Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακός - Euroleague 2009-2010
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
apkat
Παντως το 4-2 ειναι δυσκολο να βγει γιατι η μεν Τσιμπονα δεν μπορει να κερδισει καμια ομαδα στην εδρα της η δε Κιμκι που μπορει ανετα παιζει με μας στην Ρωσσια τελευταια αγωνιστικη..Λογικα μεχρι τοτε η Κιμκι θα αποκλειστει η θα κυνηγα τιποτα τρελες διαφορες με τον Ολυμπιακο..Αλλα το λογικοτερο θα ειναι να εχει αποκλειστει..

Συνεπως αν η ομαδα δεν χασει 2 φορες απο την Ταου τουλαχιστον το 5-1 το εχει..Το 6-0 ειναι ετσι κι αλλιως παρα πολυ δυσκολο αλλα τουλαχιστον λογο φοβερης παραγογικοτητας στην Αθηνα μπορουμε να ελπιζουμε οτι θα καλυψουμε την διαφορα στο ΣΕΦ που πιθανον θα χασουμε στην Βιτορια..
pou_pws_pote
εγω αντιθετα θα συμφωνησω με τον spysta και θα πω οτι μετα απο την ηττα απο τον αρη θα συγκεντρωθουν και στη βιτορια θα επιστρεψουν στις σοβαρες εμφανισεις..

βρηκαν ευκαιρια παλι καποιοι στην πρωτη κακη εμφανιση μετα απο καιρο να αρχισουν τη μιρλα 68.gif
Manu7
QUOTE(pou_pws_pote @ Jan 21 2010, 11:45 ) *
εγω αντιθετα θα συμφωνησω με τον spysta και θα πω οτι μετα απο την ηττα απο τον αρη θα συγκεντρωθουν και στη βιτορια θα επιστρεψουν στις σοβαρες εμφανισεις..

βρηκαν ευκαιρια παλι καποιοι στην πρωτη κακη εμφανιση μετα απο καιρο να αρχισουν τη μιρλα 68.gif

Να υποθέσω εδώ ταιριάζει η πλέον κλισέ δήλωση "καλό μάθημα" η ήττα?
Είπαμε έχουμε μείνει μετεξεταστέοι...
Redalert
Ενα καλο νεο για εμας ειναι ο τραυματισμος του Barac της Caha.
Παρατηρειται μια λειψανδρεια στη θεση 5 ουσιαστικα μονο με τον Spliter και ειναι ευκαιρια για εμας να τους χτυπησουμε εκει!!
Reggie Miller #31
Έχω βαρεθεί να ακούω μετά από ήττες ότι πήραμε ένα καλό μάθημα...Ας πει και κάτι άλλο!
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(Reggie Miller #31 @ Jan 22 2010, 17:59 ) *
Έχω βαρεθεί να ακούω μετά από ήττες ότι πήραμε ένα καλό μάθημα...Ας πει και κάτι άλλο!

ΥΠΟΜΟΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
Reggie Miller #31
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Jan 23 2010, 03:31 ) *
ΥΠΟΜΟΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

smiley.gif

Υπομονή και move,move,move,move....
pou_pws_pote
η ταου πηρε τον τακουαν ντιν

ελπιζω να παιξουμε σοβαρη περιφερειακη αμυνα την πεμπτη
γιατι με τελετοβιτς, ινγκλις, ντιν παιζει να διασυρθουμε αμα βρουν ρυθμο απο το τριποντο
ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ.
QUOTE(pou_pws_pote @ Jan 24 2010, 23:55 ) *
η ταου πηρε τον τακουαν ντιν

ελπιζω να παιξουμε σοβαρη περιφερειακη αμυνα την πεμπτη
γιατι με τελετοβιτς, ινγκλις, ντιν παιζει να διασυρθουμε αμα βρουν ρυθμο απο το τριποντο

Εισαι εγκαθετος, αντιΓιαννακικος και εμπαθης.

Ποια ομαδα δηλαδη φετος εχει βρει απεναντι στην καταπληκτικη αμυνα μας ρυθμο απο το τριποντο
για να το κανει η Ταου??

Ολες???????????
rankin
QUOTE(ΛΥΚΟΣ 10 Γ.Σ.Κ. @ Jan 25 2010, 02:42 ) *
Εισαι εγκαθετος, αντιΓιαννακικος και εμπαθης.

Ποια ομαδα δηλαδη φετος εχει βρει απεναντι στην καταπληκτικη αμυνα μας ρυθμο απο το τριποντο
για να το κανει η Ταου??

Ολες???????????

καλά ρε τσίφτες, κάντε λίγο υπομονή.. το παιχνίδι είναι την Πέμπτη, και έχετε ξεκινήσει από την Κυριακή τη μίρλα, λες και χάσαμε κι όλας
Θα μιλήσω ως "Γιαννάκης" και θα σας πω "κάντε ΥΠΟΜΟΝΗ, και κράζετε από Πέμπτη βράδυ"
Όχι τίποτα άλλο, αλλά φαίνεται λες και έχουμε ήδη χάσει, και μάλιστα εξαιτίας των τριπόντων.. Περιμένετε να πάει Πέμπτη βράδυ, να έχει και ενδιαφέρον το πράγμα και θα μάθουμε τι θα συμβεί!
rchos
βρε συ ρανκιν ο λυκος εγραψε το ποστ αυτο τι περιμενες?αφου δεν ειναι ο κοκκαλης στην καε ολα στραβα κι αναποδα ειναι γιαυτον!
kseplenhs
το να φοβόμαστε μια καταιγίδα τριπόντων με αυτά που έχουν δει τα μάτια μας μέχρι στιγμής δεν νομίζω να έχει να κάνει με εμπάθεια.το παθαίνεις το σοκ σου όταν βλέπεις τον ρίτσαρντσον να σου πετάει 30αρα ανενόχλητος και στο αμέσως επόμενο ματς να έχει ένα στρογγυλότατο 0 στα στατιστικά του...

