Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Το αύριο του Παναθηναικού....
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
harris
Ναι, για τον Πέτζα μιλάμε......

που το καταλαβες? ohmy.gif biggrin.gif
Air Kef
Υπαρχει και καποιος που δεν θα ελεγε οχι (λογω υποχρεωσεων) να γυρισει στην Ελλάδα.....

+ που είπες για κόντρα με Ζοτς.Δεν νομίζω ότι έχει πιθανότητες να έρθει φέτος.. tongue.gif
qspock
Εε, δε νομιζω οτι εκει ειναι το προβλημα, ο Στογιακοβιτς ειναι σταρ στο NBA και στην κορυφη της καριερας του, γιατι να φυγει τωρα?? Ποιος θα το εκανε? Ακομα κι ο Ντομινικ ειρθε στα τελη της καριερας του.

Οι φημες για τον συγκεκριμενο παιχτη ειναι παραλογες, το να λεμε οτι δεν ειρθε λογω Ομπραντοβιτς δε νομιζω οτι στεκει γιατι δεν τεθηκε καν τετοιο θεμα.

Εξαλλου, ακομη κι αν υποθετικα γινονταν κατι τετοιο και το σκεφτοταν ο Στογιακοβιτς, ο ΠΑΟ εχασε τον Μποντιρογκα γιατι η Ρωμα εκανε καλυτερη προταση. Να μη το ξεχναμε αυτο, υπαρχουν κι αλλες ομαδες που δινουν πιο πολλα. Δειτε τι εκανε φετος η Μπαρτσα στις μεταγραφες... Ο ΠΑΟ φετος μονο φαβορι δεν ειναι στην Ευρωπη.
agor
pios sou eipe oti o panathianikso ehase ton mponti gia ta lefta?
apla o thanasis ton ithele kai o paulos me ton zots den mporousan na apofasisoun an hriazete i oxi
Air Kef
Αν ο ΠΑΟ ήθελε πραγματικά τον Dejan τον έπαιρνε.Ποια Ρόμα τώρα;
harris
Ασε που δεν θα παιζει καν στην Ευρολιγκα.... blink.gif στο Ουλεμπ καπ θα παιζει η Ρομα.....πφφφφ....
qspock
Τι παει να πει αν ηθελε τον Μποντι τον επερνε, δεν του εκανε προταση? Αφου του εκανε τον ηθελε. Απλα περιμεναν να την βγαλουν φτηνα αλλα δε τους εκατσε. Η εκαναν μια προταση μονο για τα ματια του κοσμου, κατι που θα αποδειχτει αν δεν παρουν αλλον παιχτη. Καποτε ισως να εκαναν την υπερβαση, πλεον ομως δεν βαζουν το χερι βαθια στην τσεπη, αυτο ειναι που υποστηριζω κι αυτο ειναι που επιβεβαιωνεται με τις φετινες μεταγραφες. Δηλαδη οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια? Ο Μποντιρογκα ειναι απο τους καλυτερους ευρωπαιους παιχτες και θεωρειται απο τους καλυτερους ξενους που περασαν απο τον ΠΑΟ. Ξαφνικα ο Χατζηβρετας και ο Σκεπανοβιτς καλυπτουν καλυτερα τη θεση του? Αμα ειναι ας μην τον παρει στην τελικη 12δα της Σερβιας τον Μποντιρογκα ο Ζελικο, αφου δεν μπορει να αποφασισει αν του κανει! Εχει τον Σκεπανοβιτς και ολο και καποιον καλυτερο του Χατζηβρετα θα βρει 24.gif
Σοβαροι να ειμαστε...

Δεν εχει σημασια ποιος τα εχει αλλα ποιος τα σπρωχνει. Κι ο Φιλιππου τα εχει... 68.gif Δεν ειπε κανεις οτι ο Παυλος δεν μπορουσε να παρει τον Μποντι. Αλλα το οτι δε τον πηρε και δεν παιρνει κανεναν αλλο (μεχρι στιγμης) κατι σημαινει. Και ημαρτον, στην Ευρωπη υπαρχουν κι αλλοι που τα σπρωχνουν και μαλιστα πολυ περισσοτερο απο τον ΠΑΟ που μονο πρωταθλητης των μεταγραφων δεν ειναι, ουτε καν στην Ελλαδα για φετος.

Αρα λοιπον αν οι μεταγραφες του ΠΑΟ εχουν κλεισει, οι βαρυγδουπες δηλωσεις μετα το final4 αφορουσαν τον Σπανουλη και τον Τομασεβιτς... icon_blahblah.gif
Μακαρι να μην ειναι ετσι τα πραγματα γιατι εγω δεν εχω καμια αγωνια να δω τον ..."νεο" Παναθηναικο. icon_bored.gif
harris
QUOTE(harris @ Aug 11 2005, 12:34 AM)
Το θεμα ειναι πως εαν θελουν οι Γιαννακοπουλοι, μπορουν να φερουν καλο παικτη απο το ΝΒΑ, αλλα θα ειναι και σε προχωρημενη ηλικια....

Για παραδειγμα, η Ουνιξ εχει καταθεσει προταση στον Μπράιον Ράσελ και τον Αντονι Πίλερ....και περιμενει την απαντηση τους.....

*

Τι εγινε ρε παιδια;;;;Πριν 13 μερες το ανεφερα και σημερα βγηκε βρομα για τον Ράσελ;;;; w00t.gif

Λετε;;; Δυσκολο......
LEFTERIS733
Γνωμη μου για το φετινο παο:πιο δυνατος σε ψηλους,ο τομασεβιτς προσθετει δυναμη στο καλαθι,αμυνα,παιρνει και κανενα ριμπαουντ(επιτελους καποιος που το κανει) χωρις ομως να ειναι τοσο αργος οσο ο φεμερλινγκ.Στους κοντους μια χαρα ειμασταν,συν την προσθηκη του μπιλι-απλα τελεια.

