οι ομάδες ?Εκτός αν αστειέυεσαι...

Augmon
Πραγματικά καταλαβαίνω ότι μπάσκετ έχεις δει μόνο από την τηλεόραση και τη μπάλα δεν ξέρω αν την έχεις πιάσει στα χέρια σου καν.Προφανώς οι τοίχοι έχουν δει και ξέρουν περισσότερο μπάσκετ από εσένα και αξίζει περισσότερο να δοκιμάσω με αυτούς. icon_tomato.gif icon_tomato.gif icon_tomato.gif icon_tomato.gif icon_tomato.gif
Jabar
QUOTE(axel10 @ Nov 18 2008, 01:35 ) *
Λίγα λόγια για την διαιτησία στο ΕΑΠ-Απολλωνιάδα. ------------ και οι δύο διαιτητές!!!!! Πολύ λίγα τα σωστά σφυρίγματα και δεν πιστεύω ότι ήθελαν να βλάψουν τη μία ή την άλλη ομάδα. Απλά είναι κακοί διαιτητές. Ευτυχώς που δεν ήταν ντέρμπι το παιχνίδι γιατί τους έβλεπα να παρακολουθούν το όρθρο στον Άγιο Διονύση

Πάντως η ΕΑΠ παραμένει ακόμα 4ο φαβορί για την άνοδο!!!!!!!!!!!!!!

Κανονισμός 3:
  • Το ύφος του κάθε μηνύματος οφείλει να γράφεται σε κόσμια πλαίσια χωρίς προσβολές, ειρωνείες και προκλήσεις προς τα μέλη του φόρουμ και δημόσια πρόσωπα, και γενικώς με τρόπο που δεν πρόκειται να πυροδοτήσει διαμάχες.
    Το ίδιο ισχύει και για τις υπογραφές των μελών.
Ποινή:
  • Πρόσθεση 1 φάουλ.
  • Πιθανή -κατά την κρίση των συντονιστών- διαγραφή ή επεξεργασία των επίμαχων δημοσιεύσεων.
  • Πιθανός προσωρινός αποκλεισμός του μέλους από το φόρουμ, με διατήρηση της δυνατότητας ανάγνωσης των μηνυμάτων, και χρήσης των υπόλοιπων λειτουργιών του φόρουμ (προσωπικά μηνύματα, παιχνίδια fantasy league, overplaybet...).
==============================================
παραβίαση του κανονισμού +1 φάουλ και επεξεργασία
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.