Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Τι θα ψηφίσετε σε περίπτωση νέων εκλογών;
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Γενικά κι αόριστα
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
Nuntius
QUOTE (petrovic @ May 25 2012, 17:48 ) *
και εγω ρωτάω : ο Παπανδρεου, ο "μετριοπαθής ΠΑΣΟΚος" της εποχής και ο Τσώρτσιλ , αυτός ο "βαθύς δημοκράτης" που ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ τόσο απροκάλυπτα, τόσο φανερά, τόσο βίαια κάθε σκέψη για ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ, ΑΝΟΘΕΥΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, που "έρριψαν τον κύβο" της φυσικής εξόντωσης του ΕΑΜικού λαού, είναι φασίστες-δολοφόνοι -σφαγείς;

Προφανώς και είναι smile.gif

Ωραίο post επί της ευκαιρίας wink.gif
HLR CENATION
Εδω μια ενδιαφερουσα δηλωση.

http://www.express.gr/news/politics/606312...0525606312.php3

Και για να μην νομιζετε οτι ο Μπεντιτ ειναι κανας δεξιος...

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9D%CF%84%...%84%CE%AF%CF%84
επαθα λαστιχο

Αυτον θα ψηφισω!!!
HLR CENATION
Προσωπικα για να αποφευγω τις αψιμαχιες καθως σιχαινομαι να μαλωνω για πολιτικα εχω ενεργοποιησει το ignore list οπως μου δινει το δικαιωμα το φορουμ και ετσι αποφευγω τις αντιπαραθεσεις. wink.gif
Nuntius
QUOTE (maik23 @ May 25 2012, 22:23 ) *
γιατι δεν ειμαι προβατο

QUOTE (maik23 @ May 25 2012, 22:23 ) *
οτι ακουσα στις ειδησεις μεταφερω

Μόνο εγώ βλέπω την ειρωνεία εδώ?
HLR CENATION
QUOTE(Nuntius @ May 26 2012, 00:23 ) *

Ενταξει ολοι παρακλουθουμε ειδησεις και διαβαζουμε εφημεριδες.Τι να επικαλεστουμε δηλαδη?Καλως η κακως τις ειδησεις τις μαθαινουμε η απο το νετ,η απο τις εφημεριδες η τα ραδιοφωνα. smile.gif
bballbill
QUOTE(HLR CENATION @ May 25 2012, 23:59 ) *
Εδω μια ενδιαφερουσα δηλωση.

http://www.express.gr/news/politics/606312...0525606312.php3

Και για να μην νομιζετε οτι ο Μπεντιτ ειναι κανας δεξιος...

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9D%CF%84%...%84%CE%AF%CF%84

Ο συγκεκριμένος προ 3ετίας δεν ωρυόταν μες στο ευρωκοινοβούλιο υπέρ μας? Η ευρωζώνη είναι υποκριτική στη στάση της απέναντι στην Ελλάδα. Δίναμε δάνεια στους Έλληνες κι αγόραζαν φρεγάτες απ'τη Γαλλία και όπλα απ'τη Γερμανία κλπ κλπ? Τέτοια δεν έλεγε? Είναι κι η δική μας η πολιτική σκηνή για γέλοια αλλά είναι κι η ευρωπαϊκή... Πότε θα πάρει ο Έλληνας να τους στείλει όλους από κει πού' ρθανε...
Nuntius
QUOTE (HLR CENATION @ May 26 2012, 00:36 ) *
Ενταξει ολοι παρακλουθουμε ειδησεις και διαβαζουμε εφημεριδες.Τι να επικαλεστουμε δηλαδη?Καλως η κακως τις ειδησεις τις μαθαινουμε η απο το νετ,η απο τις εφημεριδες η τα ραδιοφωνα. smile.gif

Ναι αλλά υπάρχουν και άλλα μέσα ενημέρωσης. Τα ανέφερες κι εσύ άλλωστε.

Προσωπικά, το θεώρησα αντίφαση γι' αυτό και το απομόνωσα άλλωστε.
KingCrimson
QUOTE(HLR CENATION @ May 26 2012, 00:36 ) *

αυτα τα παρακολουθεις για να δεις προς ποια μερια κανουν προπαγανδα, οχι για να τα επικαλεστεις προκειμενου να στηριξεις την αποψη σου
spursforthe5
η χρυση αυγη και αυτοι που θελανε να μπει μεσα στην βουλη εχουν πετυχει εν μερει τον στοχο τους.στο κεφαλι πολυ κοσμου υπαρχει ταυτιση της χρυσης αυγης με κομματια της αριστερας(ανταρσυα μλ κκε κτλπ)αλλα ακομα και με το κκε ως ακραια κομματα.αυτος ειναι ο μοναδικος πολιτικος ρολος της χρυσης αυγης στη χωρα μας.σε καμμια περιπτωση δεν ειναι το ιδιο ο χιτλερισμος στη γερμανια και καποια καθεστωτα του υπαρκτου σοσιαλισμου που το μονο που καταφεραν ηταν η εγκαθιδρυση κρατικου καπιταλισμου...για κανενα λογο δε συγκρινονται.και για να ξεκαθαρισω τη θεση μου εννοειται πως δεν υποστηριζω το σταλιν και το καθε σταλιν που εν μερει ευθυνονται (εννοωντας την απουσια ενος δευτερου πολου συστηματος που δε θα αφηνε το καπιταλισμο να εξελιχθει τοσο πολυ τοσο γρηγορα.) για τη σημερινη κατασταση και για τα εγκληματα που εχει διαπραξει αλλα και δε συγκρινω για κανεναν λογο τα καθεστωτα αυτα με τη χιτλερικη γερμανια.
maik23
QUOTE (KingCrimson @ May 25 2012, 23:35 ) *
πρωτον, εκθεση ιδεων στο basketforum δε προκειται να κατσω να γραψω, τελευταια φορα ηταν στις πανελληνιες και με πολυ καλο βαθμο, τωρα αν θες ενα πιο σοφιστικε επιπεδο στη συζητση με ρητορια κλπ σε οτι αφορα την αριστερα πηγαινε να αναλυσεις το Μαρξ σε κανα κουλτουριαρικο καφενεδακι, εδω ο κοσμος γραφει ως επι το πλειστον την αποψη του και μεχρι εκει.
Τωρα αν αφορα το κοσμο ο λογος μου ουδωλως με ενδιαφερει γιατι εδω μπενω για να σχολιασω και να πω τη γνωμη μου και οχι να κανω δημοσιες σχεσεις
Τελος μιας και μας τα ειπες ολα....πριν τους τους πειρατες τι ψηφιζες?και μη μου πεις 'λευκο με αποψη'....γιατι βλεπεις οτι προσπαθω να μαι οσο πιο σοβαρος μπορω σε αυτο το reply που σου κανω
εννοειται οτι δεν εχω κανενα κολλημα μαζι σου, αν μου ηταν αδιαφορα αυτα που γραφεις ή δεν υπηρχε περιπτωση να βγει καποιο συμπερασμα δε θα μπενα στη διαδικασια... συζητηση κανουμε και οποιος αλλος θελει συμμετεχει και λεει την αποψη του, αν δε θες σταματαμε εδω

πλακα κανεις ετσι? rolleyes.gif δεν προσπαθεις και πολυ.αφου με στολισες κανονικα με την επιθετικοτητα σου τωρα αλλαζεις υφος. γιατι αραγε?ποναει η αληθεια για αυτα που λενε τα στελεχη σας?αυτοι τα λενε οχι εγω.μαζι τους βαλτα που τα λενε οχι με εμενα που τα μεταφερω.

αν το δημοσιες σχεσεις παει σε εμενα τοτε smiley.gif πολυ!!! αν ηθελα δημοσιες σχεσεις θα απαντουσα διπλωματικα η' δεν θα επαιρνα μερος κανοντας αυτο που εκανε ο hlr sensation με το ignore list οπως ειπε.θελω ομως να πω την γνωμη μου γιατι πιστευω οτι μεσα απο τις διαφωνιες βγαινουν συμπερασματα για ολους μας.το αν εσυ τα βλεπεις σαν εκθεση ιδεων ειναι αναλογα την νοητικη κατασταση του καθενος.
το λευκο απο αποψη ειναι 13-15% ποσοστο δεν πρεπει να το ειρωνευεσαι και να το λες αστειο πσοσοστο.προσεξε γιατι μπορει απο αυτο το μη ''σοβαρο'' ποσοστο οπως το λες, να ειναι καποιοι που να θελουν να σας ψηφισουν.τοτε θα ειναι ''σοβαρο''?. το πασοκ ειναι βουρκος δεν ασχολειται κανεις μαζι του ,η νδ κωμωδια τι να ασχοληθεις? τους ξερουμε και τους 2 κυβερνητικα και η αριστερα στο συνολο της τσιρκο.εγω παρακολουθω την παρασταση smiley.gif αν βγουν και απο τα αλλα κομματα και πουν την γνωμη τους για την παραταξη τους,θα ασχοληθω και μαζι τους και θα πω την γνωμη μου.αλλα τι να βγουν να πουν?το νεο φρουτο ειναι η αριστερα που διεκδικει ενα μερος της κυβερνησης και που μεχρι τωρα δεν γνωριζαμε αναλυτικα τις θεσεις της.και τωρα που αρχισε να τις λεει τις κρινουμε.αυτο κανω γιαυτο μιλαω για την αριστερα περισσοτερο και οχι τοσο για τους αλλους.

Crimsonακο ασε τον αποπροσανατολισμο μολις αρχιζουν τα δυσκολα .δωσε απαντησεις για τις αστοχιες της παραταξης σου,μια-μια οπως εκανα εγω(γιαυτον τον πολιτικο λογο εννοω) την ωρα που εσυ δημαγωγουσες με προσβολες και επιθεσεις για να αποφυγεις τα σκαλωματα των κομματαρχων σου.γιαυτην την αριστερα που θελει να κυβερνησει μιλαμε και το ξερεις.στα προηγουμενο ποστ μου με καθε απαντηση σου εδινα και την κριτικη μου στην πολιτικη σας και τις θεσεις σας.εχεις να πεις κατι επιτελους γιαυτα?αν δεν εχεις τοτε ναι, σταματαμε εδω.μονο που αν συνεχισεις στο ιδιο ''σοβαρο''υφος αυτο που τοσο υπερασπιζεσαι και μετα το ξεχνας οταν δεν σου αρεσει κατι ,θα λαβεις απαντηση στο ιδιο υφος.ξηγημενα.εχω αποδειξει οτι οποιος ειναι κοσμιος μαζι μου ,ειμαι και εγω.

QUOTE (Nuntius @ May 26 2012, 00:23 ) *

προφανως ο καθενας βλεπει οτι θελει .δημοκρατια εχουμε wink.gif

QUOTE (Nuntius @ May 26 2012, 00:40 ) *

η' ηθελες να το απομονωσεις .δλδ εσενα σε πειραζει αν ειναι ιντερνετ,εφημεριδα η' τηλεοραση?γιατι στα αλλα μεσα ειναι ολοι αντικειμενικοι?δεν προπαγανδιζουν?ε τοτε να τα κλεισουμε ολα και να μην ενημερωνομαστε απο πουθενα.αυτο το ισοπεδωτικο δεν το καταλαβαινω.ολα μας πειραζουν εκτος αν ειναι με το μερος μας. wink.gif
μαυτο που λες προσβαλεις και την νοημοσυνη οσων βλεπουν.το οτι παρακολουθεις δεν σημαινει οτι δεν εχεις και κριση.