Το μονο που πιστευω οτι χρειαζεται ειναι ενα καθαρο 3αρι με καλο σουτ και ικανοτητα να παρει καποιες φασεις πανω του με μπασιματα.Δηλαδη το κλασικο στυλ του αμερικανου small forward.(π.χ. παρκερ).Αν παρει και ενα τετοιο παιχτη τοτε κλεινω απο τωρα εισιτηριο για πραγα...(ειναι και ωραια πολη).

bball.gif
harris
Μηπως ηρθε η ωρα του Ντουσαν???? Λεω εγω..... wink.gif
dizzy_fingers
Από το στόμα σου, στου Ζοτς το αυτί...
qspock
QUOTE(harris @ Aug 24 2005, 12:50 AM)
Μηπως ηρθε η ωρα του Ντουσαν???? Λεω εγω..... wink.gif
*

Του Βουκτσεβιτς? Του Γιελιτς? Η του ...Ιβκοβιτς?

icon_drunk.gif
Air Kef
Μάλλον του Σάκοτα εννοεί.Έχει όλα τα στοιχεία που λέεο ο Λευτέρης.Θα ήθελα πολύ να τον δω να πέρνει τόσο χρόνο συμμετοχής. wink.gif
Δεν καταλαβαίνω όμω;ς γιατί ο Αλβέρτης έχει αποκλειστεί από αυτόν τον ρόλο..
dizzy_fingers
Γιατί μόνος του παραιτήθηκε από αυτόν το ρόλο.
Στα κρίσιμα παιχνίδια είναι η ψυχή της ομάδας και μπορεί να μεταμορφωθεί σε σκόρερ, αλλά αυτό που λέει ο Λευτέρης αφορά το σκοράρισμα σε τακτική βάση, κάτι που ο Αλβέρτης δεν κάνει πια.
LEFTERIS733
Δεν θα συμφωνησω μαζι σας παιδες.Καλος ο ντουσαν αλλα οταν ειπα αμερικανο εννοουσα αμερικανο με οτι καλο και κακο συνεπαγεται αυτο.
qspock
Μακαρι ο Σακοτα να εχει χρονο συμετοχης, θα ειναι καλο και για τον ΠΑΟ αλλα και την εθνικη αργοτερα wink.gif Εχει πολυ καλα στοιχεια, του λειπει εμπειρια. Αν και οπως το κοβω θα παιξει κανα δυο χρονακια κι αν πετυχει θα την κανει για NBA. Και μετα δε ξερω κατα ποσο θα μας τιμα με τις συμμετοχες του στην εθνικη... 33.gif
Αλλα παμε μακρια, ας παιξει πρωτα και τα λεμε.
Εγω πιστευω οτι τον ρολο αυτο μπορει να τον παιξει επαξια ο Σκεπανοβιτς, και το εκανε πολυ καλα φετος. Συνεχιζω να υποστηριζω οτι ο ΠΑΟ εχει προβλημα στους ψηλους, ο Τομασεβιτς κι ο Μπατιστ ειναι μονοι τους. Αντε στο 4 ειναι μια χαρα γιατι βαζει και τον Φρανγκι και Σακοτα, στο 5 ομως εχει μονο τον Τομασεβιτς. Επρεπε να παρει εναν ψηλο ακομη. Και μιλαω για καλο ψηλο, οχι το αγγουρι. 19.gif

Λετε να τρελαθει ο Παυλος και να φερει καναν ...ΡΑΤΖΑ? icon_headbang.gif icon_drunk.gif
Green_Fan
QUOTE("sport24.gr")
Τα πρώτα φιλικά τεστ
Δύο φιλικά παιχνίδια με ομάδες από την Α2 θα δώσει τις επόμενες ημέρες ο Παναθηναϊκός, που στις 18 Σεπτεμβρίου θα αντιμετωπίσει τον Σπόρτιγκ και στις 22 του ίδιου μήνα το Αιγάλεω.
Ο Δημήτρης Ιτούδης ψάχνει κι ένα ακόμη -δυνατότερο- αντίπαλο, πριν την πρόβα τζενεράλε που θα γίνει στη Ρόδο.

Χωρίς τον Βασίλη Ξανθόπουλο πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Παρασκευής, καθώς ο 21χρονος γκαρντ ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα. Το απόγευμα θα γυμναστει κανονικά κι ο Δημήτρης Παπανικολάου.

Τέλος ο Μάικ Μπατίστ αναμένεται στη χώρα μας την Κυριακή. Θα γυμναστεί για πρώτη φορά με το "τριφύλλι" τη Δευτέρα.

Χάρη ετοιμάσου...Ο Παναθηναικός θα παίξει με τον Σπόρτινγκ... biggrin.gif
Warrior
Παντως ακουγεται πολυ οτι οι αφοι ετοιμαζονται να φερουν παικτη-κραχτη
απο την αλλη οχθη για να κερδισουν τις εντυπωσεις του μεταγραφικου
καλοκαιριου..
harris
QUOTE(Green_Fan @ Sep 2 2005, 02:41 PM)
Χάρη ετοιμάσου...Ο Παναθηναικός θα παίξει με τον Σπόρτινγκ... biggrin.gif
*

Χεχεχεχε......μαζικο παρον θα δωσουν οι Σπορτιγκιτες....ΠΑΟ ετοιμασου να υποκειψεις 19.gif
Bonzo
Aπό sportime.gr

