QUOTE(aigio @ Jul 16 2009, 16:55 )
![*](../style_images/bforum/post_snapback.gif)
Αρα εχουμε στο Αιγιο Κυριακιδη, Τεβετζιδη, Πετροπουλο, Ανθη, Εκινε, Σαμουρελη, Γραμματικο, Κολλιοπουλο, Γιουπη. Και θα γινουν τουλαχιστον 2 μεταγραφες ακομα, ισως και 3. Ενα καλο πλει μεικερ επιπεδου Α2 και ισως ενα περιφερειακο και ενα 4αρι ακομα. Εγω μια χαρα το βλεπω το ροστερ και πανω απο ολα εχουμε παγκο, κατι που μας ειχε λειψει τα τελευταια χρονια. Δεν ξερω αν θα ανεβουμε. Υπαρχουν πολλες ομαδες που θα χτυπησουν την ανοδο φετος. Το μεγαλο στοιχημα ειναι να γινουμε γρηγορα ομαδα και να μπορεσουμε να κρατησουμε την εδρα οπως προπερσι και να κανουμε καποιες μεγαλες εκτος εδρας νικες. Η ανοδος λογικα παλι στις 8,9 ηττες θα κριθει. Αλλα ειναι πολυ νωρις ακομα. Ας δουμε τα ροστερ ολοκληρωμενα και μετα μιλαμε...
Σαμουρέλης και τυπικά
Της Αθηνάς Πατρινού
16/07/2009 (13:30)
Το γράψαμε; Ισχύει!
Παίκτης του Κεραυνού είναι και επίσημα ο Γιώργος Σαμουρέλης αφού ο 25χρονος σέντερ υπέγραψε το καινούριο του συμβόλαιο με την ομάδα του Αιγίου. Για τη συγκεκριμένη μεταγραφή σας ενημερώσαμε από χθες στο κείμενο με τίτλο "Κλείνει ο Σαμουρέλης".
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Χτες το βράδυ η διοίκηση του Helesi Κεραυνού Αιγίου ανακοίνωσε και παρουσίασε την τρίτη της μεταγραφή, τον Γιώργο Σαμουρέλη, στο καφέ μπαρ "ΜΠΛΕ" στην παραλία του Λόγγου.
Ο Γιώργος Σαμουρέλης είναι γεννημένος στις 4/9/1984 στην Θεσσαλονίκη, έχει ύψος 2,04 μ. και αγωνίζεται στη θέση του σέντερ. Ο παίκτης έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στον Αίαντα Ευόσμου, όπου και αγωνίστηκε για 9 χρόνια στην Α2, Β’ και Γ’ Εθνική Κατηγορία. Την περίοδο 2006-2007 μετακόμισε στην ΜΕΝΤ και στο Πρωτάθλημα της Α2, στη συνέχεια ακολούθησαν δύο χρονιές στη Β’ Εθνική με τον Μακεδονικό και τον Ο.Φ.Η., ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν μέλος της Εθνικής Εφήβων.
Στη διάρκεια της παρουσίασής του, ο νεοαποκτηθής παίκτης εμφανώς ικανοποιημένος από την μεταγραφή του και την υποδοχή στο Αίγιο δήλωσε: "Είμαι χαρούμενος που ήρθα στο Αίγιο και εντυπωσιασμένος από την υποδοχή της διοίκησης. Η πρόταση να έρθω στην ομάδα ήταν πρόκληση για μένα και δεν κρύβω την επιθυμία μου ότι με τον Κεραυνό θέλω να πορευτώ και τα επόμενα χρόνια σε παραπάνω κατηγορίες. Το Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής είναι το πιο δύσκολο γιατί κάθε χρονιά υπάρχουν 6-7 ομάδες που διεκδικούν την άνοδο και φέτος πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να πετύχουμε το στόχο μας".
Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Χάρης Μπόγδανος τόνισε: "Η μεταγραφή του Γιώργου, τον οποίο παρακολουθούσαμε εδώ και δύο χρόνια, είναι αυτό που συνοψίζει το ύφος της φετινής ομάδας σε ότι αφορά την ηλικία των παικτών. Ολοι είναι μικροί και με φιλοδοξίες σε σχέση με πέρυσι και έχουν βλέψεις να αγωνιστούν σε παραπάνω κατηγορίες. Ευχαριστώ και τον χορηγό κ. Βαλαούρα που είναι πάντα κοντά στην ομάδα και ελπίζω να γίνει παράδειγμα προς μίμηση και για άλλους επιχειρηματίες".
Τέλος, ο χορηγός και παλιό μέλος της διοίκησης της υπογράμμισε: "Ο Κεραυνός είναι κάτι το ξεχωριστό σαν ομάδα. Η πολύ καλή δουλειά που γίνεται από τη διοίκηση και η βοήθεια του κόσμου έχουν φέρει την ομάδα σε πολύ υψηλές κατηγορίες για τα δεδομένα της πόλης. Εύχομαι φέτος ο Κεραυνός να ανέβει, γιατί του αρμόζει να παίζει σε μεγαλύτερες κατηγορίες".