Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Orlando Magic
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2
Pierce
Orlando Magic


(v)insane Magic







Πιθανή βασική πεντάδα:

PG: Jameer Nelson
SG: Vince Carter
SF: Mickael Pietrus
PF: Rashard Lewis
C: Dwight Howard

Υπόλοιπο ρόστερ:
Brandon Bass, Adonal Foyle, Jason Williams, Matt Barnes, Marcin Gortat, Morris Almond , Matt barnes, Anthony Johnson, Linton Johnson, J.J. Redick, Ryan Anderson
Offseason Moves :

Ήρθαν ή ανανέωσαν: Brandon Bass (FA), Vince Carter, Jason Williams (FA), Andonal Foyle, Ryan Anderson

Έφυγαν: Hedo Turkoglou, Rafer Alston, Courtney Lee, Tony Battie

Σχολιο:

Oι Ματζικ περσι ξεπερεσαν καθε προσδοκια , φτανοντας σχεδον μεχρι το τελος , αποκλειωντας τους πρωην πρωταθλητες , μεσα στην εδρα τους και τον Λεμπρον , για να χασουν στις λεπτομεριες απο τους Λεικερς.
Φετος εχει αλλαξει ενα απο τα βασικα γραναζια στην μηχανη , του εξαιρετικου Βαν Γκαντι,καθως ο Τουρκογλου ενας παιχτης ορχηστρα αφου πασαρε σκοραρε και ηταν και clutch shooter , πηγε στο Τοροντο. Ωστοσο αυτο το γραναζι αντικατασταθηκε απο ενα αλλο , εξισου καλο, επιβεβαιωνοντας μια φημη περιπου 2 ετων. Ετσι λοιπον ο Βινς αφησε το κρυο Νιου Τζερζι για να κατεβει στην θερμη της Φλοριντα, για να εχει ισως την τελευταια του ευκαιρια για το πρωταθλημα.
Ο Νελσον λογικα θα επιστρεψει 100% ετοιμος να συνεχισει την all star χρονια του που αφησε στη μεση περσιυ λογω του τραυματισμου του. Αρνητικη εξελιξη οτι ο Λιουις ειναι τιμωρημενος για τα πρωτα 10 παιχνιδια της σεζον,κατι που θα κρινει και την τελικη τους θεση στη κανονικη διαρκεια της σεζον. Το κενο του θα κλειθει να το καλυψει ο Πιετρις (για τρεις ) . Προσθηκες, στον ασσο ο white chocolate που μετα απο ενα χρονο αποχης , οι Magic αποφασισαν να τον εμπιστευτουν πισω απο τον Νελσον και ο Μπας για μεσα στη ρακετα ο οποιος θα δωσει λυσεις και βοηθηειες, στον εναν απο τους καλυτερους ψηλους του πρωταθληματος, ο οποιος παλι θα σκεπασει τις μπασκετες και στις δυο πλευρες του γηπεδου.




Προβλεψη: 1οι στη Southeast , 2-3oι στην Ανατολη
captain charisma
μπορει απο τους ματζικ να φυγε ο χεντο που ειχε σημαντικο ρολο στην ομαδα που εφτασε μεχρι τους τελικους του νβα αλλα στη θεση του ηρθε ο καρτερ που δν ειναι και αμελητεα ποσοτητα..οσο για το παγκο ενισχυθηκαν σημαντικα με την αποκτηση του white chocolatte του ματ μπαρνς του μπας..
πιστευω οτι απο περσι ειναι σιγουρα καλυτερη ομαδα...και δν αποκλειω και φετος να φτασουν παλι μεχρι τους τελικους του νβα.
koutsou10
πολυ πιο ολοκληρωμενη ομαδα απο περυσι πλεον οι μαγοι,με την διαφορα ομως οτι το φετινο πρωταθλημα ειναι πολυ πιο ανταγωνιστικο απο περυσι...πιστευω πως μπορουν να χτυπησουν την πρωτια στην ανατολη κ πλεον εχουν την εμπειρια αλλα εχουν κ παιχτες που θελουν παρα πολυ να το σηκωσουν για 1 φορα...
οι αποκτησεις των βινσανιτυ-σκορερ,ματ μπεηρνς-αμυνα κ τζεησον γουιλιαμς-οργανωση τους κανει απιστευτους στην περιφερεια,μαζι κ με την αποκτηση των ραιαν αντερσον κ μπραντον μπας τους ισχυροποιει στο 4 κ πλεον εχουν κ ενα βαρυ 4αρι για να μαρκαρει που περυσι ηταν ενα απο τα μειονεκτηματα τους...
sarounas
σημαντική παράληψη στην παράθεση του ρόστερ είναι η προσθήκη του 21χρονου Ράιαν Άντερσον από το Νιου Τζέρσευ στο οποίο πέρσι αν και ρούκι, στο τέλος της σεζόν καθιερώθηκε ως βασικός

Ο Βαν Γκάντι φαίνεται να υπολογίζει αρκετά πάνω του. Στα παιχνίδια στην preseason πήρε σημαντικό χρόνο συμμετοχής και αρκετές επιθέσεις τελειώνουν με αυτόν τελικό αποδέκτη. Είναι ένας ψηλός κοντά στα 2.10 που παίζει κυρίως μακριά από το καλάθι με μεγάλη έφεση στο μακρινό σουτ. Κύριος λόγος της απόκτησής του ήταν η μεγάλη αποτελεσματικότητά του έξω από την γραμμή του τριπόντου έτσι ώστε παρασύροντας τον προσωπικό του αντίπαλο να αποφορτιστεί ο Χάουαρντ από το μαρκάρισμα και δεύτερου αντιπάλου κοντά στην ρακέτα. Μέχρι στιγμής το σύστημα περπατά με τον Άντερσον να έχει 13.5π σε 22 περίπου λεπτά συμμετοχής στο κάθε ματς στην preseason πετυχαίνοντας παράλληλα 3 τρίποντα με πάνω από 50% ποσοστό ευστοχίας!
Φαίνεται πολύ καλό εργαλείο
a bullet for your head
QUOTE(sarounas @ Oct 23 2009, 20:28 ) *
σημαντική παράληψη στην παράθεση του ρόστερ είναι η προσθήκη του 21χρονου Ράιαν Άντερσον από το Νιου Τζέρσευ στο οποίο πέρσι αν και ρούκι, στο τέλος της σεζόν καθιερώθηκε ως βασικός

