Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΠΑΟ - Μεταγραφές
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197, 198, 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205, 206, 207, 208, 209, 210, 211, 212, 213, 214, 215, 216, 217, 218, 219, 220, 221, 222, 223, 224, 225, 226, 227, 228, 229, 230, 231, 232, 233, 234, 235, 236, 237, 238, 239, 240, 241, 242, 243, 244, 245, 246, 247, 248, 249, 250, 251, 252, 253, 254, 255, 256, 257, 258, 259, 260, 261, 262, 263, 264, 265, 266, 267, 268, 269, 270, 271, 272, 273, 274, 275, 276, 277, 278, 279, 280, 281, 282, 283, 284, 285, 286, 287, 288, 289, 290, 291, 292, 293, 294, 295, 296, 297, 298, 299, 300
Boom Dizzle
QUOTE(berry @ Apr 22 2011, 11:44 ) *
αφηστε μαριτσ σαριτς και κακο συναπαντημα και παρτε αυτον τον πιτσιρικα αν θελετε ντε και καλα ταλεντακι και θα με θυμηθειτε

ετσι για να διατηρηθει και η οικογενειακη παραδοση βρε αδερφε

http://www.eurobasket.com/player.asp?Cntry...PlayerID=122640

Tον ειχα προτεινει κ εγω τον μικρο Τζεντιλε rolleyes.gif 3-4 σελιδες πισω να πας θα δεις....Ο πιτσιρικας ειναι παικτουρα
κ πρεπει να κινηθουμε για την αποκτηση του....
Τεσπα...Ελα να μαζευομαστε πολλοι Αlessandro Gentile Fans!!!!! smiley.gif
kolokotronis
Υπάρχει μία σελίδα σε αυτό το τόπικ που βγάζει πολύ γέλιο.
Είναι αρκετά πίσω.
Δεν λέω το νούμερο για γούρι.
Αν το πάρουμε στη βαρκελώνη θα τη γράψω να δείτε τι γράφονταν για την ομάδα...
il postino
http://prasinanea.gr/basket/article842964.ece

θελουν να μας πουν κατι για τον τσαρτσα?

το τσαρτσα τον εχουμε αναγκη! ειναι τετοια η ποιοτητα του που μπορει να παιζει ακομα και σε προχωρημενη ηλικια σε ομαδα πρωταθλητισμου! ξερει πολυ μπασκετ για να μην τον ανανεωσουμε....
Ginobili
QUOTE(il postino @ Apr 25 2011, 09:34 ) *
http://prasinanea.gr/basket/article842964.ece

θελουν να μας πουν κατι για τον τσαρτσα?

το τσαρτσα τον εχουμε αναγκη! ειναι τετοια η ποιοτητα του που μπορει να παιζει ακομα και σε προχωρημενη ηλικια σε ομαδα πρωταθλητισμου! ξερει πολυ μπασκετ για να μην τον ανανεωσουμε....

Είναι λίγο άρθρο "αμπασκετοσύνης"...όταν μας λέει ότι ο Τσάρτσα είναι περίπτωση Χατζηβρέτα-Παπανικολάου.Επίσης είναι και ημιμαθής...ο Καλάθης δεν έχει κλειστό 3ετές για να μην υπάρχει περίπτωση να φύγει,έχει option το καλοκαίρι για Ντάλας...
A.CAB
Και ο Περπέρογλου από πότε έχει κι άλλο συμβόλαιο; Γενικά ότι να 'ναι είναι το άρθρο.
Αλλά τα Πράσινα Νέα δεν έχουν σταυρώσει (μέρες που είναι κιόλας) μεταγραφή ποτέ. Συνήθως συμβαίνει το αντίθετο από ότι λένε. Ο Τσαρτσαρής είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα μείνει έναν ακόμη χρόνο. Μέχρι να εξαντληθεί το συμβόλαιο του Ομπράντοβιτς και βλέπουμε.
Άσε που όταν γράφουν μέσες άκρες για αντικατάσταση Τσαρτσαρή με Μπόγρη μου γυρίζουν τα άντερα. Μάλλον ο δημοσιογραφος είναι άλλου αθλήματος και μπήκε σπόντα λόγω Πάσχα.
Giannis091
Ο Μάντζαρης σήμερα δε μου αρεσε..βλεπει γηπεδο,αλλα δεν εχει και καμια σπουδαια ταχυτητα,ουτε σουτ..τι λετε?
Number11
QUOTE (Giannis091 @ Apr 29 2011, 02:35 ) *
Ο Μάντζαρης σήμερα δε μου αρεσε..βλεπει γηπεδο,αλλα δεν εχει και καμια σπουδαια ταχυτητα,ουτε σουτ..τι λετε?

Ναι, έχεις δίκαιο. Ο Μάντζαρης εμφανίστηκε ιδιαίτερα αγχωμένος και δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο
του παιχνιδιού να παίξει ελεύθερα. Προφανώς γνωρίζει ότι υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον του ΠΑΟ και
έτσι μπορώ να εξηγήσω το μέτριο παιχνίδι του.