QUOTE (KingCrimson @ May 26 2012, 00:46 ) *
αυτα τα παρακολουθεις για να δεις προς ποια μερια κανουν προπαγανδα, οχι για να τα επικαλεστεις προκειμενου να στηριξεις την αποψη σου

ο καθενας οπως το βλεπει και τον συμφερει ειπαμε.αρα εφοσον τωρα ειναι ο τσιπρας πρωτος κανουν προς εκεινον προπαγανδα?
οσο για το δευτερο ,επικαλειτε ο καθενας μας για να στηριξει την αποψη του οτι δηλωνουν τα κομματα ,αλλιως πως θα κανεις κριτικη σε καποιον?τι θα επικαλεστει καποιος για να στηριξει την αποψη του?το τι φανταζεται οτι θα δηλωσει το κομμα? ελα παραδεξου το δεν σου αρεσουν οι γκαφες που κανουν τα στελεχη σας.

QUOTE (HLR CENATION @ May 26 2012, 00:21 ) *
Προσωπικα για να αποφευγω τις αψιμαχιες καθως σιχαινομαι να μαλωνω για πολιτικα εχω ενεργοποιησει το ignore list οπως μου δινει το δικαιωμα το φορουμ και ετσι αποφευγω τις αντιπαραθεσεις. wink.gif

αποτι φαινεται καλα κανεις .
HLR CENATION
QUOTE(maik23 @ May 26 2012, 11:41 ) *
αν το δημοσιες σχεσεις παει σε εμενα τοτε smiley.gif πολυ!!! αν ηθελα δημοσιες σχεσεις θα απαντουσα διπλωματικα η' δεν θα επαιρνα μερος κανοντας αυτο που εκανε ο hlr sensation με το ignore list οπως ειπε.θελω ομως να πω την γνωμη μου γιατι πιστευω οτι μεσα απο τις διαφωνιες βγαινουν συμπερασματα για ολους μας.το αν εσυ τα βλεπεις σαν εκθεση ιδεων ειναι αναλογα την νοητικη κατασταση του καθενος.

Κατσε βρε συ Μαικ γιατι λες οτι κανω δημοσιες σχεσεις?

Αν εκανα δημοσιες σχεσεις δεν θα ελεγα στα ισια οτι ψηφιζα μεχρι τωρα ΛΑ.Ο.Σ ενα απο τα πιο αντιπαθητικα κομματα αυτη τη στιγμη.Ουτε οτι θα ψηφισω Κοινωνια κομμα του 0,...

Και η αντιπαραθεση μου αρεσει.και ειναι υγεια η διαφωνια.Αμετρητες φορες εχω διαφωνησει για πολιτικα θεματα μεσα εδω στο φορουμ και το εχω συζητησει.ignore list εχω βαλει μονο οσους μου μιλανε με επιθετικο υφος μονο.
Nuntius
QUOTE (maik23 @ May 26 2012, 11:41 ) *
εχω αποδειξει οτι οποιος ειναι κοσμιος μαζι μου ,ειμαι και εγω.

Αυτό δεν είναι αλήθεια και το ξέρεις. Δεν ήσουν καθόλου κόσμιος όταν με ανέβαζες και με κατέβαζες αριστερό και μου έλεγες για "το κόμμα μου".

QUOTE (maik23 @ May 26 2012, 11:41 ) *
η' ηθελες να το απομονωσεις .δλδ εσενα σε πειραζει αν ειναι ιντερνετ,εφημεριδα η' τηλεοραση?γιατι στα αλλα μεσα ειναι ολοι αντικειμενικοι?δεν προπαγανδιζουν?ε τοτε να τα κλεισουμε ολα και να μην ενημερωνομαστε απο πουθενα.αυτο το ισοπεδωτικο δεν το καταλαβαινω.ολα μας πειραζουν εκτος αν ειναι με το μερος μας. wink.gif
μαυτο που λες προσβαλεις και την νοημοσυνη οσων βλεπουν.το οτι παρακολουθεις δεν σημαινει οτι δεν εχεις και κριση.

Πουθενά δεν είναι αντικειμενικοί. Και βασικά δεν γίνεται να είναι αντικειμενικοί. Διότι απλά ο καθένας έχει τις απόψεις του. Αλλά στην τηλεόραση είναι διαφορετικά. Εκεί δεν θα προπαγανδίσουν λόγω απόψεων. Θα το κάνουν λόγω συμφερόντων.

Γι' αυτό και τα είχαν βάψει μαύρα όλα τα κανάλια μετά τα εκλογικά αποτελέσματα. Γιατί είδαν πως ο κόσμος έφυγε από το μαντρί. Γι' αυτό και κάνουν αυτή την προπαγάνδα για συγκυβέρνηση τώρα. Για να γυρίσει ο κόσμος στο μαντρί των δύο "μεγάλων" κομμάτων.

maik23, καλά κάνεις και λες την άποψη σου για την αριστερά. Καλά κάνεις και ασκείς κριτική. Ξέρεις που διαφωνώ μαζί σου?

Στο ότι κατηγορείς τα πάντα αναφορικά με την κατάντια της χώρας στην αριστερά. Ε, αυτό δεν είναι λογικό. Είναι σαν να κατηγορείς την ΑΕΚ για την κατάντια της Α1.
maik23
QUOTE (HLR CENATION @ May 26 2012, 13:21 ) *
Κατσε βρε συ Μαικ γιατι λες οτι κανω δημοσιες σχεσεις?

Αν εκανα δημοσιες σχεσεις δεν θα ελεγα στα ισια οτι ψηφιζα μεχρι τωρα ΛΑ.Ο.Σ ενα απο τα πιο αντιπαθητικα κομματα αυτη τη στιγμη.Ουτε οτι θα ψηφισω Κοινωνια κομμα του 0,...

Και η αντιπαραθεση μου αρεσει.και ειναι υγεια η διαφωνια.Αμετρητες φορες εχω διαφωνησει για πολιτικα θεματα μεσα εδω στο φορουμ και το εχω συζητησει.ignore list εχω βαλει μονο οσους μου μιλανε με επιθετικο υφος μονο.

οχι βρε φιλε 'HLR CENATION ,το δημοσιες σχεσεις δεν παει σε εσενα ,αλοιμονο...παρεξηγησες γιατι το εβαλα κολλητα με την επομενη προσταση για το ignore list ,που σου ειπα εξαλλου οτι καλα κανεις.αν το ηξερα πιο μπροστα και εγω αυτο το κολπακι το ιδιο θα εκανα.δεν χρειαζεται να μου εξηγησεις τιποτα,εισαι ξεκαθαρος.και μαρεσει και ο τροπος που μιλας και σκεφτεσαι.σορυ αν σου δημιουργησα καποιο προβλημα,παρεξηγηση ηταν.

QUOTE (Nuntius @ May 26 2012, 13:21 ) *
Αυτό δεν είναι αλήθεια και το ξέρεις. Δεν ήσουν καθόλου κόσμιος όταν με ανέβαζες και με κατέβαζες αριστερό και μου έλεγες για "το κόμμα μου".

Πουθενά δεν είναι αντικειμενικοί. Και βασικά δεν γίνεται να είναι αντικειμενικοί. Διότι απλά ο καθένας έχει τις απόψεις του. Αλλά στην τηλεόραση είναι διαφορετικά. Εκεί δεν θα προπαγανδίσουν λόγω απόψεων. Θα το κάνουν λόγω συμφερόντων.

Γι' αυτό και τα είχαν βάψει μαύρα όλα τα κανάλια μετά τα εκλογικά αποτελέσματα. Γιατί είδαν πως ο κόσμος έφυγε από το μαντρί. Γι' αυτό και κάνουν αυτή την προπαγάνδα για συγκυβέρνηση τώρα. Για να γυρίσει ο κόσμος στο μαντρί των δύο "μεγάλων" κομμάτων.

maik23, καλά κάνεις και λες την άποψη σου για την αριστερά. Καλά κάνεις και ασκείς κριτική. Ξέρεις που διαφωνώ μαζί σου?

Στο ότι κατηγορείς τα πάντα αναφορικά με την κατάντια της χώρας στην αριστερά. Ε, αυτό δεν είναι λογικό. Είναι σαν να κατηγορείς την ΑΕΚ για την κατάντια της Α1.

ρε Nuntius ξερω οτι δεν σου απαντησα τοτε γιαυτο το θεμα αλλα οχι γιατι δεν ηθελα αλλα γιατι ειπα θα αποχωρησω απο το τοπικ.και μετα το ξεχασα .λοιπον ,απο ποτε το αριστερος δεν ειναι κοσμιος χαρακτηρισμος?το οτι σε ειπα αριστερο ειναι βρισια?νομιζω οτι δεν σε εβρισα η' δεν σε προσβαλλα ποτε καθοτι παρολο που διαφωνουμε ,σε θεωρω καλο συνομιλητη.ασχετα αν πολλες φορες δεν σε καταλαβαινω tongue.gif εκτος αν εννοεις οτι δεν θελεις να σε λενε αριστερο γιατι σε προσβαλει. smiley.gif καλα μια υποθεση εκανα μαυτα που ελεγες γιατι ειπαμε δεν ησουν ξεκαθαρος ποια θεση παιρνεις στα πραγματα.αλλα μετα εξηγησες και απο τοτε δεν σε ειπα αριστερο.μονο αριστεροχειρα wink.gif

σαυτο συνεβαλε βεβαια και ο φιλος που ποσταρε με το ιματζιν.που θεωρω οτι ειναι μεγαλη κλεψια γιατι πρωτος εγω το ανεφερα στο αλλο τοπικ για τις εκλογες σαν τραγουδι που με εκφραζει και εμενα και ομως τοτε δεν αντεδρασες.... smiley.gif
λες τελικα εμεις οι 2 να συμφωνουμε απο αλλους δρομους? λες να κλεινουμε και εμεις προς αριστερα και να μην το ξερουμε? rolleyes.gif w00t.gif
οσο για το τελευταιο...αχ,αχ δεν με προσεχεις ,εξηγησα πριν στο αλλο ποστ. δες
το πασοκ ειναι βουρκος δεν ασχολειται κανεις μαζι του ,η νδ κωμωδια τι να ασχοληθεις? τους ξερουμε και τους 2 κυβερνητικα και η αριστερα στο συνολο της τσιρκο.εγω παρακολουθω την παρασταση αν βγουν και απο τα αλλα κομματα και πουν την γνωμη τους για την παραταξη τους,θα ασχοληθω και μαζι τους και θα πω την γνωμη μου.αλλα τι να βγουν να πουν?το νεο φρουτο ειναι η αριστερα που διεκδικει ενα μερος της κυβερνησης και που μεχρι τωρα δεν γνωριζαμε αναλυτικα τις θεσεις της.και τωρα που αρχισε να τις λεει τις κρινουμε.αυτο κανω γιαυτο μιλαω για την αριστερα περισσοτερο και οχι τοσο για τους αλλους.