γενικά τα φετινά δείγματα στην άμυνα δεν είναι και τόσο ενθαρρυντικά.φυσικά το αντίθετο μπορούμε να πούμε για την επίθεση...

lamar
QUOTE(rchos @ Jan 25 2010, 10:24 ) *
βρε συ ρανκιν ο λυκος εγραψε το ποστ αυτο τι περιμενες?αφου δεν ειναι ο κοκκαλης στην καε ολα στραβα κι αναποδα ειναι γιαυτον!

Ενω στην ΠΑΕ που ειναι????

sorry για το off topic.
rankin
QUOTE(kseplenhs @ Jan 25 2010, 10:51 ) *
το να φοβόμαστε μια καταιγίδα τριπόντων με αυτά που έχουν δει τα μάτια μας μέχρι στιγμής δεν νομίζω να έχει να κάνει με εμπάθεια.το παθαίνεις το σοκ σου όταν βλέπεις τον ρίτσαρντσον να σου πετάει 30αρα ανενόχλητος και στο αμέσως επόμενο ματς να έχει ένα στρογγυλότατο 0 στα στατιστικά του...

γενικά τα φετινά δείγματα στην άμυνα δεν είναι και τόσο ενθαρρυντικά.φυσικά το αντίθετο μπορούμε να πούμε για την επίθεση...

Είναι γεγονός πως όντως η άμυνα μας, ιδίως απέναντι σε γρήγορα γκαρντ, δείχνει να αντιμετωπίζει δυσκολίες

Όμως, χωρίς διάθεση να χρυσώσω το χάπι, δεν θα πρέπει να παραβλέπουμε πως ο Ολυμπιακός πηγαίνοντας σε αρκετά υψηλότερο τεμπο φέτος από ότι στο παρελθόν, ουσιαστικά αυξάνει τον αριθμό τον επιθέσεων που γίνονται σε έναν αγώνα, και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να σκοράρει περισσότερο τόσο αυτός, όσο και οι αντίπαλοι..
Επίσης, είναι λογικό πως σε υψηλότερο τέμπο είναι δυσκολότερο να παραμένουν συγκεντρωμένοι οι παίχτες στα αμυντικά τους καθήκοντα. Δεν λέω ότι είναι σωστό. Είναι όμως σχετικά φυσιολογικό, ιδίως αν μια ομάδα απαρτίζεται περισσότερο απο επιθετικογενείς παίχτες

Αν θυμάστε επίσης, και επι Γκέρσον, το υψηλό τέμπο είχε ως αποτέλεσμα να παίζουμε κακή άμυνα. Πολύ χειρότερη απο ότι τώρα, και μονίμως ζώνη! Ίσως λοιπόν να είναι και κατα κάποιο τρόπο ένα απο τα φυσικά επακόλουθα του υψηλού ρυθμού, οι μέτριες αμυντικές επιδόσεις...
Τώρα, αν μια ομάδα καταφέρει να βάζει μόνιμα 100 και να τρώει μόνιμα 65, τότε μαγκιά της, αλλά δεν ξέρω ούτε πόσο εύκολο είναι αυτό, ούτε μπορώ να φανταστώ πόση δουλειά χρειάζεται για να φτάσει σε τέτοιο επίπεδο!
Ginobili
QUOTE(rankin @ Jan 25 2010, 10:04 ) *
Είναι γεγονός πως όντως η άμυνα μας, ιδίως απέναντι σε γρήγορα γκαρντ, δείχνει να αντιμετωπίζει δυσκολίες

Όμως, χωρίς διάθεση να χρυσώσω το χάπι, δεν θα πρέπει να παραβλέπουμε πως ο Ολυμπιακός πηγαίνοντας σε αρκετά υψηλότερο τεμπο φέτος από ότι στο παρελθόν, ουσιαστικά αυξάνει τον αριθμό τον επιθέσεων που γίνονται σε έναν αγώνα, και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να σκοράρει περισσότερο τόσο αυτός, όσο και οι αντίπαλοι..
Επίσης, είναι λογικό πως σε υψηλότερο τέμπο είναι δυσκολότερο να παραμένουν συγκεντρωμένοι οι παίχτες στα αμυντικά τους καθήκοντα. Δεν λέω ότι είναι σωστό. Είναι όμως σχετικά φυσιολογικό, ιδίως αν μια ομάδα απαρτίζεται περισσότερο απο επιθετικογενείς παίχτες

Αν θυμάστε επίσης, και επι Γκέρσον, το υψηλό τέμπο είχε ως αποτέλεσμα να παίζουμε κακή άμυνα. Πολύ χειρότερη απο ότι τώρα, και μονίμως ζώνη! Ίσως λοιπόν να είναι και κατα κάποιο τρόπο ένα απο τα φυσικά επακόλουθα του υψηλού ρυθμού, οι μέτριες αμυντικές επιδόσεις...
Τώρα, αν μια ομάδα καταφέρει να βάζει μόνιμα 100 και να τρώει μόνιμα 65, τότε μαγκιά της, αλλά δεν ξέρω ούτε πόσο εύκολο είναι αυτό, ούτε μπορώ να φανταστώ πόση δουλειά χρειάζεται για να φτάσει σε τέτοιο επίπεδο!