Όπως και να χει, πιστεύω πως είναι πολύ νωρίς για να μεταπηδήσει σε μία ομάδα όπως ο ΠΑΟ, καθώς
δεν παρουσιάζεται τόσο καλός όσο πρέπει, δείχνει να είναι ένα καλό ταλέντο μικρομεσαίας ομάδας.
Igor
QUOTE(Number11 @ Apr 30 2011, 15:36 ) *
Ναι, έχεις δίκαιο. Ο Μάντζαρης εμφανίστηκε ιδιαίτερα αγχωμένος και δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο
του παιχνιδιού να παίξει ελεύθερα. Προφανώς γνωρίζει ότι υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον του ΠΑΟ και
έτσι μπορώ να εξηγήσω το μέτριο παιχνίδι του.

Όπως και να χει, πιστεύω πως είναι πολύ νωρίς για να μεταπηδήσει σε μία ομάδα όπως ο ΠΑΟ, καθώς
δεν παρουσιάζεται τόσο καλός όσο πρέπει, δείχνει να είναι ένα καλό ταλέντο μικρομεσαίας ομάδας.

Δυστηχως αν και ο Μαντζαρης μου αρεσει, δεν τον βλεπω καλυτερο απο τον Βεργινη που ειχε 2 γεματες χρονιες στον ΠΑΟΚ και μαλιστα σαν ηγετης και αρχικος πλει μεικερ και οχι πισω απο καποιον εμπειρο ξενο..
baskethood
QUOTE (Igor @ Apr 30 2011, 16:02 ) *
Δυστηχως αν και ο Μαντζαρης μου αρεσει, δεν τον βλεπω καλυτερο απο τον Βεργινη που ειχε 2 γεματες χρονιες στον ΠΑΟΚ και μαλιστα σαν ηγετης και αρχικος πλει μεικερ και οχι πισω απο καποιον εμπειρο ξενο..

Για μενα ο Μαντζαρης δεν πρεπει να κανει το λαθος να παει στο Παναθηναικο,αλλιως αν παει θα κανει καριερα παρομοια με του Βεργινη,δεν θα ηταν καλυτερα ειτε να μεινει στο Περιστερι ειτε σε καποια αλλη ομαδα ωστε να φτασει σε ενα υψηλο επιπεδο και μετα να κανει το μεγαλο βημα?
priest
νομιζω πως δεν εχουμε ελλειψη μονο στα γκαρντ αλλα και στους ψηλους...ο μπατιστ του χρονου δεν νομιζω να μπορει να παιξει 25+ λεπτα κατα μεσο ορο και στα κρισιμα ματς 30+...ο βουγιουκας ειναι ανεπαρκης και για τριτος ψηλος!!συνεπως του χρονου πρεπει να περιμενουμε σχεδον τα παντα απο τον μαριτς..

επισης ο τσαρτσαρης οσο και χρησιμος να ειναι δεν βοηθαει πια καθολου στα κρισιμα ματς...ευτυχως που φετος ο φωτσης ειναι αρκετα καλος..

επειτα ο τεπιτς....ε ενταξει ξερετε τι θα γραψω.

το θετικο ειναι η καλη αποδοση του καλαθη αλλα περιμενω να τον δω και στα εναπομειναντα ντερμπυ για να γραψω πως οντως εχει σταθεροποιησει την αποδοση του...

λοιπον τωρα το ερωτημα ειναι τι παικτες χρειαζομαστε???

λοιπον το καλυτερο για μενα θα ηταν να βρουμε εναν πολυ καλο παικτη στο 2(στην θεση του τεπιτς) που να ειναι καλος σκορερ και να μπορει για μερικα λεπτα να δημιουργει.το προβλημα ειναι ποιος θα ειναι αυτος ο παικτης..ε αυτο δεν το ξερω...ας πουμε πως τον βρισκουμε και τον παιρνουμε...η επομενη κινηση μ θα ηταν να παρω τον βοροντσεβιτς στο 4 στην θεση του τσαρτσα...θα ηθελα και εναν παικτη στο 5 αλλα ο μοναδικος ελληνας ειναι ο κουφος...το ρισκαρεις?

η δευτερη επιλογη θα ηταν να κινηθουμε για ενα καλο 2αρι που να μην τα σκατωνει οταν μπαινει μεσα(πχ ζησης στην θεση του τεπιτς),επιμενω και παλι στο βοροντσεβιτς στην θεση του τσαρτσα και τελος ενα πολυ καλο 5αρι!
Ginobili
QUOTE(priest @ Apr 30 2011, 19:39 ) *
νομιζω πως δεν εχουμε ελλειψη μονο στα γκαρντ αλλα και στους ψηλους...ο μπατιστ του χρονου δεν νομιζω να μπορει να παιξει 25+ λεπτα κατα μεσο ορο και στα κρισιμα ματς 30+...ο βουγιουκας ειναι ανεπαρκης και για τριτος ψηλος!!συνεπως του χρονου πρεπει να περιμενουμε σχεδον τα παντα απο τον μαριτς..

επισης ο τσαρτσαρης οσο και χρησιμος να ειναι δεν βοηθαει πια καθολου στα κρισιμα ματς...ευτυχως που φετος ο φωτσης ειναι αρκετα καλος..