Ο Βαν Γκάντι φαίνεται να υπολογίζει αρκετά πάνω του. Στα παιχνίδια στην preseason πήρε σημαντικό χρόνο συμμετοχής και αρκετές επιθέσεις τελειώνουν με αυτόν τελικό αποδέκτη. Είναι ένας ψηλός κοντά στα 2.10 που παίζει κυρίως μακριά από το καλάθι με μεγάλη έφεση στο μακρινό σουτ. Κύριος λόγος της απόκτησής του ήταν η μεγάλη αποτελεσματικότητά του έξω από την γραμμή του τριπόντου έτσι ώστε παρασύροντας τον προσωπικό του αντίπαλο να αποφορτιστεί ο Χάουαρντ από το μαρκάρισμα και δεύτερου αντιπάλου κοντά στην ρακέτα. Μέχρι στιγμής το σύστημα περπατά με τον Άντερσον να έχει 13.5π σε 22 περίπου λεπτά συμμετοχής στο κάθε ματς στην preseason πετυχαίνοντας παράλληλα 3 τρίποντα με πάνω από 50% ποσοστό ευστοχίας!
Φαίνεται πολύ καλό εργαλείο

Ευστοχη η υπενθυμιση και παρατηρηση σου για τον Αντερσον..
Το ονομα του δεν πολυ-ακουστηκε ελεω Βινς Καρτερ..παρολα αυτα οι Ματζικ πηραν εναν πολυ εκπιδοφορο παικτη,που διαθετει εκεινα τα αγωνιστικα χαρακτηριστικα,για να ταιριαξει στη φιλοσοφια του κοουτς ΒανΓκαντι...μου εκανε εντυπωση αυτο που ειπες οτι ειχε 3 επιτυχημενα 3ποντα ανα παιχνιδι..αν θυμαμαι καλα,περσι,επιχειρουσε 3 προσπαθειες ανα παιχνιδι,ευστοχωντας σε κατι παραπανω απο ενα..μια χαρα λοιπον..μας κανει.. rolleyes.gif
Δεν ξερω αν στα preseason games,ξεκινουσε στο αρχικο σχημα,ωστοσο,δεν θα μου προκαλουσε καθολου εκπληξη αν καθιερωνοταν..τελικα.
Πιστευω πως η προσθηκη αυτη,συν των Μπαρνς & Μπας,ηταν πολυ καιριες και ευστοχες..
Ο κοουτς ΒανΓκαντι,εχει αποδειξει πως ειναι ενας προπονητης που συνεχως ανακατευει τη τραπουλα..
Στα πλει-οφς και ειδικα στη σειρα των τελικων το παλαιψε οσο δεν πηγαινε αλλο,ομως,του ελειπαν καποια επιπλεον γραναζια..καθως με τους Γκορτατ και Μπατι,δεν ειχε και τη μεγαλυτερη ευχερεια να κινηθει σε ''αλχημειες''..
Φετος πλεον,αυτη την ευχερεια την εχει..και μπορει να παραταξει παρα πολλα σχηματα,χωρις να παρεκλινει ιδιαιτερα απ την εως τωρα γνωστη του αγωνιστικη φιλοσοφια..
Διαβαζα σε καποια previews,στη βασικη 5αδα να βρισκεται ο Μπας..,προσωπικα δεν το νομιζω.Θεωρω οτι θα ειναι παικτης που θα ερχεται απ τον παγκο και ενδεχομενως να παιρνει λεπτα συμμετοχης και απ τη θεση του PF & απ'αυτη του C..
Σιγουρα θα βοηθησει και θα προσφερει στα 2 ζωγραφιστα του γηπεδου..και θα μπορει να ειναι ιδανικη επιλογη σε καποια ματσαρισματα μεσ'στην χρονια.
Στη θεση του SF,δεν νομιζω παλι να ξεκιναει ο Πιετρους..βεβαια,κατα τη διαρκεια των παιχνιδιων,δεν αποκλειεται να υπαρχουν μαζι στο ιδιο σχημα και ο Καρτερ & ο Πιετρους(η' ο Ρεντικ)..
Νομιζω οτι θα εχει πολυ ενδιαφερον με το που ξεκινησει η σεζον,να δουμε πως ο κοουτς ΒανΓκαντι θα ξεκιναει τα παιχνιδια και ποιο ροτεισον παικτων θα χρησιμοποιει..(και με ποιον τροπο η' συνδυασμους..)..

Οι Ματζικ σαν ομαδα μ'αρεσει παρα πολυ και την υποστηριζω στην Ανατολη..

ΥΓ:Ξεχασα να αναφερω,πως το ροτεισον στη θεση του PG,φαινεται πιο ''αρμονικο'' και θεωρω πως θα υπαρξει μεγαλυτερη λειτουργικοτητα..ο Τζεησον Ουιλλιαμς,ειναι πολυ εμπειρος και συνειδητοποιημενος και μπορει να αποδεχτει χωρις προβλημα τον ρολο του να ειναι το μπακ-απ,πισω απ τον Νελσον..
Ο Αλστον οπως ολοι θυμομαστε,οταν επεστρεψε ο Νελσον απ τον τραυματισμο του,ετρωγε ζορια και εβγαινε να κανει και δηλωσεις επι τουτου..ηταν απ τα λαθη του ΒανΓκαντι(τα ελαχιστα παντως),να ριξει κατευθειαν στα βαθια τον Νελσον στους τελικους,απ τη στιγμη που ο Αλστον ειχε ''τρεξει'' με σχετικη επιτυχια την ομαδα του μεχρι τοτε..οι ισορροπιες καπουν χαλασαν..
Αυτη τη στιγμη,η υπαρχουσα 3πλετα,φαινεται πιο ''ομαλη'' και με πιο ευδιακριτους ρολους.
a bullet for your head
Πριν απο λιγο τελειωσε το ματς οπου οι Ματζικ κονιορτοποιησαν τους Χωκς με 123-86....
Πραγματικα εντυπωσιαστηκα απ τους Ματζικ,οι οποιοι ηταν σουπερ και σε αμυνα και σε επιθεση,παιζοντας κατα διαστηματα πολυ ωραιο μπασκετ..
Μεγαλο βαθος και πολλες λυσεις...και δεν αγωνιστηκαν οι Λιουις & Τζονσον...νομιζω οτι ο κοουτς ΒανΓκαντι,μπορει να τριβει τα χερια του απο ικανοποιηση...αφου σε αντιθεση με περσι,εχει πλεον τη δυνατοτητα να διαχειριστει-χρησιμοποιησει ενα rotation τουλαχιστον 11 παικτων..
il postino
οι magic δυναμωσαν αρκετα , ειναι αρκετα καλυτεροι απο περυσι (αρχικα σε θεωρητικο επιπεδο) και αυτο γιατι προσθεσαν ποιοτητα και ποσοτητα στο ροστερ. ο καρτερ εχει κινητρο , εστω και στα 32 του , να αποδειξει οτι μπορει να κανει πρωταθλητισμο (εν αντιθεσει με τον χεντο που βαρεθηκε τον πρωταθλητισμο και προτιμησε τα δολλαρια των καναδων) ενω οι αντερσον , μπαρνς και μπας , ακομα και ο γουιλιαμς θα δωσουν εχτρα δυναμη στην ομαδα της φλοριδας.

πολλα θα εξαρτηθουν απο τη υγεια και την αγωνιστικη κατασταση του νελσον , αν αυτος ειναι καλα τοτε δε βλεπω κανενα προβλημα για τους ματζικ.

