ακουσε επειδη προφανως ειμαι μεγαλυτερος σε ηλικια ,εχω την εμπειρια να ξερω οτι,οι ακαδημιες ειναι ενα παραμυθι που αλλοι το πλασσαρουν καλα και κανουν το μαγαζι γωνια και οσο ο διαφημιζουν τοσο πουλαει,ομως οσο μενει η βιτρινα στασιμη και οι ακαδημιες θα απαξιωθουν,και καποιοιαλλοι προσπαθησαν να φτιαξουν κατευθειαν την βιτρινα χωρις να ασχοληθουν με τις υποδομες και παλι δεν ειχαν αποτελεσμα, για να γινει κατι θελει 1 συνδυασμο και των 2.Αλλα το βασικο για να βγουν πραγματικοι παιχτες απο τις υποδομες,και οχι ταλεντα που ξερουν λιγι να σουταρουν, λιγο ναντριμπλαρουν και λιγο να πασσαρουν ειναι οι προπονητες που ασχολουντε με τις υπδομες να ξερου μπασκετ και οχι να το εχουν διαβασει ειναι βασκο να ξερεις να δειχνεις στην πραξη σε αυτης της ηλικιας τα παιδια το ,μπασκετ και προς θεου δεν εχω τιποτα με τους προπονητες γυμναστες
αυτά που λες είναι σωστά σε μεγάλο βαθμό.Το γυναικείο της ΕΑΠ είναι μια πονεμένη ιστορία που μπλέκονται κι άλλοι.Ο Μιχαηλίδης συμφωνώ ότι είναι αξιόλογος προπονητής,αλά και αυτός κάπου έχασε το δρόμο.Πήγε στην έαπ με πολλά λεφτά μπάτζετ και έκανε μια τρύπα στο νερό.Στις ακαδημίες πάλι έδειξε έργο.Νομίζω ότι πρέπει να έχεις αυτογνωσία και να επιλέγεις.Είμαι καλός σε αυτό κάνω αυτό.Τουλάχιστον σε ότι δεν είμαι καλός θωρακίζομαι με άξιους συνεργάτες και προσπαθώ όσο γίνεται.Η διοίκηση απτην άλλη έχει το μεγάλο κομμάτι αλλά οι περισσότεροι ξέρουν λιγότερο μπάσκετ και απτα παιδάκια των ακαδημιών