HLR CENATION
QUOTE(maik23 @ May 26 2012, 13:52 ) *
οχι βρε φιλε 'HLR CENATION ,το δημοσιες σχεσεις δεν παει σε εσενα ,αλοιμονο...παρεξηγησες γιατι το εβαλα κολλητα με την επομενη προσταση για το ignore list ,που σου ειπα εξαλλου οτι καλα κανεις.αν το ηξερα πιο μπροστα και εγω αυτο το κολπακι το ιδιο θα εκανα.δεν χρειαζεται να μου εξηγησεις τιποτα,εισαι ξεκαθαρος.και μαρεσει και ο τροπος που μιλας και σκεφτεσαι.σορυ αν σου δημιουργησα καποιο προβλημα,παρεξηγηση ηταν.

Δεν υπαρχει κανενα προβλημα Μαικ γιατι μου φαινεσαι και ευχαριστος τυπος. wink.gif
Nuntius
QUOTE (maik23 @ May 26 2012, 13:52 ) *
ρε Nuntius ξερω οτι δεν σου απαντησα τοτε γιαυτο το θεμα αλλα οχι γιατι δεν ηθελα αλλα γιατι ειπα θα αποχωρησω απο το τοπικ.και μετα το ξεχασα .λοιπον ,απο ποτε το αριστερος δεν ειναι κοσμιος χαρακτηρισμος?το οτι σε ειπα αριστερο ειναι βρισια?

Η αλήθεια είναι πως έτσι όπως το έγραφες ακουγόταν σαν προσβολή. Το θέμα είναι πως γενικά δεν μ' αρέσει να με χαρακτηρίζουν ως κάτι που δεν είμαι.

καλα μια υποθεση εκανα μαυτα που ελεγες γιατι ειπαμε δεν ησουν ξεκαθαρος ποια θεση παιρνεις στα πραγματα.αλλα μετα εξηγησες και απο τοτε δεν σε ειπα αριστερο.μονο αριστεροχειρα wink.gif

Θεωρώ πως έχω υπάρξει αρκετά ξεκάθαρος αναφορικά με τις θέσεις μου. Απλά μπορεί να μην με κατάλαβες smiley.gif

οσο για το τελευταιο...αχ,αχ δεν με προσεχεις ,εξηγησα πριν στο αλλο ποστ. δες

Μωρέ το είδα το άλλο post. Απλά δεν το θεώρησα αρκετό. Βασικά, είναι σχετικά απλό το θέμα μου σε αυτή την κουβέντα.

Προσωπικά, δεν θεωρώ την αριστερά ούτε εχθρό μου ούτε πρόβλημα. Προφανώς έχεις άλλη άποψη.

That's all smiley.gif
KingCrimson
QUOTE(maik23 @ May 26 2012, 11:41 ) *
πλακα κανεις ετσι? rolleyes.gif δεν προσπαθεις και πολυ.αφου με στολισες κανονικα με την επιθετικοτητα σου τωρα αλλαζεις υφος. γιατι αραγε?ποναει η αληθεια για αυτα που λενε τα στελεχη σας?αυτοι τα λενε οχι εγω.μαζι τους βαλτα που τα λενε οχι με εμενα που τα μεταφερω.

το λευκο απο αποψη ειναι 13-15% ποσοστο δεν πρεπει να το ειρωνευεσαι και να το λες αστειο πσοσοστο.προσεξε γιατι μπορει απο αυτο το μη ''σοβαρο'' ποσοστο οπως το λες, να ειναι καποιοι που να θελουν να σας ψηφισουν.τοτε θα ειναι ''σοβαρο''?. το πασοκ ειναι βουρκος δεν ασχολειται κανεις μαζι του ,η νδ κωμωδια τι να ασχοληθεις? τους ξερουμε και τους 2 κυβερνητικα και η αριστερα στο συνολο της τσιρκο.εγω παρακολουθω την παρασταση smiley.gif αν βγουν και απο τα αλλα κομματα και πουν την γνωμη τους για την παραταξη τους,θα ασχοληθω και μαζι τους και θα πω την γνωμη μου.αλλα τι να βγουν να πουν?το νεο φρουτο ειναι η αριστερα που διεκδικει ενα μερος της κυβερνησης και που μεχρι τωρα δεν γνωριζαμε αναλυτικα τις θεσεις της.και τωρα που αρχισε να τις λεει τις κρινουμε.αυτο κανω γιαυτο μιλαω για την αριστερα περισσοτερο και οχι τοσο για τους αλλους.

Crimsonακο ασε τον αποπροσανατολισμο μολις αρχιζουν τα δυσκολα .δωσε απαντησεις για τις αστοχιες της παραταξης σου,μια-μια οπως εκανα εγω(γιαυτον τον πολιτικο λογο εννοω) την ωρα που εσυ δημαγωγουσες με προσβολες και επιθεσεις για να αποφυγεις τα σκαλωματα των κομματαρχων σου.γιαυτην την αριστερα που θελει να κυβερνησει μιλαμε και το ξερεις.στα προηγουμενο ποστ μου με καθε απαντηση σου εδινα και την κριτικη μου στην πολιτικη σας και τις θεσεις σας.εχεις να πεις κατι επιτελους γιαυτα?αν δεν εχεις τοτε ναι, σταματαμε εδω.μονο που αν συνεχισεις στο ιδιο ''σοβαρο''υφος αυτο που τοσο υπερασπιζεσαι και μετα το ξεχνας οταν δεν σου αρεσει κατι ,θα λαβεις απαντηση στο ιδιο υφος.ξηγημενα.εχω αποδειξει οτι οποιος ειναι κοσμιος μαζι μου ,ειμαι και εγω.

προφανως ο καθενας βλεπει οτι θελει .δημοκρατια εχουμε wink.gif

ο καθενας οπως το βλεπει και τον συμφερει ειπαμε.αρα εφοσον τωρα ειναι ο τσιπρας πρωτος κανουν προς εκεινον προπαγανδα?
οσο για το δευτερο ,επικαλειτε ο καθενας μας για να στηριξει την αποψη του οτι δηλωνουν τα κομματα ,αλλιως πως θα κανεις κριτικη σε καποιον?τι θα επικαλεστει καποιος για να στηριξει την αποψη του?το τι φανταζεται οτι θα δηλωσει το κομμα? ελα παραδεξου το δεν σου αρεσουν οι γκαφες που κανουν τα στελεχη σας.

αποτι φαινεται καλα κανεις .

Λοιπον μαικ ολαντρεου 23 απο αυτα που λες και το τροπο που απαντας σε μενα ειναι αρκετα ξεκαθαρο σε τι πιστευεις κομματικα, αλλο αν τωρα τελευταια το εριξες και σε ενα μειγμα πολιτικης μεσω social media και ιντερνετ, οπου υποβοσκει ολος ο τραμπουκισμος και η μισαλλοδοξια της ελληνικης κοινωνιας
Το κουφο της υποθεσης ειναι οτι ενω σχολιαζεις τις οικονομικες θεσεις των κομματων σαν περισπουδαστος οικονομολογος, απορριπτοντας τα παντα, οντας μια νεα αυθεντεια στις ταξεις του ιστορικου κομματος των πειρατων την ιδια στιγμη αδυνατεις να βαλεις μια αρχη και ενα τελος στο τι θεωρεις ως βαση του προβληματος, με αποτελεσμα να γενικευεις και να ανακυκλωνεις ολα τα ιδια και τα ιδια, αναμασημενα θεωρηματα σα τη τελευταια κατινα, με τη κουταλα και το ταψι στο συνταγμα περισυ τετοιο καιρο.. και απο πανω μας λες και οτι ενημερωνεσαι και εχεις αποψη απο τα δελτια της τηλεορασης οπου σου παιζουν αποσπασματικα 2-3 δηλωσεις για το αντικειμενικο του πραγματος και μετα σε βομβαρδιζουν με τη γραμμη του καναλαρχη τους, αποψη λοιπν αποκτας οταν ζεις μεσα στη κοινωνια και μπορεις και αντιλαμβανεσαι τη κατασταση.
καλα εκανε ο αλλος απο πανω και σε ειπε γιδι αλλα εσυ μαλλον νομιζες οτι εβρεχε...
Το ερωτημα λοιπον ειναι το εξης και ξεκαθαρο- απο τη στιγμη που πρεπει να ανεβει η ανταγωνιστικοτητα της Ελλαδας και με οδηγο αυτο μας οδηγουν σε συνεχη εσωτερικη υποτιμηση, ποσο νομιζεις-ετε οτι μπορει να αντεξει η ελληνικη κοινωνια, εντος ευρω, χωρις μια δυνατη κοινωνικη εκρηξη?? που συνεπεια της θα ναι οχι μονο η οικιωθελης αποχωριση της Ελλαδας απο το ευρω αλλα και το ξεπουλημα της σε χρονο dt, αυτα δε τα λεω ουτε εγω, ουτε ο αλεξης αλλα τα κορακια της Μερκελ, που με τη πολιτικη τους μας οδηγουν ακριβως εκει.
Οποτε Μαϊκ μη σε πιανει ταραχη, πριν αρχισεις το μηδενισμο των παντων και τουρλουμπουκι να αραδιαζεις λιγο απο ολα μηπωσ και δε πεσεις σε κατι μεσα, σκεψου πρωτα λιγο πιο συγκροτημενα και ψυχραιμα και μετα θα χεις και ενα λιγοτερο επιθετικο υφος και στις απαντησεις των αλλων - φιλικα
berry
απ του ναου νιαου , 6,25 % στο φορουμ ψηφιζει δολοφονους

qvo vadis λεμε ?!
HLR CENATION
http://www.youtube.com/watch?v=wU0jJrN7G4Q

Ακουστε τι ειπε ο ανθρωπος.Θα το ρισκαρουμε. blink.gif
Nuntius
QUOTE (HLR CENATION @ May 26 2012, 17:54 ) *

Υπάρχουν άνθρωποι που αλήθεια πιστεύουν πως υπάρχει απειλή από την Τουρκία?
Magnus92
QUOTE( date='May 26 2012, 17:54 ) *

Για ονομα ρε HLR CENATION, αυτο που εβαλες ειναι αφορμη για να ψηφισει καποιος τον ΣΥΡΙΖΑ, οχι αποτροπη... Ποιες εξοπλιστικες δαπανες ρε, στο 2012 ειμαστε...

Συριζαιος δεν ειμαι ( πραφανως tongue.gif ) αλλα η λασπουρα που τρωει αυτο το κομμα, αυτον τον καιρο, δεν εχει προηγουμενο...

Η χουντα καλα κρατει...
HLR CENATION
QUOTE(Magnus92 @ May 26 2012, 19:02 ) *
Για ονομα ρε HLR CENATION, αυτο που εβαλες ειναι αφορμη για να ψηφισει καποιος τον ΣΥΡΙΖΑ, οχι αποτροπη... Ποιες εξοπλιστικες δαπανες ρε, στο 2012 ειμαστε...

Συριζαιος δεν ειμαι ( πραφανως tongue.gif ) αλλα η λασπουρα που τρωει αυτο το κομμα, αυτον τον καιρο, δεν εχει προηγουμενο...