θεωρω οτι ενα απο τα κλειδια της ομαδας θα ειναι ο πολωνος ο γκορτατ που πιστευω δε θα ειναι μονο σακος του μποξ στην αμυνα.

τους θεωρω Νο1 στην ανατολη για ενα λογο. η ηλικια των βασικων πρωταγωνιστων ειναι πιο μικρη απο αυτη των αντιστοιχων της βοστωνης και του κλιβελαντ (παρκερ , ΖΙ , σακ). το ροστερ των ματζικ εχει πολυ καλη ηλικια και αυτο σημαινει , σε πρωτη φαση , λιγοτερους τραυματισμους και δευτερευοντως μεγαλυτερη δυναμη , μεγαλυτερη αντοχη και κατι τετοιο σε μια σεζον 100 περιπου αγωνων θα παιξει μεγαλο ρολο.

ειναι πληρεις , ειναι σε καλη ηλικια , εχουν βαθος στον παγκο , εχουν καλο προπονητη , ειναι εμπειροι πλεον , οποτε τι μενει? αν μεινουν μακρυα απο ατυχιες , βλεπω να επαναλαμβανεται ο περσινος τελικος και αυτη τη φορα στα 7 παιχνιδια!
Basketikoc
Οντως ενισχυθηκαν οι Μagic και ειναι μοιαζουν ενα απ τα φαβορι για τον τιτλο.Με τον Ντοαιτ καθε χρονο και καλυτερο,τον Βινς να θελει ενα δαχτυλιδι αλλα και ενα πολυ καλο συνολο παικτων,υποσχονται πολλα πραγματα φετος.Μακαρι να μην εχουν κανενα τραυματισμο οπως περυσι με τον Νελσον,θα ειναι πραγματικα κριμα
sarounas
QUOTE(a bullet for your head @ Oct 24 2009, 01:34 ) *
Ευστοχη η υπενθυμιση και παρατηρηση σου για τον Αντερσον..
Το ονομα του δεν πολυ-ακουστηκε ελεω Βινς Καρτερ..παρολα αυτα οι Ματζικ πηραν εναν πολυ εκπιδοφορο παικτη,που διαθετει εκεινα τα αγωνιστικα χαρακτηριστικα,για να ταιριαξει στη φιλοσοφια του κοουτς ΒανΓκαντι...μου εκανε εντυπωση αυτο που ειπες οτι ειχε 3 επιτυχημενα 3ποντα ανα παιχνιδι..αν θυμαμαι καλα,περσι,επιχειρουσε 3 προσπαθειες ανα παιχνιδι,ευστοχωντας σε κατι παραπανω απο ενα..μια χαρα λοιπον..μας κανει.. rolleyes.gif
Δεν ξερω αν στα preseason games,ξεκινουσε στο αρχικο σχημα,ωστοσο,δεν θα μου προκαλουσε καθολου εκπληξη αν καθιερωνοταν..τελικα.

από ότι βλέπω στο στατιστικό χθες ξεκίνησε βασικός και κόλλησε άλλα 3 τριποντάκια σε 4 προσπάθειες βάζοντας 18π. σε 20λ. συμμετοχής, ενώ συνολικά πήρε 11 προσπάθειες, κατά την γνώμη μου με τα μέχρι στιγμής δεδομένα είναι ξεκάθαρο ότι θα έχει σπουδαίο ρόλο στο παιχνίδι των Μάτζικ φέτος
a bullet for your head
QUOTE(ilpostino @ Oct 24 2009, 11:30 ) *
πολλα θα εξαρτηθουν απο τη υγεια και την αγωνιστικη κατασταση του νελσον , αν αυτος ειναι καλα τοτε δε βλεπω κανενα προβλημα για τους ματζικ.

θεωρω οτι ενα απο τα κλειδια της ομαδας θα ειναι ο πολωνος ο γκορτατ που πιστευω δε θα ειναι μονο σακος του μποξ στην αμυνα.


ειναι πληρεις , ειναι σε καλη ηλικια , εχουν βαθος στον παγκο , εχουν καλο προπονητη , ειναι εμπειροι πλεον , οποτε τι μενει? αν μεινουν μακρυα απο ατυχιες , βλεπω να επαναλαμβανεται ο περσινος τελικος και αυτη τη φορα στα 7 παιχνιδια!

Ο Νελσον φανηκε οτι ειναι σε καλη κατασταση και υγιης..σιγουρα αποτελει εναν βασικοτατο αξονα των Ματζικ,ειδικα στη δημιουργια του παιχνιδιου,απ τη στιγμη που εφυγε και ο Χεντο..
Μην ξεχναμε οτι περσι,μεχρι το σημειο που τραυματιστηκε,ηταν ο πλεον κινητηριος μοχλος..

Για τον Γκορτατ,δεν νομιζω να αλλαξει κατι δραματικα οσον αφορα τον μ.ο. σε λεπτα συμμετοχης.Πιθανολογω μια αυξηση της ταξης των 2' με 3' το πολυ..βεβαια,φαινεται βελτιωμενος και με πολυ περισσοτερη αυτοπεποιθηση,ειδικα μετα τις καλες τους εμφανισεις στα πλει-οφς,στο Ευρωμπασκετ και απ το καλο συμβολαιο που πηρε.
Πλεον αποτελει μια πολυ αξιοπιστη λυση στο C με ειδικοτητα στους αμυντικους ρολους κυριως.

Και για μενα οι Ματζικ ειναι το 1ο φαβορι στην Ανατολη..και δεν βρισκω αβασιμη την εκτιμηση, να ξαναμπουν στους τελικους..χωρις τους Λεικερς απαραιτητα... 19.gif 19.gif ...θα προτιμουσα τους Σπερς..
a bullet for your head
QUOTE(sarounas @ Oct 24 2009, 13:48 ) *
από ότι βλέπω στο στατιστικό χθες ξεκίνησε βασικός και κόλλησε άλλα 3 τριποντάκια σε 4 προσπάθειες βάζοντας 18π. σε 20λ. συμμετοχής, ενώ συνολικά πήρε 11 προσπάθειες, κατά την γνώμη μου με τα μέχρι στιγμής δεδομένα είναι ξεκάθαρο ότι θα έχει σπουδαίο ρόλο στο παιχνίδι των Μάτζικ φέτος

