Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α.Ε.Κ. - Άρης - 8η Αγωνιστική Πρωταθλήματος Basket League - Σεζόν 2015-2016
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΑΕΚ
Pages: 1, 2
SteelGandalf
8η Αγωνιστική Πρωταθλήματος

Σάββατο, 28/11/2015, 17:00
(Otesport4HD "live")

Α.Ε.Κ. - Άρης

Ουσιαστικά, η πρώτη εκτός έδρας, ιδιαιτέρως δύσκολη αναμέτρηση είναι αυτή που θα διεξαχθεί αύριο για τον Άρη, κόντρα στην γηπεδούχο και ιδιαίτερα ενισχυμένη, τον τελευταίο καιρό, Α.Ε.Κ.!

Οι γηπεδούχοι θα έχουν στην σύνθεση τους τον D. J. Cooper -έχοντας αποδεσμεύσει τον Chris Warren (που αγωνιζόταν στην ίδια θέση), αλλά και τον O. D. Anosike (περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις αλλαγές του ρόστερ της, γνωρίζουν οι φίλοι ΑΕΚτζήδες)- αλλά και τον Δημήτρη Μαυροειδή που ήδη έχει συμμετάσχει σε ορισμένα παιχνίδια με την καινούργια του ομάδα.

Στην έδρα τους, θα έχουν την υποστήριξη του κόσμου τους και πολλά πρόσθετα κίνητρα για να κερδίσουν τον φιλοξενούμενο Άρη, που έρχεται με μια πολύ "βαριά" ήττα στις βαλίτσες του, αλλά κυρίως από μια ιδιαίτερα κακή εμφάνιση στην Podgorica απέναντι στην Buducnost.

Το ζητούμενο για την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη θα είναι η συνέπεια των παιχτών της, ώστε να παρουσιάσουν ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο από το τελευταίο παιχνίδι τους για τον θεσμό του Eurocup, αλλά και από τις πολύ κακές περσινές εμφανίσεις στις συγκεκριμένες αναμετρήσεις. Η Α.Ε.Κ. του Ντράγκαν Σάκοτα, από την άλλη, παρουσιάζεται με μια πληθώρα επιλογών σε όλες τις θέσεις, έχοντας αλλάξει επίπεδο σε σύγκριση με το πως ξεκίνησε το πρωτάθλημα, αν και αυτό μένει να αποδειχθεί και εντός παρκέ, αφού οι καινούργιοι της παίχτες δεν βρίσκονται πολλές ημέρες μαζί. Είναι όμως τέτοια η ατομική τους ικανότητα, που σε συνδυασμό με την θέληση τους για επικράτηση σε ένα θεωρητικά φερόμενο ως ντέρμπι -πριν αυτό ξεκινήσει- μπορεί να τους κάνει να "κρύψουν" τις όποιες αδυναμίες τους κατά την διάρκεια του αγώνα.

Περιμένω μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση και προβλέπω ήττα για την ομάδα μου, έστω και δεν είναι σωστό να προδικάζω ένα αποτέλεσμα. Αν ο Άρης παρουσιαστεί συγκεντρωμένος, πρωτίστως αμυντικά, καταφέρνοντας -μέσα από την δυνατή του άμυνα- να βρει ρυθμό και στην επίθεση, τον θεωρώ ικανό να βάλει δύσκολα στην Α.Ε.Κ. και να βρίσκεται κοντά στο σκορ. Το θέμα είναι πως τον τελευταίο καιρό είναι αρκετά ασταθής και -το χειρότερο- δεν έχει το "βάθος" ώστε να αντεπεξέλθει στις ενδεχόμενες δυσκολίες που θα προκύψουν (κούραση, φάουλ κλπ.) κατά την διάρκεια του αγώνα.

Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος, χωρίς να χρειαστεί, μετά το πέρας του, να συζητάμε για πράγματα που δεν θα αφορούν την προσπάθεια των παιχτών...

QUOTE(www.pressaris.gr - 27/11/2015)
Σάκοτα: «Καλύτερος από πέρσι ο Άρης – Το πρώτο μας ντέρμπι»

Για το πρώτο μεγάλο ματς της ΑΕΚ στη Basket League μίλησε ο Ντράγκαν Σάκοτα, ενόψει του αγώνα με τον Άρη (28/11, 17:00/OTE Sport 4).


«Είναι γεγονός, ότι πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό αγώνα. Πρόκειται για το πρώτο ντέρμπι ουσιαστικά, με αντίπαλο μια ομάδα, που έχει περίπου τους ίδιους στόχους με μας. Βεβαίως, θα έχουμε πολλά τέτοια ματς στην πορεία μας και θέλω να πιστεύω, ότι θα βρούμε τον τρόπο να παίξουμε, όπως πρέπει για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα» είπε ο Σάκοτα στο aekbc.gr για να συμπληρώσει:

«Γνωρίζουμε, ότι ο Άρης είναι μια καλή ομάδα. Είναι καλύτερη από πέρσι. Δοκιμάζεται κι αυτός, όπως και εμείς σε δύο διοργανώσεις. Βρισκόμαστε και οι δύο ομάδες στην αρχή μιας μεγάλης προσπάθειας.

Περιμένουμε να έχουμε για άλλη μια φορά τη βοήθεια του κόσμου μας. Θα κάνουμε τα πάντα για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να πετύχουμε το στόχο μας».


QUOTE(www.pressaris.gr - 27/11/2015)
Πρίφτης: «Είμαστε πληγωμένοι, θέλουμε να διορθώσουμε την εικόνα μας»

Ο Δημήτρης Πρίφτης παραδέχθηκε ότι η ομάδα του πληγώθηκε στην Ποντγκόριτσα και στοχεύουν όλοι στη διόρθωση της εικόνας που παρουσιάστηκε απέναντι στην Μπούντουτσνοστ.


Ο τεχνικός του Άρη τόνισε αρχικά: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Η ΑΕΚ έχει ένα διευρυμένο και βαθύ ρόστερ. Έχει πολύ καλό έμψυχο δυναμικό σε ότι αφορά στο ελληνικό στοιχείο και έχει κάνει διορθωτικές αλλαγές όσον αφορά στο στοιχείο των Αμερικανών. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Προερχόμαστε από μια πολύ κακή ήττα στην Ποντγκόριτσα. Αναμφίβολα είμαστε πληγωμένοι από την εμφάνισή μας και θέλουμε να διορθώσουμε την εικόνα μας. Θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι. Η ΑΕΚ έχει πολυφωνία στην επίθεση, στα τελευταία παιχνίδια εμφανίζεται φορμαρισμένη και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη».

Για την παρουσία του Ντι Τζέι Κούπερ, σχολίασε: «Γενικά μας προβληματίζει η ΑΕΚ όχι μόνο όσον αφορά στο πως θα παρουσιαστεί με τον Κούπερ, αλλά επειδή δεν ξέρουμε ακριβώς το ρόστερ που θα αντιμετωπίσουμε. Σήμερα μάθαμε ότι ο Γουόρεν δεν θα παίξει, δεν ξέρουμε τι γίνεται με τον Άρμστρεντ, ο Ανοσίκε, ο Σαρικόπουλος… Υπάρχουν αρκετά ερωτηματικά. Αλλά αυτή είναι η μία πλευρά, αυτή του αντιπάλου. Η άλλη είμαστε εμείς και πως εμείς θα προσεγγίσουμε το παιχνίδι και τι απόδοση θα έχουμε».

Και κατέληξε: «Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και επιβάλλεται όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να φεύγεις από το προηγούμενο ματς και να αποβάλεις τα συναισθήματα. Πρέπει να διαχειριστούμε την κατάσταση με εξυπνάδα και συλλογικότητα. Κάναμε αυτά που έπρεπε στις προπονήσεις και σε όλα τα επίπεδα. Η παρουσία του προέδρου στην προπόνηση της Πέμπτης ήταν πολύ σημαντική και πηγαίνουμε με όσο το δυνατόν καλύτερες προϋποθέσεις να αντιμετωπίσουμε την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ».
radical
Αριθμοί: ΑΕΚ - ΑΡΗΣ
http://esake.gr/el/63CDE653
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr - 28/11/2015)
«Διπλό» μέσα στο ΟΑΚΑ για βαθμολογία και ψυχολογία! (PRESSARIS – LIVE, 17:00)

Το πρώτο ντέρμπι μακριά από το Αλεξάνδρειο δίνει σήμερα (17:00) ο Άρης, φιλοξενούμενος της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες για δύο πολύ συγκεκριμένους λόγους.

Ο πρώτος έχει να κάνει με την βαθμολογία και την προσπάθεια για την κατάκτηση της τρίτης θέσης στην κανονική διάρκεια. Η ΑΕΚ είναι αήττητη εκμεταλλευόμενη το καλό πρόγραμμα που έχει, ο Άρης μετράει δύο ήττες μετά την “απώλεια” στην Αμαλιάδα και θέλει να μην επιτρέψει στην βασική αντίπαλό του για την τρίτη θέση να ξεφύγει με τρεις νίκες διαφορά.

Ο δεύτερος είναι ότι πρέπει να αντιδράσει στο παρκέ μετά το στραπάτσο στην Ποντγκόριτσα και την ήττα με 19 πόντους από την Μπούντουτσνοστ, η οποία τον βάζει σε περιπέτειες για την πρόκριση.

