Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΠΑΟ-ΟΣΦΠ(02/06/10)
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13
Anaz
Να συμπληρωσω απλα κατι τελευταιο.. Κατ'εμε οι περισσοτεροι κανετε ενα πολυ μεγαλο λαθος. Απομονωνετε το αγωνιστικο προσωπο του Ολυμπιακου στο τελος, απο το ψυχολογικο και την διαιτησια.
Αυτα τα 3 εχουν ΑΜΕΣΗ σχεση! Πολυ απλα.. προκλητικη διαιτησια-->κακη ψυχολογια--> κακο αγωνιστικο προσωπο.
Και οι παιχτες ανθρωποι ειναι παιδια. Επαγγελματιες και εμπειροι μεν, αλλα οχι και ρομποτ. Και ΕΙΔΙΚΑ ΧΤΕΣ δεν μπορω να ριξω ευθυνη στην ομαδα που επηρρεαστηκαν τοσο πολυ και χασανε τη μπαλα. Αν και στο παρελθον το εχω κανει, και εχω κατηγορησει ειδικα καποιους παιχτες για υπερβολικα ευθραυστη ψυχολογια απο διαιτητικες αποφασεις, χτες συγκεκριμενα δεν ηταν αυτο, αλλα κατι εντελως ανθρωπινο. και το καταλαβαινω γιατι εν μερει το ενοιωσα κι εγω, ως απλος θεατης.

Επι 25 λεπτα ο Ολυμπιακος εκανε καταθεση ψυχης. Μια ομαδα που σχεδον ξεφτιλιστηκε μετα την εμφανιση του πρωτου ματς, επιστρεφει στον τοπο του βιασμου και κανει καταθεση ψυχης γυρνώντας απ'το -10 στο +14 μεσα στο φλεγομενο οακα με τρομερο παθος και απιθανα σουτ, και οταν φτανει στο τελος νοιωθει να της κλεβουν ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ολη την προσπαθεια. Λογικο να καταρρευσει, ιδιαιτερα οταν οι συγκυριες εκεινη τη στιγμη ειναι εις βαρος της και δεν εχει και βοηθεια απο τον παγκο. και..εχει και τις μνημες να τη στοιχειωνουν..

Εμενα λοιπον αυτο που με πειραξε περισσοτερο, ειναι που ΔΕΝ αφησαν να δουμε πως θα κυλουσε ενα ματς, με μεγαλο αγωνιστικο ενδιαφερον εκεινη την ωρα. Ο,τι ειδαμε στα τελευταια λεπτα και μετα, θεωρουνται κατ'εμε ως μη γενομενα! αναξια σχολιασμου και αναλυσης. Ξεκαθαρη ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ της πραγματικης εξελιξης του ματς. Και απο αυτη την αποψη θεωρω οτι ειχαμε και ξεκαθαρη διαμορφωση αποτελεσματος.

Τι ΘΑ μπορουσε να ειχε γινει με μια φυσιολογικη διαιτησια, αν δηλαδη ο Ολυμπιακος θα αντεχε ψυχολογικα στην αντεπιθεση του Παο στο τελος και πως θα διαχειριζοταν τα αγωνιστικα προβληματα και τη διψηφια διαφορα για να φυγει με τη νικη αλλα και απ'την αλλη..τη "ενταση" θα ειχε η αντεπιθεση του Παο χωρις την διαιτητικη αβαντα, ειναι μια συζητηση που επισης δεν εχει ενδιαφερον γιατι εχει παρα πολλες υποθετικες και αγνωστες παραμετρους και δεν προκειται να καταληξει πουθενα, αφου οτι παρακολουθησαμε στο τελος ΔΕΝ αποτελει αξιοπιστο δειγμα αλλα περισσοτερο...μια "παραλληλη -παραποιημενη- πραγματικοτητα".

Σαν να διεξαγεις ενα εργαστηριακο πειραμα χημειας και θες να καταγραψεις τις αντιδρασεις και τα αποτελεσματα της αναμιξης καποιων στοιχειων, αλλα σε καποιο σημειο μπερδευεσαι και βαζεις παραπανω ποσοτητα απο ενα συστατικο. Ε απο εκεινο το σημειο και μετα, οτι εχει γινει ειναι απλα..λαθος και το να προσπαθησεις να βγαλεις οποιοδηποτε συμπερασμα, δεν ειναι καθολου ασφαλες. το πειραμα πρεπει να ξαναγινει, και να το ξαναπιασεις απο'κει που το αφησες για να συνεχισεις να καταγραφεις αντιδρασεις και να δεις το αποτελεσμα.

ΤΕΤΟΙΑ ηταν η επιρροη της διαιτησιας ΧΤΕΣ κατ'εμε. και φυσικα δεν μετριεται ΕΠ'ΟΥΔΕΝΙ ΑΠΛΑ μεταφραζοντας τα λαθη σε ποντους. Η ψυχολογια και κατ'επεκταση και η αγωνιστικη εικονα ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ομαδων ηταν αμεσα και πολυ σημαντικα επηρρεασμενη απο την ανιση μεταχειριση της διαιτησιας.

Οτι εξελιχτηκε στο παρκε στο τελευταιο δεκαλεπτο εχει περισσοτερο ενδιαφερον αν το δουμε ως ενα στημενο "αρρωστο" ψυχολογικο πειραμα. tongue.gif

Καλημερα απο μενα!! cool.gif
frenchman7
Ναι φίλε σύμφωνοι, αλλά το ότι ο οσφπ παρουσιάστηκε τόσο τραγικός στο 4ο,
δεν οφείλεται μόνο στα λάθη παιχτών και Γιαννάκη, οφείλεται και στα λάθη των διαιτητών! 2-3-4 λάθος σφυρίγματα σε ένα σημείο που η ομαδα ζορίζεται , η ψυχολογική πίεση αυξάνεται και το γήπεδο παίρνει φωτια έχουν διπλάσια σημασία... Το ματς θα είχε άλλη εξέλιξη... Άλλη ψυχολογία....

(με πρόλαβε ο φίλος anaz) cool.gif
nikoskoukos
το πιο ειρωνικο ειναι οτι οι φιλοι του παναθηναικου προσπαθουν να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα λεγοντας οτι φταιει ο ολυμπιακος που δεν εμφανιστηκε στο 4ο δεκαλεπτο,ο γιαννακης που δεν εκανε σωστο κοουτσαρισμα,το μομεντουμ του παναθηναικου και αλλα τετοια τραγελαφικα!!!! παραδεχτειτε ρε παιδια τουλαχιστον,το forum αυτο νομιζω οτι ειναι για ατομα που γνωριζουν απο μπασκετ και οχι forum για πολιτικα πασοκ και νδ που να προσπαθεις να δικαιολογησεις ποιος φταιει για τις μιζες,την οικονομικη κριση κτλπ και τα ριχνεις ολα στους αλλους και οχι σ αυτον που πραγματικα φταιει!! !!! ελεος δλδ πια!!! τουλαχιστον οι παναθηναικοι που εβλεπα τον αγωνα εγω ηξεραν απο μπασκετ και γελαγαν και μου λεγανε ¨καλα σας κανουμε για οτι μας εχετε κανει τοσα χρονια στο ποδοσφαιρο" !!! δε με βγαζανε και τοσο απ τα ρουχα μου!! αλλα ελεος δλδ!! βγαλτε τα πρασινα γυαλια και δειτε λιγο μπασκετακι αντικειμενικα....
rankin
QUOTE(zarko78 @ Jun 3 2010, 02:45 ) *
Υ.Γ4 Το 1993 ο θιγμένος πρόeδρος του Παναθηναικού ,δεν κατέβασε την ομάδα του στο τελευταίο μάτς των playoffs με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να πάρει το πρωτάθλημα στα χαρτιά.

Το 2008 ο θιγμένος πρόεδρος του Παναθηναϊκού έβγαζε ανακοίνωση πως τα "καραγκιοζιλίκια" του Γιαννάκη προκαλούν την κερκίδα και ο ίδιος δεν θα είναι υπεύθυνος για ότι κακό συμβεί στο επόμενο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ!
Φανταστείτε τώρα να βγάλουν μια τέτοια ανακοίνωση οι Αγγελόπουλοι εναντίον των διαιτητών, του Ομπράντοβιτς και του Διαμαντίδη..
Να πουν "εσείς ελάτε, αλλά δεν φέρουμε ευθύνη για ότι σας συμβεί"...!
Δεν θα το κάνουν, αλλά μάλλον θα πρεπε, γιατί έτσι λειτουργεί το ελληνικό μπάσκετ, όπως έχουμε δει και εξακολουθούμε να βλέπουμε..

QUOTE(sarounas @ Jun 3 2010, 02:46 ) *
Η αλήθεια όμως είναι ότι και τότε οι παίκτες του Άρη αποδείχτηκαν το ίδιο λίγοι με αυτούς του Ολυμπιακού σήμερα για να αντιμετωπίσουν έναν πολύ σκληρό Παναθηναικό, που συνήθως εμφανίζει αυτό το αγωνιστικό πρόσωπο όταν απειλείτε εντός Ελλάδας, πόσο μάλλον μέσα σε ένα κολασμένο ΟΑΚΑ

Είναι γεγονός. Ο Παναθηναϊκός παραδοσιακά επιστρατεύει όσο σκληρότερη άμυνα μπορεί, όταν απειλείται.
Γνωστό και αναμενόμενο (απλά δεν πετυχαίνει παντού)

QUOTE(newpower2020 @ Jun 3 2010, 03:05 ) *
Η πολύ απλά δεν την πήρε χαμπάρι γιατί την έφαγε στην φανέλα

Είναι όπως με το κεράτωμα.. Αν ο κερατωμένος δεν το μάθει ποτέ, δεν πιάνει για κέρατο icon_drunk.gif

Τη Κυριακή βλέπω γήπεδο να βράζει και βροχή από μπουκάλια σε κάθε σφύριγμα
Δύσκολα η σειρά δεν θα πάει σε 5 παιχνίδια
Δύσκολα επίσης ο Ολυμπιακός θα έχει ξανά τέτοια ευκαιρία για διπλό
GMlls
30-10 σε 10΄. τυχαίο? δεν νομίζω 71.gif

έγινε σφαγή. εγώ είμαι παο και το παραδέχομαι. συνεχίζω να πιστεύω πάντως οτι αν στη θέση του οσφπ ήταν ξένη ομάδα δεν θα έχανε παρά την σφαγή. υπήρχε πολύ κακή διαχείρηση του μάτς στο τελευτάιο 10λεπτο γενικά απο τον οσφπ. περίμενα πολλά παραπάνω απο τον παπαλουκά σε συνθήκες πίεσης όχι μόνο στο χθεσινό. ο παίχτης βαρόμετρο του ρυθμού του οσφπ είναι παρών - απών απο τους τελικούς.
spysta
QUOTE(PARISINOS @ Jun 3 2010, 06:10 ) *
Λοιπον εγω θα αρχισω απο αυτο για την αναλυση του αγωνα.

Καταρχας ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ με αυτο. Η διαφορα στην αρχη του δεκαλεπτου ηταν +9 για τον ΟΣΦΠ. Δεν ηταν +15. Ο τραγικος λοιπον ολυμπιακος που παρουσιαστηκε στο 4ο ( και που ολοι συμφωνουμε οτι ηταν ΤΡΑΓΙΚΟΣ με ολη τη σημασια της λεξης ) δεν θα εχανε το δεκαλεπτο με μονο 3-4 ποντους. Δεκαλεπτο με 3-4 ποντους ( ας πουμε βαζεις εσυ 16 και ο αντιπαλος 20, βαζεις οταν εχεις παιξει σωστα).
Ο ΟΣΦΠ ετσι οπως επαιξε στο 4ο, ηταν σιγουρο οτι το ματς θα παει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ντερμπυ. Δηλαδη θα κρινονταν στον ποντο με πιο πιθανο νικητη βεβαιως σε αυτες τις περιπτωσεις τον γηπεδουχο που εχει το μομεντουμ.
Μην ακουω λοιπον οτι μεχρι και αυτος ο τραγικος ΟΣΦΠ θα κερδιζε ΑΝΕΤΑ κιολας με 5-6 ποντους, γιατι για να χασεις με 5-6 πρεπει να διατηρησεις τη διαφορα στα επιπεδα που ηταν ουσιαστικα στην αρχη του δεκακεπτου, και για να το κανεις αυτο εναντια στον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ , που εχει το μομεντουμ, δεν γινεται να εισαι τραγικος.
Δεν μπορει λοιπον φιλε σπυστα να μου παραδεχεσαι οτι ο ΟΣΦΠ ηταν ανυπαρκτος στο τελευταιο δεκαλεπτο αλλα οτι θα κραταγε τη διαφορα ουσιαστικα στα επιεπεδα που ηταν οσο ηταν τελειος. Ειναι εντελως αντιφατικο.