Η χουντα καλα κρατει...

Eγω Μagnus τους πολιτικους της Τουρκιας δεν τους εμπιστευομαι με τιποτα. smile.gif
Magnus92
QUOTE(HLR CENATION @ May 26 2012, 19:07 ) *
Eγω Μagnus τους πολιτικους της Τουρκιας δεν τους εμπιστευομαι με τιποτα. smile.gif

Και ποιους εμπιστευεσαι;; Αυτους με τις μιζες ( πες μου κιολας οτι αποσκοπει καπου αλλου η προμηθεια πολεμικου εξοπλισμου...), ή μηπως αυτους που τα κανουν πλακακια με την μεγαλυτερη βιομηχανια παγκοσμιως, αυτη των οπλων;;
Ginobili
QUOTE(Nuntius @ May 26 2012, 15:10 ) *

Η Κύπρος είναι κατεχόμενη.Ο Σολωμός Σολωμού πέθανε για φαντάσματα...για ένα πουκάμισο αδειανό για μιαν Ελένη...

Αυτό είναι το ένα...

Το άλλο είναι τα πετρέλαια στο Αιγαίο..που θέλουμε να εξορύξουμε στο μέλλον και οι Τούρκοι τα διεκδικούν.Τα θέλουν...αλλά δεν πειράζει,ο Τσίπρας θα καταργήσει και την στρατιωτική θητεία(θα την αντικαταστήσει μάλλον με δουλειές γραφείου).

Το άλλο είναι οι λαθρομετανάστες που μας εισάγουν κατά συρροή οι Τούρκοι πάντα με αγαστή συνεργασία και με τους Έλληνες λαθρέμπορους.

Μίλαγα με έναν φίλο μου Συριζαίο σήμερα το πρωί...(γραμμένος και στο κόμμα)...Το παλικάρι τέλοσπάντων βγάζει κάπου 600 ευρώ από την δουλίτσα του.Τον ρωτάω "Τι θα έλεγες να στα έκαναν 900,και να δίναμε την Θράκη στους Τούρκους θα είχες πρόβλημα?"
Το σκέφτεται κάπως προβληματισμένος για 5-6" και μου λέει " Κάντα 1200 και δώσε και την Χίο ή την Μυτιλήνη"

Ρε καλά μας κάνουν...
maik23
QUOTE (KingCrimson @ May 26 2012, 15:08 ) *
Λοιπον μαικ ολαντρεου 23 απο αυτα που λες και το τροπο που απαντας σε μενα ειναι αρκετα ξεκαθαρο σε τι πιστευεις κομματικα, αλλο αν τωρα τελευταια το εριξες και σε ενα μειγμα πολιτικης μεσω social media και ιντερνετ, οπου υποβοσκει ολος ο τραμπουκισμος και η μισαλλοδοξια της ελληνικης κοινωνιας
Το κουφο της υποθεσης ειναι οτι ενω σχολιαζεις τις οικονομικες θεσεις των κομματων σαν περισπουδαστος οικονομολογος, απορριπτοντας τα παντα, οντας μια νεα αυθεντεια στις ταξεις του ιστορικου κομματος των πειρατων την ιδια στιγμη αδυνατεις να βαλεις μια αρχη και ενα τελος στο τι θεωρεις ως βαση του προβληματος, με αποτελεσμα να γενικευεις και να ανακυκλωνεις ολα τα ιδια και τα ιδια, αναμασημενα θεωρηματα σα τη τελευταια κατινα, με τη κουταλα και το ταψι στο συνταγμα περισυ τετοιο καιρο.. και απο πανω μας λες και οτι ενημερωνεσαι και εχεις αποψη απο τα δελτια της τηλεορασης οπου σου παιζουν αποσπασματικα 2-3 δηλωσεις για το αντικειμενικο του πραγματος και μετα σε βομβαρδιζουν με τη γραμμη του καναλαρχη τους, αποψη λοιπν αποκτας οταν ζεις μεσα στη κοινωνια και μπορεις και αντιλαμβανεσαι τη κατασταση.
καλα εκανε ο αλλος απο πανω και σε ειπε γιδι αλλα εσυ μαλλον νομιζες οτι εβρεχε...
Το ερωτημα λοιπον ειναι το εξης και ξεκαθαρο- απο τη στιγμη που πρεπει να ανεβει η ανταγωνιστικοτητα της Ελλαδας και με οδηγο αυτο μας οδηγουν σε συνεχη εσωτερικη υποτιμηση, ποσο νομιζεις-ετε οτι μπορει να αντεξει η ελληνικη κοινωνια, εντος ευρω, χωρις μια δυνατη κοινωνικη εκρηξη?? που συνεπεια της θα ναι οχι μονο η οικιωθελης αποχωριση της Ελλαδας απο το ευρω αλλα και το ξεπουλημα της σε χρονο dt, αυτα δε τα λεω ουτε εγω, ουτε ο αλεξης αλλα τα κορακια της Μερκελ, που με τη πολιτικη τους μας οδηγουν ακριβως εκει.
Οποτε Μαϊκ μη σε πιανει ταραχη, πριν αρχισεις το μηδενισμο των παντων και τουρλουμπουκι να αραδιαζεις λιγο απο ολα μηπωσ και δε πεσεις σε κατι μεσα, σκεψου πρωτα λιγο πιο συγκροτημενα και ψυχραιμα και μετα θα χεις και ενα λιγοτερο επιθετικο υφος και στις απαντησεις των αλλων - φιλικα

ευτυχως εδειξες τον αληθινο σου εαυτο....ετσι κιαλλιως μονο για αυτο μπαινεις στο τοπικ.λεγε οτι θες,σε υβριστες δεν μιλαω οσο και αν σε ποναει και τσουζει η αληθεια για αυτα που ειπα.

QUOTE (Nuntius @ May 26 2012, 18:10 ) *

'Nuntius' βρισκομαστε στο κεντρο των παγκοσμιων εξελιξεων .υπαρχει μια κριση παγκοσμια και ξεσπασε σε μια χωρα που διπλα της εχει ενα καζανι που βραζει.τα ιδια που λες εσυ τωρα λεγανε αλλες 2 φορες πριν ξεσπασει η βια διπλα μας στην πρωην γιουγκοσλαβια και μετα στο κοσοβο.το ξερεις οτι αυτην την στιγμη που μιλαμε δυναμεις των εθνικιστων αλβανων εχουν μαζευτει γυρω απο τα σκοπια για να υποστηριξουν τους δικους τους μεσα στο κρατος των σκοπιων?

και κατι αλλο.εαν πουμε στους δανειστες μας οτι φευγουμε απο το ευρω και κυριως δεν σας πληρωνουμε και ακυρωνουμε την συμφωνια μας,πως αληθεια νομιζεις οτι θα διεκδικησουν αυτοι τα χρηματα τους?μηπως και με πιεσεις λιγο υπογειες απο τους γειτονες μας?η' εχεις την εντυπωση οτι θα μας τα χαρισουν?
οι ισοροπιες στο διεθνες προσκηνιο αλλαζουν αναλογα με τα συμφεροντα.σιγουρα δεν πρεπει να υποκυψουμε σε οικονομικες πιεσεις που ασκουν ολοι για να πλουτισουν αυτοι και να πατωσουμε εμεις.απλα πρεπει να κατεβασουμε τις σημαιες με τα λαβαρα και να διαπραγματευτουμε μεσα στις συμαχιες μας και στην ευρωπη.οχι εξω απο αυτην.ειδικα τωρα που το ρευμα που δημιουργησε ο ελληνας με τα αποτελεσματα των εκλογων και της γαλλιας ειναι υπερ μας..και επαναλαμβανω αυτο πρεπει να γινει απο εθνικη ενοτητα.βρισκομαστε σε οικονομικο πολεμο και πρεπει να ειμαστε ενωμενοι.το οτι ναναι πρεπει να σταματησει
η ελλαδα ειναι το καλυτερο οικοπεδο στην γη,φιλετο.σε ενα τελειο στρατηγικο σημειο που ενωνει ευρωπη με ανατολη.για το ποτε μενουμε μονοι μας εξω απο καθε συμμαχια δεν θα το καταλαβουμε.και σαυτο θα φταινε ολοι.
σιγουρα δεν λεμε να δινουμε ολα τα λεφτα μας σε εξοπλισμους.αλλα δηλωσεις τυπου θα το ρισκαρουμε απο ενα στελεχος που θα διοικησει την κυβερνηση του τοπου ειναι τουλαχιστον επικδυνα λογια για εμας και ιδεες για τους γειτονες.δεν ειμαστε στην πανω στην δανια,στα βαλκανια ειμαστε.
μου λες γιατι ασχολουμαι με την αριστερα.μα ο λαος εχει στηριξει τις ελπιδες του στην αριστερα και αυτη πεταει χαρταετο.ο τσιπρας προσπαθει να παρει ψηφοφορους απο το κκε και την δημαρ ζητωντας συνεργασιες,το κκε και η δημαρ επιτιθεται στον τσιπρα για να μην χασουν ψηφοφορους.και στην μεση ο λαος που περιμενει μια κυβερνηση απο αυτους που παιζουνε πολιτικα παιχνιδια φιλοδοξιας.αυτοι τα κανουν θαλασσα και εσυ εμενα κατηγορεις γιατι τους κραζω?
τα εχω γιατι η χωρα βαλεται απο παντου ,πρεπει να παρει αποφασεις και η αριστερα που θα επρεπε αυτην την στιγμη να συστρατευτει και να αναλαβει τις ευθυνες της ,ενωμενη για πρωτη φορα μετα απο πολλα χρονια αρχιζει και σπερνει το χαος.
αφου το αποτελεσμα των εκλογων παλι το ιδιο θαναι.τι θα κανει ο τσιπρας οταν του αρνηθουν και παλι την συνεργασια?
πως θα φτιαξουμε κυβερνηση?ουτε εγω την θεωρω προβλημα η' εχθρο μου.την θεωρω προβληματικη.

QUOTE (Ginobili @ May 26 2012, 20:21 ) *
Η Κύπρος είναι κατεχόμενη.Ο Σολωμός Σολωμού πέθανε για φαντάσματα...για ένα πουκάμισο αδειανό για μιαν Ελένη...

Αυτό είναι το ένα...

Το άλλο είναι τα πετρέλαια στο Αιγαίο..που θέλουμε να εξορύξουμε στο μέλλον και οι Τούρκοι τα διεκδικούν.Τα θέλουν...αλλά δεν πειράζει,ο Τσίπρας θα καταργήσει και την στρατιωτική θητεία(θα την αντικαταστήσει μάλλον με δουλειές γραφείου).

Το άλλο είναι οι λαθρομετανάστες που μας εισάγουν κατά συρροή οι Τούρκοι πάντα με αγαστή συνεργασία και με τους Έλληνες λαθρέμπορους.