Η αποστολή του Άρη μόνο εύκολη δεν είναι. Όχι μόνο γιατί η ΑΕΚ έχει πολλές ποιοτικές μονάδες, αλλά και γιατί παρουσιάζει και κάτι… άγνωστο μετά τις αλλαγές που έκανε και εκ των πραγμάτων δυσκόλεψε το σκάουτινγκ του Άρη, το παραδέχθηκε εμμέσως αυτό και ο Δημήτρης Πρίφτης.

Η αντίπαλος του Άρη θα παίξει πρώτη φορά με βασικό πλέι μέικερ τον Ντι Τζέι Κούπερ. Δεν υπάρχουν πλέον οι Γουόρεν και Ανοσίκε των οποίων τα συμβόλαια λύθηκαν χθες. Δεν υπάρχει ο γκαρντ Μάλκολμ Άρμστεντ, ο οποίος ακόμα δεν είναι βέβαιο ότι θα παίξει στην ΑΕΚ. Αντιθέτως, υπάρχει πλέον Δημήτρης Μαυροειδής μέσα στην ρακέτα.

Εννοείται πως κύριος αμυντικός στόχος του Άρη είναι ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, ο οποίος κάνει σπουδαία χρονιά και θα πρέπει να αντιμετωπιστεί έξυπνα για να μη φθείρει με φάουλ τους ψηλούς των κίτρινων και να περιοριστεί η δράση του μέσα κι έξω από το καλάθι.

Όσο καλή ομάδα είναι επιθετικά η ΑΕΚ με την παρουσία παικτών που έχουν ταλέντο (Κούπερ, Σάκοτα, Χέρστον εκτός του Μαυροκεφαλίδη), άλλο τόσο προβληματική εικόνα έχει στην άμυνά της και αυτό θα πρέπει να εκμεταλλευτεί ο Άρης, κυρίως ελέγχοντας τα ριμπάουντ. Αυτό θα δώσει το δικαίωμα για να τρέξει στο ανοικτό γήπεδο και να σκοράρει εύκολα καλάθια, στοιχείο πολύ σημαντικό σε ένα ντέρμπι και μάλιστα εκτός έδρας.

Το δεύτερο σημαντικό είναι το μακρινό σουτ. Δύσκολα θα έχουν 1/25 σουτ οι δύο καλύτεροι παίκτες του Άρη (Γουάιτ, Μακ Νιλ) όπως στην Ποντγκόριτσα, αλλά είναι τέτοιο το παιχνίδι που θα πρέπει όλοι να βγουν μπροστά, κι αυτοί που θα έρθουν από τον πάγκο.


Δύσκολα πράγματα και δεν έχω και otetv για να παρακολουθήσω το παιχνίδι. Μόνο αν βρω κάποιο link στο διαδίκτυο...
SteelGandalf
Τελικά βρήκα link και παρακολουθώ κανονικά τον αγώνα.

1η Περίοδος

Α.Ε.Κ. - Άρης : 20-22

Προχθές είπα πως όταν δεν παίζεις καλή άμυνα, πάλι μπορείς να είσαι κοντά ή και μπροστά στο σκορ, εφόσον η επίθεση σου βρίσκει τρόπο να πετυχαίνει καλάθια.

Αυτό συνέβη στο 1ο δεκάλεπτο του αγώνα. Πολλά τα φάουλ εις βάρος του Άρη, όμως οι παίχτες της ΑΕΚ, προς το παρόν, δεν είναι εύστοχοι στις βολές (7/12).
SteelGandalf
2η Περίοδος (Ημίχρονο)

Α.Ε.Κ. - Άρης : 36-41

Το ντέρμπι καλά κρατεί.

Ο Άρης έχει βρει τον τρόπο να διατηρεί το προβάδισμα στο σκορ και η ΑΕΚ σκοράρει, κατά κύριο λόγο, με ελεύθερες βολές (15/22). Ο Άρης σε αυτό το 1ο ημίχρονο έχει 7/8.

Στα σουτ δύο πόντων έχουμε 9/15 για την ΑΕΚ και 14/30 για τον Άρη, ενώ στα τρίποντα -όπου τα έσπασαν οι γηπεδούχοι- έχουν 1/13, την στιμή που ο Άρης έχει 2/8. Τα τρίποντα της ΑΕΚ θα πρέπει να τα προσέξει ο Άρης, γιατί θεωρώ απίθανο να συνεχίσουν με τέτοια ποσοστά αστοχίας οι γηπεδούχοι.

Σε ό,τι αφορά τα ριμπάουντς, υπάρχει απόλυτη ισορροπία. Η ΑΕΚ έχει 22 (7 επιθετικά) και ο Άρης 22 (επίσης 7 επιθετικά)!

Οι δύο ομάδες έχουν από 7 ασσίστς σε αυτό το 1ο ημίχρονο, με τον Άρη να υπερτερεί -κατά ένα- στα κλεψίματα έχοντας τρία και να υστερεί -κατά δύο- στα κοψίματα έχοντας 2.

Από πλευράς λαθών, η ΑΕΚ έχει 9, ενώ ο Άρης μόλις 5.

Γενικά, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό από την στατιστική του 20λέπτου, υπάρχει μεγάλη ισορροπία στις δύο ομάδες, με τον Άρη να έχει περισσότερα φάουλ (18 έναντι 11), με μερικούς παίχτες του να έχουν "φορτωθεί" με 3 (Hagins, Waters, Πελεκάνος) και μερικούς να έχουν από 2 (McNeal, Μούρτος, Σίμτσακ). Κι όμως ο White δεν έχει κάνει φάουλ στο 1ο ημίχρονο, σε σχεδόν 14 λεπτά συμμετοχής!!!

Από την άλλη, δεν υπάρχει παίχτης της ΑΕΚ με περισσότερα των 2 φάουλ (Μαυροκεφαλίδης, Carter, Κατσίβελης).

Πολύ φοβάμαι πως θα επιβεβαιωθούν οι φόβοι μου για το "βάθος" του ρόστερ, αφού τα φάουλ με τα οποία έχουμε "χρεωθεί" είναι ήδη αρκετά...
shtarkws
Η ΑΕΚ παίζει απαράδεκτη άμυνα, ο ΑΡΗΣ παίζοντας απλά και ορθολογικά βγάζει όμορφες φάσεις και πάει το σκορ ψηλά για εκτός έδρας αναμέτρηση. Οι αντιδράσεις στον πάγκο με κάνουν να πιστεύω ότι ο ΑΡΗΣ το θέλει περισσότερο.
SteelGandalf
Στα 4 λεπτά της 3ης περιόδου, το σκορ είναι 40-55 για τον Άρη που μπήκε με διαστημικό τρόπο στο 2ο ημίχρονο!!!

Στα 6 λεπτά της, το σκορ είναι 44-58...
shtarkws
Με το που το έγραψα η ΑΕΚ έκανε ένα μικρό σερί μειώνοντας στους 12, 3.30 πριν το τέλος τη 3ης περιόδου. Εμφανής η έλειψε χημείας από μεριάς ΑΕΚ στο τέλος όμως θα μιλήσουν τα ονόματα και πιστεύω θα γίνει κλειστό το ματς. Αναμφίβολα ένα πολύ όμορφο ματς από τις 2 ομάδες
SteelGandalf
QUOTE(shtarkws @ Nov 28 2015, 18:21 ) *
Με το που το έγραψα η ΑΕΚ έκανε ένα μικρό σερί μειώνοντας στους 12, 3.30 πριν το τέλος τη 3ης περιόδου. Εμφανής η έλειψε χημείας από μεριάς ΑΕΚ στο τέλος όμως θα μιλήσουν τα ονόματα και πιστεύω θα γίνει κλειστό το ματς. Αναμφίβολα ένα πολύ όμορφο ματς από τις 2 ομάδες


Αν συνεχίσει με αυτή τη νοοτροπία η ΑΕΚ, δύσκολο το βλέπω.

Το σκορ είναι 48-66 και απομένει περίπου 1 λεπτό για να ολοκληρωθεί η 3η περίοδος.

====================================================

Η διαφορά έχει εκτιναχθεί στους 20 πόντους (48-68) και απομένουν 43 δευτερόλεπτα για την ολοκλήρωση της 3ης περιόδου...

Αν δεν αυτοκτονήσουμε, για ακόμη μία φορά, το παιχνίδι έτσι όπως εξελίσσεται φαίνεται να το ελέγχουμε.
RipCity
Έχει τελειώσει το ματς, τραγική ΑΕΚ. Δεν τράβηξε ο Λουκάς και κατέρρευσε.
shtarkws
Και πάλι με το που το έγραψα ο Άρης πάει την διαφορά στο +20. Μιλάμε προφήτης tongue.gif
Πολύ καλύτερος ο ΆΡΗΣ έως τώρα, φαίνεται πολύ καλοδουλεμενος ενώ η ΑΕΚ πολλές φορές παρατηρώ να σουτάρει στα 12 δευτερόλεπτα μετά από μόλις μία πάσα
SteelGandalf
3η Περίοδος

Α.Ε.Κ. - Άρης : 53-68

Με ένα +5 της ΑΕΚ μειώθηκε η διαφορά.