επειτα ο τεπιτς....ε ενταξει ξερετε τι θα γραψω.

το θετικο ειναι η καλη αποδοση του καλαθη αλλα περιμενω να τον δω και στα εναπομειναντα ντερμπυ για να γραψω πως οντως εχει σταθεροποιησει την αποδοση του...

λοιπον τωρα το ερωτημα ειναι τι παικτες χρειαζομαστε???

λοιπον το καλυτερο για μενα θα ηταν να βρουμε εναν πολυ καλο παικτη στο 2(στην θεση του τεπιτς) που να ειναι καλος σκορερ και να μπορει για μερικα λεπτα να δημιουργει.το προβλημα ειναι ποιος θα ειναι αυτος ο παικτης..ε αυτο δεν το ξερω...ας πουμε πως τον βρισκουμε και τον παιρνουμε...η επομενη κινηση μ θα ηταν να παρω τον βοροντσεβιτς στο 4 στην θεση του τσαρτσα...θα ηθελα και εναν παικτη στο 5 αλλα ο μοναδικος ελληνας ειναι ο κουφος...το ρισκαρεις?

η δευτερη επιλογη θα ηταν να κινηθουμε για ενα καλο 2αρι που να μην τα σκατωνει οταν μπαινει μεσα(πχ ζησης στην θεση του τεπιτς),επιμενω και παλι στο βοροντσεβιτς στην θεση του τσαρτσα και τελος ενα πολυ καλο 5αρι!

Ρεεεεεεεε...τον Πατσούλια θέλω εγώ!!!! Τον Πατσούλια την αγάπη μου μπορείτε να μου φέρετε???? laugh.gif laugh.gif laugh.gif
duncan21
QUOTE(priest @ Apr 30 2011, 22:39 ) *

Nομιζω οτι υπερβαλλεις.Αν μπορει ο Μπατιστ να δωσει το 100% για 15' ο Παο θα ειναι πληρης στο 5.Στο πρωταθλημα κι ο Φωτσης να παιζει σεντερ που λεει ο λογος δεν θα εχετε προβλημα οποτε θα παιζει 15-20' ο Βουγιουκας και τα υπολοιπα οι Μπατιστ,Μαριτς απλα για να κρατανε επαφη με το σπορ tongue.gif ενω στα λεγομενα κρισιμα παιχνιδια θα παιζει 20-25' ο Μαριτς,10-15' ο Μπατιστ κι οτι περισσευει(βαρια 5') ο Βουγιουκας .Μια χαρα ειναι για 3ος σεντερ...
Ginobili
QUOTE(duncan21 @ Apr 30 2011, 21:47 ) *
Nομιζω οτι υπερβαλλεις.Αν μπορει ο Μπατιστ να δωσει το 100% για 15' ο Παο θα ειναι πληρης στο 5.Στο πρωταθλημα κι ο Φωτσης να παιζει σεντερ που λεει ο λογος δεν θα εχετε προβλημα οποτε θα παιζει 15-20' ο Βουγιουκας και τα υπολοιπα οι Μπατιστ,Μαριτς απλα για να κρατανε επαφη με το σπορ tongue.gif ενω στα λεγομενα κρισιμα παιχνιδια θα παιζει 20-25' ο Μαριτς,10-15' ο Μπατιστ κι οτι περισσευει(βαρια 5') ο Βουγιουκας .Μια χαρα ειναι για 3ος σεντερ...

Και πάλι εγώ επιμένω,θέλω τον Πατσούλια!!! Να μπαίνει στο ΣΕΦ και να τα κάνει όλα άνω κάτω!!! Να πλακώνεται είτε έχει τον Μαυροκεφαλίδη απέναντι του..είτε τον Σόφο!!!! Ξέρει και πολύ μπάσκετ το παλικάρι,δεν θέλουμε άλλο καλύτερο για αντι-Μπατίστ!
il postino
εκτος απο χαμηλα ταβανια, εκτος απο κριαρια, εκτος απο αμπαλους, εκτος απο ολα τα κουσουρια που εχεις προσαψει στην ομαδα ολη τη χρονια, σου εχει δειξει ο παο και ελλειψη τσαμπουκα και δειχνεις τετοια επιθυμια με τον πατσουλια?
Flash
QUOTE(Ginobili @ Apr 30 2011, 22:01 ) *
Και πάλι εγώ επιμένω,θέλω τον Πατσούλια!!! Να μπαίνει στο ΣΕΦ και να τα κάνει όλα άνω κάτω!!! Να πλακώνεται είτε έχει τον Μαυροκεφαλίδη απέναντι του..είτε τον Σόφο!!!! Ξέρει και πολύ μπάσκετ το παλικάρι,δεν θέλουμε άλλο καλύτερο για αντι-Μπατίστ!