Χθες,οταν αρχισα να βλεπω το ματς,ο Αντερσον ειχε βαλει ηδη 14π..
Ειδα στο box score,οτι ξεκινησε και βασικος..προσωπικα θεωρω πως οταν επιστρεψει ο Λιουις,η πιο πιθανη αρχικη 5αδα θα ειναι Νελσον,Καρτερ,Λιουις,Αντερσον,Ντουαιτ..προβ
λεπω μια μικρη μετακινηση δηλαδη του Λιουις στο SF..χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν θα παιζει και σαν PF(οπως τον εχουμε συνηθισει),σε διαφορα σχηματα που θα δοκιμαζει ο κοουτς ΒανΓκαντι..
Οντως ειχε 3 στα 4 ο Αντερσον..οι Ματζικ στο 1ο μερος ειχαν 7 στα 10..και συνολικα 10 στα 16 τριποντα,απουσια Λιουις μαλιστα...
Η απειλη-εκτελεση απ το 3p-range,θα ειναι και φετος ενας πολυ βασικος τροπος εκδηλωσης των επιθεσεων..μιας και εξακολουθουν οι Ματζικ να παιζουν πολυ καλα το pick n' roll,να κυκλοφορουν πολυ καλα τη μπαλα και να δημιουργουν συνεχεια καταστασεις εξτρα πασας(και απ το low-post)..
Προσεξα επισης,οτι ακουμπουσε συχνα η μπαλα στον Μπας,ο οποιος επαιζε συνεχεια στο 1 vs 1 σε κατασταση clear-out..& o oποιος φανηκε πολυ αποτελεσματικος και αξιοπιστος..που σημαινει πως οι Ματζικ βρηκαν εναν επιπλεον παικτη για να απειλει μεσ'στο ζωγραφιστο..

Προσεξα πως τα ζευγαρια που εστιασε-δοκιμασε ο κοουτς ΒανΓκαντι στους ψηλους ηταν Αντερσον-Χαουαρντ & Μπας-Γκορτατ.
Andre_Iguodala
Η ομαδα με τον καλυτερο σεντερ στο ΝΒΑ αναμφισβητητα.Δεν μπορω να πω αν ειναι καλυτεροι η χειροτεροι απο περυσι.Για να πω ομως οτι ειναι καλυτεροι πρεπει ο Βινς να ανεβασει παρα πολυ τα ποσοστα του στα τριποντα.Στους Νετς ειχε καλες και κακες βραδιες περσι.Ομως ειχε και τον καλυτερο αμυντικο της καθε ομαδας κρεμασμενο επανω του σε καθε παιχνιδι.Στο Ορλαντο δεν θα ειναι ετσι.Επισης πρεπει να τονισουμε οτι ο Βινς επιστρεφει στο σπιτι του καθως ειναι απο την Φλοριντα...


Οντως πολυ καλη η προσθηκη του Αντερσον και βασει του περσινου συστηματος των Ματζικ που θελει παιχτες με πολυ καλο περιφερειακο σουτ(βλεπε Lewis και Hedo) θα βοηθησει αλλα εγω περιμενω τον Bass να ειναι βασικος στους Magic φετος και να μαζευει οποιο σκουπιδι του αφησει ο Dwight tongue.gif .

Θα πανε και φετος καλα οι Magic προφανως δεν ξερω αν μπορουν να παρουν τιτλο η να πανε τελικους παλι αλλα θα εχουν αλλη μια πολυ καλη season
Air and King
Το Ορλαντο οπως η Βοστωνη και το Κλιβελαντ ενισχυθηκε σημαντικα.
Ο Χαουαρντ παραμενει το αφεντικο και ο Franchise player....Στους Τελικους η κακες του εμφανισεις και η επιθετικες του αδυναμιες ως προς το ρεπερτοριο σχολιαστηκαν αρνητικα.
Εγω αυτο που εχω να σχολιασω θετικα ειναι οτι βρισκεται σε πολυ υψηλο επιπεδο στον αμυντικο τομεα και για ενα παιχτη που δεν εχει κλεισει ακομα τα 24 του χρονια δεν ειναι κατι συνηθησμενο.Θεωρω οτι θα ξεπερασει τον ανθρωπο-μεντορα του τον Πατρικ Γιουινγκ καθως στα 27-28 του θα ειναι πολυ καλυτερος παιχτης επιθετικα και σε συνδιασμο με το απιστευτο επιπεδο που βρισκεται αμυντικα μπορει να αφησει εποχη και να μπει στο Τοπ-10 των κορυφαιων Σεντερ ολων των εποχων.....

Η αποκτηση του Καρτερ αλλα και παιχτων οπως οι Μπας-Μπαρνς(σαν τον Τζιμ Τζακσον και αυτος καλος παιχτης-οχι σαν τον Τζιμ-και γυρολογος)-Αντερσον δινει εξτρα ποιοτητα στους περσυνους φιναλιστ....Η τριαδα Χαουαρντ-Καρτερ-Λιουις ειναι τρομερα ποιοτικη και το φορτιο θα μοιραζεται οπως και πιεση στους τρεις σταρ...Ο Καρτερ δειχνει απο τα φιλικα αναγεννημενος,γεματος κινητρα.....Ομαδα fan to watch.....oπως ηταν και στα 90ς........

Επισης εχει εναν εκ των 3-4 καλυτερων προπονητων του πρωταθληματος τον Βαν Γκαντι που ειναι αδικημενος......σαφεστατα.
Τους θεωρω 2ο φαβορι στην Ανατολη πισω απο Σελτικς και μπροστα απο Κλιβελαντ αλλα ομως και στις τρεις περιπτωσεις με πολυ λεπτες ισορροπιες και οχι πολλα περιθωρια προβλεψεων καθως τα παντα ειναι ανοιχτα μεταξυ των 3 ομαδων Σελτικς-Ματζικ-Καβαλιερς.......
j-kidd13
Εγω παλι δεν ξερω αν η παρουσια του Vincanity θα κανει καλυτερους τους Ματζικ απο οτι θα ηταν αν παρεμενε ο Τουρκογλου.Ειναι παικτης που θα προσφερει περισσοτερο σκοραρισμα απο τον Τουρκο,(αλλα το Ορλαντο εχει παικτες που μπορουν να σκοραρουν-Νελσον-Λιουις-Χαουαρντ ειναι πολυ καλοι σκορερ)και μεγαλυτερη ηγετικη φυσιογνωμια...Αλλα ο Χεντο ειχε δεσει πολυ με την ομαδα και εκανε μεγαλη δουλεια στο οργανωτικο κομματι.
Σιγουρα φετος ειναι πιο πληρης απο περσυ,με πολυ καλες προσθηκες(πολυ καλη κινηση κατ εμε ο Μπας...)και ως υποστηρικτης της ομαδας ευχομαι να τους δω ξανα στον τελικο.
OnLy_PAS-AthEnS
I see some magic,more magic more and more........At last i can see a magic NBA championship this season!!!Go magic
Κυριαρχει πολυ αυτο το συνθηματικο και τα λεει ολα.Πιστευω με τον γνωστο Ντουαιτ,ενα αλλ-σταρ-στατιστικα Καρτερ και το γνωστο απο τους υπολοιπους μπορουν να πανε καλα!Επισης να σταθω στο θεαμα που μπορει να προσφερει φετος η ομαδα καθως εχει παιχτες που μπορουν να προσφερουν πολυ απο αυτο...J-Will,D12,Vincanity,Lewis .......OMG!!!!
OnLy_PAS-AthEnS
Ξεκιναμε σημερα το μεγαλο ταξιδι!
Δεν ξερω γιατι-ισως γιατι υποστηριζω την ομαδα-αλλα νομιζω φετος ειναι η χρονια μας.Βλεπω VC na ειναι τοπ φετος,να κανει καλη χρονια με γυρω στους 20ppg,6rpg,6as.....Dwight as a dominant centre he is και ενα συνολο που σκοραρει το ιδιο ευκολα απεξω(LEwis,VC,Nelson...) αλλα και απο το ζωγραφιστο(D-W-I-G-H-T).GO MAGIC GO!!!