"
Λίγες ώρες πριν το ραντεβού του με τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ, Παύλο Γιαννακόπουλο, οπότε και θα συζητήσουν το θέμα ενίσχυσης της ομάδας με έναν Αμερικανό, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, υποστήριξε ότι δεν κρίνει απαραίτητη την απόκτηση ενός ακόμη παίκτη.
«Αποκτήσαμε δύο πολλούς ικανούς παίκτες εφέτος, τον Βασίλη Σπανούλη στον άσο και τον Ντέγιαν Τομάσεβιτς μέσα στη ρακέτα. Νομίζω πως ο Παναθηναϊκός εφέτος έκανε ρεκόρ, αφού δεν πρέπει να έχει υπάρξει άλλη χρονιά στην ιστορία που να κατάφερε να κλείσει το ρόστερ του τόσο νωρίς», είπε μιλώντας στο ΑΠΕ ο Σέρβος κόουτς. «Προσωπικά πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός είναι ισχυρός, όπως είναι και δεν χρήζει ενίσχυσης αυτή τη στιγμή. Από εκεί και πέρα, θα συναντηθώ σήμερα με τον πρόεδρο, θα συζητήσουμε εφ όλης της ύλης και βέβαια θα αναφερθούμε και στο θέμα κάλυψης της μίας κενής θέσης του δεύτερου Αμερικανού. Θα δω τι σκέφτεται και τι θέλει ο πρόεδρος και δεν αποκλείεται να υπάρξει αλλαγή στον προγραμματισμό. Αυτή τη στιγμή πάντως δεν υπάρχει θέμα απόκτησης άλλου παίκτη», κατέληξε ο Ζοτς.
"

Απ ότι φαίνεται ο ομπράντοβιτς δε θέλει άλλες μεταγραφες...
Προσωπικά πιστεύω ότι θα κάνουμε μεταγραφή αφού ξεκινήσει το πρωτάθλημα και έχουμε δει που έχουμε πρόβλημα..
dizzy_fingers
Πότε λήγει η μεταγραφική περίοδος?
qspock
Ε, νωρις θα κανετε δηλαδη μεταγραφη. To ματς με τους γαυρους τωρα στα κοντα δεν ειναι? 19.gif 19.gif 19.gif
dizzy_fingers
Χε, αμφιβάλλω αν ο Ομπράντοβιτς θα εισηγηθεί μεταγραφή ύστερα από ένα μόνο παιχνίδι...παρόλα αυτά, ρώτησα πότε λήγει η μεταγρ.περίοδος γιατί έχω την εντύπωση πως θα χτυπήσουν πριν τη λήξη της οι αφοί Γιαννακόπουλοι....
Δεν ξέρω, just a hunch... unsure.gif
qspock
Ληγει για τους ξενους?
dizzy_fingers
Έχω μείνει πίσω και ότι και να σου απαντήσω τώρα μάλλον λάθος θα είναι blush.gif...
Green_Fan
Αν θυμάμαι καλά πάντως νομίζω οτι κάθε ομάδα μπορεί να αποκτήσει ξένο παίκτη καθόλη την διάρκεια της χρονιάς...Και πέρυσι τον Μπάξτερ τον είχαμε πάρει στη μέση της χρονιάς...

Πάντως καλό θα είναι ο Παναθηναικός να κάνει ακόμα μία μεταγραφή...Ο Αμερικάνος που έχουμε δικαίωμα να πάρουμε πρέπει να έρθει...Και φυσικά να είναι κάποιος που θα προσφέρει στην ομάδα και ας μην είναι κράχτης...Τώρα αν αποφασίσουν οι Αφοί να κάνουν κανένα μπαμ δεν θα με χαλάσει καθόλου,μα καθόλου...wink.gif

Αφοί κάντε το θαύμα σας...!!! 77.gif
dizzy_fingers
Αν είναι όμως να πάρουμε ξένο στα μέσα της χρονιάς και να τον διώξουμε στο τέλος της γιατί τάχα δεν προσαρμόστηκε ποτέ στο ευρωπαϊκό στυλ παιχνιδιού, όπως κάναμε φέτος με τον Μπάξτερ, τότε καλύτερα να μην την κάνουμε τη μεταγραφή... 39.gif
Green_Fan
O Oμπράντοβιτς συναντήθηκε με τους Αφούς και αποφάσισαν να μην προχωρήσουν στην απόκτηση κάποιου παίκτη (για τώρα τουλάχιστον) για να καλύψει την θέση του Αμερικάνου που έχει μείνει κενή...

Ξεκινάει η χρονιά λοιπόν και κατά τη διάρκειά της θα δούμε αν θα αποκτηθεί ο ξένος...

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παύλου Γιαννακόπουλου:

"Δεν βλέπω τον λόγο να προχωρήσουμε στην απόκτηση ενός ακόμη παίκτη" τόνισε ο Παύλος Γιαννακόπουλος που συνέχισε λέγοντας:

"Ο Παναθηναϊκός δεν χρήζει ενίσχυσης. Η ομάδα είναι πλήρης και από τη στιγμή που ο προπονητής μας κρίνει έτσι, εμείς το σεβόμαστε. Ο Ομπράντοβιτς μας είπε πως έχει δεκαπέντε παίκτες. Δεν θα πάρουμε έναν επιπλέον παίκτη, απλώς και μόνο για το θεαθήναι. Οι συζητήσεις με τον προπονητή μας θα συνεχιστούν και σήμερα.

Δεν προβλέπω, όμως, καμία αλλαγή ως προς το θέμα της μεταγραφικής ενίσχυσης. Ας αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις και, αν τεθεί θέμα ενίσχυσης, θα έχουμε το ατού να προσθέσουμε έναν παίκτη, χωρίς να πρέπει να θυσιάσουμε κάποιον άλλο".