Πραγματικά αυτό το μπάσκετ που ξέρει είμαι περίεργος που το έχεις δει ρε Gino. Αν μιλάς για αντίληψη να συμφωνήσω αφού παίρνει εξαιρετικές τοποθετήσεις και ξέρει ότι δεν ξέρει (κατά το Σωκρατικό) και συνεπώς κάνει σωστά το απλό που μπορεί. Αλλά τι παραπάνω έχεις δει;
Ginobili
QUOTE(Flash @ Apr 30 2011, 21:32 ) *
Πραγματικά αυτό το μπάσκετ που ξέρει είμαι περίεργος που το έχεις δει ρε Gino. Αν μιλάς για αντίληψη να συμφωνήσω αφού παίρνει εξαιρετικές τοποθετήσεις και ξέρει ότι δεν ξέρει (κατά το Σωκρατικό) και συνεπώς κάνει σωστά το απλό που μπορεί. Αλλά τι παραπάνω έχεις δει;

Έχει καλή τεχνική τεχνική κατάρτιση,τον έχω δει να ποστάρει,να τρέχει στον αιφνιδιασμό και να τελειώνει με λει απ...και φυσικά οι πάσες πίσω από την πλάτη....ουκ ο λίγες...
Βέβαια δεν έχει τα αθλητικά προσόντα που απαιτούνται για να βγάλει το κάτι παραπάνω στο ΝΒΑ,αλλά είναι πιστεύω από τις περιπτώσεις παικτών που στην Ευρώπη θα έκαναν πολύ μεγάλα πράγματα.
baskethood
Ειναι καλο αμυντικο εργαλειο ,καλος ριμπαουντερ,εχει καλο κορμι αλλα σε καμμια περιπτωση δεν εχει την επιθετικη ικανοτητα για να ερθει στην Ευρωπη και να κανει τη διαφορα σε ομαδα επιπεδου φαιναλ φορ.
vastravoud
Αν ο Μάριτς ανακτήσει ΠΛΗΡΩΣ την εμπιστοσύνη και λειτουργικότητα στο χέρι του, τα 40 λεπτά του σέντερ καλύπτονται εύκολα πιστεύω.
Ginobili
QUOTE(vastravoud @ May 1 2011, 10:08 ) *
Αν ο Μάριτς ανακτήσει ΠΛΗΡΩΣ την εμπιστοσύνη και λειτουργικότητα στο χέρι του, τα 40 λεπτά του σέντερ καλύπτονται εύκολα πιστεύω.

Καλά εννοείται αυτό,και ο Βουγιούκας αναμένεται καλύτερος του χρόνου,και καλύτερα να μην κληθεί στην Εθνική για να δουλέψει καλύτερα το καλοκαίρι
Ginobili
QUOTE(baskethood @ May 1 2011, 08:47 ) *
Ειναι καλο αμυντικο εργαλειο ,καλος ριμπαουντερ,εχει καλο κορμι αλλα σε καμμια περιπτωση δεν εχει την επιθετικη ικανοτητα για να ερθει στην Ευρωπη και να κανει τη διαφορα σε ομαδα επιπεδου φαιναλ φορ.

Να σου πω κάτι,μια χαρά σκόρερ είναι ο Πατσούλια,μην ξεχνάς ότι μέχρι να έρθει ο Χόρτφορντ είχε χρονιές με διψήφιους αριθμούς πόντων και 7-8 ριμπ,με την έλευση του "κτήνους" Χορτφορντ περιορίστηκε σημαντικά όπως ήταν λογικό.
Ο Πατσούλια δεν είναι ξυλοκόπος,μην μπερδευόμαστε λόγω τσαμπουκαλεμένου χαρακτήρα,διαθέτει πλαστικότητα,ντρίπλα για ψηλό εξαιρετική,καλά τελειώματα...και φυσικά ντελικάτη εγκεφαλική πάσα.
baskethood
QUOTE (Ginobili @ May 1 2011, 12:36 ) *
Να σου πω κάτι,μια χαρά σκόρερ είναι ο Πατσούλια,μην ξεχνάς ότι μέχρι να έρθει ο Χόρτφορντ είχε χρονιές με διψήφιους αριθμούς πόντων και 7-8 ριμπ,με την έλευση του "κτήνους" Χορτφορντ περιορίστηκε σημαντικά όπως ήταν λογικό.
Ο Πατσούλια δεν είναι ξυλοκόπος,μην μπερδευόμαστε λόγω τσαμπουκαλεμένου χαρακτήρα,διαθέτει πλαστικότητα,ντρίπλα για ψηλό εξαιρετική,καλά τελειώματα...και φυσικά ντελικάτη εγκεφαλική πάσα.