magic1-sm.gif magic1-sm.gif magic1-sm.gif magic1-sm.gif magic1-sm.gif magic1-sm.gif magic1-sm.gif magic1-sm.gif magic1-sm.gif magic1-sm.gif magic1-sm.gif magic1-sm.gif magic1-sm.gif magic1-sm.gif magic1-sm.gif magic1-sm.gif
OnLy_PAS-AthEnS
Οποιος θελει λινκ για Ορλαντο Φιλαδελφεια ας μου πει!
HLR CENATION
QUOTE(PasGiannna @ Oct 29 2009, 02:01 ) *
Οποιος θελει λινκ για Ορλαντο Φιλαδελφεια ας μου πει!

Το ιδιο βλεπουμε....Αντε να δουμε κανα ντερμπακι τουλαχιστον αν κ χλωμο το κοβω...
OnLy_PAS-AthEnS
ΟΧΙ καλυτερα να νικησουν οι Ορλαντο και ας μη δουμε ντερμπυ.Εγω θελω μια 30ρα απο Βινς...Το θεμα ειναι οτι εχω και σχολειο αυριοοο biggrin.gif
HLR CENATION
QUOTE(PasGiannna @ Oct 29 2009, 02:05 ) *
ΟΧΙ καλυτερα να νικησουν οι Ορλαντο και ας μη δουμε ντερμπυ.Εγω θελω μια 30ρα απο Βινς...Το θεμα ειναι οτι εχω και σχολειο αυριοοο biggrin.gif

Re θηριο αντεχεις?Εγω μονο στους τελικους τα εκανα αυτα...ΠΑντως οι ορλαντο χωρις τουρκογλου μου φαινεται θα ειναι ενα κλικ κατω σε σχεση με περυσι...
HLR CENATION
Παντως μην τον ματιασουμε σε πολυ καλη κατασταση μεχρι τωρα ο τζεισον ουιλιαμς.Απο την αλλη ο ελτον μπραντ δεν εχει μπει ζεστα.
Dwyane ''the flash'' Wade
πολυ μεγαλο παιχνιδι απο τον white chocolate!!μου θυμισε τον παλιο καλο τζεισον.
ο καρτερ φαινεται πολυ ωριμος.
OnLy_PAS-AthEnS
Φιλοι αναγνωστες του τοπικ αν βρειτε λινκ για το σημερινο ματς σας παρακαλω να μου στειλετε ενα μνμ!Ειδικα λικ για σοπκαστ που δεν ξερω που να ψαξω!
aegeansheed
QUOTE(PasGiannna @ Oct 30 2009, 23:56 ) *
Φιλοι αναγνωστες του τοπικ αν βρειτε λινκ για το σημερινο ματς σας παρακαλω να μου στειλετε ενα μνμ!Ειδικα λικ για σοπκαστ που δεν ξερω που να ψαξω!


Υπάρχει το σχετικό θέμα για τα game links:

http://www.basketforum.gr/forum/index.php?...mp;#entry354647
OnLy_PAS-AthEnS
Τι τριποντο εχει αυτη η ομαδα φετος....ολοι σχεδον εκτος απο καποιους ψηλους μνο δεν ειναι εκπληκτικοι σουτερ ενω σε συνδυασμο με τα λεπτα που παιρνει και ο JJ.Redick το σουτ ειναι φαρμακι.Μεχρι στιγμης με ραπτορς εχουν 8/12!!
vastravoud
Σας δουλεύει το league pass?
OnLy_PAS-AthEnS
Εγω το βλεπω με σοπκαστ.Εντωμεταξυ εχει ρωσικη περιγραφη και καποια στιγμη ακουσα κατι για Sofoklis Schortsanitis,olumpiάkos and panagiotis giannakis..>Τι να λεγαν αραγε????Παντως οι magic και χωρις Βινς πανε χαλαρα για νικη!
OnLy_PAS-AthEnS
Ενα δυσκολο στα χαρτια τουλαχιστον ματς σημερα στο Ντιτροιτ απεναντι στην τοπικη ομαδα...Πιστευω πως αν παιξουμε σοβαρα και παιξει και ο Βινς το εχουμε..!
captain charisma
το ματς με τους σανς ειχε ενδιαφερον μονο στο πρωτο ημιχρονο οπου οι σανς παρολο που χανανε μεχρι και 14π σε καποια σημεια καταφερναν να φερουν τη διαφορα μεχρι και τους 3-4π....το δευτερο ημιχρονο ηταν ενας μονολογος των ματζικ και οι σανς δν μπορουσαν να ακολουθησουν....

ο καρτερ γιατι δεν επαιξε? απο οτι παρατηρω τη μια παιζει και την αλλη ειναι εκτος αποστολης...εχει καποιο τραυματισμο?

οι ματζικ εχουν πολλους καλους σουτερ 3 ποντων..και με την επιστροφη του λιουις γινονται ακομα πιο ισχυροι...σε καθε ματς θα πρεπει να εχουν μινιουμ 10 ευστοχα τριποντα...
εντυπωσιακος ο ραιαν αντερσον που παιζει στη θεση του λιουις. σε 5 ματς εχει 16π και πολυ καλα ποσοστα στα τριποντα!
a bullet for your head
QUOTE(captain charisma @ Nov 5 2009, 17:50 ) *
οι ματζικ εχουν πολλους καλους σουτερ 3 ποντων..και με την επιστροφη του λιουις γινονται ακομα πιο ισχυροι...σε καθε ματς θα πρεπει να εχουν μινιουμ 10 ευστοχα τριποντα...
εντυπωσιακος ο ραιαν αντερσον που παιζει στη θεση του λιουις. σε 5 ματς εχει 16π και πολυ καλα ποσοστα στα τριποντα!