Μίλαγα με έναν φίλο μου Συριζαίο σήμερα το πρωί...(γραμμένος και στο κόμμα)...Το παλικάρι τέλοσπάντων βγάζει κάπου 600 ευρώ από την δουλίτσα του.Τον ρωτάω "Τι θα έλεγες να στα έκαναν 900,και να δίναμε την Θράκη στους Τούρκους θα είχες πρόβλημα?"
Το σκέφτεται κάπως προβληματισμένος για 5-6" και μου λέει " Κάντα 1200 και δώσε και την Χίο ή την Μυτιλήνη"

Ρε καλά μας κάνουν...

αν η ελλαδα γεμισει μωαμεθανους-μουσουλμανους εχετε ποτε καταλαβει ποσο πολυ θα χαρουν μερικοι γειτονες? wink.gif

QUOTE (HLR CENATION @ May 26 2012, 19:07 ) *

ουτε εγω.και φαινεται οτι μερικοι ξεχνανε πολυ ευκολα !!!! wink.gif
bbplayer
QUOTE (Nuntius @ May 26 2012, 18:10 ) *

ma κάνεις κι εσύ κάτι ερωτήσεις ρε παιδί μου... tongue.gif Και η General Dynamics και η Lockheed κλέφτες θα γίνουν ? Πώς θα ζήσουν ?
bballbill
QUOTE(Ginobili @ May 26 2012, 20:21 ) *

Αυτό είναι το ένα...

Ρε καλά μας κάνουν...

Ώπα αδερφέ. Για να βρεις πετρέλαιο πρέπει να κάνεις γύρω στις 2.000(δε θυμάμαι ακριβώς το νούμερο αλλά είναι εκεί κοντά) γεωτρήσεις. Ήρεμα. Να γίνουν πρώτα, να το βρούμε και μετά συζητάμε.

Γιατί δεν του κατέβασες τα μούτρα?

QUOTE(maik23 @ May 26 2012, 22:02 ) *
και κατι αλλο.εαν πουμε στους δανειστες μας οτι φευγουμε απο το ευρω και κυριως δεν σας πληρωνουμε και ακυρωνουμε την συμφωνια μας,πως αληθεια νομιζεις οτι θα διεκδικησουν αυτοι τα χρηματα τους?μηπως και με πιεσεις λιγο υπογειες απο τους γειτονες μας?η' εχεις την εντυπωση οτι θα μας τα χαρισουν?

Ρε ηρεμήστε σήμερα. Τί πάθατε? Σε διεθνή δικαστήρια σε πάνε για θέματα χρέους. Το θέμα είναι όταν θα πας εκεί να μπορέσεις να υπερασπιστείς το κράτος σου ώστε να μην δημιουργήσεις προϋποθέσεις για τους δανειστές να διεκδικήσουν κάποια στιγμή τα χρήματά τους κι επανέλθει στην ίδια θέση η χώρα. Τα τελευταία 10 χρόνια χώρες όπως η Βολιβία, Ισημερινός κι η Αργεντινή πήγαν σε τέτοια δικαστήρια και τους αερίσανε τα φρύδια γιατί δήλωσαν ότι ασκούν εθνική κυριαρχία.
KingCrimson
QUOTE(maik23 @ May 26 2012, 22:02 ) *
ευτυχως εδειξες τον αληθινο σου εαυτο....ετσι κιαλλιως μονο για αυτο μπαινεις στο τοπικ.λεγε οτι θες,σε υβριστες δεν μιλαω οσο και αν σε ποναει και τσουζει η αληθεια για αυτα που ειπα.

a..τωρα μουγκα ε? οχι που θα χες να πεις και τιποτα εθνοπατερουλη του basketforum,...βλεπεις οι αληθειες πραγματι τσουζουν
Nuntius
QUOTE (Ginobili @ May 26 2012, 20:21 ) *

Αυτό είναι το ένα...

Ναι αλλά σε αυτά που κολλάει ο εξοπλισμός?

Ο εξοπλισμός έχει να κάνει με τον πόλεμο. Όσο με το πόσο μας συμπαθούν οι γείτονες μας. Από την στιγμή που ανήκουμε και οι δύο χώρες στο ΝΑΤΟ τότε δεν γίνεται να γίνει πόλεμος μεταξύ μας.
KingCrimson
QUOTE(Ginobili @ May 26 2012, 20:21 ) *

ενω τωρα με τη ΧΑ θα στρατωκαυλωσει ολη η ελλαδα και θα παμε να παρουμε τη μπολη
επαθα λαστιχο
απο το να παιρνουμε σαπια υποβρυχια καλυτερα να μην εξοπλιζομαστε καθολου.ουτως η αλλως η Παναγια ειναι μαζι μας και θα μας βοηθησει laugh.gif
Nuntius
QUOTE (maik23 @ May 26 2012, 22:02 ) *
'Nuntius' βρισκομαστε στο κεντρο των παγκοσμιων εξελιξεων .υπαρχει μια κριση παγκοσμια και ξεσπασε σε μια χωρα που διπλα της εχει ενα καζανι που βραζει.τα ιδια που λες εσυ τωρα λεγανε αλλες 2 φορες πριν ξεσπασει η βια διπλα μας στην πρωην γιουγκοσλαβια και μετα στο κοσοβο.το ξερεις οτι αυτην την στιγμη που μιλαμε δυναμεις των εθνικιστων αλβανων εχουν μαζευτει γυρω απο τα σκοπια για να υποστηριξουν τους δικους τους μεσα στο κρατος των σκοπιων?

Με μια διαφορά. Ο πόλεμος εκεί έγινε για να αλλάξει το πολιτικό σκηνικό. Εδώ το πολιτικό σκηνικό είναι ήδη συμβατό με αυτό που θέλουν οι μεγάλες δυνάμεις. Πιόνια είναι οι έλληνες πολιτικοί. Γιατί να θέλουν να τους αλλάξουν?

Άλλωστε, αυτό επρόκειτο για εμφύλιο. Εμείς τον εμφύλιο μας τον έχουμε ήδη περάσει.

QUOTE (maik23 @ May 26 2012, 22:02 ) *
μου λες γιατι ασχολουμαι με την αριστερα.μα ο λαος εχει στηριξει τις ελπιδες του στην αριστερα και αυτη πεταει χαρταετο.ο τσιπρας προσπαθει να παρει ψηφοφορους απο το κκε και την δημαρ ζητωντας συνεργασιες,το κκε και η δημαρ επιτιθεται στον τσιπρα για να μην χασουν ψηφοφορους.και στην μεση ο λαος που περιμενει μια κυβερνηση απο αυτους που παιζουνε πολιτικα παιχνιδια φιλοδοξιας.αυτοι τα κανουν θαλασσα και εσυ εμενα κατηγορεις γιατι τους κραζω?
τα εχω γιατι η χωρα βαλεται απο παντου ,πρεπει να παρει αποφασεις και η αριστερα που θα επρεπε αυτην την στιγμη να συστρατευτει και να αναλαβει τις ευθυνες της ,ενωμενη για πρωτη φορα μετα απο πολλα χρονια αρχιζει και σπερνει το χαος.
αφου το αποτελεσμα των εκλογων παλι το ιδιο θαναι.τι θα κανει ο τσιπρας οταν του αρνηθουν και παλι την συνεργασια?
πως θα φτιαξουμε κυβερνηση?ουτε εγω την θεωρω προβλημα η' εχθρο μου.την θεωρω προβληματικη.

Μα κι εγώ λέω πως το λογικό είναι να ενωθεί η αριστερά. Που διαφωνούμε? tongue.gif
Ginobili
QUOTE(Nuntius @ May 26 2012, 23:52 ) *
Ναι αλλά σε αυτά που κολλάει ο εξοπλισμός?

Ο εξοπλισμός έχει να κάνει με τον πόλεμο. Όσο με το πόσο μας συμπαθούν οι γείτονες μας. Από την στιγμή που ανήκουμε και οι δύο χώρες στο ΝΑΤΟ τότε δεν γίνεται να γίνει πόλεμος μεταξύ μας.

Το ότι έχουμε φορτωθεί παράλογα ποσά για εξοπλιστικά προγράμματα,για μίζες και τα υποβρύχια του Τσοχατζόπουλου δεν σημαίνει ότι το σωστό είναι να εκπαιδευόμαστε με σφεντόνες...
Αλλά δεν πειράζει...όπως λένε και οι σοβαροί πολιτικοί σαν τον Μπαλάφα..."Θα ρο ρισκάρουμε"

maik23
QUOTE (bballbill @ May 27 2012, 00:30 ) *
Ρε ηρεμήστε σήμερα. Τί πάθατε? Σε διεθνή δικαστήρια σε πάνε για θέματα χρέους. Το θέμα είναι όταν θα πας εκεί να μπορέσεις να υπερασπιστείς το κράτος σου ώστε να μην δημιουργήσεις προϋποθέσεις για τους δανειστές να διεκδικήσουν κάποια στιγμή τα χρήματά τους κι επανέλθει στην ίδια θέση η χώρα. Τα τελευταία 10 χρόνια χώρες όπως η Βολιβία, Ισημερινός κι η Αργεντινή πήγαν σε τέτοια δικαστήρια και τους αερίσανε τα φρύδια γιατί δήλωσαν ότι ασκούν εθνική κυριαρχία.

εχεις δικιο σαυτο που λες ,το γνωριζω.αλλα υπαρχει μια ιδιαζουσα περιπτωση στην ελλαδα που την διαφοροποιει λιγο απο αυτες τις χωρες.η χωρα μας ειναι χρονια τωρα στο στοχαστρο των βαλκανιων για τους λογους που ανεφερα και ολοι θελουν να την αποδυναμωσουν γεωπολιτικα.μεχρι εκει που τους κανουμε τα κεφια.και σαυτο χρησιμοποιουν τους πολλα μεσα ακομα και την απειλη των γειτονων.οι αμερικανοι καθε φορα που δεν τους κανουμε τα κεφια (και ειναι λιγες φρες) οπως με τους αγωγους η' τα εξοπλιστικα μας φτιαχνουν κανα επεισοδιακι με τους γειτονες.μετα θα μας αφησουν για αλλες γειτονικες χωρες που δινουν και τον κωλο τους.

QUOTE (KingCrimson @ May 27 2012, 00:30 ) *
a..τωρα μουγκα ε? οχι που θα χες να πεις και τιποτα εθνοπατερουλη του basketforum,...βλεπεις οι αληθειες πραγματι τσουζουν

γιατι ειπες και τιποτα?καλα δεν σου εχουν πει οτι το να επαναλαμβανεις τα λογια του αλλου ειναι βλακεια?φτανει τοσο που εκτεθηκες.δεν βλεπεις οτι δεν σου απανταει κανεις?και αποφασισε σε ποιο κομμα θεωρεις οτι ανηκω.α,και για σενα ΚΥΡΙΟΣ εθνοπατερουλης του μπασκετφορουμ.

QUOTE (KingCrimson @ May 27 2012, 01:56 ) *
ενω τωρα με τη ΧΑ θα στρατωκαυλωσει ολη η ελλαδα και θα παμε να παρουμε τη μπολη

41.gif

QUOTE (Nuntius @ May 27 2012, 02:03 ) *
Με μια διαφορά. Ο πόλεμος εκεί έγινε για να αλλάξει το πολιτικό σκηνικό. Εδώ το πολιτικό σκηνικό είναι ήδη συμβατό με αυτό που θέλουν οι μεγάλες δυνάμεις. Πιόνια είναι οι έλληνες πολιτικοί. Γιατί να θέλουν να τους αλλάξουν?