Αν ο Άρης δεν διαχειριστεί σωστά κι έξυπνα το ματς, δεν θεωρώ πως αυτό έχει "τελειώσει" από τώρα.
shtarkws
Για να δούμε έχει παλμό η ΑΕΚ? 9 πόντους η διαφορά 5.20 πριν το τέλος

Ο Μακνηλ με ένα απλό σκριν κορυφής κάνει την άμυνα της ΑΕΚ ότι θέλει
SteelGandalf
4η Περίοδος (Τελικό Σκορ)

Α.Ε.Κ. - Άρης : 74-83

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΙΚΗ!!!

Key facts of the match



Box Score



QUOTE(www.pressaris.gr - 28/11/2015)
Ο Αυτοκράτορας μπήκε… όλος μέσα! Διπλό με… καρύδια (74-83) στο ΟΑΚΑ!

Ο Άρης είναι ΟΜΑΔΑ! Είναι ομάδα που έχει πλάνο, έχει φιλοσοφία, έχει μέταλλο και πίστη σε αυτό που κάνει. Δεν ήταν έκπληξη η νίκη επί της ΑΕΚ μέσα στο ΟΑΚΑ με σκορ 83-74, μια νίκη που ήρθε πολύ εύκολα, αν αναλογιστεί κανείς ότι οι κίτρινοι δεν απειλήθηκαν ποτέ επί της ουσίας από τον αντίπαλό τους. Ο Άρης αντέδρασε, έβγαλε στο παρκέ τον… κανονικό Άρη και όταν συμβαίνει αυτό δεν έχει αντίπαλο!


Ο Άρης που εμφανίστηκε στο παρκέ του ΟΑΚΑ στο πρώτο ημίχρονο ήταν ο Άρης που είχε συνηθίσει να θαυμάζει ο κόσμος του. Ομάδα με πολύ καλή αμυντική λειτουργία, που δεν “πουλούσε” την μπάλα στην επίθεση, που είχε πλάνο και στόχο εκτέλεσης.

Η ΑΕΚ προσπάθησε να επιβάλλει τον ρυθμό της, προηγήθηκε με 12-6 (5’) και 14-10 (6’), αλλά η είσοδος στο παιχνίδι του Ξανθόπουλου βοήθησε τους κίτρινους να επιστρέψουν. Μαζί με μεγάλα σουτ του Γουάιτ ο Άρης έκανε σερί 8-0, προηγήθηκε με 14-18 (8’) και έκλεισε το δεκάλεπτο προηγούμενος με 22-20, ελέγοντας τον αγώνα, παρότι οι διαιτητές είχαν προλάβει να τον χρεώσουν με 10 φάουλ!

Το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν επίσης πολύ θετικό για την ομάδα του Πρίφτη. Ο Γουότερς βρήκε ρυθμό και ήταν και εκτελεστής και οργανωτής. Στο 11’ το σκορ ήταν 27-22 για τον Άρη, που ξέφυγε με 33-26 στο 17’ με τρίποντο του Γουάιτ.

Θα μπορούσε να έχει και μεγαλύτερη διαφορά από αυτήν (30-37 στο 17’) αν ήταν λίγο πιο προσεκτικοί οι παίκτες στην επίθεση. Οι διαιτητές χρέωναν συνεχώς με φάουλ τον Άρη, δεν έκαναν το ίδιο σε ανάλογες φάσεις στο άλλο καλάθι, ο Τζαφλέρης χρέωσε και τον Πρίφτη με τεχνική ποινή, αλλά ο Άρης δεν έχασε τον ρυθμό του ως το ημίχρονο όπου και πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενος με 41-36, διάστημα στο οποίο έκανε 5 λάθη, ενώ η ΑΕΚ σούταρε 1/13 τρίποντα! Οι κίτρινοι δεν έδωσαν σκορ στον αντίπαλό τους από τα λάθη τους, πέτυχαν οι ίδιοι 10 πόντους από λάθη της ΑΕΚ, ενώ σκόραραν και περισσότερο στον αιφνιδιασμό (9-6).

Η αποφασιστικότητα και το καθαρό μυαλό των παικτών του Άρη θωράκισαν την άμυνα του ακόμα περισσότερο στην τρίτη περίοδο. Οι κίτρινοι έκαναν εντυπωσιακή εμφάνιση σε αυτό το διάστημα, “παγώνοντας” το ΟΑΚΑ. Στο 23’ το σκορ ήταν 53-40 για τους κίτρινους, που παίζοντας πολύ καλή άμυνα, περιόρισαν την ΑΕΚ και έφτασαν και στο +20 (68-48) στο 29’ αλλά έκλεισαν το δεκάλεπτο στο 53-68.

Η ΑΕΚ αντέδρασε και ανεβάζοντας την πίεσή της στην άμυνα σε συνδυασμό με κάποιες κακές επιλογές των παικτών του Άρη μείωσε σε 62-73 στο 36’, αναγκάζοντας τον Πρίφτη να καλέσει άμεσα τάιμ άουτ. Οι γηπεδούχοι μείωσαν ακόμα περισσότερο με τρίποντα εκτός πλάνου από τα 7,5-8 μέτρα, είτε με τον Σάκοτα, είτε με τον Κούπερ. Στο 38’ ο Σάκοτα έκανε το 69-77, αλλά ο Μακ Νιλ έδειξε σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο τι παίκτης είναι. Τάπα στον Κατσίβελη πάνω σε τρίποντο, και λίγο αργότερα έκανε το 71-81 (1.15) με δύσκολο σουτ, καθαρίζοντας την υπόθεση νίκη για τους κίτρινους…

Τα δεκάλεπτα: 20-22, 36-41, 53-68, 74-83.

ΑΕΚ: Χέρστον 4 (5λ.), Μιλόσεβιτς 8 (5ρ.), Μαυροκεφαλίδης 10 (4/7β., 3/8δπ., 0/1τρ., 6ρ.), Κατσίβελης 6, Καλαμπόκης 4, Κούπερ 12 (5ρ., 6ασ., 2κλ., 3λ.), Παπαντωνίου, Σάκοτα 6 (2/7τρ.), Κάρτερ 13 (5/5β., 4/4δπ., 0/7τρ.), Μαυροειδής 11 (7ρ.).

ΑΡΗΣ: Πελεκάνος 7 (4ρ.), Γουάιτ 20 (4/4β., 5/8δπ., 2/4τρ., 7ρ., 3ασ., 2κλ.), Γουότερς 10 (3/4β., 2/5δπ., 1/2τρ., 4ρ., 3ασ.), Χάγκινς 9 (1/2β., 4/10δπ., 4ρ.), Μακ Νιλ 15 (6/6β., 3/6δπ., 1/3τρ., 3ρ., 3ασ., 1κοψ.), Ξανθόπουλος 6 (3ασ.), Ζάρας 6 (3ασ.), Κοέν 2, Μούρτος 6 (3/3δπ., 3ρ.), Σίμτσακ 2 (6ρ.).
Dred11
H άμυνα της ΑΕΚ για τα πανηγύρια. Όταν ξύπνησε κάπως ήταν αργά.
SteelGandalf
Σήμερα "ισοφαρίσαμε" την ήττα από τον Κόροιβο -αχ- αναγκάζοντας την ΑΕΚ να υποταχθεί στην ανωτερότητα μας!

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για τους κιτρινόμαυρους της Αθήνας στο πρωτάθλημα, γεγονός που δεν τους επέτρεψε να ξεφύγουν από τους κιτρινόμαυρους της Θεσσαλονίκης. Αντίθετα, ο Άρης πλέον βρίσκεται έναν βαθμό πίσω και δείχνει πως θα είναι άκρως ανταγωνιστικός στην συνέχεια.

Ο Άρης σήμερα κέρδισε το παιχνίδι, διότι όλοι οι παίχτες του που αγωνίστηκαν ήταν εξαιρετικοί και βοήθησαν -ο καθένας με όποιον τρόπο μπορούσε- παρόλο που ο Cupkovic, για ένα ακόμη παιχνίδι, δεν πήρε ούτε λεπτό συμμετοχής (κάτι δείχνει αυτό).
shtarkws
QUOTE(Dred11 @ Nov 28 2015, 18:50 ) *
H άμυνα της ΑΕΚ για τα πανηγύρια. Όταν ξύπνησε κάπως ήταν αργά.


Ούτε στην επίθεση έκανε τίποτα το αξιοσημείωτο. Νομίζω ότι ο Σακοτα έχει πολλά θέματα να λύσει
TakeshyKurosawa
Έβλεπα σε αθλητικά σάιτ οπαδούς της ΑΕΚ να προμηνύουν πολύ άνετη νίκη σήμερα και διπλό στο ΣΕΦ. biggrin.gif
Πιστεύω το σημερινό να τους επανέφερε κάπως στην πραγματικότητα.
SteelGandalf
QUOTE(TakeshyKurosawa @ Nov 28 2015, 19:17 ) *
Έβλεπα σε αθλητικά σάιτ οπαδούς της ΑΕΚ να προμηνύουν πολύ άνετη νίκη σήμερα και διπλό στο ΣΕΦ. biggrin.gif
Πιστεύω το σημερινό να τους επανέφερε κάπως στην πραγματικότητα.


Εντάξει, προφανώς και κάνεις πλάκα. Αν ο Ολυμπιακός παίξει την άμυνα που παίζει στην Euroleague, η ΑΕΚ δεν θα περάσει ούτε τους 50 πόντους...

Εγώ μόλις τώρα έμαθα γι' αυτό:



Εντάξει, δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο ύπαρξης τέτοιων φυλλάδων. Υπάρχουν αλήθεια πολλοί που πληρώνουν για να τις διαβάζουν;;;

Θέλω να δω αύριο τι θα γράφει το πρωτοσέλιδο της!!!

