poios na to perimene oti oi Atlanta 8a travi3ei toso poly tin seira bravo tous
Oso gia to teleftaio paixnidi, den pisteyw oti i Bostoni 8a to afisei.
rayallen20
May 3 2008, 13:24
Paidia xeraitw !! Loipon i gnwmi mou einai oti ta fetina playoff exoun fovero endiaferon !! Eilikrina omws den mporw na katalavw giati leitourgei i amina tis bostonis toso apotelesmatika sto Garden enw ektos allazei teleiws ! Den kserw an simfwneite alla nomizw pws o Ray allen einai isws to kleidi gia kathe niki tis omadas pera apo ton KG pou sigoura vazei to pathos an den mpoun ta 3ponta tou i omada diskola kerdizei i genikotera kerdizei me mikres diafores !! O xthesinos agwnas xathike apo lathos epiloges stin epithesi eidika sta teuleutaia lepta me ekeino to grigoro 3ponto pou epixeirise! Nomizw pws oi boston eukola i diskola tha kerdisoun ton epomeno agwna kai i gnwmi mou einai pws an telika perasoun apo auti tin seira den yparxei periptwsi na min ftasoun stous telikous !! An omws apoklistoun sigoura tha ferei megali katifia fysika auto den simainei oti tha xalasei kai o kosmos etsi ki alliws einai kainourgia omada ! Ante na doume !!
GO CELTICS!
Pierce
May 3 2008, 15:27
να καλωσορισω στην παρεα μας και να σε παρακαλεσω να γραφεις με ελληνικους χαρακτηρες εφοσον εχεις την δυνατοτητα
nikolas12
May 3 2008, 19:46
Η επιλογη του Ροντο να σουταρει για την ισοφαριση απο τοσο μακρια ηταν μεγαλη πατατα.Η Βοστωνη σπροχνωταν απο χαζοευκαιριες που της εδινε καταλαθος η Ατλαντα.Η Ατλαντα αξιζε καθαροτατα τη νικη.3-3.Ειμαι με Σελτικς αλλα αμα ειναι η εμφανιση τους τοσο θλιβερη οσο σημερα δε νομιζω να μεινει πολυ στα πλει-οφ οσο κι αν θελει.
Rondo
May 3 2008, 20:09
QUOTE(hip-hop @ May 3 2008, 20:46 )
Η επιλογη του Ροντο να σουταρει για την ισοφαριση απο τοσο μακρια ηταν μεγαλη πατατα.Η Βοστωνη σπροχνωταν απο χαζοευκαιριες που της εδινε καταλαθος η Ατλαντα.Η Ατλαντα αξιζε καθαροτατα τη νικη.3-3.Ειμαι με Σελτικς αλλα αμα ειναι η εμφανιση τους τοσο θλιβερη οσο σημερα δε νομιζω να μεινει πολυ στα πλει-οφ οσο κι αν θελει.
Καλά δεν φταίει μόνο ο Ρόντο για την τελευταία επίθεση. Δεν υπήρξε καθόλου κίνηση και από τους υπόλοιπους. Να είσαι ακόμα σίγουρος ότι δεν θα ξαναεμφανιστούν έτσι αν υπάρξει γι'αυτούς επόμενη σειρά...Τέλος θέλω να πω ότι αν δεν χάσουν στην έδρα τους κανένα παιχνίδι οι Σέλτικς και όλα τα εκτός να χάσουν θα το πάρουν το δαχτυλίδι...Οπότε...Ρίχνουν στα εντός το βάρος κάτι που θεωρώ μεγάλο λάθος...
nikolas12
May 3 2008, 23:46
QUOTE(Rondo @ May 3 2008, 21:09 )
Καλά δεν φταίει μόνο ο Ρόντο για την τελευταία επίθεση. Δεν υπήρξε καθόλου κίνηση και από τους υπόλοιπους. Να είσαι ακόμα σίγουρος ότι δεν θα ξαναεμφανιστούν έτσι αν υπάρξει γι'αυτούς επόμενη σειρά...Τέλος θέλω να πω ότι αν δεν χάσουν στην έδρα τους κανένα παιχνίδι οι Σέλτικς και όλα τα εκτός να χάσουν θα το πάρουν το δαχτυλίδι...Οπότε...Ρίχνουν στα εντός το βάρος κάτι που θεωρώ μεγάλο λάθος...