Άλλωστε, αυτό επρόκειτο για εμφύλιο. Εμείς τον εμφύλιο μας τον έχουμε ήδη περάσει.

Μα κι εγώ λέω πως το λογικό είναι να ενωθεί η αριστερά. Που διαφωνούμε? tongue.gif

ναι αλλα ποτε στην ελλαδα δεν ειπαμε οτι θα σταματησουμε τους εξοπλισμους και θα ρισκαρουμε.αυτο δινει νεα μυνηματα σαυτους που λιγουρευονται την ελλαδα.πιονια ηταν οι ελληνες πολιτικοι μεχρι τωρα.απο εδω και περα που οι πολιτικες της αριστερας δεν θα τους κανουν τα κεφια ,οπως οι ιδιοι ευαγγελιζονται,δεν ειναι σιγουρο οτι ειναι μαζι μας.εξαλλου εγω δεν μιλησα οτι θα επεμβουν στρατιωτικα σε εμας.αλλα μπορει κατι να ετοιμαζεται απο αλλους λαους διπλα μας και να τους χρησιμοποιησουν για να πετυχουν τα συμφεροντα τους.πως ?δημιουργωντας ψευτικες η' αληθινες απειλες κινδυνου των συνορων μας.ετσι δημιουργεις πιεσεις εμμεσες.
οσο για τον εμφυλιο μακρια απο την ελλαδα ξανα.μονο να προσεχουμε γιατι η ιστορια επαναλαμβανεται και δυστυχως δεν το βλεπουμε.θα επρεπε να διδαχτουμε απο αυτην οτι παντα τετοια γεγονοτα συνεβαιναν γιατι υπηρχε ασυνενοησια και διαμαχη και ακυβερνησια στην ελλαδα.
και σαυτο φταιει και η αριστερα που δεν καταλαβαινει την κρισιμοτητα της καταστασης και εδω ειναι ενα απο τα σημεια που διαφωνουμε.τα αλλα ειναι οτι εφοσον δεν θα ενωθει ποτε οπως δειχνουν οι δηλωσεις των αλλων κομματων συνεχιζει να μην συμφωνει για κυβερνηση ενω βλεπει οτι δεν υπαρχει αλλη εναλακτικη απο την στιγμη που τα μονα κομματα που μενουν να συνεργαστουν μαζι της ειναι τα 2 πρωην.την κολοκυθια παιζει.διαφωνουμε στο οτι εφοσον δεν προκειται να γινει συνενωση της αριστερας και χρειαζομαστε κυβερνηση σημερα,πρεπει να βαλει νερο στο κρασι της και να συνκυβερνησει με τους αλλους που εχουν μεινει.τα εχουμε ξαναπει.να μην τα επαναλαμβανω.διαφωνουμε στο οτι εσυ λες οτι θελει διαφορετικα πραγματα γιαυτο δεν μπορει να κυβερνησει μαυτους που φεραν το μνημονιο.αυτο πριν την 6 η μαιου.μετα ιδια λεει απο αλλο αξονα οπως λες και εσυ. tongue.gif
μνημονιο και αλλαγη λενε οι μεν με λιγοτερους φορους και χωρις αλλες περικοπες σε μισθους μετα απο επαναδιαπραγματευση με τους ευρωπαιους.
επαναδιαπραγματευση του μνημονιου 9(αυτη ειναι η μια γραμμη) η' ακυρωση του μνημονιου και ενα νεο σχεδιο εσοδων εσωτερικο με νεους φορους προσθετους σε αυτους που ηδη υπαρχουν δλδ νεο ''μνημονιο'' εγχωριο.
η μονο διαφορα τους ειναι στο που θα ξοδεψουν τους φορους.
οι τωρινοι λενε σε ιδιωτικες επενδυσεις και οι τσιπραιοι σε κρατικοποιησεις.εγω το δευτερο το εζησα με αυτους που τωρα το κατακρινουν και δεν θα παρω ευχαριστω.δεν ειναι κακες οι κρατικες αλλα οταν λειτουργουν σωστα και συνυπαρχουν με τις ιδιωτικες.κατι που δεν θελει ο τσιπρας.

και κατι για να καταλαβουμε που ζουμε.στην νορβηγια εχουν λεει κριση.τι κριση?κανουν μετα απο 35 χρονια απεργια οι εκπαιδευτες για το αν θα περνουν 5% αυξηση ενω η κυβερνηση τους δινει 3%.ελεος!!!
bbplayer
QUOTE (επαθα λαστιχο @ May 27 2012, 02:00 ) *
απο το να παιρνουμε σαπια υποβρυχια καλυτερα να μην εξοπλιζομαστε καθολου.ουτως η αλλως η Παναγια ειναι μαζι μας και θα μας βοηθησει laugh.gif

69.gif 69.gif 69.gif 69.gif 69.gif 24.gif
Flash
QUOTE(Nuntius @ May 25 2012, 22:40 ) *

Ένα γενικότερο σχόλιο: Το αν είναι κάποιος πρόβατο ή όχι δεν κρίνεται επουδενί από το αν παρακολουθεί ή όχι τα λεγόμενα "συστημικά μέσα ενημέρωσης" αλλά από την ικανότητα του να διακρίνει το γεγονός από το σχόλιο, το αίτιο από το αιτιατό και να διυλίσει ανάλογα με το είδος και το ύφος του μέσου.

Πάμπολλοι από τους αυτοαποκαλούμενος ενεργούς, ψαγμένους μπλα,μπλα,μπλα πολίτες αναμασούν κοινωνικοπολιτικές ουφολογίες και μπαρουφολογίες που έχουν ελάχιστη λογική συνοχή και πηγάζουν συνήθως από "εναλλακτικά" μέσα (ή από την αστείρευτη ικανότητα εκλογίκευσης). Το καλύτερο δε, είναι ότι σχεδόν πάντα κατηγορούν τους άλλους για έλλειψη κριτική ικανότητας και για προσκόλληση στην αυθεντία τρίτων τη στιγμή που το ίδιουν κάνουν και αυτοί. Απλά οι αυθεντίες τους είναι λιγότερο τεχνοκρατικές και περισσότερο περιθωριακές. Πολλές φορές μάλιστα είναι ανώνυμες, λες και πρόκειται για συνισταμενές δυνάμεις αντισυστημικής σκέψης...

ΥΓ: Από ένα φάουλ σε King και Maik23 για την ανταλλαγή "γαλλικών".
T.W.Is.M.
QUOTE(Flash @ May 27 2012, 15:11 ) *
ΥΓ: Από ένα φάουλ σε King και Maik23 για την ανταλλαγή "γαλλικών".

Thank you. Και σαν του Metta World Peace να ηταν αυτο που θα εδινες, εγω κανονικο φαουλ θα το εβλεπα.
petrovic
1) έχουν περάσει ήδη 3 ημερες και οι αντισταλινικοί ανθρωπιστες ΑΚΟΜΑ δεν εχουν απαντήσει σε δύο πολύ απλά ερωτήματα που έθεσα : α) είναι φασίστες-δολοφόνοι -σφαγείς οι Παπανδρεου Α' και Τσόρτσιλ; ολόκληρο το ιστορικό πλαίσιο της εποχής ξαναεγραψα για να βοηθήσω. γιατί τόσος τρόμος και τόσος δισταγμός για ένα αιτιολογημενο ΝΑΙ ή ενα αιτιολογημενο ΟΧΙ;
μόνο με τον Στάλιν είναι έτοιμοι-γρηγοροι-αδέκαστοι-ανθρωπιστές; οι ΕΑΜιτες πτωματα να γίνουν; β) παρομοίως συγκεκριμένες συμμορίες (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) που τους παρουσιαζουν σαν "δημοκράτες" (αν είναι δυνατόν) πρεπει να βγουν ΑΜΕΣΑ να τους καταδικασουν και να παψουν να προσπαθούν να τους αποκαταστησουν;

2) ο Μπαλαφας είπε μεγιστη κοτσάνα. τι θα πει "θα ρισκάρουμε'; εάν ο παγκόσμιος ιμπεριαλισμός (ΕΕ, ΔΝΤ, ΗΠΑ) αποφασίσει να πνίξει την Ελλάδα του πρωθυπουργού Τσίπρα, δεν είναι πιθανό να βάλει το σιχαμένο μαντρόσκυλο Τουρκία (αναφέρομαι στην σιχαμένη ηγεσία της, όχι στο λαό που αν τον στείλουν απέναντι στην αριστερή κυβερνηση, η αριστερή κυβερνηση θα τον καλέσει σε ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ απέναντι στα δικά της σκυλιά) να μας την πεσει; δεν πρεπει ο ελληνικός λαός να είναι έτοιμος για ΟΛΑ, εκπαιδευμένος , αποφασισμένος και στρατιωτικά προετοιμασμένος; Κρύβοντας την αλήθεια δεν πας πουθενα, είσαι φτερό στον αερα.

3) το σιχαμένο ναζικαθαρμα ο Σαμαράς κλιμακώνει την αντιπαράθεση με την αριστερά (ΣΥΡΙΖΑ) και με τα εργατικά κόμματα (ΚΚΕ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ). Πραγματικά , ποιος μιλαει; το άταφο πολιτικό πτωμα; αυτός που πρώτα (2010) διεγραψε όσους ήταν με το Μνημόνιο και μετά (2012) όσους ήταν εναντια στο Μνημόνιο; αυτός που είναι μεγαλύτερος κωλοτούμπας και από τον μετρ Καρατζαφέρη; αυτός που ετοιμάζεται μετά τη σφαλιάρα της 17ης που έρχεται να παραδώσει τα κλειδιά της συμμορίας του στα κατεξοχήν σκυλιά των αφεντικών , το Βορίδη και τη Ντορούλα, που θα "πουλήσουν" ως προσόν , ως αρχηγιλίκι, ότι ψήφισαν ΟΛΑ τα Μνημόνια, ότι ήταν ΠΑΝΤΑ σταθεροί. ότι ήταν δηλαδή πάντα σκυλια των αφεντικών και δολοφόνοι του εργαζόμενου λαού; πραγματικά, ποιος μιλάει; ο νεκροζώντανος ; αυτός που ακόμα και αυτά τα στημένα γκάλοπ των αφεντικών του ντρέπονται να του δώσουν πάνω από αυτό το ψευτο-25%;

4) ο ΣΥΡΙΖΑ πρεπει ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ να σοβαρευτεί. αυτά που ερχονται δεν αντιμετωπίζονται με κόμμα-παιδική χαρά.
Flash
Φάουλ στον petrovic για το "σιχαμένο ναζικάθαρμα".

Ο καθένας μπορεί να ασκήσει ότι κριτική θέλει σε αυτό το φόρουμ (το παρόν τοπικ το αποδεικνύει αυτό, θέλω να πιστεύω) αλλά οι χαρακτηρισμοί προς άλλους χρήστες ή δημόσια πρόσωπα δεν είναι αποδεκτοί.
petrovic
γιατί είναι προβληματικοί οι χαρακτηρισμοί; δεν το καταλαβαίνω. ΔΙΑΦΩΝΩ ΠΛΗΡΩΣ. Πρόκειται ξεκαθαρα για ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ.