Υ.Γ. Για όσους παρακολούθησαν την αναμέτρηση από το Otesports4HD, μπορείτε να μας ενημερώσετε τι έλεγε ο Ντικούδης; Πολύς ντόρος βλέπω να γίνεται για τον σχολιασμό του.
shtarkws
Μια χαρά ήταν ο Ντικουδης, οπαδικες υπερβολές
bodiroga10
Η αεκ ειναι πραγματικο συνονθυλευμα.Το διδυμο κουπερ-μαυροκεφαλιδης στην αμυνα στο πικ εν ρολ ειναι μπασκετικο ανεκδοτο

Νομιζω και προπονητη να αλλαξει η αεκ το μεγαλυτερο της προβλημα ειναι η στελεχωση του ροστερ


SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr - 28/11/2015)
Πρίφτης: «Πολύ διδαχτική η Τετάρτη, μάθαμε πολλά από εκείνο το παιχνίδι…»

Ο Δημήτρης Πρίφτης με την ίδια ψυχραιμία που μίλησε μετά το στραπάτσο από την Μπούντουτσνοστ, μίλησε και μετά τον θρίαμβο στο ΟΑΚΑ, υπογραμμίζοντας πως πρέπει να μάθει η ομάδα να διαχειρίζεται αυτές τις πολύ ισχυρές συναισθηματικές μεταπτώσεις.


Ο τεχνικός του Άρη επεσήμανε: “Συγχαρητήρια στους παίκτες για την σπουδαία εμφάνιση. Είναι πολύ μεγάλη η μετάλλαξη μέσα σε τρεις μέρες. Κάναμε πολύ καλή εμφάνιση εδώ. Παίξαμε σαν ομάδα και η αξία του αντιπάλου δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία στη νίκη μας. Ήταν πολύ διδακτική η Τετάρτη για μας. Μάθαμε πολλά από αυτό το παιχνίδι (με την Μπούντουτσνοστ). Δεν ξέρω τι συνέβη ακόμα και τώρα αν με ρωτήσετε. Δεν μπορώ να το προσδιορίσω. Είναι από εκείνα τα ανεξήγητα βράδια. Δεν είχαμε συγκέντρωση και ενέργεια, αλλά σήμερα το είχαμε και μπορέσαμε να κερδίσουμε”.

Πρόσθεσε στη συνέχεια: “Υπάρχουν έντονες συναισθηματικές μεταπτώσεις και είναι σημαντικό και για μας και την ΑΕΚ που παίζει επίσης διπλά παιχνίδια, να βρεις τον τρόπο να το διαχειρίζεσαι. Αυτό χρειάζεται εμπειρία, συλλογικότητα και εμπιστοσύνη. Πρέπει να τελειώσουμε την πρόσκαιρη χαρά μας εδώ, γιατί σε τρεις μέρες έχουμε πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Ούνιξ”.


Έτσι ακριβώς!

QUOTE(www.pressaris.gr - 28/11/2015)
Λάσκαρης: «Μαγικό ραβδί δεν υπάρχει! Υπάρχει σκληρή δουλειά, συγχαρητήρια στην ομάδα!»

Ο Νίκος Λάσκαρης με τις δηλώσεις που έκανε μετά την πολύ σπουδαία νίκη επί της ΑΕΚ έδειξε για ποιο λόγο ο φετινός Άρης σφύζει από υγεία!


Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ κρατώντας χαμηλούς τόνισε έδωσε συγχαρητήρια σε όλους. “Καταφέραμε και κερδίσαμε έναν πολύ δύσκολο αγώνα. Η ομάδα αντέδρασε και της αξίζουν συγχαρητήρια. Είναι ένα… ριμπάουντ μετά από μια τέτοια ήττα. Είναι καινούρια ομάδα, έπρεπε να δείξει χαρακτήρα. Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι και οι ήττες έρχονται και χρειάζεται υπομονή και επιμονή”.

Ρωτήθηκε για την κουβέντα που είχε με την ομάδα στην πρώτη προπόνηση μετά την ήττα από την Μπούντουτσνοστ και απάντησε: “Οι εσωτερικές κουβέντες θα μείνουν εσωτερικές. Έγινε μια σοβαρή συζήτηση και υπέδειξα την δική μου ιδέα για το πώς θα έπρεπε να διαχειριστούμε την κατάσταση. Μαγικό ραβδί δεν υπάρχει. Υπάρχει σκληρή δουλειά, καλή προετοιμασία, με επιλογή των κατάλληλων παικτών, τη δημιουργία μιας καλής ομάδας, που θα παίζει όμορφο μπάσκετ και θα έχει ψυχολογική στήριξη μέσα στη χρονιά”.

Ο Λάσκαρης αποκάλυψε πως ο Άρης διατηρεί ανοικτή γραμμή επικοινωνίας και με την Ευρωλίγκα και με την FIBA: “Συζητάμε και με τις δύο πλευρές για το καλό του Άρη και του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Δεν υπάρχουν ακόμα όλα τα δεδομένα στο τραπέζι, όταν θα υπάρξουν, θα μπορέσουμε να πούμε περισσότερα”.

Ρωτήθηκε και για το γεμάτο Παλέ και τα πολλά εισιτήρια διαρκείας που έχει φέτος η ομάδα και απάντησε: “Δεν έχω συνδέσει το μπάτζετ με τα εισιτήρια διαρκείας. Απλώς τα διαρκείας σου δίνουν ώθηση και σου δείχνουν πόσο πολύ ανάγκη έχει η Θεσσαλονίκη την ομάδα”.

Καταλήγοντας ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ τόνισε: “Θέλω να ευχαριστήσω την ΑΕΚ για την φιλοξενία που είχαμε, ήταν υποδειγματική. Ελπίζω να μπορέσουμε να δώσουμε κι εμείς το στίγμα μας και όλοι μαζί να σταματήσουμε την βία”.


Η τελευταία του δήλωση είναι και η πιο σημαντική!

QUOTE(shtarkws @ Nov 28 2015, 19:37 ) *
Μια χαρά ήταν ο Ντικουδης, οπαδικες υπερβολές


Όπως; Δεν μπορείς να γίνεις λίγο πιο σαφής;

QUOTE(bodiroga10 @ Nov 28 2015, 19:39 ) *
Η αεκ ειναι πραγματικο συνονθυλευμα.Το διδυμο κουπερ-μαυροκεφαλιδης στην αμυνα στο πικ εν ρολ ειναι μπασκετικο ανεκδοτο

Νομιζω και προπονητη να αλλαξει η αεκ το μεγαλυτερο της προβλημα ειναι η στελεχωση του ροστερ


Και κράτα υπόψην σου πως ένα μεγάλο όνομα προπονητή, πολύ δύσκολα θα αναλάβει μια ομάδα σε τέτοια κατάσταση και κυρίως με τέτοιου είδους "χτίσιμο". Παρόλα αυτά ας μην προτρέχουμε, αφού άλλοι αποφασίζουν.
TakeshyKurosawa
Ο Άρης πάντως πρέπει να πάρει κάνα καλό παίχτη ακόμα. Βέβαια το θέμα είναι αν έχει φράγκα να δώσει ο Λάσκαρης.. Πάντως δεν βλάπτει λίγη ποιότητα και βάθος ακόμα..
SteelGandalf
QUOTE(TakeshyKurosawa @ Nov 28 2015, 19:46 ) *
Ο Άρης πάντως πρέπει να πάρει κάνα καλό παίχτη ακόμα. Βέβαια το θέμα είναι αν έχει φράγκα να δώσει ο Λάσκαρης.. Πάντως δεν βλάπτει λίγη ποιότητα και βάθος ακόμα..


Χρήματα υπάρχουν και αρκετά. Παίχτης ή παίχτες (μπορεί και δύο δηλαδή) θα έρθουν. Το θέμα είναι να μην διαταραχθούν οι ισορροπίες και να προστεθούν "κομμάτια" ποιοτικά που λείπουν. Αν, υποθετικά μιλώντας, αντικατασταθεί ο Cupkovic με ένα 4-5άρι, θα χρειαστούμε κι έναν καλό "άσο".

Τότε πιστεύω πως θα μιλάμε για άλλο επίπεδο. wink.gif

QUOTE(www.pressaris.gr - 28/11/2015)
Σάκοτα: «Καθαρή η νίκη του Άρη, αντιδράσαμε πολύ άσχημα»

Στα αίτια της ήττας από τον Άρη στάθηκε ο Ντράγκαν Σάκοτα στη συνέντευξη Τύπου, κάνοντας λόγο για «ξεφούσκωμα», εξαιτίας του ματς με τη Γαλατάσαραϊ.


Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ:

Για τον αγώνα: «Καθαρή η νίκη του Άρη. Πάντα έλεγα καλά λόγια για τον Άρη. Εμείς βοηθήσαμε πάρα πολύ για να κάνει τόσο καλή εμφάνιση. Όπως είπε και ο Ουάιτ υπάρχουν κάποια νεκρά διαστήματα όταν παίζεις διπλά παιχνίδια. Το ξέρουμε, όμως κάποια πράγματα συμβαίνουν όταν ήρθε το πρώτο μεγάλο ντέρμπι για εμάς με ομάδα με ίδιους στόχους. Η αντίδρασή μας ήταν πολύ κακή δίχως στόχους. Μας… ξεφούσκωσε το παιχνίδι με την Γαλατασαράι και το άγχος δεν βοηθάει. Είναι γεγονός ότι ορισμένα παιδιά που παίζουν πάνω από 30 λεπτά δεν μπορούσαν να αποδώσουν. Μέσα σ' όλα ήταν και η αλλαγή. Όταν γίνονται κάποιες αλλαγές και αυτό είναι ένα στοιχείο που έπαιξε ρόλο, αλλά ήταν αρνητικό. Τα 18 λάθη και 10 χαμένες βολές ήταν αποτέλεσμα αυτού που λέω. Απίστευτο άγχος που εγώ προσωπικά δεν νιώθω αλλά μπορώ να καταλάβω τα παιδιά. Συνεχίζουμε δίνουμε σημαντικά παιχνίδια και πρέπει να βρούμε λύσεις και από τα παιδιά που δεν έπαιξαν πολύ σήμερα».

Για τον χρόνο που χρειάζεται η ΑΕΚ για να αποκτήσει σταθερότητα: «Είναι λογικό όταν γίνονται αλλαγές θέλει χρόνο. Εάν παίζαμε κάθε Σάββατο μόνο, θα βλέπαμε αποτέλεσμα μέσα από τις προπονήσεις. Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε προπόνηση. Η επόμενη μέρα είναι μια προπόνηση και παιχνίδι. Ο παίκτης θα στρώσει μέσα στο παιχνίδι. Καλό είναι να έχουμε περισσότερες προπονήσεις. Ξέραμε ότι έχουμε πρόβλημα και αυτό δεν είχε αποτέλεσμα. Η εμφάνισή μας δεν ήταν έτσι όπως θέλαμε, όμως είναι πολύ δύσκολο να βρεις φόρμα μόνο παίζοντας παιχνίδια. Ο Κούπερ έπαιξε 30 λεπτά, μερικά παιδιά ποτέ δεν έχουν παίξει μαζί. Δεν είναι η ώρα για να κλαίμε για κάποια πράγματα. Συνεχίζουμε».
algait
QUOTE (SteelGandalf @ Nov 28 2015, 19:27 ) *
Υ.Γ. Για όσους παρακολούθησαν την αναμέτρηση από το Otesports4HD, μπορείτε να μας ενημερώσετε τι έλεγε ο Ντικούδης; Πολύς ντόρος βλέπω να γίνεται για τον σχολιασμό του.


Η αλήθεια είναι πως έγερνε υπέρ της ΑΕΚ. Εντάξει, δεν τον αδικώ, όλοι κάποια ομάδα υποστηρίζουμε, απλά θα μπορούσε να κάνει λίγο πιο αντικειμενικό σχόλιο.
ashton
Τραγική εμφάνιση για την ΑΕΚ που είχε άθλια ποσοστά στα τρίποντα (και αδικαιολόγητη εμμονή σε αυτά) και πολύ κακή ευστοχία σε βολές (10 χαμένες, όταν ο Αρης είχε 16/18) . Κακή διαχείριση του ρόστερ ενώ μάλλον η αναστάτωση με τις χθεσινές αλλαγές παικτών μόνο καλό δεν έκανε..
Κάπως έτσι έσπασε και το 7-0 σερί του 2002/03 με ηττα από τον Ολυμπιακό στα Λιόσια .


2. COOPER
Μπήκε γύρω στη μέση του πρώτου δεκαλέπτου κι έπαιξε συνολικά 31'56". Αν εξαιρέσω το 25% (1/4) στις βολές, σε γενικές γραμμές το ντεμπούτο ήταν θετικό. 12 πόντοι από 3/6 3π και 1/1 2π, πήρε 5 (4-1) ρημπάουντ, έδωσε 6 ασιστ (αφού άλλες τόσες πήγαν στράφι με την αστοχία μας), έκανε 2 κλεψιματα, 3 λαθη, πήρε 2 φαουλ κι έκανε 1 .

4. ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ
Επαιξε για μόλις 1'52" όπου πρόλαβε να κάνει 2 φαουλ και 1 λαθος .


5. SAKOTA
Ηρθε από πάγκο, έπαιξε 22'24", σούταρε μόνο για τρίποντο, έβαλε 2 μακρινά αλλά το 2/7 απλά δεν είναι άθλιο.. Ακόμα 1 κόψιμο, 2 ρημπάουντ, 2 φαουλ και 2 κερδισμένα .

7. HAIRSTON
Πολύ κακός. Κουρασμένος ; καλά κλεισμένος/διαβασμένος από τον Άρη ; Μόλις 4π από 2/2 βολές και 1/6 σουτ (1/3 2π, 0/3 3π), 2(1-1) ρημπ, 1ασ, 1κψ, 2 φαουλ, 2 κερδισμένα και 5 λάθη σε 31'25".


8. MILOSEVIC
Ξεκίνησε πεντάδα και ήταν κακός μάλλον έπρεπε να παίξει περισσότερο δίδυμο με τον Μαυροειδή.. Σε 18'15" είχε 8π με 4/5 βολές, 2/3 2π -αξιοσημειωτο πως ενω η ομάδα έχτισε οικοδομή με τα τούβλα από τα 6μ75 δεν σούταρε κανένα, δείγμα της βελτιωσης του φετος και σε νοοτροπία- πήρε 5 ρημπαουντ (3-2), είχε 1 ασιστ, 2 λαθη, 4 κερδισμενα φαουλ κι εκανε και 2 .

11. SCRUBB
Δεν πάτησε παρκέ και πάλι. Ας ελπίσουμε κάποιος δημοσιογράφος να κάνει κάποια ερώτηση για το θέμα .


12. ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ
Το χειρότερο παιχνίδι του, είχε εκνευριστεί και στην 3η περίοδο και ήταν εντελώς εκτός κλίματος και έπρεπε να παίξει περισσότερο ο Μαυροειδής ή και ο Σαρικόπουλος. Σε 20' είχε 10π με 4/7 βολές, 3/8 2π και 0/1 3π, πήρε 6 (5-1) ρημπαουντ, εκανε 4 φαουλ (κερδισε 5), είχε 1 κοψιμο - έφαγε και ένα και έκανε και 4 λάθη .


13. CARTER
Αν βγάλουμε την τραγικά άθλια επίδοση (αλλά και εμμονή) στο τρίποντο με τα 0/7 στα υπόλοιπα ήταν αρκετά καλός.. 13 πόντοι με 5/5 βολές και 4/4 διποντα, 4 (3-1) ρημπαουντ, 3 ασιστ, 1 ταπα (χαιλαιτ, στο τελος του ημιχρονου) 6 κερδισμενα φαουλ, 3 κλεψιματα και 1 λαθος σε 27'29" πριν αποβληθεί με 5 φαουλ .

15. ΣΑΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ
Επέστρεψε μετά τον τραυματισμό, δεν αγωνίστηκε .

19. ΚΑΤΣΙΒΕΛΗΣ
Ξεκίνησε πεντάδα, μπήκε και στο τέλος όταν αποβληθηκε ο Carter.. Συνολικά σε 14'35" έδειξε για άλλη μια φορά πως η αυτοπεποιθησή του βρίσκεται στο ναδίρ μετά την 5ετία απραξίας στον Ολυμπιακό - η τάπα που έφαγε σε τρίποντο είναι ενδεικτική.. Είχε 3/5 2π και 0/2 τρίποντα, 2-1 ρημπ, 2ασ, 1 φαουλ, 2 κερδισμενα, εφαγε μια ταπα (στο 3ποντο)


20. ΚΑΛΑΜΠΟΚΗΣ
Δεν μπόρεσε να δωσει λυσεις οπως σε αλλα ματς της Α1 . 4π με 1/2 βολές, 1/3 τριποντα, 0/1 2π. 2ασιστ, 1 φαουλ, 2 κερδισμένα και 1 λαθος σε 13'46"


22. ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ
Μαλλον ο καλύτερος παίκτης μας. Εδειξε από το 1ο ημιχρονο πως 'ειχε' τους αντιπάλους του και θα έπρεπε να παίξει παραπάνω αντι του εκνευρισμενου Λουκά. 11 πόντοι με 3/5 βολές, 4/5 διποντα, 7 (4-3) ρημπάουντ, 2 κλεψιματα, 2 ταπες (εφαγε και 1), 5 κερδισμενα φαουλ, εκανε και 2 σε 18'18"



Το 100ο ματς του Dragan στον πάγκο μας δεν ήταν γραφτό να του δώσει άλλο ένα ροζ φυλλο αγώνα..
Δεν πήγε και γούρι το σημα στο σακάκι που ειχε πρώτη φορά.
Και στο ματς που προσπέρασε σε παρουσίες τον συγχωρεμένο τον Κρέζο, πάλι χάσαμε εντός έδρας με κόσμο στις εξέδρες - πέρσι με ΠΑΟ στον 2ο γύρο .

Αναλυτικά
100 αγ. DRAGAN SAKOTA 75-25 (75%)
78 αγ. KRESIMIR COSIC 39-39 (50%)
74 αγ. ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΙΚΑΡΗΣ 41-33 (55%)
69 αγ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ 49-20 (71%)
66 αγ. DUSAN IVKOVIC 45-21 (68%)
air_23
QUOTE (shtarkws @ Nov 28 2015, 19:37 ) *
Μια χαρά ήταν ο Ντικουδης, οπαδικες υπερβολές

Καθολου υπερβολες..Του εχω τεραστια εκτιμηση αλλα εκνευρισε.Θεωρητικα παροτι ο ΟΤΕ εχει τα δικαιωματα της ΑΕΚ κι οχι του ΑΡΗ περιμεναμε μεγαλυτερη αντικειμενικοτητα..