Ο ΟΣΦΠ δεν κατεβηκε στον αγωνα στο 4ο δεκαλεπτο, και φυσικα το πληρωσε. Οταν κερδιζεις με 14 , 11 λεπτα πριν απο το τελος σε τοσο κλειστο αγωνα ( ο ΠΑΟ μεχρι τοτε ειχε βαλει 50 ποντους ολους ολους) αρκει να κανεις τα στοιχειωδη για να κερδισεις. Δηλαδη να βαλεις 6-7 ποντους και να παιξεις μια στοιχειωδη αμυνα ( να μην φας δηλαδη 30). Σε ενα δεκαλεπτο , με σωστη διαχειρηση , πολυ ΔΥΣΚΟΛΑ μπορει να σου βαλει ο αντιπαλος πανω απο 25 ποντους (οση ευνεια και να εχει απο τη διαιτησια) , ενω πολυ δυσκολα να σε κρατησει κατω απο τους 10 ( οση ανοχη και να εχει απο τη διαιτησια). Τι δυσκολα δηλαδη, σχεδον αδυνατον.
Και ομως ο ΟΣΦΠ καταφερε και το εκανε.

Καταφερε ο προπονητης του να κανει ο αντιπαλος ενα σερι 14-1 και να μην παρει ενα ταιμ αουτ. Καταφερε να βαλει ενα καλαθι σε 8 λεπτα.
Καταφερε να ξεχασει τον καλυτερο του παιχτη εκτος σχεδον ολο το κρισιμο 4ο δεκαλεπτο.
Ξεχασε τον σοφο στο μονο ισως δεκαλεπτο , της τελευταιας τριετιας , που θα ηταν πραγματικα χρησιμος ( μιας και τουλαχιστον θα ακουμπαγε κανα δυο φορες η μπαλα μεσα , και ισως κερδιζες κανα φαουλ για να κοψεις το ρυθμο, ισως εβαζες και κανα καλαθι, ισως και να μην καταφερερνε τιποτα, αλλα τουλαχιστον οταν ειναι ο σοφο μεσα υπαρχει ξεκαθαρο πλανο , πραγμα που ελλειπε απο τον χθεσινο ΟΣΦΠ του τελευταιου δεκαλεπτου, οπου πραγματικα πρεπει να τους εμεινε η μπαλα στα χερια τις μισες επιθεσεις).
Γενικα καταφερε πολλα πραγματα ο σημερινος ΟΣΦΠ. Πραγματικα απιστευτα.

Τωρα για τον ΠΑΟ, θα πω οτι επιτελους μετα απο 1 χρονο ( μετα το βερολινο) και για 12 λεπτα, ειδαμε ξανα τον πραγματικο ΠΑΟ. Και δεν μιλαω για την αμυνα κυριως ( οπου επιτελους οι περιστροφες δουλευαν και δεν γυριζαν μπουμερανγκ) αλλα κυριως για τα πατηματα των παιχτων. Ειδα επιτελους ξανα τον μπιλι να μας ξαναθυμιζει οτι εχει ακομη το καλυτερο ντραιβ στην ευρωπη, ειδα ξανα το σαρας να μας δειχνει γιατι θεωρειται ο πιο κλατς παιχτης στην ευρωπη, ειδα ξανα τον μαικ να παταει και να σηκωνεται με οδη δυναμη διαθετει, ενα τσαρτσαρη να βοηθεαει σε ολα τα τετραγωνικα του γηπεδου...Επιτελους ειδα τους παιχτες να εχουν πατηματα, και να κανουν αυτα που ξερουμε οτι μπορουν.

Για την συνεχεια των τελικων , τι να πω. Λογικα ο ΠΑΟ , με το ψυχολογικο πλεον αβανταζ, ενα ματς θα το παρει.
Αφου δεν καταφερε ο ΟΣΦΠ να κερδισει στο ΟΑΚΑ με 14 τριποντα και 14 επιθετικα, δεν νομιζω να το κανει ποτε.

αρχηγε μου .. ΓΙΑΤΙ κολλησες με το ανετιλας ??
Αφου εγραψα οτι θα κερδιζε με 5-6 ποντους .. ΠΩΣ ειναι δυνατον να ειναι ''ανετη'' νικη αυτη ??Το πηρες με λαθος τροπο το ανετιλας .. κυριως πηγαινε για το γεγονος οτι θα την επαιρνε ΣΤΑΝΤΑΡΤ τη νικη.βεβαια ετσι οπως το εγραψα σε δικαιολογω !!

ο ΟΣΦΠ καταφερε διαφορα πραγματα οντως .. καταφεραν ομως και οι διαιτητες να τον φερουν στο σημειο να ''καταφερει'' αυτα τα πραγματα ..αυτο που λεει ο Αnaz λιγο πιο πσνω ειναι ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ !!!ΜΗΝ απομονωνετε το αγωνιστικο προσωπο του Ολυμπιακου στο τελος, απο το ψυχολογικο και την διαιτησια.
οι ρεφ φερουν ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ μεριδιο ευθυνης για την μειωση της αποδοσης του ΟΣΦΠ .. δινοτας στον αντιπαλο τους 10 ποντους επιπλεον,δινοντας ψυχολογια στους παικτες του ΠΑΟ και αντιστοιχα εκνευρισμο στους παικτες του ΟΣΦΠ την στιγμη που ο Σπανουλης εχανε λει απ μονος του και επιτρεποντας του ΠΑΟ να βαραει στην αμυνα .. τους κοκκινους.Δεν ξερω τι ειδες εσυ .. αλλα εγω ειδα μια τεραστια ανεκτικοτητα στην αμυνα των πρασινων το 4ο 10λεπτο απο τους ρεφ

Εγω πιστευω ακραδαντα .. οτι ΑΝ υπηρχε ισονομια στα σφυριγματα .. το ματς θα τελειωνε με 5-6 ποντους υπερ του ΟΣΦΠ .. με πιθανοτερο ενα σκηνικο --> 16-8 υπερ του ΠΑΟ στο τελευταιο 10λεπτο
alexanderthegreat
δεν περίμενα ποτέ ότι θα διαβάσω τέτοιες απόψεις σε αυτό το φόρουμ (και ειδικά από ολυμπιακούς)μπορεί να μου πει κάποιος αδικημένος πόσα φαουλάκια δεν στηρίχτηκαν υπέρ του ΠΑΟ; εγώ θυμάμαι πολύ έντονα μία παράβαση 8 δευτερολέπτων που δεν σφυρίχτηκε ποτέ οπότε ερχόμαστε στο συμπέρασμα ότι γενικά η εικόνα των διαιτητών ήταν τραγική και όχι κατά του ΟΣΦΠ
PARISINOS
QUOTE(nikoskoukos @ Jun 3 2010, 06:36 ) *
το πιο ειρωνικο ειναι οτι οι φιλοι του παναθηναικου προσπαθουν να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα λεγοντας οτι φταιει ο ολυμπιακος που δεν εμφανιστηκε στο 4ο δεκαλεπτο,ο γιαννακης που δεν εκανε σωστο κοουτσαρισμα,το μομεντουμ του παναθηναικου και αλλα τετοια τραγελαφικα!!!! παραδεχτειτε ρε παιδια τουλαχιστον,το forum αυτο νομιζω οτι ειναι για ατομα που γνωριζουν απο μπασκετ και οχι forum για πολιτικα πασοκ και νδ που να προσπαθεις να δικαιολογησεις ποιος φταιει για τις μιζες,την οικονομικη κριση κτλπ και τα ριχνεις ολα στους αλλους και οχι σ αυτον που πραγματικα φταιει!! !!! ελεος δλδ πια!!! τουλαχιστον οι παναθηναικοι που εβλεπα τον αγωνα εγω ηξεραν απο μπασκετ και γελαγαν και μου λεγανε ¨καλα σας κανουμε για οτι μας εχετε κανει τοσα χρονια στο ποδοσφαιρο" !!! δε με βγαζανε και τοσο απ τα ρουχα μου!! αλλα ελεος δλδ!! βγαλτε τα πρασινα γυαλια και δειτε λιγο μπασκετακι αντικειμενικα....

Παντως αν καποιος φιλος του ΟΣΦΠ ενδιαφερεται για αντικειμενικοτητα, μπορει να παει σε διεθνη φορουμ ( interbasket.net πχ για αγγλομαθεις η μεχρι και basketcession.fr γαλλομαθεις) και εκει θα καταλαβει πραγματικα , τι πιστευουν πραγματικοι αντικειμενικοι κριτες ( λιθουανοι, ισραηλινοι, γαλλοι, σλοβενοι κλπ).

Ολοι τους επικεντρωνοντε στην απιστευτη ανικανοτητα των παιχτων και κυριως του γιαννακη να τελειωσουν εναν ουσιαστικα κερδισμενο αγωνα. προφανως και ορισμενοι τονιζουν την διαιτησια που επαιξε εδρα, αλλα σε καμια περιπτωση δεν θεωρουν δεδομενα τα οσα τραγελαφικα ακουσα εδω μεσα , δηλαδη για 100-0 διαιτησια, για τοπ 3 χειρουργειο ολων των εποχων κλπ.

Αυτα για μενα ειναι αστειοτητες.

Και για να πω και εγω την αποψη μου για τη διαιτησια, θα πω οτι επαιξε οντως εδρα, αλλα ουσιαστικα για μενα ηταν 60-40. Δυο σφυριγματα ηταν λανθασμενα. Μιλαμε για το επιθετικο στον τεοντοσιτς ( που ομως το καλαθι του μπατιστ θα μετραγε, απλα δεν θα ηταν +1 και αποβολη τεο) και το κοψιμο του τσιλι.
Κατι για σκριν του μπουρουση, ποδι του διαμαντιδη κλπ ειναι τελειως αστεια να τα αναφερουμε . τετοια μπορω να βρω πολλα μεσα σε ενα εναν αγωνα και απο τις δυο πλευρες.

τωρα το πως καταφερε ο ΟΣΦΠ να χασει με επιμερους σκορ 33-10 με δυο αναποδα σφυριγματα , ειναι αποριας αξιο.

και ας σταματησει η καραμελα οτι τα σφυριγματα επηρεασαν τη ροη του παιχνιδιου. Τα σφυριγματα για τα οποια διαματτυρονται κυριως οι φιλοι του ΟΣΦΠ εγιναν ΑΦΟΥ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΧΕ ΗΔΗ γυρισει ( πχ το φαουλ του τεο και η αποβολη του, το κοψιμο του τσιλι εγιναν με τη διαφορα στους 5 και τρεις ποντους).

Ο ΟΣΦΠ ηταν σε πανικο, και το ματς το ειχε χαμενο ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ. Απλα ειχε παρασυρθει απο το μομεντουμ , την ανικανοτητα του γιαννακη (ουτε ενα ταιμ αουτ) και το παθος και την κρισιμοτητα του παιχνιδιου. Οταν κερδιζεις με 14 και αφηνεις τον γηπεδουχο να στο μειωσει σε 5 λεπτα στους 3, τοτε εχεις χασει το παιχνιδι με μαθηματικη ακριβεια. Dead man walking που λενε και οι αμερινακοι.

Βεβαιως και η διαιτησια δεν τον βοηθησε μιας και δυο τρεις σφυριγφματα κρισιμα ηταν αναποδα , αλλα κατι υπερβολλες φιλων του ΟΣΦΠ που πρασπαθουν να μας πεισουν οτι ειναι η χειροτερη διαιτησια που εχουν δει ( μαζι με αυτην του τελικου του βερονιλου -ετσι για να το παιξουμε και αντικειμενικοι-και του τελικου του 95 η ισπανια-κροατια) τις βλεπω και γελαω. Μαλλον αυτοι οι φιλοι δεν εχουν γνωρισει περιοδους ξανθου , και εχουν γεννηθει μετα τα 90ς ( αλλα παλι αν ειναι ετσι το παιχνιδι της γιουγκοσλαβιας το 95 πως το χουν δει rolleyes.gif )...