Οι Ματζικ και περσι ηταν ομαδα που ειχε +25 επιχειρουμενα τριποντα ανα παιχνιδι..(για να μην πω +30 καποιες φορες..).
Εξακολουθει το τριποντο να αποτελει τη βασικοτερη εκφραση των επιθετικων ενεργειων,παρολο που η παρουσια του Μπας διπλα στον Ντουαιτ,ενισχυει ακομη περισσοτερο το inside game.
Ηδη ευστοχουν κατα μ.ο. σε 12.2 τριποντα...ελλειψει του ισως κλασικοτερου σουτερ που διαθετουν του Λιουις,συν οτι και ο Βινς,ειτε σε καποια ματς δεν αγωνιζεται η' εχει μ.ο. συμμετοχης κοντα στα 20'...
Με την ελευση των Καρτερ & Αντερσον,οι παρα πολυ καλοι σουτερ αυξηθηκαν σε αριθμο...
Και οταν θα ειναι ολοι ετοιμοπολεμοι,εκτιμω πως ο αριθμος των ευστοχων τριποντων θα αυξηθει και αλλο..
Αν πεσω μεσα σ'αυτη μου την εκτιμηση,ο Ντουαιτ φετος μεσ'στο ζωφραφιστο θα βρει περισσοτερες απο ποτε ισως,καταστασεις 1 vs 1.
captain charisma
κατι που ξεχασα να αναφερω ειναι το εξης. ο χαουαρντ στα 2 παιχνιδια με πιστονς και σανς αντιμετωπισε προβλημα με τα φαουλ και εκανε 11 (6+5), και στη περισσοτερη διαρκεια των παιχνιδιων εμεινε στο παγκο...βλεποντας τα ματς ειδα οτι τα περισσοτερα φαουλ που εκανε ηταν λιγο ''χαζα'' και θα πρεπει στη συνεχεια να τα αποφευγει, γιατι οι ματζικ θα το χρειαστουν πολυ στα δυσκολα παιχνιδια με καλους αντιπαλους ψηλους.

το ματς με πιστονς θεωρω πως το εχασαν επειδη ο χαουαρντ αποβληθηκε με φαουλ..
OnLy_PAS-AthEnS
Θελω να δω το ματς της ομαδας τωρα αλλα δεν ξερω να χρησιμοποιω steamtorrent....ξερει κανεις να με βοηθησει??
a bullet for your head
Αλλο ενα προβλημα προστεθηκε στους Ματζικ καθως ο Νελσον θα υποβληθει σε αρθροσκοπηση στο αριστερο γονατο και θα χασει 4 εως 6 βδομαδες...
Αυτο σημαινει οτι αναβαθμιζονται οι Ουιλλιαμς σε βασικο PG & ο Τζονσον σε 2ο...
http://sports.espn.go.com/nba/news/story?id=4664468
a bullet for your head
Δια πυρος και σιδηρου κερδισαν οι Ματζικ τους Μπακς...με σκορ 100-98 και με γκραν-γκινιολ φιναλε..
Οι Μπακς κερδισαν τις 2 πρωτες περιοδους και οι Ματζικ τις επομενες...
Για τους Ματζικ τα σημεια που υστερησαν ηταν τα 8 στα 22 τριποντα(36.4%),οι 11 χαμενες βολες(14 στις 25 και 56%),& τα 17 συνολικα λαθη...
Μορφη του 2ου ημιχρονου ηταν ο Καρτερ ο οποιος σκοραρε τους 19 απ τους 25 συνολικα ποντους του & μετα απο μια αγκωνια που εφαγε στο προσωπο...οπου ειχε σαν αποτελεσμα να του τοποθετηθουν 4 ραμματα στο στομα & το χειλος του..
Ο Ντουαιτ ειχε ενα σουπερ νταμπλ-νταμπλ με 25π & 20ρ...και κυριαρχησε κατω απ τα 2 καλαθια.
Ο Λιουις ειχε 14π,9ρ,2κοψ και το νικητηριο καλαθι 44.7'' πριν απ το τελος..
Ο Τζεησον Ουιλλιαμς ηταν παρα πολυ μεστος με 12π,10ασ,3ρ,1κλ και μηδεν λαθη....
Εντυπωση μου εκανε πως οι Μπαρνς,Μπας,Αντερσον,Γκορτατ,ειχαν πολυ μικρη συμμετοχη...

Ο κοουτς Βαν Γκαντι δηλωσε..
"I am just glad to get out of here with a win," Magic coach Stan Van Gundy said. "That team plays very, very hard and with unbelievable energy. We're very lucky to come out of here with a win tonight."

Οι Μπακς ηταν τρομακτικα ευστοχοι απ το τριποντο(ειχαν 11 στα 19 και 57.9%),ενω τελειωσαν το ματς με μολις 6 λαθη...
Στο τελος θα μπορουσαν ειτε να παρουν το ματς,ειτε να το ισοφαρισουν,καθως ο Ιλιασοβα αστοχησε σε τριποντο και ο Ριντναουρ,παιρνοντας το επιθετικο ρημπαουντ αστοχησε και αυτος με τη σειρα του σε σουτ 2π...
morrison
Tριτη συνεχομενη εκτος προγραμματος ηττα για τους Μαγους.Μετα το Σικαγο και την Ιντιανα ηταν η σειρα του Τοροντο...

Υστερα απο ενα καλο ξεκινημα λαμβανοντας υποψιν και τις απουσιες του Λιουις και του Καρτερ δειχνουν να ψαχνονται με αποκορυφωμα τα τελευταια ματς...

Κατα την αποψη μου οι φετινοι Ματζικ μπορει να εχουν περισσοτερο ταλεντο απο τους περσινους ομως ακομα δεν εχουν βρει τους αυτοματισμους,την χημεια,την ομαδικοτητα που τους χαρακτηριζαν περσι.Σε καθε περιπτωση μιλαμε μαλλον για το πληρεστερο ροστερ σε ολη την λιγκα στα χερια ενος απο τους κορυφαιους προπονητες που κυκλοφορουν οποτε οι προσδοκιες για το μελλον παραμενουν υψηλες.

Πολλα μπορουν να ειπωθουν ως αιτια των φετινων εμφανισεων αλλα καλυτερα ξερουν οι ιδιοι...
http://nba.fanhouse.com/2010/01/07/magic-s...over-chemistry/
a bullet for your head
QUOTE(john morisson @ Jan 7 2010, 19:19 ) *
Κατα την αποψη μου οι φετινοι Ματζικ μπορει να εχουν περισσοτερο ταλεντο απο τους περσινους ομως ακομα δεν εχουν βρει τους αυτοματισμους,την χημεια,την ομαδικοτητα που τους χαρακτηριζαν περσι.Σε καθε περιπτωση μιλαμε μαλλον για το πληρεστερο ροστερ σε ολη την λιγκα στα χερια ενος απο τους κορυφαιους προπονητες που κυκλοφορουν οποτε οι προσδοκιες για το μελλον παραμενουν υψηλες.