Εγώ πάντως εξακολουθώ να πιστεύω οτι η ομάδα χρειάζεται και τον δεύτερο Αμερικάνο παίκτη...Και αυτό γιατί οι ομάδες που θα έρθουν αντιμέτωπες με τον Παναθηναικό με στόχο την 4η Ευρωπαική κούπα της στη Πράγα είναι ήδη πολύ ενισχυμένες...

Πάντως οι παίκτες που θα πέσουν τα τσιμέντα που έλεγαν οτι θα αποκτήσουν οι Αφοί μετά τη Μόσχα δεν αποκτήθηκαν...
qspock
QUOTE(Green_Fan @ Sep 6 2005, 09:35 PM)
Πάντως οι παίκτες που θα πέσουν τα τσιμέντα που έλεγαν οτι θα αποκτήσουν οι Αφοί μετά τη Μόσχα δεν αποκτήθηκαν...

Μα πως, αποκτηθηκαν ο Τομασεβιτς και ο Σπανουλης! tongue.gif

Εγω παλι θα το παω πιο μακρια, οχι μονο το πρωταθλητριων δε θα παρει ο ΠΑΟ, αλλα μετα απο πολλα χρονια μονο σιγουρος δε πρεπει να αισθανεται και για το ελληνικο πρωταθλημα μετα τις μεταγραφες του Ολυμπιακου.
Μου φαινεται ο Ζελικο εφησυχαστηκε στο 3ετες συμβολαιο και φετος θελει να δοκιμασει να τη βγαλει φτηνα. Οποτε μετα τις σφαλιαρες που θα φαει φετος, περιμενετε μεταγραφες απο του χρονου 19.gif
Bonzo
Η γνώμη μου για τις φετεινές μςταγραφές του ΠΑΟ είναι η εξής

Καταρχήν ο Ζέλικο δεν έχει λόγο να τη βγάλει φτηνά...
Από τη τσέπη του θα τα βάλει στο κάτω κάτω?
Αντικειμενικά ο Ζέλικο είναι ένας προπονητής που στη καριέρα του τα έχει κατακτήσει όλα..Πιστεύω ότι με το ΠΑΟ αυτό που θέλει να κάνει και αυτό που του δίνει κίνητρο να συνεχίζει να βρίσκεται στην ομάδα μας είναι ότι είναι τελείως δικό του δημιούργημα και δεν έχει σταρ(ακόμα και ο Λακο είναι παίκτης του Ομπράντοβιτς..).Από πέρυσι η ομάδα ήταν το πιο τρανταχτό παράδειγμα της euroleague που κατάφερε να φτάσει τόσο ψηλά χωρίς,κακά τα ψέμματα, να έχει το τρομερό ρόστερ.Καμμία σχέση τουλάχιστον με Ταού,Μακάμπι και ΤΣΣΚΑ...
Με δυο λόγια ο ΠΑΟ είναι μια ομάδα του προπονητή της...Ο ΠΑΟ που είχε πάρει τα προηγούμενα ευροπαικά είχε είτε τον Ουιλκινς είτε τον Μποντι..Είχε πάντως κάποιο σταρ..
Αν ο ΠΑΟ πάρει το ευρωπαικό δε θα το χρεωθεί ούτε ο Διαμαντίδης ούτε ο Λάκοβιτς. Ο Ζέλικο θα το χρεωθεί..

Δε νομίζω λοιπόν ότι έχει κανένα αλλο λόγο να μη ζητάει άλλες μςταγραφές..Πλήρεις μπορέι να είμαστε αλλά δε νομίζω ότι θα χαλούσε κανένα ο Ζίζιτς και ένα 3άρι σταρ. Απλά ο Ομπράντοβιτς είναι αρκετά φιλόδοξος και εγωιστής(με τη καλή έννοια,για εμένα τουλάχιστον) για να θέλει να κάνει κάτι που ίσως είναι το μοναδικό που δεν έχει κάνει...
Να φτιάξει μια καθαρά δική του ομάδα και με αυτή να πάρει το ευρωπαικό.Θα είναι το πιο "δικό" του ευρωπαικό..
dizzy_fingers
Αυτό όμως φτάνει στα όρια της αλαζονείας και μπορεί να αποδειχτεί πολύ επικίνδυνο...
Δεν νομίζω να μας έχει δείξει τέτοια στοιχεία πάντως ο Ζοτς. Αν έχει αρχίσει να καβαλάει το καλάμι και να μας τα δείχνει τώρα...αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο κι ελπίζω να μην είναι αληθινό...
qspock
Κοιτα, παιζει να ειναι πραγματι θεμα εγωισμου αλλα απο πια εννοια:

Το οτι μολις υπεγραψε 3ετες του δινει δικαιωμα να δοκιμασει, αυτο ειπα παραπανω. Σου λεει ας παω με αυτους τωρα, αν το παρω ειμαι μαγκας, αν οχι, ε, δεν ειχα παιχτες της εμβελειας του αντιπαλου! wink.gif Οποτε απο καθε αποψη χαμενος δε βγαινει, ο πονηρος ο Σερβος! 30.gif