Υ.Γ. Α και οταν εγραφα πριν το ματς σημερα, οτι φωναζοντας ΣΥΝΕΧΕΙΑ για τη διαιτησια ( μεχρι και μετα το 2ο τελικο στον οποιο ο ΟΣΦΠ ειχε ευνοηθει) χανετε το οποιο δικιο σας, για κατι ματς σαν το σημερινο , το εγραφα.
nikoskoukos
QUOTE(alexanderthegreat @ Jun 3 2010, 09:58 ) *
δεν περίμενα ποτέ ότι θα διαβάσω τέτοιες απόψεις σε αυτό το φόρουμ (και ειδικά από ολυμπιακούς)μπορεί να μου πει κάποιος αδικημένος πόσα φαουλάκια δεν στηρίχτηκαν υπέρ του ΠΑΟ; εγώ θυμάμαι πολύ έντονα μία παράβαση 8 δευτερολέπτων που δεν σφυρίχτηκε ποτέ οπότε ερχόμαστε στο συμπέρασμα ότι γενικά η εικόνα των διαιτητών ήταν τραγική και όχι κατά του ΟΣΦΠ

εεεεεε αντε ρε αδερφε που εισαι τοσες ωρες να μας βαλεις τα γυαλια!!! αφου θυμασαι ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΑΡΑΒΑΣΗ 8 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕ ΣΦΥΡΙΧΤΗΚΕ μιλαμε για τη σφαγη του αιωνα!! τον κατακρεουργισαν τον παναθηναικο!!! ωωω θεεε μουυυυυυυυυυ!!!
rankin
QUOTE(spysta @ Jun 3 2010, 09:51 ) *
Εγω πιστευω ακραδαντα .. οτι ΑΝ υπηρχε ισονομια στα σφυριγματα .. το ματς θα τελειωνε με 5-6 ποντους υπερ του ΟΣΦΠ .. με πιθανοτερο ενα σκηνικο --> 16-8 υπερ του ΠΑΟ στο τελευταιο 10λεπτο

...μα... μα... μα αυτό σημαίνει πως ο παναθηναϊκός θα έχανε το παιχνίδι !!!!! Είσαι τρελοοοοοοοοος???
αντέχεις άκαρδε να δεις ξανά τον Θανάση να δακρύζει; 24.gif

Δεν γίνονται αυτά που λες στο ελλαδιστάν. Έχουμε αυτοκαταδικαστεί να έχουμε αναξιόπιστο πρωτάθλημα
για αυτό έλεγα "πάρτε την ευρωλίγκα και μην ασχολείστε με όλα τα άλλα", αλλά εκεί πέσαμε σε αληθινό βράχο

..Και φυσικά, επαναλαμβάνω, τεράστιες οι ευθύνες του Γιαννάκη με κοουτσάρισμα που θύμισε την τρικυμία του Ιωαννίδη στο Tel Aviv
.. Τον Μπέβερλι γιατί τον έβγαλε; γιατί είναι κακό παιδί;;; Α ρε κόουτς!
alexanderthegreat
QUOTE(nikoskoukos @ Jun 3 2010, 10:01 ) *
εεεεεε αντε ρε αδερφε που εισαι τοσες ωρες να μας βαλεις τα γυαλια!!! αφου θυμασαι ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΑΡΑΒΑΣΗ 8 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕ ΣΦΥΡΙΧΤΗΚΕ μιλαμε για τη σφαγη του αιωνα!! τον κατακρεουργισαν τον παναθηναικο!!! ωωω θεεε μουυυυυυυυυυ!!!

για πες μας εσύ κάτι πιο σοβαρό υπέρ του ΠΑΟ
vastravoud
Επειδή αναφέρθηκε ο Διαμαντίδης, αν όντως έφτυσε τον Τεοντόσιτς, ΟΡΘΟΤΑΤΑ επιβάλλεται να τιμωρηθεί. Αντίστοιχα βέβαια φαντάζομαι ότι θα αρχίσουν μετά και στον Παναθηναϊκό να ψειρίζουν κάθε φάση και φαντάζομαι θα βρουν ανάλογα. Είμαι όμως ΚΑΘΕΤΟΣ σε αυτό - αν έφταιξε να τιμωρηθεί.

Όσο για την "υποκρισία" του Ζοτς: Ναι είναι υποκριτής όταν μιλάει για τον "υπέροχο κόσμο μας", πείτε μου όμως ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ πλην του Ντέμη που έχει έμπρακτα κάνει κάτι για να πετάξει τα τσογλάνια από το γήπεδο.

Αλήτες...... Δεν είναι μόνο τα αντικείμενα, πραγματικά προτιμώ να παίζουμε με Μαρούσι και να είμαστε 3.000 στο ΟΑΚΑ παρά να είναι τίγκα και να ακούω πράγματα για τη μάνα του Παπαλουκά και του Σοφοκλή.

Τέλος, και λίγο μπασκετικά, δε θεωρώ ότι ο Ζοτς ΕΚΤΕΘΗΚΕ από τον Σάρας. Ο Ζοτς ξέρει πάρα πολύ καλά ποιός είναι ο Σάρας, και χρησιμοποιήθηκε ΤΩΡΑ ακριβώς που έπρεπε και μπορούσε να προσφέρει. Δεν έχει αντοχές, και είναι καλύτερα να παίξει 12 λεπτά με max. έκρηξη παρά 20 "συντηρητικά".

Επίσης, ο Παναθηναϊκός έχει ΑΡΧΗΓΟ. Όταν η διαφορά ανέβαινε, γινόταν το ένα λάθος μετά το άλλο και όλα έμοιαζαν χαμένα, στα τάιμ άουτ ο Μήτσος μάζευε μάζευε εναν έναν τους παίκτες να πάνε για οδηγίες. Δεν του μπήκαν τα σουτ, άφησε όμως στο γήπεδο ο,τι είχε και δεν είχε. Αντί να μπινελικώνονται έβγαλαν το σκασμό, ΑΚΟΥΓΑΝ και έπαιξαν σα μια γροθιά. Ασχέτως του μας ευνόησε ή όχι η διαιτησία, αντιδράσαμε ως ΟΜΑΔΑ. Ζούμε και και πεθαίνουμε ως ΟΜΑΔΑ. Όταν ο κύκλος μας θα έχει κλείσει, αυτό θα κρατάμε πάνω απ' όλα.
spysta
QUOTE(rankin @ Jun 3 2010, 08:02 ) *
...μα... μα... μα αυτό σημαίνει πως ο παναθηναϊκός θα έχανε το παιχνίδι !!!!! Είσαι τρελοοοοοοοοος???
αντέχεις άκαρδε να δεις ξανά τον Θανάση να δακρύζει; 24.gif

Δεν γίνονται αυτά που λες στο ελλαδιστάν. Έχουμε αυτοκαταδικαστεί να έχουμε αναξιόπιστο πρωτάθλημα
για αυτό έλεγα "πάρτε την ευρωλίγκα και μην ασχολείστε με όλα τα άλλα", αλλά εκεί πέσαμε σε αληθινό βράχο

..Και φυσικά, επαναλαμβάνω, τεράστιες οι ευθύνες του Γιαννάκη με κοουτσάρισμα που θύμισε την τρικυμία του Ιωαννίδη στο Tel Aviv

μου σπαραξε την καρδια την προηγουμενη φορα .. ΟΧΙ δεν θα το αντεχα ξανα διαολε !!εχεις δικιο!!

***ο αλλος ηταν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αληθινος βραχος.
nikoskoukos
QUOTE(PARISINOS @ Jun 3 2010, 10:01 ) *
Παντως αν καποιος φιλος του ΟΣΦΠ ενδιαφερεται για αντικειμενικοτητα, μπορει να παει σε διεθνη φορουμ ( interbasket.net πχ για αγγλομαθεις η μεχρι και basketcession.fr γαλλομαθεις) και εκει θα καταλαβει πραγματικα , τι πιστευουν πραγματικοι αντικειμενικοι κριτες ( λιθουανοι, ισραηλινοι, γαλλοι, σλοβενοι κλπ).

Ολοι τους επικεντρωνοντε στην απιστευτη ανικανοτητα των παιχτων και κυριως του γιαννακη να τελειωσουν εναν ουσιαστικα κερδισμενο αγωνα. προφανως και ορισμενοι τονιζουν την διαιτησια που επαιξε εδρα, αλλα σε καμια περιπτωση δεν θεωρουν δεδομενα τα οσα τραγελαφικα ακουσα εδω μεσα , δηλαδη για 100-0 διαιτησια, για τοπ 3 χειρουργειο ολων των εποχων κλπ.

Αυτα για μενα ειναι αστειοτητες.

Και για να πω και εγω την αποψη μου για τη διαιτησια, θα πω οτι επαιξε οντως εδρα, αλλα ουσιαστικα για μενα ηταν 60-40. Δυο σφυριγματα ηταν λανθασμενα. Μιλαμε για το επιθετικο στον τεοντοσιτς ( που ομως το καλαθι του μπατιστ θα μετραγε, απλα δεν θα ηταν +1 και αποβολη τεο) και το κοψιμο του τσιλι.
Κατι για σκριν του μπουρουση, ποδι του διαμαντιδη κλπ ειναι τελειως αστεια να τα αναφερουμε . τετοια μπορω να βρω πολλα μεσα σε ενα εναν αγωνα και απο τις δυο πλευρες.

τωρα το πως καταφερε ο ΟΣΦΠ να χασει με επιμερους σκορ 33-10 με δυο αναποδα σφυριγματα , ειναι αποριας αξιο.

και ας σταματησει η καραμελα οτι τα σφυριγματα επηρεασαν τη ροη του παιχνιδιου. Τα σφυριγματα για τα οποια διαματτυρονται κυριως οι φιλοι του ΟΣΦΠ εγιναν ΑΦΟΥ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΧΕ ΗΔΗ γυρισει ( πχ το φαουλ του τεο και η αποβολη του, το κοψιμο του τσιλι εγιναν με τη διαφορα στους 5 και τρεις ποντους).

Ο ΟΣΦΠ ηταν σε πανικο, και το ματς το ειχε χαμενο ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ. Απλα ειχε παρασυρθει απο το μομεντουμ , την ανικανοτητα του γιαννακη (ουτε ενα ταιμ αουτ) και το παθος και την κρισιμοτητα του παιχνιδιου. Οταν κερδιζεις με 14 και αφηνεις τον γηπεδουχο να στο μειωσει σε 5 λεπτα στους 3, τοτε εχεις χασει το παιχνιδι με μαθηματικη ακριβεια. Dead man walking που λενε και οι αμερινακοι.

Βεβαιως και η διαιτησια δεν τον βοηθησε μιας και δυο τρεις σφυριγφματα κρισιμα ηταν αναποδα , αλλα κατι υπερβολλες φιλων του ΟΣΦΠ που πρασπαθουν να μας πεισουν οτι ειναι η χειροτερη διαιτησια που εχουν δει ( μαζι με αυτην του τελικου του βερονιλου -ετσι για να το παιξουμε και αντικειμενικοι-και του τελικου του 95 η ισπανια-κροατια) τις βλεπω και γελαω. Μαλλον αυτοι οι φιλοι δεν εχουν γνωρισει περιοδους ξανθου , και εχουν γεννηθει μετα τα 90ς ( αλλα παλι αν ειναι ετσι το παιχνιδι της γιουγκοσλαβιας το 95 πως το χουν δει rolleyes.gif )...

Υ.Γ. Α και οταν εγραφα πριν το ματς σημερα, οτι φωναζοντας ΣΥΝΕΧΕΙΑ για τη διαιτησια ( μεχρι και μετα το 2ο τελικο στον οποιο ο ΟΣΦΠ ειχε ευνοηθει) χανετε το οποιο δικιο σας, για κατι ματς σαν το σημερινο , το εγραφα.

ει
Φιλε μου να διορθωσω κατι..εγω σε καμια περιπτωση δεν ειπα οτι ειναι η χειροτερη διαιτησια που εχω δει αλλα η ΠΙΟ ΕΜΕΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ!! βεβαια εισαι κι εσυ ενας απ τους πολλους που δε γνωριζουν και πολλα απο πορτοκαλι μπαλα παρα μονο εχουν δει τα ματς της ομαδας τους με τον ολυμπιακο,αντε και τους τελικους ευρολιγκας που εχετε παιξει οποτε δε σε αδικω!!! τωρα πως εκανες την εφευρεση οτι ο παικτης που κανει επιθετικο φαουλ το καλαθι του μετραει κιολας,ειναι το ιδιο περιεργο με το οτι λες οτι σε αυτη τη φαση ο παναθηναικος κερδιζε 5 ποντους ενω στην πραγματικοτητα με το καλαθι πηγε 60-61 και με τη βολη 61-61!!! μεινε με τα γελια και δες ξανα τον αγωνα σε μαγνητοσκοπηση(μη μπερδευτεις και βαλεις του ποδοσφαιρου,αν δεις πρασινο κατω και οχι καφε παει να πει οτι εχεις κανει λαθος!!!!! )
voreadis7
Βλέπω με συμπάθεια την προσπάθεια ορισμένων να κάνουν περισπούδαστες μπασκετικές αναλύσεις. Έρχεται ο καιρός που μόνοι τους θα το παρακολουθούν το έργο που παίζεται κάθε χρονο τέτοια εποχή. Ήδη απο φέτος οι τηλεθεάσεις των τελικών είναι μικρότερες και απτο Greek Idol!!
PARISINOS
QUOTE(spysta @ Jun 3 2010, 06:51 ) *

Μια χαρα καταλαβα τι εγραψες και στο πρωτο ποστ.
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ Ο ΟΣΦΠ ΜΠΗΚΕ ΜΕ +9.