Πολλα μπορουν να ειπωθουν ως αιτια των φετινων εμφανισεων αλλα καλυτερα ξερουν οι ιδιοι...
http://nba.fanhouse.com/2010/01/07/magic-s...over-chemistry/

Θα συμφωνησω πως προκειται για το πληρεστερο ροστερ..
Παρολα αυτα οι μεχρι περσι υπαρχουσες αγωνιστικες & αποδυτηριακες ισορροπιες εχουν καπως διαταραχτει..
Μου θυμιζουν τους Μπλειζερς στη προ τραυματισμων εποχη...γεματο απο πολυ καλους παικτες ροστερ,που ολοι εχουν & εκφραζουν την επιθυμια τους να αγωνιστουν..
Εντωμεταξυ και οι αυτοματισμοι εχουν διαφοροποιηθει καπως..παρολο που η βαση του σκεπτικου παραμενει η ιδια..
Ειναι μια κριση που πιστευω πως θα ξεπερασουν..ακομα & αν χρειαστει ο Σταν να υιοθετησει, μια ''α-λα Ντ'Αντονι'' διαχειριση...
morrison
QUOTE(a bullet for your head @ Jan 7 2010, 19:35 ) *
Θα συμφωνησω πως προκειται για το πληρεστερο ροστερ..
Παρολα αυτα οι μεχρι περσι υπαρχουσες αγωνιστικες & αποδυτηριακες ισορροπιες εχουν καπως διαταραχτει..
Μου θυμιζουν τους Μπλειζερς στη προ τραυματισμων εποχη...γεματο απο πολυ καλους παικτες ροστερ,που ολοι εχουν & εκφραζουν την επιθυμια τους να αγωνιστουν..
Εντωμεταξυ και οι αυτοματισμοι εχουν διαφοροποιηθει καπως..παρολο που η βαση του σκεπτικου παραμενει η ιδια..
Ειναι μια κριση που πιστευω πως θα ξεπερασουν..ακομα & αν χρειαστει ο Σταν να υιοθετησει, μια ''α-λα Ντ'Αντονι'' διαχειριση...

Δεν θα πω κατι καινουριο αλλα η αισθηση μου ειναι οτι η παρουσια του Καρτερ τους εχει μπερδεψει...

Για να το εκφρασω καλυτερα νομιζω οτι οι αρμοδιοτητες που εχουν δωθει απο οτι φαινεται στον Βινς ειναι η αρχη του κακου...
Μιλαω για τα παιχνιδια που εχω δει,στα οποια ο Καρτερ συμπεριφερεται περιπου οπως και σε ολες τις ομαδες που εχει βρεθει ως τωρα..Σουταρει πολυ,εχει στα χερια του την μπαλα πολυ και η ομαδα εξαρταται απο αυτον μοιραια.
Μονο που οι τωρινοι Ματζικ δεν ειναι ουτε Τοροντο,ουτε Νετς...

Ο Χαουαρντ μετατρεπεται σταθερα σε χαμαλη παιρνοντας ελαχιστα σουτ και εχει και τα προβληματα με τα φαουλ,ο Λιουις βρεθηκε να ειναι τριτοτεταρτο βιολι στην επιθεση,ο Νελσον απο ηγετης που ηταν πριν δυο χρονια γινεται συμπληρωματικος.
Τους καπελωνει...

Θα ελεγα οτι μια αναδιανομη των ρολων,μια ομαλη ενταξη του Καρτερ στην μηχανη θα ηταν καλη σκεψη...
Εν τω μεταξυ αρχιζω και πιστευω οτι το ροστερ ειναι πιο γεματο απ'οσο χρειαζεται...Ωρες ωρες μου φαινεται οτι οι αναπληρωματικοι προσπαθουν να αποδειξουν πραγματα οταν μπαινουν με συνεπεια να υπερβαλουν.Ο Αντερσον,ο Πιετρις,ο Ρεντικ,ο Μπας,ο Μπαρνς.Ο Σταν θα πρεπει να τους βολεψει ολους πραγμα δυσκολο,δεν μπορεις να παιζεις με ροτεισον 12 παιχτων.
Flash
Και το αρνητικό σερί συνεχίζεται... Ήττα και από τους Wizards δίχως αυτοί να έχουν και τον Gangst-arenas.
ntelakos
4 σερι ηττες για το Ορλαντο που εχασε απο τουσ υπο διαληση Γουιζαρντς......Ο μονος που επαιξε καλα ηταν ο Χαουαρντ,ο Καρτερ τραυματιστηκε και οι Νελσον,Λιουις ηταν πολυ αστοχοι!Πλεον οι Ατλαντα εχει μια μονο νικη λιγοτερη απο το Ορλαντο και αν συνεχισει ετσι θα πεσει απο την τριτη θεση!!
captain charisma
καλα το ορλαντο βρισκεται σε ελευθερη πτωση στα τελευταια παιχνιδια, δεν ξερω τι φταιει..ισως αυτα που λεει ο μπουλετ να παιζουν ρολο.ο σταν πρεπει να βρει επειγοντως λυση στο προβλημα των ματζικ γιατι ειναι κριμα μια τετοια ομαδα με τοσο ταλεντο να μην μπορει να παιζει καλα και να παιρνει αποτελεσματα.

αιρ και κινγκ τη ματιαξες την ομαδα! tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Air and King
QUOTE(captain charisma @ Jan 9 2010, 14:46 ) *
αιρ και κινγκ τη ματιαξες την ομαδα! tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Οχι ρε charisma ισα ισα μια χαρα συμπαθω το Ορλαντο οπως και τον Σταν........Ασε που γενικα συμπαθω ολες τις ομαδες!Δεν εχω τετοια κολληματα.....Δεν ειχα πιτσηρικας(εκτος απο τους Πιστονς και τον Λαιμπιρ.......αλλα τωρα τους αναπολω) τωρα θα τα εχω......

Σημαντικο αυτο που αναφερει ο morisson για τον Χαουαρντ!Ο Ντουαιτ ειναι ο Franchise Παιχτης της ομαδας και αντι να αυξανει το μεσο ορο του στο σκοραρισμα αυτος πεφτει καθως παιρνει λιγες προσπαθειες!
Ο Σταν εχει μοιρασει στην μεση την μπακετα για να ειναι ολοι ευχαριστημενοι(Καρτερ,Λιους,Νελσον,Χαουαρν
τ) αλλα εχω την αισθηση οτι θα επρεπε να δωσει παραπανω προσπαθειες στον Χαουαρντ καθως ακομα και αν παραμενει αγουρος(βεβαια εχει βελτιωθει και θα συνεχισει) δεν σταματιεται,ειναι πολυ δυνατος!
Βεβαια συνεχιζει ακομα να ειναι επιρρεπης στα φαουλ!