Τωρα για το οτι παει να την βγαλει φτηνα, λογικα δεν εχει καμια αναμιξη στο οικονομικο αλλα τοτε γιατι δεν παιρνει εναν ακομη παιχτη? Εστω ρολιστα... Νομιζω οτι πλεον εστω και εμμεσα, αναμιγνυεται και στα οικονομικα, ουτως η αλλως οι αποφασεις του ειναι αυτες που καθοριζουν το μπατζετ. Και μαλιστα σαφως και τον ενδιαφερει η χασουρα. Αν θα τη βγαλει πανακριβα, θα σου πει μετα ο Παυλος:
"Κυριε, σου πηρα παιχταραδες, γιατι δε μου εφερες το ευρωπαικο??"
Τωρα ομως ο Ζελικο θα απαντησει: "Κοιτα προεδρε, δε το εφερα γιατι το μπατζετ ηταν χαμηλοτερο απο τους αλλους!" 65.gif

Τσουπ, ετοιμη η δικαιολογια! 19.gif

Διαφωνειτε? cool.gif
dizzy_fingers
Σε δύο ποστ τον βγάλαμε αλαζόνα κι ευθυνόφοβο τον άνθρωπο laugh.gif!
Bonzo
Προσωπικά τον θεωρω τον καλήτερο προπονητή στην ευρώπη αυτή τη στιγμή.. Ξέρεις γιατί?
Γιατί έχει καταφέρει χωρίς τρελά μπάτζετ σε σχέση με τα ευρωπαικά να φτάσει τον ΠΑΟ τόσο ψήλα...Αύτο θέλει να κάνει πιστεύω ο Ζέλικο.Δε λέω ότι απαραίτητα θέλει να φαινεται μόνο αυτός αλλά το θεωρώ λογικό για εναν άνθρωπο με τόσες κατακτήσεις να αναζητά κίνητρο...
Δεν πιστεύω ότι δεν ζητα παικτες για να χει άλλοθι αν δεν το πάρει διότι αφενός εφόσον ο ίδιος δηλώνει ότι είμαστε πλήρεις δεν αποτελεί άλλοθι και αφετέρου δε νομίζω ότι οι Γιαννακοόπουλοι θα του ζητούσαν τα ρέστα... smile.gif

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι αυτές τις μέρες έχω λίγο και τα νευράκια μου tongue.gif με το Ζέλικο και κυριώς με κάτι άσχετους δημοσιογράφους shot.gif που αυτόν τον παίκτη άσχετο τον ανεβάζανε άχρηστο τον κατεβάζανε. Καινομίζω ότι ειδικά εσύ Dizzy θα συμφωνίσεις smile.gif .το παρακάτω σχόλιο είναι από το sportime.gr

"«Εστησε» τη «Βασίλισσα της Ευρώπης» για τις... Ρουκέτες! Ο λόγος για τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, Λόνι Μπάξτερ, ο οποίος αν και είχε στα πόδια του ηγεμονικό συμβόλαιο 800.000 δολαρίων από την πρωταθλήτρια Ισπανίας, Ρεάλ Μαδρίτης, προτίμησε να επιστρέψει στο ΝΒΑ και να φορέσει τη φανέλα των Χιούστον Ρόκετς!

Στο καλοκαιρινό καμπ, που διοργανώθηκε στη Μινεσότα, ο 26χρονος σέντερ υπήρξε εντυπωσιακός σημειώνοντας κατά μέσον όρο 21 πόντους και κατεβάζοντας 6,2 ριμπάουντ συμβάλλοντας, ώστε το Χιούστον να μείνει αήττητο σε πέντε αγώνες προετοιμασίας.

Και αφού έπεισε και τον πλέον δύσπιστο για την αγωνιστική αξία του, ο γενικός διευθυντής των Ρόκετς, Κάρολ Ντόσον, ανακοίνωσε την προσθήκη του Μπάξτερ στο ήδη πλούσιο ρόστερ της περιόδου 2005-06, το οποίο φιλοξενεί τα ονόματα των Γιάο Μινγκ, Τρέισι Μακ Γκρέιντι, Ντικέμπε Μουτόμπο και παρ' ολίγον του... Βασίλη Σπανούλη, που προτίμησε να υπογράψει το συμβόλαιο του Παναθηναϊκού!

Ο Μπάξτερ υπήρξε ως ένα από τα βασικά στελέχη της πρωταθλήτριας ομάδας του Μέριλαντ στο NCAA (2002), επελέγη στον δεύτερο γύρο του ντραφτ (44) από τους Σικάγο Μπουλς, στους οποίους αγωνίστηκε δύο χρόνια (2002-04) και αφού φόρεσε τις φανέλες των Ράπτορς, Ουίζαρντς και Χόρνετς, αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό, στον οποίο αγωνίσθηκε σε 11 αγώνες της Ευρωλίγκας και 21 αγώνες (12 κανονική περίοδος, 9 πλέι οφ) του ελληνικού πρωταθλήματος.

Αναδείχθηκε νταμπλούχος για την περίοδο 2004-05 και κατέκτησε την τρίτη θέση στο Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας στη Μόσχα. "

πιστεύω ότι είναι το δεύτερη μεγαλύτερο(αν όχι το μεγαλύτερο)λάθος του Ζέλικο να αφήσει αυτον τον παίχτη να φύγει(Ο Παπ είναι το άλλο)..Χίλιες φορές να έφευγε ο Μπατίστ... Η Ρεάλ δίνει 800.000 και εμέις τον είχαμε τζάμπα και τον πετάξαμε ugly8.gif hammer.gif
Bonzo
Εσύ Dizzy γιατί πιστεύεις ότι δε θέλει άλλες μςταγραφές;
Για εμένα είναι η μόνη λογική απάντηση..Tουλάχιστον δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο..Σίγουρα ο Ζέλικο καταλαβαίνει ότι με τη προσθήκη κάποιου παίχτη θα ενισχυόμασταν.
Και οι Γιαννακόπουλοι σίγουρα δεν είχαν πρόβλημα μπάτζετ..
dizzy_fingers
Το φάντασμα του Λόνι θα με στοιχειώνει για πολύ καιρό ακόμα.... 45.gif

Εσύ Dizzy γιατί πιστεύεις ότι δε θέλει άλλες μςταγραφές;

Ειλικρινά, δεν ξέρω αφού δε μπορώ να μπω μέσα στο μυαλό του για να καταλάβω τί σκέφτεται. smile.gif
Μπορούμε βέβαια να κάνουμε υποθέσεις και να συζητάμε πάνω σε αυτές....αλλά εγώ, πείτε με αφελή, όταν λέει ότι "είμαστε πλήρεις και δε χρειαζόμαστε άλλη μεταγραφή" τον πιστεύω.