Μα ειναι καλος παικτης δεν το αμφισβητω,η ενσταση μου ειναι αυτο που εγραψα πριν "η επιθετικη ικανοτητα για να ερθει στην Ευρωπη και να κανει τη διαφορα σε ομαδα επιπεδου φαιναλ φορ".
Αυτη ειναι η αισθηση που εχω αποκομισει βλεποντας τον ,και η ενσταση μου ειναι μονο για το επιθετικο κομματι.
Ginobili

baskethood
Ειναι παικτης που στηριζεται περισσοτερο στη δυναμη και στην ενεργεια που βγαζει στο παρκε και λιγοτερο στην τεχνικη.
Για τριτη φορα,αμφισβητω οτι μπορει να ερθει σε τοπ ομαδα στην Ευρωπη και να κανει τη διαφορα στο επιθετικο κομματι.
Αληθεια τα video αποδεικνυουν τιποτα?
Ginobili
QUOTE(baskethood @ May 1 2011, 10:04 ) *
Ειναι παικτης που στηριζεται περισσοτερο στη δυναμη και στην ενεργεια που βγαζει στο παρκε και λιγοτερο στην τεχνικη.
Για τριτη φορα,αμφισβητω οτι μπορει να ερθει σε τοπ ομαδα στην Ευρωπη και να κανει τη διαφορα στο επιθετικο κομματι.
Αληθεια τα video αποδεικνυουν τιποτα?

Nαι την τεχνική του κατάρτιση,αν εσύ δεν μπορείς να την δεις τώρα....Παίκτης με διψήφιους αριθμούς πόντων στο ΝΒΑ δεν θα είχε πρόβλημα να ξεχωρίσει επιθετικά στην Ευρώπη.
Κοίτα...αν θες Σκόλα για να κάνει την διαφορά σε επίπεδο φάιναλ4 στην Ευρώπη...καλα,χαίρω πολύ...Εδώ είδαμε έναν Νεστέροβιτς που είχε χρόνια να παίξει 10-20 παιχνίδια στο ΝΒΑ,να κάνει πλάκα σε όλη την Ευρωλίγκα..
baskethood
QUOTE (Ginobili @ May 1 2011, 13:12 ) *
Nαι την τεχνική του κατάρτιση.Παίκτης με διψήφιους αριθμούς πόντων στο ΝΒΑ δεν θα είχε πρόβλημα να ξεχωρίσει επιθετικά στην Ευρώπη.
Κοίτα...αν θες Σκόλα για να κάνει την διαφορά σε επίπεδο φάιναλ4 στην Ευρώπη...καλα,χαίρω πολύ...Εδώ είδαμε έναν Νεστέροβιτς που είχε χρόνια να παίξει 10-20 παιχνίδια στο ΝΒΑ,να κάνει πλάκα σε όλη την Ευρωλίγκα..

Αυτο εννοω και γω φιλε μου,οτι δεν ειναι ουτε Σκολα,ουτε Σπλιτερ,ουτε Νεστεροβιτς,ουτε Πεκοβιτς και ουτε παρα πολλοι αλλοι.
SG3ptshooter
QUOTE(Ginobili @ May 1 2011, 12:17 ) *
ο Βουγιούκας ... καλύτερα να μην κληθεί στην Εθνική

ohmy.gif (εσύ το έγραψες αυτό; )
Και πως θα τα καταφέρει η Εθνική χωρίς το θηρίο;

Σοβαρά τώρα, νομίζω ότι η επιτυχημένη συνεργασία του στον Πανελλήνιο με το νέο προπονητή της Εθνικής τον καθιστά σοβαρό φαβορί για συμμετοχή στην τελική 14αδα φέτος..
Ginobili
QUOTE(baskethood @ May 1 2011, 11:14 ) *
Αυτο εννοω και γω φιλε μου,οτι δεν ειναι ουτε Σκολα,ουτε Σπλιτερ,ουτε Νεστεροβιτς,ουτε Πεκοβιτς και ουτε παρα πολλοι αλλοι.

Καταρχάς άλλο Σκόλα...άλλο όλοι οι άλλοι.Υπάρχει διαφορά κλάσης.Το "πάρα πολλοί άλλοι" δεν το καταλαβαίνω..αράδιασες τους καλύτερους ψηλούς που έχουμε δει τα τελευταία 15 χρόνια στην Ευρώπη(μόνο τον Βούισιτς δεν έβαλες)...και για να είμαστε ρεαλιστές,αυτή την στιγμή στην Ευρώπη ψηλός καλύτερος του Πατσούλια δεν υπάρχει.
Και από την άλλη,και ο Μπατίστ στηρίζεται κυρίως στο κορμί του και την ενέργεια που βγάζει στο παρκέ..και κατόπιν στην τεχνική του, και όμως κάνει την διαφορά.Εξάλλου αυτή η συζήτηση γίνεται σε θεωρητικό επίπεδο για το μέλλον,ακριβώς επειδή ο Μπατίστ γερνάει.
vastravoud
Εγώ λέω καλύτερα ΝΑ ΠΑΕΙ στην Εθνική ο Ίαν. Όσο περισσότερες παραστάσεις έχει, τόσο το καλύτερο, αν και γενικά νομίζω ότι επιθετικά είναι ήδη σε εξαιρετικό επίπεδο. Έχει υπέροχες κινήσεις στο λόου ποστ και πολύ αξιόπιστο σουτάκι(το οποίο ΠΡΕΠΕΙ να δοκιμάζει περισσότερο), όμως κάποια στιγμή πρέπει να αποφασίσει ότι και η άμυνα είναι μέρος του παιχνιδιού....