Αφου μονος σου παραδεχεσαι οτι και με δικαιη διαιτησια, με τοσο ανυπαρκτο ΟΣΦΠ το επιμερους σκορ θα ηταν 16-8, καταλαβαινεις οτι δεν θα ηταν +5 η +6 η διαφορα.

Το ματς θα πηγαινε στον ποντο (ΣΥΜΦΩΝΩ) και θα το επαιρνε ο ΠΑΟ λογο εδρας, ψυχολογιας και προπονητη. Η ομαδα που χανει τετοια διαφορα, ΠΑΝΤΑ σχεδον χανει και το ματς.

Συμφωνω οτι το οτι το ματς εληξε με +9 ηταν αποτελεσμα διαιτησιας. Οχι ομως οτι κερδισε ο ΠΑΟ. Ο ΠΑΟ με τοσο ανυπαρκτο ΟΣΦΠ θα κερδιζε το δεκαλεπτο με πανω κατω +10 οπως και ο ιδιος παραδεχτηκες. Αρα θα κερδιζε και το ματς η τουλαχιστον θα ειχε τον πρωτο λογο.

Αυτο που μπορω να παραδεχθω ειναι οτι η διαιτησια δεν αφησε τον ΟΣΦΠ να διεκδικησει τις οποιες πιθανοτητες θα ειχε. Το γεγονος ομως οτι δεν σε αφησαν να διεκδικησεις τις 20 τις εκατο πιθανοτητες που σου εμεναν , πρεπει μεν να σε προβληματιζει, αλλα οχι τοσο οσο το οτι εφτασες σε 10 λεπτα να εχεις 20 τις εκατο πιθανοτητες να κερδισεις ενα σιγουρο ματς.

Υ.Γ. οπως εχω πει και στο παρελθον, η διαιτησια στην ελλαδα παιζει ΠΑΝΤΑ ΕΔΡΑ, γι αυτο και εχουν γινει 3 μπρεικ σε 25 χρονια. Εδρα σφυριχθηκε σημερα, εδρα και την κυριακη στο ΣΕΦ ( οπου στο τελος ολα τα σφυριγματα ηταν υπερ του ΟΣΦΠ, κανεις ομως απο τον ΠΑΟ δεν μιλησε η τουλαχιστον δεν υπονοησε οτι αυτος ηταν ο κυριως λογος της ηττας).

QUOTE(nikoskoukos @ Jun 3 2010, 07:09 ) *
ει
Φιλε μου να διορθωσω κατι..εγω σε καμια περιπτωση δεν ειπα οτι ειναι η χειροτερη διαιτησια που εχω δει αλλα η ΠΙΟ ΕΜΕΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ!! βεβαια εισαι κι εσυ ενας απ τους πολλους που δε γνωριζουν και πολλα απο πορτοκαλι μπαλα παρα μονο εχουν δει τα ματς της ομαδας τους με τον ολυμπιακο,αντε και τους τελικους ευρολιγκας που εχετε παιξει οποτε δε σε αδικω!!! τωρα πως εκανες την εφευρεση οτι ο παικτης που κανει επιθετικο φαουλ το καλαθι του μετραει κιολας,ειναι το ιδιο περιεργο με το οτι λες οτι σε αυτη τη φαση ο παναθηναικος κερδιζε 5 ποντους ενω στην πραγματικοτητα με το καλαθι πηγε 60-61 και με τη βολη 61-61!!! μεινε με τα γελια και δες ξανα τον αγωνα σε μαγνητοσκοπηση(μη μπερδευτεις και βαλεις του ποδοσφαιρου,αν δεις πρασινο κατω και οχι καφε παει να πει οτι εχεις κανει λαθος!!!!! )

τι να κανουμε φιλε μου , δεν μπορουμε ολοι να εχουμε τις γνωσεις σου περι μπασκετ, ασε με και μενα τον καημενο να πω την αποψη μου smiley.gif

Υ.γ. Εγραψα η διαφορα ηταν στους 5 και 3 ποντους στο επιθετικο του τεο και στο κοψιμο του τσιλι. Τι ακριβως δεν καταλαβες εσυ...
Τελος σε ξαναπαραπεμπω σε ξενα αντικειμενικα φορυμ, να δεις κατα ποσο πιστεουν οι λιθουανοι, οι ισραιλινοι και οι γαλλοι , οτι χθες ηταν εμετικη η διαιτησια. Η διαιτησια χθες επαιξε εδρα λενε, τιποτα παραπανω. Υπερβολλες λοιπον γραψε οσες θες, αλλα δεν προκειται να αλλαξουν την πραγματικοτητα.
spysta
QUOTE(PARISINOS @ Jun 3 2010, 08:01 ) *

η καραμελα θα συνεχιζεται οσο δινονται χειροπιαστα παραδειγματα.και δεν το λεω με ειρωνικο υφος .. ειλικρινα !!Αλλα οταν εχεις ξεκαθαρα παραδειγματα στα χερια σου τοτε για κανενα λογο δεν τα προσπερνας.

σορι μαν .. αλλα για εμενα οι 5 ποντοι .. με το αναποδο σφυριγμα γινοται 2 ή 3 .. αλλα με το σωστο μπορουν να γινουν 7 ή 8

Εγω αυτα για τα οποια διαμαρτυρομαι τα θεωρω ΑΚΡΩΣ σημαντικα (και εξωφθαλμα φυσικα)

1)Το καλαθι του Σαρας στο τελος του 3ου 10λεπτου ειναι ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ.Μπαινει στην ληξη και κατεβαζει την διαφορα σε μονοψηφιο.Φυσικα εχουν προηγηθει ΞΕΚΑΘΑΡΑ βηματα .Ξεκιναει το 4ο δεκαλεπτι και κολλαει καλαθι ο Σπανουλης .. μπαμπ μπαμ στους 7 η διαφορα

2)Του Τσιλι το κοψιμο γινεται στους 5 ποντους διαφορα νομιζω.Η μπαλα πηγαινει στον Μιλος θυμαμαι .. δηλ σημαινει οτι εχεις την ευκαιρια να το πας ΞΑΝΑ στους 7-8 .. ανταυτου ομως κατεβαινει στους 3

3)Στα καπακια το επιθετικο φαουλ του Μπουρουση .. που ειναι ενα ΑΠΛΟ κινητο σκριν απο αυτα που βρωμαει η Ευρωπη τοσα χρονια.Απο αυτα που ΔΕΝ δινονται σε κανενα ψηλο στην Ευρωπη .. (νομιζω οτι μετα αυτη τη φαση δεν μπαινει καλαθι για τον ΠΑΟ )

4)ΚΟΜΒΙΚΗΣ σημασιας το αμυντικο φαουλ στον Μιλος .. με την διαφορα στους 3 ποντους .. ισοφαριζει ο ΠΑΟ ενω θα επρεπε να σου ειχε δοθει η ευκαιρια να πας το παιχνιδι ΞΑΝΑ στους 5-6 ποντους .. βγαζουν εξω τον καλυτερο σου παικτη .. και τον μοναδικο που μπορει να απειλησει απο μακρια .. και δινουν ψυχολογια στον ΠΑΟ .. ενω αντιθετως εκνευριζουν ακομα περισσοτερο του Ολυμπιακου (θυμαμαι ολο τον πακγκο να χτυπιεται και τον Μιλος να τραβαει τα μαλλια του )

δεν σου δινουν την ευκαιρια.αυτο μου εμεινε εμενα
rchos
δεν θα σχολιασω το παιχνιδι τελικα για δυο λογους.
1)η αποψη μου πλησιαζει παρα πολυ αυτη του αναζ αρα γιατι να τα ξαναγραφω?
2)το να σχολιασεις τον αγωνα τον συγκεκριμενο βγαζοντας εξω την διαιτησια οπως κανανε μερικοι φιλοι του παο ειναι τουλαχιστον αστειο.

οπως αστειο ειναι να διαβαζω απο "αντικειμενικους" ποστερ οτι το κοψιμο του τσιλντρες ηταν οντως αντικανονικο οτι για δυο φασεις μονο οι οπαδοι του ολυμπιακου γκρινιαζουν για σφαγες χωρις λογο η απο αλλους κωλοτουμπες οτι κερδισε η καρδια του πρωταθλητη.

ο ολυμπιακος ως ενα σημειο ηταν πολυ τυχερος και οτι σουταρε εμπαινε.καποια στιγμη η τυχη του τελειωσε και πλεον αυτα που σουταρε δεν εμπαιναν.απλα η ανοχη καποιων του επετρεπε να σουταρει πολυ λιγοτερα με πολυ χειροτερες προυποθεσεις ενω απο την αλλη πλευρα ακομη και τα καλαθια που δεν κατεληγαν μεσα στο καλαθι για καποιο ανεξηγητο λογο μετραγαν!
spysta
QUOTE(PARISINOS @ Jun 3 2010, 08:18 ) *

Αφου μονος σου παραδεχεσαι οτι και με δικαιη διαιτησια, με τοσο ανυπαρκτο ΟΣΦΠ το επιμερους σκορ θα ηταν 16-8, καταλαβαινεις οτι δεν θα ηταν +5 η +6 η διαφορα.

Το ματς θα πηγαινε στον ποντο (ΣΥΜΦΩΝΩ) και θα το επαιρνε ο ΠΑΟ λογο εδρας, ψυχολογιας και προπονητη. Η ομαδα που χανει τετοια διαφορα, ΠΑΝΤΑ σχεδον χανει και το ματς.

Συμφωνω οτι το οτι το ματς εληξε με +9 ηταν αποτελεσμα διαιτησιας. Οχι ομως οτι κερδισε ο ΠΑΟ. Ο ΠΑΟ με τοσο ανυπαρκτο ΟΣΦΠ θα κερδιζε το δεκαλεπτο με πανω κατω +10 οπως και ο ιδιος παραδεχτηκες. Αρα θα κερδιζε και το ματς η τουλαχιστον θα ειχε τον πρωτο λογο.

Αυτο που μπορω να παραδεχθω ειναι οτι η διαιτησια δεν αφησε τον ΟΣΦΠ να διεκδικησει τις οποιες πιθανοτητες θα ειχε. Το γεγονος ομως οτι δεν σε αφησαν να διεκδικησεις τις 20 τις εκατο πιθανοτητες που σου εμεναν , πρεπει μεν να σε προβληματιζει, αλλα οχι τοσο οσο το οτι εφτασες σε 10 λεπτα να εχεις 20 τις εκατο πιθανοτητες να κερδισεις ενα σιγουρο ματς.

Υ.Γ. οπως εχω πει και στο παρελθον, η διαιτησια στην ελλαδα παιζει ΠΑΝΤΑ ΕΔΡΑ, γι αυτο και εχουν γινει 3 μπρεικ σε 25 χρονια. Εδρα σφυριχθηκε σημερα, εδρα και την κυριακη στο ΣΕΦ ( οπου στο τελος ολα τα σφυριγματα ηταν υπερ του ΟΣΦΠ, κανεις ομως απο τον ΠΑΟ δεν μιλησε η τουλαχιστον δεν υπονοησε οτι αυτος ηταν ο κυριως λογος της ηττας).

για μενατο το 4ο δεκαλεπτο επρεπε να ξεκινησει με +11 για τον ΟΣΦΠ (με τα βηματα του Σαρας) .. πραγμα που σημαινει οτι ο ο ΟΣΦΠ θα κερδιζε με 3 ποντους !!!Αλλα και ετσι οπως το λες εσυ.. με +9 .. παλι ο ΟΣΦΠ θα κερδιζε με 1 ποντο!!!!
καλα κανουμε ΤΙΓΚΑ χαζη συζητηση αυτη τη στιγμη .. laugh.gif

κι εγω να επισημανω το γεγονος οτι ο ΠΑΟ .. ΔΕΝ ηταν και τοσο τρομερος οσο ακουγεται .. αν εξαιρεσουμε τα τελευταια 2-3 λεπτα οπου το ματς λογω των συνθηκων περι διαιτησιας που αναφεραμε .. εμοιαζε τελειωμενο .. μεχρι και 5 λεπτα πριν την ληξη .. τους μισους ποντους τους ειχες βαλει με τα περιστατικα που περιγραψαμε .. μια 10αρα + ποντους την πηρε απο τους ρεφ .. σε ουσια και σε ψυχολογια για την συνεχεια .
rankin
QUOTE(PARISINOS @ Jun 3 2010, 10:12 ) *

Ο Ολυμπιακός ήταν ανύπαρκτος για 12 λεπτά και ο Παναθηναϊκός για 28
σε αυτά τα 12 λεπτά ο Ολυμπιακός σκόραρε ένα επιπλέον 1/6 των πόντων που είχε σκοράρει μέχρι εκείνη τη στιγμή
και ο Παναθηναϊκός επιπλέον 7/10 των πόντων που είχε σκοράρει ως τότε !
και όλα αυτά σε λιγότερο από το μισό χρόνο που είχε παιχτεί ως τότε! Αν το παιχνίδι είχε κυλήσει όλο έτσι, ο Παναθηναϊκός θα είχε κερδίσει 110-33, τόσο λογικά πράγματα συνέβησαν και κάπως έτσι δικαιολογείται και το σκορ του πρώτου αγώνα, αν θες την άποψη μου.. απλά εκεί ήταν τα πρώτα 15 λεπτά τα καθοριστικά, και όχι τα τελευταία 12

Το κακό είναι που στον Ολυμπιακό δεν έχουν μάθει με τα χρόνια να αντιμετωπίζουν όλες τις αντιξοότητες με αποτέλεσμα να χάνουν το μυαλό τους στα κρίσιμα σημεία..