* Κι έχω την εντύπωση πως κι άλλος κόσμος θα κάνει το ίδιο αν στο Βελιγράδι πάει καλά η εθνική μας (=πάρει μετάλλιο).
Δύο άσχετα θέματα....αλλά με πολλά κοινά στοιχεία. wink.gif
kop-13
Ο ΖΟΤΣ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ:ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΟΜΑΔΑ.
ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ.
ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ!!!
Bonzo
Άσχετο αλλά εγώ πάντως χαίρομαι που βλέπω ότι οι παίκτες του ΠΑΟ φαίνεται να είναι σε πολύ καλή κατάσταση από τα φιλικά της εθνικής.Αν ο Τσαρτσαρής ο διαμαντίδης και ο Χατζηβρέτας συνεχίσουν στον ΠΑΟ με τους ρυθμους που παίζουν στην εθνική θα έχουμε μερικές πολύ καλές εσωτερικές αναβαθμίσεις...
Ειδικά ο Διαμαντίδης αν συνεχίσει αν βελτιώνεται τόσ γρήγορα νομίζω ότι σύντομα θα αναγκαστούμε να τον αποχαιρετίσουμε sad-smiley-009.gif για την άλλη πλευρά του Ατλαντικού...Και πιστεύω ότι είναι από τους λίγους Ελληνες παίχτες που μπορούν να διακριθούν στο ΝΒΑ..

Δεν αμφιβάλλω ότι ο Ζέλικο θα δικαιωθεί..Απλά λέω ότι αν έκανα μια δυο μεταγραφές ακόμα θα δικαιωνόταν καλύτερα smile.gif

Ποιό θέμα είναι αυτό 39.gif
*  Κι έχω την εντύπωση πως κι άλλος κόσμος θα κάνει το ίδιο αν στο Βελιγράδι πάει καλά η εθνική μας (=πάρει μετάλλιο).
dizzy_fingers
Ο ΖΟΤΣ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ:ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΟΜΑΔΑ.

Αυτό είναι το moto του τα τελευταία χρόνια που έχει πέσει λιμός στο ελληνικό πρωτάθλημα και δεν έρχονται οι παίχτες που έρχονταν παλαιότερα.
Οι Μποντίρογκα, Ράτζα, Ρέμπρατσα δε νομίζω πως ταίριαζαν στο "υπεράνω όλων η ομάδα". wink.gif

Ακόμη και φέτος, ο Λάκοβιτς είχε την ανοιχτή προτίμηση του κόουτς στο πρόσωπό του.

Ποιό θέμα είναι αυτό39.gif

Θέλεις να το αναλύσω περισσότερο και καλύτερα?
qspock
Παιδια καλο ειναι να ημαστε αισιοδοξοι αλλα για να δουμε λιγο την πραγματικοτητα:
Περσυ ο ΠΑΟ ηταν το αουτσαιντερ στην Ευρωλιγκα, ζοριστηκε περισοτερο απο ολους να φτασει στο final four και τελικο δεν επαιξε. Φετος που δεν αλλαξε πολλα, τι σας κανει να πιστευετε οτι θα παει καλυτερα ειλικρινα δε ξερω. Υπαρχουν κι αλλοι πολυ καλοι προπονητες οπως ο Ιβανοβιτς της Μπαρτσας, και μαλιστα με πολυ καλο κι ακριβο ροστερ... Εκτος αν ειστε ικανοποιημενοι με την απλη παρουσια στο final four. Γιατι με τις κινησεις που γινανε αυτος φαινεται να ειναι ο στοχος, μονο η συμμετοχη. Απλα εγω θεωρω οτι λογω της ενισχυσης του αιωνιου αντιπαλου επιβαλλεται τουλαχιστον μια τρανταχτη μεταγραφη, για να μη χαθει και τιποτα αλλο...
miltos
Εγώ πιστεύω ότι ο Παναθηναικός μεταγραφές χρειάζεται σίγουρα. Θέλει εκείνο τον παίχτη σταρ που θα φέρει κόσμο στο γήπεδο (βλέπε τρανταχτό όνομα nbaer) και όταν τα πράγματα είναι σκούρα η μπάλα θα πηγαίνει σε αυτόν. Δε ξέρω μπορεί το μπάσκετ να αλλάζει και να γίνεται πιο σύγχρονο, αλλά ο μεγάλος παίχτης σε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό χρειάζεται σίγουρα.
Από την άλλη εγώ νομίζω πως το θέμα φεύγει λίγο έξω από Ομπράντβιτς, ελληνικό πρωτάθλημα, και έχει να κάνει ως εξής:

1. Στην Ελλάδα ο Παναθηναικός δεν έχει αντίπαλο. Ο Ολυμπιακός τώρα ξεκινάει την ανασυγκρότηση και θα χρειαστεί χρόνο να δέσει η ομάδα του. Άρα οι διοικούντες και ο coach δε βλέπουν κανένα λόγο να έρθει το μεγάλο όνομα.
2. Και άντε να το φέρουν. Ποιός θα πάει να τον δει? Ας μη ξεχνάμε πόσος κόσμος πήγαινε πέρυσι ακόμα και στα παιχνίδια της euroleague.
Δυστηχώς, το μπάσκετ δεν είναι πιο γωνιακό μαγαζί ούτε τηλεοπτικά ούτε στα εισητήρια. Ας μη ξεχνάμε πόσο εύκολο διάλυσε την ΑΕΚ ο Φιλλίπου λόγω οικονομικών.
3. Άρα ο μεγάλος παίχτης θα έρθει, μόνο για τις ανάγκες της euroleague. Εκεί όμως αναρωτιέμαι πόσο δίψα έχει πιο ο Παναθηναϊκός να πάρει ένα ακόμα ευρωπαΙκό τίτλο από τη στιγμή που φαίνεται πως μπορεί να του κοστίσει ακριβα wink.gif
Εγώ διαφωνώ κάθετα με τη νοοτροπία του Παναθηναικού φέτος στις μεταγραφές. Είναι λίγοι αυτοί που ήρθαν για τον Παναθηναικό.
Τρέξτε στα βίντεο και δείτε πόσο πολύ βοήθησε ο Τομάσεβιτς τη Σερβία στο Ακρόπολις και στα φιλικά της Σερβίας. Εκεί θα μείνουμε?

Υ.Γ. Μήπως και οι Γιαννακόπουλοι κρύβονται πια πίσω από τον coach (λένε και ξαναλένε ότι θα κάνουν ότι πεί ο ο Ομπράντοβιτς) για να μη ξοδέψουν άλλα 39.gif
dizzy_fingers
Όσον αφορά τον ΝΒΑer, είχα πει τα εξής την περσινή άνοιξη:
http://www.basketforum.gr/forum/index.php?...findpost&p=5836
Δεν ξέρω αν συμφωνείτε...
Warrior
Αν δεν αποκτηθει τελικα ενας "παικτης-κραχτης",θα συμφωνησω 100%
με τους λογους που ανεφερε παραπανω ο miltos για τους οποιους θα
γινει αυτο.

Εγω ρε παιδια δεν καταλαβαινω γιατι ειναι τοσο μεγαλη αναγκη να ενισχυθει
ο Παναθηναικος.. huh.gif

-Για να προσελκυσει τον κοσμο στο γηπεδο??
Ο κοσμος του εχει(ή θα επρεπε να εχει) ηδη παρα πολλους λογους για να
παει στο γηπεδο,ο ΝΒΑερ θα τον "φερει" στο ΟΑΚΑ;Λες και δεν εχει ονοματα
ο Παναθηναικος αυτην την στιγμη..Η μιση Εθνικη μονο και μονο φτανει!!

-Για να ειναι το φαβορι για την Ευρωλιγκα??
Με βαση το ροστερ του,ο ΠΑΟ θα ειναι και παλι πολυ δυνατος στην φετινη
Ευρωλιγκα.Γιατι σωνει και καλα πρεπει να εχει το πληρεστερο ροστερ;
Αλλωστε οταν εισαι το αουτσαιντερ..και πιο γλυκος ειναι ενας τιτλος και
η ομαδα εχει μεγαλυτερο κινητρο και ειναι απελευθερωμενη απο το αγχος.
Ας μην ξεχναμε και το παθημα της φετινης ΤΣΣΚΑ..

Γενικα δεν νομιζω οτι μπορει κανεις να κατηγορησει τους Γιαννακοπουλους
για τις κινησεις τους(που παρεπιμπτοντος δεν ηταν καθολου ασχημες),απο
την στιγμη μαλιστα που δεν ειχαν την ανταποκριση που θα επρεπε τα προηγουμενα
χρονια.

Στην ουσια η μονη αδυναμια ειναι το 5αρι,κατι που πιθανοτατα να ειναι
και επιλογη του Ομπραντοβιτς,μιας και αρεσκεται στα χαμηλα σχηματα.
qspock
Εγω παλι δε καταλαβαινω γιατι χριζεται και παλι φαβορι για ευρωπαικο! Μαλλον καλυτερα θα ηταν να εχανε απο την ΤΣΣΚΑ στο μικρο τελικο γιατι ολοι νομιζουν οτι το πηρε στη Μοσχα με κεινη τη νικη κι αφου γυρισε ματς που εχανε με 20! 19.gif
- Να αναφερω κι αλλα παιχνιδια, οπως αυτο με την Ταου μεσα, οπου εχανε παλι με 20, ή αυτο εξω οπου εχασε με 18.
- Το τι αιμα εφτυσε να περασει την Εφες με 2 πυρρειες νικες στο ΟΑΚΑ. Ενα απο τα 2 παιχνιδια θα μπορουσε καλιστα να χαθει.
- Και φυσικα τον ημιτελικο με τη Μακαμπι, που ουσιαστικα δε μπορεσε καν να απειλησει απο ενα σημειο και μετα.

Οταν βγαινουν και δηλωνουν μετα το final four -οπου επιβαιβεωθηκε οτι ο ΠΑΟ ηταν λιγος για τον τιτλο- οτι θα ενισχυθει για να το παρει, και τελικα μενει ιδιος, ειναι απο μονο του αφορμη για σχολια.

Και φετος λιγος ειναι με το υλικο που εχει. Και στο 5 και στο 3 υστερει, στο 3 μαλιστα ειναι χειροτερος απο περσυ γιατι εχασε και τον Κουτλουαι unsure.gif
Warrior
O ΠΑΟ πλεον παιζει σχεδον μονιμως με δυο πλευ-μακερ,κατι που ειναι
λογικο με ολους αυτους που εχει μαζεψει.