Ναι ενταξει αλλα κοιτα το παλικαρι σουταρε πολυ πιο μακρια απο τη γραμμη.Και δεν εδωσε και στο Allen μηπως κανει και αυτος τιποτα.Εδω ομως εχω να προσθεσω πως κοστισε παρα πολυ η απωλεια του Pierce και του δωσαν και τεχνικη ποινη επειδη πεταξε την κορδελα του!!!
captain charisma
May 4 2008, 00:11
ειδα το ματς επαναληψη στην ετ1 αλλα το τελευταιο φαουλ του πιρς δεν το καταλαβα παντως η ατλαντα τους εχει βγαλει το λαδι τους σελτικς οδηγοντας τη σειρα στα 7 πραγμα που δεν το περιμενα στην αρχη.στο τελευταιο ματς ολα ειναι πιθανα αλλα μαλλον θα κερδισουν οι σελτικς λογω εδρας.
Pierce
May 4 2008, 20:06
44-26 στο ημιχρονο. Πολυ καλος ο γκαρνετ μεχρι στιγμης και σε αμυνα και σε επιθεση , ακρετα δεμενη πισω η ομαδα, ματωνουν για να σκοραρουν οι χωκς, το δειχνει το σκορ αλλωστε, ωστοσο στην επιθεση ημαστε λιγο χυμαδιο οταν δεν παει η μπαλα μεσα στη ρακετα με τους ροντο πιρς και αλλεν να κανουν διαφορα ''γιουρουσια'' που σπανια βρισκουν στοχο
Pierce
May 4 2008, 20:34
δολοφονικο μαρκαρισμα στον ροντο απο τον γουιλιαμς, ο οποιος απεβληθηκε δικαιοτατα. (ανετα πηγαινε νοσοκομειο ο ροντο ετσι οπως επεσε, ηταν πολυ τυχερος) 56-28 και θελει 8 λεπτα ακομα η 3η περιοδος, δεν βλεπω τροπο να μπορει να γυρισει το παιχνιδι
apkat
May 4 2008, 20:36
Πραγματι δολοφονικο το μαρκαρισμα..Και εντελως ανουσιο με την διαφορα στους 25+..Το παιχνιδι εχει τελειωσει προ πολλου βεβαια.
Pierce
May 4 2008, 21:39
99-65 τελικο σκορ, οσο ευκολα οσο δειχνει το αποτελεσμα, απο την αρχη του αγωνα οι σελτικς εδειξαν οτι δεν θα εδιναν την οποιαδηποτε ευκαιρια στους χωκς να παρουν το παιχνιδι highlight απο τα λιγα , καπου στα μεσα του 4ο δωδεκαλεπτου με την διαφορα στους 30 ποντους , ο γκαρνετ ο αλλεν και ο ροντο βουτηξαν για να προλαβουν την μπαλα να μην βγει εξω. Εχουν παθος και μου αρεσει αυτο Ο πιρς με τον αλλεν τα εσπασαν απο το τριποντο (2-9, 1-5) ωστοσο μεσα στη ρακετα δεν υπηρχε ατλαντα... ενω καλο παιχνιδι εκανε και ο Powe
Rondo
May 4 2008, 21:48
Λοιπόν αφιερωμένος ο διασυρμός στους φίλους των Λέικερς και όχι μόνο που ήλπιζαν σε πρόωρο αποκλεισμό των φετινών πρωταθλητών...GO
Pierce
May 4 2008, 21:51
QUOTE(apkat @ May 4 2008, 21:36 )
Πραγματι δολοφονικο το μαρκαρισμα..Και εντελως ανουσιο με την διαφορα στους 25+..Το παιχνιδι εχει τελειωσει προ πολλου βεβαια.