Ο δημος προσπαθησε να μας πεισει οτι ΟΛΑ σημερα οφειλοντουσαν στην τραγικη μερα της ΑΕΚ..με αποκορυφωμα οτι εχει δει την ΑΕΚ να παιζει καλυτερα απεναντι σε καλυτερες ομαδες απο τον ΑΡΗ...ποιες ειναι αυτες?Η κρασνυ?η νεπτουνας?ποιες?

Δν λεω καν σε ενα κανονικοτατο φαουλ του μαυροδειη που λεει,ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ...
tuareg
ωραια αντιδραση απο την ομαδα με πολυ μεγαλη και σημαντικη νικη εκει που ολοι μας ειχαν χαμενους.
(Και μαγκικη απαντηση στο εμετικο πρωτοσελιδο της ωρας για σπορ)
ashton
η Χ.Α.Π.Ο.Ε.Λ. πχ είναι καλύτερη από τον Α.Ρ.Η. (σε σχέση με τις δηλώσεις Ντικούδη που είδα παραπάνω)
air_23
καλυτερη η χαποελ απο τον αρη...μαλιστα...οπως νομιζεις...αρα κι ο αρης πολυ καλυτερος απο την ουνιξ που ειναι φαβορι για το γιουροκαπ!

Παντως μια απο αυτες που εννοουσε ο δημος η νιζνι σημερα εφαγε 102 απο την ουνιξ που ο μετριος κατα τον δημο αρης κερδισε ΜΕΣΑ στη ρωσια..ψιλοπραγματα..

αλλα φσικο ειναι οταν βλεπεις ενα ματς που περιμενες να κερδισει με 30 να χει παει στο -20 να χεις χασει τα λογια σου!
ashton
Δεν είπα ότι είναι καλυτερη η Χαποελ επειδή την κέρδισε η Α.Ε.Κ., αλλά επειδή σαν υλικό είναι καλύτερη και από τον Αρη και από την Α.Ε.Κ. και υπό Κ.Σ. θα έπαιζε Ευρωλίγκα γιατί αυτή πήρε το πρωτάθλημα πέρσι .
air_23
QUOTE (ashton @ Nov 28 2015, 23:06 ) *
Δεν είπα ότι είναι καλυτερη η Χαποελ επειδή την κέρδισε η Α.Ε.Κ., αλλά επειδή σαν υλικό είναι καλύτερη και από τον Αρη και από την Α.Ε.Κ. και υπό Κ.Σ. θα έπαιζε Ευρωλίγκα γιατί αυτή πήρε το πρωτάθλημα πέρσι .

το καλυτερες μοναδες δεν σημαινει ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ..το ειδαμε και σημερα αυτο!
ashton
Για ομάδα μίλησα. Η Χάποελ έπαιξε εξαιρετικα & υποδειγματικά στο ΟΑΚΑ το 1ο ημιχρονο μέχρι να αντιδράσει η Α.Ε.Κ.. Δεν έπαιζε σαν μονάδες, αλλά σαν ομάδα .
air_23
QUOTE (ashton @ Nov 28 2015, 23:14 ) *
Για ομάδα μίλησα. Η Χάποελ έπαιξε εξαιρετικα & υποδειγματικά στο ΟΑΚΑ το 1ο ημιχρονο μέχρι να αντιδράσει η Α.Ε.Κ.. Δεν έπαιζε σαν μονάδες, αλλά σαν ομάδα .

Μονο που οταν αντεδρασε η αεκ,ΕΧΑΣΕ..αντιθετως ο αρης σημερα την διελυσε και απο συγκυριες δεν τελειωσε με διψηφιο η διαφορα..Και μια πιο ενισχυμενη αεκ σε σχεση με τοτε!

οποτε στα ιδια καταληγουμε..οτι η κριση ντικουδη ηταν υπερβολη για να μην την χαρακτηρισω αλλιως..

Αν δεν κανω λαθος ο αρης σημερα κερδισε πιο ευκολα απο οτι και η γαλατα των 20 εκ μπατζετ
Perseus
γεια σας παιδια ,καλο το ματσακι σημερα ειδαμε και λιγο μπασκετ.


Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν δινουν τα ματς σε επαναληψη να τα βλεπουμε τις επομενες ημερες.
Ειναι τραγικο να μπορεις να δεις αγωνες ΝΒΑ μετα απο 6 ωρες και να μην μπορεις να παρακολουθησεις αγωνες του Ελληνικου πρωταθληματος.
ashton
Εδώ ο οτε δεν έχει καν site να δείχνει τα στιγμιότυπα όπως κάνει η νόβα αιώνες τώρα .
algait
Σχόλιο για τεχνικά θέματα δεν θα κάνω. Άλλωστε οι περισσότεροι είδαμε το ματς και έχουμε άποψη.
Μετά από την ήττα από τον Κόροιβο και μετά από την ήττα από την Μπουντούσνοστ έγραφα εδώ πέρα πως χρειάζεται ψυχραιμία και πίστη στο πλάνο. Ναι, μπορεί το πλάνο να έχει ατέλειες, ναι, μπορεί να έγιναν λάθη στην εφαρμογή του, αλλά η ομάδα ΕΧΕΙ πλάνο και φαίνεται πως ο προπονητής και η διοίκηση το πιστεύουν και είναι αποφασισμένοι να το ακολουθήσουν. Το πρόβλημα είναι ότι δυσκολέυεται να το πιστέψει ο κόσμος.

Η ΑΕΚ έχει πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ, έχει πολύ καλύτερους παίκτες, έχει βαθύτερο ρόστερ, αλλά ΔΕΝ έχει πλάνο. Καμία ομάδα δεν έγινε μεγάλη ακολουθόντας την λογική του "αγοράζω όποιον καλό παίχτη είναι ελεύθερος αυτή την εβδομάδα" και ο λόγος που δεν το είχε πληρώσει ακόμα, είναι γιατί έτυχε να έχει ίσως τον πιο φορμαρισμένο παίχτη στην Ευρώπη (Λουκάς). Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος θα αναφερω ίσως το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα. Η ΑΕΚ αποφάσισε τέλος Νοέμβρη να πάρει τον Κούπερ ο οποίος είναι παικταράς. Ο Κούπερ όμως είναι από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη στο pick n roll, την στιγμή που μέχρι σήμερα η ΑΕΚ ποτέ δεν έπαιξε pick n roll και ακόμα χειρότερα δεν έχει καν έναν ψηλό που να μπορεί να το υποστηρίξει (τύπου Γκιστ ας πούμε). Αν κάνω λάθος ας με διορθώσουν οι φίλοι Αεκτζήδες!

Για να επιτρέψω στην ομάδα μου, το γεγονός πως επέστρεψε μετά από μια τραγική ήττα λέει περισσότερα και από την νίκη καθαυτή. Έτσι και αλλιώς το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα για να στεκόμαστε σε ένα αποτέλεσμα. Κανένας τίτλος δεν έχει κριθεί Νοέμβρη μήνα.
Και κάτι τελευταίο για τον Λάσκαρη. Την παρασμένη εβδομάδα όλοι φώναζαν να πάρει κεφάλια και τραβήξει αυτιά (ακόμα και δημοσιογράφοι τους οποίους έχω σε εκτίμηση). Αυτός όμως αντί να τραβήξει αυτιά, πήγε στην προπόνηση και τους είπε πως τους πιστεύει και είναι μαζί τους. Τελικά ίσως η εμψύχωση να έχει καλύτερο αποτέλεσμα από την τρομοκράτηση...
hagi
Πολλά συγχαρητήρια στους παίχτες και το προπονητικό team για την μεγάλη νίκη. Όπως έχω ξαναπεί είναι εντελώς φυσιολογικό να υπάρχουν μεταπτώσεις στην απόδοση της ομάδας και είναι κάτι που μπορεί να ξανά συμβεί, αλλά το βασικό είναι να μπορεί να τις ξεπερνάει όπως έκανε και σήμερα με εμφατικό τρόπο.
Ήμουν στο ΟΑΚΑ σήμερα αφού ένας γνωστός Αεκτζης κατάφερε να έχει εισιτήρια vip.Μαλιστα βρισκόμουν δίπλα από τους επισήμους όπου καθόταν και ο κ. Λάσκαρης. Να πω την αλήθεια δεν αισθάνομαι άνετα όταν όλοι βρίζουν την ομάδα μου γι'αυτο δεν πηγαίνω και στο γήπεδο όπως έχω ξαναπεί, αλλά εφόσον προέκυψαν αυτά τα εισιτήρια είπα να πάω.
Αυτό που είδα εγώ από κοντά είναι η φοβερή άμυνα που παίξαμε και καλύπταμε όλους τους χώρους, που πραγματικά δεν έμενε μόνος του κανένας παίχτης της ΑΕΚ. Είχαμε επίσης μεγάλη ευστοχία και όλο αυτό έφερε εκνευρισμό στην ΑΕΚ. Όσο περνούσε ο χρόνος και είχε βγει από το παιχνίδι και ο Μαυροκεφαλιδης το άγχος για την ΑΕΚ μεγάλωνε και έτσι δεν είχε καθαρό μυαλό και καλές επιλογές ώστε να γυρίσει το παιχνίδι. Πραγματικά μασούσαν σίδερα οι παίχτες μας σήμερα και δεν πανικοβλήθηκαν σε κανενα σημείο του αγώνα. Φάνηκε ξεκάθαρα ότι η ομάδα έχει πλάνο και σύστημα. Αντίθετα η ΑΕΚ φάνηκε να μην παίζει με σύστημα στην επίθεση αλλά και η άμυνά της δεν ήταν καλή. Οι πολλές αλλαγές δεν είναι σίγουρα καλές για καμιά ομάδα αν και μπορεί στην πορεία να είναι καλύτερη. Ο Κούπερ είναι πολύ καλός παίχτης και θα βοηθήσει την ΑΕΚ ακόμη περισσότερο.
Πάντως θα έχω να θυμάμαι το τέλος του αγώνα αφού φεύγοντας ήρθε προς το μέρος μου ο κ.Λάσκαρης να συνομιλήσει με κάποιον γνωστό του που τον φώναξε και δεν έχασα την ευκαιρία, πήγα δίπλα τον ακουμπησα στην πλάτη και μόλις γύρισε του έδωσα το χέρι και του είπα "πολύ καλή νίκη", Αρειανός είμαι ", αν και το τελευταίο το είπα χαμηλά γιατί ποτέ δεν ξέρεις τί γίνεται (γιαυτό δεν έβγαλα και φωτογραφία) και εκείνος μου απάντησε ένα ευχαριστώ χαμογελαστά. Πολύ το χάρηκα αν και ίσως έπρεπε να βγάλω μια φώτο μαζί του.
Μεγάλη νίκη λοιπόν αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα και δεν πρέπει να πανηγυριζουμε για τίποτα, απλά πάμε παρακάτω.
ashton
βιντεο απο το σημερινο ματς
ashton
όλο το χθεσινό παιχνίδι στη μεταδοση του οτε
sinkazama82
Tο παιχνίδι αυτό ήταν κριτήριο και μάλιστα σοβαρό. Για την ΑΕΚ ήταν το τρίτο αλλά πιο έντονο τεστ του πρωταθλήματος, μετά από τα ματς με την Κηφισιά και τον ΠΑΟΚ. Για τον Άρη ήταν επίσης το τρίτο στο πρωτάθλημα, μετά τον ΠΑΟ, και τον ΠΑΟΚ. Ο Άρης κέρδισε κατά κράτος για δύο λόγους :