παρόλα αυτά, θα πρέπει όλοι να δεχτούμε πως μιλώντας για μπασκετ, μιλάμε για ένα άθλημα που 99 στις 100 φορές κερδίζει ο καλύτερος. Χθες ήταν η 1 στις 100 που δεν κερδίζει ο καλύτερος.. Όλα τα άλλα είναι για να χαιρόμαστε. Ο Παναθηναϊκός το πήρε με τον τσαμπουκά, με τις χαζομάρες του Ολυμπιακού και με τη πάντα πολύτιμη συνδρομή της διαιτησίας το παιχνίδι, όμως και πάλι, δεν άξιζε την νίκη και όποιος δεν το βλέπει αυτό, απλά δεν θέλει να το δει.

QUOTE(PARISINOS @ Jun 3 2010, 10:12 ) *

Δεν θα σχολιάσω το παιχνίδι της κυριακής, γιατί είναι οφ τόπικ, αλλά σίγουρα δεν συμφωνώ μαζί σου
Παρόλα αυτά, πέρσι που πραγματικά την θέλαμε τη διαιτησία στο ΣΕΦ, στην τελευταία φάση το επικουρικό σφύριγμα δεν το πήραμε! thats a major difference! Άρα η διαιτησία στην Ελλάδα δεν σφυρίζει πάντα έδρα! τώρα που το πλεονέκτημα το έχει ο Παναθηναϊκός, σφυρίζει έδρα. Όταν το είχε ο Ολυμπιακός, αποφάσισαν να παίξουν 50-50!
PARISINOS
QUOTE(spysta @ Jun 3 2010, 07:22 ) *
η καραμελα θα συνεχιζεται οσο δινονται χειροπιαστα παραδειγματα.και δεν το λεω με ειρωνικο υφος .. ειλικρινα !!Αλλα οταν εχεις ξεκαθαρα παραδειγματα στα χερια σου τοτε για κανενα λογο δεν τα προσπερνας.

σορι μαν .. αλλα για εμενα οι 5 ποντοι .. με το αναποδο σφυριγμα γινοται 2 ή 3 .. αλλα με το σωστο μπορουν να γινουν 7 ή 8

Εγω αυτα για τα οποια διαμαρτυρομαι τα θεωρω ΑΚΡΩΣ σημαντικα (και εξωφθαλμα φυσικα)

1)Το καλαθι του Σαρας στο τελος του 3ου 10λεπτου ειναι ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ.Μπαινει στην ληξη και κατεβαζει την διαφορα σε μονοψηφιο.Φυσικα εχουν προηγηθει ΞΕΚΑΘΑΡΑ βηματα .Ξεκιναει το 4ο δεκαλεπτι και κολλαει καλαθι ο Σπανουλης .. μπαμπ μπαμ στους 7 η διαφορα

2)Του Τσιλι το κοψιμο γινεται στους 5 ποντους διαφορα νομιζω.Η μπαλα πηγαινει στον Μιλος θυμαμαι .. δηλ σημαινει οτι εχεις την ευκαιρια να το πας ΞΑΝΑ στους 7-8 .. ανταυτου ομως κατεβαινει στους 3

3)Στα καπακια το επιθετικο φαουλ του Μπουρουση .. που ειναι ενα ΑΠΛΟ κινητο σκριν απο αυτα που βρωμαει η Ευρωπη τοσα χρονια.Απο αυτα που ΔΕΝ δινονται σε κανενα ψηλο στην Ευρωπη .. (νομιζω οτι μετα αυτη τη φαση δεν μπαινει καλαθι για τον ΠΑΟ )

4)ΚΟΜΒΙΚΗΣ σημασιας το αμυντικο φαουλ στον Μιλος .. με την διαφορα στους 3 ποντους .. ισοφαριζει ο ΠΑΟ ενω θα επρεπε να σου ειχε δοθει η ευκαιρια να πας το παιχνιδι ΞΑΝΑ στους 5-6 ποντους .. βγαζουν εξω τον καλυτερο σου παικτη .. και τον μοναδικο που μπορει να απειλησει απο μακρια .. και δινουν ψυχολογια στον ΠΑΟ .. ενω αντιθετως εκνευριζουν ακομα περισσοτερο του Ολυμπιακου (θυμαμαι ολο τον πακγκο να χτυπιεται και τον Μιλος να τραβαει τα μαλλια του )

δεν σου δινουν την ευκαιρια.αυτο μου εμεινε εμενα

Μα το λες και μονος σου, ουσιαστικα διαμαρτυρεσαι για 7 ποντους του ΠΑΟ. 3 σφυριγματα σε ολον τον αγωνα.
3-5 λαθη θα γινουν σε εναν αγωνα, και λογικα θα πανε υπερ του γηπεδουχου.
Τωρα το τι θα ειχε την ευκαιρια να κανει ο ΟΣΦΠ, θα σου πω εγω τι θα γινοταν. Και στους 3 να ειχε μεινει η διαφορα , και να σφυριζοταν το φαουλ του μπατιστ, δεν αλλαζει το γεγονος οτι τον ΟΣΦΠ τον ειχε πιασει πανικος. Το πιθανοτερο ηταν να εχανε την επομενη επιθεση ο ΟΣΦΠ αλλα ακομα και να την εβαζε και να πηγαινε η διαφορα στους 5, δεν θα αλλαζε το μομεντουμ του αγωνα.

Θα επρεπε να βαλει συνεχομενα καλαθια ο ΟΣΦΠ και να χασει συνεχομενες επιθεσεις ο ΠΑΟ , ωστε η διαφορα να ξαναπαει στους 10-12 ωστε να γυρισει ξανα η ψυχολογια, κατι που σε καμια περιπτωση δεν εδειχνε οτι θα γινει . Ο ΟΣΦΠ ηταν εντελως ανικανος να κανει εστω επιθεση τις προκοπης , ποσω μαλλον να βαλει συνεχομενα καλαθια.

Το να δυο τρεις φασεις να σχολιασεις, δεν σημαινει οτι πρεπει να πιαστεις απο αυτες και να το κανεις ολοκληρο θεμα.
Αν ειναι ετσι και εγω μπορω να σου πω για τον δευτερο τελικο , οτι με τη διαφορα στους 6 δεν δοθηκαν τρια δευτερα σε καλαθι του ΟΣΦΠ, και μετα καπακι δεν δωθηκαν βολες σε φαουλ του μπουρουση στον νικολας. Αν δινοντουσαν σωστα η διαφορα θα πηγαινε στους 4 και με ενα λεπτα να απομενει , ο ΠΑΟ εχει ελπιδες.
θα μπορουσα λοιπον να βγω και να γραψω οτι εκει μας στερησαν την ελπιδα.

ο ΠΑΟ ομως δεν μιλησε για διαιτησια, και ολοι παραδεχθηκαν οτι παρ οτι η διαιτησια ηταν εις βαρος μας, ειδικα στο τελος,δεν ειμασταν αυτοι που επρεπε και δικαια χασαμε. Και αυτη ειναι και η διαφορα των δυο ομαδων . Διαφορα νοοτροποιας.

Εβλεπες τους παιχτες του ΟΣΦΠ στο τελος της τριτης , που αρχιζε να γυριζει ο αγωνας και εβλεπες στις εκφρασεις τους οτι ηξεραν οτι κινδυνευει αμεσα η νικη. μια νικη που κανονικα , αν ειχαν σωστη ψυχολογια , δεν κινδυνευε στο ελαχιστο.

QUOTE(rankin @ Jun 3 2010, 07:30 ) *
Ο Ολυμπιακός ήταν ανύπαρκτος για 12 λεπτά και ο Παναθηναϊκός για 28
σε αυτά τα 12 λεπτά ο Ολυμπιακός σκόραρε ένα επιπλέον 1/6 των πόντων που είχε σκοράρει μέχρι εκείνη τη στιγμή
και ο Παναθηναϊκός επιπλέον 7/10 των πόντων που είχε σκοράρει ως τότε !
και όλα αυτά σε λιγότερο από το μισό χρόνο που είχε παιχτεί ως τότε! Αν το παιχνίδι είχε κυλήσει όλο έτσι, ο Παναθηναϊκός θα είχε κερδίσει 110-33, τόσο λογικά πράγματα συνέβησαν και κάπως έτσι δικαιολογείται και το σκορ του πρώτου αγώνα, αν θες την άποψη μου.. απλά εκεί ήταν τα πρώτα 15 λεπτά τα καθοριστικά, και όχι τα τελευταία 12

κατσε ο ΠΑΟ γιατι ηταν ανυπαρκτος για 28 λεπτα??? το πρωτο δεκαλεπτο τι ειχε???Ο ΠΑΟ ηταν ανωτερος στο πρωτο δεκαλεπτο και απο το 28 και μετα. Με απλα μαθηματικα , εγω βγαζω 22 λεπτα καλου μπασκετ του ΠΑΟ.

Και ο ΟΣΦΠ απο το 25-20 , το εκανε 26-36 τρεχοντας σερι 19-1 σε 7 λεπτα. Αν το παιχνιδι ειχε κυλησει ολο ετσι , ο ΟΣΦΠ θα το επαιρνε με σκορ 110-6, εκει φανταζομαι τα πραγματα που συνεβησαν σου φαινοντα τελειως λογικα...
rankin
QUOTE(PARISINOS @ Jun 3 2010, 10:40 ) *
Ο ΟΣΦΠ ηταν εντελως ανικανος να κανει εστω επιθεση τις προκοπης , ποσω μαλλον να βαλει συνεχομενα καλαθια.

Ο Ολυμπιακός έστηνε πικ+ρολ στα πλάγια ή στην κορυφή και οι αμυνόμενοι τα σπάγανε με τα χέρια
πως να μην κολλήσει η επίθεση;;;;
Απο την άλλη ο Ολυμπιακός, σε εκείνη τη χρονική στιγμή έπαιξε τις πιο σοφτ άμυνες του!

QUOTE(PARISINOS @ Jun 3 2010, 10:40 ) *
Το να δυο τρεις φασεις να σχολιασεις, δεν σημαινει οτι πρεπει να πιαστεις απο αυτες και να το κανεις ολοκληρο θεμα.
Αν ειναι ετσι και εγω μπορω να σου πω για τον δευτερο τελικο , οτι με τη διαφορα στους 6 δεν δοθηκαν τρια δευτερα σε καλαθι του ΟΣΦΠ, και μετα καπακι δεν δωθηκαν βολες σε φαουλ του μπουρουση στον νικολας. Αν δινοντουσαν σωστα η διαφορα θα πηγαινε στους 4 και με ενα λεπτα να απομενει , ο ΠΑΟ εχει ελπιδες.
θα μπορουσα λοιπον να βγω και να γραψω οτι εκει μας στερησαν την ελπιδα.

Ρε συ, 3 δευτερόλεπτα έχουν να δοθούν σε αγώνα μπάσκετ από την εποχή του Λυπιρίδη!
Μην ξεχνάς ότι στον ίδιο αγώνα, με τη διαφορά στους 7 (ή 8) δίνουν ανύπαρκτο φάουλ στο ΣΟΦΟ και βολές - ευκαιρία ανάκαμψης στον Πέκοβιτς.. Η ουσία είναι ότι λάθη γίνονται και το καταλαβαίνω. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι να μην υπάρχει ζύγι σε αυτά. Να πηγαίνει μονόπατα το γήπεδο
QUOTE(PARISINOS @ Jun 3 2010, 10:49 ) *
κατσε ο ΠΑΟ γιατι ηταν ανυπαρκτος για 28 λεπτα??? το πρωτο δεκαλεπτο τι ειχε???Ο ΠΑΟ ηταν ανωτερος στο πρωτο δεκαλεπτο και απο το 28 και μετα. Με απλα μαθηματικα , εγω βγαζω 22 λεπτα καλου μπασκετ του ΠΑΟ.

Και ο ΟΣΦΠ απο το 25-20 , το εκανε 26-36 τρεχοντας σερι 19-1 σε 7 λεπτα. Αν το παιχνιδι ειχε κυλησει ολο ετσι , ο ΟΣΦΠ θα το επαιρνε με σκορ 110-6, εκει φανταζομαι τα πραγματα που συνεβησαν σου φαινοντα τελειως λογικα...