captain charisma
May 4 2008, 21:55
μου θυμισε λιγο πολυ αυτο που εκανε ο στακχαουζ απεναντι στο σακιλ ο'νιλ στο 4 παιχνιδι της σειρα των τελικων μαιαμι νταλας...ζηλεψε τη δοξα του τζερι ο γουιλιαμς και ειπε να το κανει και αυτος
Rondo
May 4 2008, 21:56
Βλέποντας αυτό το μαρκάρισμα απορώ πραγματικά πως οι υπόλοιποι παίκτες των Σέλτικς δεν χτύπησαν τον Σμιθ και κράτησαν την ψυχραιμία τους...Πρέπει να τον πόνεσε πολύ πάντως τον Σμιθ ο διασυρμός...Πάρα πολύ όμως...
xoxli44
May 4 2008, 22:02
Ενα ευκολο παιχνιδι για την βοστωνη χαρη στην αμυνα της εγινε ευκολοτερο αφου η ατλαντα φενοταν να χε μεινει απο δυναμεις πριν ξεκινησει το παιχνιδι.Garnet=all the money and keep the change!
captain charisma
May 4 2008, 22:04
σχεδον το ιδιο πραγμα εγινε
Gravedigger
May 4 2008, 22:18
QUOTE(Rondo @ May 4 2008, 22:56 )
Βλέποντας αυτό το μαρκάρισμα απορώ πραγματικά πως οι υπόλοιποι παίκτες των Σέλτικς δεν χτύπησαν τον Σμιθ και κράτησαν την ψυχραιμία τους...Πρέπει να τον πόνεσε πολύ πάντως τον Σμιθ ο διασυρμός...Πάρα πολύ όμως...
Ποιον Smith?Ο Williams ήταν.Άσε τον Smith ήσυχο! Σοβαρά τώρα δεν βρίσκω λόγο,όπως και κανένας άλλος,για αυτό το μαρκάρισμα.Πάντως δεν πιστεύω ότι ο Marvin είναι κωλόπαιδο.Ήταν πολύ άγαρμπο το μαρκάρισμα αλλά δεν νομίζω να ήθελε να τον τραυματίσει.
NBAer
May 4 2008, 23:56
QUOTE(pierce21 @ May 4 2008, 22:51 )
Πω ρε τον καραγκιοζη. Θα μπορουσε να του κανει μεγαλη ζημια, να σπασει κανα κρισιμο σημειο ετσι οπως επεσε και ισως κινδυνευε και η ζωη του. Παλι καλα.....
Παντως τους εδειξαν ποιος ειναι το αφεντικο.
Rondo
May 5 2008, 01:17
QUOTE(Gravedigger @ May 4 2008, 23:18 )
Ποιον Smith?Ο Williams ήταν.Άσε τον Smith ήσυχο! Σοβαρά τώρα δεν βρίσκω λόγο,όπως και κανένας άλλος,για αυτό το μαρκάρισμα.Πάντως δεν πιστεύω ότι ο Marvin είναι κωλόπαιδο.Ήταν πολύ άγαρμπο το μαρκάρισμα αλλά δεν νομίζω να ήθελε να τον τραυματίσει.
Σόρρυ, γράψε λάθος, πάνω στα νεύρα της στιγμής μπερδεύτηκα...
NBAholic
May 5 2008, 02:06
Εμένα πάλι μου θύμισε εντονότατα το κεφαλοκλείδωμα του ΜακΧέιλ στο Ράμπις στον 4ο τελικό του '84. Προφανώς κίνηση εκνευρισμού και απελπισίας, μιας και οι Χωκς δεν είχαν πλέον καμιά τύχη να το γυρίσουν, οπότε θέλησαν να δείξουν τον "αντρισμό" τους με άλλες μεθόδους.
Rondo
May 5 2008, 03:01
QUOTE(NBAholic @ May 5 2008, 03:06 )
Εμένα πάλι μου θύμισε εντονότατα το κεφαλοκλείδωμα του ΜακΧέιλ στο Ράμπις στον 4ο τελικό του '84. Προφανώς κίνηση εκνευρισμού και απελπισίας, μιας και οι Χωκς δεν είχαν πλέον καμιά τύχη να το γυρίσουν, οπότε θέλησαν να δείξουν τον "αντρισμό" τους με άλλες μεθόδους.
Εσύ φίλε μου πρέπει να είσαι μεγάλος σε ηλικία..Θυμάσαι τους τελικούς του 84???
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.