Συγκρίνουν πολλοί την εμφάνιση της Ποντγκόριτσα, εναντίον της Μπούντουσνονστ με αυτό το ματς. Λογικό. Ο Άρης εκεί έκανε την πιο χύμα εμφάνιση της εποχής Πρίφτη, σίγουρα το χειρότερό του φετινό ματς. Το είπε και ο κόουτς στις δηλώσεις του: « Δεν ξέρω τι πήγε στραβά».

Ο Πρίφτης μάλλον κατάλαβε τι πήγε στραβά, αντίθετα με τις δηλώσεις του. Οι παίκτες, ιδιαίτερα οι Αμερικάνοι, θέλουν να κάνουν σύνθετα πράγματα: Είναι λίγο σαν παιδιά στο σχολείο. Μόλις πάρουν το κολάι, αμέσως θέλουν να κάνουν την φιγούρα τους, να κάνουν τα δικά τους, τις μαγκιές τους. Στο χθεσινό ματς, κάνανε τα αναγκαία. Τα σωστά. Σήκωμα από τα 4 μέτρα, σουτ ο Ουάιτ. Ο Γουότερς να δίνει την μπάλα την ώρα που πρέπει, όχι την ώρα που σκέφτεται πως πρέπει. Ο Πελεκάνος ήταν λίγο εκτός διάθεσης, και αυτός θα πρέπει λίγο να βρει τα νερά του, μετά από το ματς του Καζάν, στον πρώτο γύρο του Γιούροκαπ δεν είναι πολύ καλά.

Εδώ είναι και το πρόβλημα που έχει ο Άρης. Όχι ο Πελεκάνος μόνο, ή ο Τσούπκοβιτς. Αλλά το γεγονός πως οφείλουν οι παίκτες πίσω από τους Αμερικάνους να είναι αποτελεσματικοί, και οι συγκεκριμένοι δεν είναι στο επίπεδο που θα θελε η ομάδα. Δεν ξέρω αν ο Τσούπκοβιτς αλλαχτεί ντε και καλά, όπως είναι το προφανές. Σίγουρα η ομάδα θα πάρει έναν παίκτη ακόμα, στη λήξη αυτού του γύρου των ομίλων. Όπως το ίδιο θα γίνει και με τις ομάδες της Ευρωλίγκας, ειδικά αυτές που θα μείνουν εκτός. Όμως αυτό που πρέπει να γίνει είναι να βοηθήσουν περισσότερο οι παίκτες σαν τον Πελεκάνο, σαν τον Ζάρα.

Αυτό που σκέφτεται ο Πρίφτης είναι πως « οι Αμερικάνοι πρέπει να βοηθούν κυρίως στην Ευρωλίγκα, και οι Έλληνες στο πρωτάθλημα». Αυτό είναι μια αρχή, η οποία έχει ήδη διαταραχτεί πολλές φορές. Ίσως και γι αυτό οι παίκτες «σκάσανε» στην Μπούντουσνοστ. Όμως, η νίκη αυτή απέναντι στην ΑΕΚ είναι η ενίσχυση που η ομάδα έψαχνε. Θα τη διατηρήσει; Στο χέρι της είναι. Αποκλειστικά και μόνο. Ακόμα και η διαφορά των εννέα πόντων, είναι μια χαρά, αν τη χρειαστεί στο τέλος η ομάδα.


Η ΑΕΚ όσο διορθώνει ανορθογραφίες, τόσο περισσότερες μουτζούρες θα κάνει, εκτός και αν αλλάξει τα χαρτιά, ή το στυλό. Ο «Σάλε» μπορεί να έχει ηλικία, αλλά έχει και εμπειρία. Και θα είναι λάθος για αυτήν την ΑΕΚ να φύγει, γιατί ο Σάκοτα είναι ικανός να δημιουργήσει ένα ικανό σύνολο. Σίγουρα όμως όχι με τη λογική του « φύγε εσύ, έλα εσύ» που βλέπουμε τόσον καιρό. Θα στρώσει η ΑΕΚ, αλλά αυτό σίγουρα θα αργήσει λίγο. Αν και για μένα, ίσως να ήταν λάθος που έχασε τον Ουίλμπεκιν από πέρσι, και τον Ίνγκλις από φέτος...

Για μια ελαφρώς πιο αναλυτική περιγραφή, με εικόνες και βίντεο εδώ:
http://badbasket.blogspot.gr/2015/11/blog-post_30.html
ashton
o Wilbekin ήθελε να δοκιμάσει ΝΒΑ, έκλεισε το καλοκαίρι στους 76ers και κόπηκε το Σ/Κ πριν αρχίσει η σεζον πέρα από τον Ατλαντικό. Δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να κάνει κάτι η ΑΕΚ το καλοκαίρι για να μην δοκιμάσει εκεί..
sirax23
Πρωτον,Φιλοι Αρειανοι ,και γενικως ολων των ομαδων,σταματηστε πλεον αυτη την αηδια με το π.χ. η Ουνικς εριξε τριανταρα στη Νιζνι ,ο Αρης κερδισε την Ουνικς αρα για ποια Νιζνι μιλαμε κλπ. ?? Και η ΑΕΚ κερδισε εκτος τη Νεπτουνας που στη συνεχεια πηγε και κερδισε εκτος εδρας τη Γαλατασαραι ,που εχει κερδισει ολα τα υπολοιπα παιχνιδια της !! Ειναι εντελως ανοητοι αυτοι οι συλλογισμοι. Ποσες φορες πρεπει να το γραψουμε/πουμε για να το καταλαβουν ορισμενοι ??
Δευτερον, πολυ μεγαλη η νικη του ΑΡΗ αλλα σε καμια περιπτωση δεν εχει καπαρωσει (!!!) την τριτη θεση ,ουτε καν φαβορι για αυτην. Να υπενθυμισω την ηττα του ΑΡΗ απο τον Κοροιβο,σε εδρα που εχει περασει η ΑΕΚ, συν το γεγονος οτι ο ΑΡΗΣ ειναι πολυ πιο ευκολο να κανει περισσοτερες γκελες απο οτι η ΑΕΚ ,και ας ψαχενται ακομη η τελευταια με αλλαγες παιχτων κλπ. Οταν σταματησει τελικα η μπιλια θα ειναι νομιζω εμφανης η ποιοτικη διαφορα των 2 ομαδων που θα γινει ακομα πιο εμφατικη αν αποφασισει καποια στιγμη ο Μακης να αλλαξει τον Ντραγκαν απο το παγκο.



tuareg
QUOTE (sirax23 @ Nov 30 2015, 13:14 ) *
Πρωτον,Φιλοι Αρειανοι ,και γενικως ολων των ομαδων,σταματηστε πλεον αυτη την αηδια με το π.χ. η Ουνικς εριξε τριανταρα στη Νιζνι ,ο Αρης κερδισε την Ουνικς αρα για ποια Νιζνι μιλαμε κλπ. ?? Και η ΑΕΚ κερδισε εκτος τη Νεπτουνας που στη συνεχεια πηγε και κερδισε εκτος εδρας τη Γαλατασαραι ,που εχει κερδισει ολα τα υπολοιπα παιχνιδια της !! Ειναι εντελως ανοητοι αυτοι οι συλλογισμοι. Ποσες φορες πρεπει να το γραψουμε/πουμε για να το καταλαβουν ορισμενοι ??