Θα σου απαντήσω απλά και με μία ερώτηση:
Νιώθεις λοιπόν, ότι κέρδισε ο καλύτερος;
Redalert
QUOTE(PARISINOS @ Jun 3 2010, 10:49 ) *
ο ΠΑΟ ομως δεν μιλησε για διαιτησια, και ολοι παραδεχθηκαν οτι παρ οτι η διαιτησια ηταν εις βαρος μας, ειδικα στο τελος,δεν ειμασταν αυτοι που επρεπε και δικαια χασαμε. Και αυτη ειναι και η διαφορα των δυο ομαδων . Διαφορα νοοτροποιας.

Δεν μιλαει συνηθως για διαιτησια ,γιατι πολυ απλα τον εχει δεμενο τον γαιδαρο του!!!!
PARISINOS
QUOTE(rchos @ Jun 3 2010, 07:27 ) *
δεν θα σχολιασω το παιχνιδι τελικα για δυο λογους.
1)η αποψη μου πλησιαζει παρα πολυ αυτη του αναζ αρα γιατι να τα ξαναγραφω?
2)το να σχολιασεις τον αγωνα τον συγκεκριμενο βγαζοντας εξω την διαιτησια οπως κανανε μερικοι φιλοι του παο ειναι τουλαχιστον αστειο.

οπως αστειο ειναι να διαβαζω απο "αντικειμενικους" ποστερ οτι το κοψιμο του τσιλντρες ηταν οντως αντικανονικο οτι για δυο φασεις μονο οι οπαδοι του ολυμπιακου γκρινιαζουν για σφαγες χωρις λογο η απο αλλους κωλοτουμπες οτι κερδισε η καρδια του πρωταθλητη.

ο ολυμπιακος ως ενα σημειο ηταν πολυ τυχερος και οτι σουταρε εμπαινε.καποια στιγμη η τυχη του τελειωσε και πλεον αυτα που σουταρε δεν εμπαιναν.απλα η ανοχη καποιων του επετρεπε να σουταρει πολυ λιγοτερα με πολυ χειροτερες προυποθεσεις ενω απο την αλλη πλευρα ακομη και τα καλαθια που δεν κατεληγαν μεσα στο καλαθι για καποιο ανεξηγητο λογο μετραγαν!

Φιλε rchos , καποιος πριν λιγα λεπτα μου επιτεθηκε προσωπικα . Δεν απαντησα , πρωτον γιατι δεν ειναι του στυλ , δευτερον γιατι δεν περνω στα σοβαρα λεγομενα γραμμενα εν θερμω απο φιλους σε φορουμ και τριτον σεβομενος το ιδιο το φορουμ και τους κανονες του.

Το να το προσπερνα ενας moderator επισης δεν με πειραζει για τους λγους που προανεφερα και προς χαρην της εκτονωσης της ηδη τεταμενης καταστασης.
Το να το προσπερνα ομως ο moderator και να με ειρωνευεται και απο πανω παει πολυ.

και επειδη τα δειγματα ειναι ασχημα ηδη απο χθες , οσον αφορα τη συμπεριφορα σου, σοβαρα παρτο αλλιως γιατι με τη συμπεριφορα σου υποβαθμιζεις το ιδιο το φορουμ , που υποτιθεται πρεπει να προαγεις.

Υ.γ. Δημοσια κριτικη σε μοντ ειναι εκτος κανονισμων και το ξερω, ωστοσο ειχες ενα 5 λεπτο στο οποιο δεν τους σεβαστηκες εσυ, οποτε πιστευω δικαιουμαι και εγω το δικο.
DEJAN13
QUOTE(PARISINOS @ Jun 3 2010, 10:18 ) *

τι να κανουμε φιλε μου , δεν μπορουμε ολοι να εχουμε τις γνωσεις σου περι μπασκετ, ασε με και μενα τον καημενο να πω την αποψη μου smiley.gif

Υ.γ. Εγραψα η διαφορα ηταν στους 5 και 3 ποντους στο επιθετικο του τεο και στο κοψιμο του τσιλι. Τι ακριβως δεν καταλαβες εσυ...
Τελος σε ξαναπαραπεμπω σε ξενα αντικειμενικα φορυμ, να δεις κατα ποσο πιστεουν οι λιθουανοι, οι ισραιλινοι και οι γαλλοι , οτι χθες ηταν εμετικη η διαιτησια. Η διαιτησια χθες επαιξε εδρα λενε, τιποτα παραπανω. Υπερβολλες λοιπον γραψε οσες θες, αλλα δεν προκειται να αλλαξουν την πραγματικοτητα.
μια ζωη κλαμα ειστε,γιατι δεν λες οταν εβγαλε την μπαλα ο μπεβερλι κ πηρε την μπαλα ο θρηνος???δεν ειδες το βιντεο εκει??ο τσιλντρες κοβει την μπαλα στην καθοδο αμα δεν μπορεις να το δεις μην κατηγορεις τον προπονητη σου που χανει διαφορα 14 ποντων κ δεν παιρνει ταιμ....
τον παπαλουκα που κρυβεται μες το ματς τον βλεπεις??τον κλειζα που δεν παιρνει την μπαλα οταν καιει????
ο σοφο που ηταν χθες?οταν παιζεις με τον συνταξιουχο βουισιτς σου φταιει η διαιτησια???με 9 εχασες για 5-7 φωναζεις...εχετε συνηθισει ολοι απο τον δρακο ομως κ κλαιγεστε....κ στο επιθετικο που λες μαθε στον τεο να στηνεται καλα....
PanosIlio
QUOTE(lakersdynasty @ Jun 3 2010, 02:40 ) *
Γιατι τημωρηθηκε κανεις απο τους Γουντς Τομασεβιτς?

Δεν τιμωρήθηκαν για τα επόμενα ματς, το ντισκαλιφιέ τους το πήραν όμως, ο ΔΔ έκανε ότι έκανε στο 2-3 λεπτό του παιχνιδιού, για φαντάσου να τον απέβαλαν επί τόπου.

QUOTE(AZ1980 @ Jun 3 2010, 01:42 ) *
Επίσης 100% αυτοσυγκεντρωμένος παίκτης ποτέ δεν στήνεται για επιθετικό σε παιχνίδι εκτός έδρας, και μάλιστα εναντίον αντιπάλου που έχει το μομέντουμ, από τη στιγμή που έχει ήδη 4 φάουλ, η ομάδα του βασίζεται σε αυτόν και η παραμονή του στον αγώνα ήταν παράκληση του ιδίου. Διαφωνώ λοιπόν και στο περί αυτοσυγκέντρωσης.
bball.gif

Αυτό που έκανε ο Τεόντοσιτς στη φάση που αποβλήθηκε ήταν η τέλεια άμυνα, ήταν απόλυτα συγκεντρωμένος και ήξερε τι έκανε, όπως και αυτός που το σφύριξε ανάποδα ήξερα απόλυτα τι έκανε...

QUOTE(kseplenhs @ Jun 3 2010, 01:54 ) *
την ίδια κίνηση (του να κάνει νευμα στον πάγκο να παραμείνει στο ματς ενω φορτώθηκε με φάουλ) την έκανε και ο σπανούλης στον πρώτο τελίκό.

παίρνω την βοήθεια του κοινού για να βρώ τις διαφορές tongue.gif

Όταν ο Σπανούλης το έκανε αυτό ο Ζοτς αποθεωνόταν ως εξαιρετικός προπονητής που ακούει τους μεγάλους παίκτες και για αυτό είναι σπουδαίος, ο Γιαννάκης απλά έκανε λάθος και πρέπει να του τα χώσουμε, ο Παπαλουκάς χθες ήταν ανύπαρκτος στην επίθεση δεν μπορούσε να τον βάλει, το τι έγινε όταν μπήκε ο Παπαλουκάς το είδαμε, 2 σερί λάθη και τελειώσαμε το ματς με Πεν-Μπέβερλι στο γκαρντ...

Τώρα να πω και λίγο για το αγωνιστικό κομμάτι, εγώ δυστυχώς δεν μπορώ να βρω τόση μεγάλη ευθύνη στον Γιαννάκη, ναι δεν πήρε τάιμ άουτ όταν ο ΠΑΟ σφυροκοπούσε στην άμυνα στο 4ο δεκάλεπτο και οι δικοί μας δεν είχαν καθαρό μυαλό, ναι όταν ο Μπουρούσης θόλωσε στο μυαλό (πάλι, ενώ ήταν ο καλύτερος μας παίκτης μέχρι εκείνη τη στιγμή θεώρησε σωστό να πιάσει κουβέντα με τους οπαδούς του ΠΑΟ και αποσυντονίστηκε) και κουράστηκε σωματικά αντί να βάλει τον Σόφο πέταξε στο παιχνίδι τον Βούισιτς δηλαδή τη μαύρη τρύπα, ναι ακόμα δεν έχει βρει τον τρόπο να ξαναβάλει το baseline παιχνίδι του Τσίλντρες και του Κλέιζα πάλι στο παιχνίδι μας και ο ΠΑΟ το έχει διαβάσει τέλεια...

ΑΛΛΑ

χθες παίξαμε με έναν οργανωτή (ουσιαστικά σε όλη τη σειρά παίζουμε με έναν οργανωτή). Τον Τεοντόσιτς, ο Παπαλουκάς ήταν τραγικός στην επίθεση (όπως και σε όλη τη σειρά μέχρι στιγμής) με 6 λάθη και χωρίς καθαρό μυαλό, ώρες ώρες κόλλαγε, σταματούσε την ντρίπλα, απαράδεκτα πράγματα. Οι Πεν - Μπέβερλι δεν μπορούν να οργανώσουν ούτε για δείγμα και στο τέλος όταν ο ΠΑΟ πέρασε με 63-61 είχες μείνει χωρίς Τεοντόσιτς άρα χωρίς οργανωτή, πάπαλα, τέλος το ματς.

Με ψυχολογία στο 0 λόγω σφυριγμάτων και απίστευτου ξύλου, χωρίς ούτε έναν παίκτη να μπορεί να οργανώσει με καθαρό μυαλό την ομάδα δεν κερδίζεις εκεί.

Τη διαφορά την πήραμε όχι γιατί μπήκαν τα τρίποντα αλλά γιατί τα τρίποντα σχεδόν όλα ήταν ελεύθερα από τη σωστή λειτουργία της ομάδας, αν για κάποιους είναι έκπληξη τα 3/4 τρίποντα του Μπουρούση απλά τον έβλεπαν πρώτη φορά χθες. Όταν ο ΠΑΟ ανέβασε την πίεση του και έκανε το παιχνίδι γουέστερν περνώντας και μπροστά στο σκορ δεν είχες τον παίκτη που θα σου οργανώσει το παιχνίδι με ηρεμία.

Ο ΠΑΟ για να γυρίσει τη διαφορά των 14 πόντων έκανε 7-8 λεπτά. Δεν το έκανε σε 3 ή 4, του πήρε χρόνο και εμείς αντέχαμε μέχρι το 58-61, εκεί πήρε δώρο 5 πόντους ο ΠΑΟ με το καλάθι και φάουλ (ανάποδο σφύριγμα) του Μπατίστ που ήταν και το 5ο του Τεοντόσιτς και με το καθαρό διώξιμο του Τσίλντρες. Εκεί απλά εξαφανιστήκαμε, άδειασε η ομάδα ψυχολογικά και σωματικά και φυσικά ο ΠΑΟ έκανε ότι κάνει καλύτερα τόσα χρόνια, μας αποτελείωσε.

Ήταν η τρίτη ανατροπή του ΠΑΟ στο ματς, τις προηγούμενες 2 φορές είχες τον Τεοντόσιτς και σου οργάνωνε το παιχνίδι και έφευγες στο σκορ και πάλι, την τρίτη φορά που ο ΠΑΟ έκανε τον νυν υπέρ πάντων αγώνα με κάθε τρόπο δεν είχες οργανωτή.
DEJAN13
QUOTE(PanosIlio @ Jun 3 2010, 11:08 ) *
Δεν τιμωρήθηκαν για τα επόμενα ματς, το ντισκαλιφιέ τους το πήραν όμως, ο ΔΔ έκανε ότι έκανε στο 2-3 λεπτό του παιχνιδιού, για φαντάσου να τον απέβαλαν επί τόπου.

Αυτό που έκανε ο Τεόντοσιτς στη φάση που αποβλήθηκε ήταν η τέλεια άμυνα, ήταν απόλυτα συγκεντρωμένος και ήξερε τι έκανε, όπως και αυτός που το σφύριξε ανάποδα ήξερα απόλυτα τι έκανε...