Στο 3 θα ειναι οι Αλβερτης,Σκεπανοβιτς και καμια φορα ο Χατζηβρεττας.
Ενω ξεχναμε και τον Σακοτα! wink.gif
Καποτε δεν θα πρεπει και αυτος να παιξει?Αν φερει αμερικανο σουπερ σταρ
στο 3,παει και για φετος ο Σακοτα..Ας τον δωσουν πουθενα αλλου τοτε
μηπως και δει προκοπη το παιδι τελικα!

Επισης ποσο θα επηρρεαστουν οι ισορροπιες στην ομαδα απο πιθανη
ελευση ενος τετοιου παικτη?Ειναι γνωστο οτι ο Ομπραντοβιτς θελει παικτες
με συγκεκριμενα χαρακτηριστικα στην ομαδα του.

Αν μου ελεγες να επαιρνε καποιον "πιο 5αρι",αντι για τον Τομασειτς και
τον Κακιουζη (πχ)αντι για τον Σπανουλη θα συμφωνουσα.wink.gif

Παντως ποιος δεν θα εμμπαινε στον πειρασμο να "τσιμπησει" τον Σπανουλη??
Warrior
Δεν νομιζω οτι χριζεται φαβορι.Ειναι ομως μεσα στους διεκδικητες,ετσι
δεν ειναι?Δεν θα τον εβαζες στις 5-6 ομαδες που ειναι ικανες για τον τιλο?

Το οτι γυρισε ομως τοσα ματς απο το -20 περυσι δεν λεει και αυτο κατι,
αν το δουμε και απο την αλλη πλευρα?

Οσων αφορα την Μακαμπι...ποιος την απειλησε σοβαρα περυσι? biggrin.gif
qspock
QUOTE(Warrior @ Sep 11 2005, 11:57 AM)
Οσων αφορα την Μακαμπι...ποιος την απειλησε σοβαρα περυσι? biggrin.gif
*

H taou στον τελικο... tongue.gif

Δεν λεω οτι δεν ειναι ικανοτατη ομαδα. Η παρουσια του Ομπραντοβιτς ειναι μεν εγγυηση αλλα δεν αρκει για πρωτια. Το να τον βαλω μεσα στις 5-6 πρωτες σημαινει οτι τον θεωρω ...πεμπτο ή εκτο, κι οτι πιο μπροστα βαζω αλλους. Και αυτο δεν συμφωνει με τις εξαγγελειες για πρωτια του χρονου, σωστα?
Οπως ειπες κι εσυ, ποναει στο σεντερ πιο πολυ, συμφωνω. Απλα με την απωλεια Κουτλουαι ηθελα να τονισω το γεγονος οτι εκτος των 2 μεταγραφων εχασε και 2 παιχτες που βοηθουσαν... Με λιγα λογια τα ιδια με περσυ. Το κατι παραπανω ακομα δε το ειδαμε.
Bonzo
ΑΠό sportime.gr :

"Αυτή κι αν είναι έκπληξη! Χρόνια είχε να φέρει παίκτη για δοκιμή ο Παναθηναϊκός, αλλά κάποια στιγμή όλα τα κάστρα και οι παραδόσεις πέφτουν. Οι πράσινοι ανακοίνωσαν σήμερα (13/09) πως την Τετάρτη φτάνει στην Αθήνα για να δοκιμαστεί ο Αμερικανός Σπένσερ Γκλότζερ (κι όχι Γκλόβερ όπως λανθασμένα ανακοίνωσε η ΚΑΕ).

Ο λευκός φόργουορντ Γκλότζερ (2μ.03, 25χρ.) είναι απόφοιτος του γνωστού πανεπιστημίου UCLA και τις τελευταίες ημέρες έδωσε το παρών στο καμπ του Τρεβίζο, όπου άφησε καλές εντυπώσεις. Θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση το απόγευμα της Τετάρτης και αν ικανοποιήσει τον Δημήτρη Ιτούδη θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.

Φαίνεται πάντως, πως στον Παναθηναϊκό παρακολουθούν μαθήματα κυβερνητικών εκπροσώπων, καθώς μέρα παρά μέρα διαψεύδουν επίσημα (Ομπράντοβιτς, Γιαννακόπουλοι)τα περί απόκτησης νέου παίκτη και στη συνέχεια προχωρούν στην επιβεβαίωση των πληροφοριών!

Κατά τα άλλα, οι Φραγκίσκος Αλβέρτης και Μάικ Μπατίστ δεν συμμετείχαν στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, συνεχίζοντας τη θεραπεία τους. Αντίθετα, το παρών στην απογευματινή προπόνηση έδωσε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος."

Πέσαμε απ τα σύννεφα....
Τί είναι αυτός ο παίκτης?? hammer.gif
qspock
Παιχνιδι εντυπωσεων? Η απαντηση στις μεταγραφες του Ολυμπιακου? Σαν αστειο ακουγεται... blink.gif
Διαπιστωση προβληματος σε καποια θεση? Τι θεση παιζει το παλικαρι? Δηλαδη ο Ομπραντοβιτς καταλαβε απο το Βελιγραδι και πριν αρχισουν οι επισημοι αγωνες οτι δεν εχει τριαρια? wacko.gif

Κατι βρωμαει εδω... 39.gif
Air Kef
Μάλλον κάποιος κατάλαβε ότι φέτος θα έχει αντίπαλο στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Το κουφό τώρα:τον Γκλότζερ ποιος θα τον κρίνει τώρα που θα δοκιμάζεται;;Ο Ιτούδης;;Γιατί ο Ζοτς αποκλείεται..Εκτός κι αν δεχτεί ο παίκτης να δοκιμάζεται για κάνα μήνα..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.