που ακριβως την ειδες αυτη τη συλλογιστικη?

QUOTE (sirax23 @ Nov 30 2015, 13:14 ) *
Δευτερον, πολυ μεγαλη η νικη του ΑΡΗ αλλα σε καμια περιπτωση δεν εχει καπαρωσει (!!!) την τριτη θεση ,ουτε καν φαβορι για αυτην. Να υπενθυμισω την ηττα του ΑΡΗ απο τον Κοροιβο,σε εδρα που εχει περασει η ΑΕΚ, συν το γεγονος οτι ο ΑΡΗΣ ειναι πολυ πιο ευκολο να κανει περισσοτερες γκελες απο οτι η ΑΕΚ ,και ας ψαχενται ακομη η τελευταια με αλλαγες παιχτων κλπ. Οταν σταματησει τελικα η μπιλια θα ειναι νομιζω εμφανης η ποιοτικη διαφορα των 2 ομαδων που θα γινει ακομα πιο εμφατικη αν αποφασισει καποια στιγμη ο Μακης να αλλαξει τον Ντραγκαν απο το παγκο.


και στηριζεις το συλλογισμο στο τροπο σκεψης που στηλιτευεις στο πρωτο σκελος του μυνηματος σου.
οσο αυθαιρετο ειναι το να ειπε Αρειανος αυτο που εγραψες-που δεν επεσε στην αντιληψη μου-αλλο τοσο αυθαιρετο χωρις να βασιζετειπουθενα ειναι το να λες οτι ο Αρης θα κανει περισσοτερες γκελες κι οτι θα ειναι εμφανης η διαφορα των δυο ομαδων με τις-τυχον-αλλαγες που θα γινουν.
Dwyane ''the flash'' Wade
Από την αρχή της χρονιάς πριν ξεκινήσει η Α1 είχα γράψει πως κατά την γνώμη μου ο Άρης θα βγει τρίτος και μάλιστα σχετικά εύκολα αν δεν αλλάξει κάτι στην Άεκ. Έχοντας πλέον σταθερή διοίκηση, έχοντας ικανό προπονητή ο Άρης έκανε πολύ καλό σχεδιασμό και μεταγραφές εκεί ακριβώς που χρειαζόταν. Ειδικά για τους Αμερικανούς του εγώ προσωπικά τρελαίνομαι. Σίγουρα θέλει περισσότερο βάθος στον πάγκο αλλά από την στιγμή που υπάρχει προπονητής θα γίνει και αυτό.
Από την άλλη ο σχεδιασμός της ομάδας μου το καλοκαίρι ήταν χειρότερος και από ομάδα Εσκα. Ο παρωχημένος προπονητής μας δεν είχε φέτος την περσινή δικαιολογία-καραμέλα (δεν έφτιαξα εγώ την ομάδα) έδειξε παντελώς ανίκανος να υποστηρίξει τις ίδιες του τις επιλογές. Φτάσαμε στον Νοέμβρη έχοντας αλλάξει την μισή ομάδα και πάλι έχουμε ελλείψεις. Ήρθε στο προπονητικό team ο Μανωλόπουλος και ευτυχώς είδαμε και 2-3 πράγματα που κοντεύαμε να ξεχάσουμε. Στο ματς με τον Άρη έπρεπε η διαφορά να πάει στους 20 πόντους για να ξυπνήσει και να πάρει τάιμ άουτ στην 3η περίοδο. Παρότι ο Κατσίβελης κάνει κακή χρονιά και ο Σκραμπ άρπαξε τις ελάχιστες ευκαιρίες που πήρε προχτές δεν έπαιξε καθόλου. Ο Μαυροειδής έδειχνε σε καλή κατάσταση και έδινε λύσει αλλά παρόλαυτα έπαιξει μόλις 17 λεπτά κι ενώ ο Μαυροκεφαλίδης ήταν σε κακή μέρα. Θα μπορούσα όλη μέρα να γράφω για τα εγκλήματα του ''κυρίου'' αλλά δεν είμαι προπονητής και οι προπονητές ξερουν καλύτερα.
Ο Άρης κέρδισε διότι έχει πολύ καλύτερη ΟΜΑΔΑ από εμάς που δεν έχουμε ΟΜΑΔΑ και επειδή έχει ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ο οποίος είναι καλός σε αντίθεση με μας που δεν έχουμε καν ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.
Οι 66 πόντοι που δεχόμασταν μέχρι προχτές μέσο όρο στην Α1 ασφαλώς και ήταν μαγική εικόνα. Η πραγματικότητα είναι οι 80+ πόντοι που δεχόμαστε στο Eurocup από ομάδες χειρότερες από τον Άρη (π.χ. Κράσνι).
Ακούγονται διάφορες φήμες πως ο Αγγελόπουλος ψάχνεται για προπονητή. Μακάρι...
ίσως μια 30αρα από τον Ολυμπιακό την Κυριακή να επισπεύσει τις διαδικασίες.
Συγχαρητήρια στον Άρη για τη νίκη του.
sirax23
QUOTE (tuareg @ Nov 30 2015, 13:21 ) *
που ακριβως την ειδες αυτη τη συλλογιστικη?



και στηριζεις το συλλογισμο στο τροπο σκεψης που στηλιτευεις στο πρωτο σκελος του μυνηματος σου.
οσο αυθαιρετο ειναι το να ειπε Αρειανος αυτο που εγραψες-που δεν επεσε στην αντιληψη μου-αλλο τοσο αυθαιρετο χωρις να βασιζετειπουθενα ειναι το να λες οτι ο Αρης θα κανει περισσοτερες γκελες κι οτι θα ειναι εμφανης η διαφορα των δυο ομαδων με τις-τυχον-αλλαγες που θα γινουν.


Οσον αφορα το πρωτο σκελος το εχω δει γραμμενο σε πολλα σχολια οπαδων ,και δεν αναφερομαι μονο στο συγκεκριμενο παιχνιδι,αλλα γενικοτερα.

Στο 2ο σκελος ,κατα την ταπεινη μου γνωμη, το ροστερ το ΑΕΚ ειναι αρκετα πιο ποιοτικο απο του ΑΡΗ ,αλλα ο ΑΡΗΣ εχει καλυερο προπονητη με συνεπεια αυτος να παιρνει 110% του ροστερ του ενω εμεις μετα βιας το 60-70% .Εξου και το σχολιο μου για επιτακτικη αλλαγη του Ντραγκαν Σακοτα ο οποιος εχει μεινει μαλλον σε αλλη εποχη μπασκετ. Αυτα.
tuareg
QUOTE (sirax23 @ Nov 30 2015, 13:40 ) *
Οσον αφορα το πρωτο σκελος το εχω δει γραμμενο σε πολλα σχολια οπαδων ,και δεν αναφερομαι μονο στο συγκεκριμενο παιχνιδι,αλλα γενικοτερα.

Στο 2ο σκελος ,κατα την ταπεινη μου γνωμη, το ροστερ το ΑΕΚ ειναι αρκετα πιο ποιοτικο απο του ΑΡΗ ,αλλα ο ΑΡΗΣ εχει καλυερο προπονητη με συνεπεια αυτος να παιρνει 110% του ροστερ του ενω εμεις μετα βιας το 60-70% .Εξου και το σχολιο μου για επιτακτικη αλλαγη του Ντραγκαν Σακοτα ο οποιος εχει μεινει μαλλον σε αλλη εποχη μπασκετ. Αυτα.


α) στο συγκεκριμενο φορουμ δε νομιζω να το ειδες
β) αλλο αυτο που λες τωρα κι αλλο η βεβαιοτητα που εξεφρασες προηγουμενως
sirax23
QUOTE (tuareg @ Nov 30 2015, 13:43 ) *
α) στο συγκεκριμενο φορουμ δε νομιζω να το ειδες
β) αλλο αυτο που λες τωρα κι αλλο η βεβαιοτητα που εξεφρασες προηγουμενως


Δεν μου ειπες ομως, συμφωνεις με αυτο που γραφω στο β ??

Θα ηθελα την αποψη σου .
tuareg
QUOTE (sirax23 @ Nov 30 2015, 13:52 ) *
Δεν μου ειπες ομως, συμφωνεις με αυτο που γραφω στο β ??

Θα ηθελα την αποψη σου .


οχι βεβαια.
Η ΑΕΚ αγωνιστικα ειναι σκορποχωρι χωρις πλανο ουτε μπροστα (εξαρταται απο το Λουκα,τωρα πηρε πικ ν ρολο ασο χωρις να χει ψηλο να παιζει πικ ν ρολ),ουτε πισω (κυριως πισω γιατι με σοβαρη ομαδα τρωει συνηθως 80 π)
Οποιος και να ρθει θα περασει πολυς χρονος να το βαλει σε σειρα ολο αυτο.
ashton
Δεν νομίζω πάντως πως φταίει ο άμπαλος, παρωχημένος παππούς που οι παίκτες της Α.Ε.Κ. είχαν 10 χαμένες βολές και καμιά 10ριά χαμένα ελευθερα τρίποντα ..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.