Παντως εκτιμω οτι θα συνελθουν αμεσως καθως ο Βαν Γκαντι ειναι προπονητης που ανακατευει την τραπουλα και σιγουρα δεν ειναι "ο Κυριαρχος του Πανικου"!
Emanuel David Ginobili
Δεν ξερω τι λετε...
Εγω αν ημουν στη θεση του Βαν Γκαντι θα εδινα τα κλειδια της ομαδας στον Williams ΧΘΕΣ, ο ανθρωπος ειναι 2 επιπεδα πιο πανω απ' τον Nelson!
morrison
Mια εντυπωσιακη αλαγη στο ροτεισον σκεφτεται ο Σταν...Και πιστευω πως ειναι προς την σωστη κατευθυνση εστω και σαν ηλεκτροσοκ...
http://nba.fanhouse.com/2010/01/10/vince-c...sixth-man-role/
a bullet for your head
QUOTE(john morisson @ Jan 10 2010, 17:37 ) *
Mια εντυπωσιακη αλαγη στο ροτεισον σκεφτεται ο Σταν...Και πιστευω πως ειναι προς την σωστη κατευθυνση εστω και σαν ηλεκτροσοκ...
http://nba.fanhouse.com/2010/01/10/vince-c...sixth-man-role/

Η αληθεια ειναι πως το σκεφτομουν αυτο το πραγμα..
Ερχομενος απ τον παγκο,ισως φανει πιο λειτουργικος & αποδοτικος,δινοντας την απαραιτητη ωθηση & ενισχυοντας & την second unit..
Επισης δεν θα ηταν & ασχημη ιδεα,αν περναγε στη θεση του Βασικου PG ο Ουιλλιαμς...ο οποιος χθες εκανε σουπερ 2η περιοδο & ουσιαστικα με την αποδοση του οι Ματζικ,''κλειδωσαν'' τη νικη απ το ημιχρονο..
Ο Σταν ειναι ιδιαιτερα ευφυης κοουτς..& σιγουρα μεχρι τα πλει-οφς θα προβει σε ολες αυτες τις διορθωτικες κινησεις που αυτος κρινει απαραιτητες.
Εντωμεταξυ χθες,χρησιμοποιησε 9μελες ροτεισον παικτων...παρολο που απ το ημιχρονο η διαφορα ηταν στους 30π...νομιζω οτι και αυτο αποτελει μια σχετικη ενδειξη για το τι σκεφτεται για το αμεσο μελλον.
morrison
Eνα αρθρο-ρεπορταζ για τα προβληματα στους Ματζικ.Συμφωνω απολυτα...
Κραταω τα παρακατω αποσπασματα απο δηλωσεις του Ρασαρντ Λιουις:
-"It's different. We weren't used to playing like that last year … Turk [ Hedo Turkoglu] had the ball, Jameer [Nelson] had it. It was pretty balanced at the end of every game. Everybody got about the same amount of shots"
- "Vince is the type of player who needs the ball in his hands. He dominates the ball sometimes. That's how he became Vince Carter," Lewis continued. "We got to adjust to that, learn how to play with him dominating the ball.

http://www.orlandosentinel.com/sports/os-o...0,2659279.story
panagiotisTheDream
Παίδες όποιος έχει κάποιο λινκ για το αποψινό ματς με τους Σέλτικς, ας το στείλει με πμ...
ευχαριστώ προκαταβολικά smile.gif
a bullet for your head
Καταφεραν τελικα & πηραν τη νικη οι Ματζικ κοντρα στους Σελτικς,με καλαθι του Λιουις 1.3'' πριν τη ληξη.
Στο 1ο ημιχρονο(που παρακολουθησα κιολας),οι Σελτικς ειχαν επιβαλει το ρυθμο τους...ειχαν κλειδωσει τον Ντουαιτ,τον εφθειραν γρηγορα με 2 φαουλ στη 1η περιοδο & με 3ο στη 2η περιοδο...
Μιας & ανεφερα τον Ντουαιτ θα πω πως κανει πολυ χαζα φαουλ ωρες-ωρες...ομως καποιες στιγμες επισης οι διαιτητες δεν τον προστατευουν οπως κανουν με αλλους σουπερ-σταρ...το επιθετικο που του σφυριξαν πανω στον Περκινς ηταν ανυπαρκτο...& απορροια του θεατρου του παικτη των Σελτικς..
Οι Λιουις,Καρτερ ξεκινησαν & αυτοι πολυ ασχημα...απ'οτι ειδα ομως απ το box score,ο Ρασαρντ ''ξαναπηρε το οπλο του''....ενω ο Βινς οχι...
Ειναι πολυ σημαντικο για τους Ματζικ να ξαναβρει τα πατηματα του ο Λιουις,του οποιου οι αριθμοι & τα ποσοστα ειναι εμφανως πεσμενα σε σχεση με περσι...
Το ιδιο θελω να πιστευω & για τον Βινς...ο οποιος αποκτηθηκε υποτιθεται για να προσφερει ''το κατι παραπανω''..

Οι Ματζικ βρισκουν σιγα-σιγα τον ρυθμο τους..& εχουν κανει 4 νικες στα 5 τελευταια παιχνιδια,φθανοντας μια ανασα πισω απ τους Χωκς στην Σαουθ-Ηστ Ντιβιζιον...τους οποιους & υποδεχονται στο επομενο ματς..

Ο Σταν χρησιμοποιησε ροτεισον 10 παικτων...& εκτιμω πως ετσι θα λειτουργησει ως το τελος της χρονιας..
Οι Ματζικ δεν παιζουν ακομα το μπασκετ που περιμεναμε απ'αυτους...
panagiotisTheDream
Μέχρι κ τα μέσα περίπου της 3ης περιόδου είχαν τον έλεγχο οι Celtics με 14 πόντους διαφορά σε κάποιο σημείο αν δεν απατώμαι. Στην 4η πήγαινε πόντο πόντο από ένα σημείο κ έπειτα... Ρεσιτάλ Λιούις.
Κρίμα για την ομάδα μου.. θα μπορούσαμε να είχαμε αρχίσει θετικά το πρόγραμμα με τα απανωτά δύσκολα ματς. Κακός Γκαρνέτ χθες με μόλις 6 πόντους κ 2 στα 8 σουτ. Ελπίζω απόψε στην Ατλάντα να μπούμε σοβαροί κ να πάρουμε αυτό που θέλουμε...2η σερί ήττα ενόψει κ του ντέρμπι στο Γκάρντεν, δε θα ήταν ό,τι καλύτερο....
15#kostas
To πάνω χέρι στο πρώτο ημίχρονο το είχαν οι Σελτικς με 10+,οι Ματζικ μείωναν κάπως αλλά οι Σελτικς ανακτούσαν την διαφορά..
Το τρίτο δωδεκάλεπτο συνεχίστηκε έτσι..
Στο τέταρτο οι Ματζικ με αντεπίθεση έφεραν το ματς στα ίσια..Από εκείνο το σημείο στο παιχνίδι δεν υπήρχε κάποια μεγάλη διαφορά,οι Σελτικς όμως διατηρούσαν μια μικρή διαφορά 3 πόντων περίπου..Στο τέλος με καλάθι απο τον Λιουις και τρίποντο-αιρμπολ του Γουαλας κέρδισαν οι Ματζικ...
Το ματς ηταν ντέρμπι σε όλη την δειάρκεια του και έπεσε πολύ ξύλο..
kostasvc15
O Καρτερ εχει να βαλει πανω απο 10 ποντους εδω και πολυ καιρο.Μετα το τελευταιο του τραυματισμο στο χερι ειναι πολυ αστοχος,δε παιρνει χρονο συμμετοχης και μενει στους 5-6 ποντους,εχθες στους δυο με 1-8...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.