Νομίζω είναι περισσότερο στο μυαλό του παρά στο κορμί του, πρέπει να το πάρει απόφαση και να "σκληρυνει". Δεν ξέρω επίσης αν είναι ιδέα μου αλλά σα να είναι πιο γραμμωμένος σωματικά;
Ginobili
QUOTE(SG3ptshooter @ May 1 2011, 11:25 ) *
ohmy.gif (εσύ το έγραψες αυτό; )
Και πως θα τα καταφέρει η Εθνική χωρίς το θηρίο;

Σοβαρά τώρα, νομίζω ότι η επιτυχημένη συνεργασία του στον Πανελλήνιο με το νέο προπονητή της Εθνικής τον καθιστά σοβαρό φαβορί για συμμετοχή στην τελική 14αδα φέτος..

Ναι αλλά σε κάτι άλλα τόπικ..βλέπω να προτιμούνται ο Κουφός και ο Μαυροειδής για πίσω από τους Μπουρούση-Σόφο.Που να χωρέσει ο Βουγιούκας?? tongue.gif
SG3ptshooter
QUOTE(Ginobili @ May 1 2011, 13:31 ) *
Ναι αλλά σε κάτι άλλα τόπικ..βλέπω να προτιμούνται ο Κουφός και ο Μαυροειδής για πίσω από τους Μπουρούση-Σόφο.Που να χωρέσει ο Βουγιούκας?? tongue.gif

μακάρι να αποφάσιζα εγώ ή όσοι άλλοι ψήφισαν Μαυροειδή αλλά ο κόουτς θα αποφασίσει.. Οπότε ετοιμάσου να πας να αγοράσεις φανέλα Εθνικής 2011. Φαντάζομαι ότι αφού δεν παίζει να μην είναι γείτονας, ξάδερφος ή γαμπρός σου θα στην υπογράψει κιόλας.. laugh.gif
Ginobili
QUOTE(SG3ptshooter @ May 1 2011, 11:34 ) *
μακάρι να αποφάσιζα εγώ ή όσοι άλλοι ψήφισαν Μαυροειδή αλλά ο κόουτς θα αποφασίσει.. Οπότε ετοιμάσου να πας να αγοράσεις φανέλα Εθνικής 2011. Φαντάζομαι ότι αφού δεν παίζει να μην είναι γείτονας, ξάδερφος ή γαμπρός σου θα στην υπογράψει κιόλας.. laugh.gif

Να σου πω...χώνεψε το,πάρτο απόφαση...ο Βουγιούκας είναι πολύ ανώτερος του Πέκοβιτς(το κρέας...δεν το είχες βάλει ολόκληρο στην υπογραφή tongue.gif )...ρώτα τον Βάσκεθ!! w00t.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif w00t.gif
baskethood
QUOTE (Ginobili @ May 1 2011, 13:28 ) *
Καταρχάς άλλο Σκόλα...άλλο όλοι οι άλλοι.Υπάρχει διαφορά κλάσης.Το "πάρα πολλοί άλλοι" δεν το καταλαβαίνω..αράδιασες τους καλύτερους ψηλούς που έχουμε δει τα τελευταία 15 χρόνια στην Ευρώπη(μόνο τον Βούισιτς δεν έβαλες)...και για να είμαστε ρεαλιστές,αυτή την στιγμή στην Ευρώπη ψηλός καλύτερος του Πατσούλια δεν υπάρχει.
Και από την άλλη,και ο Μπατίστ στηρίζεται κυρίως στο κορμί του και την ενέργεια που βγάζει στο παρκέ..και κατόπιν στην τεχνική του, και όμως κάνει την διαφορά.Εξάλλου αυτή η συζήτηση γίνεται σε θεωρητικό επίπεδο για το μέλλον,ακριβώς επειδή ο Μπατίστ γερνάει.

Δεν τους αραδιασα ....τους εβαλα στην κουβεντα.
Διαφωνουμε οκ,αλλα οχι να μου λες και "αραδιασες"
Ginobili
QUOTE(vastravoud @ May 1 2011, 11:29 ) *
Νομίζω είναι περισσότερο στο μυαλό του παρά στο κορμί του, πρέπει να το πάρει απόφαση και να "σκληρυνει". Δεν ξέρω επίσης αν είναι ιδέα μου αλλά σα να είναι πιο γραμμωμένος σωματικά;

Γραμμωμένος είναι ο Μπράντ Πιτ για να κάνει φιγούρα,και ο Χάουαρντ που γεννήθηκε μέσα σε ένα γυμναστήριο! Δύναμη να αποκτήσει ο μπουμπούνας,και τσαμπουκά! ο Μαρκ Γκασόλ φαίνεται λαππάς,και ο Ντάνκαν(που ο Σακίλ έλεγε ότι είναι ο πιο δυνατός παίκτης που είχε αντιμετωπίσει ποτέ) δεν μπορούσε να τον κουνήσει ούτε για πλάκα.Βλέπε επίσης Σμόντις,Σκόλα,Παπαδόπουλος,Πιρς....τέρατα δύναμης!