Σορι ήμουνα βιαστικός και ελαφρως εκνευρισμένος. λογοκρισία ΔΕΝ είναι , γιατί λογοκρισία σημαίνει ΑΠΟΣΥΡΣΗ του post μου. εξακολουθω βεβαια να διαφωνω πλήρως. ποιο είναι το πρόβλημα με τους χαρακτηρισμούς;
Flash
QUOTE(petrovic @ May 27 2012, 14:22 ) *
γιατί είναι προβληματικοί οι χαρακτηρισμοί; δεν το καταλαβαίνω. ΔΙΑΦΩΝΩ ΠΛΗΡΩΣ. Πρόκειται ξεκαθαρα για ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ.

Σορι ήμουνα βιαστικός και ελαφρως εκνευρισμένος. λογοκρισία ΔΕΝ είναι , γιατί λογοκρισία σημαίνει ΑΠΟΣΥΡΣΗ του post μου. εξακολουθω βεβαια να διαφωνω πλήρως. ποιο είναι το πρόβλημα με τους χαρακτηρισμούς;

Κανονισμός 3:

Το ύφος του κάθε μηνύματος οφείλει να γράφεται σε κόσμια πλαίσια χωρίς προσβολές, ειρωνείες και προκλήσεις προς τα μέλη του φόρουμ και δημόσια πρόσωπα

Αν μη τι άλλο, το "σιχαμένο ναζικάθαρμα" (μεταξύ άλλων) είναι προσβλητικό. Ας πούμε ότι το ναζί- είναι κατά τη γνώμη σου η πολιτική ιδεολογία/πρακτική του συγκεκριμένου οπότε δεν έχω δικαίωμα να επέμβω. Τα υπόλοιπα είναι αχρείαστα. Κάθε φόρουμ παρέχει δημόσιο βήμα και έχει κάποιες ευθύνες απέναντι στους χαρακτηρισμούς που εκφράζονται μέσω αυτού.

Προφανώς δε μας ενδιαφέρει αν χρησιμοποιείς το συγκεκριμένο χαρακτηρισμό για το Σαμάρα, τον Κατσούλα ή την Ίντιρα Γκάντι, καθώς δεν δίνεται ποινή για την ορθότητα ή μη του ποστ αλλά για το ύφος του.
Nuntius
QUOTE (Ginobili @ May 27 2012, 05:00 ) *
Το ότι έχουμε φορτωθεί παράλογα ποσά για εξοπλιστικά προγράμματα,για μίζες και τα υποβρύχια του Τσοχατζόπουλου δεν σημαίνει ότι το σωστό είναι να εκπαιδευόμαστε με σφεντόνες...

Και γιατί πρέπει να γίνει το ένα ή το άλλο?

Γιατί ο προϋπολογισμός να ξοδεύει τρελά ποσά για τον εξοπλισμό και τις μίζες τους ενώ η παιδεία ψυχορραγεί? Σιγά-σιγά όλα τα ΤΕΙ κλείνουν λόγω έλλειψης χρημάτων. Εμάς μας κόβουν την σίτιση στις 15 του μήνα. Και όλα αυτά γιατί? Για να τρώνε μίζες από υποβρύχια ένα μάτσο στρατιωτικοί.

Δίκαιο? Δεν νομίζω.
Nuntius
QUOTE (maik23 @ May 27 2012, 12:01 ) *
ναι αλλα ποτε στην ελλαδα δεν ειπαμε οτι θα σταματησουμε τους εξοπλισμους και θα ρισκαρουμε.αυτο δινει νεα μυνηματα σαυτους που λιγουρευονται την ελλαδα.πιονια ηταν οι ελληνες πολιτικοι μεχρι τωρα.απο εδω και περα που οι πολιτικες της αριστερας δεν θα τους κανουν τα κεφια ,οπως οι ιδιοι ευαγγελιζονται,δεν ειναι σιγουρο οτι ειναι μαζι μας.εξαλλου εγω δεν μιλησα οτι θα επεμβουν στρατιωτικα σε εμας.αλλα μπορει κατι να ετοιμαζεται απο αλλους λαους διπλα μας και να τους χρησιμοποιησουν για να πετυχουν τα συμφεροντα τους.πως ?δημιουργωντας ψευτικες η' αληθινες απειλες κινδυνου των συνορων μας.ετσι δημιουργεις πιεσεις εμμεσες.

Και θα ξαναπώ αυτό που είπα πριν. Είτε τους κάνουν τα χατίρια είτε όχι η Ελλάδα είναι μέλος του ΝΑΤΟ. Οι χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβίας δεν είναι μέλη του και γι' αυτό έγινε πόλεμος εκεί. Η Γεωργία δεν είναι γι' αυτό και μπήκε μέσα η Ρωσία.

Γι' αυτό και δεν θεωρώ πως υπάρχει κίνδυνος. Διπλωματικές πιέσεις μπορούν να ασκηθούν αλλά όχι εδαφικές όπως αρκετοί φοβούνται.

Άποψη μου φυσικά αυτό.

QUOTE (Flash @ May 27 2012, 15:11 ) *
Ένα γενικότερο σχόλιο: Το αν είναι κάποιος πρόβατο ή όχι δεν κρίνεται επουδενί από το αν παρακολουθεί ή όχι τα λεγόμενα "συστημικά μέσα ενημέρωσης" αλλά από την ικανότητα του να διακρίνει το γεγονός από το σχόλιο, το αίτιο από το αιτιατό και να διυλίσει ανάλογα με το είδος και το ύφος του μέσου.

Πάμπολλοι από τους αυτοαποκαλούμενος ενεργούς, ψαγμένους μπλα,μπλα,μπλα πολίτες αναμασούν κοινωνικοπολιτικές ουφολογίες και μπαρουφολογίες που έχουν ελάχιστη λογική συνοχή και πηγάζουν συνήθως από "εναλλακτικά" μέσα (ή από την αστείρευτη ικανότητα εκλογίκευσης). Το καλύτερο δε, είναι ότι σχεδόν πάντα κατηγορούν τους άλλους για έλλειψη κριτική ικανότητας και για προσκόλληση στην αυθεντία τρίτων τη στιγμή που το ίδιουν κάνουν και αυτοί. Απλά οι αυθεντίες τους είναι λιγότερο τεχνοκρατικές και περισσότερο περιθωριακές. Πολλές φορές μάλιστα είναι ανώνυμες, λες και πρόκειται για συνισταμενές δυνάμεις αντισυστημικής σκέψης...

Αυτό εννοείται, Flash. Προφανώς και αυτό που μετράει περισσότερο όλων είναι η κρίση και όχι η πηγή της πληροφορίας. Αλλά καλό είναι να λαμβάνουμε τις πληροφορίες μας από όσα περισσότερα μέσα γίνεται. Γιατί αν τις λαμβάνουμε μονάχα από ένα μέσο μπορεί να νομίζουμε πως έχουμε κρίση χωρίς να ισχύει κάτι τέτοιο wink.gif
petrovic
@ flash

διαφωνω πληρως με τον κανονισμό νο 3.

ο συγκεκριμενος (Σαμαράς) υποστηρίζει με λυσσα μια πολιτική που έφερε 25% ανεργια, αύξηση των αυτοκτονιων, αύξηση της μεταναστευσης, καταργηση του εργατικού δικαίου. είναι εχθρός του λαού.

εγω απέναντι σε αυτόν τον κίνδυνο θελω να μπορώ να αξιοποιησω κάθε δυνατότητα του λόγου: και τον χαρακτηρισμό και την προσβολή και την ειρωνεία . είμαι πεπεισμένος ότι ο στόχος είναι ο πολιτικός θανατος του ιδίου και της συμμορίας του.

γιατί το φόρουμ επιλέγει να μου στερήσει αυτές τις δυνατότητες; (και σε οποιονδήποτε άλλο, όπως π.χ. σε κάποιον που θέλει τον πολιτικό θάνατο του Τσίπραwink.gif

η αλήθεια είναι ότι είμαι απογοητευμενος, αλλά λόγω της κρισιμότητας των περιστάσεων θα "προσαρμοστώ" στις περιστάσεις, θα προσβαλλω δηλαδή τις αρχές μου.

υγ 1: τι σημαινει πρακτικα ότι πήρα ένα φάουλ;

υγ 2: τι θα γίνει με εκείνες τις ερωτήσεις για Τσόρτσιλ-Παπανδρεου;
Flash
Η συμμετοχή στο φόρουμ προϋποθέτει αποδοχή των κανονισμών. Οι κανονισμοί έχουν ως στόχο:

1) Να προάγουν έναν υγιή διάλογο* χωρίς προσβολές και ειρωνείες μεταξύ χρηστών ή απέναντι σε τρίτους και

2) Να προφυλάξουν τους ίδιους τους χρήστες και τον νόμιμο ιδιοκτήτη του φόρουμ από αστικές ευθύνες σχετικές με εξύβριση, προσβολή της προσωπικότητας, δυσφήμιση κλπ

Συνεπώς, μπορείς να διαφωνείς με κάθε κανόνα αλλά όσο επιθυμείς να συμμετέχεις στο φόρουμ θα πρέπει να τους τηρείς.

Στο ΥΓ1: Τίποτε. Με την συμπλήρωση άλλων τεσσάρων φάουλ όμως αίρεται επ'αόριστον η δυνατότητα δημοσίευσης σου στο φόρουμ.

Στο ΥΓ2: Υπόθετω ότι και αυτό απευθύνεται σε εμένα; Δεν τοποθετήθηκα στη σχετική διαμάχη σε κανένα προηγούμενο ποστ μου και ούτε το επιθυμώ. Αν θέλουν ας το κάνουν αυτοί που είχαν συμμετάσχει σε εκείνη την κουβέντα.

* Προλαβαίνοντας σχετική ένσταση, ο υγιής διάλογος ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ορίζεται από το ήθος και το ύφος που προσπαθούν να περάσουν ο ιδιοκτήτης και οι διαχειριστές. Αυτό προφανώς και εμπεριέχει υποκειμενικότητα στην άσκηση κρίσης. Η μόνη άλλη επιλογή θα ήταν να μην υπάρχουν καθόλου κανόνες. Θεωρούμε ότι αυτό θα ήταν χειρότερο.

maik23
QUOTE (Nuntius @ May 27 2012, 16:48 ) *
Και γιατί πρέπει να γίνει το ένα ή το άλλο?

Γιατί ο προϋπολογισμός να ξοδεύει τρελά ποσά για τον εξοπλισμό και τις μίζες τους ενώ η παιδεία ψυχορραγεί? Σιγά-σιγά όλα τα ΤΕΙ κλείνουν λόγω έλλειψης χρημάτων. Εμάς μας κόβουν την σίτιση στις 15 του μήνα. Και όλα αυτά γιατί? Για να τρώνε μίζες από υποβρύχια ένα μάτσο στρατιωτικοί.

Δίκαιο? Δεν νομίζω.