Και από πότε ο Γιαννάκης έμαθε να παίζει σε υψηλό τέμπο αλά Γκέρσον???? Μέχρι χθες έπαιζε τσουκου..τσουκου,και με παλικαριές και ηρωισμούς μπας και γυρίσει και κλέψει το παιχνίδι στο τέλος...
Μια ζωή,είτε στο Μαρούσι,είτε στην Εθνική είτε στον Ολυμπιακό...βασιζόταν στην αμυντική του φιλοσοφία.Φέτος ξαφνικά την είδε "επίθεση και στη άμυνα βλέπουμε" επειδή στον Αγγελόπουλο αρέσει το run & gun???? Αυτά εγώ τα ακούω "βερεσέ"....
Air Kef
Μια ζωή,είτε στο Μαρούσι,είτε στην Εθνική είτε στον Ολυμπιακό...βασιζόταν στην αμυντική του φιλοσοφία.Φέτος ξαφνικά την είδε "επίθεση και στη άμυνα βλέπουμε" επειδή στον Αγγελόπουλο αρέσει το run & gun???? Αυτά εγώ τα ακούω "βερεσέ"....

E άκου τα βερεσέ, αλλά ομάδα με 88,5 πόντους μέσο όρο στην α φάση της Ευρωλίγκα και μολις 70% στις βολές δεν ξερω αν εχει ξαναυπάρξει. tongue.gif

Δευτερη η Μπάρτσα με 83.3 .
Marciulionis
QUOTE(Ginobili @ Jan 25 2010, 12:26 ) *
Αυτά εγώ τα ακούω "βερεσέ"....

Κι εγώ πιστεύω όταν σφίξουν τα γάλατα θα δούμε το γνωστό περσινό Ολυμπιακό, με μόνη ουσιαστική διαφορά τη παρουσία του Κλέιζα.
Air Kef
Κι εγώ πιστεύω όταν σφίξουν τα γάλατα θα δούμε το γνωστό περσινό Ολυμπιακό, με μόνη ουσιαστική διαφορά τη παρουσία του Κλέιζα.

Μπορεί όντως, αλλά σε συνδυασμό με τον καλύτερο Τεοντόσιτς και τον καλύτερο Τσίλι, λογικά θα αρκεί. tongue.gif

Η νίκη επί ΠΑΟ πάντως, είχε αρκετό run n gun.
rchos
gino χωρις να σε ειρωνευομαι η κατι τετοιο.
γιατι ακριβως τα ακους βερεσε μπορεις να εξηγησεις?
rankin
Και από πότε ο Γιαννάκης έμαθε να παίζει σε υψηλό τέμπο αλά Γκέρσον???? Μέχρι χθες έπαιζε τσουκου..τσουκου,και με παλικαριές και ηρωισμούς μπας και γυρίσει και κλέψει το παιχνίδι στο τέλος...

Όλα γίνονται σε αυτή τη ζωή! Εδω πέρα ο Ομπράντοβιτς έχει κάνει ομάδα με 3 αμερικάνους, θα φοβηθεί ο Γιαννάκης το ψηλό τεμπο;;;; Έχετε υποτιμήσει τις χαμαιλέοντικές ικανότητες του Γιαννάκη μου φαίνεται!!!!
kseplenhs
QUOTE(rankin @ Jan 25 2010, 12:58 ) *
Όλα γίνονται σε αυτή τη ζωή! Εδω πέρα ο Ομπράντοβιτς έχει κάνει ομάδα με 3 αμερικάνους, θα φοβηθεί ο Γιαννάκης το ψηλό τεμπο;;;; Έχετε υποτιμήσει τις χαμαιλέοντικές ικανότητες του Γιαννάκη μου φαίνεται!!!!

ναι αλλά ο ομπράντοβιτς έχει σχέδιο.ξέρει τι κάνει...tongue.gif
SoKRaM

Ουτως ή αλλως δεν εχει να χασει κατι. Ξερει οτι αυτη ειναι η τελευταια του ευκαιρια και το τσουκου τσουκου που προσπαθουσε να παιξει στα προηγουμενα χρονια του καταφερε μονο κανα 2-3 αγχωτικες νικες επι του Παο , καμια κουπα και κατι 30αρες ...
Manu7
QUOTE(rankin @ Jan 25 2010, 12:04 ) *

Αντιπετωπίζει δυσκολίες γιατί δεν έχουμε γκαρντ που να πιέζουν στην μπάλα και επειδή συνήθως στα αντίπαλα γκαρντ βάζουμε να τα μαρκάρουμε παίχτες ψηλότεροι όπως Βασιλόπουλος και Τσίλι και Παπαλουκάς που λόγώ προσόντων μπορούν να το κάνουν.Όμως οι συγκεκριμένοι δεν πιέζουν στην μπάλα.Ναι μεν λοιπόν με τέτοια μαρκαρίσματα είναι πιο δύσκολα προσπελάσιμοι στο 1vs1 αλλά με ένα απλό σκριν αργούν να καλύψουν τον παίχτη στη συνέχεια όταν αλλάζει το μαρκάρισμα για λίγο.Έτσι άμεσα πρέπει ο ψηλός μας να παίξει με τη σειρά του καλή άμυνα που δυστυχώς δεν παίζει φέτος...