QUOTE(baskethood @ May 1 2011, 11:42 ) *
Δεν τους αραδιασα ....τους εβαλα στην κουβεντα.
Διαφωνουμε οκ,αλλα οχι να μου λες και "αραδιασες"

Έλα εκεί κόλλησες?? Το παίρνω πίσω,το αντικαθιστώ με το "έβαλες".
Αλλά δεν χρειάζεται να είναι Σκόλα ο Πατσούλια για να κάνει την διαφορά στην Ευρωλίγκα,δεν υπάρχει άλλος καλύτερος έτσι και αλλιώς στην Ευρώπη.
Και μην μου λες για την τεχνική του,δεν είναι δυνατόν να μην την βλέπεις.
vastravoud
Ναι, συμφωνώ σε αυτό που λες, δε σημαίνει ντε και καλά ότι μόνο οι γραμμωμένοι είναι δυνατοί! Απλώς το παρατήρησα όμως και είπα αν τυχόν το έχει παρατηρήσει και κανείς άλλος.
priest
καλα εσεις κολλησατε στο θεμα του σεντερ..σε ολα τα αλλα που εγραψα συμφωνειτε???

επισης το θεμα τραυματισμου παιζει σημαντικο ρολο..μην ξεχνατε οτι τα τελευταια 2(ισως και 2+)χρονια ο μπατιστ ειναι το λιγοτερο 3εβδ.εκτος τον χρονο...φυσικα υπαρχει και ο τσαρτσα αλλα δεν ξερω κατα ποσο μπορει να βοηθησει...τουλαχιστον φετος δεν βοηθησε.

Ginobili
QUOTE(priest @ May 1 2011, 13:31 ) *
καλα εσεις κολλησατε στο θεμα του σεντερ..σε ολα τα αλλα που εγραψα συμφωνειτε???

επισης το θεμα τραυματισμου παιζει σημαντικο ρολο..μην ξεχνατε οτι τα τελευταια 2(ισως και 2+)χρονια ο μπατιστ ειναι το λιγοτερο 3εβδ.εκτος τον χρονο...φυσικα υπαρχει και ο τσαρτσα αλλα δεν ξερω κατα ποσο μπορει να βοηθησει...τουλαχιστον φετος δεν βοηθησε.

Ε το ότι θέλουμε γκαρντ με κυρίως επιθετικές ικανότητες αντί του Τέπιτς προφανώς και συμφωνούμε....
Για τον Τσαρτσαρή όμως δεν συμφωνώ,φέτος βοήθησε και πολύ μάλιστα,πέρσι ήταν ανύπαρκτος μέχρι τα πλει οφς με τον Ολυμπιακό που έπαιζε σαν τελειωμένος.
Όπως και να έχει όμως,η αλήθεια είναι ότι Μπατιστ και Τσαρτσαρής έχουν αρχίσει την κατιούσα,και όσο περνάει ο καιρός θα φαίνεται και περισσότερο.
A.CAB
QUOTE(priest @ May 1 2011, 15:31 ) *

Από τις 3 αλλαγές που είπες μόνο η μία μοιάζει με ενδεχόμενο και έχει και ουσιαστική βάση. Η θέση 2 του αντί-Τέπιτς.

Είτε 15, είτε 20 λεπτά ο Μπατίστ τα έχει σίγουρα για έναν ακόμη χρόνο. Το ίδιο και ο Τσαρτσαρής που έχει βοηθήσει και πάρα πολύ μάλιστα φέτος. Και οι 2 είναι μεγάλα κεφάλαια και η ποιότητά τους δεν αντισταθμίζεται εύκολα. Ο ένας έχει συμβόλαιο και ο άλλος πιστεύω θα υπογράψει για έναν ακόμη χρόνο. Ίσα ίσα που ο Κώστας κάνει την καλύτερη σεζόν του τα τελευταία 3 χρόνια.
Επίσης αναλογικά με την ηλικία του, το πόσο έπαιξε μέχρι στιγμής και την απώλεια του Μάριτς για πάνω από το μισό της σεζόν, ο Μπατίστ είχε πολύ μικρότερους τραυματισμούς από ότι άλλες χρονιές. Με τον Μάριτς υγιή και τον Βουγιούκα πιο ψημένο δεν υπάρχει περίπτωση για ένα ακόμη 5άρι. Το ίδιο και στα 4άρια. Τώρα αν κάνει πολύ καλή σεζόν ο Φώτσης τι να κάνουμε; Γι' αυτό πληρώνεται και γι' αυτό τον έχουμε. Οι λογικές των τραυματισμών δεν με πείθουν πάντα γιατί τότε πρέπει να βρεθεί γρήγορα αντί-Νίκολας γιατί ειδικά φέτος έχει χάσει πάνω από 2 μήνες τραυματισμένος.