οταν πας φανταρος θα καταλαβεις.τωρα κοιτα μην ριχνουμε τωρα ολο το φταιξιμο για την ανυπαρξια χρηματων μονο στις μιζες για τους εξοπλισμους.υπαρχουν και σιμενς και ομολογα,χρηματιστηριο κ.α...ολο το κρατος ,σε καθε τομεα του κοβει απο την παιδεια και την υγεια.ας αφησουμε τους εξοπλισμους να τρεχουν και ας προσπαθησουμε να μεινουμε μεσα στην ευρωπη.για την σιτιση φιλε δεν ειναι θεμα εξοπλισμων ειναι θεμα κοψιματος γενικου κοστους απο παντου,το ξερεις.μην αποπροσανατολιζομαστε.

QUOTE (Nuntius @ May 27 2012, 17:10 ) *
Και θα ξαναπώ αυτό που είπα πριν. Είτε τους κάνουν τα χατίρια είτε όχι η Ελλάδα είναι μέλος του ΝΑΤΟ. Οι χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβίας δεν είναι μέλη του και γι' αυτό έγινε πόλεμος εκεί. Η Γεωργία δεν είναι γι' αυτό και μπήκε μέσα η Ρωσία.

Γι' αυτό και δεν θεωρώ πως υπάρχει κίνδυνος. Διπλωματικές πιέσεις μπορούν να ασκηθούν αλλά όχι εδαφικές όπως αρκετοί φοβούνται.

Άποψη μου φυσικά αυτό.

Αυτό εννοείται, Flash. Προφανώς και αυτό που μετράει περισσότερο όλων είναι η κρίση και όχι η πηγή της πληροφορίας. Αλλά καλό είναι να λαμβάνουμε τις πληροφορίες μας από όσα περισσότερα μέσα γίνεται. Γιατί αν τις λαμβάνουμε μονάχα από ένα μέσο μπορεί να νομίζουμε πως έχουμε κρίση χωρίς να ισχύει κάτι τέτοιο wink.gif

κιαυτο σημαινει οτι πρεπει να μην εξοπλιζομαστε κατα μπαλαφα και να αφησουμε τα αεροπλανακια και τα πλοιαρακια της τουρκιας να κοβουν βολτες και εμεις να λεμε ''θα το ρισκαρουμε''?με τους αλβανους εχεις εμπιστοσυνη,με τα σκοπια,την βουλγαρια?τους εξοπλισμους δεν τους κανεις γιατι υπαρχει αμεσος λογος μαχης,αλλα για να εισαι προετοιμασμενος.τελος.
ισως καποτε να ενωθει η ευρωπη και στρατιωτικα.ας μας βγαλει απο την ευρωπη η αριστερα και οταν ενωθει εμεις να ειμαστε μονοι μας.
οσο για την κριση της πληροφοριας στα ειχα πει και εγω.δεν καταλαβα γιατι διαφωνησες μαζι μου και συμφωνεις με τον φλασ?επειδη ειναι εξουσια? tongue.gif δλδ για καθε τι που εκρινα οτι ειναι σωστο ,καταμε, να το επαναλαβω πρεπει να το διασταυρωνω απο πολλα μεσα?αυτο το αστειο με τα μεσα πρεπει να παψει.αν πιστευουν οι ιδιοι οι αντιπροσωποι των κομματων οτι τους προπαγανδιζουν μπορουν να μην πηγαινουν.αλλα αν πηγαινουν να ξερουν οτι ειναι ζωντανο και εκτιθονται.στην εφημεριδα και στο νετ μπορουν να ανακαλεσουν και να μονταρουν.στην τιβι οχι.οτι ειπες γραφτηκε.θεωρω οτι εκει βγαινει ο αληθινος τους ευατος.στριπιτιζ κανονικο.και εγω μετα κρινω. wink.gif

QUOTE (T.W.Is.M. @ May 27 2012, 15:37 ) *
Thank you. Και σαν του Metta World Peace να ηταν αυτο που θα εδινες, εγω κανονικο φαουλ θα το εβλεπα.

68.gif tongue.gif

* Προλαβαίνοντας σχετική ένσταση, ο υγιής διάλογος ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ορίζεται από το ήθος και το ύφος που προσπαθούν να περάσουν ο ιδιοκτήτης και οι διαχειριστές. Αυτό προφανώς και εμπεριέχει υποκειμενικότητα στην άσκηση κρίσης.

μετα απο αυτες τις διευκρυνισεις προτεινω επισης να καταργησετε ορισμενα εμοτικον γιατι ειρωνευονται,πυροβολουν και γενικα κοροιδευουν , και εχουν πολυ υφος!!!!
Nuntius
QUOTE (Flash @ May 27 2012, 17:52 ) *
Στο ΥΓ2: Υπόθετω ότι και αυτό απευθύνεται σε εμένα;

Δεν νομίζω.

QUOTE (maik23 @ May 27 2012, 18:33 ) *
οταν πας φανταρος θα καταλαβεις.τωρα κοιτα μην ριχνουμε τωρα ολο το φταιξιμο για την ανυπαρξια χρηματων μονο στις μιζες για τους εξοπλισμους.υπαρχουν και σιμενς και ομολογα,χρηματιστηριο κ.α...ολο το κρατος ,σε καθε τομεα του κοβει απο την παιδεια και την υγεια.ας αφησουμε τους εξοπλισμους να τρεχουν και ας προσπαθησουμε να μεινουμε μεσα στην ευρωπη.για την σιτιση φιλε δεν ειναι θεμα εξοπλισμων ειναι θεμα κοψιματος γενικου κοστους απο παντου,το ξερεις.μην αποπροσανατολιζομαστε.

Δεν είναι θέμα μονάχα εξοπλισμών αλλά είναι θέμα ΚΑΙ αυτών. Η Ελλάδα είναι σταθερά μέσα στις χώρες με τις μεγαλύτερες δαπάνες για αμυντικά προγράμματα και τις λιγότερες για την παιδεία.

Τυχαίο? Απλά μας θέλουν απαίδευτους.

κιαυτο σημαινει οτι πρεπει να μην εξοπλιζομαστε κατα μπαλαφα και να αφησουμε τα αεροπλανακια και τα πλοιαρακια της τουρκιας να κοβουν βολτες και εμεις να λεμε ''θα το ρισκαρουμε''?με τους αλβανους εχεις εμπιστοσυνη,με τα σκοπια,την βουλγαρια?τους εξοπλισμους δεν τους κανεις γιατι υπαρχει αμεσος λογος μαχης,αλλα για να εισαι προετοιμασμενος.τελος.
ισως καποτε να ενωθει η ευρωπη και στρατιωτικα.ας μας βγαλει απο την ευρωπη η αριστερα και οταν ενωθει εμεις να ειμαστε μονοι μας.

Το θέμα δεν είναι αν έχω εγώ εμπιστοσύνη. Το θέμα είναι πως δεν μπορούν να κάνουν τίποτα αφού είμαστε στο ΝΑΤΟ. Είναι ΤΟΣΟ απλό.

οσο για την κριση της πληροφοριας στα ειχα πει και εγω.δεν καταλαβα γιατι διαφωνησες μαζι μου και συμφωνεις με τον φλασ?επειδη ειναι εξουσια? tongue.gif δλδ για καθε τι που εκρινα οτι ειναι σωστο ,καταμε, να το επαναλαβω πρεπει να το διασταυρωνω απο πολλα μεσα?αυτο το αστειο με τα μεσα πρεπει να παψει.αν πιστευουν οι ιδιοι οι αντιπροσωποι των κομματων οτι τους προπαγανδιζουν μπορουν να μην πηγαινουν.αλλα αν πηγαινουν να ξερουν οτι ειναι ζωντανο και εκτιθονται.στην εφημεριδα και στο νετ μπορουν να ανακαλεσουν και να μονταρουν.στην τιβι οχι.οτι ειπες γραφτηκε.θεωρω οτι εκει βγαινει ο αληθινος τους ευατος.στριπιτιζ κανονικο.και εγω μετα κρινω. wink.gif

Δεν νομίζω πως είπες κάτι για κρίση. Τουλάχιστον, δεν είδα κάτι τέτοιο μέσα από τα λεγόμενα σου.

Επίσης, το θέμα μου δεν έχει να κάνει με κόμματα.

Απλά δεν θεωρώ πως χρησιμοποιείς την κρίση σου στο θέμα της "εθνικής ενότητας". Είναι σαν να διαβάζω τον Καψή. Κρίση έχεις αλλά δεν την χρησιμοποιείς. Και όχι επειδή κράζεις την αριστερά. Καλά κάνεις σε αυτό. Απλά επειδή οι λόγοι τους οποίους επικαλείσαι για την "εθνική ενότητα" είναι οι ίδιοι λόγοι που επικαλούνται συνέχεια τα κανάλια. Κρίση προφανώς και έχεις αλλά δεν σε βλέπω να την χρησιμοποιείς.

Τουλάχιστον αυτό είναι το συμπέρασμα μου από τα γραφόμενα σου. Μια άποψη είναι όχι υποχρεωτικά και η αλήθεια.
KingCrimson
QUOTE(petrovic @ May 27 2012, 15:44 ) *
1) έχουν περάσει ήδη 3 ημερες και οι αντισταλινικοί ανθρωπιστες ΑΚΟΜΑ δεν εχουν απαντήσει σε δύο πολύ απλά ερωτήματα που έθεσα

Γιατι πολυ απλα λιγοι αντιλαμβανονται τι γραφουν, γινεται περισσοτερο συζητηση του στιλ να χουμε κατι λεμε και να ευλογουμε τα γενια μας
petrovic
για το υγ 2: προφανως δεν απευθυνόμουν καταρχήν σε εσένα flash. το έγραψα τόσες φορές. τι λενε οι αντισταλινικοί του φόρουμ; πάντως , προφανως εάν σε ενδιαφερει μπορείς να τοποθετηθείς και εσύ και να πεις τη γνωμη σου. όλους μας θα βοηθησεις.
spursforthe5
το μονο που δε καταλαβαινω ειναι γιατι επικαλουμαστε την εθνικη ενοτητα.?τι κοινο εχω με τους ντοπιους εκμεταλλευτες?και τι διαφορετικο εχουν οι τελευταιοι με τους ξενους εκμεταλλευτες?το που γεννηθηκαν και τι γλωσσα μιλανε?δε νομιζω.η μονη ενοτητα αυτη τη στιγμη που χρειαζεται και ειναι εφικτη ειναι η ταξικη.θα συμφωνησω με το νουντ και θα διαφωνησω με τον πετροβιτς.ειμαστε στο νατο ειμαστε στην ευρωπαικη ενωση δε μπορει κανενας να κανει κατι οσον αφορα το εδαφικο ζητημα.και για να μας βγαλουν απ αυτα τα 2 πρεπει να συμφωνουν ολοι .!δλδ και εμεις.οποτε αν πραγματικα θεωρουμε οτι υπαρχει εδαφικο προβλημα δε βγαινουμε και απο τα 2 και τελειωνει το θεμα.ειναι αδυνατο αυτη τη στιγμη να φοβομαστε τους τουρκους και τους εξωγιηνους.η γερμανια μετα το 2παγκοσμιο την αναπτυξη που ειχε την ειχε χαρη στο οτι δεν ειχε στρατιωτικες δαπανες καθολου
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.