Έτσι το βλέπω εγώ.Γι'αυτό άλλωστε όταν μπαίνει ο Πεν και μαρκάρει το αντιπαλο point guard,πιέζει στην μπάλα και βλέπουμε τον αντίπαλο να δυσκολεύεται στο pick 'n' roll.Έμαθε ξαφνικά ο Πεν να παίζει καλή άμυνα? wink.gif
rankin
QUOTE(Manu7 @ Jan 25 2010, 13:14 ) *
Αντιπετωπίζει δυσκολίες γιατί δεν έχουμε γκαρντ που να πιέζουν στην μπάλα και επειδή συνήθως στα αντίπαλα γκαρντ βάζουμε να τα μαρκάρουμε παίχτες ψηλότεροι όπως Βασιλόπουλος και Τσίλι και Παπαλουκάς που λόγώ προσόντων μπορούν να το κάνουν.Όμως οι συγκεκριμένοι δεν πιέζουν στην μπάλα.Ναι μεν λοιπόν με τέτοια μαρκαρίσματα είναι πιο δύσκολα προσπελάσιμοι στο 1vs1 αλλά με ένα απλό σκριν αργούν να καλύψουν τον παίχτη στη συνέχεια όταν αλλάζει το μαρκάρισμα για λίγο.Έτσι άμεσα πρέπει ο ψηλός μας να παίξει με τη σειρά του καλή άμυνα που δυστυχώς δεν παίζει φέτος...

Έτσι το βλέπω εγώ.Γι'αυτό άλλωστε όταν μπαίνει ο Πεν και μαρκάρει το αντιπαλο point guard,πιέζει στην μπάλα και βλέπουμε τον αντίπαλο να δυσκολεύεται στο pick 'n' roll.Έμαθε ξαφνικά ο Πεν να παίζει καλή άμυνα? wink.gif

Ο Πεν είναι καλός στην ατομική απέναντι σε κοντά γκαρντ.. Πάντα ήταν, απλά στην άμυνα ζώνης του Γκέρσον δεν ήταν δυνατό να γίνει εμφανές αυτό, ούτε ήταν δυνατό να συμβεί όταν αναγκαστικά έπρεπε να μαρκάρει τον Διαμαντίδη που του ρίχνει 2 κεφάλια!

Κατα τ' άλλα Παπαλουκάς - Τεόντοσιτς έχουν αργά πόδια για την άμυνα, αλλά γρήγορο μυαλό στην επίθεση, για αυτό και επιτέλους κατάλαβε ο Γιαννάκης ότι πρέπει να τους αφήνει να παίζουν σε ψηλότερες στροφές στην επίθεση και έτσι να αντιμετωπίζουμε τις όποιες αμυντικές δυσκολίες με επιθετικά ξεσπάσματα. Στην ουσία ρεφάρεις την μέτρια άμυνα, με καλή επίθεση..
Στην τελική, δεν μπορείς να τα έχεις όλα σε αυτή τη ζωή. Αν είχες Τεόντοσιτς με τεράστιο αμυντικό ταλέντο, θα είχες παίχτη έτοιμο για το ΝΒΑ! Εμένα μου αρκεί που, ο συγκεκριμένος για παράδειγμα, είναι φιλότιμος στην άμυνα .. Ας χλατσώνει 3 τρίποντα και ας μοιράζει 5 ασιστ ανα αγώνα, και έχει κάνει καλά τη δουλειά του προσπαθώντας όσο μπορεί στην άμυνα. Τη μπάλα θα την πιέσει ο Πεν. Δεν χρειάζεται να βγάζουμε το λάδι του Μίλος και του Παπαλουκά στην άμυνα.
Venomous
Καλησπέρα.
Όσον αφορά την φιλοσοφία του Γιαννάκη, σίγουρα όλα αυτά τα χρόνια και με τις προηγούμενες ομάδες του αλλά και τον πρώτο καιρό στον Ολυμπιακό ήταν πρώτα άμυνα και βλέπουμε στην επίθεση. Αργό τέμπο,λίγες επιθέσεις και χαμηλό σκορ. Αυτό είναι γνωστό βέβαια.
Φέτος λοιπόν βλέπουμε ένα πολύ διαφορετικό πρόσωπο με μια ομάδα που τρέχει και έχει στόχο να φτάσει σε υψηλό σκορ. Όπως πολύ σωστά αναφέρθηκε το ότι έχουμε με διαφορά την καλύτερη επίθεση στην Ευρωλίγκα με τραγικό ποσοστό στις βολές είναι αξιοσημείωτο και αξιοπρόσεκτο!

Για μένα όμως ο καλός προπονητής φαίνεται από κάτι τέτοιες κινήσεις. Δηλαδή ο Γιαννάκης προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το πλούσιο επιθετικό ταλέντο στην ομάδα και να πηγαίνει τα παιχνίδια στον ρυθμό που θέλουμε. Αυτό είναι δείγμα ότι γίνεται δουλειά και κυρίως ότι κοουτσάρει με βάση το ρόστερ που υπάρχει και προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τα πλεονεκτήματά του. Θα ήταν νομίζω ανόητο όταν έχεις Κλέιζα,Τσίλντρες και τον εκπληκτικό Τεόντοσιτς να είχαμε την παλιά αντίληψη με χαμηλά σκορ και αργό τέμπο. Αυτό φυσικά έχει σαν αποτέλεσμα κάποιες αδυναμίες στην άμυνα που όμως πιστεύω ότι με τον καιρό θα εξαλειφθούν μέχρι ενός σημείου.