Giannis091
Μη ξεχνάτε πως στη θέση των σέντερ υπάρχει και ο Σερμαντίνι, άρα με Μπατίστ, Μάριτς και Βουγιούκα οι θέσεις είναι καλυμμένες. Στο 4 έχουμε Φώτση, Τσαρτσαρή και Καϊμακόγλου, στο 3 Σάτο και Περπέρογλου. Επομένως παίχτη σε αυτές τις θέσεις δεν παίρνουμε. Η μόνη προσθήκη εκτιμώ πως θα είναι κάποιος αντί του Τέπιτς, εκτός και αμα ανεβάσει την αποδοσή του στους τελικούς και τον κρατήσουμε. Τότε δυστυχώς ή ευτυχώς δε θα γίνουν άλλες μεταγραφές!
Ginobili
QUOTE(Giannis091 @ May 1 2011, 15:12 ) *
Η μόνη προσθήκη εκτιμώ πως θα είναι κάποιος αντί του Τέπιτς, εκτός και αμα ανεβάσει την αποδοσή του στους τελικούς και τον κρατήσουμε. Τότε δυστυχώς ή ευτυχώς δε θα γίνουν άλλες μεταγραφές!

όταν λες να ανεβάσει την απόδοση του...εννοείς αλγεβρικά ή κατά απόλυτη τιμή??? rolleyes.gif
lamar
QUOTE(Giannis091 @ May 1 2011, 17:12 ) *
Η μόνη προσθήκη εκτιμώ πως θα είναι κάποιος αντί του Τέπιτς, εκτός και αμα ανεβάσει την αποδοσή του στους τελικούς και τον κρατήσουμε. Τότε δυστυχώς ή ευτυχώς δε θα γίνουν άλλες μεταγραφές!

Εδω θα επαναλαβω οτι ο Τεπιτς εχει και για του χρονου συμβολαιο με 800.000 απολαβες. Πως θα τον διωξετε???

Μου θυμιζετε το περασμενο καλοκαιρι που οι Ολυμπιακοι ειχαν διωξει τους Χαλπεριν και Ερτσεγκ χωρις δευτερη κουβεντα.

Τα συμβολαια δεν ειναι χαρτια υγειας να τα τυλιγουμε και να τα πεταμε στο καλαθακι....
vastravoud
Το μοναδικό που ίσως μπορεί να γίνει είνια να τον στείλουμε πίσω στην Παρτιζάν πληρώνοντας μια σχετική αποζημίωση.
xristos_metal
QUOTE(lamar @ May 1 2011, 17:31 ) *
Εδω θα επαναλαβω οτι ο Τεπιτς εχει και για του χρονου συμβολαιο με 800.000 απολαβες. Πως θα τον διωξετε???

Αν θελουν να τον διωξουν θα του δωσουν μια καλη αποζημιωση και θα σπασει το συμβολαιο.
Anubis
24 χρονών είναι..του δίνεις το μισό συμβόλαιο η κάτι παραπάνω(400-500) και τον δίνεις στην παρτίζαν. Μετα ψάχνεις για ένα πολύ καλό δυάρι
lamar
QUOTE(xristos_metal @ May 1 2011, 17:37 ) *
Αν θελουν να τον διωξουν θα του δωσουν μια καλη αποζημιωση και θα σπασει το συμβολαιο.

Οπως και τους Ερτσεγκ, Χαλπεριν, που τους ειπαν το καλοκαιρι να βρουν ομαδα και εκεινοι πολυ ομορφα δηλωσαν δωστε μας 700.000 και 1.000.000 αντιστοιχως και εμεις φευγουμε αυριο. Και τελικα εμειναν, γιατι κανεις προεδρος δεν ειναι τοσο βλακας να δωσει στον παικτη το ετησιο συμβολαιο και να φυγει ετσι.

Οπως και κανεις παικτης δεν ειναι βλακας, να αφησει τετοια συμβολαιαρα που δεν προκειται να βρει ουτε στα ονειρα του μετα απο δυο αθλιες σερι χρονιες...
priest
δεν διαφωνω πως ο τσαρτσα και ο μπατιστ ειναι χρησιμοι αλλα αν δεν κινηθουμε εξυπνα στις θεσεις 4-5 φετος και του χρονου ,τα επομενα χρονια θα εχουμε σοβαρο προβλημα...
il postino
http://www.superbasket.gr/permalink/139518.html

τι λεει αυτη ρε παιδια?

ξερουμε κατι για σοφο?
lakersdynasty
ε προφανως οτι του φανει...του Γραβιο-στεφανη laugh.gif

δεν φαινεται να δινει καποια πληροφορια απλα λεει οτι ο Σοφο ισως να ενδιαφεροταν να γυρισει στην Αθηνα. Αυτο ομως ηταν γνωστο απτο καλοκαιρι.

εγω αν εβλεπα κατι να υπαρχει οντος (που τωρα δεν φαινεται κατι απλα υποθεσεις παααλι) θα εκανα μια καλητερη ερωτηση:

ξερουμε κατι για Μαριτς? tongue.gif

και οχι δεν λεω οτι θα διωξουμε τον Μαριτς και μπλα μπλα μπλα, αλλα αυτη τη στιγμη εχουμε 3 παικτες +1 που στην τελευταια του χρονια με συμβολαιο ισως να γυρισει για να μεινει. ε δεν ειναι δυνατον να συζηταμε για αλλο 5αρι.
rchos
QUOTE(il postino @ May 7 2011, 21:08 ) *
http://www.superbasket.gr/permalink/139518.html

τι λεει αυτη ρε παιδια?

ξερουμε κατι για σοφο?

διετες δεν υπεγραψε στην μακαμπι?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.