Όταν ο Σπανούλης το έκανε αυτό ο Ζοτς αποθεωνόταν ως εξαιρετικός προπονητής που ακούει τους μεγάλους παίκτες και για αυτό είναι σπουδαίος, ο Γιαννάκης απλά έκανε λάθος και πρέπει να του τα χώσουμε, ο Παπαλουκάς χθες ήταν ανύπαρκτος στην επίθεση δεν μπορούσε να τον βάλει, το τι έγινε όταν μπήκε ο Παπαλουκάς το είδαμε, 2 σερί λάθη και τελειώσαμε το ματς με Πεν-Μπέβερλι στο γκαρντ...

ο κλειζα στο οακα αποβληθηκε???που αρπαξε απο τον λαιμο τον τσαρτσαρη??
PanosIlio
QUOTE(DEJAN13 @ Jun 3 2010, 11:11 ) *

Όχι αλλά θα έπρεπε αν και δεν θυμάμαι τη φάση. Αλλά αν όντως έγινε κάτι τέτοιο φυσικά και έπρεπε να αποβληθεί, είναι αδιαπραγμάτευτο αυτό.

Εγώ δεν είμαι "τα δικά μου δικά μου και τα δικά σου πάλι δικά μου". Ισονομία ζητάω.
vastravoud
QUOTE(PanosIlio @ Jun 3 2010, 10:16 ) *
Όχι αλλά θα έπρεπε αν και δεν θυμάμαι τη φάση. Αλλά αν όντως έγινε κάτι τέτοιο φυσικά και έπρεπε να αποβληθεί, είναι αδιαπραγμάτευτο αυτό.

Εγώ δεν είμαι "τα δικά μου δικά μου και τα δικά σου πάλι δικά μου". Ισονομία ζητάω.

Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΩΣ με αυτό.
rankin

Δεν αποβλήθηκε, αλλά θα έπρεπε, για να ολοκληρωθεί η ξεφτίλα του ελληνικού μπάσκετ!
Αν θυμάσαι ο Κλέιζα σπρώχνει τον Τσαρτσαρή αφού πρώτα δέχεται άνευ λόγου και αιτίας, προσχεδιασμένη επίθεση και στη συνέχεια ο Τσαρτσαρής, αφού δέχεται σπρώξιμο παίρνει ταχύτητα διαφυγής και εκτοξεύεται στην στρατόσφαιρα
φωτογραφίες από τον Σπουτνικ, τον έδειξαν να έχει μπει σε τροχιά γύρω από την επιφάνεια του Άρη (σημαδιακό; )

Με όλα αυτά είναι ξεκάθαρο, πως ο Κλέιζα έπρεπε να αποβληθεί.. This is Griecheland! Σημασία δεν έχει να σέβεσαι τον παιχταρά, αλλά να σέβεσαι αυτόν που πρέπει να σεβαστείς!

ps.. την μαζεύει ώρα ο μπαγάσας... χρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρφτοουουουουυ
Πάρτα άρρωστε!!! torture.gif
rchos
QUOTE(PARISINOS @ Jun 3 2010, 10:56 ) *
Φιλε rchos , καποιος πριν λιγα λεπτα μου επιτεθηκε προσωπικα . Δεν απαντησα , πρωτον γιατι δεν ειναι του στυλ , δευτερον γιατι δεν περνω στα σοβαρα λεγομενα γραμμενα εν θερμω απο φιλους σε φορουμ και τριτον σεβομενος το ιδιο το φορουμ και τους κανονες του.

Το να το προσπερνα ενας moderator επισης δεν με πειραζει για τους λγους που προανεφερα και προς χαρην της εκτονωσης της ηδη τεταμενης καταστασης.
Το να το προσπερνα ομως ο moderator και να με ειρωνευεται και απο πανω παει πολυ.

και επειδη τα δειγματα ειναι ασχημα ηδη απο χθες , οσον αφορα τη συμπεριφορα σου, σοβαρα παρτο αλλιως γιατι με τη συμπεριφορα σου υποβαθμιζεις το ιδιο το φορουμ , που υποτιθεται πρεπει να προαγεις.

Υ.γ. Δημοσια κριτικη σε μοντ ειναι εκτος κανονισμων και το ξερω, ωστοσο ειχες ενα 5 λεπτο στο οποιο δεν τους σεβαστηκες εσυ, οποτε πιστευω δικαιουμαι και εγω το δικο.

υποδειξεις καλης λειτουργιας του φορουμ δεν δεχομαι απο κανεναν σε τετοιο υφος.
δεν σε ειρωνευτηκα σε κανενα σημειο του ποστ μου εσενα.αλλο μελος ναι το ειρωνευτηκα για πολυ διαφορετικους λογους.
το οτι θεωρω την αποψη που εξεφρασες για τις 2 φασεις που αδικηθηκε ο οσφπ αστεια δεν σημαινει οτι σε ειρωνευομαι.το αντικειμενικος δεν το ειπα ειρωνικα.το εννοω και το γραφω.πολυ απλα γιατι απο ατομα που συνηθως κανουν πιο αντικειμενικα ποστ περιμενα να ακουσω αλλα απο σενα.σιγουρα δεν σε ειρωνευτηκα.
οσο για τις υποδειξεις σου ως προς τους μοντς ακομη για χτες δεν εχει τιμωρηθει κανεις.οταν γινει η σουμα θα δουμς τι θα γινει απο αυτη την πλευρα!
Υ.Γ. σεβασμος ειναι κατι που σε αυτο το φορουμ το δινουμε και με το παραπανω.ακομη και σε ατομα που δεν θα επρεπε.επειδη θεωρω αυτο που ειπες αστειο δεν σημαινει οτι σταματαω να σε σεβομαι!με χρεωνεις πραγματα που δεν ισχυουν!
PARISINOS
Mea culpa και δημοσια , αφου απ οτι φαινεται παρεξηγησα το ποστ του φιλου rchos.

και επειδη ισως οντως ειμαι ακομα συναισθμηματικα φορτισμενος απο χθες, αυτομπαναρομαι για καμια μερα , ωστε να ηρεμησω και εγω και οι υπολοιποι , ανανεωμενοι και με πολλες δυναμεις για τον επομενο τελικο rolleyes.gif
Anaz
Ο Ολυμπιακος για 25 λεπτα ελεγχε το ματς στα οποια ο Παο ειχε ξαναεπιχειρησει αλλες δυο φορες να ξαναμπει στο παιχνιδι ανεπιτυχως.Το τελευταιο του comeback σημαδευτηκε απο μια ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ διατησια κι απο κει και περα οτι εξελιχτηκε κατ'εμε ειναι αναξιο αναλυσης,για τους λογους που ανεφερα στο προηγουμενο ποστ. Εξ'ου θεωρω την υποθετικη συζητηση των τελευταιων ποστ τελειως ανουσια, γιατι εξεταζουμε το δεντρο κι οχι το δασος.
Η χτεσινη διατησια των τελευταιων κρισιμων λεπτων δεν ειναι απλα μια ευνοικη διαιτησια εδρας οπως οι συνηθισμενες στο Οακα, και αρκετες φορες και στο ΣΕΦ. Ειναι η πιο προκλητικη και αηδιαστικη (οχι και η χειροτερη απαραιτητα) διαιτησια που εχουμε δει τα τελευταια χρονια σε Παο-Οσφπ. Και η επιρροη της στο σημειο που εγινε και με τον τροπο που εγινε ΔΕΝ αποτυπωνεται και μετριεται απλα σε 5-6 ποντους. Πιστευω οτι εχω αναλυσει επαρκως την αποψη μου ηδη, οποτε δεν εχω κατι αλλο να προσθεσω. Οποιος μπορει να το καταλαβει αυτο, εχει καλως.
saou
Δεν υπάρχει πραγματικά κουράγιο να γράψει κανείς κάτι για το χθεσινό. Θα συμφωνήσω 100% με το ποστ του αναζ, γιατί ζητάμε ώρες ώρες υπερβολικά πολλά από μια ομάδα και συγκεκριμένους παίχτες, το να κερδίσεις και τον πάνω κάτω ισοδύναμο αντίπαλο, και την έδρα, και αυτά τα γελοία σφυρίγματα καταντάει υπεράνθρωπο από ψυχολογικής άποψης.

Φυσικά θα μπορούσε και η δικιά μας αντίδραση να είναι καλύτερη, ειδικά από τον πάγκο. Προσωπικά από εκεί περίμενα καθαρότερο μυαλό. Όχι πως θα άλλαζαν πολλά πράγματα, εξάλλου το προφανές, να πάει δηλαδή η ομάδα σε διεισδύσεις ή να περάσει τη μπάλα μέσα αντί να βαράνε τρίποντα από μακριά στην πράξη ήταν μάλλον ανέφικτο με τέτοια ανοχή, και μάλλον μάταιο καθώς φάουλ ήταν πολύ δύσκολο να πάρεις. Φυσικά το να γυρίζεις στο παρκέ από time out και η επίθεσή σου να περιλαμβάνει το Βούισιτς να κόβει βόλτες στα 8 μέτρα και να ψάχνει πάσα, δε σε τιμάει. Αλλά τότε το νερό είχε μπει ήδη στο αυλάκι. Για την ακρίβεια από την αποβολή του Τεό και μετά το ματς δε γύριζε. Απλά τους το κάναμε πιο εύκολο με το να έχουμε στο παρκέ τον 'the mummy' AKA Bούισιτς.

122001

Σκεφτείτε τι θα γινόταν στην Ελλάδα... unsure.gif

I love this game... hippy.gif.jpeg
rchos
λοιπον εχουμε και λεμε.

με τα μεχρι τωρα εχουμε:
manu7 +20%
balomazoxtra +20% 2 μερες οφ
basketka*los +20%
aionio talento +20%
alexanderthegreat +20%
nikoskoukos +20% 2 μερες οφ
Dejan13 +20% 4 μερες οφ
zabon +20% 30 μερες οφ
gunclub +20%
valsam +20% εφτασε 100% οποτε μας χαιρετα
24 me 5 +20% 5 μερες οφ
prasinithyella μας αποχαιρετα απο το forum.

αυτα προς το παρον.
θα εξεταστουν παλι ολα τα ποστ μηπως βρεθουν και αλλα η μηπως εκανα καποιο λαθος γιατι ηταν παρα πολλα αυτα που επρεπε να ελεγχθουν.

αν εχετε κατι να πειτε πανω στις τιμωριες στειλτε πμ γιατι μπορει οντως να εχω ξεχασει κοσμο η να εχω κανει καποιο αλλο λαθος λογο μεγαλου ογκου.στελτε πμ να δουμε τι και πως.
vastravoud
ΑΚΡΙΒΩΣ φίλε μου......

edit: Προφανώς το σχόλιο πήγαινε στον φίλο που πόσταρε τη φωτό με τον Μπερντ και τον Μάτζικ.

Για τις ποινές δεν εκφέρω γνώμη tongue.gif
nickomcbr
Ζοτς: "Ντρου, εσύ μπορείς να πεις ό,τι θες. Είμαστε Παναθηναϊκός, είμαστε διαφορετικοί".
tzagasdog
1ον ο Ολυμπιακος ηταν ατυχος στο τελος. Μα ειναι δυνατον να χτυπαει ο Παπαλουκας να παιρνει το 4ο ο Τεοντοσιτς την ιδια χρονικη στιγμη? Γκινια....

2ον Ο Γιαννακης πιστευω ειναι ενας πολυ καλος προπονητης οσο δεν παιζεται το ματς. Η ομαδα ηταν διαβασμενη και δουλεμμενη για το παιχνιδι.
Αλλα διαολε δεν γινεται να μην παιρνει ενα time και να βαλει του Μπεβερλι και Πεν μεσα να παιξουν λιγο ξυλο ή να κανει κατι τελος παντων. Ακομα και για αυτον δεν νομιζω να ειναι η 1η φορα που αρχιζουν τα κορακια να σφυρανε οτι να ναι στο ΟΑΚΑ εχει ξαναγινει. Επρεπε να ηταν προετοιμασμενος ή να σκεφτει κατι εκεινη την ωρα. Μεγαλη αποτυχια.....

3ον. Αφηνουν οι διαιτητες τον Παο να παιξει αμυνα. Που δεν ηταν αμυνα. Μεχρι το ημιχρονο του χθεσινου αγωνα δλδ εδω και 2.5 παιχνιδια οταν το παραχεζανε στη προσπαθεια για σπασιμο του σκριν ειτε ο Παο ειτε ο ΟΣΦΠ το φαουλακι το δινανε. Και θυμαμαι καμμια 7-8 τετοιες φασεις.
ΑΥΤΟ ΑΛΛΑΞΕ ΣΤΟ 2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ, που σηναινει οτι οντως οι διαιτητες ειχαν δολο.

Οποτε, ξεκινανε απο το ημιχρονο και αφηνουν τις αμυνες στο 37 δινουν το αναποδο στον μπεβερλι και απο εκει και περα ξεκιναει το σοου.... δεν τα ξαναλεω.