Πολύ σημαντικό το μάτς της Πέμπτης και πρέπει να νικήσουμε ή στην χειρότερη περίπτωση εάν χάσουμε αυτό να συμβεί με πολύ μικρή διαφορά έτσι ώστε να τερματίσουμε πρώτοι και να μην μπλέξουμε σε περιπέτειες...
Manu7
QUOTE(rankin @ Jan 25 2010, 13:30 ) *
Ο Πεν είναι καλός στην ατομική απέναντι σε κοντά γκαρντ.. Πάντα ήταν, απλά στην άμυνα ζώνης του Γκέρσον δεν ήταν δυνατό να γίνει εμφανές αυτό, ούτε ήταν δυνατό να συμβεί όταν αναγκαστικά έπρεπε να μαρκάρει τον Διαμαντίδη που του ρίχνει 2 κεφάλια!

Κατα τ' άλλα Παπαλουκάς - Τεόντοσιτς έχουν αργά πόδια για την άμυνα, αλλά γρήγορο μυαλό στην επίθεση, για αυτό και επιτέλους κατάλαβε ο Γιαννάκης ότι πρέπει να τους αφήνει να παίζουν σε ψηλότερες στροφές στην επίθεση και έτσι να αντιμετωπίζουμε τις όποιες αμυντικές δυσκολίες με επιθετικά ξεσπάσματα. Στην ουσία ρεφάρεις την μέτρια άμυνα, με καλή επίθεση..
Στην τελική, δεν μπορείς να τα έχεις όλα σε αυτή τη ζωή. Αν είχες Τεόντοσιτς με τεράστιο αμυντικό ταλέντο, θα είχες παίχτη έτοιμο για το ΝΒΑ! Εμένα μου αρκεί που, ο συγκεκριμένος για παράδειγμα, είναι φιλότιμος στην άμυνα .. Ας χλατσώνει 3 τρίποντα και ας μοιράζει 5 ασιστ ανα αγώνα, και έχει κάνει καλά τη δουλειά του προσπαθώντας όσο μπορεί στην άμυνα. Τη μπάλα θα την πιέσει ο Πεν. Δεν χρειάζεται να βγάζουμε το λάδι του Μίλος και του Παπαλουκά στην άμυνα.

Καλά και γω για τον Τεόντοσιτς τα ίδια πιστεύω.Είναι σαν λέμε δεν θέλω τον Ναβάρο επειδή δεν παίζει καμιά φοβερή άμυνα.
Δεν πάει να βάζει 20 πόντους σε κάθε ματς? tongue.gif

Το θέμα με την άμυνα όπως έχω ξαναπεί δεν είναι το αμυντικό ταλέντο των παιχτών μας ξεχωριστά μιας και έχουμε θα έλεγα από τις πιο αθλητικές ομάδες σε αυτό τον τομέα.Το θέμα είναι η συλλογική άμυνα στο 5vs5 και αυτές οι περίφημες περιστροφές που με ένα απλό σκριν και πάσα έξω επικρατεί το χάος...Γι'αυτο και ένας ένας τώρα μιλάνε για αυτό το πράγμα.
rankin
QUOTE(Manu7 @ Jan 25 2010, 13:39 ) *
Το θέμα με την άμυνα όπως έχω ξαναπεί δεν είναι το αμυντικό ταλέντο των παιχτών μας ξεχωριστά μιας και έχουμε θα έλεγα από τις πιο αθλητικές ομάδες σε αυτό τον τομέα.Το θέμα είναι η συλλογική άμυνα στο 5vs5 και αυτές οι περίφημες περιστροφές που με ένα απλό σκριν και πάσα έξω επικρατεί το χάος...Γι'αυτο και ένας ένας τώρα μιλάνε για αυτό το πράγμα.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα των παιχτών (πχ Κλέιζα) το πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι ότι έχουν ξεκινήσει να δουλεύουν πάνω σε κάποια καινούρια στοιχεία, και ακόμα δεν έχουν προσαρμοστεί σε αυτά..
Δεν είν' κακό.. Αν δουλεύουν, κάτι θα κάνουν.. το πρόβλημα θα ήταν να μην δούλευαν και να μην έβαζαν καινούρια στοιχεία στο παιχνίδι!
xristos_metal
Αν χασει αυριο ο Ολυμπιακος θα απογοητευτω πολυ. Η Καχα ειναι καλη ομαδα, αλλα ο Ολυμπιακος καλυτερη και δεν υπαρχει αλλο αποτελεσμα εκτος της νικης.
Redalert
QUOTE(xristos_metal @ Jan 27 2010, 14:00 ) *
Αν χασει αυριο ο Ολυμπιακος θα απογοητευτω πολυ. Η Καχα ειναι καλη ομαδα, αλλα ο Ολυμπιακος καλυτερη και δεν υπαρχει αλλο αποτελεσμα εκτος της νικης.

Ολα κρινονται μεσα στο παρκε!!
Ο Ολυμπιακος ειναι η καλυτερη ομαδα "θεωρητικα" τα τελευταια 2 χρονια.!
xristos_metal
Θεωρητικα οχι δεν ειναι, αλλα σιγουρα αυτη τη στιγμη ειναι πολυ καλυτερη ομαδα απο τη Καχα.
Air Kef
Για να προλάβω καταστοφολογία και ατέρμονη γκρίνια σε περίπτωση ήττας αύριο (tongue.gif), να θυμήσω ότι πέρσι στην πρεμιέρα του Τοπ 16 είχαμε χάσει στο Μιλάνο, ωστόσο στο τέλος το πήγαμε το Φ4, με μια αδιάφορη ήττα στην Μαδρίτη στο ενδιάμεσο.
xristos_metal
Δε θα καταστραφει ο Ολυμπιακος αν χασει, εκτος και εαν φαει 20αρα. Απλα εχει τετοιο υλικο που ειναι κριμα να μην καθαρισει απο τωρα τον ομιλο. Να δειξει οτι κατι παει να γινει φετος.
il postino
QUOTE(Air Kef @ Jan 27 2010, 15:40 ) *
Για να προλάβω καταστοφολογία και ατέρμονη γκρίνια σε περίπτωση ήττας αύριο (tongue.gif), να θυμήσω ότι πέρσι στην πρεμιέρα του Τοπ 16 είχαμε χάσει στο Μιλάνο, ωστόσο στο τέλος το πήγαμε το Φ4, με μια αδιάφορη ήττα στην Μαδρίτη στο ενδιάμεσο.

σημασια δεν εχει αυριο τοσο το αποτελεσμα οσο η εμφανιση!

αν μπει σοβαρος ο ολυμπιακος στο ματς και χασει απο μια ανωτερη ομαδα καλως να χασει. ο σοβαρος ολυμπιακος δε χανει απο καμια ομαδα στην ευρωπη με πανω απο 10π, που σημαινει οτι αν επιδειξει αναλογη σοβαροτητα στο σεφ θα καλυψει τη διαφορα!

rchos
σημασια δεν εχει αυριο τοσο το αποτελεσμα οσο η εμφανιση!

αν μπει σοβαρος ο ολυμπιακος στο ματς και χασει απο μια ανωτερη ομαδα καλως να χασει. ο σοβαρος ολυμπιακος δε χανει απο καμια ομαδα στην ευρωπη με πανω απο 10π, που σημαινει οτι αν επιδειξει αναλογη σοβαροτητα στο σεφ θα καλυψει τη διαφορα!

συμφωνω σε αυτο που λες για τον ολυμπιακο.ο καλος ολυμπιακος δεν χανει με πανω απο 10 ποντους πουθενα.παντως ειδικα για την ταου θεωρω οτι ο καλος οσφπ δεν χανει ευκολα.μιλαμε μονο για τον καλο βεβαια.
οσο για το αποτελεσμα αν νικησουμε με ασχημη εμφανιση το προτιμω απο το να χασουμε με καλη.θεωρω οτι οι νικες ειναι πιο σημαντικες για την ψυχολογια της ομαδας αυτη τη στιγμη.
pou_pws_pote
πιστευω οτι σημερα φανηκε περιτρανα οτι ειχαμε δικιο οσοι λεγαμε οτι ο ομιλος μας ηταν ισως ο δυσκολοτερος στη πρωτη φαση της ευρωλιγκας..
Redalert
QUOTE(pou_pws_pote @ Jan 28 2010, 01:24 ) *
πιστευω οτι σημερα φανηκε περιτρανα οτι ειχαμε δικιο οσοι λεγαμε οτι ο ομιλος μας ηταν ισως ο δυσκολοτερος στη πρωτη φαση της ευρωλιγκας..

Απο που προκυπτει αυτο φιλε μου??
pou_pws_pote
QUOTE(REDALERT @ Jan 28 2010, 10:09 ) *
Απο που προκυπτει αυτο φιλε μου??

απ το οτι η παρτιζαν νικησε τον παναθηναικο μεσα στο ΟΑΚΑ
απ το οτι η εφες θα κανε διπλο στη μαδριτη αν δεν προστατευαν οι διαιτητες τη ρεαλ
κι απ το οτι η μαλαγα εκανε αξιοπρεπεστατη εμφανιση μεσα στη μοσχα.

μπορει ο ομιλος μας να μην ειχε το δευτερο μεγαθηριο αλλα παρτιζαν εφες μαλαγα και λιετουβος ηταν σκληροτραχηλες ομαδες με εδρες καμινια
kseplenhs
βλέπω σήμερα να χάνουμε με κάτω τα χέρια.

για τον πολυ απλό λόγο οτι όπου πάμε να παίξουμε με αισιοδοξία,πάθος,δηλώσεις,δηλώσεις εγκωμιαστικές απο τους αντιπάλόυς και να αιωρείται στην ατμόσφαιρα οτι "κερδίζουμε και μέχρι να έρθει το final4 δεν ξανασχολουμαστε με τον θεσμό",συνήθως τον τρώμε αμάσητο...

τα περιμένω όλα σήμερα...
pou_pws_pote
να υπενθυμισω επισης οτι της παρτιζαν της ριξαμε 20 ποντους παιζοντας χωρις παπαλουκα, σοφοκλη και με νοοτροπια αντε να βγει η υποχρεωση γιατι εχουμε και σοβαροτερες δουλειες να κανουμε wink.gif
Manu7
QUOTE(kseplenhs @ Jan 28 2010, 10:47 ) *
βλέπω σήμερα να χάνουμε με κάτω τα χέρια.