Εγω θα πω κατι στους φιλους μου τους Παναιηναικους. Ελατε μεταξυ μας τωρα πιστευετε οτι αν ειχε δωθει μονο το επιθετικο στον Τεοντοσιτς με τον Μπατιστ οτι θα κερδιζατε? Μιλαμε για τον καλυτερο παιχτη του Οσφπ με τον Παπαλουκα να ποναει στον παγκο....
Επισης μεταξυ μας, ελατε ματια εχετε και ειδατε τι εγινε χθες γιατι να διαφωνουμε?

ps Ο Γιαννακης μετα την γκαφα που εγινε χθες επρεπε να γυρισει με το μετρο.....

ps2 συμφωνω με anaz και rchos

QUOTE(AZ1980 @ Jun 3 2010, 03:59 ) *
Να πω επίσης πως η μεγάλη ευστοχία των ψηλών του Ολυμπιακού (Μπουρούσης, Κλέιζα) στα τρίποντα στα τρία πρώτα δεκάλεπτα αποτελεί τόσο την βασική αιτία της διαφοράς που απέκτησε ο Ολυμπιακός, όσο και τον ουσιαστικό λόγο (μαζί με την αποβολή Τεόντοσιτς) για τον οποίο η επιθετική του λειτουργία ολοένα και έχανε την ισορροπία της όσο πλησιάζαμε στο φινάλε. Ο Ολυμπιακός "βολεύτηκε", για να το πω απλά, από την ευστοχία αυτή και έτσι όσο περνούσε η ώρα αφοσιωνόταν όλο και περισσότερο στο κυνήγι του περιφερειακού σουτ, με τους ψηλούς του πλέον να μην ψάχνουν το ποστ αλλά να μοιάζουν πρόθυμοι πλέον να ακροβολιστούν σε πρώτη ευκαιρία, απομακρυνόμενοι από την ένταση των σωματικών επαφών. Έτσι σταδιακά η ομάδα του Γιαννάκη (δεδομένης και της επιλογής του προπονητή της να μην επαναφέρει Σόφο) έπαψε να "πατάει" στη ρακέτα και εξωθήθηκε σύσσωμη στην περιφέρεια, χάνοντας την γεωμετρική και μπασκετική της επιθετική ισορροπία, καθώς και την απειλητικότητά της στο επιθετικό ριμπάουντ.

bball.gif

traveller αυτό που ρωτώ είναι: Γιατί είχε τόσο καιρό ο Σπανούλης να επιδιώξει αυτά τα γερά πατήματα? Γιατί ακόμα και στο ίδιο το σημερινό ματς έπρεπε να φτάσει η ομάδα σε απελπισία για να τα επιχειρήσει και να δείξει πως μπορεί να τα φέρει εις πέρας? Γιατί είχε συμβεί με τον ίδιο παίκτη ακριβώς το ίδιο απροσδόκητη "ανάσταση" και πέρσι? Τι συμβαίνει στο μυαλό του?

bball.gif

Για να εχεις ισοροπια πρεπει να μπορει να παει η μπαλα μεσα και με τον τροπο που αφηναν τον Παο να παιζει στην αμυνα δεν βλεπω τροπο να γινει κατι τετοιο. Και στην τελικη ο Ολυμπιακος μπορει στην επιθεση να σερνοταν αλλα επαιζε καλη αμυνα. Δλδ αν δινοταν το διωξιμ του Τσιλντρες και το επιθετικο το μομεντουμ δεν θα ηταν το ιδιο ουτε στην επιθεση του Ολυμιακου ουτε του Παο.

Ο σπανουλης ειναι ενας ακομη παιχτης ψυχολογιας...

QUOTE(PARISINOS @ Jun 3 2010, 10:01 ) *

Το καλαθι του μπατιστ πως ακριβως θα μετραγε θελω να μου το δικαιολογησεις.

ρε θα μας τρελανετε μεσημεριακτικα? αντε να μας πειτε οτι δεν ειμαστε αντικειμενικοι κτλ αλλα τυφλοι δεν ειμαστε.
rankin
QUOTE(122001 @ Jun 3 2010, 12:21 ) *

Σκεφτείτε τι θα γινόταν στην Ελλάδα... unsure.gif

I love this game... hippy.gif.jpeg

Αντε μωρέ με τους αγκαλίτσες!!! 21.gif

Φυσικά στην Ελλάδα όποιος φορούσε t-shirt του αντιπάλου θα γνώριζε τη δημόσια διαπόμπευση γιατί εδώ το πράγμα έχει χαρακτήρα πολέμου
Πέραν τούτου όμως, τι να προσάψει ο φίλος των Lakers στον Magic??? ούτε τα κορδόνια δεν μπορεί να του δέσει ένας κοινός θνητός!
panos75
QUOTE(nickomcbr @ Jun 3 2010, 12:26 ) *
Ζοτς: "Ντρου, εσύ μπορείς να πεις ό,τι θες. Είμαστε Παναθηναϊκός, είμαστε διαφορετικοί".

Δε νομίζω να διαφωνεί κανείς με το δεύτερο σκέλος. rolleyes.gif

Αφού πάντως φτάσαμε στο σημείο ο Ομπράντοβιτς να παραδίδει μαθήματα ηθικής στον Γιαννάκη, καλύτερα να το κλείσουμε το μαγαζί και να το γυρίσουμε στο χόκεϊ επί χόρτου.
PARISINOS
QUOTE(tzagasdog @ Jun 3 2010, 09:29 ) *
Το καλαθι του μπατιστ πως ακριβως θα μετραγε θελω να μου το δικαιολογησεις.

Εγω απο την εποχη που επαιζα μπασκετ, ηξερα οτι αν το επιθετικο δωθει ακριβως ταυτοχρονα με το σουτ, τοτε το σουτ μετραει αν μπει.

τωρα αν εχει αλλαξει ο κανονισμος , λαθος μου.

tzagasdog
QUOTE(PARISINOS @ Jun 3 2010, 12:38 ) *
Εγω απο την εποχη που επαιζα μπασκετ, ηξερα οτι αν το επιθετικο δωθει ακριβως ταυτοχρονα με το σουτ, τοτε το σουτ μετραει αν μπει.

τωρα αν εχει αλλαξει ο κανονισμος , λαθος μου.

μπορει να κανω και εγω λαθος τι να σου πω. bball.gif
paodynasty
QUOTE(Air Kef @ Jun 3 2010, 01:41 ) *
Αυτή η καταπληκτική άμυνα, με ΣΑΡΑΣ μέσα, δεν άφηνε τον Ολυμπιακό να πλησιασει στα 7 μέτρα από το καλάθι, πραγματικά ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ στο παγκόσμιο μπάσκετ!

Από τα 8 πήγε στα 7, άντε πλησίασε το τρίποντο, μέχρι αύριο που θα κρυώσει λίγο το αίμα μπορεί να πάει λίγο ακόμα παραμέσα και να ασχοληθείτε και λίγο με την οικτρή εικόνα της ομάδας σας
nickomcbr
QUOTE(panos75 @ Jun 3 2010, 12:34 ) *
Δε νομίζω να διαφωνεί κανείς με το δεύτερο σκέλος. rolleyes.gif

Αφού πάντως φτάσαμε στο σημείο ο Ομπράντοβιτς να παραδίδει μαθήματα ηθικής στον Γιαννάκη, καλύτερα να το κλείσουμε το μαγαζί και να το γυρίσουμε στο χόκεϊ επί χόρτου.

Ε, όχι δα! Το βρίσκεις ηθικό, επαγγελματικό και μέσα στα πλαίσια του fair play αυτό; Ήθελα να ήξερα τί θα έλεγε για το "ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της ζωής του" αν το είχε χάσει και μαζί με αυτό και το πρωτάθλημα. Μόνο και μόνο που και αυτός και ο Ντρου επικαλούνται ως το πιο κρίσιμο καλάθι, το καλάθι του Σάρας στο τέλος του 3ου, ένα καλάθι που δεν αξίζει κριτικής, δείχνει το πόσο διέπονται από το ευ αγωνίζεσθαι και την ευγενή άμυλα... (Την ποια;! ΧΑΧΑΧΑ)
saou
To μόνο που θα ήθελα να συμπληρώσω αφορά κάποιους φίλους Παναθηναικούς οι οποίοι μας περνάνε για εντελώς ανόητους, δεν εξηγείται αλλιώς, και μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά: φορώντας το μανδύα του αντικειμενικού δεν έγινε ποτέ κανείς πραγματικά αντικειμενικός.

Τελικά προτιμώ εμάς τους Ολυμπιακούς με την αφόρητη γκρίνια μας και την τάση για κριτική στην ομάδα μας , παρά τους παναθηναικούς που θεωρούν φυσιολογικό επειδή έχουν ομαδάρα ότι θα κερδίσουν τους πάντες και αν στην πορεία γίνει και κανένα χειρουργείο, ε δεν έγινε και τίποτα αφού η ασυγκράτητη ορμή της Πανάθας ήταν αδύνατο να συγκρατηθεί ακόμα και αν απέναντί της βρίσκονταν το hoover dam.
phoenix_93
'Αρα από εδώ και πέρα θα τον αποκαλούν Κόμπρα τον Διαμαντίδη αντί για χταπόδι;
Η μόνη εξήγηση για το φτύσιμο είναι ότι είναι κάποιο απόκρυφο τελετουργικό του Παναθηναϊκού όπου
ο αρχηγός υποδεικνύει στην διοίκηση ποιόν παίκτη θα ήθελε του χρόνου στην ομάδα του.

Η διαιτησία σίγουρα έπαιξε ρόλο αλλά ο Ολυμπιακός δεν διαχειρήστηκε σωστά την διαφορά που είχε πάρει.
Όσο για την σκληρή άμυνα του Παναθηναϊκού νομίζω ότι όποιος έχει παίξει έστω και μονό θα συμφωνήσει
ότι η πιο σωστή αντίδραση είναι να απαντήσεις με τον ίδιο τρόπο. Επίσης είναι λάθος να ζητάνε τώρα την
τιμωρία του Διαμαντίδη γιατί είναι σαν να δείχνουν ότι τον φοβούνται αν και για εμένα στα 2 τελευταία
παιχνίδια είναι από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού.
panos75
Είναι πραγματικά ανατριχιαστικό πάντως το πόσο όμοιοι είναι όλοι οι οπαδοί μεταξύ τους.
Διαβάζοντας τα όσα γράφουν οι Παναθηναϊκοί για το χθεσινό ματς, μεταξύ των οποίων και μερικές ...εμβριθείς αναλύσεις που θυμίζουν διασταύρωση Βέλτσου και Γιάννας Αγγελοπούλου, είναι σα να ακούω καρμπόν τους αντίστοιχους του Ολυμπιακού μετά το ...αξέχαστο ντέρμπυ της Ριζούπολης.

Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι'όλα τα ίδια μένουν.
Anaz
Τα λαθη και η ανεπαρκεια στη διαχειριση της κρισης απο πλευρας παγκου χτες σιγουρα πρεπει να επισημανθουν κ να προβληματισουν, γιατι εκαναν..μπαμ. Γι'αυτο και παρακολουθω με καποιο ενδιαφερον τα ποστ καποιων φιλων γυρω απο αγωνιστικα ζητηματα, ασχετα αν δεν εχω καμμια διαθεση να συμμετασχω γιατι δυστηχως οι διαιτητες καταφεραν να τα κανουν, στο μυαλο μου τουλαχιστον, δευτερευοντα.
Αλλα την συζητηση για το αν και πως θα ολοκληρωνοταν το comeback του Παο, μετατρεποντας σε μια παντελως ελλειπη και επιφανειακη συλλογιστικη βαση τα λαθη σε ποντους, την θεωρω ειδικα αυτη τη φορα τουλαχιστον αβασιμη, ανουσια και γελοια. Ειναι απλα κατι που δυστηχως δεν θα το μαθουμε ποτε!
Το χειροτερο βεβαια ειναι να διαβαζω ισοπεδωτικες ψυχολογικες αναγνωσεις περι looser λιγοψυχων αυτοκτονικων παιχτων απ'τη μια και refuse to loose με καρδια του πρωταθλητη απ΄την αλλη.. rolleyes.gif
rankin
QUOTE(phoenix_93 @ Jun 3 2010, 12:51 ) *
'Αρα από εδώ και πέρα θα τον αποκαλούν Κόμπρα τον Διαμαντίδη αντί για χταπόδι;
Η μόνη εξήγηση για το φτύσιμο είναι ότι είναι κάποιο απόκρυφο τελετουργικό του Παναθηναϊκού όπου
ο αρχηγός υποδεικνύει στην διοίκηση ποιόν παίκτη θα ήθελε του χρόνου στην ομάδα του.

24.gif RESPECT φίλε μου!!!! Το καλύτερο σχόλιο που έχω διαβάσει εδω μέσα!!!
Επίσης, πάντα διαλέγει στο τελετουργικό του κάποιον πλέι μέικερ, όπως τον "πλέι-μέικερ ρακέτας", Γκόλεματς
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.