για τον πολυ απλό λόγο οτι όπου πάμε να παίξουμε με αισιοδοξία,πάθος,δηλώσεις,δηλώσεις εγκωμιαστικές απο τους αντιπάλόυς και να αιωρείται στην ατμόσφαιρα οτι "κερδίζουμε και μέχρι να έρθει το final4 δεν ξανασχολουμαστε με τον θεσμό",συνήθως τον τρώμε αμάσητο...

τα περιμένω όλα σήμερα...

angry_red.gif Και εγώ ρε γ****ο...Δεν σου βγάζει σιγουριά αυτή η ομάδα μέχρι να μπορέσει να νικάει σε τέτοιες έδρες επειδή πολύ απλά είναι φαβορί και το δείχνει στο παρκέ...Δεν θα μου φανεί καθόλου παράξενο αν γίνει τίποτα αλά Μάλαγα...Θέλω να πιστεύω ότι έχει αλλάξει όμως νοοτροπία η ομάδα και δείχνει παντού σοβαρότητα.
apkat
Kαι εγω παντως βλεπω σχετικα ευκολη ηττα..Επισης παιζω και στοιχημα οτι η Ταου θα σουταρει με πανω απο 50% στα τριποντα..
Razorblade Fish
QUOTE(apkat @ Jan 28 2010, 13:44 ) *
Kαι εγω παντως βλεπω σχετικα ευκολη ηττα..Επισης παιζω και στοιχημα οτι η Ταου θα σουταρει με πανω απο 50% στα τριποντα..

Πανω απο 50% δυσκολο,αλλα θα σουταρει πολλα και θα βαλει πολλα...Υπολογιζω κατι σαν 11/27...Παντως μονο με τον Σπλιτερ διαθεσιμο σεντερ,μπορουμε να χτυπησουμε κατω απο το καλαθι,αυτη ειναι μια παραμετρος που μπορει να μας οδηγησει στη νικη...
Manu7
QUOTE(apkat @ Jan 28 2010, 13:44 ) *

Καλά το ποσοστό είναι το λιγότερο...Αν είναι 6/12 τα τρίποντα έχε καλώς...Κανα 14/22-28 είναι το πρόβλημα...
Ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία ομάδα θα είναι που φέτος θα μας έχει πονέσει από την περιφέρεια...

Καλά ειδικά πέρσυ θυμάμαι στο πρώτο ματς στο Σεφ που ξεκινάμε και πάει πάνω στον Τελέτοβιτς ο Μπουρούσης
και έχει βάλει ο Βόσνιος 14 πόντους σε μια περίοδο.Είναι ώρες που αναρωτιέσαι αν σε αυτή την ομάδα γίνεται
scouting....
Razorblade Fish
QUOTE(Manu7 @ Jan 28 2010, 13:50 ) *
Καλά το ποσοστό είναι το λιγότερο...Αν είναι 6/12 τα τρίποντα έχε καλώς...Κανα 14/22-28 είναι το πρόβλημα...
Ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία ομάδα θα είναι που φέτος θα μας έχει πονέσει από την περιφέρεια...

Καλά ειδικά πέρσυ θυμάμαι στο πρώτο ματς στο Σεφ που ξεκινάμε και πάει πάνω στον Τελέτοβιτς ο Μπουρούσης
και έχει βάλει ο Βόσνιος 14 πόντους σε μια περίοδο.Είναι ώρες που αναρωτιέσαι αν σε αυτή την ομάδα γίνεται
scouting....

Ενταξει,κλασσικος Τελετοβιτς...Εβαλε 2 νορμαλ σουτ στην αρχη και μετα αρχισε να σουταρει απο τα 9 μετρα η με κρεμασμενους πανω του.Ξεκινησε αν θυμαμαι καλα με 4/5 και τελειωσε με 4/12!.Και μετα τους 14 της πρωτης περιοδου δεν εβαλε αλλους!Το scouting σε τι εχει να κανει;Ο τελετοβιτς ετσι παιζει,τετοιος παικτης ειναι.4αρι επαιζε περσι ο Μπουρουσης,ποιον να βαζαμε πανω του;Τον Βουισιτς;;; icon_drunk.gif
apkat
Σημερα φανταζομαι ο Σοφο θα χρησιμοποιηθει αρκετα ωστε να παρει φαουλ απο τον Σπλιτερ..ΔΕν εχουν αλλο σεντερ και ειναι πολυ σημαντικο να φθειρουμε τον Βραζιλιανο..Δεν μας νοιαζει να κανει και 5 φαουλ ο Σοφοκλης σε λιγο χρονο αρκει να ειναι μεσα ολα τα πρωτα λεπτα που θα ειναι και ο Σπλιτερ ωστε στις μαχες να ανταλλαξουν 2-3 φαουλ εκαστος..Αν καταφερουμε να βγαλουμε τον Βραζιλιανο εκτος αγωνα για σημαντικα διαστηματα του παιχνιδιου θα εχουμε κανει το πιο αποφασιστικο βημα για την νικη..
rankin
Είναι γεγονός ότι πέρσι την Ταου την πιάσαμε και κάπως στον ύπνο για να την ρίξουμε κάτω!
Φέτος, δεν πρόκειται να κοιμάται η Ταού. Μας ξέρει πολύ καλά (όλη η ευρώπη μας ξέρει πλέον) και μας περιμένει έτοιμη να αντιμετωπίσει μια ομάδα επιπέδου final 4. Λογικά θα τα δώσουν όλα!
Πάνω σε αυτό λοιπόν, μπορεί να έχουμε καλύτερο υλικό, αλλά αν δεν τα δώσουμε όλα και εμείς, δεν έχουμε τύχη!

Θέλω όμως να πιστεύω ότι δεν θα εμφανιστούμε χαλαροί και αδιάβαστοι..

Κατα τ' άλλα Προβλέψεις δεν μπορώ να δώσω, αλλά σαφώς και το φαβορί είναι οι Ισπανοί, λόγω έδρας και λόγω του ότι έχουν πετάξει απο πάνω τους τον τίτλο του φαβορί, που είχαν πέρσι..
Απο την άλλη, πιστεύω στην ομάδα μου και είμαι αισιόδοξος

pou_pws_pote
εγω λεω να βαλει αρχικη πενταδα το γλυνιαδακη
να αρχισει τις αγκωνιες στο σπλιττερ
μεχρι να τα παρει ο βραζιλιανος να του σκασει κανα μπουκετο και να φαει ντισκαλιφιε
μετα ολα θα ναι ευκολοτερα thumbsup.gif
Redalert
QUOTE(pou_pws_pote @ Jan 28 2010, 15:24 ) *
εγω λεω να βαλει αρχικη πενταδα το γλυνιαδακη
να αρχισει τις αγκωνιες στο σπλιττερ
μεχρι να τα παρει ο βραζιλιανος να του σκασει κανα μπουκετο και να φαει ντισκαλιφιε
μετα ολα θα ναι ευκολοτερα thumbsup.gif

Καλο θα ηταν αυτο αλλα ...τον Γλυνιαδακη δεν τον πηρε καν στην αποστολη!!
Manu7
QUOTE(Razorblade Fish @ Jan 28 2010, 14:54 ) *
Ενταξει,κλασσικος Τελετοβιτς...Εβαλε 2 νορμαλ σουτ στην αρχη και μετα αρχισε να σουταρει απο τα 9 μετρα η με κρεμασμενους πανω του.Ξεκινησε αν θυμαμαι καλα με 4/5 και τελειωσε με 4/12!.Και μετα τους 14 της πρωτης περιοδου δεν εβαλε αλλους!Το scouting σε τι εχει να κανει;Ο τελετοβιτς ετσι παιζει,τετοιος παικτης ειναι.4αρι επαιζε περσι ο Μπουρουσης,ποιον να βαζαμε πανω του;Τον Βουισιτς;;; icon_drunk.gif

Ναι ξεκίνησε με 4/5 σουτ και μετά δεν ξανάβαλε.Γιατί τον μάρκαρε ο Μπουρούσης στο 1 μέτρο στην πρώτη περίοδο.
Αυτό δεν είναι ανυπαρξία scouting?Είναι σαν να μαρκάρεις τον Φώτση στο 1 μέτρο για να να μην τον αφήσεις την διείσδυση... 69.gif Μετά λοιπόν επειδή είδε το λαθος του ο Γιαννάκης βάζει τον γοργοπόδαρο Πρίντεζη πάνω του και τον κυνηγούσε παντού.Ε και μετά λίγο η καλή άμυνα λίγο η τρέλα του Τελέτοβιτς που σούταρε από όπου έβρισκε, σώθηκε το πράγμα.Στο ματς στη Βιτόρια ψιλιασμένος πια ο Γιαννάκης αν και χωρίς Πρίντεζη έβαλε τον Μπουρούση να τον μην τον αφήνει από τα μάτια του.
Και με τη Μάλαγα δεν είναι δυνατόν να ξέρεις ότι ο Ντιν είναι ο βασικός της σκόρερ από την περιφέρεια και να σε κάνει γιο-γιο.Δηλαδή πώς προσαρμόζεις την άμυνα σου τόσο καλά πάνω στον Ρακόσεβιτς και όχι πάνω σε κάποιον άλλο παίχτη που είναι και αυτός καλός σκόρερ?Επειδή είναι ο Ρακόσεβιτς και τον γνωρίζει όλος ο κόσμος?
PanosIlio
Εγώ πάντως σήμερα περιμένω νίκη και μπορεί και εύκολα.

Η Κάχα θα είναι με ένα σέντερ (Σπλίτερ), που μπορεί να είναι τo καλύτερο 5άρι στην Ευρώπη αλλά εμείς θα έχουμε 2 σέντερ (Μπουρούσης, Σόφο) που είναι στα μέσα καλύτερα 5 σεντερ της Ευρώπης smile.gif

Δεν ξέρω γιατί αλλά για την φετινή χρονιά είμαι πολύ αισιόδοξος και σε καμία περίπτωση δεν βλέπω ήττα απόψε και μάλιστα εύκολα.

Βέβαια μπορεί να κάνω και λάθος, θα δούμε.

Πάντως ένα είναι σίγουρο, από σήμερα και μέχρι τέλος Φεβρουαρίου κρίνονται πολλά, πλεονέκτημα στους 8 της Ευρωλίγκα, Κύπελλο Ελλάδας και κατά 99% η πρώτη θέση στο πρωτάθλημα Ελλάδας.

Και φέτος η ομάδα είναι καλύτερη από πέρσι, πολύ καλύτερη.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.